YES

Jacob är på väg hem! Yes yes yes! Ikväll blir det mys med avstängda telefoner så ingen stör :)
Wiie :)

Känns som att jag inte skriver om annat men vet inte vad jag ska skriva om då :P
Är ju faktiskt fint väder idag men jag råkar kanske vara en av dom svenskar som föredrar att sitta inne idag. Ser ingen mening med att bara sitta ute i solen och glo på ingenting. Är roligare om man har nått att göra, typ klippa gräs, måla eller vad som helst. Är roligare om man iaf har någon att prata med.

Sen har jag gett upp mitt solande. Men är ju inne att va blev i år så :)

Nu ska jag försöka fördriva lite tid tills det är dags att fara till Lövånger och hämta Jacob. Han borde vara här vid 8-9 kanske som vanligt. Hej med er.


Pilsner :D


Hasse nyduschad och lagomt glad :P

Sådärja

Städade Mercan invändigt idag, och det behövdes. Sen tvättade jag den efter middagen :) Fick dock inte bort alla mygg och andra insekter i fronten men den är ju inte smutsigare än va den va tidigare iaf :)

Sen såg jag tv en stund och sov en stund. Satt vid datorn och googlade på extrem fågel fobi och fick upp ett reportage om en tjej och jag säger bara tänk en bild på mig och mitt namn så är det jag! Så det är nånting ni kan läsa om ni undrar hur det känns att ha ornitofobi = fågel fobi. Skönt att ha ett namn på det iallafall haha!
http://allehanda.se/limelight/reportage/1.981141?m=print


Tjädrar är bland dom värsta jag vet. Tur att jag kan titta på bilder iaf :P

Har gjort 2 mackor jag kan äta inatt hähä. Har sovit ca 30 min ikväll men Jacob kommer ju hem imorgon så kommer inte kunna sova för jag längtar så mycket! Så vad är värre än att försöka sova och sen bli hungrig?
Kan inte gå upp heller för då vaknar alla direkt. Så utifall att :)

Blir nog fara till Malå rätt snart och börja slipa på Oldsen. Blir nog bra.
Näe ska se om det är något bra på tv. Insåg just att jag skickat 1500 sms på under 2 veckor. Borde bryta tummen snart. Puss på er!


Little moments like that

Sitter och lyssnar på en låt som påminner om Jacob. Eller nja, igentligen är det en låt som han borde tänka på om mig, som han gör men tänkte förklara lite haha :P

Brad Paisley - Little moments

And I can't even remember now what she backed my truck into
But she covered her mouth and her face got red

And she just looked so darn cute
That I couldn't even act like I was mad
Yeah I live for little moments like that

Någon av dom första veckorna vi träffades så körde jag hans Compakt och höll på att krocka den in i Ica i Malå. Jag såg mina pengar flyga och jag skulle bli tvungen att betala. Men som tur var stannade jag några cm innan Ica :)




I know she's not perfect but she tries so hard for me
And I thank god that she isn't 'cause how boring would that be
It's the little imperfections it's the sudden change in plans
When she misreads the directions and we're lost but holdin' hands
Yeah I live for little moments like that

Jacob vet att jag inte är perfekt men han älskar mig för precis den jag är :)



When she's layin' on my shoulder on the sofa in the dark
And about the time she falls asleep so does my right arm
And I want so bad to move it 'cause it's tinglin' and it's numb
But she looks so much like and angel that I don't wanna wake her up

Jag ligger oftast på hans axel när vi ser tv eller ska sova eller bara myser. Jag vet att ibland är det oskönt för han men han låter mig ändå ligga där :) Även när hans arm har somnat :)


Näe, underbarare karl hittar du aldrig någonstans. Vi passar ihop som handen i handsken, som korven i brödet osv :P Fortsätt gör mitt liv ljust, vackert och underbart som du gjort dom senaste 6 månaderna :)
Jag älskar dig!


♥♥♥♥♥

Wow!

Ett givande möte med arbetsförmedlingen, inte ofta man är på såna. Har iallafall fått veta massa bra saker idag som kanske kommer göra det lättare att söka jobb. Tex att jag har rätt att säga till en arbetsgivare att jag får ha praktik på kanske en månad, så blir det som en liten provanställning och ams står för försäkringar och shizzle.

Inget jag hade någon aning om föränn nu så det känns ju bra!

Blev lunch med Carro och Robin på Tatung. Mums! Åt så jag sprack nästan.
Frågan är ju vad man ska hitta på ikväll. Har mycket städning att göra. Städa rummet och bilen och även tvätta bilen.
Så nu blir det bara mest tisdag jag också måste fördriva tid på för på onsdag kommer ju Jacob! Även om det blir på kvällen så kan jag väl försöka sova bort den dagen :P

Näe nu känns allt lite lättare. Tror pappa blir glad nu också, han är nog less på att ha mig hemma :P Och jag är less på att vara hemma! Men han är ju snäll som låter mig bo hemma iallafall, annars hade det ju sugit :)

Nä dags för middag eller nåt, kanske börja städa. Hoppa i mjukisar också, hatar jeans!


Skönt!

2 dagar sen kommer Jacob hem!
Ska fördriva tid idag med att äta på Tatung och fara på möte på ams. Kanske städa mitt rum lite. Imorrn ska jag tvätta bilen om det är bra väder.

Nu ska jag ta och göra mig klar. Fick en fin grej av Jacob igår. Sötnos :)


Glory to the brave

Everybody goes cruising on a saturday night. Borde vara cruising i Lycksele ikväll. Hade vart skoj att fara dit men men!
Sitter här och surar på telefonen. Hade skrivit ett iaf 8sms långt sms till Jacob och så stänger skiten av sig!! Gaah! Va bara skriva om då.

Igår gjorde jag ingenting. Låg hemma. Kan inte minnas en fredag jag va hemma sist, inte själv iallafall. Glodde på dumburken och sov. Rätt skönt ändå.
Käkade surströmming i torsdags, ÅÅH SÅ GOTT!!
Ikväll ska jag till stan och köpa godis. Ev en Ben&Jerrys glass också. Bella säger att hon och Robin ska kidnappa mig men jaa, jag vet inte.

Jacob kommer hem på onsdag iallafall!! =) En dag tidigare än planerat och det känns skönt. Ska fara till Lövånger och vänta där tills hans kommer flera timmar i förväg så jag är säker på att jag får träffa han direkt haha :P


Grattis pappa på födelsedagen <3


Grattis Jacob på namnsdagen :) <3

Bläää

Jag är fortfarande dö trött! Borde gå och duscha också, men har ingen lust eller ork. Som jag sagt förut, om man ändå bara är hemma så är det ingen som bryr sig om man är oduchad.

Har pratat med Jacob, det känns bra :) Får hoppas att dom blir klar tidigare men man ska aldrig ta ut nått i förskott. Precis som när man ringer på bilar. Intalade mig själv att Jacob inte skulle få köpa Oldsen, men det blev ju bra ändå, så ibland har man lite tur iallafall :)


På lördag fyller pappa år.
Och den 7:e Augusti fyllter jag 21. Jävla gammnucka.
Den 14:e har vi vart tillsammans i ett halvår. Fan vad tiden går fort!! :)
Sen den 3:e Oktober fyller Jacob år :)

Blir kanskes surströmming hos Bella ikväll, gött mos!
Näe, nu borde jag duscha så har jag gjort bort det iaf. Hej svejs


Peff - Hej kanin

Trött!

Känns som om jag skulle kunna sova minst 3 timmar till. Göh.
Va iaf i stugan igår, kändes jävligt skönt. Det luktar likadant som det alltid gjort och ser likadant ut. Träffade min kusin Fredde sen dök min andra kusin Elin upp med sina barn Alde, Idun och Disa.
Ja, dom har nån fetisch för fornnordiska namn :P

Så vi fika och det var trevligt. Fredde la av nån kommentar att grisarna som bott grannar med stugan förut inte var grannar, dom va familj :P

Va in och tvärkika på mormors grav. Just när jag gjorde det så började solen lysa. Ett tecken från ovan kanske? ;) Morfar va ju ändå präst så lite kompis med Gud borde han ju vara, om det nu finns en dvs.





Sen for vi hem, jag pratade med Jacob och sov en stund. Klippte gräset. Andra gången i sommar vi klipper så det fanns en del att göra. Sen for jag till Bella vid 10. Vi mötte upp Robin på Max och käkade. Sen for vi ut och åkte sen for jag hem.

Drömde att Jacob kom hem inatt. Sög att vakna och inse att han inte gjorde det. Men men.
Ikväll ska jag till Bella och dricka vin iaf! Äta lite ost kanske. Kommer vara mega bakis på fredag, blir superbakis av 1 glas vin. Hovva!

Nä dags för frukost/lunch.

Hmmf

Loppis idag. Skulle ju stiga upp 10, för Robin mfl skulle komma kl 11. Vaknade 10, dötrött och skrev ett sms till Robin att komma vid halv 1 istället. Vaknade halv 2 av att Sarah ringde och sa att Robin vaknat nu :P
Vilken luring att jag också just gjort de! Men vi for väl dit vid halv 3. Visst fanns det väl några saker man skulle kunnat köpa men är fattig som en lus.

Pappa hade iaf en termos från 50talet till salu, så den kanske jag köper när jag får pengar nångång för den blev inte såld :)
Sen drog jag med Jonte, Robin och Sarah till stan. Åt hos dom, sen blev det prat om bio men blev inget av. Robin ska med jag och Jacob och se Bruno när han kommer hem :)

Sen fick Robin skjutsa hem mig, trött och hungrig och ska upp tidigt imorrn för att fara till stugan. Sen är det skönt att prata med Jacob när man inte är med massa folk.

Nu ringer sötnosen iaf, så nu ska vi prata en stund! Puss på folket!


Rik

Min blogg är värd 1503kr, WOHOOO jag blir ju rik! :)


Jag borde sova men det är så VARMT! Göh, toksvettas och ändå regnar det ute. Ska upp tidigt (för min del iallafall). Upp vid 10 och duscha, ska ju på pappas loppis imorrn. Robin mfl kommer vid 11 så.
På onsdag ska hela familjen till stugan :) Min kusin är där, som numera äger den. Det som känns skönt är att alla i släkten får vara där ändå hur mycket vi vill. Va ju mormor som ägde den till sin bortgång. Blir nog en sväng på graven också. Sen hoppas jag på surströmming i veckan också! Håller på att längta ihjäl mig!!


Utsikten från stugan. Det här kallar jag SOMMAR!
Och min barndomssommar ♥


Våran stuga är den lilla röda till höger. Syns kanske inte så bra.
Huset till vänster är mormor född i :)


"Måste bara säga att jag vet nu att vi är gjorda för varann. Vi är stöpta i samma form :) Mitt liv kommer bli så jävla bra tillsammans med dig att wow! Älskar dig gumman, vi hörs sen."

Förutom att vakna upp brevid Jacob så gör såna här sms min dag. Det känns så jävla bra ska ni veta. Har mycket att se fram emot :) Det här är på riktigt :)


Jag älskar dig ! :)

Spännande

dag idag. Eller hur var det nu igen..
Vaknade först vid 8 och börja leta telefonen direkt för att se om Jacob skickat ett sms, och det hade han gjort :) Somna om och vaknade vid 12, låg och väntade på att Jacob skulle ringa.

Klev upp, käka frukost sen har ja typ suttit här och degat. Har tvättat en maskin. Skulle haft tvätta sängkläderna, dom är fulla i snusfläckar av nån anledning. Eller ja en anledning är väl för att Jacob somnar med lössnus haha.

Borde leta åt några lådor och ställa ner brorsans grejer i dom. Som jag sagt att jag skulle göra för längesen, men nu vill jag bara fördriva tid. Skulle kunna klippa gräsmattan men det ligger en död svala mitt i allt och jag har iaf inte tänkt flytta på den! Ingen orkar bry sig om gräsmattan i år haha :P

Önskar jag hade ett eget hus eller lägenhet att pyssla om. Tycker om att fixa och greja med saker, men inte så ball att göra det här hemma..

Blää önskar att Jacob kom hem. Även om han skulle vara i Malå så känns det bättre än 80 mil bort och man inte kan prata med varandra heller. Hoppas dom här dagarna går fort!

http://open.spotify.com/track/2IctmVVyBIl1b8MjQPFo6I



When I looked into your eyes I didn't see just you,
I saw my today my tomorrow and my future for the rest of my life

Jag vet

Att det kommer lösa sig. Gäller bara att se ljust på framtiden :)
Ingen som vet ändå, så ingen som behöver bry sig!

Nån som vet vars bilden är tagen? ;P Stället finn kvar än idag!

Jag har blivit helt tagen av Michael Jacksons död. Även om jag nu är en "raggare", så lyssnar jag på all sorts musik, det som behagar mig det lyssnar jag på. Jag läser allt jag kan om Michaels död, han har ändå några låtar som aldrig kommer dö ut.

Precis som med James Dean. Dom som känner mig väl vet att jag älskar James Dean. Men inte på ett sånt sätt att han är snygg utan för att jag beundrar hans sätt att uttrycka sig, i rollfigurer och i konst. Även hans död fachinerar mig, att han ändå lever vidare fastän det var 54 år sen han dog.
Att folk fortfarande tycker att han är en ikon, trots att han varit död så länge. Han är en idol för mig och kommer alltid att vara. Samlar på saker av han.
Jag har en slips, vykort, dvd box, kaffemuggar, magneter, affishcer, utklipp.. Ja, en hel del. Och kommer fortsätta samla hela livet! :D


Sen vill jag bara säga att det är loppis i Ostvik på Byahuse på tisdag. 11- 16 tror jag det var. Min pappa + folk ska sälja grejer. Kommer att bli en nostalgitripp för mig.. :)


Jag minns då pappa alltid var på loppisar och marknader med sin bästa vän, dom hade en affär tillsammans. Sen fick pappa sin stroke på min 17års dag, sen dess har dom aldrig varit ute.. Så det kommer bli kul, inte bara för mig men för pappa också, som får göra nåt som jag vet att han älskar :)
Så be there, or be square :D



Bye bye love

Jacob for med buss till Sundsvall för en timma sen och blir borta 2 veckor för jobb. Tråkigt, men alla behöver ju pengar så. Spec om han ska lacka om Oldsen till hösten!
Vet inte vad jag ska hitta på. Pappa sa att jag skulle klippa han, fast det går ju fort. Undrar när brorsan kommer hem från Dragracingen? Har ingen aning om vars han är.

Han flyttade hem förra veckan för han ska börja på befäls skola i Halmstad i Augusti. Något jag fick veta dagen före han kom hem :P Är alltid så, jag är den sista som får veta haha.
Men det blir nog bra. Önskar bara jag kunde få ett jobb nu, som man faktiskt trivs med så jag kan ta mitt pick och pack och flytta. Tror jag kommer hitta mycket grejer som jag haft borta när jag flyttar. Har inte orkat gå igenom allt, har ingen aning om vars jag har nått längre.

Nu ska jag nog gå upp och äta. Pappa grillade revbensspjäll igår, mums! Ville aldrig sluta äta för det är så GOTT!!
Bäst är faktiskt fasters spjäll på julafton. Dom slaktar egna grisar också så det blir inte alls som köpta. Längtar till julafton nu :D Ne, slänger upp några bilder jag har på mobilen. Harne!


Happyfejs :)


Lat Hasse som ligger och äter ur matskålen


En bubbla vi hitta i skogen


Göh

Rockfolket - Burkmat

Jisaaaaaaa. Den här veckan har de inte hänt överdrivet mycket.
I tisdags va vi med Bella, Peji, Sunky och Robin. Peji va full haha. Han babbla om tusen konstiga saker hela tiden och skrattade konstigt jämt! Vips så va klockan halv 3 på natta och jag hade okört till Malå :S
Men det gick bra iallafall.

Igår spenderade jag några timmar med att sitta i bagaget på Oldsen och måla. Jacob målade under huven.
Inte så skoj kanske, men behövligt iaf :P

Idag puttade Jacob mig på gräsmattan så vi båda stöp haha. Det gick så fort för mina små ben så vi damp ner i gräsmattan. Allt va Jacobs fel :) men han är söt ändå :D

På lördag ska vi nog till Fällfors. Peji ska ha en egen festival på dragracingen haha. Bagaget på Saaben ska vara stora scenen :P Blir nog skoj!

Hey hey Mr Policeman

Sådärja. I fredags liftade jag och Jacob med Robin, Sarah, Sunky och Joel som skulle till Göteborg.
Vi hoppade av där Jacob handlade en Oldsmobile Jetstar 88 - 65 kl 3 på natten :) Riktigt fin är den, även om den är utan lack och bara är primad just nu :)

Va drygt att köra hem, kändes som allt tog tusen timmar! Tog väl 18 timmar att få sig hem, kunde inte direkt köra så fort med den. Jacob fick gasa för mina korta pygme ben orkade inte, fick kramp för den va så tunggasad :P
Men det va skönt att äntligen få komma hem. Vi sovde väl 5 timmar natten mot fredag. När vi hämtat bilen på lördagmorgon stannade vi i Gävle och sovde 2 till sen streckkörde vi nästan hem. Stannade bara av hos Jacobs bror och fikade tvärt.

Så va skönt att få sova igår med bara 7 timmars sömn i bagaget :P
Har nog aldrig vart så glad att få se Malå haha!


Vill bara klargöra en sak att jag har ingenting med den här bilen att göra. Jacob va själv sugen på den. Han brukar be mig sitta på blocket ibland och kolla om det finns några intressanta bilar på blocket och hittade annonsen till den där, men det var han själv som bestämde att han ville ha den.
När han kollar bilar och berättar vad han vill göra, även om det är att lacka den bajsbrun med rosa fjärilar på så brukar jag säga åt han att göra det, för han får göra som han vill. Men han försöker be om min åsikt också.
Han gör precis vad han vill med sina pengar, han får väl köpa ett zoo om han vill. Han köper vilken bil han vill också, det har inte jag nåt med att göra och det vet han. Precis som att jag gör vad jag vill med mina pengar också!

White and neardy

Bläää. Jacob hittade en tokfräsch Buick Roadmaster - 55 på Blocket igår. Han har tokringt hela gårkvällen och idag för de va ett jävla bra pris men gubbfan går ju inte få tag på! Och nu är annonsen borta så är säkert ett skämt. Som sög!
Så vi har kikat på lite andra bilar :)

Blev filmkväll hos Bella igår. Dom kletade negerbollssmet på mig. Jag blev inte happyface.
Hoppas på att få sålt 8bitars idag.
Jacob svetsade även ihop avgaset på Mercan igår. Fast vi råka tappa extraljusen också :S Så ett glas blev paj.


Satt och kikade i en Bilsport Classic idag och blev påmind om Plymouth Belveder 57:an som en stad i USA grävde ner 1957 i en "tidkapsel". Dom grävde även ner olika 50tals grejer och en tunna med bensin ifall det drivmedlet inte skulle finnas 50 år senare. År 2007 grävde dom uppe henne, Miss Belvedare :) Den hade 4 miles på mätarn, inte illa pinkat!


När dom grävde ner den år 1957


När dom öppnade kapseln. Synd att den inte höll tätt!
Hade vart fräckt om den vart i nyskick :)


Mycke till inredning kvar :P




Miss Belvedere :)

----

There are places I remember all my life,
Though some have changed
Some forever, not for better

Some have gone and some remain.
All these places have their moments
Of lovers and friends I still can recall
Some are dead and some are living
In my life I loved them all.


Blev skrotletarjakt igår och några fina fynd fick vi tag på!
Bästa reaktionen var när vi åkte förbi en hög med skrot och hela bilen ropa SKROOOT, Robin pallnita och låste fast Mercan, Jonte skriker EN BIL och hoppar ut i farten när Robin börjar backa :P
Haha jag önskar jag hade den där reaktionen på film!

Ska ut och se hur det är med Mercan. Vet inte om det är hål i avgas eller vad, men nått är det iallafall. Kanske blir en sväng till Ume i helgen om jag får sålt mitt Nintendo 8bit, men det är med tårar i ögonen jag säljer det..
Fast det finns ju att köpa sen men lär få betala en slant men men.. What to do!


Voj voj

Blev inte alls som jag sa. Jacob fick veta på söndan att dom hade jobbat så bra förra veckan så han blir hemma hela den här veckan :D Happyfejs!

Iallafall så i fredags skulle vi på våran picknick men Skatan sög röv för det kom 10 miljarder mygg. Så då for vi till Träsket men kom massa folk efter en stund så då for vi hem och sov typ.
På lördan körde vi Jonte och Sarah till Ume. Va in och kika en sväng på Wheels. Jacob började dräggla över en Bel Air för det är en av dom absoluta favoritbilarna han vill ha. Inte mig emot ;)


Chevrolet Bel Air - 57


Eller Cadillac - 58 ;)

Sen käkade vi med Jacobs syster och familj sen for vi hem. När vi kom till Lövånger började Mercan spruta värme som fan det sög med tanke på hur varmt det redan va! Sen när vi kom hem upptäckte vi att skrivbromsen va sprucken så vi for och jaga ett nytt utan resultat.

På söndan såg vi film hos Bellabus. I måndags så minns ingen av oss vad vi gjorde. I tisdags gjorde vi inget och idag så va vi på Burträsk marknaden.

Tack till min supersöta och supersnälla pojkvän som köpte en James Dean tavelspegel åt mig!! :)
Jag fyndade 3 tshirts. Eddie Meduza, Hacke Hackspett och en BP. Sen va vi och badade i Hamptjärn och nu är vi hemma och gör ingenting :) Blir en sväng till Malå i helgen.

Är avis på folket som är nere på Power Meet nu, men det lutar ju åt att Jacob köper egen jänk i år eller nästa så då måste vi fan ner! :D Näe dags och hoppa isäng, puss på folket!


Power Meet är kärlek!

RSS 2.0