Hmf

Har nyss torka hundra kilo kattbajs och konstaterat att de gör ont att tappa en hammare på tårna.. Och de gör ont ganska länge.

Robin kommer inte förän vid 10 kanske. Vill strypa han just nu! Jävla hockey :P

Sen har jag kollat på lite bilder på den där Ensam-Mamma-Söker Emma och hon är verkligen en pingla, men skippa septumpiercingen! Jag iallafall tycker inte att hon passar i den.

Funderar på att fasta redan nu fram till lörda då det är julbord hos Bellsan :) Märks att vi verkligen är bästa vänner när middagen är till för hennes släkt.. Och mig! :D  De kommer bli bra bananer för Bellas mat går inte av för hackor! Hon ringer jag alltid om jag har problem när ja ska baka eller laga nån mat :)

Nä om man ska ta å göra nån nytta.. Typ fika :)


Sveriges snyggaste sopbil

bor enligt mig i Ostvik, alltså där jag bor. Man hör när den kör förbi skolan, den mullrar fint, och Robin brukar säga "din" och titta på mig haha! Näe gillar den verkligen :)

Gick piss att sova inatt. Vred och vände på mig, sprattlade och skrek som en liten unge som INTE vill sova för att ja va så less. Va för trött för att göra nått men för pigg för att sova.. Eller näe va jag inte alls, jag va trött. Men dagen gick då hyfsat bra iallafall.

Vill gärna sova en stund nu men det bli inge bra för Robin kommer hit senare och vi ska göra klart Power Point presentationen till imorrn.. Och ja, vi kommer va sämst av alla! Men vi satsar bara på G så hoppas vi klarar de iallafall :P

Har faktiskt dammtorkat rummet och ställt fram julsaker. Märks att det är julstädning då jag faktiskt inte torkade av TV:n me en socka hähä...

På freda ska hela klassen och äta go frukost på Johanna I Parken och träffa massa folk från olika branscher. Bra bananas. Å andra sidan måste jag upp tidigare så då hoppas ja faan att ja får sova.. Just ja, sopbilen va de ju :)


Hedlunds Åkeri :)

Gökböle

FRÄS jag ogillar projekt arbete starkt! Har aldrig vart min grej, och de är det inte nu heller. Jag och Robin är fan värdelösa på de här :P Men vi satsar på att göra en kass presenation men då har vi gjort den iallafall, så länge vi får G är vi båda nöjd :P

Ikväll skulle jag ha städat och röjt upp lite. Är ju smart som på fyllan slänger ren tvätten på golvet och sen trampar på den hela helgen.. :) Men de kommer ju en dag imorrn också, och då är förhoppningsvis de där projektet klart.. Känns lite dumt mot läraren då man fått tid och ändå inte är klar, men så blir det kanske när två stycken som suger på de väljer att jobba ihop :P


Idag tog jag beslutet att inte följa med till stugan vi skulle hyra på nyårs. Har rent inte råd. Vet ju inte när jag får pengar nästa gång.. :S Sånt är livet, ibland måste man fatta tråkiga vuxna beslut. Tror jag skulle få låna pengarna av pappa ändå som skulle gå till stugan, dom behövs den här månaden då det ska handlas julklappar också..

Nästa jul slipper man förhoppningsvis va skitfattig :)

Nu ska jag försöka skriva klart loggboken, som jag ingentligen inte vet va jag ska skriva i..



Bajs.





Balla balla

Blev film me Karlsson och Robin ikväll. Har projektarbete imorrn som SUG RÖV! Är inte peppad för fem öre.. Men antar att de måste väl göras ändå..

Ska fan göra kväll nu så man orkar upp imåran.. Godnatt.


Todelooo

Idag mår jag mycke mycke bättre :P Har fortfarande telefon i stan, de är ganska skönt om ja ska va ärlig. Hade chans att hämta den idag när jag hämta brorsan i stan men sket i det :) Ja överlever nog ändå!

Sitter instängd på mitt rum med två flänniga katter. Är sugen på att fara på Dollar Store av nån anledning. Får väl se va som sker ikväll, skulle behövt tvätta..

Föresten så fick ja upp min gamla cab på garaget i veckan :) Fick ta några bilder av Joppin och pröva lägga upp den med dom, då gick de fint :)

Volvo 145 från 1969 =)


Haha

Jag är så sjukt bakis. har lega hela dan å tillåme spytt! behöver ja säga att de blev fest igår? :p

nu bli de fan nykter ett tag, orkar inte vakna å må såhär :) om nån kommer hit me en julmust, buremål å smältost då får den personen en puss på mun! :D

I'ts the most wonderfull time of the year

Japp! Jag sitter och hoppas på nått som kan bli fantastiskt bra, om det nu bara händer dvs.. =) =) Kan tyvär inte avslöja nått just nu men jag lovar att om det blir av så kommer hela världen få veta =) Om de inte blir av så skjuter jag mig i knäskålen och deppar ihop =)

Och sen så är det jul snart! Och jag är glad, så glad :) Har igentligen inget mer att skriva förutom att jag funderar på att ta fram lite julsaker så man slipper sova bort hela kvällen och fara och tanka och kanske unna mig nått gott bara för att de är en sån förtjusande dag ida :)

Tjingeling!


Bjuder på en risig fyllebild bara för att ja är på bra humör! :D
Föresten så har Peji peta mig i öga, därför ser mitt smink ut som skit :)

Love

Idag va jag smart och tog upp pappas dator till köket och satt där ikväll = inte somna i varken soffa eller säng! Smart drag.

Föresten så fick jag upp klassfilmen på tuben och JA! Ni får se :) Helt gratis får ni ta del av våra galenskaper under dessa månader :) Synd att man inte har dom riktigt konstiga sakerna på film som tex när Koch spekulera i bilen på väg hem från Aitik och kom fram till att oskulder lukta fisk. Fråga mig inte varför, de bara är så :)

Varsego!


JA

Klassfilmen är klar :) Den kommer nog upp på tuben sen om jag lyckas ladda upp den med musiken som är me i filmen. Hoppas bara jag kommer ihåg externa imorrn så vi kan se den :P

Måste skaffa mig en hobby om kvällarna så jag slipper sova. Funderar på korsstygn. Ja, jag är så gammal att jag måste sova efter maten och skaffa korsstygn. Illa!

Mässan idag va väl okej. Jag skulle haft me mig en påse med tanke på hur mycke gratis grejor ja stoppa på mig. Har pennor i massor nu och en massa oandvändbart skräp, sånt som man bara tar för att de är gratis :P Folk måste bli less på snorungar som mig som bara tar saker hehe :P

Gick bra med projektarbete också. Ringde till Marklund och Son för jag ville ha en offert på urgrävningen av uppfarten som vi har tänkt göra, enda problemet va att han som jag ringde satt på Mallorca på kurs haha! Sen ringde jag min gamla klasskompis Johan Lundström som också skulle fixa en åt mig :)

Roligt för Johan att han är så ung men ändå har egen entreprenad och han verkar ju hållit sig med jobb sen han startade upp den också :)

Nä nu ska jag glo på dumburken eller starta igång Tomten är far till alla barnen. Natti!

Lite av Sarahs bilder från Aitik :)













Halo

Har inte lyssnat på den låten på år och dar känns det som, men det är ju för att den är förknippad med saker jag helst inte vill tänka på men nu känns det okej.. Har hänt en del saker på senaste som bara.. Ja, vad ska man säga.. Gör att livet känns skönt, eller att jag fått en skön inställning till livet kanske..?

Det känns bara bra helt enkelt. Det gör mig glad :) Det här ska nog lösa sig ska ni se :)





Jag vill åka bil och dricka alkis öl :)

Strutshöna

Ja enligt Robin är jag en strutshöna. Han har superduper viktiga saker för sig som är jättehemliga.. Han gör svansar åt getingar.

På tal om bananer så ser de rätt kul ut när mannen nedanför smiskar renen :D


Man ska ha husvagn

Sitter och sneglar på Böda Camping på Kanal 5.. Och en sak är rätt säker, jag kommer också bli säsongare på camping! Jag älskar husvagn och husvagnslivet. Vi stod säsong på Pite Havsbad när jag va liten och de va hur kul som helst. Sen har jag ju upplevt hela Sverige i husvagn, bla Böda :P

Men jag skulle nog hamna i Slummen, Paradgatan är inget för mig ;) Tycker inte de ser så ball ut att bara sitta utanför förtältet dag in och dag ut och sen får man väl säkert inte leva om :P Och det här me att resa är inte heller så fränt. USA vill jag åka till nån gång och sen blir de väl bra me nån fyllesemester till Turkiet :P

Vill veta vilken låt det är som är i introt till Böda..
Aja, nu ska jag på promenad :) Tjingeling!

Bjäbb bjäbb

Idag va vi och kika på en grävmaskin me hydraul hammare, va väl inte så jättefränt men skönare än att sitta i bönhuset hela dan :P Imorrn ska vi på VVS mässa i stan och käka årets första julbord :)

Ser på aftonbladet att dom varnar för 2 deci snö i södra Sverige.. Suck, säger bara som min lärare sa idag "När det kommer snö i södra Sverige då är det på tv, i norra Sverige där plogar vi."

Nu ska jag.. göra nått ovettigt :)


Gamm 218 :)

Inte okej..

Robin lura mig till stan och sa att vi skulle göra nå supermegafränt med Dennis, Emma och Karlsson..
Jaha? Vi satt och såg tv. Superfränt, verkligen.. Ibland gillar ja inte mina kompisar!.. =)

Sen undrar ja när nån av dom ska sluta va fattig och köpa en ny fin bra systemkamera.. Inte lätt att ha fattiga kompisar men vad göra?

Nä om man ska ta och hoppa isäng. Kommer förhudligen försova mig imorrn. På tal om bananer så är ju Coco Pops en rätt bra uppfinning om man äter det i glas iallafall, då har man ju choklad mjölk kvar sen om man vill äta nått annat :D Gillar när mat är smart :)

Sen hoppas jag att ovanstående påståenden (roliga ord) lästes med en nypa salt, för vi vet ju alla att mina fräsiga kompisar är lika fula i huvet som jag :)









Julstämning

Har tagit hem sista filmen som för mig iallafall är julstämning. Kan lista dom sakerna:
- Sunes jul
- Mysteriet på Greveholm
- Ensam hemma 1&2
- Tomten är far till alla barnen

Sen är de säkert nå mer som ja glömt. Kommer förmodligen inte se så mycke av de men de är såna här "bra och ha" saker, precis som alla andra filmer ja har som ja aldrig ser :P Satte upp belysningen runt ytterdörren så jag slipper göra de sen nån dag då ja varken har tid eller ork.

Nu vill Robin att ja ska åt stan. De kändes ju kul men ändå drygt.
Fan!

THEY TURK UAR JAWBS

Lite kul såhär på kvällskvisten :)


w82983yr2

Mötte upp Robin med flera igår på Vitberget. Dom hade lyckats ta sig från punkt A i Ursviken till punkt B på en kulle i Vitbergsbacken. De va som dött igår kan man säga... Jag for till Bella och fikade istället :)

Sen tillslut efter några om och men fick jag tag på dom jag skulle köra hem :) Tur att det är kul och ger klirr i kassan!

Idag vakna jag och tänkte fan röv jävel jag har försovit mig men som tur va så va de ju bara sönda :) Folket ska iväg på dop och ja tror att ja måste röja lite disk som samlat sig under veckan.. Och tvätta.. Och plugga till provet..

Varför är tjejer på garaget.org så jävla sura? Kommenterar man deras bilar får man fan aldrig ett tack tillbaka jävla subbor..

United we stand

Pappa hade köpt revbensspjäll till midda och faan, de går inte äta dom fint! Jag förvandlades till ett djur kändes de som när jag satt där och slet isär mitt kött med händerna. Hoppas aldrig jag får den maträtten på en finmidda iallafall :P

Sen har jag ett Grease 2.. Haha..! Och nu har jag nyss proppat i värmaren, ska ta en dusch och styra mot stan. Har ju lovat att hämta Maria ikväll som är ute och gör Skellefte farligt ;)

Tror hon börjar va på lyset. Sms konversation:
Jag: Visst skulle du ha hämtning? :) Tänkte bara så jag inte far åt stan i onödan om du inte ska hem :)
Maria: Nä jag vill hem :)
Jag: Bra bra :P
Maria: Vill du komma hit?
Jag: Näe jag ska till Robin så de är lungt :)
Maria: Är ni kära
Jag: Haha näe de är vi inte:P Du vet ju vem Robin är!
Maria: Jag vet men jag tycker ni ska gifta er

Maria har många kandidater som jag ska gifta mig me verkar det som :) Tror jag ska bränna ut Bon Jovi med Living on a prayer så Maria kan vråla till den på vägen hem.. Det är väl sånt gammfolke tyck om? :D


Hahahahu

Innan jag ska gå och nörda mig med spel tänkte jag fördriva lite tid på såna här frågor som ingen ändå läser :D

ALLMÄNT...
Namn: Åsa
Piercingar: Öron, läpp, uttaget i ögonbryne
Tatueringar: En men hoppas på fler snart Johanna ;)
Längd: Lika lång som sopen utanför Erlings garage, såkallad "En Åsa lång"
Skostorlek: 38
Hårfärg: Vet inte. Röd/orange/blond?
Är du kär i någon? Nah!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej men bodde själv :P
Tänker du på självmord: Ja men inte för min egen del
Vilket shampoo använder du: Huh.. Vet inte, är en röd flaska iaf
Vilken parfym använder du: Kylie Minogue
Vad är du rädd för: Döden
Gillar du att tvätta: Nej vem fan tycker det är kul :O
Gillar du Berg-och-Dalbana: Kan inte svara på :P

 

SENASTE...
Film du hyrde: Hyrde?
Film du köpte: Typ "Filmen om Eddie Meduza"
Låten du lyssnade på: Johnny Cash - General Lee
Låten du hade på hjärnan: Lasse Stefans - Oh Julie
Låten du laddade ner: Rock Olga - Where my baby goes
Personen du ringde: Bella :)
TV program du tittade på: Så mycket bättre
Personen du tänkte på: Bella

 

FAVORIT...
Mat: Allt som är fett såklart
Låt: Jerry Lee Lewis - Great Balls Of Fire
Sport: Spriten rädda mig från sporten ;)
Dryck: Öl, oboy, vatten
Kläder: Mjukisar och huvtröja
Film: Smokey and the bandit kanske
Bil: VOLVO!

 

ANTAL...
Gånger du varit kär: 3
Gånger ditt hjärta brustit: 2
Hjärtan brustit på grund av dej: 1
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Näe de är faktiskt rätt många iaf
Ärr du har på kroppen: HAHA oj, med tanke på att jag är klantig så är de en hel del :P

SENASTE...
Bok du läste: Ööö biografin om Jerry Lee Lewis kanske
Personen du fick mail av: Facebook
Personen du fick brev av: Swedbank
Personen du fick sms av: Jacob av nån skum anledning
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Förra helgen?

 

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Sove, äte frukost, vare på dass
Var det kul: Mjo de var de väl
Hur tidigt stiger du upp? Jaa väckarn ringer 07 men är väl aldrig uppe förän just före 8 ändå :D
Gillar du att slåss: Beror på :P
Vad ska du göra ikväll: Se om de händ nå megafränt och inte snurra runt med bilen ner i diket som igår

 

Är du seriös: Ja ibland så :P
Vad är du allergisk mot: Vissa folk haha :P
Var har du ont: Nacken
Använder du hårspray: När jag kommer ihåg de = inte så ofta
Kan du stå på händer: Inte längre, har kunnat
Favorit serie: Desperata Hemmafruar

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Smör
Gillar du ketchup:
Är du glad nu: Yepp
Var du glad igår: Yes
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Jaooo
Vad dansar du till: Dansar aldrig nykter, annars dansar man väl till allt :D
Stockholm är: onödigt
Göteborg är: fult
Kan du sjunga: Alla kan väl sjunga, men mer eller mindre bra. Jag hör till dom mindre bra
Mer värt än guld: Vänner och familj. Och gamm Volvon ;)
Spaghetti eller makaroner: Smör
Ett land jag helst vill besöka: USA
Ska bli skoj: Att söka utbildning
Ska inte bli skoj: att duscha
Sparar till: Ingenting alls? :O
Väntar på: bättre tider :)
Pålägg som gäller: Skinka
Dagens dryck: Mjölk



ÖVRIGT ÄNNU MER...
Hur ser din drömkille ut om det bara gäller utseendet:
Hillbilly deluxe ;)
Har du fått nån kyss den närmaste veckan: Hm näe men en fis i fejjan av min katt :)
Är dina förälrar gifta eller skilda: Gifta
Vad sover du i: min säng i Ostvik i Skellefte kommun i Västerbotten i Norrland i Sverige i Europa i världen
Hur många hål har du i öronen: 6 än så länge

 


<3

Haha pappa va så söt igår. Han har en gång i tiden verkligen hatat Hasse när han förra året va helt galen och gjorde rivare i hans dyra skinnsoffor. Det va på god väg att han skulle tas bort eller ges bort iallafall, men så blev han en helt annan katt :)

Igår jävlades han lite med han när Hasse skulle äta. Då sa han "Du är allt gullig du!" :)
Hihii!

Skjutmuff

Idag så flängde jag och Robin runt i stan på morron. Vi träffade Petra på Ahsells också som hade lastat fullt och skulle styra lastbilen mot Kusmark :)

Robin va skitjobbig hela tiden :P Vi, eller inte bara vi utan många av mina kompisar, har en sån relation att vi kan nästan kalla varandra för vad som helst och skrika på varandra vilket vi gjorde idag när vi va runt och leta nån som hyr ut grävare över 15 ton. Blev en del blickar haha!

Tillbaka till skolan för lunch på Solvik, gött gött. Mot bönhuset igen och där blev det rit krig mellan jag och Robin. Kändes som att alla va lite störda idag :)

När jag kom hem fick jag önskemat: fläsk och makaroner, sen råka jag sova mellan 6 och 9 hehe.. Men nu spelar det ingen roll, ska inte upp imorrn och hade ändå tänkt ta hemmakväll idag iaf :) Lira GH, se Desperate Houseviwes och spela lite Gudfadern.


Tänk snart är utbildningen över och jag kommer med all säkerhet fälla en tår den dagen för att jag mött så många fina och roliga människor, och även fått en fantastisk utbildning och lärare. Kan faktiskt inte klaga på nånting! Har aldrig vart med om en klass som blivit så tajt heller.. Det är nästan så att jag vill lägga in Vitamin C's gamla dänga "Graduation" eller Friends Forever som den också gick under. Fast den stämmer ju inte riktigt för vi har inte gått så länge att vi legat och pratat om resten av våra liv :P
Men det är iallafall så mycke jag tycker om dom allihop :)


As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
From whatever
We will still be
Friends Forever

Jävla 08:or



OMG 15 minus... Varför blir det sån uppståndelse så fort det råkar bli över -10 i södra Sverige. Jag undrar om en sörlänning ens skulle överleva i -32 som det då va förra vintern. Och ja dom har ju sina fördomar om oss så varför inte?

Bajs

Sådär nu fick jag ut min aggretion i förra inlägget så nu kan jag skriva om nått annat. Jag sov mellan 18 - 20:30 idag. Gräääjt! Blir väl att spela gitarr hjälte tills jag stupar.


På tal om bananer så undrar jag varför folk, mest karlar, inte verkar tro att tjejer/kvinnor faktiskt skiter. Folk blir stum ibland och tittar på en konstigt så fort man pratar om lite skit. Jag vet inte om det beror på min umgängeskrets, att vi är så öppna och pratar bajs ibland.

Om jag sket en riktig jävla kabbe skulle jag kunna ringa Robin eller Bella eller ja, vem som helst, och berätta om vad jag gjort. Ibland på skolan berättar nån om vilken jävla risig fis nån fes för nån dag sen. Eller ja vi pratar inte bara om de, vi pratar bajs rätt ofta.

Men så fort man pratar med nån utböling eller nån utböling är med i samma krets som man är i så kommer dom där konstiga blickarna.

Vafan jag är tjej, jag skiter, rapar och fiser. Ibland har det tillochmed hänt en olycka i brallan när man haft magsjuka och fisit, jag menar what to do?

Jag tycker om fisar, inte att lukta på men dom låter förjävla kul. Fast Dennis surströmmingsfisar är inte att leka me haha :P


Du ska veta HUT!!

Fyfan för vilka jävla idioter det finns här i världen. En del borde de vara skottpengar på!

Jag fattar inte hur man kan göra vissa saker utan att få dåligt samvete. Att komma överens om att man ska köpa en bil för 2 kubik diesel + 5000kr kontant och sen aldrig dyka upp med pengarna eller gå att få tag på. Dessutom på allt det: lägga ut den på blocket utan att ha skrive ägarpapper, bli stoppad av polisen för drograttfylla med stöldgods fulla bilen.

Hur fan har man mage att göra så mot nån man känner?
Nu hoppas jag Mercan återkommit i rätta händer, får väl veta imorrn.
En sak är säker att den där killen kommer bli svartlistad i stan för ingen borde ha nått att göra med han. Satans pissluder...

Brunöga!!

Fakk shit. Jag va hos Bella ikväll på midda, sen blev jag utnämnd till NOOB för att jag inte visste att hon hade andra dosor till PS3 mot för PS2 :( Häh, ful Bella som går och kärar ner sig i en dataspelsfigur :P Tur hon är rolig hon och snäll för jag fick låna med mig Guitar Hero hem :) Men när ja kom hem så funkar de inte.. BRUNÖGA! Men jag tror jag vet vad felet är...


Igår fick jag en så skön kommentar på garaget.org att det gjorde min kväll. Jag hade kommenterat att jag tyckte att hans Bel Air 57:a fick mina äggstockar att dansa hula hula och han svarade på den och sa att jag gett den skönaste kommentaren på hela garaget, att han skulle rösta en 5a på min bil och sen la han till mig som favorit :)

Haha ser rätt kul ut, han har mestadels bara fin jänkare, eller ja iallafall fina bilar, som favoriter och så kommer min skrutt Volvo mitt i allt :) Det gjorde min dag :)

Nu ska jag se om jag får igång GH annars kanske det blir ett annat spel eller bara glo på dumburken.
Hejsvejs.





Sjukling

Japp idag är det så. Mådde apa hela natten och sov inte mycket eller bra så valde att va hemma och oj så skönt det va. Ringde Erling sen la jag mig och toksov, de va skööönt. Tur att jag är pluggo och tog hem min bok för att jobba hemma igår, då kunde jag jobba idag också :P


Gjorde den klassiska "ficklampa-på-väggen" med Hasse och nu har jag konstaterat att jag MÅSTE köpa en laserpekare. Haha fyfan, dumma katt :)

Nä nu ska jag gå och käka nå middag. Blir potatisbullar och ALLT som man får äta smör till är ju gott, för Bregott är ju snuskigt gott. På tal om bananer så har jag en juice förpackning ståendes på golvet brevid mig som jag köpte i Norsjö efter att jag va till Lycksele med Johanna och hennes Amazon höhöö..

Satsar på att göra vin, den borde vara på god väg nu?

Ung och bortskämd

Såg just avsnitt numero två. Jasi, vad ska man säga..? Men en sak håller jag faktiskt med om, toalettstolar ÄR vidriga. Jag städar inte toastolen, men visst om jag måste så gör jag det väl. Men fan kan jag slippa så springer jag långt därifrån :P

Blä kommer bli trött imorrn också. Nä ska väl lägga mig och se South Park.

Nån som har nått bra tips på att locka håret med platt tång?


Kära dagbok

Va inte långt ifrån att somna idag på skolan. Fyfan va tråkigt de är med teori, men det måste ju göras så ärne bara.

När jag kom hem så sov jag en stund och drömde den mest underbara drömmen. Jag va i ett hus här på Ostviksbrännan och i det huset befann sig en massa folk. Klasskompisar från min nuvarande klass, från gymnasiet, från Byskeskolan, Ostviksskolan och ja, tillochmed dagis.

Jag ville inte vakna för det va så kul att träffa alla igen. Speciellt Kalle. Det va längesen sist. Vilken otroligt rolig dröm, förutom psykopat bruden till granne som jag tjafsa med haha.

Har lyckats tvätta och städa ur bilen litegrann. På tal om bilen så fick jag ett mail på Garaget häromdagen från en kille som tyckte att bilen va ett fränt bygge. Va? Helt original förutom fälgar och mattsvart huv. Men ja, kul att folk gillar den :P Får ofta kommentarer om att det är fel färg på huven bla bla och JA jag vet! Men va ju som sagt inte jag som gjorde sådär heller. Tycker den är frän iaf :P

Förövrigt så hatar jag Ikea reklamen där nån brud sjunger skitfort på franska. Hatar franska och fransmän.
Nu ska jag göra lite skolarbete. Tjingeling!



Haha

Satan så kul de va igår. Hade rent förjävla kul och Sarah gjorde jättegod mat!
Fast jag är fan bakis, orkar inte skriva mer :P Ska nog gå och göra mig en milskahe, är sugen på att svulla så man får ta vad man har :)


Slaktad blåval

Jag berättde för nån da sen om två saker som va förjävla skönt, nu tänkte jag berätta nått oskönt. 1: den här stunden just innan man somnar på soffan, man är så trött och det ska bli såååå skönt att sova och man vet att snart blir det så... SJÄLVKLART ringer mobiljäveln...!

2: Panikbajs. Obehaglig känsla, känns som att man ha skite ner sig redan i trappen på väg upp till toan, hinner knappt hämta tidningen i köket. Det bara vriden om i magen på en sekund och man vågar fan inte fisa. Ännu värre är det om man nyss skite och sen hux flux blir det panikbajs ändå. Inge trevligt alls.


Va i stan och gjorde ingenting ikväll. For hem då dom andra for på Krysset, va rent för snål, sen måste jag sova nu då jag ska upp tidigt imorrn. Måste raka bort vinterpälsen på benen, en ond process.


Föresten så älskar jag Pensionärsjävlar! Speciellt tanten med långt grått hår, är med i Frälsningsarmen scenerna har jag sett. Hon är så kall på nått sätt att hon säkert skulle kunna strypa en kattunge med en hand utan problem.

Haha, serious. Nu måste jag sova innan det blir galet. Godnatt!


Itsy bitsy yellow polka dot bikini

Jaha så va den skoldagen över. Jag klarade faktiskt provet, men det var med en poäng i marginal.. Som sagt, att räkna ut ritningar är inte min grej då jag överhuvud taget suger på matte och har alltid gjort. Jag räknar ju för fan på fingrarna fortfarande!

Men det andra gick då rätt bra. Känns lite enklare då man faktiskt gjort mycket av det som står i texten. Det måste vara jobbigare att sitta och läsa en text och sen svara på frågor, men har man gjort det praktiskt så lär man sig mer. Sen bytte vi olja och filter på l60e och sen va de slut.

Får väl se va som händ ikväll, hoppas på nått jättefränt då jag bara vill ha lördag NU!
Klassfest imorrn med klädkod. Killar skjorta, fin skor, svarta byxor. Tjejer klänning eller kjol, högklackat. Sen blir det bowling och vidare till en kvartersgård där det vankas finmidda som Sarah satt ihop, kan säga att menyn inte lät dålig nånstans!

Sen bli de väl lek och öl, lite mer och och kanske en sluring öl till :P Blir kanon! Måste komma ihåg att ladda kameran :) Adjö

Blö

Kan inte sova. Har vart dyngtrött hela dan, hade tänkt sova en stund ikväll men de blev inge av. Tur att vi skulle sluta tidigt imorrn, men otur att folk ville att vi skulle göra provet imorrn, vi blev klar med boken idag. Får inte in så mycke text i huvet på så kort tid..

Nä nu ska jag sluta lipa och hoppas jag får sova.

På tal om bananer så är mitt hår hjärndött. Det gör bara som det vill! Jag kan inte klippa lugg för då har jag en röv fluck virvel mitt i allt och det ser förjävligt ut, jag kan tydligen inte locka håret med plattång heller för håret vill bara bli rakt. Jävla tråkhår. Synd att jag har så tjockt hår och fin hårfärg som ingen annan har, annars skulle jag raka direkt.

Godnatt rövhål


Hår!!

Skönt

Två saker i livet som är skönt är att 1: ha en traktor när det snöar som fan och 2: skita med öppen dörr. Båda två är rätt mega sköna.

Idag har det vart som en lekstuga, fattar inte vad som hände :P Det kastades saker överallt, folk spelade musik på koppar och andra saker som låter. 10 poäng på mig om man träffade med snöboll.

Koch gjorde dagens fulaste. Chris va och sparka på en björk för han skulle se om det föll snö från grenarna men det hände som lite när han sparka. Då skulle Koch göra samma sak och tog lite mer fart och vips rasade det från grenen. Enda problemet va att han själv backa rätt bak in i det hahahahaha så han blev föll i snö :P

Nu blir det snart sova en stund sen plugga. Hade prov igår och har prov imorrn. Kommer nog gå åt helvete imorrn för det kommer förmodligen komma räkne frågor :(

På lörda är det klassfest of doom kan ja tala om!


Cotton eye joe

Hupp hupp va i garaget till 10 igår. Vi blev inte färdiga då Robin har nå monster kablar som måste dras sen glömde han en viktig sak hemma. Men ikväll blir det klart och jaaaaaaaaa, jag hoppas på xenon då.

Sen for jag åt stan med Robin, vi åt på Krysset och sen vidare till Boliden för att hämta Sebbe som skulle köpa Dennis Merca. Va väl hemma vid 1.

Skönt med sovmorgon fast vi har prov idag. Är jobbigt att hålla isär en massa saker och jag har inga förhoppningar på att spika provet som jag gjorde förra gången. Gillar inte att det blåser idag, snöa får det väl göra men storma behöver det inte.

Igår hände två roliga saker. Eller, det va bara fult. När vi skulle fara åt Boliden så ser vi nån som slagit upp ett tält brevid en mack så jag och Robin blev helt exalterade och körde dit i full karriär och stod och lyste på tältet. Vi kom fram till att det inte va nån där. LURING stod i Norran idag att en tysk bodde däri. Stackarn, jag hade då blive livrädd om det kom en bil upp till mitt tält.

Sen när Robin körde mig till Kåge så va det full jävla trafik på Maxi kl 00:45! 8-9 bilar va ute och sladda haha, såg skitdumt ut.

Aja nä nu ska jag väl plugga fram tills jag ska fara. Adjö


Snyggt

Jag som va så nöjd igår över att min kväll starta så bra, jag kom ihåg att elda och starta tvätt och göra massa andra saker tills ja går och förstör det med att sova. Gissa om jag kunde sova sen? Nej. Somnade vid 3. Va gode död idag på skolan. Är fan inte kul att sitta och lyssna på massa teori och information när man är trött, men jag får ju skylla mig själv!

Nu sitter jag bara och väntar på att Robin ska höra av sig och jag ska bege mig mot våran lärares garage. Äntligen ska vi slänga i Robins baslåda :) Och sen hoppas jag att det inte är nån traktor ivägen så jag kan ta in och tina min bil, den är ju som sagt lite frussen överallt :P Men det är charmigt! Speciellt att spolarvätskan åker på taket även om jag justerat dom där hundra gånger. =)


Nä om jag ska ta och bränna ut skivan med massa go låtar som vi ska lyssna på sen som ger massa bra minnen :)
HEJDÅ

Skjut mig

Är INTE ok att sova mellan 18 -21.. INTE OK! Hur länge lär jag inte vara uppe nu då? Mupptrupp.. Skulle lägga mig och plugga, har prov på onsda och tänkte bara sova en stund... Gah..

Nu ska jag gå upp och fika och dränka mina sorger. Va galet sugen på att svulla marängsvisch ikväll så kanske va lika bra att ja sov bort de :P

We're gonna roll this truckin' convoy, cross the USA

Ikväll kom Karlsson och Robin förbi och vi hamnade i Fällfors hos Mia och Jonte :P Lustigt va man kan hamna överallt! Skulle inte bli förvånad om jag vaknar upp i det mörkaste Ryssland nån dag! Vi va där en stund iaf och va social, är alltid trevligt att träffa Mia!

Sen for jag hem och har gjort.. Noll. Jo jag har faktiskt målat naglarna ikväll, hör och häpna. Sen är jag så smart att komma på det just innan jag ska sova... Så nu får ja sitta upp ett tag. Skabbigt blev det också :)


Bjuder på en svensk version av låten Convoy. Hehe, småbusig!

Uh, Breaker One-Nine, this here's the Rubber Duck

Cause we gotta little ol' convoy, rockin' through the night
Yeah we gotta little ol' convoy, ain't she a beautiful sight?
Come on an' join our convoy, ain't nothin' gonna git in our way
We're gonna roll this truckin' convoy, cross the USA
Convoy... Convoy...


r4eotg

Nystädat! Dammsugat och vaskat, se på fan. Har tillochmed tvättat två maskiner så nu kan jag återställa den snygga joggingdressen jag lånat till Halloween :P

Ska faktiskt äta middag ikväll, har blive dåligt om det på sistone och jag vet inte varför. Ska äta det som blev kvar sen i fredas, stekt fläskfile med potgratäng å bea! Tack för tipset Mariia :) Tog faktiskt ett kort på det för att det såg så gott ut, men såg inte lika gott ut på kort :P



Nä ska väl äta och se om det finns nån som vill hitta på nått. Såg nyss klart Sex and the city 2. Jag som trodde att Carrie och Big skulle skaffa barn men icket!

En papaya coconut

Har nyss stoppat in morronsnusen. Gött mos!
Pratade just med Robin, vi som skulle dra ljud idag. Misstänkte att det inte skulle bli av då han igår sa att efter kl 9 kunde vi fara upp till brandstation :P Han va rätt bakis! Antar att det kan vänta en vecka till :)

Ska nog ta tag i att röja här lite och vika lite tvätt. Ska tillochmed dammsuga och vaska golven, det händer ju nån gång per år!


Det finns verkligen nötter efter efyran när det gäller det här att blända av till halvljus. Igår mötte jag en sån nöt. Jag är oftast den som bländar av sist om det inte är nån som har super xenon som skär av huvet på mitten, då är det inte värt men om det tex är nån som är utan extraljus då är det bara hålla sig för då har jag mer att köra med.

Ja till mötet då, sitter och funderar på om han ska blända av men han kör på tills vi bara är en liten bit ifrån varandra, då bländar den av och förväntar sig att jag ska göra det. Är han dum i huvet? Förhudligen gör jag inte det. Då han verkar inse det så bländar han mig igen, men de gjorde ingenting.

Synd att man möter en del nötter som man inte kan blända heller för att dom har bilar bakom.

Nä ska väl ta och släpa röven uppför trappen sen börja röja. Trevlig skitsönda!


Ume 09. Vi råka tappa bilen av dollyn i Ume centrum vid rusningstid och blockera enda in och utfarten
från en parkering.


Vi såg ut som ett gäng hillbillys. Sen åt vi smältost på Tacobar. Bra tider det!


Hål i ögonbryne. Fett!

Olles

Yes kom hem för ett tag sen från Olles, va ofrivillig chaufför. Va först hos Dennis med han, Emma, Karlsson och Robin. Det fula va att Robin satt och prata om hur mycket han drucke men kände aldrig av nått och sen PANG bara så va han stupfull :P Va roligt att se när han skulle ha på sig skorna haha!

In på Olles, träffa Joppin min tremening. Va riktigt kul. Han prata om att vi skulle rejsa med våra 142or någon dag. Hans är ju högerstyrd så han tyckte att jag skulle ligga i höger fil och han i vänster för hans va högerstyrd och min vänsterstyrd så jag skulle ha höger fil och han vänster, och så sa han on and on and on.

Tillslut så sa han att det va bra för att då kunde vi prata med varandra och hälsa på varandra sen kör han ifrån mig. Lät som en bra plan :)

Skjutsade hem Karlsson och nu sitter jag här. Ska nog krypa till kojs utan katt, hör och häpna! Får se om det blir nå ljud dragning imorrn i Robins bil, beror väl på hur bakis han är :P Skönt att icket vakna upp död imorrn, men nästa helg är det klassfest och då jävlar!
Natti


Jaha

Vad hände? Hemma både igår och ikväll. Fast man vet ju aldrig, kan ju ändras fort. Undra om jag ska fara ut och sno mig några mjölk kannor?

Alltså fan

Dom säger oftast så mycke klokt i DH.


The time comes when we all must find out what we are of
Some of us fear that she'll never forgive me
Other worry she might learn the truth
A few wonder could he send me away
Yes the world is a scary place
Its even more terryfying if we have to face it alone.

När alla säsonger är klara kommer jag ha den i min ägo!

OMFG

Jag tog steget och pratade med Jacob på msn idag. Första riktigt samtalet sen det tog slut. Det känns bra, jag är inte arg. Vad ska jag vara arg över? Jag va arg, men inte nu. Kändes mer vettigt att hålla en något normal konversation iaf..

Jag skrev åt han ikväll att jag va besviken på att det va han som sa att även om vi gjorde slut så skulle han höra av sig och fråga hur det var osv.. Men det gjorde han aldrig. Fick visserligen ett sms när jag va och grävde att bilinspektionen stod vid efyran, han menade på det att jag inte skulle åka dit på flygande.

Svarade att jag inte trodde att Televerkarn skulle blir fast i flygande för den är så pass fräsh :P

Men ändå, känns bra. Återstår väl att se om han håller det han sa. Vi hade många fina stunder tillsammans, och jag har läst att man ska aldrig ångra något som fått en att le...

Men å andra sidan så när den saken slutat fått en att le kanske var ännu värre än hela tiden man log.. Ja då börjar man fundera..

Förbannat

Nu måste jag styra upp det här! Återkommer om jag lyckas, men det skulle vara kul. Gäller bara att tro på sig själv nån gång.

Tog tusen år att ladda DH, men drog hem Hitta Nemo och Gone in 60 seconds också. Det var nått mer jag skulle ta hem, men glömde totalt bort det. Det snöar, perfekt sladd före men det lär vara kvar imorrn, och är det inte det, skitsamma :)

 

Synd att inte första snön som kom la sig. Har ju hellre snö än skitregn och pissföre.


Hahahu

Jag upptäckte just att jag måste vara lite trög. Skrev i förrförra inlägget: "Det kom ett gäng elever från Solvik som skulle få prova köra traktor och hjullastare." Jag menade såklart grävmaskin och hjullastare.. Mupp!

Tackade nej att fara åt stan ikväll då jag kanske ska dit imorrn. Om det är ledigt på brandstation så ska jag och Robin koppla hans baslåda. Han är lite slö, han köpte bilen för läängsen, i februari eller mars, men än har det inte kommit till skuffen :P Sen koppla Xenon på min också.

Men nu ska jag se nästa veckas avsnitt av Desperate Housewives. Gillar att ligga steget före :P



Ja det är fredakväll och dans i folkets park

Men jag ska inte he mig ut, jag ska nog vara hemma. Är så trött sen igår och sen är det nog bara slumpen kvar i tanken :P Jag hade faktiskt tänkt läsa en bok, eller en pocket rättare sagt. Nu undrar ni om jag har blivit galen. Nej, jag har bara blive gammal!

Det är en biografi om Jerry Lee Lewis. Fattar inte så mycket än. Det finns ett rätt roligt stycke om hans släkt, hans mamma och pappa, när dom bosatte sig vars det nu var, så på den tiden va det ju vanligt att typ hela släkten följde med. Så här står det:

Lee Calhoun (som Jerry Lee Lewis är döpt efter), som redan började tappa räkningen på alla ingifta släktingar som hade slagit sig ner på hans jord, blev tvungen att ta ett steg tillbaka och tänka en stund på dessa tillskott. Willie Harry Swaggart hade gift sig med Elmos syster. Nu hade Willie Harrys son, Willie Leon, gift sig med Elmos hustrus syster, som var Willie Harrys svägerska och Willie Leons moster. Jag tror fan i mig, tänkte Lee Calhoun, att det gör Elmos systerson och svåger till en och samma person. Sedan tänkte Lee att Willie Harry och Willie Leon på nått jäkla sätt hade lyckats göra sig själva till varandras svågrar, eller kanske till farbror och brorson, istället för en far och en son, och att om Willie Leon och Minnie Bell fick ett barn så skulle Minnie Bell på något sätt inte bara vara barnets mor, utan också på något sätt vara deras moster, och att det mycket väl kunde sluta med att barnets farfar Willie Harry samtidigt var dess kusin, och att det arma barnet i slutänden kunde skatta sig lyckligt om det undgick att bli sin egen morbror, sängliggande farmor och sedan länge försvunna son.



Haha den som hänger med i den släkten gör det bra! Jag fattar då noll :P

Har sett Bodö Camping idag. Det får mig verkligen att sakna camping livet, har ju upplevt hela Sverige i husvagn. Har tillochmed varit på Bodö :P Det va där vi bytte husvagn och hela campingen trodde att vi va helt galna :)

Pappa fick ett bra erbjudande på en Kabe när vi bodde där men det var ont om tid så våran familj och Stigs familj toksprang med hela våran packning in i deras förtält, pappa drog iväg fort med vagnen, kom tillbaka med en ny, upp med förtält och bära tillbaka alla grejor :P
Det var tider det!


Precis som våran vi hade, men vi hade finare fälgar :)

Skitjävla röv

Aaa när jag kom hem nu sent på natten så klämde jag fingret i dörrfan. I normala fall brukar det göra mindre ont om man får skrika men då hela huset sover är det inte en sån bra idé så jag fick lida i det tysta. Skitdörr!

Få se, vad har jag gjort för spännande idag då? Jo jag har varit instruktör. Det kom ett gäng elever från Solvik som skulle få prova köra traktor och hjullastare. Fick visa genomgången man gör innan körning och sen instruera en kille som va tyst som natten att köra mellan koner och sen lasta i skopan.

Rolig kille, sa inte ett ljud under hela tiden. Lite trevlig kan man väl vara!

Sen satt jag i Robins bil och frös. For hem, sov, vakna, sket, for åt stan, såg hockey. Efter det for jag och Robin till Karlsson i Kaaug och skulle hitta på nått fränt. Sluta med att vi bara satt i köket till 12 ungefär sen for vi hem. Sen klämde jag som sagt fingret.

Är inte peppad på skola det minsta imorrn men på nått magiskt sätt kanske man lyckas ta sig upp. Ska väl lägga mig i sängen med ena katten. Brukar ju vara den svarta men nu är det Hasse som ligger där. Är det inte den ena så är det den andra :)


Min fina lilla lurvboll Hasse :)

Han har blive en helt annan katt på sistone, mycket mer gosig och mysig, så har han aldrig vart förut. Tror även att han slutat slåss me gammkatten och det är ju posetivt. Är så glad att han fick komma och bo hos mig! Fast det kan bli tokigt ibland när jag säger att jag ska sova med Hasse och en del inte vet vem det är :P







Mähä








Helt galet och fantastiskt

Har nyss vinkat av Bella som kom på kvällsfika. Nu har vi skakat hand på att nästa år SKA vi på en all inclusive resa till Turkan för att fira våran 11åriga vänskap. Det kan inte, kommer inte, vill inte sluta bra, därför kommer det bli HELT FANTASTISKT! Taggar redan nu :)


Vad har hänt annars då? Jo jag har stått och slage av och på vatten i 50 minuter idag medans pappa va och försökte få bort det som nu svämmar över källaren. Haha, va så kul när han sa "Åsså gasen i botten" = skruva på vattnet fullt. Det blev lite bättre iallafall.

Blev dö förvånad när jag klev ur imorse och de va tokmycke vatten överallt. Sen råka ja ta allt varmvatten också då varmvattenberedaren fick nån knäpp. Fakking shit

Sovmorron imorrn så därför ska jag passa på att se Pensionärsjävlar som jag har blive tvingad att se. Men jag tror det är bra iallafall :P
Älälä




Visst är det roligare och läsa ett inlägg som innehåller iallafall en bild, även om bilden inte har så mycke med saken att göra? :P

!!!!!

När hela golvet svämmar över för att man tar en dusch på morron, en dusch som är verkligen kortast och jobbigast av alla jag brukar ta, det får en att verkligen vilja aldrig mer ducsha!!

FRÄS!!!

Blaaaaaaaaaaaaaaa



TRÖTT

Never met a wise man , If so it's a woman

Det blir aldrig som man tänkt sig.

Haha vi är verkligen inga mönsterstudenter. När jag kom åt stan fick jag reda på att Sarah skulle iväg så jag och Robin visste inte vad vi skulle göra. Vi for upp på Solbacken och scouta, glodde på stora maskiner och va lessen över att Scanlaser killen inte såg att vi också hade Scanlaser mössor..

Sen ringde vi Dennis och for dit där han och Patrik hade projektarbete. Jag blev impad över att jag såg på en HD kanal på en HD tv för första gången i mitt liv. Då ville Dennis visa Blue-Ray filmer och slog igång Avatar. Jag va skeptisk till att se den då jag hört att en massa folk blive helt sönderdeppade för att våran värld inte är lika färglad och fin och jag skulle lätt kunna falla dit :P


Sen så skulle han ju bara tvärvisa, det sluta med att vi for på Ica och köpte chips och dip sen såg vi hela filmen höhö. For hem till Robin sen, satt där och fläska tills jag for hem, åt en macka sen kom Robin och Karlsson och plocka upp mig och vi begav oss på skattjakt.

Fyndade en gammal Läkerol ask och nå Volvodelar. Va som ont om lador!

Så gick det med min projektarbete dag. Men man måste ju få ha lite kul också :P Nu måste jag nog krypa ner med Kisse innan ögonen faller ihop. Natti!

Meningslösa måndag

Så var det en ny vecka! Har sove gode skönt inatt. Borde kanske släpa mig upp och äta nått, duscha och röra mig mot stan. Projektarbete som sagt, kommer nog bli bra. Ikväll om jag nu kommer hem så borde jag ta och röja upp här och tvätta! Börjar va ont om kläder i garderoben.

Äe ska hitta nå låtar och bränna en ny skiva :) Adjö!


RSS 2.0