Summers here

But it feels like winter when youre gone
I miss your smile, I miss your laughter
I miss our song


Har kört med trimmer. Nu då?
NÅT måste jag göra iallafall. Note to self: ringa till polisen imåran.

Äe nu måst jag göra nåt!
Ps. Potatisburgare och broccoli MUMS!

Green green grass of home

Väntar på att pappa ska gå ut i garaget och fixa trimmern, den ska ha oljeblandat och jag vet varken om det finns soppa eller olja hemma, lika bra gubben få sköta det där. Sen skull han och hämta ett lass knubb och jag hatar knubb! Det är dö tråkigt att stapla, och jag vet vem som kommer få göra det...

Nåja, man får röra på sig så det är ju bra. Känner av nån konstig anledning att jag har en massa energi, vilket jag inte brukar ha. Min hjärna kanske fått för sig att det är dags för beach 2010? Eller 2011 iallafall...

Sen kommer broder hem imorgon redan, då kan jag sätta igång att leta bil på allvar för då kan han följa med och kika, han som kan det mesta om gamla Volvos. Men jag har inte så mycket panik, visst det skulle va kul om jag hitta en bil i veckan som jag kan pilla i till helgen då alla ska jobba, men nu vet jag iaf att pappsen kommer låna ut pengar till en bil, så det kommer :)

Nä nu borde jag verkligen äta nåt!!


Empty beer cans

John lindberg Trio. Häh..

Så var det meningslösa måndag igen och jag har sove tills jag vaknat sen vart ut och klippt gräset. Är dyngig hela jag för att på vissa ställen så har vi inte ens gräs. Vet inte varför, kanske har skottat bort gräsmattan för många gånger? Så de yr bara damm när man kör där.

Sen skulle jag ha ätit frukost och lunch men äe, ids int. Allt man vill äta är frusse så en banan bli bra. For ut och sprang kl 12 inatt, men hade inte räknat med att det skulle va så kallt.

Har funderingar på att gå till kiosken, men om jag går dit så vill jag köpa cigg och då blir det ju + - noll. Eller näe, det blir nog en massa minus. Känns inte så hälsosamt att både röka och snusa vissa perioder men what to do..


Ringde polisen idag för att höra om det här med studentekipage och jag skulle gå ut på transportstyrelsen och läsa, sen måst man tydligen anmäla att man ska köra, och även vars och när. Lätt att veta då jag inte har nån aning om när dom ska fara från kyrkan, eller ens vilken väg vi ska! Hade ju bara tänkt haka på alla andra :S

Skyddsräcken BÖR vara 110cm, alltså inte måste... Våran vagn är ju 100 cm så det borde ju duga..
Äh jag fattar inte alla dessa regler och lagar, folket på vagnen får väl se till att hålla armar och ben innanför och trillar nån ut är det då inte mitt fel om jag kör som man ska.

Sånt här var det aldrig prat om på den gamla goda tiden, när jag tog studenten ;)

Kräk

Ja jag kräks snart. Har vart på födelsedagskalas hos Bella och det bjöds på smörgåstårta, vanlig tårta och ungefär 646455879 kaksorter! Så jag har ätit smörgåstårta iaf, det rinner snart ur öronen på mig.

Är gode mätt och det va riktigt trevlig. Grattis i förskott Bellsibub :)

Sen har det blive lite bilprat och ska ev och kika på en tofååårti i veckan men vi får väl se. Har jag klarat mig utan bil så här länge sen jag sålde baby blå kan jag nog vänta ett tag till tills det dyk upp nått bra :)

Föresten igår så kom pappa hem med en plattskärm till mig. Till datorn alltså. Har ju haft en tjockskärm i hundra år ungefär men nu har jag också en platt och behöv in känna mig så efter :)
Äe nu blir det vila maten, fyfan :)

Snart är det fredag igen

Jag hade kul igår. Tack allihopa!
Idag for jag och Elin på dragracing i Fällfors. Det sög. Det va kallt och lite folk och lite bilar. Blir säkert bättre nästa gång och förhoppningsvis bättre väder.

Imorrn ska jag åka med Linda till stan, vi ska på födelsedagsfika hos Bella. Jag vet att dom köpt smörgåstårtor från Skogsägarna och det finns inga godare smörgåstårtor än dom! Så ääärne.

Ska nog tagga ner lite nu. Gjorde bort mitt roliga igår, nu blir det lungt ett tag.


Hudson limpa

Naaaw!

m a r k k u säger:
Hur är de med min lilla favorit?


Tänk att några få ord kan göra ens dag :) Kärlek! ♥


Rockin' Flanders! säger:

Rockin' Flanders! säger:
Maskinexpo i barkarby imorrn eller? :)


Har aldrig pratat med människan i hela mitt liv, eller jo förmodligen nån gång för flera år sen eftersom att han finns på min msn men jag vet att jag inte pratat med han på de senaste åren. Undra varför han skrev då han förmodligen inte vet nått om mig :P Men nej, ska inte på maskinexpo iallafall :)

Tror jag ska lägga mig och sova/vila igen, fördriva lite tid. Kom på att brorsan jobbar ju på dragracingen i helgen, ska höra om han inte kan fixa in en gratis ;) Men mest troligt kan han väl inte det.

Äe, göra nå annat nu :)

eiohwfoiwhoi

Haha jöö åh jag har haft så mycket för mig att jag inte haft en tanke på att skriva.

Igår så va jag iallafalla med Elin och det var mycket trevligt! Vi gick på stan en stund och hittade massa fina kläder och sen for vi på Max och feta oss. Efter det så for vi hem till henne och vänta på hennes tvätt och efter det bar det av till Burträsk där vi for till Jonte. Han som förr var Mr Fat har nu blivit Mr Slim! Oj vilken förändring han gjort i sitt liv och om man bara hade orken att göra som han haha!

Sen bar det av till stan för nya äventyr och jag va hemma vid 03:00 nått. Underbart med sommarens första sena utekväll med lite bilåkning, precis som förra sommaren.. :)


Idag så blev det också lite sömn för jag steg upp och vänta på att Bella skull plocka upp mig och det gjorde hon.. Tillslut :) Så då for vi till Drängs och måla hennes utemöbler ett lager till. Sen bar ne av dell schtaan och Solbacken, sen fick jag skjuts på mitt möte. Det sög.

Sen väl hemma så börja jag städa för jag får nämligen sovsällskap imåran och den består av Elin, för vi ska kanske åt Fällfors eller Pite på lörda och det blir bra skit :)

Sen imorrn får jag träffa några av mina favorit brudar och det blir kvällen nummer en!!




Här är igelkotten som bet mig i fingret ikväll, och sen jaga mig på gräsmattan :P




Efter det här kortet så högg han efter kameran och fortsatte efter min fötter :P

Visst är livet underbart ibland?

När man bara får och kan glömma allt. Har haft en supertrevlig dag/kväll/natt med massa bus och roliga grejor och det blev den första sena natten den här sommaren. Har även hunnit en sväng till Burträsk.

Men nu måst jag sova, ska upp och måla Bellas utemöbler imorrn om hon inte är för bakis dvs :)
Kärlek till folket och mina vänner som är dom bästa <3

Och ja, jag hittade en jeans kjol :)

Aaa asså ejenklien

Sitter mest och väntar på att klockan ska bli efter 2 för då ska jag fära åt Skellefte och runke ball med Elin! Försöka hitta mig nå jävla kläder. I brist på att göra lägger jag upp lite bilder. Enjoy!

Snart är det fredag igen :)


Hasse ♥


Många år sen :)


Spejsad Volvo















Goodmorning Vietnamn

Åjeh blev inte många timmars sömn inatt. Jag fastnade på Tradera och Sivletto och Hepcat osv och ja ni vet hur det blir :) Så jag somnade nog inte förän halv 5 inatt hähä, sen ring jävla Elin och väcker mig efter 10!

Det lustiga var att hon hade nog bara en fråga till mig men slutade med att vi pratade i 50 minuter haha! Jag ska iallafall in åt stan och vi ska gå och leta en jeans kjol till mig sen äta nått och glo på nån film. Blir bra skit när det är så dåligt väder ute.


Sen fick jag just veta en sak. FAN DÅLIG STIL! GAAAAAAAAH

Aaah

Ibland måst man stanna upp och fundera på vad man riktigt gett sig in på :O
Men det blir nog bra, hoppas jag.. Hähä..

Jag vet inte själv vad jag gör vaken nu och ingen annan heller för den delen.
Jag vill bara ha fredag, nu! Sen kanske Fällfors på lörda? Är öppen för förslag. Födelsedagsfika hos Bella på sönda = smörgåstårta från Skogsägarna :)

See you in hell, over and out!




16 Januari 2009

Ont i päran

Ja jag har ont i skallen nått så.. Kan bero på att jag stått/halvstått/sutte som en räka ikväll och målat Bellas utemöbler med hammarfärg. Men vad gör man inte för att vara snäll :)

Nu blir det tvätta fejjan, ta en alvedon sen invänta att det ska bli ny dag för då skulle tydligen mina pengar rulla in. Fylla på telefon och betala en räkning. Får väl se om det blir nån sömn inatt efter att jag halverst låg i koma igår som det iallafall käntes.






Koma

Ja inte palt koma, utan vanlig sov koma har jag haft inatt. Jag har sove djupt och läääng och skulle nog kunna somna om igen om jag la mig nu! Kanske är på väg att bli sjuk?
No can do för jag ska faan till Byske på fredag vare sig jag är sjuk eller inte.

Igår kom kattrackarn hem igen, jätte jätte dyng sur, han såg fan snuskig ut.
Ska väl fördriva tiden lite med att städa för ikväll ska jag väl till Drängsmark om det inte blir inställt igen hähä..

Sen hade jag väl inte mer på hjärtat. Adjö

What's up douchebag?

Vad är det för fel på alla karlar i världen? Det dyker upp nån som kan vara nått, som är rätt "normal" sen mitt ifrån ingenstans kommer frågan "Va har du på dig?" eller meningen "Fan va snygg du är, jag är kåt, oj vad den står!".
Jamena kamaaaaaaaaan. Va tror dom? Det är väl förmodligen det minst avtändande man kan höra då man inte ens känner personen, och jag tappar allt intresse för att ens försöka lära känna.

Ett sånt där retard har förstört min möjlighet att åka buss hem 12:30 varje dag för han kör tydligen den bussen ibland, och tycker jag är otrevlig som inte hälsar. Vafan, jag tycker inte om han, han är ful och världens tönt. Gööh

Är dom en utdöende ras, dom som är nått att ha?



Missade totalt att det började regna iallafall. Mysigast är att va i en husvagn när det regnar.
Hasse är borta igen men jag är mindre orolig nu när det inte är -28 ute. Kattrackare.
Over and out!


i <3 google

Google är min bästa vän och hjärnan som jag aldrig fick <3

Iallafall så hittade jag en hel tråd om mordet på Daniel Stenman, fanns hur mycket info som helst om det där och foton på hon som nu misstänkts ha tage hans liv. Jag undrar hur det kan bli så ändå?
Fanns en länk till hennes konto på youtube och om man kollar på filmerna så verkar hon väl va en person som har tråkigt och lägger upp "fula" filmer på sig själv. Men nånstans måste ju nått ha gått snett ändå!

Jasi, dagens samhälle. Vad hände riktigt..?


Blev inge Drängs, blir imorrn. Nu dokumentar på fyran! Adjö!

Jag måste sluta

Ja, jag måste sluta tvätta mina kläder som jag gör. Det håller inte i längden att tvätta en tröja som man haft på sig en dag. Visserligen brukar jag inte tvätta enstaka plagg, men vafan, skärpning! Vet inte varför jag har sån tvätt mani just nu.

Klippte gräset ikväll och tog på mig arbetarbyxor och en Volvo tröja som va ren, när jag kom in ville jag bara starta en maskin även om jag bara sutte och kört runt. Skärpning!

Va i stan idag som vanligt på möte. Sen fick jag ringa försäkringskassan som alltid är sen med mina pengar men nu kommer dom på onsdag iallafall. Då ska jag shoppa en jeans kjol :) Sen ringde Poro om den där studenkörningen och då prata jag med pappa då jag kom hem så det blir nog att jag ska köra ett gäng från HR.

Enda problemet är att startmotorn är gay och den skriker och lever om, så får väl se till att få igång traktorn i tid hähä.. Men de ska nog lösa sig. 1500:- för besväret också och det är väl inte illa pinkat då jag lix inte ha så mycke att göra om dagarna! Fast kommer bli drygt att larva till och från stan men men.

Väntar på att Bella ska komma och plocka upp mig så ska vi till Drängs och.. gör nåt. Hade tänkt ta gräsklipparn dit men vet inte hur mycket sås det är i den :)


3:e gången gilt som studentekipage i sommar.

Redneck

Inatt fick jag samtal från Emanuel som knappt verka veta va dom hette haha. Han och Sunky satt i skuffen på en Peguot i Hamptjärn av nån anledning. Synd att min bror redan farit till stan med bilen annars had ja väl kunna hämta dom!

I helgen verkar det hända lite. Men kan va skönt ibland att ta det piano, har ändå vart igång några helger i rad nu. Taggar inför Byske och Suncats nästa helg istället!

4 veckor kvar till jobb. Fyfan va skönt.


Eddie Meduza

Fan va dålig jag är. Råkade tappa ner en glas grej på golvet och tänkte att ja skulle slänga bort de största glaset och sen dammsuga upp de imorrn. Luring, ja trampa mitt på det med min tå. Den blöder. Och den blöder friskt.. Upptäckte idag att ja inte alls kan gå i träskor barfota för jag får skavsår överallt! Kommer då aldrig bli nån fot modell kan ja lova...-------------------------------------------------------- http://sverigesradio.se/laddahem/podradio/sr_p1_dokumentar_090425030018.mp3 blää mina grejer som gör att ja kan länka har försvunne! Så ni måst kopiera länken ovan, men den är de värt. Eddie Meduza rocks forever Åh vad jag älskar att få veta hemlisar, spec om folk som ska importera Bel Airs 55 från USA :) Ååh mitt inlägg ser helt cp ut! ( KAN INTE DELA RADERNA SÅ ALLT SITT IHOP!!) Men vet inte va ja ska göra åt de just nu, så ni får leva me de!

Beyoncé - Daddy

Because you loved me
I overcome
And I'm so proud of what you've become
You've given me such security
No matter what mistakes I make you're there for me
You cure my disappointments and u heal my pain
You understood my biz and you protected me
I treasure every year in place a comemory
And thats why I want my unborn son
To be like my daddy
I want my husband to be like my daddy
There is no one else like my daddy
And I thank you for lovin me
(daddy daddy daddy)
-
Words cant express my boundless gratitude for you
I appreciate what you do oh
You've given me tight security
No matter what mistakes I know you're there for me
Cute my disappointments and heal my pain
You understood by biz and you protected me
I treasure every extraordinary memory
that's why

I want my unborn son
To be like my daddy
I want my husband to be like my daddy
There is no one else like my daddy
And I thank you (thank you) for lovin me

Even if a man broke my heart today
No matter how much pain I'm in I would be ok
Cuz I got a man in my life that can't be replaced
His love is unconditional
It won't go away
And I know I'm lucky (lucky)
Know it aint easy
Men? who take care of their responsibilities
Love is overwhelming
??
Stop a tear from falling
I love you so much daddy

Thank you
You've done so much for me
I love you,
Daddy

I'm so emotional daddy
Every time I think of you
I get emotional daddy
Every time I think of you
There is no one else like my daddy
No one will replace my daddy
Daddy daddy daddy daddy



Nu har förmodligen ingen orkat läsa texten, men om man älskar sin pappa kanske man borde göra det.. Snubblade över den här låten på Spotify ikväll på en gammal spel lista och när jag kom att tänka på det så har pappa alltid ställt upp på sitt sätt genom alla mina förhållanden. Vi säger inte att vi älskar varandra varje dag, men han säger det på sitt eget sätt.

Ord kan inte förklara hur tacksam jag är över allt som min pappa lärt mig och jag skulle absolut inte velat ha nån annan pappa i världen!
Even if a man broke my heart today
No matter how much pain I'm in I would be ok
Cuz I got a man in my life that can't be replaced
His love is unconditional

Win win situation

Pappa skulle inte och handla idag men jag sa DÅ KAN JAG FARA!!!!11!!11!1!
Okey! sa han och kasta 1500:- på mig och sa KÖP VAD DU VILL!

Nä det kanske han inte sa, jag fick en fin lista och styrde partybussen mot stan. Varför förstår inte skelleftebor "blixtlåsprincipen"?? Stackars lastbil mitt i smeten men till slut tog han sig till rätt fil.

Nåja jag gick och dola omkring på Obs, har inte vart där och riktigt storhandlat på flera år. Det enda som slank ner som inte stod på listan va en Cola, snus och en keso. Sen skulle jag unna mig lösviktsgodis som jag inte ätit på flera månader så jag minns inte vad jag själv tycker om. Är fortfarande tydligen van att tänka på vad någon annan också gillar.

Va en sväng på solbacken och visst är det kul när man missar att det är fullt me stenar i backen och skumpar över dom? Höhö. Stötte på min konfirmationspräst Thim Lawes. Han kände igen mig, men kan säkert inte placera mig. Han hälsade iallafall, säkert lessen över min Eddie Meduza tröja.. Nä, det va faktiskt en rolig och bra präst! Men inför Gud är vi alla lika, så sägs det väl??

Sen brassa jag hem. Så det blev en win win situation, pappa fick göra veden ikväll och slipper fara och handla imorrn, jag hade nånting och göra, fick köra bil barfota och sjunga högt.


Sen insåg jag just att jag skrivit ett jättelångt inlägg om när jag for till stan och handla. Gud va spännande mitt liv är.. int :)

Helvetes jävla skit förbannade kuk dag från jude land

Idag är jag inte glad. Långt ifrån!
Steg upp och gjorde mig klar, åt lunch och for till stan. Tog en promenad upp till Getberget och hämtade mina grejer jag glömde i helgen och fick skjuts ner av Paul, tacka fan för det. Hade ju jävla jeans på mig, höll på att dö av svett!

Gick in på Kompetenstorget och satt och vänta på mitt möte som skulle börja 13:15.

Kl 13 kommer en och undrar om jag inte fått smset..? Näe sa jag. "Jaha ojdå för hon är nämligen sjuk idag som håller i mötet"......................................

Min buss hem gick 13:00 prick, nästa 15:00... Så jag gick därifrån fly förbannad. Hade nog kunnat döda nån i den stunden! Men som tur var så va Maria i stan och jag fick åka med henne hem! Ibland finns det faktiskt änglar! Så jag fick mig hem men är ändå förbannad.

Hon undra va jag hade för nummer och rabbla upp precis rätt nummer.
Skitställe!

Nu väntar jag på att pappa ska komma hem för jag ska se om han ska och handla, då ska jag fan följa med för att fördriva nå tid. Jävla skitdag!


Försten så har jag installera webcamen igen! Höhö..!

Vet ni vad

Jag älskar mig själv på kvällen, för det är då jag kommer på världens bästa idéer :)

Men jag älskar mig lite mindre för att jag glömde min påse hos Bella i helgen med diverse saker. Där i va min borste och jag måste ha den för att få till min lejonman någorlunda. Är gode full i tovor och tjorvar.

Nog babblat, nu blir det South Park och sängen. Kaching!

Inte många minuter

inne eller framför datorn idag. Rätt skönt! Men imorrn måst jag åt stan och enligt yr skulle vädret va sämre men man ska väl aldrig lita på dom där sidorna helt.

Nej blir väl pissa, duscha och gå isäng kanske. Hyllan är på plats i rummet och rensad från en massa skräp och minnen som legat där. Såg föresten ikväll att pappa har hjälp med veden så behöver inte ha så dåligt samvete. Vet inte om dom kapar åt alla tre samtidigt men men, det löser sig.


There's neo-rockabilly
There's psycho-rockabilly
There's Starbucks-Orange-County rockabilly
There's euro-ja-ja-wir-machen-rockin' rockabilly
There's Western-swing-traditional-blues-
inluenced rockabilly
There's Australian-shrimp-on-the -barbie-
carry-your-surfboard-to-Sears-
to-buy-you-rolled-up-Levi's rockabilly
There's rock a-Johnny. rock-a-Sally, rock-a-hillbilly
It's all so stupid, and it's just plain silly




Då sa den tappre siste mohikanen

LÅT DET ALDRIG BLI VINTER IGEN!! Om jag nu inte skulle få för mig att köpa en skoter.. Om några år kanske... Har legat ute idag med men på gården, lite bättre än att ligga på en vindstilla balkong. Jesus jävla bastu!

Några meter till höger om mig har svart katten legat i skuggan och rullat runt. Kommit till mig några gånger men gett upp pga värmen. Har fan bränt mig tillochmed! Bra skit :)

Fick en påminnelsefaktura idag.. Ringde och undrade varför jag fått den då jag inte ens fått den riktiga fakturan :O Den skulle tydligen följt med paketet men si de gjorde den inte! För jag vände ut och in på paketet, eller de va faktiskt ett kuvert typ, men fann ingen faktura alls. Men hon va jättesnäll och sa direkt att hon plocka bort påminnelseavgiften :)

Har fått tummen ur röven och gör klart sista hyllan med rutor ikväll. Har bara ett lager kvar nu :)

Och fixat inför nästa helg, Byskes Power Big Meet. Blir kanske Dodge dit om int anne.. Blir bra bananas. Skulle bara haft nått att göra i helgen..? Men det löser sig nog! Annars lever jag väl vildmarksliv själv. Undra om det finns ett tält i detta hus..?

Bara babbel idag. Vi hörs!

Fräsprupp

Varför sitter jag här än?? Tror jag igentligen väntar på att folket i huset ska fara, sen uti soooln. Äta frunch borde jag också göra. Sen måste jag ringa Bella och försöka få hon att leva vildmarksliv med mig.

Nån som vet hur man gör för att sluta få mejl från Fejsbook? Är grymt less på att ha 28 olästa och det är oftast om någon annan kommenterat en status som jag kommenterat.. Nu tänkte jag utan att jag måste byta mail adress?

Fräs, frunch nu sen sooooool!

Jag hatar

när det flyger in en bulle i öga.. Eller det känns så när det helt plötsligt fastnar nått i öga..
Näe borde sova, ska upp och uti solen imåran igen. Måste ju passa på nu, snart blir jag ju arbetande om dagarna och kommer stå inne i justerverket och då kom jag varken ha tid eller ork att va ute.

Föresten, varför säger man att man ligger och pressar när man solar? Tycker det låter lite kul, ser framför mig en person som ligger i solen och spänner sig och tar i hela tiden, flåsar och stånkar haha.. :)

Har hittat massa roligt skoj i sommar, Boppers i Boden och Noice Makers också.. Sen hemlig resa och annat bus, blir bra skit!

Tänkte lägga in en alldeles fräsh bild på min fina fejja, men alla bilder blev så fula när dom kom in på datorn, så ni får ingen hähä!

Men jag gjorde om en bild i paint, så ni kanske förstå..

They holler Bo booo

Haha jag behöver sova tror jag. Va nyss dödligt trött och då börjar min hjärna komma igång och då kom jag på den supersmarta idén att jag ska leva vildmarksliv på gräsmattan. Inte just idag, men kanske i helgen i sällskap av en god vän + några till goda vänner. Tält, eld, korv, knivar och hela köret! Blir bra skit. Skulle bara haft några dunkar hemkört, då jävlar haha!

Förövrigt är jag dödligt nöjd över att OSTVIK står med i Aftonbladet idag hähä!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7142379.ab

Sa just till Bella att komma hit så vi kan smiska stjärt insmorda i smör.
Jag borde sova!


Svett

Har solat idag också efter att jag kom hem från stan. Får ju faktiskt leva med det faktum att jag kanske inte blir så brun, får inte direkt igen det på nån garanti så.. Hähä..

Men det syns iallafall att jag vart ute! Skönt! Sen om jag rodnar så ser ingen skillnad för jag är konstant röd i fejjan :)

Önskar att jag slapp vara på balkongen bara. Är helt vindstilla där, blir som en bastu men jag vill inte vara på altan för som sagt har ju grannen en hund som är sugen på fläsk verkar det som hehehehee...

Blev förövrigt brädad av en alkis idag som undra om jag ens fyllt 12 år när jag skulle köpa snus... Dålig banan! Att folk tror att jag är under 18 ibland kan jag väl ta, men inte 12!!

Näe midda sen uti solen igen. Adjö!

Gaaaaaaaaah

Har dåligt samvete. Har inte sett pappa på hela dagen, han kom hem från jobbet sen gick han ut och fortsatte med veden som han gjort hela helgen. Jag vill gärna hjälpa till men jag hatar veden nått så fruktansvärt. Hoppas han funderar på andra alternativ snart, blir fan en bibba ved för att värma hela det här huset om vintrarna.
Kommer ändå sluta med att jag får stapla det.
Visst, jag gör inte mycket om dagarna men äe, jag HATAR ved!!


Sen sitt jag och prata me Kenny bananskalle som berätta att Danne sålde en 124 bensinare besiktad till sin syster för 900 för nån dag sen.. Och att hans mormor sålde sin 740 skitbilligt förra veckan.. Varför tänker han inte på mig när han får höra om billiga bilar?? SkitKenny :P

Just idag är jag stark

Eller jag va det igår iallafall. Rev upp en massa sår idag men det är bara bita ihop!
Blir ingen Cadillac till Åmsele iallafall, så då funderade jag på att fara till Pite och se Eva Eastwood men hon spelar ju på söndag? Wtf? Va helt säker att det va på lördag. Luring på mig.

Jonte skrev just och undra om jag inte kunde köra ner och hämta hans andra motorcykel i Gävle och betalar han soppa så far jag fan! Har ändå inget speciellt för mig.

Hade tänkt ta en promenad men kan fortfarande inte ha nån sko på högerfoten. Jag undrar hur det ska gå imorrn då jag måst till stan? Får väl bita ihop. Har tränat lite här hemma istället.
Har sutte ute idag och trodde att jag skulle få nån färg men fick mest fräknar.. Men nu såg jag att det syns iallafall att jag vart ute och det är ju skönt!

Just nu längtar jag bara till sömnen.. Och jobb! Suck..


Fyfan

Jag vill inte va medveten och jag vill inte veta nått alls.. Va längesen jag kände så här men jag ska fan visa att jag kan fixa själv.. Gudförbannat

Då borde jag vara jävligt smart

"Sömnen gör dig smartare

Sömnen stärker vårt immunförsvar medan vi sover. Sömnen förbättrar även vår reaktionsförmåga och vår inlärningsförmåga. Så att stanna uppe hela natten för att plugga inför ett prov eller läsa in sig på en arbetsuppgift kan få fel effekt."

 

Fast jag sover ändå inte så mycket, men klart, ibland känns det så. Fast jag sover inte bort hela dagarna, iallafall inte nu när det är go vädret ute! (lite dubbelmorla från ett tidigare inlägg, men ja, ibland känn man för å gå ut å ibland int! :)

 

Ikväll så for jag en sväng till Linda som va hemma i Fällfors. Vi gjorde inte så mycke, satt mest och snacka skit och det va trevligt det med :) Såg lilla livet i magen också, eller ja såg väl magen röra sig rättare sagt :P Längtar tills h*n kommer ut för jag vet precis vad jag ska köpa i dop present!

Är alltid lika kul att hälsa på min favorit familj i Fällfors :)

 

Åh jag va på så bra humör när jag körde upp. Lyssnade på bra musik och kände att livet bara va jävligt bra helt enkelt! Va tvungen köra barfota, har ett kick ass skavsår sen jag hade ballerina skorna och jag kan inte ha träskorna. Kan inte ha några skor alls, haltar bara för det gör så ont. Fast just nu går det bra, men hoppas det blir bättre innan tisdag då jag måst åt stan.

 

Får väl se om vi ses nästa helg om Linda kommer åt stan då :)

Såg på vädret att det skulle bli cirkus 21 grader imåran och det betyder att jag ska sitta i solen och lösa korsord. För första gången känns det verkligen som att jag går in för det här med att sola haha!

 

Nu ska jag glo lite tv, känna att livet fan är bra och sen hoppas på att sova så jag får stiga upp och gå ut i det underbara vädret :) Puss på er alla!

RIP Ronnie James Dio

 


Den blomstertid nu kommer

Fyfan va fort det går så fort det blir varmt! Finns ingen snö kvar på gården längre, eller kanske på baksia fuse men det är det enda. Det är ungefär 740 ggr grönare gräs idag där jag satt och solade i torsdags, träden är på väg att slå ut. Blir nog en stunn i solen efter maten om jag inte ska ta en tur till Fällfors.

Eva Eastwood på Bingolotto ikväll, men det lär jag glömma när det väl börjar.

Har hittat skitsnygga boots jag är sugen på, men vi får väl se. Blir iaf en jeans kjol när jag får nästa löning. Känns inte som att jag borde slösa så mycket pengar då jag vill ha en bil men när jag jobbar så kommer jag inte att slösa ett öre. Kanske på nån helgaktivitet men inget på veckorna. Blir bra bananas! Hoppas bara det finns en bil som jag vill ha DÅ, annars brukar man ju hitta dom när man inte alls har pengar :P

Jag vet iallafall att det int blir nån Merca. To much memories, sen är jag dö less på alla som går i stan. Vart man än vrider skallen så är dom där!!
Blir skattebef 140 eller 240. Åh vad dum jag är, just efter jag skrev 240 så satt jag mig på Blocket och glodde. Dålig idé, vill köpa sju tusen bilar NU. Men det löser sig, ha jag vart utan så pass länge som jag har idag klarar jag nog någon månad till :)

Blir bra bananas om pappa köper nån liten dieselbil för då skulle jag få köra den också. Great.

Usch vad jag svamlar, har inget vettigt att säga igentligen.


Jäjä

Igentligen borde jag fått spö som va inne mest hela dagen igår, men jag ser ingen poäng med att gå ut och bara göra inget heller. Hade tänkt gå ut idag men va inte riktigt lika bra väder :P

Men är ändå shorts och tshirt väder. Tro jag ska införskaffa mig nya Puma shorts, och en jeans kjol med nån trevlig top till. Har nyss sutte och sett slutet av Titanic, eller kanske va sista timman av filmen iaf och grinat ögonen ur mig. Fattar inte att man ska va så blödig!

Imorrn är det en ny vecka och jag vet att jag har 3 möten att gå på, sen far ju halva befolkningen till Bulgarien så då får jag väl hitta på nått att göra med resten av befolkningen.

Jag kan ju alltid städa, som vanligt! Och pröva sju miljarder kläder som Sarah skickat med mig hem.
Kanske åka lastbil med Petra på onsdag?
Måla klart hyllan?
Leta roadkills?

Äh, det löser sig.

Fy fan

Fy fan säger ja bara! När jag blir gammal kommer ja inte kunna säga att jag satt hemm och had tråkigt i min ungdom... Vi svängde våra lurviga på Taste, prata med bandet, åkte Suburban. Precis som det ska va! Och världen über bästa sötaste Jonas hämtade mig i stan så jag fick sova hemma.. :)

Visserligen kostade det soppa, men varför ska livet gå ut på en massa pengar? Gör livet till ett äventyr, som jag gör ibland. Jag skiter i vars jag hamnar, det må bära eller brista i alla situationer.

Jag kan iaf säga att min ungdom blev ett äventyr, fyllt med skoj.

DESSTUOM ska jag på en hemlig resa i sommar, och det kommer blir SÅ JÄVLA BRA! Känner det på mig, kan nog inte bli bättre :)

Peji

Vi har haft världens mest intressanta msn konversation. Åh jag tycker om Peji, han är så ful :)
Läs hela :)

petter säger:

ASSÅ
jävla lill talgoxe flög in i rutan
sen när ja titta se ja en fitt skata me lillpippin å käften
fan att luftgäverät är hos robin
geväret
hatar skator
- Hillbilly Deluxe säger:
haha vaa nu eller?
petter säger:
haha ja
hörde bara nåt som for in i rutan
sen va me massa fjädrar på marken
- Hillbilly Deluxe säger:
hade skatan pippin i käften?
petter säger:
jaa
sen fräste jag
då tappa skatfan lillen
sen kom hela lillfågeln familj till pippen sen kom skatan dit å skrämde bort dom
- Hillbilly Deluxe säger:
va händ sen då??
petter säger:
då vart ja förbannad å gick in
fucking skate !
- Hillbilly Deluxe säger:
men dog lillpippen?
petter säger:
joo den låg de typ still
- Hillbilly Deluxe säger:
dåligt
petter säger:
ooja
- Hillbilly Deluxe säger:
visste inte att skator va kannibaler
petter säger:
men dom äter ju inte skator !
de var ju en lillfågel
skata är ingen fågel
- Hillbilly Deluxe säger:
klart dom är
petter säger:
det är nåt annat
neeej
skator är ju mupp
- Hillbilly Deluxe säger:
men vadå är nå annat? klart dom hör till fåglar! dom är ju inte mammutar precis
petter säger:
ALDRIG
de är ju som att säga att en apa är en människa
SKATA ÄR OHYRA
apor med !
vissa
- Hillbilly Deluxe säger:
men dom är ju ändå fåglar!!
petter säger:
NEJ
skator är skit
- Hillbilly Deluxe säger:
du är ju fan konstig
petter säger:
aldriiig



"lillfågeln familj till pippen" hahahahaaa :)


Tänka sig

vad lite sol kan göra med en människ! Jag gick ut och började kratta framsidan idag :) Hade lix inget att göra och det va för bra väder för att sitta inne. Minns inte senast jag krattade gräsmattan?

Iallafall så kom pappa hem och undra varför jag gjorde sådär.. Jaa vadå sa jag. "Men vi brukar ju köra med gräsklipparn och samla upp löv!" Gööööh.. Aja hann inte kratta så länge och krattade lite till, hade ju ändå inget att göra men sen gav jag upp och satt mig i solen ist!

Så nu är jag röd som en kräfta :) Eller nä, kanske inte. Jag vet igentligen inte, blir alltid blind när jag går in efter att ha sutte i solen. Ser väl om en halvtimme kanske. Men nu börja solen gå i moln så då gick jag in.

Sprang första turen barfota på gräsmattan också! Gräääjt!

Nu är sommarn snart här på riktigt och det känns KANON!

Fyfan!

Jag måste få säga det! Jag mår så oförskämt bra idag! Allt det dåliga är som bortblåst, iallafall för stunden!
Usch, får man vara så glad som jag är idag?! :)

Nu saknas det bara att få fara upp till stugan när det är riktigt fullfjädrad sommar, oj då mår man riktigt som bäst!


Oh boy! Sicken skänk från ovan det är å leva ida´
Oh boy! Rena gudagåvan, är det konstigt att man är gla´
För solen skiner och du är här, å jorden spinner i sin himlasfär
Å faktiskt när man mår på detta vis, är världen nära på ett paradis :)



You and me could write a bad romance

----- säger:
Hahaha, nej tyvärr så har jag inte det. Eller.... Nog har jag folk som har RÅD, men ikke någon som är generös nog att förstå att du å ja ska ligga ikväll:O

haha!

För de är ingen vanlig dag

nej för imorgon fyller mammsen år! =)
Känns om om det händer tusen saker. Mamma fyller år, det är loppis på byahuse och kanske fara och hälsa på kusin i Frostkåge.

Oj va kanske bara tre saker men ändå. Jo och tagga fredag!

Jag skulle ju ta kort om jag gjort nått fränt ikväll men glömde bort det. Jag bakade en till frän kladdkaka. Min familj älskar min kladdkaka, mer än vad dom älskar mig höhö!

Föresten så skicka jag just ett sms till helt fel person alldeles just nyss.. Nu sitter jag och skäms.. Fast det va inte så farligt men jag skäms ändå HAHA!

NU MINA KÄRA VÄNNER!!

Idag sparkade jag igång pappas kamera, en precis likadan som min men min pajade i December så har bara haft mobilen sen dess och den suger.

Så nu tänkte jag att ni skulle få ta del av min spännande eftermiddag!!
Detta scenario utspelar sig mellan ungefär 16:45 - 18:10.



Här står jag i köket.


Ska steka mig en burgare. Ojeh, suddig bild men ni kanske sett en burgare förr?


Brödet i micron!


Kladdkakan från igår. Formen funkade väldigt bra!
Visste dock inte att färgen på formen va bajsbrun :S trodde den va blå genom plasten höhö


Rödlök är ett måste!


Kryddor


Här går jag superfort i köket


Mmmm bööörger (fast den såg godare ut i verkligheten)


NEJ JAG DRICKER INTE KAFFE, sluta fråga om jag vill ha!!


Glömde ta kort på den färdiga burgaren men det såg ut ungefär så här :)


Sen traska jag iväg för att leta skogsvrak. Vid just den här bilden så luktade det skit,
riktig bakis mage fis men man kan ju inte fota lukt så du får föreställa dig!


These "boots" are made for walking


Jag tände en cigg


Jag kom fram till vraken! Tror det var 3 st, men hade för dåliga skor och
för mycke fågelfobi för att utforska närmare!


Som sagt, dåligt val av skor...


Yeah här bor jag!


Efter den här vägen har jag kört skoter. Klippte in den så ni känner känslan.


Country roads take me home!


Sen stötte jag på min kusin och kusinbarn från Pite bara sådär. Glömde fånga dom på bild


Sen gick jag hem, frös om öronen.
Hoppas ni tyckte om det! Om jag mot förmodan kommer göra nått fränt ikväll så lovar jag att fota och uppdatera så ni får veta vad som händ ;)

Who likes a nigger

Världens skummaste natt. Har vaknat flera flera gånger, katterna har avlöst varandra och jag tvångs sov till ungefär 11:40. Va inte tänkt att det skulle bli SÅ länge men va förbannad för att jag vaknar jämt om natten.

Startade morgonen med att springa in i en hålslagare som någon (jag) ställt på golvet så jag döda min tilltå. Funderar på att äta kladdkaka till frukost i protest, fast det vill jag inte ha.

Väntar på att molnen ska försvinna sen ska jag ut och solaaaaa. Måst ju keep up nu, håll brännan jämn hähä ;)

Finns bättre version på Spotify. John Lindberg Trio - Wanted Man


Jävla Elin

Elin lurar i mig massa saker hela tiden! I fredags när jag va hos henne och skulle va chaufför så sa hon att spelet Treasure Isle på fejsbook skulle va skitkul. Självklart måste jag prova, och det va ju typ kul.. Vet inte varför jag börjar med alla spel! Måste sluta med nått nu känner jag :P Så det ska bli skönt med jobb och en struktur i vardagen haha :P

Sen hade jag just tänkt gå och sova när jag såg att hon lagt upp en länk till SVT Play, senaste avsnittet av Köping Hillbilles. Kom på att jag missade början av första avsnittet och missade hela andra avsnittet. Då va jag självklart tvungen att se allt.

Tror jag måste byta kompis gäng haha! Ena lurar mig att spela spel på fejsbook och andra drar med mig ut på blodiga lördagskvällar. Vars ska det här sluta? :)

Ps. Varför är det så svårt för folk söderut att uttala Burträsk?! Låter übergay och konstigt när dom säger det!


Kan ju inte påstå att Impala 59:an är spec ful! :)

Neeej

Min kväll som börja så jävla bra! Jag fick upp nå städ il och städa rätt bra här nere. Tejpade över en massa ord som står skrivna i min pärm som slutade betyda något för längesen. Sen gick jag upp och slängde ihop en kladdkaka för att prova formen jag köpte på IKEA senast. Efter det gjorde jag mat, åt och tog ut kakan. Sen gick jag ner och la mig i sängen.. Dålig ide..

Somnade innan 7, vet inte när jag vaknade men det ringde hemma iallafall och jag skulle svara fast det va ingen i luren. Sen hann jag inte me när jag somnade igen.. Vaknade halv 10, yeey!

Men men, jag fick kladdkaka iallafall! Fast nu är det slut på det goda, ska kanske göra en till imorrn till familjen men förstår inte varför jag äter då jag inte tycker om det speciellt mycket..

Näe ut och röka, gå på dass och sen se om det finns nån sömn kvar. Får göra sakerna jag hade tänkt göra ikväll imorrn istället :)



(såg just att när man ska lägga in en bild så kan man välja bland flera sidor, verkar som att alla bilder man någonsin laddat upp finns med där.. Kul.. INTE!!)

Näe

Jag hade inte mycket på hjärtat. Inte just nu iallafall!


Suck suck mitt hjärta

men brist inte.

Blev städning och tvättning ikväll, så då har jag det bortgjort.
Har proppat i mig nå piller och känner att dom börjar verka så blir nog sängen alldeles strax. Hoppas bara jag kan sova, ska upp tidigt imorrn. Usch va jag längtar efter jobb!!






Jag vet inte varför men våran klass va väldans poppis avslutningskatalogen. Sen minns jag att vi va först in på torget också. Gudars, börjar vara några år sen nu!

Bra bananas

Tycker om eftermiddasmöten, allting passar så mycket bättre om jag har möten då.
När jag gick på stan fick jag ett samtal om att kanske köra en klass på studenten med våran traktor och släp. Får väl se om det blir den 3:e studenten för iallafall traktorn.
Dock har jag aldrig kört med släp men det kan väl inte vara så svårt? Eller hur?

Jag minns min egen student. Min klass va ganska jättesämst på att planera så en eller två dagar innan studenten stog vi utan traktor eller skrinda/släp så pappa fick låna ut våran i sista sekund. Visserligen gör det väl inget om vi lix äger båda, men nån annan hade ju tagit på sig den uppgiften att fixa det.

Jag sa varken bu eller bä eftersom det är så långt bort än så vet man aldrig om traktorn ens är hemma, eller om jag är hemma, eller om startmotorn är helt gay. Men det löser sig nog.

Nu ska jag städa IGEN. Fattar inte vad jag håller på med??


Den gröne förevigad i avslutningskatalogen höhö






Godmorgon

Vaknade vid 8 som vanligt, förstår inte varför. Men är inte så trött, tror jag sov en stunn igårkväll.

Haha man måste älska epor och vespor! Igår när Jonas skulle skjutsa hem mig så mötte vi en epa och vespa på bredd efter paralellvägen och ingen av dom hade planer på att flytta sig så vi kunde mötas. Men man kan ju int annat än älska dom..

Nu ska jag strax hoppa i duschen, äta nå lunch och sen bege mig till stan. Handen är mindre svullen idag, kunde inte skriva med den igår men nu går det och kan va bra om jag måste anteckna nått på mötet.

Näe duschen nu, adjö!


Sunday bloody sunday

Fast det där var igår. Det ser värre ut än vad det är hehe.
Ibland kan det vara otroligt skönt att få avreagera sig!!


Världens roligaste bögar

Jag har inte gråtit på flera veckor men när jag såg senaste avsnittet av Sveriges fulaste hem då grät jag. Av skratt. Jag är inte särskilt brydd om hur dom inreder men hela programmet är fan kul, och när dom lägger in ljud av olika slag. Idag när engelsmannen föll då grät jag, haha fyfaan.

Föresten så har jag spenderat flera timmar på balkongen idag vilket gav resultat i att jag inte är blek längre! Nu är jag röd istället höhö, men men. Jag är ju rödhårig så är född utan pigment och själ men vafan ska man göra :P

Verkar vara drag i stan ikväll så man kanske skulle tagit sig dit, eller vara hemma och skötsam och åka truck med pappa imorrn. Vet ännu inte vad som händer.. :)

Jävla bögjävel

Ja så kan det låta ibland!!!

Fan

Blev inte alls nån truck. Tog för lång tid att somna så jag va helt död när väckarn ringde. Men jag ångrar att jag inte följde för jag har ändå vart vaken sen dess, har bara inte vart så pigg..

Men men what to do. Ska gå och jaga en solstol och sätta mig på balkongen så grannens hund inte kan äta upp mig. Sen kanske hjälpa till att baka bullar, om int annat äta lite deg.

Haha ja jävlar...

Hä sa ba swosch

så va fredagen över. Va chaufför åt Elin på Audin. Natta åkte också med, det va trevligt! Sen satt jag hela kvällen på Olles brevid Sarah och black jack bordet. Pimplade cola och såg på när Detroit Red Wings spöa skiten ur San Jose Sharks. Har sutte brevid en miljonär, jag känner mig frän. Okej kanske inte, eller lite.. Jo..

Sen körde jag hem folket och brassa hem partybussen. Har bränt en ny skiva till den ikväll, Partybussen VOL 2 och den är faaan bra.

Men nu borde jag sova eftersom pappa erbjöd mig att följa med och åka truck imorrn då dom ska jobba extra och ställa fram paket inför en båt som ska komma och det kan ju va skoj och följa, dock ska jag upp typ 8.. Gräjt ungefär 5 timmar sömn om jag somnar NU!

Kenny ringde det roligaste fyllesamtalet åt mig, haha jag fatta ingenting. Tror jag måste ringa imorrn och höra vafan han tänkte. Eller förmodligen tänkte han nog inte!

Näe usch, sängen nu gah adjö!

Jiho! Eller nåt...

Pappa kom just hem med mitt schema för sommaren. Upptäckte att jag fått ännu en vecka till, jobbar v30 också och det är ju bra som fan! Fast jag upptäckte att jag inte alls jobbar 24-26 utan 25-27 vilket innebär att jag missar Power Meet. Och jag hade faktiskt sett fram emot det väldigt mycket..

Men vad ska man göra? Finns ju inte mycket, man måste ju ta allt man kan få. Men för det kan man ändå bli besviken när jobb dyker upp när man sett fram emot nått jättekul.

Men skitsamma, det blir bra som fan! Jag tjänar pengar, jag får in en fot. Dom kanske ringer ut en till extra jobb osv. Då ska jag köpa en bil på direkten om jag inte får tag på nån innan. Oj jag längtar!

Dock verkar jag va enda tjejen på justerverket. Mobbat :P

Jävlar

i havet vad jag sovit. Och drömt en helt sjuk dröm. Låt oss säga att den handlar om brudar som badar bubbelbadkar (med kläder på), trampolin till badkaret som helt plötsligt befinner sig i ett vardagsrum fullt med folk, är typ ett badrum kombinerat med vardagsrum, sand och sten i bubbelbadkaret, sprit, min gamla lärare, Courtney Cox från Cougar Town som springer nere på gården och vill bjuda sin granne på middag.

Fattar noll! Sitter här förvirrad och nyvaken. Men vafan det är ju govädret ute så ids inte sitta här! Adjö

Usch

Så här på kvällskvisten sätts alla tankar igång. Det är alltid jobbigast när man ska sova.. Skulle gärna skriva hur ja tyck och känn men det är inte lönt så lika bra att låta det va.

Blev inget skogsvrak ikväll, får bli imorrn. Pappa köpte en korsordstidning åt mig så jag ska sätta mig i solen och gnugga geniknölarna.

On a hot summer night
He wrote Billy Bob loves Charlene
In letters 3 foot high
And the whole town said that he should have used red
But it looked good to Charlene
In John Deere Green

Foooood

Varför finns det ingen mat i huset? Här sitter jag och svälter!

Okej jag ljög. Finns två stora frysar fulla i mat, fullt skafferi och full kyl men inte med det som jag vill ha! Igentligen vet jag inte ens vad jag vill ha. Jag kanske bara vill äta för att äta? Och det är ju dåligt. Näe jag vill inte ha nått längre.. Höhö.

Tror jag ska ta mig en promenad sen åt Stålberget. När jag åkte buss förbi där idag tycktes mina ögon skåda ett skogsvrak i slänten, alldeles brevid vägen. Och om det nu är så, varför har jag inte sett den förut?!
Måste utforskas.

Äger jag inlines?

Sedärja

Hemma efter en förmidda i stan. Möte i vanlig ordning och det är svårt! Idag fick vi till uppgift att tex skriva ner saker som vi är bra på. Och det är svårt det där med saker och egenskaper, vad man är riktigt bra på. Jag kom på två saker och resten kom på en bibba fler. Skulle uppskatta om någon kunde säga nått man va bra på, för jag har rent ingen aning!

Sen lämnade jag in sista pappret till ansökan om utbildningen så nu är det bara hålla alla tummar!

=)

Ibland måste man få falla längst ner på botten innan man kan ta sig upp. Det har jag gjort och nu känner jag att jag är på väg upp och det känns förjävla bra.

39 dagar kvar till jobb. Jag längtar!


HURRRAAAAAA

Tänk att den här dagen kunde bli bra, även om vädret inte va så bra att jag målade min hylla!
Pappa kom hem idag och sa: 24, 25, 26. Och då förstod jag att jag fått dom veckorna på Skogsägarna i Kåge :) Visst det är bara 3 veckor men det är alltid nått! Och jag får göra nått och jag får visa vad jag kan, sen kan man ju alltid bli inringd om dom behöver folk senare.

Och jag hinner på Power Meet ändå och jag lär inte slösa mycket pengar under veckorna jag jobbar heller. Om pappa fått tag på en bil så skulle jag få köra den då :)

FYFAN VA BRA, JAG ÄR GLAD!!!!


Är så glad att ja bjud på en lolcat! :)

Kallt

Va just ute och tog en cigg, hade tänk ta en promenad men det är ju långkalsongväder ute just nu. Och enligt YR skulle det bli moln och regn imorrn, självklart då jag tänkt måla rutorna på hyllan ute. Men men, YR har ju haft fel förr så jag hoppas det blir sol.

Sitter och äter en snoddas bit. Känns som att det här varit min skräp månad, har hunne äte på Krysset en gång, ätit lite godis och nu en kaka. Minns inte senast jag åt godis föränn idag, inte senast jag åt skräpmat och deffinitivt inte senast jag åt en kaka. Men jag bakade dom i samband med att jag gav bort en massa kaker till en person som betydde väldigt mycket för mig.. Så nu kan jag ta bort burken ur frysen och glömma det. Skönt!


Men men på tal om annat så hittade jag Hasse så här idag. Snacka om att njuta av livet men vara lite ramsne :)

Dåliga bananer

Fick nyss en sån här känsla av uppgivenhet, förtvivlan och otrolig ilska. Men då börja jag tänka på allt kul som kommer hända framöver. Buddy Holly grejs på Taste, Byskes Power Big Meet och kanske Cadillac till Åmsele. Sen såklart det riktiga Power Meet, om ekonomin tillåter.

Fast om man aldrig är arg eller vansinnig eller förbannad så skulle det nog vara konstigt. Gäller bara att tänka framåt fast det är svårt som fan.

Nu ska jag fira att livet går vidare med en cigg! tjoho!

Bra bananer

Lyckades somna tillslut men vafan vaknar jag varje morgon kl 8 för?!
Har iallafall städat idag sen tog jag radion från ena garaget och gick till det andra garaget och packa ner en flyttlåda. Att vika flyttlådor är svårare är hjärnkirurgi känns det som ibland! Blev några timmar därute, sen satt jag i solen och bara glodde.

Om det är bra väder imorrn ska jag måla klart min sista hylla med rutor utomhus.

Sen va det bra att jag va ut i garaget idag, hittade mitt pass och det gick visst ut i förrgår. Hade inte en aning om det, är ju bra att veta om man skull få för sig att fly utomlands nångång. Hittade också arbetsgivarintyget från Xzakt som jag måste in med på Campus. Bra bananer.

Frågan är vad som händer ikväll. Förmodligen inget. Skulle vilja ha ett tankkort med obegränsade pengar WOHO då skulle jag fara överallt. Orkar inte sitta och glo på skärmen längre, adios amigos!

Fråga

Vad gör jag vaken nu? Jag har iaf ingen aning. Vaknade ändå 7 imorse men men. Sitter och är förbannad. Jävligt förbannad. Och det lär jag nog vara ett bra tag till så jag funderar på att vara vaken tills jag kräks eller nått. Kanske fördriva tid med att se program jag missat på tv3, det kan hjälpa.

Fan fan fan JÄVEL gudförbannat. Jävla satans idiot!!!
Just nu skulle det sitta bra med en boxningssäck och Metallica - Motorbreath så jag kan slå mig trött och slå ut alla mina aggretioner. Blir en sväng i garaget imorrn och klyva ved eller klyva nått annat skrot.

FAN!
sschhhh...


Vafan

Jag steg upp kl 8 och höll ändå på att missa bussen vid 12. Dåliga bananer. For på mitt möte som inte va spec kul idag men what to do. "Läraren" har ändå runda glasögon utan nån typ båge runt. Han ser fan lustig ut! Sen kom Sarah banan och hämta mig och vi for på Campus en sväng.

Lämnade kopia på körkort och slutbetyg, sen måst jag runt och jaga anställningsbevis. Eller kanske röra arslet uti Anders garaget och gå igen om flytt sakerna, kan finnas där.

Sen upp till Badstigen och äta middag, sen försöka starta 240 men det gick som dåligt. Våldgästa Elin sen blev det en sväng på krysset. Har inte ätit där sen..? Fast det kändes inte gott efter 1 pommes. Dålig affär.

Upp på Badstigen sen har vi nog sutte konstant och glott på blocket och Bestofblocket. Sarah har smsat till den som äger sveriges fulaste bil och vi vill köpa den och dra land och rike runt mohahahahaaa..! Blir fan bra bananer av det, hoppas han vill sälja!

Imorrn blir det akut städa, I need it. Föresten vem är du som äter mina sockar?

Damn

Blev dundertrött igår på en halv sekund. La mig i sängen och tog inte lång tid innan jag somna. Vaknade kl 7, yeey. Har försökt sova men jag bara tänker hela tiden. Va ute och skulle kolla på lite bilar för första gången på evigheter och hur stora är oddsen att jag ska se en annons av en bil som betyder mycke? Tydligen ganska stor!

Sen dess har tankarna rullat så lika bra att stiga upp. Ger inget att ligga och plåga sig själv.


Igår va jag som sagt ute i garaget och härjade. Skulle gå igenom lite flyttsaker men det finns som inget att packa längre. Resten ska nog slängas. Fast det kanske jag skrev igår? Anyhow, hittade massa värdelösa saker att slå sönder med yxan. Det va kul! Sen rotade jag runt i allt annat som finns i garaget. Där finns det mesta, men ingen vet var det finns!





Tanken slog mig när jag rotade runt att av någon anledning så va alla sprayflaskor utan "knapp". Jag vet inte varför men det finns väl säkert nån ide bakom den..?

Idag då? Skulle igentligen upp 10 så får väl hitta på nått att göra. Sen blir det stan och ett möte sen Sarah.

Usch vill ha en pausknapp på hjärnan i denna stund! Vi hörs.

För varenda unge

Kan inte se såna där galor, blir så blödig och flännar haha.. Jag minns en gala jag såg för flera flera år sen. Kanske va 12 då, och dom filmade ett litet neger barn nånstans i Afrika och den bilden har fastnat i mitt huve. Usch så hemskt det va att se!
Just nu vill jag bara sälja allt jag äger och ge bort pengarna. Fast det är ju så mycket man ska skänka till!
Så ibland när man tänker efter har man det nog rätt bra ändå..


Har vart ute i garaget ikväll och glott bland flyttgrejerna. Är inget kvar att packa, bara slänga men det är ju knepigt nu med sop sortering. När det blir mer sommar ska jag ut i andra garaget och gå igenom resten som är kvar där.

Blir stan imorrn iaf. Jag och Sarah ska försöka sparka igång hennes 240. Blir bra.
Har möte också och ska på Campus och lämna slut betyg.


Sådärja

Har skickat in ansökan om utbildning. Tänkte kan ju vara bra att veta vad man gått för utbildningar då jag inte minns haha.. Nu ska jag iaf komma ihåg vars jag lägger mitt slutbetyg så jag slipper beställa mer kopior.


Söndag, tråkig dag. Undrar om jag ska prata med pappa om en bil. Har insett det att med inkomsten jag har nu och spara ihop till en bil det går inte. Vill gärna kunna leva också och inte bara sitta hemma för det gör jag ändå rätt mycket! Är enklare att betala igen än att spara ihop. Frågan är ju bara: vilken bil?

De blir nog bra. Nu ska jag fan tvätta, och städa.. Igen!

Bra låt!


I'll never be the same if we ever meet again

:)

Sitter här och klockan är nu efter 3 och är dösugen på en macka från Subway. Dock kan jag inte beställa själv utan min vapendragare Sarah har alltid fått beställa åt mig och det blir fan gott haha! Men nu i dagarna gäll de att vara snål. Är Buddy Holly tribute på Taste den 14:e och sen kanske jag ska åka Cadillac åt Åmsele den 22:a och har ingen aning om jag fått pengar då. Men enligt Kenny fick fattiga kyrkråttor åka med ändå så jag ska ta mig ett snack med Andersson imorrn :)

Så gäll att hålla i börsen! Ha sutte hela dan och tråna efter pizza men ides aldrig beställa sen visa det sig att pappa gjort hemmagjord pizza till midda :) Gött mos!

Näe om man kanske skull ha sove, fast det kändes inte kul det heller men men. Undra vars min bror är?
Imorrn blir det nog skicka in ansökan om maskinförarutbilning. Och jag har bestämt att jag ska gå den no matter what så det blir nog så i Augusti! Tjoho!

Låttips: Timbaland ft Katy Perry - If we ever meet again. Hon är snygg dessutom!


Gay fejs

har tråkigt. Lägger upp lite bilder från tider som varit.


Vi svängde våra lurviga på tjejfest hos mig i BTK


Fyllde 20


Jag och Barro på en fest hos mig i stan för en massa år sen!


Hähä


Vet inte när men :P


En fest i Fällfors för jääävligt många år sen :P


<3


Kareoke kväll hos mig i stan


Halloween på Pentagon. Jag, Jonte och Emma


Croner, jag och Määry halloween 0??


En väldigt liten Hasse


Har vart på offroad tur med Mia och henns vespa :P


Power Meet 07. Typ enda bilden innan digitalkameran la av




Jag och Jonte. Glada fejjor! :)

På tal om judenäsor

så tror jag bestämt att Hasse fyllde år igår! Eller idag, eller vad det nu blir. 1 Maj iallafall. Fast jag vet inte hur gammal han blir men skulle gissa att han är född 07.

Det är många som fråga hur gammal svart katten är, mest pga alla tror att han är lite efterbliven och det roliga är att ingen vet! Han ha vare med så länge haha. Skulle väl gissa på 12 år, men har ingen aning. Över 10 iaf!
Åh dessa konstiga dumma djur, jag älskar dom så mycket :)


Sommar sommar sommar

Har nyss sett Göta Kanal 2 och längtar bara mer och mer efter sommaren.
Det finns faktiskt inget bättre än svensk sommar!



Valborgs


På väg till Pentagon Road Devils. Typ.

RSS 2.0