Jag har kommit på

en sak som jag verkligen verkligen hatar. Det är att stiga upp på kommando, till väckare, att bli väckt. Finns det något skönare än att sova tills man själv vaknar? Vare sig man vaknar tidigt eller sent. Tänk om man kunn få sig ett jobb så man fick stiga upp när man ville :) Hähä, men jag är helt klart en kvälls människa. Ogillar morgnar!

Får väl se om nått av mina Tradera fynd dyker upp idag. Iallafall min James Dean sedel borde göra det.
Folk tror väl att jag sover väldans länge om dagarna, men det gör jag inte. Jag är helt enkelt kvar på mitt rum till ca 13:00, då vet jag att alla farit. Det är skönt att va själv ibland.


Igår började det skrivas om vem från det va från Skellefte som mördades i Sthlm (facebook såklart). Jag känner inte personen men det är hemskt då folk rycks ifrån en på det där sättet. Jag vet inte riktigt hur det gick till, men jag läste någonstans på FB och är det så det gick till, så va det verkligen ren ondska! En sån sak man bara ser i filmer. Vila i frid.


Ibland kommer en sak som hände för ett tag sen upp i mina tankar, och jag blir så förbannad. Fast jag har inte tänkt säga nånting nu, vill inte skapa bråk eller diskussion men förbannat, jävlar och satan vad jag stör mig på det som hände. UUUGH

Nu ska jag snart gå upp. Får väl se vad jag hittar på idag, förmodligen inget. Är ju nån slags sminkkväll på Make Up Store men jag har inte några pengar över för att köpa nåt, är inte igentligen så intresserad och kändes drygt att starta bilen i enkomt för det där. Får nog bli en annan gång!
Adjö

?+?+?

Igår följde jag med Jäänz till stan. Termostaten va paj på bilen så va typ -20 inne i den hela vägen. Vi plocka upp Sarah och for till Elin. Vi diskuterade mackjärn för Sarahs mackjärn lät fan konstigt och jobbigt!
Man måste ha 3 mackor i det. Tänk om man bara har 2? Hähä :P

När jag kom hem hade Hasse legat på min säng hela kvällen. Jag stänger aldrig in han om jag far så han hade lika gärna kunnat gå och slåss med andra katten men han låg kvar hela kvällen :) Duktig kisse!

Jag köpte efterlängtade Koss hörlurar av Elin igår så äntligen kan jag använda min mp3 igen. Är så less på mobilen, dåligt ljud och får ont i öronen av lurarna. Älskar Koss, dom basar och man lär inte höra om man blir påkörd när man är ute och går :) Så det blev en promenad idag.

Nu ska jag hänga tvätten, se Jerry Springer och se om jag hittar på nått att göra.
Om 24 min går en auktion ut, får se om jag vinner den så ska Jacob få det! :)


PS. Mamma fick veta igår att hon är friskförklarad från cancern! :)

Puh

Jag skottade framsidan av huset istället för att gå en promenad. Är ju ändå samma sak. Kanske går sen, om jag ids!

Iallafall så fastnade jag i Tradera inatt. Helt plötsligt va väl klockan typ halv 3 kanske då jag började inse att det kanske är dags att sova. Hasse sover på mitt rum nu om nätterna, men han har som sagt mat, vatten och kattlåda.

Just innan jag skulle lägga mig så gick Hasse på lådan. Det lukta förjävligt så jag fick vädra sen kasta jag ut bajskorven som inte riktigt va helt fast, men inte jättelös heller. Hasse hade hoppat upp i sängen och lagt sig, sen va jag tvungen flytta på han för jag skulle fixa till madrassen.

Då är det bajs på lakanet :( Åh, sen tittar jag han i rumpan då har det fastnat bajs i pälsen. Försökte torka bort det men det sluta med att jag gick och duscha rumpan på han. Han är världens snällaste när man duschar han så det gör då ingenting.

Det är första gången han haft bajs i pälsen. Om man inte räknar med när han sket ner sig då jag flyttade hem från Btk, men det gör det inte tycker jag för han kunde ju inte va nånannanstans än i kattburen då :P

Så det va väl tur att jag va vaken så jag slapp stiga upp och göra det där, och tur att han va på mitt rum så han inte va och kleta bajs nånannanstans i huset :)


Nu har jag en auktion jag väntar på, den är klar på drygt en timme.
Hoppas! :)

Det funkar!

Tack Sofia! :D

Sen kan jag säga att det va tur i oturen att jag va vaken så länge inatt. Får berätta det sen. Skulle kunna döda för friterade räkor med sötsur sås och har en auktion jag måste va med på kl 3! Frukost nu och promenad, adjö!

HJÄLP MIG

Har aldrig förstått det här fenomenet med att lägga ut typ videos från youtube på bloggen. HUR GÖR MAN?! =( Behöver en lektion för dummies, typ "sätt dig i stolen, starta datorn, öppna firefox, skriv in www.youtube.com, sök efter din video".

Nä okej kanske inte, men nästan! Har prövat förr men jag FATTAR INTE! Har väl fattat så långt att man ska kopiera NÅN länk och klistra in på NÅT sätt här NÅNSTANS.

Känner mig helt störd och överaktiv. Vad gör jag vaken nu?! Jo jag har sutte och glott på Tradera på TUSEN saker jag vill ha! Ha tillåme ont i höger långfinger som jag scrollar musen med. Illa, jag kanske borde ge mig.

Ska ändå upp om 7 timmar och lägga på pannan. Näe nu kryper jag till kojs med Hasse


Men glöm inte att hjälpa mig med videos!!




Go go go

Hade tänkt bosätta mig i garaget hela kvällen och stöka med alla flyttgrejer som är där. Men jag har bara fyllt en låda, och den är full i skolarbeten, kollegieblock och andra pappers saker. Sen tog motivationen slut. Allt annat då? Hur ska jag sortera det?

Just såna här gånger när man ska städa, sortera, spara, slänga så HATAR jag sopsortering! Det va enklare förr, när det bara va att slänga allt. Visst, sopsortering är säkert jättebra för miljön men inte kul när man inte ids eller KAN för den delen. Har ingen aning om vars nått ska!

Så jag gick in och har stökat och bökat på mitt rum istället. Gjort mer plats åt mig själv i garderoben och stökat ner broders saker i en låda. Tagit tag i såna här saker man bara skjuter på. Men nu måste jag dammtorka, och städa ihop småsaker. Vars ska jag hitta motivationen till det?!

Och varför sitter jag här? :( Tar ju bara längre tid då!





Jag har hittat ett program som gör om bilder till Poladroid bilder.
Haha hoho hihi, va kul i ungefär 3 sekunder!
:)

Älskade Hasse

Vad ska jag göra med dig? :(
Det funkar inte att nån (jag) måste springa runt hela tiden och se så att inte katterna ryker ihop och det går inte ha Hasse inne då ingen kan vara i vardagsrummet hela tiden och se så att han inte gör rivstarter i soffan.

Idag har jag klippt kloa på han iallafall. Jag trodde det skulle bli ett helvete men det gick fort, bra och smärtfritt! Just nu har han rums arrest här på mitt rum. Men han har vatten, mat och kattlåda. Det får bli så just nu då jag inte vet vad jag ska göra.

Jag hoppas någon gullig själ skulle kunna ta han ett tag, för det förstår även jag att det går inte ha han här om han river sönder sofforna. Men jag vill inte ta bort han heller :(

Även om han är som han är så är han min Hasse, han är charmig på sitt eget vis.
Näe om man bara kunn hitta ett jobb så man kan flytta! Vill hursomhelst inte bo hemma och jag vill inte att katta ska riva sönder allt här heller.

Jag skulle aldrig kunna leva med beslutet om jag är tvungen att ta bort han för då är allt mitt fel. Jag kunde gjort vissa saker bättre när han va kattunge. Näe vill inte ens tänka på tanken!



Idag har jag inte gjort så mycket mer än att vakna, lagt på pannan och pratat med Jacob i telefon. Ska nog gå och göra middag, sen städa mitt rum eller packa ner saker i flyttlådor.

Ska även kolla om jag kan ta mig till Lycksele på fredag på något magiskt sätt.
Adjö.

wunderbar

Tänk när idealet såg ut så här!


På den tiden fick man köpa fettopulver, nu får man köpa spinkispulver....
Nu hoppar jag isäng med Hasse som har rumsarrest så att han inte ska leva jävel om nätterna. Men lugn, han har mat, vatten och kattlåda. Hoppas bara han inte vill bajsa i natt :)

Jacob♥

En hasse någon?

Letar just nu efter någon som vill ha min Hasse på låns ett tag?
Någon som kanske inte äger väldigt dyra skinnsoffor som han har en tendens att göra rivstarter i med klorna.. Nä men seriöst, är det någon som vill ha en kisse på "foder" så säg till! Eller om ni känner någon, hör av er!

 

Har förövrigt vunnit min första auktion på Tradera. En James Dean minnes sedel (vad jag nu ska med den till) för 1 kr. Värt!

Igår beställde jag något till mig själv. Är inte så ofta jag är på internet och köper saker åt mig själv men nu jävlar tänkte jag, och bokade ett ex av Eddie Meduza filmen. Såg den av en slump på reklam på tv, tänkte "Ska kolla upp den där". Men det blir aldrig att jag köper något men nu slog jag till! Mest för att Jacob sa att jag skulle boka :)
Så det blir kul och se när den kommer :)




Tack min älskade Jacob för att du kom igår. Tack för att du körde hit trots att din bil inte har bästa värmen och det va riktigt pisskallt ute. Tack för att du gjorde slingor i mitt hår, var noga trots att du nog mest av allt ville slippa. Tack för att du är min och för att det inte finns någon annan som du!♥

Jag vill ha

en symaskin. Vet inte varför, kommer inte ihåg hur man använder dom men det ska väl läras.
Idag har jag vare på promenad. Vill helst krypa under täcket och försvinna. Vet inte vad jag ska göra mer för att fördriva tid!

SATC

"So I guess you could'nt awoid a threesome. Becaues even if you're the only person in bed,
someone has always been there before you."


rlkognoie

Benen är överkörda med epilatorn, ögonbrynen är färgade (fast det aldrig är lika enkelt som det står!) och jag har ätit en lax file, tomat och vatten. Vågar inte äta med tanke på hur jag mått i veckan. Tror jag åt mitt senaste riktiga mål mat i söndags? Igår blev det endast 2 mandariner.

Resten av kvällen ska jag dö i sängen. Har ingen lust med att göra nått alls.
Vet inte hur helgen blir helgen.

Suck...


--

Don't bring flowers after I'm dead

Cat im a kittycat

Haha jag måste berätta om min katt. Inte Hasse utan min andra katt Kisse.
Han är go och mysig, men nu på senaste ser han mest förvirrad ut :P Han kommer nedför trappen, sitter utanför rummet, låter och jamar :P

Ibland verkar det som att han inte riktigt vet vad han ska göra, vars han ska gå, sitta, eller var han ska ta vägen :) Det ser kul ut! Sen då man petar i han så låter han.

Hans favoritställe är att sitta i köksfönstret och nysa. Vi har ena fönstret fullt i kattsnor :) Men jag förstår om han är förvirrad, han har hänt med ett tag nu.

Jag minns inte vilket år jag fick han men jag gick på högstadiet, så han är väl en 13 år nu kanske. Vissa säger det är ju bara en katt, men för mig är det en familjemedlem och den dagen han inte finns längre så kommer det bli tomt i huset. Ingen annan katt kan ersätta han.

Näe tror jag måste gå och ge han en skinkbit och en puss bara för att han är söt!


Damn

Han satt i en bil på väg söderut så jag skulle ringa på freda. Då måste jag ju ringa igen!
Men jag hann iaf presentera mig så nu kanske han kommer ihåg mig.

Jag mår bättre idag så det blir att städa och att tvätta. Jag vågade tom fisa när jag vakna :)
Sen fundera jag på hur jag ska göra på fredag, om jag ska åka upp till Malå eller inte. Jag har råd, men ändå inte. Hade tänkt spara mina sista slantar. Men det suger att inte träffas på 2 veckor heller, då man igentligen har råd...



Föresten såg gjorde jag ett manus innan jag ringde.. Hähä va fjantig jag är! Fast jag sa inget som stod där.. Va konstigt igentligen. Jag har jobbat som telefonförsäljare och i kundtjänst, men är ändå lika förbannat nervös över att ringa okända nummer varje gång!

Jag borde äta. Åt bara lite fil igår och drack cola.
Nej nu skiter jag i det här och gör nått kreativt!


Min hårfärg ser lustig ut på det här kortet. Har inte funderat ut vilken del av håret det är som är ljusare än :P

Nu

Nu nu nu ska jag ringa om jobbet. Jag är nervös för att jag har ingen aning om vad jag ska säga. Jag vet inte ens vad jag söker för jobb riktigt.. Tror jag måste skriva ett manus eller nå! :)

Jodu

Jag titta mig i spegeln idag och tänkte Vafaan. Såg verkligen ut som om jag haft sju svåra år.
Men jag mår bättre iaf, kanske bajsat ut allt det dåliga. Har legat och jäst hela dagen, pimplat cola och hoppas att jag inte ska spy. Eller skita ner mig.

Imorrn ska jag ringa om ett jobb. Jag ska ringa till Flodin, mannen jag hört talas om så många gånger men aldrig träffat. Det är nämligen så att pappa ringde och sa att jag ska ringa till han imorrn, eftersom dom kanske ska ta in nytt folk på Skogsägarna i Kåge. Och då är det bra att finnas med på nån lista.

Jag är bara nervös över vad jag ska säga. Det verkade inte som att Flodin håller i det här med anställningar utan pappa hade mobilnumret till han. Så jag får väl klura ut det så jag inte gör bort mig totalt.

Guld läge vore ju om dom ska ta in folk på sågen i Ostvik, eftersom den ligger mittemot mig ;) Jobbade där två somrar, va rätt skönt att slipa gå så långt.

Funderar på vad jag ska göra nu. Forsätta på Sex and the city säsong 2, eller hitta nått annat kul att se? Imorrn om min mage är bra måste jag städa!
Borde verlige noppa mina ögonbryn också....

VA

Det har bara gått typ 2 timmar sen jag sist skrev. Pendlar mellan toan och datorn, tiden går sakta! Vågar inte ens fisa längre.

Därför stal jag en lista av Therese för att fördriva lite tid. Sen ska jag försöka sova en stunn.


Lovar du att vara ärlig? Okej

Du heter: Åsa

Smeknamn: Palt

Låt som när du är ledsen sörjer till? Eva Cassidy - Fields of gold

Beroende av: Musik

Vem behöver du mest just nu: Toan hähä

Vad tror folk om dig? Vet ej

Stämmer det? Kanske?

Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår

Vad säger du för att imponera på någon? Ööh jag vet inte

Hur imponerar man på dig? Hm det vet jag inte heller

Brukar du skratta för dig själv? Ja väldigt ofta

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Förstår de :("

Var bor du? Ostvik AKA Cheesebay AKA Cheese

Trivs du där: Absolut

Äger du några converse: Nepp

Sprit, cider, vin eller öl: ÖL

Brukar du bli för full: Har hänt ja

Vad har du för mobil operatör: Halebop

Är du allergisk mot något: Fjortisar och dubbelmoral

Har du haft sex idag: Nepp

Nästa mål i ditt liv: Jobb

Hur svarar du i mobilen: Hallåååå

Vem ringde du senast? Jacob

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Öh, ja en massa saker

Antal timmar sömn inatt: 6 kanske

Sov du ensam: Yepp

Brukar du komma i tid: Mjoo

När mår du bra: När jag har kul

När blev du fotad senast: Ingen aning

Hur känner du dig nu: Magsjuk

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter: Dom är små

Vad saknar du: En massa saker

Hade du en bra kväll igår: Nej mådde röv

Favorit dryck på morgonen: Oboy

Rakar du benen: Nja, ja jo eller nja, har prövat epilatorn men det va ingen skön upplevelse

När brukar du oftast gå och lägga dig: Väldigt olika

Är du blyg? I vissta situationer

Sysslar du med någon idrott: Spriten rädda mig från sporten

Vill du hellre ha mail än brev: Sms

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja jag vet inte

Har du spytt offentligt: Jao

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Runka, nuppa, olla saker osv

Är du nöjd med ditt liv: I vissa stunder

Är du bortskämd: Nej

Vad gör du i morgon: Ingen aning

Vad är det värsta du vet? Fåglar

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Hähä jag vet inte

Vad längtar du till? Sommar

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja det har jag

Vad använder du för shampoo? Head and shoulders

Vad är det finaste du fått? En bukett med rosor

En speciell dag du minns: 14/2 2009

Hur gammal är du: 21

Om fem månader: Är jag fortfarande 21 och hoppas jag har jobb

Du samlar på: James Dean saker

Gröna eller röda äppeln: Både och

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jacob

Gillar du golf: Njet

Har du sovit i din egna säng inatt: Japp

Har du strumpor på dig nu: Jo men bara en av nån anledning

Är det okej att gråta: Ja

När grät du senast: Igår

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa nått ball och en bil

Bär du glasögon eller linser: Näe men de kommer väl

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Icket

När går du upp ur sängen en helgmorgon: 12 kanske

Har du piercing: Läppen

Vill du gifta dig: Yes

Vill du ha barn: Ja

Solar du ofta: Inte ofta

Är du bra på att laga mat: Jag har mina bra stunder men också många dåliga

Är du flygrädd: Lite

Hur vig är du: Som ett järnspett

Är du musikalisk? Njet

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Vilken är din favoritglass: Vanilj

Tror du på ett liv efter döden: Jag hoppas det

Tycker du om sushi:

Vad äter du helst när du ser på film: Chips

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

Har du tandläkarskräck: Nej

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kväll/natt

Vilken ögonfärg har du: Blå

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja

Biter du på naglarna: Näe inte det

Röker du: Ibland

Hur ofta tränar/motionerar du: Hehe beror på om pendlingen mellan toa och dator räknas som träning?

Senaste låt du hörde: Charlie Daniels Band - A few more rednecks


www.magsjuka.com

Jodu! Imorse trodde jag att jag fes, men se det gjorde jag inte.. Bläää. Fast det förklarar kanske varför jag mådde apa igår. Mådde aldrig bra på hela dagen, kvällen eller natten.

Men jag har inte spytt och det är väl bra, men magen är inte helt hundra.
Det är jobbigt med ett stort hus men bara en toa!

Så pappa for och köpte cola åt mig idag :) Det va snällt, fast är inte alls sugen på att dricka den men men.

Va ska man hitta på idag då?
Tror jag ska nörda youtube. Fick nåt program igår så man kan göra om videos till mp3 format och det finns faktiskt en del låtar där som jag inte har.

Jag saknar Jacob! Jag vill att han ska va här, fast han vill nog själv inte det.. Men ändå :)
Nej nu måste jag på dass igen! Adjö!

Every song I sing, I'll sing for you

Jag somna vid 4 och vakna halv 7 :(
Skulle ta en liten tupplur så jag kanske kände mig som människa efter det, för jag vart så trött. Aja, what to do!

Nu kommer jag leva på absolut noll pengar. Eller köpa det som är nödvändigt men inget mer än det. Jacob har tipsat mig om en bil, och eftersom jag verkligen är i behov av en så ska jag spara spara spara! Det kanske innebär att jag får sitta hemma och glo på väggen i några veckor men då får jag väl göra det.

Är dö hungrig men kommer inte äta föränn efter 9. Yey, va ska man hitta på tills dess...

365 dagar av kärlek

Ja igår kom den efterlängtade 1års dagen. Vi gjorde faktiskt igentligen ingenting men vi fick umgås utan en massa måsten och det va guld värt! Med måsten menar jag att folk vill ha hjälp, eller det ska fixas saker eller skruvas i bilar. Och självklart ska man ju hjälpa, men för en endaste dag som jag sett fram emot så behövdes inte det :) Vi bara umgicks, myste och badade badkar. Det räcker med att vi har varandra men jag har lovat mig själv att om man har pengar över så ska man göra något speciellt av den dagen. Men det kommer väl fler hoppas jag! :)


Vad har vi gjort mer i helgen?
Vi va hos Pontus i fredags och såg Paranormal Activity. Det slutade med att alla tre låg i en hög i soffan. Haha när en viss grej hände dök både jag och Jacob under filten och jag råka kvadda hans snus men han vågade inte ens gå på toa och spotta ut den :) Men det va trevlig.

Lördag så va vi på marknaden. Bara skrot överallt! Vi köpte varsitt grillspett. Senare fick jag åka stoor Toyota till Lycksele för Jacobs pappa skulle köra tillbaka en bärgare dit och vi körde hem. Han bjöd på pizza i Lycksele, mycket gott och uppskattat!

När vi kom hem så blev vi chaufför åt Jacobs, vad man nu ska säga, handledare eller chef? Äh, där han har praktik iallafall på Bil & Maskin. Vi fick köra deras privata XC90 hela kvällen! Jag va nöjd att få åka en bil med riktig värme :P Har faktiskt aldrig åkt en sån ny bil. Sen sa han "Ja om ni ska nånstans och tanken int räck så hämta bara ett kort och tanka mer" :) Så vi fick alltså köra hur mycket vi ville, vars vi ville :) Dom ville bara till Malå borg och hem, och det va det enda :)


Så det är ju kul att han lånar ut sin privata bil åt Jacob och låter han köra hur mycket han vill. Det visar nog att han litar på han och tycker om han :)


Malin skickade en Spotify invite till pappa, så nu har jag hjälp han igång med det och jag hör hur han sitter och lyssnar på dansband :) Hehe, lilla pappsen :)

rhy4y45


Den här bilden tog jag i stan 2007 nån gång, Jonte va med minns jag.

Det roliga är att Jonte köpte precis samma bil några år senare :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Naw. Plutt Hasse! ♥

 

 

 

 


I want your psycho Your vertigo stick

Nu ska jag kanske tatuera mig 23 Mars. Men bara kanske, beror väl på om man har pengar sen ja, om jag tycker att tatueraren är nog bra. Men vi har mailat lite så vi får väl se. Inget bestämt än.

Jag gillar för det mesta musik från 50 talet, men är ändå en allätare av all musik och hör jag en låt som jag tycker är bra så skiter jag i vilken genre (stavning?) det är. Men nu har det faktiskt hänt att jag fattat tycke för en popartist, och senast jag gjorde det va väl kanske då Spice Girls va populära?
Visst lyssnar jag på "nya låtar" som går på radion och man fattar tycke för nån, men den här gången har faktiskt artisten levererat många bra låtar.

Jag pratar självklart om Lady Gaga. Säga vad man säga vill om hennes utstyrslar men hon har faktiskt gjort många riktigt bra låtar. Jag lyssnar på Poker Face än idag, den är bra och ger minnen. Men hon har gjort många fler låtar som är bra. Så ja, hon ser ju ut som hon gör men hon är fan bra!

Haha jag har lyssnat på Poker Face så många gånger att tillochmed Jacob kan texten =)



På tal om Jacob så far jag till Malå idag. Vi firar 1 år tillsammans på söndag, på alla hjärtans dag av alla dagar :) Men jag minns det som igår, den dagen för ett år sen :)
Tiden har verkligen gått fort. Vi ska nog inte göra något speciellt, gå på marknaden imorrn. Sen blir det nog lungt för vi båda är nog dö panka men vi har ju varandra iallafall :) ♥

Näe borde gå och äta nåt. Adios amigos!



He's the voice I love to hear
Someday when I'm ninety
He's that wooden rocking chair
I want rocking right beside me
Everyday that passes
I only love him more
Yeah, he's the one
That I'd lay down my own life for

And he's everything I ever wanted
And everything I need
He's everything to me
Yeah he's everything to me

woih4t94














Blå blå ögon...


























Dansbandsnatt

Usch jag blir så less, jag vet inte vars jag ska stoppa undan den här känslan jag har, vars jag ska gömma den. Känns inte som om jag vet nåt längre. Blää.

Kanske dags att skriva av sig i boken då man inte kan prata med nån.

För den som orkar läsa

När jag va 17 så gjorde jag och Robin en lista på filmtitlar, men vi bytte ut ett eller några ord till Jäänz. Jag hittade kollegieblocket som vi skrev ner det i när jag va i garaget.

Så för den som orkar läsa (men en del är faktiskt klockrena):

Fyra nyanser av Jäänz
Tunna röda Jäänz
Jäänz på Bråkmakargatan
Jäänz i Lönneberga
De tre små vännerna och Jäänz
Jäänz i knipa
Sagan om Jäänz
Jäänzarnas krig
Säg inte till mamma att Jäänz har dött
Jäänz är far till alla barnen
Ice Jäänz
Fun with Dick and Jäänz
Indiana Jäänz
Lucky Jäänz
Jäänz Gump
Mitt stora feta Jäänziga bröllop
Hitta Jäänz
Mina jag och Jäänz
Smala Jäänz
Sista natten med Jäänz
Nu blåser vi Jäänz
Jäänz grisar vidare
Titta vi Jäänzar
Hot Jäänz
Jäänz got fingered
Jäänz the musical
American history Jäänz
Just like Jäänz
Without a Jäänz
The 40 year old Jäänz
Jäänzmetoden
SällskapsJäänz
Jäänz den allsmäktige
Jäänz Ventura
Öster om Jäänz
Jäänz attacks
Jäänz Bond
Jailhouse Jäänz
Walter Jäänz
Happy Jäänz
Välkommen till Jäänz
Jäänz är värst
Monster till Jäänz
Get rich or die Jäänz
Den otroliga Jäänz
Bröderna Jäänz
Rädda Jäänz
Den gröna Jäänz
Babbas Jäänz
40 Jäänz and 40 Jäänz
Jäänz wars
Jäänz koden
Walk the Jäänz
Jäänz av glas
Jäänz som kunde tala med hästar
Jäänz och chokladfabriken
Kim Novak badade aldrig i Jäänz sjö
The dukes of Jäänz
The pirates of Jäänz: the curse of the black Jäänz
Alla älskar Jäänz
Jäänz min Jäänz
Jäänz Långstrump
Heartbreak Jäänz
Att göra en Jäänz
10 orsaker att hata Jäänz
Jäänz och dom sju dvärgarna
Jäänz story
Jäänz bröder
Jäänz är över
Scary Jäänz
Jag vet fortfarande vad Jäänz gjorde förra sommaren
House on haunted Jäänz
Jäänz den 13:e
Terror på Jäänz street
Jäänz psycho
Bad Jäänz
Jäänz i Hollywood
Night of the living Jäänz
8 Jäänz
Jäänz busters
Jäänz must die
Dude wheres my Jäänz
Two Jäänz for every boy
Jäänzarna anfaller

Its alive!

Idag så tänkte jag gå ut och skotta på altan men då ville Maria att jag skulle komma förbi så sagt och gjort. Vi satt och prata om allt mellan himmel och jord och jag åt Keso för första gången i mitt liv.. Det va typ.. Smågott.. Fast ändå inte :) Sen följde jag med hon till stan och vaktade hennes barn i bilen medans hon sprang in på två affärer. Sen skjutsade hon hem mig. Så det var mycket trevligt!

Sen packa jag in datorn i bilen och for till Bella.
Där formatera Paul om datorn och installera massa program som jag behövde och Bella bjöd på godmat! Tänk att man har så fina vänner som kan hjälpa en stackars BF:are som inte kan nått om något :) Näe fy det va riktigt snällt! Och Bella lyckades med maten som vanligt :)

Så nu ha ja sutte och försökt hitta inställningar som jag hade tidigare men det går inte så bra.
Min Voddler är nog också bara glömma :P Men men, jag klarar mig nog!
Hoppas pappa gräver upp en billig plattskärm åt mig, den här skärmen "guppar" typ. Blir halverst sjösjuk.

Imorrn måste jag städa upp här inne, skotta balkongen och altanen sen kanske försöka packa ner lite skit i lådor och hinna spela sims. Blir nog en trevlig dag!


När jag gick igenom en massa saker hittade jag den här bilden som jag minns att jag va tvungen klippa ut.
Det är Joakim Von Anka som säger det. Så sant, så sant.

Föresten så drog jag hem Torgny Melins album Dansbandsnatt när jag va hos Bella och dom har gjort Boten Anna i dansbandsversion! Den är riktigt bra! :)

Texas bound and flyin'

Hoho jag sitter som en räka. Måste ducka för solen bakom skärmen. Ids inte dra för persiennen, är en massa bråte ivägen. Jag spelade Sims inatt tills mina ögon blev fyrkantiga.

Tog just hem Spotify på den här datorn. Pappa får väl säga va han vill, de är dötråkigt att sitta vid datorn utan musik.

Jaha va skulle man ha hitta på idag då?
Ikväll är jag bjuden på middag hos Bella. Hon undra om jag skulle äta med dom ikväll eftersom jag ska dit med datorjäveln och se om det går få liv i den. Då undra jag vad dom skulle äta. "Samma som förra gången" Jag kommer;) skrev jag bara :P Det va snuskigt gott!

Men fläskfilen jag och Bella grillade i sommras. ÅÅH börjar rinna snålvatten när jag tänker på den!

Spanade just in en stor påse med massa flyttsaker. Har ju en låda på rummet jag kan packa ner dom i. Det jobbiga är att jag aldrig orkar lyfta lådorna sen =/


FRÅGA!!
Är det nån som kan nått om hår?
Jag har haft min lugg uppsatt i klämmor sen.. Jag gud vet när, sen jag gick i sexan kanske. Okej inte varje dag, men väldigt väldigt ofta. Nu har jag racklat bort dom så jag kan inte sätta upp luggen längre.

Då upplever jag att mitt hår blir flottigare fortare, eller fett kanske jag ska säga.
Jag kan duscha på dagen sen på kvällen är det fett igen, men när jag har uppe luggen i klämmor så blir det inte fett lika fort.

Nån som vet varför? Eller ja, vad man ska göra åt det? Är inte så hemma på hår, schampo, balsam och sånt.
Skulle bli väldans tacksam för ett svar!

5 minuters bok

5 minuters bok
Åsa Larsson
Åk 5

27/8 - 99
Ikväll har vi fotbollsmatch. Vi kommer säkert att förlora därför att vårat lag är sämpigt. Vakmästaren gick just förbi. Han sprang in till småskitarnas klassrum för att höja stolarna där! Vi är faktiskt äldre än dom så han borde höja stolarna här först. Så här sitter jag: Stolen är typ 5 cm hög och bänken är typ 5 meter hög. Så känns det för mig att sitta här.

1/9 - 99
Idag fyller Johan 11 år. Grattis. _ _ _ _ _ är _ _ _. Varför måste man gå i skolan? Jag menar att jag kan ju redan räkna, skriva och läsa. Idag är det bara 5 dagar tills ridskolan börjar om.

7/9 - 99
Igår gifte jag mig. Jag gifte mig med Ville, Elina gifte sig med Rolle och Maja gifte sig med Cornetto. JAG ÄLSKAR VILLE!

20/9 - 99
I lördags såg jag och Elin en älg! Vi va kanske 20 meter ifrån den. Idag har jag och elin sminkat oss. Vi har glitter, ögonskugga, läppglans och ögonpenna. Jag har blommor i håret. Jag har hål i ena socken.


Livet var spännande som 11 åring =)

Sömn

Blev massa sömn inatt, jag är glad.

Eftersom vi va tre igår som slogs om datorn så bestämde jag mig för att gå ut i garaget och sortera ut lite grejer som jag fick med mig då jag flyttade hem. Eller det va när jag, Barro och Bella rensade ur förrådet och bara för att det skulle gå fort så kasta vi ner allt i sopsäckar.

Så nu har dom legat där i ett år. Insåg också att jag har sänkläder som bara ligger, i ett garage fyllt med damm och annan skit. Men får väl tvätta dom nån dag.

Va kul att gå igenom skolarbeten från.. Ja, jag skulle nästan säga att jag hittade grejer från hela min skolgång. Läxpapper från högstadiet, Svenska lådbilsklubben från gymnasiet, en skrivbok från årskurs 2.

Det blev en hel del som pappa får bränna upp också, men en del sparat också :) Hittade kollegieblock som är klottrade med en massa grejer! Men det är kul att minnas en stund, och kommer bli ännu roligare att titta i dom om några år :)

När jag gick i 5:an så skrev vi "dagbok" 5 minuter på morgonen. I min bok skrev jag tex "Varför måste man gå i skolan? Jag menar jag kan ju redan läsa, skriva och räkna." :) Skrev massor om ridskolan och ännu mer streck. Ja, så att ingen annan skulle veta vad jag skrev (och nu gör jag det inte själv heller). Ser ut så här på många sidor: _ _ _ _  _ _  _ _ _ _ _ _ _ . Hähä, smart.

Nu ska jag spela sims! Mitt liv stannar upp när jag har det fungerandes.
Ps. Jag behöver en dator PRONTO! Har du en till salu??!

Meningslösa måndag

OJA!
Hela dagen ha bara sugit hittils. Jag va så glad över att äntligen få träffa min handläggare på arbetsförmedlingen, för där verka dom ha "gömda jobb", och förra gången jag sökte så två stycken så blev jag kallad till intervju av båda ställena. Men då ringer dom när jag sitter på bussen till stan och säger att hon är sjuk...

Happ, det var det. Och allt va så bra planerat och faan. Nästa gång man får en tid blir väl om 3 månader säkert.

Sen ha datorn kanske pajat på riktigt. Har låtit den stå igång nu nån timme men den startar bara om sig hela hela tiden. Vet inte va jag ska göra åt fanskapet. Funderar på att köpa en laptop när jag får pengar, eller försöka ominstallera Xp. Kan inte gå mer åt helvete än vad det är nu så.

Nu är vi tre som slåss om pappas dator. Och håller på att installera Sims 2 som Bellas karl va så snäll och låna ut till mig. Hoppas det funkar som det ska på den här datorn.

Näe livet är inte lätt när det är svårt!

Jo

Datorn är inte död, men jag har ändå inte haft nåt att säga.

Go to sleep and dream again
Soon your hopes will rise
And then from all this gloom
Life can start anew
And there'll be no crying soon


RSS 2.0