Hejdå

Det här får bli sista inlägget på den här bloggen som det känns nu iallafall. Efter 4,5 år på samma kan det ju vara på sin plats med en ny som jag som sagt startat. Jag har funderat på om jag ska göra den offentlig eller hålla den för mig själv men den få bli offentlig tills vidare. Men den här kommer finnas kvar så jag kan gå tillbaka och läsa, hur man än vrider och vänder på det så står det faktiskt mycket roliga minnen i den och inte bara dåliga grejor. Jag är glad att jag skrivit upp totalt värdelösa saker för då minns man helt plötsligt.
 
Min nya blogg är satterpunktochgarvidare.blogg.se
Hej då!
 
 

......


Drunken words are sober thoughts; listen carefully...

Hå hå

Det höll inte i sig länge detta med lösenord men jag har börjat på ny kula och startat en ny blogg. Jag kan inte sluta och jag vill skriva om min jävligt tråkiga liv. Efter att ha gjort det varje dag i 4 år så är det svårt att sluta. Dock va det skönt att vara anonym ett tag men får väl bara se upp med vad jag skriver helt enkelt.
 
Återkommer med adressen när jag fått upp nån slags design. Dock känns det lite som att säga hejdå till en vän som hängt med i 4 år som fått ta många av mina tankar och funderingar, skratt och tårar. Men det blir nog bra så ändå.
 

Anyway you want it

Heh min tidsplanering sprack en del.. Men nu är det bara rollning kvar och det går ju rätt fort. Har bestämt mig för att göra alla väggar svart även om jag tänkt få upp en fondvägg men jag inte har nån aning om när det blir. Jag har tillochmed tänkt ta hit ett köksbord snart, inte så snyggt men funkar. Min mormor gömde pengar eller aktier under det minns jag haha.
 
Varför allt tar sån tid är för att jag aldrig känner mig hemma. Ända sen jag flyttade hemifrån första gången när jag va 17 så har det aldrig vart hemma. Inte när jag bodde i stan eller Burträsk eller hemma igen, samma sak nu. Därför är jag inte direkt brydd om underarbete osv för att jag aldrig vet hur länge jag kommer stanna här. Jag gör det bara någorlunda beboeligt. Men det kanske är värt att göra det så att man kan bo där någorlunda och spara allt tills den dag man vet att man verkligen hittat hem.
 
 
Jag vet ju var jag vill bo men det ligger i framtiden, och vad jag vill göra. Men men den som lever får se. Nu ska jag strax göra ett ryck och så jag kan slå igång en film, om jag har tur är allt färdigt på måndag.
 
Jäänz ringde och sa att jag skulle komma till Frostkåge och hade jag vetat att det va på dansbanan ikväll så hade jag kommit direkt men känns lite sent att försöka få sig dit kl 24, oduschad och mitt uppe i måleriet. Får ta igen det nästa år eller så.
 

Mys

Jag älskar den här tiden på året. Det är mörkt men ändå sommar, det är inte samma sak som höstmörkret. Just nu öser det ner regn och jag hoppas att åskan håller sig borta för det kan inte bli mycket värre än riklig åska och mörker.
 
The last kiss I'll cherish until we meet again
 
Måla skulle jag ju men då va det ju premiär för Pluras kök men jag har gett mig själv 2 timmar på mig nu att fixa det andra lagret färg. Kommer nog gå fortare nu hursomhelst. Robin skulle hit och sno lite BB avsnitt men har ingen aning om när han dyker upp.
 
 
Imorrn far Bellan ner till södra Sverige och jag vet inte om vi hinner ses innan hon flyttar på riktigt men jag är ändå inte ledsen över att jag inte åkte upp till Lule för jag ser det inte som ett hejdå, jag ser det som att vi ses ju snart igen. Även om hjärtat blöder så är det som med det mesta, det går över med tiden. Vi är inte så unga längre, tiderna förändras men jag tror det kommer bli bra. Om våra planer går i lås så ska vi ändå tvätta bilarna i Drängsmark på fredagarna, dricka lådvin och låsa in barnen i matkällaren :)
 
Och jag har bestämt mig att det är dags för en ny blogg. Vet inte när, men snart. När jag orkar ta tag i det.
 
 
 


Fuck you pay me

Somnade en stund på soffan och drömde en väldigt märklig dröm. Ibland har man tur som får vakna upp från dom. Är på Wok n roll och hämtar frukost/lunch/middag. Blir en sväng förbi OBS sen hem och köra varv nummer 2 på väggarna. Jag funderar på varför jag inte flyttade ut sängen i vardagsrummet, jag har ju gott om plats där men det är lätt att vara efterklok som med mycke annat. Tur en skitit bil är snygg i mörkret iallafall..


Kriget det kan förgöra en man

Målar så penseln glöder, nästan iallafall. En riktig målare skulle förmodligen slå mig på fingrarna med tanke på min metod och har inte vart sådär jättenoga med underarbetet men jag vill bara bli klar. Sen ska man ju bara sova där ändå så..
 
Fast nu stannade jag av och blev trött. Kanske bra idé att äta frukost då. Undra hur mina vänner uppe i Lule mår som förmodligen är bakis men ska gotta sig i kräftor ikväll. Hinner kanske med en kräftskiva iallafall när vi kommer hem från Gaga resan, om jag har tur.
 
Vi får väl se om tyskan tar oss ända hem. Fick besiktningstid igår i November så nu måste jag börja jaga bakljus, eller byta allihopa för en större summa. Suck, biljävel.

Wööblööö

Åkte hem till Ost och käkade suring, tvättade bilen som faktiskt numera är svart. Dock blev den inte ren, men renare iallafall.. For till stan, sov på soffan, plockade upp Robin och for till Kaaug och hämtade en gammal klasskompis från maskinförare och skjutsade på krogen.
 
Sen såg vi lite BB innan vi plockade upp Jonas igen och körde hem han. Har vart dödligt trött hela kvällen trots att jag inte gjort ett skit idag. Men det brukar bli så när jag inte är på topp. Känner inte för att göra nånting alls igenligen förutom sova hela dagarna. Såg just att klockan ändå va såpass mycke, trodde inte det. Då är det ju lagligt att sova.
 
Imorrn MÅSTE jag slipa och måla, kan inte skjuta upp det längre.
Godnatt.
 
 
Saknar
 


Queen

How I loved you,
How I cried
 
Hah aa går vädligt trögt att slipa... Men om jag gör ett ryck nu kan jag måla två väggar ikväll, det blir bra. Har ju fin renoveringslampan nu som jag hade när jag målade om nätterna hemma i Ostvik.


Save me Save me Save me
I can't face this life alone
 
Står inte ut med tanken just nu att vara utan en person som jag tycker om så mycket. Men kanske kan nånting bra komma ur det dåliga som hänt? Ja, jag vet inte. Jag hoppas, men har man spelat ett dåligt spel får man tåla det, så är det bara. Ah nu ska jag sluta gäspa och ordbaja och sätta igång.
 
 

För i helvete

Dags att sätta fart. Ta tag i det. Ta tummen ur röven. Har just ringt och bokat surströmming hemma ikväll så nånting måste jag få gjort idag. Gärna slipat klart allt. Plus att jag har mucho städning att göra men det får se ut som ett slagfält ett tag till.
 
Drömde en konstigt dröm inatt, en vääääldigt konstig en..
Slockande på soffan efter ungefär 1 minut då jag slagit igång nått att se, det är dom bästa kvällarna helt klart. Sov gott ända tills kattrackarn började gorma men tillslut blev han tyst.
 
 
Ska komma ihåg att sno en fönsterskrapa hemma, mitt ena vardagsrumsfönster ser inte speciellt kul ut. Vet precis vad det är och varför det är där, det va befogat.
Asch nu ska jag ut en sväng trots att jag borde slipa. Rensa lite tankar. Adjö.

Suck suck mitt hjärta men sprick inte

Målningen av sovrummet går sådär. Tar det i etapper men tappar lusten att fortsätta ganska ofta men imorrn kanske jag har lite mer livslust. Jag vet ju att ju fortare jag tar tag i saker ju fortare blir det klart och det skulle vara guld att ha det gjort innan jobbveckan...
 
Jag och Fredrik har åkt runt lite i mina hemtrakter och det är alltid mysigt att åka genom byn såhär när hösten börjar komma. Alla gånger man cyklat där i sin ungdom efter man hängt på skolan och tyckt att de va ungefär hundra mil hem.
 
 
Har funderat lite på det här med att skaffa ny blogg och det kanske vore på sin plats. Det har skett många förändringar i mitt liv det senaste halvåret och trots att det är lösenord på den just nu så verkar jag inte kunna sluta skriva. Med två förhållanden som gått i bitar och ett tredje vad man nu ska kalla det som gick käpprätt åt helvete pga jag va dum i huvet så kanske det är dags för en ny. Kul att kunna gå tillbaka att läsa vissa saker absolut, men känns ju sjukt att läsa om när jag bodde i Burträsk, det är ju ungefär hundra år sen och mycket mycket har hänt sen dess.
 
Hade tänkt börja måla men tror jag parkera mig på soffan inatt så jag slipper allt slipdamm. Får se om jag kan koppla bort hjärnan, går inte en timme utan att tänka på vad som hänt.
Godnatt.

Blod överallt

Först från tatueringen sen trampade jag in nåt i foten så sprutade bara blod från alla håll. Förhoppningsvis kan jag måla två väggar ikväll och då hinner jag köpa mer färg innan helgen, tror knappast det kommer räcka. Behövde aldrig igentligen ta bort tapetkanterna men har ju redan börjat så är bara fortsätta. Kanske dags för lite lunch nu..


Suck

Tappade motivation att leva för ett tag trots klippningen. Har tusen saker att göra men orkar inte, sovrummet ser ut som ett slagfält. Men jag kanske hittar motivationen imorgon.
 
Får se om det blir Ajaur ikväll en sväng. Nu är ju skiten lösenordsskyddad men jag kan inte lita på att folk ändå inte kan läsa. Kan inte lite på så mycket numera. Adjö.

Tack

Tackar dalmasen på Forcit för kniven jag fick, funkar bra att hyvla tapetkanter med. Klippning kl 15, ifyllning av tatuering imorrn och planera nästa projekt vilket lär göra ont.
 
Den som vill ha lösenord till bloggen kan hojta via Facebook, kommer nog uppdatera litegrann. Återkommer om ett tag, eller om jag startar en ny. Den här bloggen har hängt med länge nu och är igentligen mest fylld med skit. Jag kommer väl fram till nånting en dag..

Ok //pappa

Alltid samma lika svar på allt


SSG

Utbildningen klar efter ca 6 timmar med avbrott. Tejpat och spacklat lite mer på sovrummet, nu kanske jag borde sova, är en dag imorrn också plus att det kanske blir en sväng till Ajaur. Skulle bara fått bort den där jävla bromsskölden som ligger och låter, men det kanske löser sig imorrn.
Godnatt.
 
 
 
I put your picture away
Sat down and cried today
 

Hmf

Trevlig kväll med lite Big brother från förra året. Nu ska jag strax slipa det jag spacklade och se om det blir bra resultat. Va förbi Bellan idag och lämnade en liten present, så hon inte glömmer bort mig där nere :)


Vinden har vänt

Ledigvecka ger en tid att fundera och det ska komma mycket ändringar. Börjar med en klippning i veckan, sen får resten komma efter det. Jag kan inte göra något åt det som varit men kan styra över vad som komma skall. Kommer även stänga ner den här bloggen, eller lösenordskydda som det heter för ett tag. Skriver ändå inget speciellt såatte..
 
Nu ska jag ut.
 
 

Kul

Ssg utbildning hemma, trodde den skulle gå fort. 2 timmar va jag inte så sugen på att sitta.. Tar det nog sen ikväll tillsammans med en Morgan och cola.


En stor fet puss

ska jag ge kvinnorna på Kvantum om mitt paket kommer fram till Afghanistan. Satt här länge och klurade på allt vad man skulle skriva men gav upp och for dit och dom va så snälla att hjälpa mig :) Jag längtar till jobbet, 470m underjord får man vara ifred. Dock kommer det inte bli en lugn stund till veckan, den saken är säker.
 
Huvudvärken är ett faktum så jag ska göra pannkaka hade jag tänkt, aldrig gjort så det kan bara bli bra eller dåligt. Sen spackla sovrummet. Behöver en stege innan jag kan göra nånting annat ändå så, men maskera och spackla går ju bra.
 
Efter några mindre utbrott fick jag fm sändaren att funka idag, trevligt att slippa radioreklam i bilen. Funderar på att åka upp till Lule imorrn eller torsdag, beror på hur det går med måleriet. Mysa lite med mina tjejer och kanske få Krille att tapetsera om för en lite mindre summa.
 
Huvudvärken är ett faktum, Alvedonen ropar från skåpet. Kanske inte så konstigt när jag flängt runt hela dagen, även hem till Ostvik och det har vart apvarmt.
På återseende.
 

Jävla dag

Jävla posten som inte säljer paket. Har jagat paket över hela stan och när jag väl får tag på det så ska 1500 tullen grejer skrivas och jag har tappat min penna... Sitter i bilkö på vägen hem och funderar på att stanna där och skicka paket på torsdag. Tur att min engelska falerat hårt sen skoltiden. Adjö.


Our last summer

Tröstshoppat och tusenlapparna bara flög iväg. Nu ska jag iväg och spendera det sista förhoppningsvis och även skicka ett paket till min bror i Afghanistan.
 
Jag behöver nog inte säga vad jag köpt för det borde alla andra veta. Känner mig läskigt förföljd hela tiden. Aja hoppas det finns nåt måla att köpa!
 

 

I can still recall our last summer

I still see it all

Walks along the seine laughing in the rain

Our last summer memories that remain

 


The botten is nådd

Fara och göra bort lite grejer på stan som jag borde gjort bort för längesen. Funderar på att köpa nå färg och börja måla, vilket terapi och pillerjobb, kan behövas just nu.
Måste fixa det här. Trodde inte jag va en sån men uppenbarligen va det så. Känner inte igen mig själv ännu en gång.
 
min kyl den är tom, mina pengar är slut
alla ledtrådar säger: förändra dig nu
patetisk och ynklig, fy fan vilken dag
Jag duschar men samvetet, det sitter kvar
 

....

Skapade ett fint minne igår i mitt huvud av Fredrik och Hasse. Önskar jag haft det på kort men får gömma undan det långt inne i hjärtat. "Kids nothing good will ever happens after 2am, just go to sleep again." Sant...


Reason to cry

All this time
All this time with you
Really loved me
Despite my faults and you knew

And you're not coming back
I got a reason to cry
 
 
Jag sumpade det rejält och det gör ont i hjärtat som jag aldrig känt förr. Hur kan man vara så dum?
Uppenbarligen så går det..
 
 
 

Shit MajBritt

Trodde igår att jag va pigg på kvällen för att göra nånting förutom att se på tv och sova, mensi jag somnade sittandes i sängen. Hann aldrig ens märka att jag va trött. Sovde gott hela natten och nu på morgon har jag hunnit slänga ihop en räksallad till lunch. Stängt av väckarn för hela nästa vecka förutom torsdag då jag ska fylla i en tatuering, kan va bra att va i tid då.
 
Får väl se om det blir lite mys ikväll eller kanske städa och däcka i sängen. Nu kan jag flytta ut från sovrummet också haha :) Min plan har funkat bra i veckan iallafall, konstaterade att skulle jag lix somna efter jobbet va det lika bra att somna i sängen så drog in tvn dit. Måste köpa en till så jag slipper flytta runt skiten. Nä nog svamlat, måste borsta tänderna och sen gå ut till vändplan!
Tjoflöjt.
 

Fest hos Mange

Hahahaaa alltså Mange på mitt skift, vilken stjärna. Han hatar verkligen allt och alla :P Han är så satans butter så det går inte dit en till! :) Han skulle nog må bäst av att bo i sin stuga därute i skogen nånstans in i landet. Jag sa att jag skulle hälsa på han då, då skulle han skjuta mig hehe. Nä det går inte och förklara, man måste nog uppleva han själv. Det är så kul att retas med han haha!
 
Kom på mig själv imorse att nästan sitta och beställa en iPad. Fick nåt il att jag måste göra av med pengar men vafan ska jag med en sån till? Tur jag hann stoppa mig själv. Borde kanske slösa pengar på sånt jag behöver istället :P Som den natten jag va på väg att beställa en dildo för att jag inte kunde sova och hade tråkigt. Slutade med att jag betalade räkningar istället tror jag.
 
Bah nog svamlat, jobbigt att vara tillbaka efter semestern. Tur det är 10 timmar kvar sen lördag hela veckan whopido :))

I just came to say hello

Popcorn till middag igår kanske inte va så smart.. Men underjord kan ändå ingen höra dig fisa, eller skrika för den delen. Usch vad man får dålig hy av att va där nere, men det är klart att när man sitter i traktorn och ser all skit som flyger omkring i luften i lyktorna är det kanske inte så konstigt... Och man snyter alltid svart efter ett pass. Gött mos!
 
Funderingar och konstateringar, ja desto mer man vet desto klarare kan saker bli. Det man inte vet det tar man reda på.
 
It's so sad but true that girl won't make it through the night.
Kräftkalas i Lule skärgård nästa vecka? Ja kanske.
 

Jimmy sprutare på Strabag Oden kom

Idag har jag fått jobbat för första gången på hela veckan, med det jag ska göra då. Inte så ofta jag kunnat gå i samma overall i 5 dagar... Dock va det inte så kul att vara på väg att välta med laddtrucken, trodde inte det gick men det här med att välta verkar förfölja mig ända sen vi höll på att tippa med hjullastarn.
 
Aja det va iallafall faktiskt kul när man väl kommit på hur fan man gör, och det kommer ju gå skitsnabbt när man väl fått in alla tekniker! Och lär sig köra maskin utan att välta eller köra in i väggar haha.
 
 
Har nog aldrig sovit så gott i lägenheten som jag gjorde inatt. När jag kom hem efter middagen så fick jag nått städ il och stökade på, diskade osv. Käkade jordgubbar och la mig i sängen vid 21. Slog igång HIMYM, såg ungefär 2 minuter innan jag sov som en stock ända till kl 04. Tack för den! :)
 
Denna fina och varma fredagskväll ska jag tvätta och käka lite karra. Möjligtvis orkar jag slänga ihop en räksallad annars får det bli en annan dag. Bara 20 timmar jobb kvar nu!
Trevlig helg.
 

Mitt hjärta blöder

Åååååh...
 

Njuajlalsijnskaöäaäåanbsuaijw

Helt otroligt... Aja vad göra. Sitter och äter lunch bredvid en James Hetfield kopia. Fick min första reklammugg igår, kan gissa att det kommer några fler under åren. Skyddsgrejsmöte kl 14!


Needles and pins

Sömn är bra. Har sträcksovit sen kl 19 igår till 02:30. Hade gärna sovit lite längre men men. Mange undrade pm jag skulle hänga med på Bishops på söndag, äta mat och dricka öl tills ögonen trillar ut och det lät som en bra ide. Åt nyss gofrukost, det är ju alltid nåt. Svindyr yoghurt men ack så god. Dags att göra sig klar för 10 timmar jobb och hoppas att vi har en gavel att ladda..


Runaway train

På dåligt humör, lessen arg och besviken både jobb och privat. Jag önskar att jag inte kände människor för då slapp man dom känslorna iallafall. Jag ska inte köra bil när jag är på det humöret, det går alldeles för fort och kör dumt för att jag inte bryr mig. Men jag hade ju inte tänkt ut med bilen, men så blir någon annans problem mitt problem och då får jag lösa det.
 
Men jag får väl skylla mig själv som inte kan säga nej..
 
Jag funderar på att söka en tjänst som bergarbetare i Garpenberg eller Dannermora. Miljöomväxling. Slippa folk, slippa skitsnack. Men jag kanske borde sova på saken innan jag söker, men tanken har slagit mig många gånger på senaste.
 
Blir inte bättre av att min bästa vän sen 12 år tillbaka ska flytta tusen mil neråt landet för att plugga. Jag är jätteglad för hennes skull men vi har aldrig bott mer än 4 mil ifrån varandra. Som vanligt så trycker jag undan alla känslor och det kommer komma när hon väl åkt om nån vecka. Som idag när jag blev bjuden på kräftkalas på Kågevägen den 1 sept, då tänkte jag direkt att Bella skulle följa men det går ju inte kom jag på sen... Det kommer bli så konstigt.
 
Skit på dig, dig, dig, dig, dig och dig.
Nu ska jag grina av mig det värsta och sen röka som en borstbindare. Blir inte att dra ner idag på rökandet, det är lix åt helvete ändå.
 
Jag har sagt det förr och jag säger det igen:

Fina fisken

Tycker inte jag borde vakna före väckarn varje morgon, är ju inte ball att bara sitta och vänta. 04:30 borde jag få vakna! Bjuder på en bild på min nya älskling på jobbet. Har inte döpt den än dock!


Hä hä

Ja det blev ju en lite dryg födelsedag med kaos och annat molijox. Men lite Fredrikmys till dålig serie va ju bra. Nu hoppas jag att Mr Sandman kommer och dejtar mig, har vart uppe way past bedtime. Godnatt.


En sån dag

Blev så glad imorse när Pär och Magnus hämtade mig en en 245:a, blev nostalgisk.  Nu på jobbet är allt bara kaos kan jag lova..


Hang the bastard

Huuuuh skönt med sömn! Har inte sovit direkt gott men sovit iallafall :) Slipper då köra i veckan och det är ju skönt, hatar att köra förmiddagar. Idag ska vi ladda första salvan sen före semestern och jag är lite orolig att jag glömt bort tändsättningen.. Mitt minne är bra men kort. Fast där ljög jag, det är inte ens bra. Men man kanske kommer in i det igen.
 
Funderar på om man ska in en sväng på IKEA när vi drar till El Stockholmo om nån vecka. Är ju inte varje dag man har vägarna förbi där. Nah dags att betala lite räkningar, 05.10 ska jag stå ute.
 
Idag fyller jag föresten 22 år. Enligt Norström så slutar man fylla år vid 22, skönt att veta :)
 

Muhaha

Det va jättetrevligt på Kajutan, lite otippat att vi skulle komma dit för första gången och faktiskt vinna en av musiktävlingarna :) Tänk att man kan få en snilleblixt ibland :) Nästa år då ska vi va stammisar och sitta där redo varje måndag! Då har ju Maja klämt ut bebben också :)
 
Orkade tillochmed handla frukost för veckan. Köpte inga cigg heller, har tänkt dra ner på det där nu efter sommarn. Ska fokusera på att göra ingenting, har dragit in tvn i sovrummet för jag lär nog bara använda det här rummet den här veckan. Vet inte varför förmiddagsveckorna gör mig så extremt trött. Måste vara att jag är kvällsmänniska.
 
Vore guld för mig att gå ständig eftermiddag då man ändå inte har nån annan än en själv att tänka på. Men nu är det bara 60 timmars arbete kvar :) Ciao!
 
I have always been in love with you,
But,
You are unable to see that

Ge mig lite mer

Huga vilken trög dag. Blev inte alls som jag tänkt mig för vi skulle ha utbildning men den va inte förns imorrn.. Så vi har inte gjort ett skit. Men nu har jag iallafall fått sett min blivande nya älskling, min laddtruck. Ett ryskt monster från krigstiden haha, den va inte snygg.. Men så länge den funkar :)
 
Spenderat lite tid på att titta på män utan tröja som tagit ner ett tält, ungefär det enda roliga på hela dagen haha. Är trött som jag vet inte vad men ska hoppa i nå kläder och åka till Kajutan och umgås med fin fint folk. Orkar igentligen inte men då kanske jag slocknar när jag kommer hem och sover hela natten :)
 
Just ja, har ju glömt bort att skriva schema.
17:30 - ca 19:30 eller så: Kajutan
19:30 - 20:00: Handla om jag orkar
20:00 - 04:00: Sova
 
Lite difusa tider då jag inte vet hur länge det på Kajutan räcker men då vet ni var ni finner mig.
 
Vi syns i marchallens skugga, amen.

Bra skit


Historien om stolen

Bläddrade igenom mina bilder och när jag knatade hem i söndagsmorgonen från festen så verkar jag ha tagit bilder på min stol för att jag skulle berätta en historia. Pappa undrade varför jag parkerat den mitt på gården, de va en bra fråga! Undra vad jag tänkte igentligen :)


Såklart

När man vet att man ska upp så går set inte sova. Jag som ville hänga på imorrn kväll men finns en risk att jag kommer sova stenhårt.. Rarr.


Hmm

När jag tänker tillbaka på ett samtal igårkväll så börjar jag fundera. Jag får veta mer saker än vad jag igentligen vill men då kan man ju börja lägga ihop ett och ett och jag börjar fundera på om det kan vara så nu igen.. Vad vet jag, men det är intressant. Just nu önskar jag att jag bodde här i ostvik, att köra hem va inte så lockande!


1500 myggbett senare

Hade riktigt kul igår trots att en viss person vägrade att lämna mig ifred. Varför ska folk va så trög, nej jag gillar inte när du dansar som ett slisk baki mig. Men förutom det va de trevligt :) Spelade badminton med ett grillgaller, jag och grannen Patrik försvarade Ostviksbrännan och vi vann. Inte så konstigt när vi ändrade resultatet hela tiden haha :) Nu har jag ångest, dock inte för igår men jobb imorrn!


Jag är inte den som brukar va den

men hade lätt kunnat va hemma och sova. Fattar inte varför jag är så trött.. Men nu har jag vaknat till liv och fått på mig lite smink iallafall, det är ju en fördel. Nu ska jag börja svepa öl på riktigt sen promenera till Norström.
Hörs!
 

I still miss someone

Kan inte klockan bli 10 så jag kan fara hem. Årliga byafesten ikväll men få se om jag ens får mig dit, vet hur det brukar sluta haha. Hasse blir nog glad att få komma hem och gå ut.
 
Sen kan man ju fundera på varför man ens ska orka bry sig.
 
 
 

90talet ringde

och ville ha igen sin groteskt fula tröja. Men det kan inte hjälpas att den är skön. Vet inte ens vars jag fått den ifrån men spelar nog ingen roll.
 
Väntar på mitt spelsällskap men kan finnas en risk att jag somnat innan dess. Lite kluven inför helgen men det löser sig nog tillslut. Snart dags för jobb igen och då blir det inte många slöa dagar kan jag tänka mig då vi ska upp i full produktion och jag har min nya laddtruck på plats. Meeen än är det ju några dagar kvar :)
 
"What is truly yours will eventually be yours, and whats not, no matter how hard you try, will never be"

Flitens lampa lyser

Håller med Bella, när man är ledsen ska man städa, hejbara va det gick undan att både dammsuga, moppa, diska, tvätta osv. Men när jag va klar så kom det där jävla åskovädret och drog fram så då blev det att sätta sig i soffan, grina lite och ha ont i magen. Helvete va nära den va! Hasse låg i fönstret och sov, så han va inget vidare sällskap...
 
Är nog enda gången jag saknat att inte ha sambo, har ju alltid haft de förut haha.
Efteråt så somnade jag tillslut på soffan och drömde att Emelie sprang omkring på våran gård i Ostvik med en lång pinne och längst ut på pinnen så tejpade hon fast en dildo. Med dildon stod och petade frenetiskt på en Merca... Wtf?? Måste ha vart pga vårat dildoprat igår haha! Skrattade hysteriskt i drömmen iallafall, gjorde säkert det här i soffan också.
 
Nu borde jag laga den där maten jag tänkte göra vid 13 tiden.

Heaven nor hell

Idag kanske jag borde göra bort det jag tänkt göra senaste 2 veckorna som jag totalt skitit i. Typ kolla tapeter.
 
Men jag vet kanske vad jag ska göra lite senare idag, exakt samma sak som jag gjorde exakt för ett år sen: åka gummibåt och dricka öl. Sen är det exakt på året för en annan händelse men men.. Dock va det ju lite bättre väder förra året haha :) Men vi får väl se om det spricker upp.
 
Hasse driver mig till vansinne, tur han får komma hem hem på sönda medans jag ska jobba nästa vecka. Han blir som en liten hund när han är i lägenhet, följer med precis överallt. Han går på sin toa när jag går på toa, det känns lite awkward...
 
Annars kanske jag åker hem och kablar igång 140:an och rejsar med den.

Men dra åt helvete

Känns som en bra dag att när man äntligen lyckas somna vid 7 tiden så vaknar man nu av en dröm och skulle kunna döda hela världen för jag är så arg. Hatar det. Lika bra att stiga upp, är för arg för att ens lägga igen öga..


"""


By the way

Det finns en till blogg. En blogg där jag gått ut med namn, känslor och alltihopa, ända in på skinnet vad jag tycker och tänker. Inte hela namn, men den som känner mig kan nog lägga ihop ett och ett och veta vem det är. Tänkte att ni nyfikenstrutar kan få leta reda på den och höra av er när ni hittat den. Folk verkar ju ändå hitta det mesta på nåt sätt :)
 
Why? Because fuck you. Thats why!
 

RSS 2.0