Helgen

Fredag: Stadsfest. Åkte Compakt med Viksten, Sanne, Jonte, Emanuel, Moberg och Croner. In på området och åka karuseller. Träffade Linda, Malin och Bella =)
Åkte hem med Kenny och Co och det var nog tur det eftersom det bröt ut efter att jag farit.
Tur att jag for före att slippa bli påkörd och se allt blod. Tur att Alexander klarade sig.


Lördag: Till stan en sväng för att skjutsa Jonte.
Köpte vattenmelon, sen bar det av till Bygdsiljum och svärmor och svärfar. Spenderade natten där, gjorde inget speciellt.

Söndag:
Fortfarande Bygdsiljum. Vaktade hus och djur medans svärföräldrarna for på middag.
Kanske tal om flytt nu om Emanuels bror och tjej flyttar till hus i Bygdsiljum =)
Vi for på Westmans och köpte glass och käkade melon och myste. Åt grillat sen for vi till Burträsk.
Då bar det av till stan med Jonte och Croner för Jonte ville käka Buremål men det var tyvär stängt när han kom dit haha!
Hem till Btk, myspys tills vi somnade

Måndag: Jobb 16-20. Åskade imorse. Längesen jag hoppat så högt av en åsk knall och grinat.
Dock inte så konstigt när jag såg en blixt, hann räkna till 1 och sen small det. Emanuel måste tycka att jag är världens mes som grinar =)


Ganska skoj på festivalen, längtar ändå till PDOL =)
Idag far de flesta till Power Meet. Hade blivit mitt 3:e år iår men har bara inte råd. Vill att Emanuel ska följa men har inte råd att betala för två. Synd att han inte fick något sommarjobb iår.... Men det är bara tagga för nästa år och hoppas att han har jobb och att jag har ett bättre =)

Svullen i munnen, inte så skönt. Kan inte låta bli att bita där heller. Måste sluta!

Nä jobb nu, ska ringa och se om Emanuel är vaken. Adjö!

Oh noes

Igår höll jag på att krasha bilen. Kom i för hög fart in i rondellen (jag tävlade ju mot Robin men det vet inte Emanuel om =) sen var det blött och allt fäste släppte =P Tur att jag har pappas rallygener och kan parera sladdar.. ELLER HUR VAR DET NU IGEN? Fick fäste iallafall innan jag hann fara in i räcket.

Kan lova att mitt hjärta satt i halsgropen ett bra tag efter det =P


Festival idag då. Är inte så peppad. Har sovit ca 1½ timma inatt och jobbar till 21 ikväll.
Men jag ska smita vid 8. Öl och kanske åka cab, sen in på tivoliområdet men jag känner inte direkt pepp nu när jag håller på att somna..

Ledig hela helgen iallafall.
Chefen kom just och prata med mig. Hon undrade varför jag alltid går tidigare till bussen (måste alltid gå tidigare om jag slutar 21 eftersom annars tar jag mig inte hem. Går alltid ca 20 över 8) och när vi kom överens om det. Sa att jag sa det redan från början och antog att jag hade klartecken för att annars tar jag mig ju inte hem.

Jävla skitjobb, har ju gjort så i flera månader och nu kommer dom på det? Smartass.

Jag är så jävla less på Comhem kundtjänst så det finns inte. Eller kanske inte just själva jobbet, men arbetsplatsen och schemaläggningarna och buss hit och dit och kass lön.

Aja återgå till arbetet nu, bara 7 timmar kvar, yeeey =S

Huvvaligen

Jag vaknade imorse av att jag bara spände upp ögonen och va skiträdd och kunde inte alls somna om.
Drömde att jag hade dödat min kompis Jessica. Jag hade gömt henne i vårat traktorgarage hemma i Ostvik på vintern, sen kom våren och då "tinade hon fram". Då skulle jag gå och gräva ner hon.

Jag gick dit och hon va alldeles grön och luktade skit illa. Helt plötsligt rör hon på huvudet. Vafan, tänkte jag. Sen vände hon tillbaka huvudet och började skrika en massa saker bla. att Bella skulle få veta att jag dödat henne osv.

Då vaknar jag av att jag bara öppnar ögonen, är skiträdd, tänker att jag kommer hamna i fängelse. Kryper över till Emanuel och börjar sakta inse att det bara var en dröm. Fyfan, det är en av dom värsta drömmarna jag haft!
Tur att den inte va sann iallafall! =)


Emanuel låg och klagade på hur dåligt Telletubbies är haha =)

Löning idag, fetlön på 6500:- Fyfan vad jag hatar mitt jobb. Kassa tider, kass lön. Tur att jag slipper detta 20080831 iallafall. Va och handlade massa mat. Har beställt en platta öl sen blir det väl leva fattigt resten av månaden för jag inte har betalat hyra eller nåt än.

Men men, får väl gå ändå =)

Midsommar

What?

Började kvällen med att Jonte skjutsade oss till Ljusvattnet där det skulle vara fet Burträsk fest. Och visst, den va fet, men bara 10 Btk:are och resten umebor. Vi for tillbaka till Btk igen.

Jag blev sur och gick hem. Sen plockade dom upp mig igen och vi for till Emanuels föräldrar.

Svärfar bjöd på spritprovning, vi var tvugna att prova ALLA spritsorter haha! Det räntade kan jag lova. Sen bar det iväg någonstans. Sen hem till dom igen. Då spårade svärfar och spelade gitarr med en Bacardiflaska till Black Betty.

En viss person va askalas (inte jag) och råkade bryta sönder svärmors nya toalettstol som var ca 2 dagar gammal. Så det blev ringa rörmockare för dom. Och denne person spydde i Mercan och fick åka ambulans till stan för vi blev less.

Änuu mer pinsamt är att svärfar och denne persons pappa delar samma kontor på Norra Skogsägarna hahaha!

Deperisson över midsommar, jag blev galen som vanligt + depp över lite allt möjligt.
Måste lösa det nu.

Emanuel är bäst iallafall

Söt pappa

Han ringde igår och lät lessen när han undrade om vi inte skulle på Power Meet i år (antagligen för att han vet hur mycket jag älskar bilarna) men sa att det kommer ju fler år =)


Han undrade även över reservdelsbilen som jag pratat om att köpa i några månader nu, han undrade hur mycket den kostade. 1000:- sa jag, och då sa han att han skulle föra över pengar så att jag får köpa den, och fick en extra slant till mat! Ibland är pappor allt bra och ha, dom ger en pengar och rättar en när man säger eller gör dumma saker =)

Fast det är ju inte kul att ta emot pengar när jag faktiskt har en inkomst, dock blir det aldrig nåt över eftersom jag är ensam om inkomst med Emanuel. Men ibland känns det skönt =)


Utbildning idag, telefoni support. Jag längtar bara tills jag slipper detta ställe med världens konstigaste arbetstider. Och säljer man inga abbonemang, då är man dum i huvet iprincip. Men vi får väl se vad framtiden bringar...


Jag va rätt duktig imorse.
Försovde mig, eller inte mycket men steg inte upp den tid jag skulle. Blev väckt av Emanuel som inte somnat än (!) och jag va så trött så drog mig ett tag till.
Ändå hann jag starta två tvättmaskiner, köra till stan, köpa sprit och vara på jobbet 10 minuter innan jag skulle. Saken hör till den att jag är ALLTID sen när jag kör bil! Men inte idag =)

Nä nu ska jag gå på toa eller nåt, 25 min kvar av lunchen.

Trevlig midsommar allihop, och tack för kommentarerna på förra inlägget. Dock har jag ingen aning än om vars man hittar sina kontakter så någon vänlig själ får gärna tipsa mig nu =P

What?

Hjälp mig!
Vars hittar man sina kontakter nu? Kan inte hitta dom nånstans, är så tråkigt att knappt kunna läsa folks bloggar längre. Så pleeeease help me =P

Ps. Va till tatueraren idag, han kollade över min tatuering och när jag bokar tid så ska han rita om den. Fick veta pris, har frågat min bror om han inte vill ge mig en för tidig födelsedagspresent hehe.. Han jobbar inom det militära så jag vet att han har en rätt fin lön =P

Äntligen får jag min Elvis snart!



Before anyone did anything, Elvis did everything!

Jag måste

skicka en puss till Emanuel. Jag tycker igentligen inte om att skriva så mycket om pojkvänner och gulligull. Sånt tar man hemma tycker jag. Ett jävla emo som raggat på Emanuel den senaste tiden och vägrat ge sig trots att han bett henne slut höra av sig sa till han att det såg inte ut som att han ville vara tillsammans med mig. Vadå, hur fan kan du veta det? Jävla äckliga luder, fyfan vad jag vill spy över dig så fort jag ser dig eller hör ditt namn.

Visst, de kanske stämmer att vi inte "ser så kära ut", men saker förändras väldigt mycket när vi är själva. Men så skulle vi aldrig bete oss bland folk hihi =)
Så bara för att man inte ser kär ut, så betyder det inte att det inte alltid är så.

Iallafall så en puss till Emanuel för att han är världens bästa pojkvän, och en spark i skallen till horan som aldrig ger sig. Jag har nåt du ALDRIG kommer få, för även om det inte är vi så vill han inte vara tillsammans med nåt jävla emo så what the fuck, inse och ge upp? Dumhora.


Helgen i övrigt, blev åka Valiant med brudarna i fredas. Sänkte några för mkt öl som vanligt men det var trevligt.
Lördag blev det Norsjö med Jonte. Det sög pung där + att vi fick punka.

Och mina 3 nära döden upplevelser med fåglar, fyfan!

Livssituationen

Jag känner att jag bara blir mer och mer deprimerad.
För det första, så ångrar jag verkligen mitt val av gymnasieutbildning. Gick Barn och fritid och nu idag önskar jag att jag valt fordons för lastbilskort, eller kanske måleri för jag älskar att måla. Dock lite sent att ångra sig nu, ett år efter studenten.

För det andra så är mitt jobb skit. Får ut drygt 7000:- efter skatt och eftersom Emanuel inte har någon inkomst så försvinner alla mina pengar direkt. Jobbar oftast bara 4 timmars pass och ibland måste jag ta bilen för att kunna ta mig hit och då går jag minus direkt.

Bussarna på sommaren går ju inte så ofta har jag upptäckt så jag vet inte alls hur det kommer gå att ta sig hit i tid. Kommer nog antingen bli så jag är skittidig eller sen eller inte kan komma alls. Och jag förstår att dom på Xzakt inte kan ta hänsyn till att jag bor i Burträsk, men jag vet fan inte vad jag ska göra.

Jag vill jobba i Burträsk med något som är kul, men hur lätt är det utan någon utbildning?
Det enda som går runt i min skalle just nu är hur kommer det bli i sommar med det här jobbet (har anställning till 31 aug och lär nog inte få fortsatt), och vad kommer hända sen?

Hur ser läget ut för en 20årig tjej som bor i Burträsk med BF utbildning?

Jag är verkligen inte nöjd med min livssituation just nu. Bilarna trasiga och inga pengar. Vill ha en hyffsad lön, iallafall 10 efter skatt då skulle jag leva som en kung! Vill slänga massa kläder och köpa nytt och även flytta och köpa nya saker till lägenheten.

Don't know what to do, nån som har ett tips?

Student och bal

Va in en sväng igår. Åkte Kapitän dit med Croner, Emma, Jonte och Kalle. Croner va förvirrad och höll på att köra in där alla bilar kör ut =)

Men det va trevligt, en del folk kände man igen iallafall.

Studenten imorrn då. Det betyder att jag bott ett år i Burträsk med min Emanuel.
Jag saknar min klass. Eller jag saknar mest min klass från 1:an. BF1C, finns inget bättre.

Ska hämta upp en platta öl innan jag far till Burträsk imorgon sen blir det fest. Ska försöka ta det lungt, är less på fest och måste spara pengar till Power Meet nu!
Ligger inte mycket på sparkontot direkt. Eller ja, det beror ju på om jag ens får ledigt.

Nä nu slutar jag på 10 minuter, sen jobbar jag 10 - 19 imorrn men ska köra Johnnys Compakt gröna faran så jag får sova lite längre och kommer hem tidigare.

Nä dags att avsluta samtalet, orkar inte. Adjö!

Helgen

Fredag: Min Emanuel kom äntligen hem! Far aldrig ifrån mig så länge igen =) Så det blev mys med en trött älskling.

Lördag: Fest hos Bella som fyllde 20. Riktigt jävla kul med mycket Cadillac åkning och sen blev allt spårat =)

Sönda: Lugn bakis dag.


Så skönt att Emanuel äntligen är hemma. Jag har verkligen saknat dig.
Blev massa mys inatt och du va så mysig imorse så jag ville inte fara och jobba =)

Nä måste jobba nu, några kort sen i lördags kan jag bjuda på iallafall!


Bella 20

Whaaat vad hände?
Åkte Cadillac igår en sväng, Anderssons, för Bella fyllde ju faktiskt 20 :) De va fan fest igår och jävligt skoj :D Sen blev det Olles en sväng.

Sen helt plötsligt va jag i Jockes Cadillac. For tillbaka och plockade upp bryyydarna och vi va ut en sväng :)
Sen for vi hem och helt plötsligt va alla halv naka och vi smiskade varandra hahahahaha

Det spårar =) Nu är jag på jobbet men vill fan bara hem och mysa med Emanuel :)

RSS 2.0