Jag visste det

har varit hemma i Ostvik i ca 24 timmar och jag måste härifrån. Jag älskar mina föräldrar, men jag kan inte bo med dom. Så när jag trodde att saker och ting löst sig för en stund, så kommer något annat.

Mitt liv känns rätt meningslöst nu, jag hade föredragit att sitta i Burträsk själv..

Mbrrrp

Ja, jag måste ju lägga in en bild på Jerry och en på Eva Eastwood iallafall. Blev inte så jättebra bilder, men ändå :D


The Killer!!!



Sen får ja väl slänga upp nå bilder från lördags kvällen på folket. Första bilden är iallafall Eva Eastwood, hon är dock jättesuddig. Och på bild nr 2 så har jag paintat bort mina röda läppar (det är Eva jag posar med). Efter några öl tyckte jag att det skulle se jätte bra ut, dock inte så här i efterhan :P





Sådär! Det får duga åt herrskapet :) Tar sån tid att ladda upp, om jag får ork någon annan dag får ja väl lägga upp några till då.
Är inte så glad över mina nya sov vanor. Jag har tidigare totalt rubbat den, somnar 7 på morron och vaknar vid 15tiden på dagen. Men nu de senaste dagarna har jag somnat vid 1 på natten, men sen vaknat kl 3 och kan banne mig inte somna om :( Jag trodde att jag faktiskt skulle få en "normal" natts sömn men icket. Börjar bli trött nu också... :S


Och så måste ja söka jobb idag och jag gruvar mig. Hatar verkligen det, eller söka praktik om det inte finns någon tjänst. Kan va rätt bra att få praktik så man får en vana, sen söka sommarjobb så man har det fixat. Mitt ultimata jobb vore på OK här i Btk. Jag gillar bilar men kan inte så mycke om dom, så det är väl det närmaste jag kan komma. Sen har jag ju drygt 15 meter dit, så jobba helg inga problem! Öppnar det 9 får man ju sovmorgon till 8 iallafall :)

Fest i helgen i skidstugan i Btk. Jag tror det kommer spåra rejält.
Jag ska iallafall försöka ta det lungt, har inte blivit lungt alls på senaste! Sen får jag minnesluckor efter 2 öl, det är inte heller speciellt roligt.... Så försöka ska jag iallafall!


Nåja, ingen som har nått bra tips på hur man söker jobb bäst?
Tänkte nu om man ska gå till stället, hur man ska bete sig, vad ska man säga?

Puss på nosen på er! :)

Hemma

och det va SÅ JÄVLA BRA!! Jerry spelade bara i 45 minuter (gubben är ju ändå 73 år) men han va superbra. En helt konstig känsla att sitta och se på någon som umgåtts med Elvis osv. Tänk allt som han vart med om!
Kingen och Eva Eastwood som förband, dom va också grymt bra.


Torsda så körde vi till Sundsvall och sov hos Sarahs bror.
Blev upp tidigt på freda morron och styrde kosan mot Sandviken där vi mötte upp Eric och käkade Elvis tallrik på Monroes. Fyfan vilket fint ställe!

Bilder från Monroes (gissa om jag trivdes!)




Sen bestämdes det att Eric skulle följa med oss till Leksand och supa eftersom Jerry spelade på lördagen så vi skulle bara hitta nån krog att fara på. Han hade inte ens kalsonger på sig, haha vilken lirare som följer med ändå! Så vi kom till hotellet (vilket blev en besvikelse) men vi gjorde oss klara och började öla.

Bilder från fredagskvällen (bild nr 4 är Eric från Sandviken)



Upp på lördan och käka frukost buffe, dock var det bara jag, Malin och Sarah som orkade haha! Sen tog vi en tupplur och sen var det bara att börja göra sig klar och öla och alla va skitsnygga i sina fina kläder, och jag såg ut som vanligt ungefär haha! Eric skjutsade oss till Leksand, till Ejendals Arena så gick vi in och gick runt och kollade.

Hittade våra platser, sen gick vi till baren och tog några öl. Sen började Kingen spela, han körde covers.
Efter det var det Eva Eastwoods tur och hon rockade som satan.

SEN blev det Jerrys tur och guuuud, han va sååå braaaaaa! Bästa 45 minutrerna i mitt liv!
Nu orkar jag inte skriva mer, får ladda upp bilder på Jerry i nästa inlägg! Tjing!

RSS 2.0