Dagens sista år

Precis så tänkte jag alledeles nyss, men de blev ju lite fel hehe... Ni kanske fattar ändå. Har inte gjort mycke idag, va inte alls så farligt me folk på bolaget sen ikväll har ja kört några fyllon. Är trött i lillögat men tänkte fylla i den "obligatoriska listan" över året som gått.


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Tog C körkort, ADR, heta arbeten, blev av med lappen

 

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Troligtvis inte :P

 

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja Isabelle och Johan :)

 

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej

 

5. Vilka länder besökte du?
Tror inte ens jag vart till Finland i år

 

6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
Eget boende och det kommer väl snart hoppas jag :)

 

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
2/8 och 13/7 (förlorade körkortet)

 

9. Största misstaget?
Bra fråga. Kanske inget att skriva här :P

 

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Njaa int värre än mina allergi utslag eller att man skadat sig på fyllan

 

11. Bästa köpet?
Kan inte komma på nått sådär spontant, men Eva Eastwoods LP "Lyckost" va väl en lyckad affär :) Sen mina tatueringar kanske.

 

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Säkert bensin och öl :P

 

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Fina sommarkvällar med fina vänner :)

 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Hela albumet "Lyckost", Lemmy Kilmister - Stand by me, Martin Solveig - Hello

 

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare vissa stunder och ledsnare vissa

 

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Kört lagligt? :P

 

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Nä kan nog inte komma på nått direkt sådär

 

18. Hur tillbringade du julen?
Med familjen

 

19. Blev du kär i år?
Ingen kommentar. Love is for suckers

 

20. Hur många one night stands?
3 kanske...? Minns inte

 

21. Favoritprogram på TV?
Desperata hemmafruar, Böda Camping, Så mycket bättre, Allt för Sverige

 

23. Bästa boken du läste i år?
Bert! Minns inte vilken av dom de va :P

 

24. Största musikaliska upptäckten?
Hm, vet inte

 

25. Något du önskade dig och fick?
JOBB! :P

 

26. Något du önskade dig men inte fick?
Tror inte det

 

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Just på själva dagen tror ja inte nått speciellt hände, men blev ju däremot kidnappad för gocart och kräftor av fina vänner :)

 

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Njae tror faktiskt inte de :)

 

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Mjukisar

 

31. Vad fick dig att må bra?
Som sagt, vännerna igen såklart!

 

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Johnny Depp ofc ;)

 

33. Vem saknade du?
Carro, Linda

 

34. De bästa nya människor
Arbetskamraterna :)

 

Kanske hinner tjika in imåran, annars gott nytt år på er!

Lär väl uppdatera en annan dag med bilder från året som gått :)

 

Fast Baby Blå kanske va bästa köpet :)


Fan

Huuuh man ska ju kanske inte skjuta upp bolaget till den här dagen men hade inte så mycke val, va utan bil i stan igår. Pappa sa att de va kö låååångt för att få sig till Solbacken... Nämen om man ska ta sig en dusch och sen fara och slåss med resten av folket då. Tjingeling!


Längtar efter denna donna + föräldrarna! :)

Ajm alaajve

Haft full rulle senaste dagarna. I tisdags for ja ju till Bella på dagen sen for vi ner på mellandagsrean. Bad mistake, ja hatar folk. Kl halv 5 fick ja klipptid och ja ja klippte lugg igen men nu skiter ja i de! Mitt hår är helt enkelt inte utformat för lugg men nu har ja då försökt iallafall.

Sen blev de midda på Krysset, sen till Bella sen rejsa ja hem till Ostvik för att hämta vin och kläder. På kvällen blev de pussel, vin och sen körde vi ett nytt spel som ja köpt, Monopol men med Skellefteå. De va skööj. Efter lite för mycke vin blev de bortamatch på natten. På onsda va ja bakis nå jävulskt, fick mig till Bella igen, gjorde mig klar och rejsade hem.

Till Kåge för att åka med Patrik till Boliden och haha fyfan va sjuka folk :P Hade riktigt kul första delen av kvällen även om ja va riktig seg. Resten behöv väl inte nämnas, what happends in Boliden stays in Boliden... Men ja hade då fått skratta så att tårarna spruta :)

Bella hämta oss sen bortamatch igen. Igår va ja då inte så dödligt bakis. Bella hämta mig igen sen blev de en Viking pizza och sen va ja bara hos Bella och dog. Vi planerade klart nyårsmiddan, kommer bli kanon!

Va dödligt trött igår kväll men vaknade inatt med TANDVÄRK! Ball?!
Nä nu måste ja på toa. Idag ska ja no bara på bolaget sen inte göra nånting mer. Men de känns som att ja vart på gröna banken 18ggr senaste 7 dagarna. Skönt att nyårs är över snart och jobb drar igång. Jobbar ju ändå 2 helger i månaden så :)

Hurrrduurrrr

Har vart hos faster och käkat revbensspjäll. NÅGOT så gott. Fast nu verkar de som att dom ska sluta ha grisar = inget mer eget slaktat kött.. Men vi får väl se hur de blir me de.

Hade som tänkt supa ikväll men de sket sig? Men å andra sidan ville Bella slita me mig på stan imorrn så kanske är likest. Imorrn försvinner då vattnet igen men är ju bättre då man är förberedd iaf..


reohig98eraqwi

Tog beslutet att va nykter igår och de va nog ett mycke bra beslut. Klockan va ändå så mycke när jag fortfarande va oduschad så orkade inte. Ville inte heller va bakis då vi ska till faster på middag idag för när jag har bakisdagar vill jag inte ha nånting jag måste göra alls.

Såg film och myste istället :) Ska ju ändå supa i övermorrn så ja överlever nog :P Sen nyårs på lörda då.

Nu måste jag sätta mig nånstans plant för när jag satt och skrev så lossnade min piercing i läppen och den är lite svår att få dit för jag har kulor på båda sidor och kulan är inte stor... Men de löser sig nog, känns konstigt att inte ha nått att bita på efter 5 år :)

Ny tradition

Jo verkar som att det blive en ny tradition att vattnet försvinner på jul. Förra året va de borta dagen före julafton och i år är de borta dagen efter. Känns skitkul när ja verkligen behöver på toa, behöver duscha och borsta tänderna...

Men men får väl se va som sker ikväll. Är ju fest i stan men samtidigt är jag inte så sugen, men ändå sugen, fast å andra sidan måste jag vara körbar imorrn vid 14 tiden och ja är inte så duktig på att ta de lungt... Men ja kommer nog fara till stan hursomhelst, låna Bellas lägenhet. Antingen så blir de fest eller så bara se film och ta de lungt. Märker väl va som sker :)

Julafton

har varit helt fantastisk. Mest för att jag verkligen vant mig vid tanken nu att det bara blir våran familj. Kanske låter konstigt men för 3 år sen eller så fick jag vet att vi inte skulle va hos min faster på jul, som jag vart varje år i ungefär 20års tid.. Så klart de blev lite konstigt, första året kändes de bara knäppt men nu känns de bara bra :) Och skönt att få rå om bror min lite, blir ju lite långt att hälsa på i Afghanistan nästa år...

Fick dom två sakerna jag önskat mig som va en Puma parfym som jag använt sen min ungdom och ett presentkort på klippning plus lite till :) Först blev jag lite besviken över att bara få presentkort, men sen när jag börja räkna på summan av presentkorten tillsammans så blev de inte så tokigt ändå :P

Ska då försöka få första möjliga klipptid :)
Nu blir de nog snart sängen, va trött redan innan Kalle men hann inte sova. Får ta igen de inatt istället :) Längtar till annandagen då det blir middag hos faster!! :)

God jul och god fortsättning!

Julen är här

Full rulle heeela dan. Började med att fara mot Pite vid 07:20 tiden med Robin för att hämta hans skoter. Ingen aning om varför han ens prompt skulle ha me mig, de va jag, Sunky och Fuling. Han lastade skotern själv men sa att han ville ha moraliskt stöd. Haha, han har ändå vetat i en vecka att han ska köpa den :P

Men men sen hem, sova en lillstund, upp och göra rom-bomben till imorrn, in me granen. Broder kom hem och lagade midda. Saffrans nånting broccoli soppa med räkor. Jag fick skala räkorna haha, slita för födan.

Sen klä granen och ta de lungt en stund innan uppesittarkvällen. Bella kom förbi och vi bytte julklappar :) Tack bejb! Gav hon en Desperate Housewives kokbok :) Ska köpa en själv, vi kommer nog ha mycke kul nästa år med att laga mat och dricka margaritas ;)

Jag vann föresten på Bingolotto :D STORVINSTEN V70!! :D Nä men däremot en Sverige lott. Får väl se, kanske blir miljonär ändå ;) Pratat med en fining har ja också hunne me :)

Druckit starkvinsglögg för första gången, och tror nog att ja föredrar den alkoholfria Blossa haha :P Men smuttat på två öl. Nu ska jag dricka upp min tredje sen blir de dusch och sängen. Upp och skala potatis i satan imorrn :)
Godnatt med er!






Gulligaste julgranspyntet :P Från 50talet i glas :)




Pappa va lite trött :P

Bättre

Jag borde bli bättre att lyssna på musik som folk länkar från tuben och spotifaj för jag har nog missat en del gobitar.. Men häromdagen så lyssnade jag iallafall på den Sofia la ut på sin blogg (kan inte länka, fattar inte hur man gör :P) och yes, hittat en ny bra artist då.

 

Sitter förövrigt och försöker plocka ihop en skiva som påminner mig om när ja va ca 17-18 år. Vet inte varför, blev bara lite nostalgisk.

 

Vet inte om ja glömt meddela att den trasiga trattkatten numera är en hel utan tratt katt :) Det lönade sig med utegångsförbud, sårtvätt, tratt, medicin och kärlek.

 


Men nå så jääävulskt

BRA! Åh jag är så glad! Julbordet gick bra trots miljoner uppstoppade fåglar, gott och trevligt. Men de va ändå lite sorgligt att de är sista gången jag ser en massa människor som jag lärt känna eftersom när vi väl börjar gå skift så går vi om varandra hela tiden. Förmidda slutar 16 och jag börjar 18 eftersom dom spränger då och måste ventilera ut luften.

Men fort var de gjort att vi styrt ihop en avskedsfest på onsda :) Kommer bli kanon! Har fått brosan att hämta jag och Patrik på kvällen :)

Paketen snart inslagna, ska sätta mig ikväll och skriva upp vad som ska handlas, hämta en skoter imorrn med Robin sen är de faan jul.

Är pissigt jävla glad idag :) Puss på er alla!


Föresten så kan de nog va rekord i att styra upp en fest med folk som bor på väldigt olika platser, har familj osv. Vi småpratade om det vid 14 tiden idag, sms:et om att lokal och allt va fixat kom vid 17. Fan rekord! :D

Like a prayer

Utbildning 13 - 15 idag sen åt stan och note to self: ge fan i att skjuta upp julklapparna så länge. Stressat sönder nere på stan med Bella sen Solbacken. Träffade en gammal klasskompis från Byskeskolan på Gina, de va lite oväntat. Vi har nog inte setts sen gymnasiet.

Sen på Maxi träffade vi på Jocke Öström :) Åååh lill Jocke, vi har fan hängt en hel del under skolan. Saknar den spillevinken. Fick en go kram iallafall :)

Är skit trött just nu men måste vara vaken ett tag till och måla naglarna inför imorrn. Kan ju inte se ut som skräp haha. Snart en dusch och Sunes jul. Julbord imorrn sen ska jag fan inte göra ett skit. Slå in julklappar. Är faktiskt förvånad över att jag hade över såpass mycke pengar, trodde jag skulle va döfattig men icket :)

Köpte nå medel för blåsor i mun idag, dyrt som stryk fast den hade typ försvunnit när jag kom hem.. Har haft ont hela veckan för jag bitit mig i tungan sen på natten så ligger jag förmodligen och halverst gnager på det i sömn men hoppas de avtar ännu fortare nu..

Nej duschen och sängen ropar! tjarå.


-


Mupptruppslupptjupp

Fick träffa hela mitt skift idag, de kommer nog bli grejor de här :) Alla verka då trevlig, och ännu bättre känns de när arbetsledaren verkligen tjatade om att OM nått arbetsmoment känns för farligt, att man faan inte vill hålla på med det så ska man säga till. Det ska va roligt att gå till jobbet helt enkelt.

Sen fick vi en fin julklapp också :) En kökskniv och ett häfte med olika saker som man får välja mellan bla badrockar, vinkaraff med glas, grilltillbehör osv. Vet fortfarande inte va ja ska ta :P

Börjar kl 13 imorrn, sköönt. Nu blir de fortsätta på Sunes jul. Puss!

-

Gjort bort en massa saker ikväll, känns skönt. Nu kanske Atlas slutar trakassera min mail hehe. Undra va man ska hitta på nu då?


Slaskbajsväder

Hela dagen började me att min motorvärmare gjort så att jordfelsbrytaren på huset utlöstes :S Så summan va att vi va utan ström imorse då eftersom jag har bilen på timer.. Har nog kommit in salt och skit i själva kontakten. Pappa hittade en annan men nu måste jag öppna huven varje gång ja ska ha motorvärmare.. Sen va den lite kinkig att få ut.. Men jag överlever nog, så länge inte huven fryser igen :P

Blev en väldigt kort dag. Först hade vi bara lite info i Folkets Hus sen bar de upp till Kankberg för att kolla in utrustningen. På väg ut till bilen så råka jag stupa haha, va snorhalt. Blev retad resten av tiden :P De såg då fint ut däruppe, allt är ju nybyggt :)

Sen hem i slaskbajsvädret. For på kiosken och köpte baguett, nu ska jag vila (läs: sova) en stund, sen sätta mig med de två sista Atlas Copco proven jag har kvar och julpynta klart ikväll.

Sovmorron resten av dagarna som är kvar, tjoho :)

Samma sak varje år

Har just beställt Bellas julklapp så då va den första avklarad.. Men då va de ju några kvar och har samma problem varje år. Mamma kan önska sig saker, brorsan också men pappa vill som vanligt aldrig ha nåt och va ska man köpa till nån som redan har allt? Dessutom brukar mina julklappar bara stå oandvända ändå haha :P

Nä får väl ta mig en funderare. Presentkort går ju alltid men de är ju så jävla tråkigt på ett sätt..

Men men idag har jag plöjt igenom Mysteriet på Greveholm och nu kanske det blir Sunes Jul. Innan julafton måste jag hunnit se A nightmare before christmas, Ensam hemma och Tomten är far till alla barnen de är tradition. På freda blir de Bingolotto as usual.

Kanske hinner göra om min fingermustasch i veckan också :) Blir bra grejor!


I've got a hangover

Konstig helg, kan inte riktigt sätta fingret på det.. Ingen helg att berätta om för sina barnbarn iallafall hehe. Men men jag överlever nog ändå.

Ska strax hoppa i duschen sen se klart Mysteriet på Greveholm. Jobb mån - ons, julbord tors, ledig fre. Jag som inte ens köpt en enda julklapp än... Gööh!

Zzzzz

Idag va ja riktigt trött, va gode nära att somna några gånger. Färden hem va fan ett helvete.. Hamnade baki tungbärgaren som kom med en Renfors bil redan då jag svängde ut från Boliden och låg då efter den 3 mil till stan i ca 60. Men då har jag ju problemet med att spolarvätskan far på taket och torkararmen är slapp så vissa stunder såg jag absolut nada, va rena faran ute på vägen.

Men vafan ska man göra, hem måste jag ju. Kanske va lika bra att jag fick ligga och köra sakta fast dom andra i den jäääävligt långa karavanen va säkert irriterade men varför ta risker? Man kommer ju fram ändå.

Ikväll blir det nog lungt, har visst sovit en lillstund till Mysteriet på Greveholm. Ska göra fika snart, kanske ta en iskall godnatt öl sen hoppas att John Blund återvänder. Blir kanske en tripp till Pite och kika på en skoter imorrn, fast inte åt mig men kan väl vara sällskap.

Sen hoppas jag på att få bli kanonfull imorrn kväll. Yeah.


De va annat då

Gjorde ett till av utbildningarna, men de är ju lite småsvårt att förstå hur en borr rigg funkar när man stått och kikat på en i 10 minuter kanske... Men men, blir väl bättre snart.

Hittade den här listan på Norran, kan ju säga att tiderna förändrats en del

1. Tv- och dataspel (1)
2. Husdjur (5)
3. Leksaksfordon (3)
4. Lego (2)
5. Dockor (7)
6. Kläder (4)
7. Mobiltelefon (ny på topplistan)
8. Dator (ny på topplistan)
9. Gosedjur (6)
10. Filmer (8)

Topplista – dessa varumärken nämns mest bland årets önskelistor:

1. Lego
2. Nintendo
3. Barbie
4. Star Wars
5. Apple (iPhone, iPad)
6. Littlest Pet Shop
7. Hello Kitty
8. Pokémon
9. Beyblade
10. Playstation

 

Förstår inte va ungar ska me en Iphone eller Ipad till?

Jaja nu ska jag hoppa isäng så man får sig upp imorrn. Natti.


Tjena kexet sitter du här och smular?

Tjena från köket. Sitter här på pappas laptop, har gjort klart två utbildningar av fem via Atlas Copco på datorn. Nu kanske mail slutar komma haha! Sitter och velar om jag ska göra en till eller vänta med det. Kände inte riktigt för det... Fast kanske skönt att göra bort.

Imorrn kl 16 är det helg. Får väl se om det blir lite supa på lördag, hoppas på det iallafall. Sen va de ju det där med julklappar... Har ingen aning om vad jag ska köpa till folk förutom Bella haha.

Mjaaa ska väl göra en till kurs då kanske...


Hångel

Yeeeah idag har jag minsann hånglat med Mini-Anne... Heh de va längesen sist ;) Nä men som sagt HLR idag och tror aldrig att man kan få för mycket av det. Även fast jag gick senast i Februari så va det mycket tankar "Ja just ja, så var det ju..."

Man borde nog gå en gång per år för att hålla det färskt, fast samtidigt hoppas jag att jag aldrig kommer ha användning för hjärtlungräddning, om ni förstår...

Drog åt stan och snabb tvättade bilen. Först ett varv med högtryck, sen en gammal svamp, sen högtryck igen. Hade tänkt göra det jätteseriöst men sen slog det mig vilket väder vi har.. Men nu är iallafall fälgarna samma färg som do ska vara :)

Idag fick jag veta att vi ska äta julbord till veckan i Svansele och antar att de är på de där vildmarkscentret, har aldrig vart dit.. Inge bra för min del, kan ju gissa att de finns uppstoppade fåglar överallt så jag skickade faktiskt iväg ett mail till dom haha. Vilken tönt jag är, men kan ju kanske va bra att fråga när man undrar så jag inte tvingas vara bordsgranne med en tjäder eller så.. ;P


The station fire

I tisdags så hade vi som sagt heta arbeten och då sa brandmannen nått väldigt klokt. Han visade oss en film och sa att efter den här filmen så kommer förmodligen många av oss börja uppmärksamma var nödutgångar finns på offentliga platser.

Det här är en film från en brand 2003 i USA. Totalt 100 människor omkommer och vi fick sen se en bild på en ritning över klubben och de flesta dog i dörröppningen för att folk fastnade, vissa hade irrat sig ut på ett dansgolv men ingen hade dött där nötutgångarna finns. Troligtvis dåligt markerat. Vi i Sverige är iallafall himmelens bra på att märka ut. Jag kommer deffinitivt att se mig lite om numera.

Det hemskaste är när man ser folket som fastnat i dörröppningen, dom viftar med armarna i lågorna. Det går så jävla fort! 6 minuter så är stället övertänt. Obehagligt..

Men om man bara tänker efter lite så kanske de inte va de smartaste stället att köra pyroteknik på..


Sova säng

JA jag vet inte när jag ska sluta tjata om föret på vägen, kanske när de blivit bra! Va jävligt att få sig åt Boliden imorse också, även om jag va klok att ta en annan väg så sög den röv också. Måste fixa torkar armen, den är slapp. Nej nästa vinter kanske 855 4WD :)

Men men idag så hade vi brandkunskap med ingen annan än herr Pär Mikaelsson. Haha de enda jag tänkte på va "Pär Mikaelsson är vår kapteeen" eftersom han spelade i AIK på den tiden jag va mycke på hockey i högstadiet, då jag va riktig hockeynörd. Och han blir ju inte precis fulare med åren ;) Satt bara och dräggla. Nästan :P

Sen åt stan för att äta på Viking med Robin och Dennis. Få sig hem och sen har ja soooove. Va dötrött, är det fortfarande. Ska ut i garaget och hämta lite mer olja sen tvättsvampar för imorrn har jag fan tänkt tvätta bilen. Ger ju inte direkt mycke nu, men de kan fan inte bli mycke sämre än hur de är nu hursomhelst.

Har räknat ut att jag kanske överlever på min lilla lön jag fick ut då jag inte kommer att behöva tanka för att köra 10 mil om dagen efter 22 December till 9 Januari, då trillar ju full månadslön in den 15:e :)

Jamenjusdeja, tvättsvampar va de ju. Adjö.


Mail

Det skulle upphöra när man loggat in på sidan, men... Det finns mera också haha!


Värt

Köra 10 mil för 30 minuters utbildning. Men men ja får ju igen de om en månad så :P Men de va fan me livet som insats imorse. Vägen mellan Sandfors och Svanström va helt oplogad och full i tvättbräda så jag låg kanske på 50 hela vägen. Inte ball att få möte. Patrik i min grupp hade kört samma väg men kört av vägen för att den mötande bilen inte höll ut heller.

Sen muppen som låg och slicka mig i röven, vafan tror du? Att du ska få dig om när de just så pass finns ett spår i mitten av vägen?! Ge lite rum för faan.

Drog åt stan när ja va klar, såg film med Linda medans Bella låg och snarka :P Efter de upp på Jula och köpa smörjgrej till listerna sen brassa hem. Skruvade ihop dörrsidan lite mer men inte allt än så länge.

Ikväll blir de nog lugna puckar, va jäävligt tungt att stiga upp imorse. Imorrn väntar brandkunskap har ja för mig. Adjö.



Föresten så fick ja känna Lindas ena bäbis sparka idag :) MYYYS!

Det löser sig

Ja idag är jag inte lika bitter :) Även om dagen började skit. Läste i mitt horoskop att alla lejon kunde förvänta sig en lugn dag.. Jo tjena. Började morgonen med att ge trattkatten dispans när han skulle äta, stängde in han i köket med mig, då pissa han i ett hörn. Sen fick jag såklart jaga rätt på han för att få på trattsatan igen..

Sen så skulle vi bara gå till 12 idag, visade sig att de va fel i schemat. Inte kul när man planerat saker.

Men så till det bra då :) Nu har jag heta arbeten behörighet, behöver den väl igentligen inte för jag kan inte svetsa eller nåt men det är krav på det när man är under jord. Och gratis är ju gott :) Dörren på bilen funkar, sköönt. Sen har jag spenderat kvällen med massa fint folk :)

Skrattat så tårarna sprutat :P Det är verkligen folk som jag aldrig har tråkigt med! Vi kanske inte ses så ofta, men när vi väl gör det så är de full rulle :) Och Linda va en tjockis, nästan lika stor som när hon va fullt gången med Cornelia, nu har hon bara gått halva tiden med tvillingarna hihi :)

Va väl inte lika kul att köra hem, men väl hemma så såg jag att Hasses sår blivit bättre :)

Summan av kardemumman, fina vänner och en mindre trasig katt och bil gör dagen mycket bättre! Kommer bli tungt att stiga upp imorrn men de är de värt :) Puss på er!


Det är bögarnas fel

ja där har vi svaret på alla mina problem haha! Nä men efter lite mat i magen, lugn och ro så är jag inte SÅÅ bitter längre. Nu ska jag strax hoppa isäng, ser fram emot en trevlig dag imorrn med mina damer i storstaden efter jobbet.

Godnatt.


Alla onda ting är tre

Ja nu är dom bara två förhoppnignsvis. Efter många om och men har väl pappa och jag lyckats fixa dörren fast jag litar inte på den för fem öre, så är den knäpp imorrn är jag rövknullad. Då måste jag försöka spänna fast den inifrån, yeey.... Men ska köra kupé värmarn hela kvällen och natten så att WD40n får gossa till sig och bli lite mildare... Som sagt, går stänga och öppna nu men...


Det andra tinget är Hasse som är trasig. Ringer vetrinär imorrn.

Det tredje är en lagning i en tand som släpper mer och mer. Nu har jag ju visserligen bra tandvård via Boliden, men då måste jag först laga, betala och skicka in kvitto så jag får ut det på lön, och det är ju minst en månad bort då..


Nä nu hoppas jag att det är slut på dumheter och att jag kan få sluta skriva bittra tråkiga klagoinlägg. Vet inte ens varför jag skriver, det blir ju knappast bättre men är väl bra att ventilera sig innan man sprängs. Nu börjar ja må illa också, grädden på moset får ja väl kräksjuka.

Visst är det väl själva faan

Nån däruppe verkar vilja straffa mig så fort det går bra. Har haft en bil nu sen Maj förra året som fungerat iprincip felfritt men nu kan jag inte stänga förardörren. Skitbra! Nånting innanför dörrsidan har frusse till för det går inte trycka ner låsknappen heller...

Bilen fungerade felfritt hela förra vintern men nä, såklart när man fått jobb och MÅSTE ha bil, då ska de jävlas. Jag hoppas att Robin har tid att komma hit en stund ikväll så vi kan riva dörrsidan och försöka lokalisera problemet, annars får jag va hemma imorrn och de är ju inte så jävla bra....

Sen hade de ju vart lite enklare om de fanns nån plats att köra in bilen på, vi har ju för fan två bils varmgarage, men ena sidan är upptagen av brorsans bil som stått där i 10 år nu, andra sidan är bara full i skit.


Trasig skadad katt, trasig bil och inga pengar att köpa nån annan vinterbil heller. Hade jag fått ut full månadslön nu den 15:e hade jag lätt gjort det! Vill bara supa ner mig och sova. Faan

Snaart kommer änglarna att landaaa

Jao igår blev en lugn kväll. Fast jag hade helst velat vare stupfull av en stor anledning. Men jag va hos Bella istället, vi såg film och pratade massor. Jävla... GÖÖHH! Men men... Vi såg Fucking Åmål, haha fyfan va nostalgi.

Sen när ja skulle hem där vid 2 snåret inatt så gick inte bildörren att stänga. Nått frös ihop eller fastnade när ja öppnade den. Spenderade 10 min på att försöka få igen den, blev vansinnig 874598 gånger om. Men tillslut så fick jag mig hem iallafall. Idag står tvätt, städning och julpynt på schemat. Och göra matlåda.

Måste komma ihåg imorrn att jag inte ska hem utan till stan direkt eftersom de är adventsmys där. Fast ja kanske inte behöver nån matlåda...?

Går nämligen bara till 12 imorrn, heta arbeten. Men de löser sig nog.


Fred och lugn inatt i människoland


1 år sen

Ja idag är det ett år sen jag slutade skolan och blev maskinförare. Kul! Saknar klassen och den tiden.
ADjö.

Blodvite

Ja började lördagsmorgonen med att blöda. I fingret alltså. Gick ut för att byta det trasiga extraljuset och lyckas såklart skära mig på glaset. Ett lill lill sår men de blödde för fem man ungefär. Haha nej, nu överdrev jag, men förundras över hur ett litet sår kan blöda SÅ pass mycke iallafall.


Nu sitter då glaset där men lampan är död. När jag fått lön måste jag komma ihåg att köpa nya, har ju borta ett ljus på taket också. Kan ju inte köra omkring sådär!

Nu ska jag äta skit eller så. Adjö.

21 guns

Happ va ska man säga om dagen? Käntes lite ovärt att köra en 10 mil bara för nån timmes utbildning... Men men, sånt är livet :) Drog åt stan sen, hälsade på Bella och sen upp till Robin för att se vraket (hans skoter). Ajsing bajsing, de sög men man lär sig nog av sina misstag också.

Sen hem. Orkar inte he mig ut i de här vädret hur som helst så har njutit av en öl, blir nog en tidigt kväll känns de som. Igår hade ja somnat uppochner i sängen, med kläder, tv och dator på. Dörren på vid gavel. Pappa undra om jag sov, hade tydligen svarat ja så han sket i att stänga dörren eller nåt. Va gode förvånad när ja vakna imorse :P


Blev lite vetrinärklinik här idag. Den äckliga tovan på Hasse som gör såret är borta nu så det är mest ett öppet sår. Dock måste ju stackarn gå med tratt och har utegångsförbud. Haha EJ lycklig kan jag lova.

Suttit och drömt om husvagn. Har väl som kommit fram till att ta E kortet på den lediga tid jag har från jobbet, då behöver jag nästan inte bry mig om vad jag har för ekipage. Okej min 140 får ju inte dra tex Kabe 590 men en 945 får... :) Är dessutom sugen på en 945 som vinterbil.

Aja drömma kan man alltid, och nu kan ju faktiskt en del drömmar bli sann :)



590. Längden på vagn alltså, blir ett fint ekipage :)))

Master Driller Boomer

Jo visst låter det exotiskt? :P Är en kurs från Atlas Copco (märket på maskinerna i gruvan) som man får på mejlen. Problemet är bara att jag fått två mejl per dag ett tag nu och först idag fick vi veta hur man får slut på dom:P Ska bli kul att kolla igenom.


Har försten fått en syndabock för kattbajset igår. Precis som jag misstänkte så är det gammkatten eftersom han inte går på lådan och enligt pappa så hade han suttit och stirrat på han i ett hörn igår och sett helt störd och skamsen ut så då hade han väl vart och nybajsat :P

Najs!

Schema och skift

Idag fick jag äntligen info om när var hur. Hade inte alls samma folk på mitt skift längre, och jag har då två stycken ur min utbildningsgrupp på samma och de känns jättebra! Dessutom så har vi ju ledigt 23 december till 1 januari, men jag hamnade på sista skiftgången vilket betyder att jag inte börjar föränn den 9:e januari med eftermiddag.

Långledigt och betalt, fyfan va najs :) Så nu vet jag ju att alla jämna veckor jobbar jag. Kommer missa valborgs och julen. Valborgs skiter jag väl i, julen hinner man ju ändå med att fira litegrann + att jag får ju fina pengar då :) Men ledig midsommar, nyårs och Power Meet veckan. Söker jag semester veckan efter så är jag ju automatiskt ledig tre veckor.

Snart så får vi börja leka med maskinerna, det ser jag fram emot :) Vi hade en hel dag med hjullastare också, då kanske man får damma av sina kunskaper. Va ju ett tag sen sist hehe.

Firade detta besked med en dejt på Krysset med Robin. Imorrn är jag också ledig, eller vi har en "friskvårdsdag". Hehe.

Nä de här kommer blir jävligt bra. Framtiden ser ljus ut :)))))



Happyfejs!

Great success

Yepp lillögat föll igen tidigt igår och nu har jag ändå vart vaken en stund. Visserligen lite trött men bara man kommer igång så blir de bra :) Måste dessutom duscha. Jag som fan HATAR att duscha på morron. Men har inget val, kan ju inte vara så dräggig hela tiden. Blir annat när man väl börjar i gruvan, då kommer man ju svettas och troligtvis inte bry sig så hårt.

Idag blir det mer bergteknik och jag kan ju lova att jag ALDRIG nånsin tänkt på nått av de som vi gått igenom, spänningar i berget, sprickor, plattor som krockat, borrprover osv.



Dagen

Haha ja va fan ska man säga. Haft bergteknik hela dagen, vart hungrig mestadels hela tiden. Sista timmen gjorde vi det förbjudna och började på rasten prata om vad vi tyckte va gott, typ godis, chips, ostkrokar osv. Det gjorde ju inte precis saken bättre att man inte slutat och dessutom hade okört 5 mil hem :P

Sen blir man proppad med info hela dagarna, tillslut tar det stopp. Även om föreläsaren är bra så har iaf jag en gräns, va gode less mot slutet. Men får väl lägga mig tidigt ikväll och vakna utvilad med stadig frukost :P

Hem och göra midda, åt som en häst. Va bara ner och starta datorn, tyckte de lukta kattskit men såg som inget, trodde de komme från kattlådan. När jag ätit och går ner så upptäcker jag en jävla massa skit just nedanför sängen och de va fan ett under att jag inte klivit i de! Kattjävel.

Sen paja typ skärmen, eller en sladd men lyckades hitta en ny.

Nu ska jag fan inte göra ett skit :P Bara jäsa tills de blir sovdags. :)

Take a trip down memory lane

Igår när jag gjorde pepparkaksgaraget så satt jag mig ner och tittade i gamla fotoalbum och faan va fort det gått. När jag säger det så tänker jag mest på min mamma, hur fort det gått på 23 år, dvs sen jag föddes. När man ser på kort från då och hur det är nu. Hur fort hennes sjukdom utvecklat sig och inget kan man göra, bara stå vid sidan av och se på.

Det går även se på kort att allt gått fort på bara några år, om vi säger från 93 - 98 så har de gått jävla fort. Men så är det i livet, det är inte alltid rättvist. Och även om jag älskar min mamma mest av allt så kan jag inte låta bli att tänka på hur det vore OM hon INTE vore sjuk. Alltså va en (förbjudet att säga) "normal" mamma. Visserligen kommer jag aldrig få veta, men undra kan man ju alltid.

Å andra sidan får man tänka på allt min mamma hann uppleva innan sjukdomen blev som värst, bla att hon födde två underbara ungar, så säger väl alla mammor om sina barn? :P Det finns andra med samma sjukdom som aldrig ens haft en chans att få barn.

Nä som sagt det är inte rättvist ibland, men det är bara sånt man får leva med...



En dag innan julafton för många år sen innan man var medveten dom nånting alls.
De va tider de :)

Cry Baby

Har ju som sagt mina stunder när jag älskar viss musik och är less på annan. Ibland har jag dagar då bara Meduza gäller eller dagar då 80tals pudelrock gäller. Nu fick jag ett jättesug efter en Cry Baby dag. Tror bestämt att det blir musik nu och sen film när jag ska sova. Påminner mig om goa tider i mitt liv som 17-18åring :)


Nu så


Förra årets


Årets. Fan va kristyren ser spermasåsig ut. I år använde jag ändå
köpt, förra året gjorde jag egen.


Garaget. Som sagt hemmagjort och vint och snett :P




Värt att tillägga är att jag faktiskt gjorde en garageport men dom två sidorna blev så ostadiga så jag råkade bryta av dom innan jag ens fått ihop det :P

Den svaga punkten

Mjo inte är det kul när man måste visa att man har en väldigt svag punkt. För mig är det såklart matten. Idag har vi haft geologi och sen bergteknik. Då skulle vi räkna ut hur stor bärighet berget hade eller hur man nu ska förklara och det bara isa till i hela kroppen när vi skulle räkna.

För det första så va vi en större grupp idag så vi va nästan 25 pers och det funkar inte för mig. Jag måste ha en liten grupp. Sen direkt han förklarat så sätter alla igång och räknar, själv sitter jag där som ett frågetecken. Blir stressad och fattar inte, sen hör man nån säga svaret så klottrar ner det på pappret utan att igentligen fatta. Sen har jag nästan kanske börjat förstå en sak, jaha då hoppar man vidare till nästa skitfort.

Det skulle vara intressant att göra en utredning för dyskalky, alltså motsvarigheten till dyslexi, eller om man bara är puckad helt enkelt.

Nog fattar jag också om jag får sitta med nån som kan förklara. Erling min lärare på maskinförare va bra på det sättet när jag sa åt han i enrum att jag fattar faan inte.

Men det ska väl lösa sig den här gången också hoppas jag, så länge jag inte behöver stå framme på tavlan och räkna ut. Då dör jag hellre.

Gamm

Gammkärring är vad jag är. Tycker mest jag sovit hela helgen, som igår så somnade jag nog innan kl 20 vilket resulterade i nästan 8 timmars sömn :D Det känns najs. Om ganska precis två timmar ska jag rulla mot Boliden och jag hoppas att sata timern jag kopplat in till motorvärmarn funkar. Litar inte på såna där grejor, dom har svikit mig förr.

När jag väl börjar i gruvan kommer det finnas stolpar så man bara knappar in när man ska hem så fixar den sig själv, det är ju skönt.

Hungrig som en varg är jag, kanske stiger upp en stund tidigare och äter go frukost.
Igår satt jag och drömde om MIM Juventusfälgar till bilen. Tycker de är så jävla snyggt med djupa fälgar. Har 4 st på kroken men skulle vilja köpa dom nya men de verkar inte finnas...?

Jaja annars hade jag inget på hjärtat. Adjö.


Pepparkakern

Huuuga, har inte gjort ett skit i helgen. Igår så satt jag ihop pepparkakshuset och ja, de blev kanske bättre än förra årets ändå :P Får fixa en bild så ni kan skåda mästerverket. Sen sov jag typ.

Vilket då resulterade i att jag vaknade ca 02:30 inatt, hungrig och jäävligt sugen på skräpmat. Men efter nån timme smög jag upp och hämtade pepparkakor och mjölk istället :) Idag gjorde jag även ett garage till mitt hus och HAHA, där kan vi prata katastrof!

Skulle inte parkera min bil i det iallafall, de blev så jävla krokigt eftersom jag gjorde det från grunden alltså gräddade egna plattor. Men de ser bra ut på långt håll :P Har cp ont i fingrarna efter att jag pressat ut kristyr som ett mongo i två dagar. Imorse fick jag även rejsa till Kåge för att köpa mer deg, de räckte inte. Orkade inte byta kläder så for i mina pyjamasbrallor. Andra gången den här veckan jag är till Kåge i pyjamasbyxor.



Ikväll händer nog ingenting heller. Måste göra matlåda och jag hatar verkligen det. Är så jävla drygt och speciellt när man inte igentligen känner för att äta nån direkt midda så MÅSTE man för att ha lunch nästa dag. Göh.
Nu ska jag bajsa, det tränger på.

Gullegull

Sms
Jag: Jag älskar dig din fuling ;)
Bella: Desarmera :P

:)))

Gammal och gaggig

Haha ja de blev då inget supa för min del ikväll, somnade på kvällen och vaknade kl 22:20. Men kanske lika bra det då vi ska baka pepparkakor imorrn och jag ska bygga ihop mitt pepparkakshus.. Och förra året va jag så djuriskt bakis att jag fortfarande va full vilket resulterade i att jag satt delen med dörren till huset upp och ner. Det roliga är att jag verkligen försökte att få till det bra, men ändå blev det tokigt.

Fast jag har avnjutit ett glas vin iallafall, det är jag värd. Dock bör jag inte vara bakis imorrn iaf :P Har fan två tuber med glasyr, blir att kleta på pepparkakorna också. Fuskar med att köpa färdig gräddad men kanske blir ett garage till ändå. Måste hitta åt Cadillacen som jag hade till förra året :)



Förra året.
Hemmagjord glasyr och som ni kan se så sket jag i hur fan Nonstop:en hamnade :P

Brytit röven och strandsatt på Statoil

Haha ja vilken dag. Citerar Patrik i min grupp. "Boliden som är ett så jävla rikt företag har fan norra Europas oskönaste stolar!" True story :P Trästolar med en pytteplatt dyna, alla har skruvat på sig dom här två dagarna eftersom man domnar bort efter en stund :P

Men nu är då Hälsa Miljö Säkerhet avklarat. Dessutom så fick vi sluta redan 14 så jag styrde mot stan och tänkte hälsa på Bella men blev strandsatt på Statoil efter att jag tvättat rutan och fyllt på olja. Har rent ingen jävla aning om va som hände men han ville icket starta, och starta han så ville han bara dö för mig.

Va och ruckade i alla jävla kablar som fanns men fann inget fel. Väntade på att Bella skulle komma och vrida om nyckeln medans jag skruvat loss tändstiften och kollat gnistor men då starta han och gick precis som vanligt. Så ja tillslut fick ja mig hem iallafall. Va bara in på bolaget en sväng, men va hemma 16:30 :P

Nu återstår de bara och se om jag orkar fara till stan och supa skallen av mig. Är sugen men inte sugen på nån krogsväng överhuvetaget som folket kanske ska ut på. Känns faktiskt grymt skönt att ta helg efter en vecka med jobb, eller ja utbildning, men ändå :) Helg med rätt :D


Rövfen

Mm har ont i lillrumpan eftersom vi haft säkerhet, miljö, hälsa idag och suttit på jävla osköna stolar. Men de va kul när vi hade om ergonomi för vi hade en föreläsare från... Previa, de va en karl som va från Lycksele. Han hade både skön dialekt och va rolig, en av de bästa föreläsningarna jag vart på i mitt liv. Gillar sånt, då blir de inte så tråkigt.

Samma sak imorrn, ser inte fram emot att sitta men men. Är då glad iallafall, gick till tjejen som fixar lönerna idag och sa att jag ville ha igen rese ersättning för läkarundersökningarna osv och haha, med det plus tre dagar jobb så får jag in nästan dubbelt med pengar än vad jag fick av AMS på en hel månad. Har ändå en slant som väntar från dom också så jag ska nog klara mig iallafall.


Kanske borde tvätta bilen, kommer väl behöva en 15 tvättsvampar eller så. Har aldrig haft den så skitig, fast samtidigt vill jag vänta tills de blir vinter. Ger ju som lite att tvätta nu...

NÄ om man kanske skulle göra sig klar för natten, är trött. Imorrn kl 16 är det helg, enligt schema iallafall :)



Hahahaa. Finns i Lule

RSS 2.0