Mina hjärtebarn

Olivia till vänster och Felicia till höger :) Födda 30 mars. Puss på er!


Mina hjärtan

Idag är ingen vanlig fredag utan idag är Linda satt på att göra kejsarsnitt och äntligen få träffa sina två änglar hon haft i magen nu :) Men har inte hört nått än fast det är inte så konstigt, hon skulle ju vara kl 06 på sjukhuset i Sunderbyn.

Så idag har jag nog två till änglar att gosa med :))))



Hej och hå

Har haft fullt upp de senaste dagarna. Middagen i onsdags va jättetrevlig och jag blev radarfull. Efter att jag och Leif blivit utslängda från Olles (oklar anledning, var dock ej SÅ full just då) så gick vi mot Allstars med siktet inställt på en kanonfyllla och så blev det haha.

Sen blev det bråk och tjafs men så är det ibland, med myset såklart då. Men idag ska vi till hans mamma och äta middag.. Det kommer nog bli trevligt men min erfarenhet av svärmödrar har ju ej vart den bästa. Och jag ska ju inte uttala mig innan jag ens träffat människan :) Men det är ju roligt att höra att folk längtar efter att få träffa en hehe.


Ska gå en sväng på stan med Bellan, sen skulle jag ha haft tvätta bilen men såg på fejsbook att det snöat..? Jag som hade tänkt byta till sommarsulor snart, jag får nog vänta. Nämen om man skulle äta frukost?

Stånk och stön

Fick upp nåt städ il just. Kanske bra att hämta kläder från tvättstugan som väntat på mig i nån måndag eller så :) Har bara massa kul att se fram emot, bio ikväll med frugan, skiftlagsfest imorrn, rockabilly till helgen :) Och kanske klämma in lite mys däremellan.

Tog en lång sovmorgon och har startat andra tvättmaskinen för dagen. Kanske borde äta frukost snart :) Ska dessutom panta burkar i mängder när jag far åt stan, lilla skafferiet höll på att svämma över. Måste fan ta en vagn för att slippa gå flera gånger med alla sopsäckar haha.

Äh nu ska jag fortsätta städa, vi hörs.


Ogga bogggaaa

Jag och myset drog till Bullmark igår med ett flyttlass åt en föredetta granne åt mig här på Ostviksbrännan. Inte roligaste vägen att köra :P Men det gick bra :) Sen körde vi E4:a hem, köpte lite mat, for till han och sov film. Där somnade jag i hans armar och det är så myyyyyyyyyyyys med ett par långa armar som håller om en och kramas :) Fast lite jobbigt att vakna hela tiden under natten.

Men hade tänkt se om det blir bättre om jag har ett eget täcke haha, jobbigt att dela på ett. Idag va vi och käkade lunch sen kollade vi på folk och for på Myrorna. Hittade en liten Nalle Puh tavla som Cornelia ska få av mig nästa gång vi ses :) Och då är nog Linda trebarnsmamma! Shiiiiet, full rulle :)


Bellsan bjöd på middag sen hann jag nästan bara komma hem och andas en stund innan det bar av till stan igen. Jag och Robin såg BB hos Bellan, sen drog vi en repa på Krysset. Fast jag är sjukt less på skräpmat fifan, nu blir det uppehåll. Drog raggen runt stan och nu sitter jag här igen.

Har fått erbjudande att hyra lägenhet i andrahand ett tag och det kanske passar mig bra.. Ponera att man hyr ett år, då hinner man ju spara undan pengar för att kunna köpa eget. Alltså till handpenningen på lånet då.. Men vi får väl se hur det blir med den saken.
Nu ska jag ta och läsa igen alla bloggar jag missat de senaste veckorna. Tjingeling!

Kortdag

Hah ja ungefär som i skolan. Blev ju en timma senare att börja jobba idag sen visade det sig att två salvor som dom sköt inatt inte gick av så då fick vi skjuta på dagtid vid 14. Men vi åkte upp 12:30 för att käka sen va jag aldrig ner i grottan igen. Va rent hemma för ungefär 45 minuter sen :)

Så va ledigveckan igång. Har mycke kul att se fram emot då det är Lazerdoom och middag på onsdag med skiftet och rockabilly i Bure på lördag. Känner väl kanske att jag inte har råd men vattafaaakkk. Skippar isåfall Bure om jag känner mig snål, det är ju snart sommar. Sen blir det ju ny bil då, fast inte på pappret för dom glömde min bror men ska in på banken och ta lånet iallafall :)


Hursomhaver så ska jag äta nu, brorsan bjuder på våfflor idag :) Tror jag, om han inte farit...? Sen hoppas jag på lite mys ikväll. Om så inte blir fallet så kommer jag då sova så det blir bra hur det än blir :)
Puss på världen!


Amazing grace

Här ligger jag i sängen alldeles nygråten. Har sett senaste DH och utan att avslöja allt så är det det sorgligaste avsnittet ever...! DH är ju som familj för mig, jag har ju följt det slaviskt i alla år så när någon dör, då.... Nä så illa är det väl inte men sorgligt var det. Dags att försöka sova, som tur är så behöver jag inte förlora en timmes sömn utan vi ska fortsätta gå på vintertid imorgon halva dagen ungefär. Nä hupp hupp försöka sova! Pöss på er


Varning

för ett klagoinlägg men jag mååååste.

Sov en timma inatt och jag fattar inte varför, gick bara inte sova. Iväg till ett jobb där det inte fanns nåt att göra idag heller... Har städat en bil in och utvändigt, varit till förrådet i Renström en sväng och hängt i verkstan. Va kanske 25 minuter underjord.

Efter många om och men tog dagen slut så då körde jag hem, oljelampan tvärtändes. Ringde min bror och fick veta att jag måste köpa jävla special olja. 4 liter för 900:- .... Happ bara kasta sig i bilen då för att hinna på Mekonomen. Jag som hade tänkt sova...

Har haft dålig pruttmage hela dagen, mina fisar har vart dödliga. Nu är jag iallafall hemma så jag får väl göra tidigkväll ikväll. Kollat upp lite försäkring till Helga, kommer väl hamna på strax under 8000:-..... Bara utgifter. Väntar en saftig räkning från Telia, en lp skiva jag beställt och facket. Hade ju planerat in lite kul att göra denna månad också..

MEN eftersom annat folk i världen verkar kunna klara av att leva och ändå ha lån och massa andra utgifter så bör väl jag också klara det. Jag behöver ju åtminstone inte betala försäkring varje månad :) Och nu vet jag ungefär när bilen ska skattas, försäkras och besiktas så då får man ju bunkra upp inför det nästa år. Men jag jobbar ju jul så kommer in lite extra kosing då, enligt David ca 4000:- per dag. Så får väl se fram emot det haha!


Nä nu ska jag sluta klaga, prutta lite och ta en dusch. Kolla internet lite sen lägga mig i sängen och vänta på John Blund. Vi hörs!

Ordningen återställd

Måndag och jobbvecka, förmiddag... Blä. Men Bellsan är ju hemma igen :) Blev en tvådagars i helgen och jag hann med både bråk och utgång :) Lite väl dyr utgång men vattafakk, är ju nästan aldrig ut så. Och som sagt kom Bellan hem från tajland så nu är allt som det ska. Eller nästan iallafall :)

Idag fanns INGET att göra på jobbet. Jag skämtar inte, verkligen noll pga dålig planering. Dessutom lutade jag igen ögonen i nån minut vid lunchen och vaknade till av att alla satt och skrattade, det var åt mig. Fattade inte det från början. Kommer nog sova gott inatt.

Nu blir det lite mat i magen sen om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog sova en stund..
Ja, så får det bli.

Ej normal

Haha myset är så gullig ibland.

Han: Har du sett huset fullt?
Jag: Längesen
Han: såg de när de var "nytt" men sen gick de i repris medans jag bodde i hemma på tv400 eller vad fan kanalen heter. de var lika bra som jag minns det
Jag:
tycker ej det var så bra
Han:
men du är ju inte normal heller, du ser ju bara desperate housewives


Så var man inte normal heller :) Vi va ute en sväng inatt och sen bestämde han att jag skulle sova där. Det va ju trevligt att inte bjuda in sig själv för en gångs skull hehe..

Idag måste jag nog lämna tillbaka tyskan... Jag vill inte, har ju fått smak för att köra ny bil nu.
Men det löser sig nog :)

Pjuh

Äntligen hemma. Började dagen med att knata på stan och köpa diverse nödvändigt som mascara och linnen. Hälsade på Barro på Body Shop och fick se lillkulan på magen :] :] Mys!

Knata in på banken och sa HEJ GE MIG 70 000:- och dom sa OKEJ och kastade en iller i ansiktet på mig.
Fortsatte vidare till frisören och blev satt i foliehatt (nästan) som ni såg på bilden. Nu är min hår gudomligt fint, finast av allas tror jag. Eller tror, jag vet.

Rejsade till Elgiganten och shoppade platt tång, rejsade till Friskvårds och fick reda på att allting som jag vill göra kostar bara 20 pesetas per gång. Fan va värt! Gruppträning eller gym eller vad dom nu har att erbjuda. Ser fram emot att börja där så fort jag köpt bilen.

Nu är jag hemma och dricker lite Sprite. Önskar att det va sprit men så är inte fallet. Kvällen är öppen för förslag men kommer säkert somna. Äta bör jag kanske då jag endast ätit en äcklig varmkorv på OBS.


Vi syns i marshallens skugga, amen.

Foliehatten på

Nästan iallafall ;) Fick då ta lånet på banken till bilen så nu är det bara att brorsan skyndar sig och hitta en tillfällig bil :))


Desperate.housewives.s08.e16

Tog med mig Myset på en sväng i tyskan ikväll, vi avverkade stan - Bure - hjoggböle - burträsk - stan - ostvik - byske - stan. Jag var mkt nöjd med bilen och han ännu mer kanske då han inte gillat min Våfflan alls haha. Men ska som sagt in på banken imorrn och se så jag får ett lån annars blir de ju svårt att köpa :P men bara det är klart så blir det affär. Har just sett DH och jag undrar hur man ska klara sig när sista avsnittet är sänt i år........ Nä nu måste jag sova, har massa ärenden imorrn och ska även till frissan och göra slingor. Godnatt!


Gammal och ny


32 mil för ingenting

Eller ska väl inte säga ingenting men precis ALLT på träffen handlade om stöd. Stöd stöd stöd och det är jättebra att man får information om det men jag hade ju kanske velat veta lite mer om varför vi skickar soldater, vart, när, hur... Men försvarsmakten värnar då om anhöriga också. Fast alla träffar och så framöver kommer ju bli i Boden, känns inte värt att köra dit varenda gång.. Men i oktober vill jag nog upp och såklart på medaljutdelning när dom kommer hem.

På väg hem så stannade vi av hos min kusin i Pite och fikade lite :) Och har även pratat med brorsan om bilen, och om 2 veckor kanske den är min. Men jag ska åka och hämta ut den imorrn från verkstan i stan och köra den till freda eller lörda :) Känner mig som ett barn på julafton haha!

Men nu måste jag ju tänka lite när jag kör, annars är jag ju van att köra över det mesta med min pansarvagn och inte behöva va speciellt brydd. Men det löser sig nog. Blir inge mer offroad iallafall :P


Sviker Volvo men det känns ändå bra. Underlättar för brorsan + att när han haft en bil så är den bra omhändertagen, nyservad, nybes, nyskattad såå.. Kan ju alltid sälja ;)
Nu ska jag försöka sova om det går :D

Bestämt

Jupp idag har jag bestämt mig för att köpa min brors bil, bara banken går med på ett lån då men tror inte det ska vara något problem. Ställa av Volvon och slippa stressa över att fixa upp den, sen är det ju så att jag vill ju flytta men det går lite trögt men för den skull vill jag kunna gå på Friskvårds och det håller inte att pendla med Volvon längre när soppan är så dyr.

Vill väl inte ta ett lån heller men jag får se det som en investering för många år framöver bara jag inte råkar krocka eller så..

Men det blir nog bra :) Trodde aldrig jag skulle äga vare sig en tysk eller en så ny bil haha. BMW 530i touring -01. Det blir bra grejor det. Fast jag har ju för fan inte provkört den än.. Hehe :) Börjar va lite less att skruva fast avgas i grenröret nu på Volvon så förhoppningsvis får jag väl köpa den andra snart.



Nae men ut och lägga sig under huven och sen göra sig klar att åka mot Boden då..


Min finaste butt ugly bror i mitten med sin kombo till höger och hennes pojkvän till vänster :)

No one like you

Filmen hos myset gjorde att jag höll på att kakka i brallan, haha åh så skvätträdd jag är. Hade tänkt spendera natten där men han va sjuk, eller på väg att bli så jag valde att fara hem. Vi sa igentligen ingenting till varandra ikväll men det gör inget, det va bara skönt med närhet, massa kramar och pussar :) Sen är han rätt duktig på att prata i tid och otid när han är full så det är bra att han kan vara tyst ibland :P

Fast jag va in på Statoil och köpte lite gotte, kanske inte så smart att äta det nu men jag va sugen och det va längesen sist. Imorrn måste jag skruva fast avgaset i grenröret IGEN. Vet inte hur jag ska få fast skiten utan att svetsa.. Fast jag är ju svag som en 12åring så jag drar nog inte åt så hårt.. Ska se om jag hittar bättre verktyg imorrn.

Nä nu ska jag se BB eller nåt annat skoj.
Och min åsikt om kroppsbehåring, typ hår under armarna? Jag själv tycker det är ofräscht men bryr mig inte heller om andra väljer att inte raka sig, det är upp till var och en. Skulle iallafall aldrig vräka ur mig diverse glåpord för att folk inte gör det.


He he

Jag va tydligen inte den enda som tyckte att Hanna Widerstedt var lik Hatchet face. Såg just att denna bild cirkulerar på fejsbooken:



Men kom ihåg var ni läste det först ;) Heheheheee..
Nu ska jag åka iväg och mysa ikväll och det behövs, blir nog ingen rolig eftermiddag/kväll imorrn... Känns lite jobbigt att det tåras i ögonen bara man får brev från Försvarsmakten inför Afganistan, blir nog knappast lindrigare att sitta där och lyssna.
Adjö.

Kankbergs lilla jobbarskara

Haha det spårade lite igår över radion. Det utlovades sång kl 00:30 och så blev det också! "Gladare kan ingen vara än Kankbergs lilla jobbarskara", sen blev det bara värre och värre haha :) Roligt avslut på veckan, fast jag avslutade kvällen med att skjuta en salva som vi stod riktigt nära. De va lite obehagligt! Sen satt jag i bilen den sista salvan och fan va bilen börja gunga av luft trycket haha.

Har sett ikapp BB nu, eller har söndagsfinalen kvar men fyfan vad årets suger. Blir äcklad när det blir lebb sex varenda jävla fest dom har för mikrofonerna är så nära, låter riktigt vidrigt. Och mobbningen som har pågått.. Känner jag blir förbannad. Sipan tål jag inte, han är en riktig jävla blatte.


Fast nog är det lite värt att slösa energi på det haha. Nu ska jag duscha sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Stormar på rätt friskt ute.

I'ts in his kiss

Det blev inte en helt mördarkväll igår men det räckte iallafall. Fast jag va upp och duschad redan 01:30, det hör inte till vanligheterna :) Fick smita iväg redan 02, vi jobbar ju igentligen till 02:18 (av nån konstig anledning :P ). Sen fick jag pussas lite också, det va myyys :)

Men jag for hem även om han ville att jag skulle följa med och sova hos han. Tur man kan ta kloka beslut ibland även om jag saknar han och det hade vart fruktansvärt trevligt att mysa :) Kanske beror på att jag är nykter och använder hjärnan? :P

Idag ska jag försöka se ikapp lite serire och skit jag missat under veckan sen ett skift kvar i grottan sen LEDIGVECKA. Dessutom känns det inte så länge kvar till semestern heller hehe. Nu ska jag gå på dass, mina fjärtar luktar inte godis efter två dagar med tacos. Är dessutom pizza söndag idag. Tur det är löning till veckan, då blir det in på Friskvårds och prata lite :)


Sen så är det dags att börja ragga runt

Igår va jag helt görolös i gruvan. Vi hade inget borrvatten vilket resulterade i att det inte fanns nått att ladda... Vilket i sig då resulterar i att det kanske är 8 salvor som ska gå iväg ikväll, och vi brukar kanske ladda 3 per kväll... :( Dom är ju inte direkt duktig att göra det på förmiddagen så har nog en mördarkväll att vänta med eventuell övertid. Även fast det inte sköts något igår så va jag inte på väg ut till min bil föränn 02:45 :( Och kunde inte sova när jag kom hem heller..


Men men jag hade som sagt inget att göra igår men Joel tyckte att det va en utmärkt idé att jag skulle sätta bult själv med en maskin som jag bara kört en gång tidigare och då va jag inte själv heller. Han va med då jag borrade, plastade och körde in bult i ett hål sen for han haha. Det gick såklart åt helvete :) Men jag hade inte sönder maskinen, den kostar ju bara 6-7 mille..

Sen raggade jag runt i gruvan själv i bilen. Lyssnade på musik och "mojsade" till mig som Hasse brukar säga. Va runt och kikade överallt och försökte backa med speglarna hela tiden. Hur i hela flatters jag lyckades ta C körkort är ju en gåta haha!

Äh ska vila en stund innan det är dags att dra. Förgasar renovering är det som gäller för Våfflan, som går ännu sämre nu. Men i Maj blir jag kanske BMW ägare hör och häpna! Men Våfflan stannar kvar såklart :)


Min blivande kanske!

TNT

Hoho fyrade av tre salvor ikväll också, men nu stod vi ännu närmare :) Sen va de lite kul att åka runt med Erik och vi spelade 50 Cent i bilen. Moahahaa, älskar mina jävla kollegor, speciellt Erik.
Fast ingenting har igentligen funkat i gruvan ikväll som det ska och imorrn kanske det inte finns borrvatten så vet inte riktigt om det blir nått att göra då.. Men vi får väl se imorrn. Dessutom spelade nån (David är misstänkt) ABBA över kommunicken och vi har ju bara en kanal haha ;P

Nu ska jag strax hoppa isäng, skönt att va hemma lite tidigare :)
Tacos freda imorrn och snaaart ledigvecka!


tr698ujws

Nu ska jag snart för 4:e dagen den här veckan lägga mig under huven. Igår så såg jag att en grej från luftburken ba ramlat lös och låg brevid generatorn. Undra när den ramla lös, nångång under vägen till eller från gruvan iallafall. Va in på verkstan igår och stal en slangklämma iallafall :)

Fast de va ju bajsdåligt väder idag och mitt hår har inte torkat än så käntes inge kul. Va så jääävla trött igår att jag sket i att duscha och stack hem. Va ju kvar längst igår för jag och Stefan fyrade av tre salvor :) Det är faktiskt förjävla mäktigt att stå under jord och skjuta. Man får inte glömma att öppna rutorna på bilen annars sprängs dom av trycket. Vi stod rätt nära en av salvorna, de va coolt :)

Jag gillar att berätta om mitt jobb för nya människor, dom tycker det är fränt. Fast de är kanske lite udda att ladda tusen kilo sprängmedel på sitt jobb :P

Äh nu ska jag ut och skruva fast grejen, det lär ju gå fort. Handlingstorsdag och är sugen på tacos, tror de blir tacos imorrn och taco paj på lörda! Snart ledigvecka :) Ännu gladare blir jag när jag kom på att jag har en ren overall att jobba i ikväll :) Mindre kul att måsta tanka med tanke på priset på soppan nu men what to dooooooo.
Pöss på er.


KONY 2012

Spread the word


All grown up

Fick ett samtal från IF Metall idag att jag måste gå med i facket pronto eftersom jag är skyddsombud på mitt skift. En sån här sak jag bara skjutit på, men då va jag ju tvungen att hitta mitt anställningsavtal och snacka om att vara bombad, inte fan hade jag koll på det! Jag minns att när jag fick mitt slutbetyg från gymnasiet så var det borta efter en vecka... Men efter 45 minuters letande så fann jag det haha!

Nu sitter det i min Boliden pärm så nu ska jag väl kanske kunna hålla reda på det. Upptäckte att jag har ju en maaaaaaaaaaaassa papper kvar från Arbetsförmedlingen, tror jag ska rensa upp bland dom om jag vaknar lite tidigare imorrn. Sen måste jag köpa plastfickor och grejor nästa lön och börja sätta in räkningar i pärmar och även saker som tex hör till Telia/Iphone så man vet vars man har det.

Dags att växa upp helt enkelt! Fast jag gillar ju inte oreda och har ibland stenhård koll i allt kaos.
Ska börja pensionsspara sen får det räcka med att bli gammal för i år ;)


If god was to describe you, where would he begin?

Bra dag igår faktiskt trots att jag va trött. Fick höra några trevliga ord iallafall :) Nu har jag haft upplärning på laddning och snart ska vi väl skifta maskiner, och min arbetsledare tyckte att nu kan jag grunderna och kan ladda en salva själv. Jo sa jag, men det skulle nog ta tid. "Ja men det hör inte hit, men du kan grunderna och kan sätta ut tändarna själv. Jag tror att du har självförtroende nog att fixa det själv!".

För en gångs skull sa jag faktiskt ja. Jag vet inte varför men jag är ju den typ av person som inte tror att jag kan. Tex när jag blir satt på att köra hjullastare så känner jag baaaara ångest men vadå, jag kan ju köra? Men jag behöver en liten push, jag är ju så rädd att göra fel...


Men för min del blir det att lära mig köra Boltecen sen och då både borrar, sprutar in plast och sätter bult samtidigt :) Fast de är nog inga problem att lära sig köra, men de är ju när de inte funkar som de blir jobbigt... Och byta trasiga saker.. Och upptäcka dom...

Men det löser sig nog. Jag kan för faan.
Fick sova länge idag men det berodde nog på att jag hade ett sånt här halsovande tillstånd imorse då jag trodde att jag va kvar i gruvan och det va massa strul med laddningen. Fattade aldrig riktigt att jag låg hemma i sängen. Nu ska jag se BB och lite annat jag missat innan middag. Puss!



Haha hittade en gammal bild i arkivet bland alla bilder man laddat upp!




Ibland så

gäller det bara att sparka igång sig själv. Lagat bilen och röjt undan.. Fast får väl se hur länge bilen håller, orkar inte skruva med det där var 10:e mil för att det skakat loss :P Men det löser sig inom en 10års period :)

Nu ska jag strax ut och köra lite traktor på gården och göra det man aaaaaaaaaaabsolut inte får och det är att ha någon i skopan ;) Meneee vad göra när man måste upp en bit och stegen ligger uti fuse och där har snön falle från taket och fryse fast på marken.

Dags att ta på sig nå kläder, blir nog ingen sömn innan jobbet gööh. Adjö.


Play with my balls and tell me how big they are

UUUGH jag orkar inte. Jag är så jävla slö idag, orkar inte klä mig och lägga mig under huven.. Men jag måste. Har iallafall tvättat lite kläder, det är ju en bedrift när jag sovit som en räka inatt av nån anledning. Nä men om man skulle ta sig i kragen och sätta fart, hinner kanske sova en stund senare idag.. Fast de tror jag väl inte igentligen. Adjö.


Spela nå bra, spela Creedence

Så klart

Dagen började bra på jobbet men självklart så ska nånting jävlas. Aja nu är jag då hemma, men har tappat avgaset från grenröret igen... VÄLDIGT lätt att smyga sig in på gården :S

Får ta tag i det imorrn, va ej så sugen att försöka få ihop det när det är skållhett utan körde hela vägen hem. Måste undersöka om de är nån mer stans det är löst. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop det utan att svetsa så att det håller.. Men å andra sidan drog jag ju kanske inte åt riktigt förra gången heller hehe.

Städa står på schemat imorrn också om jag hinner, vilket jag borde, skulle kanske säga orkar. Jobbigt att hata att städa men hata att leva i oreda också.

Nu ska jag vänta på John Blund, adjö.

Upp som en sol

och ner som en pannkaka. Är återigen inne på spåret att det får som aldrig vara bra. Efter lite sömn idag så va jag inte så bitter över bilen, det finns värre saker här i livet. Nu kom pappa med posten och idag kom det brev om anhörigträffar angående broders resa till Afganistan.

Då slog det mig att nu är det inte länge kvar.. Vet inte exakt när i Maj han åker men Mars och April springer säkert förbi fort.

Längtar lite till att jobba för då är jag rätt bra på att koppla bort alla tankar, man har lix så mycket att tänka på 400m under jord.. Fast då är det jobbigt när man kommer hem "Ja just det ja.." så sätts bollen i rullning. Men men, man får väl ta det som det kommer, finns inget att göra åt hursomhelst.

Men draaa åt

Ja va ska man säga. Vilken total jävla bajsmorgon och de gör mig förbannad när helgen vart så bra annars. Har vart hos myset sen lördakväll och de har vart riktigt trevligt. Vi har inte vart ovännner nåt :) Men de är faktiskt skönt att ha nån att bråka med. Jag är en person som måste få bråka ibland och de är ju inte så kul att göra de me sina vänner haha. Bättre att bråka med nån som man kan stoppa undan i byrålådan sen :P Nämen de har vart riktigt mysigt och kul :)

Men idag. Gaah skulle tanka och de där satans universaltanklocket gick ju fan inte öppna, råkade ju bryta av skiten. Fick åka på en annan mack och köpa ett till... Sovit lite inatt och bilen går bara apa. Har inte orkat lägga mig under för att se va som är fel, kanske idag.

Trodde ju att jag skulle samåka med David i veckan som vanligt men han är i Malå den här veckan med husvagn så de går ju icket.. Aja bara bilen håller veckan ut. Den består ju inte av så många delar direkt så jag ska börja spåna i att få tag på helt nya. Jag vet ju ungefär vad som är fel förutom att jag kanske har hål i avgas nånstans så är det bränslet, att han får för lite. Skulle tippa på att rengöra förgasaren kanske..?

Äh nu ska jag tvångs sova, eftermiddag ikväll yeey.

Gaaah

Trodde jävlar bilen skulle sprängas idag men de va inget allvarligt fel igentligen.. Bara avgasröret som släppt från grenröret hehe, ville fan skjuta mig själv när jag skulle köra hem från stan, de levde om rätt bra!

Har lite ångest över att sitta inne i go vädret men samtidigt så är jag inte den som gillar att sitta ute själv men har iallafall vart ute och åkt skoter med Robin :) Så nu luktar jag goottt... :) Fick ju dessutom hem och ligga under huven i go vädret så jag har nog fått min beskärda del av frisk luft :)


For faktiskt hem för att de va så tråkigt att sitta själv i stan. Det blir ju så när man bor själv men det är ju en annan sak om de är ens egen lägenhet :P Finns lite mer att göra då :P
Men jaja jag for hem för jag tänkte att här finns säkert någon som sitter ute i solen men tji fick jag, huset är tomt. Har ingen aning om vars nån är.

Ska nog tillbaka till stan ikväll för lite mys. På tal om bananer har nån tattare stulit mitt tanklock. Så jävla onödigt.

Dubbelmys

Blev lite öl igår, eller ganska mycke haha. Nu har ju dom dragit till Thailand. Själv är jag här ensam och det är inte många gånger jag är själv, känns skönt. Ikväll vet jag inte vad som händer men mitt sällskap just nu är lilla Jönssonligan och en öl :)


Mys :)

Idag har jag träffat min gamla vän Emelie och det är så synd att man aldrig ses så ofta! Vi hade mycke att prata ihop om och de va riktigt mysigt :) Får bli ändring att bara ses nån gång per år tycker jag :)

Nu ska jag snabb packa sen dra till stan och supaaaaaaaaaaa, de är ju trots allt torsdag och dagen innan Bellan drar till Thailandet. Imorrn är det fredag.

Adjö.!

RSS 2.0