Toppolitiker?

Haha jävla Linda, undra om hon redan är packad på väg till mig på bussen :P När ja skrev att de fanns en iphone laddare på festen vi ska på (hon har glömt sin i Lule) och att de löser sig så skriver hon:

Toppolitiker
Jag: HAHA va?! Toppolitiker?
Linda: Ja bra plutoner
Jag: Haha du är knäpp :D
Linda: Ja consumer
Jag: KÄFT :D
Linda: Bistå homo
Linda: Jag kan ju inte stå för alla fel när jag har rätt :D


Hm, man börjar ju undra.. :) Dags å packa å kanske sprätta försten!

Jag ger upp

Förra året när ja köpte min rutiga skjorta så köpte jag ett skärp till de och är spårlöst borta. Ja vet att ja har sett de men vet fan inte vars och nu har ja vänt upp och ner på de mesta jag äger. Kommer förmodligen dyka upp på nått konstigt ställe.. Men ja har ett back up skärp, fast de andra va mycke skönare... AJA vad göra!

Just nu längtar jag efter en dusch. Ja minns faktiskt inte senast ja tog en så de kanske är på tiden. Hade tänkt göra de i förrgår och igår men de blev som aldrig av. Luktar inte godis om man så säg :)

Längtar tills Linda kommer och vi kan styra kosan mot världens bästa Karlssons i Fällfors. Där är man alltid välkommen och de är så trevligt :) Då blir de grilla sen gå upp till Mia och spendera resten av kvällen där, de kommer nog bli kanon! Kan inte tänka mig annat!

Nä kanske dags att ta den där duschen. Synd bara att tiden ska gå så segt och synd att Barro inte kunde följa men vi får styra upp de där sen :) Ha en bra valborgs nu! Puss!


Valborgs 09 i Burträsk. De va tider de :)















Har inget minne av att Ika va me på festen men hon fanns på bild iaf :) Borde kanske
va från dagen efter :P






Vill bara påpeka att vi körde int full, vi satt i bilen och sprätta en kall medans
vi vänta på folket från Malå :P








Fläng fläng

Spontan for till stan, till Robin och Bella bu som skruvade Audi (fyra nollor på grillen och en bakom ratten hähähä ;) Sen skulle grapparna iväg till Drängs och köra cross och ja vet inte riktigt varför de blev så men ja körde Robins 940. Spännande att köra nått som int varvar ihjäl sig vid 100km/h :D

Men de tog ungefär hundra år för ja å Bella att ta sig ut från stan. Gick dåligt men tillslut så.. Såg cross en stund sen for vi till Bellas parenter och snodde glass och ölkorv. Fast glassen hade kaffesmak =( Bella fick trycka min del också. Tillbaka mot stan, fick jävlar rejsa för grapparna skulle ha chips och de va väl 20 min kvar innan affärn stängde då vi lämna dom för att dom int hunne lasta klart crossarna.

Så ja körde rent i... 140!! Skitball, har ju int gjort de på ett tag nu! Upp till Robin, se på när han la gelé hallon och sprit i muffinsformar, ska ätas imorrn. Ner till Bella, börja se film men alla gav upp och for hem. Kom på när ja va hemma att ja måste tvätta.. Men förhoppningsvis så torkar väl skiten imorrn och annars har ja en hårtork någerst..

Linda kommer ner från Lule, de känns riktigt skoj, kommer nog bli en skitbra dag imorrn! Vi satsar på karatefylla. Nu ska ja slänga mig i säng och sova en stund. Måste städa ur våfflan imåran då vi ska ta den till Fäll.. Godnatt!


Jalla jalla

Gick finemang å köra hem. Varför körde ja int efyra när ja skulle lämna traktorn också? Mycke finare och int så mycke gömda smågupp. Mega kö baki mig inne i stan men vafan.. In på bolage å handla sig nå öle sen hem. Å sen har de int hänt många knop. Freda bruka ju vara festkväll men de blir ju de imorrn.

Lutar nog åt Fällfors fastän vi inte helt bestämt oss, jag och Bellan bu men de brukar lösa sig i sista stund. Å va händer ikväll då? Ska man idas fara till stan eller sitta hemm och läsa EN BOK? Ja ni läste rätt, en bok.

Föresten så måste ja nog köpa spotify skiten nu, men den för 49kr. Tycker de är löjligt att folk ska protestera på fejsbook om att dom tar bort gratistjänsten. Klart man vill tjäna pengar på en populär produkt, skulle då ja också vilja göra. 49kr är int så mycke i månaden ändå, inte ens för mig som är arbetslös. De slog mig att ja rent int ids sitta och gå igenom min största lista me låtar för att få dom på datorn. För drygt.


Ha ha haa

Trötter

Ja har släktforskat idag framför datorn från ungefär 13 till 18:00. Ja kom in på en sida på nätet där de stod huuuur mycke som helst om min morfars släkte. Och om vi säger så här:

Jag fanns med på den sidan, och de fanns info om alla på morfars sida bak till min morfars morfars far.. Så ni kan ju tänka er hur mycke info de fanns, om syskon och deras barn och barnbarn å hela fadderullan. Riktigt kul att läsa. En bror åt min morfars far åkte till Kanada och starta upp ett lyckat företag så ja har släkt där.

Ids int dra nå mer för ni lär ju aldrig fatta men de va riktigt kul att läsa. De va bilder å dödsannonser och massa grejor samlat på en enda pdf fil, ungefär 18 sidor långt. Skitball :)


Sen for ja till stan och såg BB me Bella och Robin. Nu är ja trött men har faktiskt färg i gammögonbrynen... Sen ska ja upp och fara till Orrliden imorrn kl 9 och köra hem Deeren. Ska köra genom stan sen ska ja in på Solbacken och bolaget på vägen hem. Tur ja ha skopan me mig så ja kan lasta mycke ;) Om nu int pappa tar traktorn då...
Natti :)

Intressant

Blev tal om vad min mammas farmor och farfar hette, men de kom ja ihåg, men mormor och morfar vet jag inte så fick sätta mig och släktforska lite :) Är ju på ett sätt enkelt, MIN mormor och morfar är båda från Finnträsk. Morfar hette Lindström men däremot så hette min mormor Sundqvist och de finns två släkten med Sundqvist där uppe.. Så man vet int riktigt vem man är släkt me, även om alla på nått sätt säkert är släkt me varann :P

Men en liten rolig grej, om ja får en dotter en dag så ska hon få ett mellan namn efter min mormor.

Halvina

Placering på namntoppen 2010: Inte i topp 100
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 1
Antal män med namnet i Sverige: 0

Så den där enda kvinnan är min mormor :)


En tanke slog mig just

Ja ha väl vare lite olycklig de senaste åren över min "fina" tribal ja har på armen som ja gjorde när ja va 17. Ja ha fundera på va ja ska göra av den, de kanske går täcka över den eller göra nått annat åt den.. Men nu satt ja och studera den och kom fram till att den får stanna.

Den är inte så hemskt, eller ja förutom att den skulle behöva fyllas i big time, men inte på själva utformningen. Den går helt enkelt att leva med och är ju trots allt ett minne från min ungdom. Ja har ju ändå en arm på höger sida också som ja kan göra min full sleeve på :) Skulle förmodligen aldrig gjort samma motiv på samma ställe IDAG, men vafan gjort är gjort, då få de va så :)



Ja orkade int färga min ögonbryn. Dom får se ut som när man vaknar upp i en fontän i Danmark efter en vild midsommar. Om de nu skulle hända dvs. Är sjukt trött hela tin och ändå har ja ju börja röra på mig.

Idag va ja ute och gick me en hund, de va trevligt för omväxlingens skull. När ja gick där slog de mig att ja inte ens vet va hunden heter. Sally eller Wilma? När hunden stog och nosa för länge så sa jag "Öh hund, kom!". Sen hade ja ju ingen bajspåse me mig heller så va skulle ja ta mig till om hunden ville baja? Som tur va så blev de lite bajs på mark som ja då int ha den blekaste om vem som äg den.

Va skulla ja kunna skylla på annars? Att ja hitta hunden? Att ja inte är van hundägare?


Nu har ja iallafall hämtat en plackers på toan. När ja har tråkigt brukar ja rensa tänderna, eller bara sätta den mellan två tänder och känna mig snygg. Känns lite som att man är på en dejt och har ett helt stort spenatblad fladdrandes bland gaddarna. Inte för att de hänt mig men nån i hela världen borde ju råkat ut för de..

Äh, skit ner er och frys fast.

Addiction

Jopp nu har ja fått ännu en till last, och den luktar inte så gott. Är beroende av creme fraiche me vitlök. Alltså sån man gör själv. De är ju sjuuuukt gott till ungefär va som helst! Snodde nyss ihop en dödligt go macka. De är ju så enkelt också, innan man sagt snipp snapp snorum hej baselorum så har man ju rört ihop geggan.

Oooh de är så gott. Sen sköljde ja ner me ett glas cola, vilket va mindre bra men what the hell, måst ju va nyttigare än att fara på Max och tröck i sig massa skräp där.. Eller...??

Är igentligen trött men måste se BB och kanske färga mina fula ägonbryn. Tur våfflan aldrig sviker, va på intervjun imorse en minut före utsatt tid. De gick håååårt efter efyra! Nu hör ja mina odjur till katter ropa. Funderar på att locka hit nån av dom å jävlas. På tal om bananer så har ja lyckas leta upp att gammkatten är född 97 så han har alltså vart me mig sen ja va 9 år!! Sötprutt.

Å Hasse fyller år på sönda. Nu står han å ropar, eller jamar jättemesigt kanske de het.
Föresten spana in den här bloggen: http://hanapee.blogg.se
Blondinbellans assistent och den roligaste bloggen ja läst på länge. Sjukt ful människa, vi skulle säkert passa bra ihop! Som kompisar då alltså.. :)


Sms

"Såg just en film där du springer å Bajsar på alla trappor i peru å fes på 4 präster gjorde du också"

"Ja sitter i garderoben å sliter i skägget och skriker av vilt förtvivlan för att ja inte har en tapir i backfickan. Själv då?"

"Du vet en sån där apa som slår på trummor? Ja har en sån i skallen"

"Jävla apa  ska skita ut den imorgon och stampa på den"

"Käft ja anmäler dig du kommer å få fängelse för fisning i allmänhet i 37 år"

"Albert einstein sket på ditt ansikte  kungen fick fnatt å köpte silikon  sävsjö blir världsmetropol"


Man kan hitta mycke kul i min telefon! Ska ut i bilen å rensa skuffen. När ja va på affärn i Kåge ida så kom en gubbe å prata me mig. Han ville ha skjuts till Solbacken för han missa bussen å undra hur mycke ja ville ha för de. Jaa sa jag, pengar så de täck bensinen. Då börja han gräva i börsen. "Går de bra me 20 spänn?". Haha hell no, de får man sig int så långt på! Han fick vackert fråga nån annan :P

I've got friends with tractors

Blev så att ja larva Deeren till Skråm, eller förlåt de heter ju faktiskt Orrliden kom ja på när ja väl va där. Va inge kul alls eftersom den int ha nå lastarmsfjädring så man hoppar och skuttar över minsta lilla gupp.. Men efter några om och men och svordomar så fick ja mig dit iallafall :) Satt i traktorn och vänta på Robin som skulle hämta mig, då kom de en Lindgrens bil och han som steg ur titta skumt på mig. Han undra no vafan ja satt där för :)

Men Robin kom. Pappa jobbar eftermidda så därför kunde inte han hämta mig. Vi for till Klutmark och kasta sten på isflak i älven. For på Willys, sen in på Frostkåge Kiosken och köpte glass. Sen ut till havet för att titta på olika jobb som vi gjorde under skoltiden på maskinförare sen heeeeeem. Blev melon och Desperate.

Ska bli skönt att sova, bara hoppas ja somnar iaf :) Nä fyfan sängen nu, godnatt.

No one else could treat me baby the way you do

Igår fick ja ett sug av att se skräckfilm. De är nånting som ja aldrig brukar se och speciellt inte själv. Efter några förfrågningar så fick The haunting in Conneticut två röster oberoende av varandra haha, och den räckte. Satt och höll hårt gotte skålen och flög högt några gånger.

Efter den såg vi Jackass 3D, tur de för annars hade ja aldrig våga fara hem hahahahaa. Vilken mes ja blive på senaste. Lämnade Bellsan sovande på soffan :P

Ikväll ska ja kanske larva John Deeren till Lindgrens Lantbruksmaskiner i Skråmträsk för de ska bytas slangar å nå packningar. Va väl igentligen int sådär jättesugen men då får vi igen den innan helgen om de skulle bli så.. Bara ja hinner hem till Desperate! Sen blir de sova säng, arbetsintervju kl 9 åt måran.


Kom på två roliga projekt igår. Nummer ett måste ja nog forska lite mer i, för ja vet inte hur ja ska gå tillväga.. Men nummer två är att till vintern skotta upp en bana på lägdan och rejsa nå skrotbilar :) Fast å andra sidan hoppas ja väl på att ja inte bor hemma åt vintern men vet inte hur ja ska lösa de just nu heller :P

Men ja ser mig inte som 22 och bo hemma. På nått sätt så känns de som att ja är 18 ändå och de är väl rätt bra så man slipp få lite panik.. Fast å andra sidan så är de no bra att ja är här ändå och kan hjälpa till. Är ju en hel del som ska göras när vi har så pass stor gård.

SKITSAMMA nu ska ja fan stöka undan och tvätta hundra maskiner. Adjö!


Huvva

Såg en dokumentär i natt och kan ju säga en sak, ja skulle int vilja va en albino i Tanzania! Kort och gott: vill inte va en vit neger där nere :( Sen så kan man ju undra va de finns för psykfall i landet, tänker på dom i södra Sverige som hängde en snara runt en pojkes hals :( Tur att han då överlevde. Skottpengar är de på visst folk...

Igår satt ja iallafall och beta av en av mina Spotify listor så nu har ja massa ny musik att gotta mig i :) Har hittat en del bra country också som ja tänkt bjuda på sen. Får väl se va som händ ikväll men nått ska man väl kunna hitta på.

PÅ TAL OM BANANER

så körde ja ju hem Andersson igår, han som köpte min Baby Blå efter mig och ja ska få köpa igen hon! :) Ja vet int alls hur skicket är på bilen men annars skulle de bara va skönt att få köpa igen hon och låta hon få sista vilan nere på lägdan :) Hoppas nu int de va bara fylleprat för annars så hämtar ja hem henne i sommar. Min 18års bil som ja lovade att aldrig göra mig av med, men gjorde det ändå..

Lycka :)


Cool candys

Har nyss komme hem från min halvsambo som va hemma i Drängs och bjöd på stekta äpplen och go sås. Sitter och försöker ta hem låtar för fulla muggar, snart är de ju Maj då de int kom gå lyssna nå mycke mer.

Men ja kanske ska tillägga en sak från mitt förra inlägg så är de såklart int alltid dåligt i ett förhållande. Klart ja har haft stunder i mina förhållanden som är guld värda och haft mycke skoj men just när man sitter och läser om allt tjafs så känns de rätt skönt iaf :P

Får se om de bli nå äventyr ikväll :)

Hähähu

Har hittat en gammal dagbok som ja sitt och läs och oj oj oj, just nu känns de rätt skönt att va singel :) När man läser om alla problem och allt tjafs.. Men ja ha komme på att när ja allti prata om hur skönt de är att va singel å att alla karlar är knäpp osv osv och ja låt som världens feminist så är ju självklart inte läget så. Och de är ingen avundsjuka på andra par som gör att ja säger så heller.

No skulle de va trevligt att ha nån att mysa me på en fredakväll framför en film eller ha nån som frågar en hur man mår varje dag, men ja känner ändå att ja klarar mig rätt bra själv. Ja har fina kompisar och fin familj att umgås me, och skulle de rycka i mys tarmen så går de ordna på ett eller annat sätt :P

Men de är nog bra att ja är själv. När ja och Jacob gjorde slut då va ja alltså 21 och hade redan vart i ett förhållande ungefär 6½ år av mitt liv. Inte sammanhängande då men om man lägger ihop alla år från tre förhållanden.

Så de är nog på tiden att ja är själv och bara bryr mig om mig själv. Men klart man är glad för andras skull som hittar nån partner att leva med. De gör säkert ja en dag också men ja har ingen brådska just nu :)


Tur att ja har min halv sambo :)

Säng

Har just komme hem och avslutat min chaufför kväll. Även om de käntes jobbigt så är de alltid värt att köra grabbarna från Burträsk. Inte bara för att de är bra betalt så är de roligt sällskap :) Vill nästan flytta tillbaka och va chaffis varje kväll haha :) Men vill nästan sänka bilen fram och höja bak, skrapade i varje gupp och då va de int precis nå tjockisar ja körde :P

Upptäckte på väg hem när ja kolla oljan att den bara gått på tre cylindrar. Hur länge de ha vart så har ja ingen aning om :) Nä om man ska gå isäng, har ont i magen och halsbränna: yeey!


Yeah

Igår blev de partey. Va även ut på krogen hör och häpna fast ja hade nog helst gått hem till Bella men de fick ja inte :P Fick skjuts in av Petra och Micke i fin Dodgen :) Sen vakna ja upp på okänd adress, de va lite otippat men trevligt :) I min bakishet vandrade ja upp till Bella i värmen, fyfaaan va drygt de va!

Käntes int så bra att sätta sig i bilen och köra hem heller men vi skulle ju på påskmidda här så hade int så mycke val. Ska snart iväg in till stan igen och vid 2 tiden ska ja köra hem Kenny och nå folk till Burträsk. Orkar igentligen inte men ibland får man väl va snäll och ställa upp sen ha ja int träffa han på säkert över ett år. Ska ragga in mig i hans Bel Air -55 i sommar :)


Valborgs nästa helg, känns väldigt överskattat. Men de va kul när vi va i Burträsk för nå år sen hela gänget som de va på den tiden. De va grejor de!

Lustigt

fick en lustig fråga igår. "Letar du ..efter ngn som delar dessa intressen med dig, eller ngn helt annan? som jämnförelse brukar ju killar med motor intresse föredra väldigt feminina tjejer". Min intressen som ja då skrive är typ lastbilar, traktorer, rock n roll, jänkare osv.

Hmmm konstig men rätt dum fråga. Förhudligen skull ja int vilja ha en karl som är femininare än va ja är!



Nu är ja nyduschad och vinterpälsen åkt av UTAN att lyckas skära av mig halva benet. När ja blir rik ska ja fan ta bort håret på benen permanent. Jävla drygt att hålla på me de där.. Men nu luktar ja gudomligt iallafall :D



Påsk

Inget ja firar, äter bara maten. Läste igår att Isabelle fått ta bort sin älskade hund Ika och de gjorde ont rakt in i själen. Är aldrig lätt att mista en familjemedlem. Bävar för den dagen min kissgubbe går bort. Även om ja vissa nätter när han är jobbig önskar att ja int va kattägare så tar dom bättre stunderna över och de kommer då aldrig bli sig likt här hemma utan han!


Nåja igår kom Robin hit och vi såg BB sen satt vi i hundra år och fundera på va vi skulle göra. Vi for åt stan, ja rejsa me en BMW men uppför Solbacken fick ja se mig besegrad. Va ju faktiskt uppe i 110 då hahahaa! Bella va full och predikade om julgranar och bollar, eller nej just ja hon va ju nykter ;) Sötprutt! Va så kul när Robin körde igång Papaya Coconut me Larz Kristerz så hör man Bellan från baksätet hahaha :)

Får väl se om de blir lite bärtz i stan ikwell men ja va ändå int så sugen. De är inga problem att va full men just att va bakis. De blir som en tvådagars även om man inte vill.

Äh nog ordbajsat. Kanske borde se klart filmen ja somnat ifrån två gånger igår.


Nästan som fartblind

fast godisblind nu i påsktider. Redan vid 9 va ja och pappa på väg till stan för å handla å ja kan säga en sak. Ja ska inte va på affärn när de är storhelg, ja hatar allt och alla. Kände bara hur ja höll på att sprängas av allt folk som va där. Men men så kan de gå.

Iallafall så köpte vi godis, ja köpte en egen påse för mamma och pappa har bara äckliga godisar hähä.. Anyway så är dom ju smart på affärn, som har extra stora påsar och extrapris. Man märker igentligen aldrig riktigt hur mycke man plockat. När ja kom hem insåg ja att de va int bara en godis bit i min påse. Kommer nog leva på den där ett bra tag. Har ätit några stycken nu och är less redan :P


Helt underbart att Regular Ordinary Swedish Meal Time ha börja sälja kläder! Mina favoriter är SÄLLAN PATTA, POTATISAR I PLURAL, TERMINERA LÖKEN och FALUKOORV. Blir att handla en tröja nån da hahahaa! Och om nån nu skull ha missa de fantastiskt roliga så bjuder ja på en av mina favoriter :)

 

Synd bara att man blir så hungrig av att se dom, nu måste ja äta! Harne!

Sidepork: pork on it's side ;)


Ha ha

White by birth Trash by choise. Klockrena bilder i videon :P Kanske delar me mig av lite annat jag tagit hem idag sen :)


Hurry curry

Nu när spotify ska begränsa lyssnandet i Maj så ska ja börja gå igenom min lista och ta hem de jag kan till datorn. Fast igentligen så går de ingen nöd på mig då ja senast kollade hade över 7000 låtar på musik mappen, men då har ja en hel del lite utspritt på externa också som ja inte lagt över dit än.

Va kul, kan inte göra stora bokstäver eller smileys, tror datorn håll på att kruppa. Får använda caps för att göra stora bokstäver. Fuck

Why you so speechless

Va till stan igår kväll och såg BB hos Bella. Jävla Robin, på nått sätt så ska vi alltid tävla när vi ska nånstans för vi kör "försten dit" och ja lovar att hade int ja stanna av och tanka och köpt snus så hade ja vare först! Haha va lite kul när han berätta att han fick panik å kasta sig i bilen och va upp i ja iaf över 150 på väg till Bella haha!

Ja förstår int varför ja int kan stiga upp på morron. Väckarn ringer 10, ja snozar till 11 sen slutar telefon låta å sen vaknar ja kl 12. Nog för att ja hinner göra allt ja ska men ändå.

Idag har de blive promenad och koka vatten. Har lagt 6 liter på kylning, vafan hatar dricka ljummet vatten. Får väl förhoppnings veta snart om vi måste fortsätta koka eller om de är ok att dricka ur kran. Sen har ja sett på Hasse som legat och rullat runt på grusgången =) Sen låg han i köket och rulla runt, då slog han huve i dörrkarmen :P


Haha de är fan sant :P

Judas

Gagas nyaste låt. Gillade inte den från början men nu så är den väl ok. De märks att de blive hårdare musik, inge gullegulle som i va het den.. Eh eh (nothing else I can say) eller nå sånt :P





Big Brother låten har också komme ut :) Synd att de blev så mycke dataröster..

Karma is a bitch

När ja fick veta att Östersundsborna hade drucke bajsvatten så fnissade ja lite, de är ju sjukt äckligt att ha fått i sig bajs vatten men tji fick ja för nu har vi samma bakterie häruppe =) Enligt tidningen så ingår vårat hushåll i de vattenverk där parasiten ska finnas och vi ska koka vattnet :P

Aja för min del spelar de väl int nån större roll om ja blir sjuk eftersom ja int blir hemma från nå jobb eller så, men hur jobbigt är de att sätta på en panna och koka vatten? Enligt en del kommentarer på Norran.se verkar de vara döööö jobbigt.. Sen va de nån som ifrågasatte hur de här kunde hända med tanke på vilket land vi bor och och vilken ekonomi vi har.

Varför skulle de va så omöjligt? Vi är ju inte precis odödliga bara för att vi bor i Sverige så mitt svar är väl kanske varför skulle de INTE kunna hända..

Äh bara leva me de, kanske går snabbare att få vattnet bra me tanke på att vi nyss gått igenom de längre ner i landet.. Ja kom då int bry mig spec mycke då man ska borsta tänderna iaf :P

Jävla pappa

Haha ja drömde en sån sjuk dröm igår. Ja kom inte ihåg varför men ja fick inte ha kvar Hasse för pappa. Åååh så jävla lessen ja va, ja skrek och grät och va helt förtvivlad men icket. Då skulle min kusin Bittan komma och hämta han, men hon är ju för fan allergisk mot katter :P Usch så arg ja va på pappa! :)

Sen drömde ja att Malå va värsta metropolen me nattklubbar och neon och musik å ja, de påminde om Las Vegas hahaahahahahaahahaaa! En stor kaj vid vattnet där de va massa lyx yachter å isbjörnar. Hahahaha fyfan va knäppt de kan bli ibland, sen åkte ja bil med Rodney från BB också :P


På tal om bananer så fick ja just ett samtal och ska på arbetsintervju nummer 3 för detta år till veckan. Den här gången ska jag äga, man lär sig lite från varje gång :)


Just ida är ja stark just ida är ja glad!

The time (dirty bit)

Blev däckbyte igår i blåsten. Svor som en bortsbindare redan då ja klev in i garaget och inte hittade domkraften sen fortsatte de för att saker blåste bort för mig.. Men nu är sommarsulorna på iallafall :) Ja skulle få ta brorsans fälgar och däck :D Om ja la 2000:- emellan... Jaja nån dag kanske :P

Läser på Norran att man tydligen ska koka vattnet nu för att de går nån bakterie så folk blir risiga i kistan men dom säger Skellefte kommun, men ja vet inte hur mycke av den kommunen dom menar.. Men ja avvaktar då, har int hört nått om nån här som ja känner som är dålig så dom kanske bara menar större delar av själva stan.

Aja är int bara en människa som delat me sig av den länken på Fejjan iaf haha :P
Nämen om man skull pallra sig ut på en promenad, mp3n är full laddad så de blir nog bra. Synd att de verkade lite kyligt ute men de som int döda de härda!


Fälgarna ja vill ha :)

Va gör vi nu kör vi

Har inte blive många knop gjort ida men de kom ju en da imåran också. Ful Robin ringde och sa att ja skulle gå ut på altan så han kunde räcka finger åt mig när han körde förbi på Efyra hähä. Tur att Annie åkte ur BB, är så jävla less på hennes konstiga saker hon ha för sig.

Bjuder väl på nå bilder när ja int hade så mycke å säga.  Kan ju påpeka att ja har en mapp på datorn som heter Nytt 2011 där ja lägg alla bilder som bara är tagna utan nått direkt syfte. 95% är på mina katter, kanske borde skaffa lite fler vänner eller intressen :P


Isabelle som tutar åt mig i veckan :)




Sötprutten. Hans fula sår har läkt fint nu


Självporträtt




Jamen just de ja

Så va den här helgen snart över. I fredas blev de fest fast de inte va planerat men ja hade jävligt kul ändå. Men ja undrar vars man får alla skador ifrån? Kan inte minnas att ja gjort nått men ändå vaknar man upp och har ont överallt. Kanske börjar bli gammal :P

Igår blev de bakismys med Bellsan och vi va upp till Fällfors och starta upp en Volvo PV som vi hoppas ska vara besiktad lagom till Pite Cruisingen i Maj :)

Sen till stan och sova film sen kom Joan och vi börja se serien med Eva och Adam! Haha fyfan va nostalgi och fyfan va pinsamt, tänk att man tyckte sånt där va skitbra när man va yngre :P Vi drog en ragg i stan, lite mer film sen hem och slänga sig i sängen. En absolut okej helg!

Hade tänkt byta däck idag men tar de nån da när de är mer sol :)

FAN VA KUL

att jag och Robin for till stan inatt för att fira AIK! Enda problemet va att dom landade halv 1, vi for till stan från Ostvik halv 2... Haha så vi blev lite sen ute. Vi va tillåme till Falmark och hoppade me bilen efter vägen, satan vilket dolt gupp. Vi båda lätta i stolarna. Men men, vi gav de ett försök iallafall :)

Jävla Robin ha hett jävla sand i min säng. Vi såg lite serier igår innan vi for och snäll som ja är måste ja ju låta gästen ta sängen och se då ja inte har nån soffa. Klart muppen ha vare och kört cross på dagen och int bytt sockar, de stank jävel när ja skulle sova å va FULLT i sand och helvete. Men int mycke å göra åt :P


Nu blir de en promenad i de härliga vår vädret :)


Om man är posetiv som fan så går allting bra

Poppar Magnus Uggla. Har redan pratat me min kusin om att låna en soffa inför PDOL där han ska spela så ska kanske dit då. Hon bor ju fan i centrum, gatan ovanför Big Boy eller va fan de nu het.. Fakk han är grym!

Vart ute på promenad idag å de va rätt skönt trots att de blåse. De gjorde int så mycke. Nu ska ja steka mig nå potatbullar för de får man äta SMÖÖÖR till. Bella skrev igår åt mig efter våran msn konversation att hon bara drivit me mig hela tiden men ja undrar jag... ;) Hähä.

Får väl se om man våga se hockeyn ikväll! Eller så gör ja som vanligt, ser period ett och två sen går man och gör nåt annat så man slipper hjärtattack. Men hoppas såklart dom tar hem de ikväll! Funderar på om man ska dricka nån bärs imorrn när de kanske blir grillat.. Aja tiden får väl utvisa.

Mat ♥

IQ badboll

Två ärthjärnor konverserar på msn.

- Hillbilly Deluxe säger:

fast de va på freda så de sket sig   men kan ju höra om hon vill komma å grilla!
Isabell säger:
precis  
- Hillbilly Deluxe säger:
skickar en förfrågan iaf  
Isabell säger:
hu?
- Hillbilly Deluxe säger:
ja till isabelle  
Isabell säger:
hu?
- Hillbilly Deluxe säger:
en förfrågan om å girlla me oss på freda!
Isabell säger:
jaha
- Hillbilly Deluxe säger:
ja  
Isabell säger:
förfrågan vars?
- Hillbilly Deluxe säger:
MEN!
är de iq badboll idag?  
skickar en förfrågan till isabelle om hon vill komma å grilla me oss på freda!
Isabell säger:
ha ha kung
via fejjan?
- Hillbilly Deluxe säger:
nääj zmz
trust me im white!
Isabell säger:
hu?
nej du är svart
- Hillbilly Deluxe säger:

äh vi lägg ner å börja om
hej!
Isabell säger:
hej
- Hillbilly Deluxe säger:
va gör du?
Isabell säger:
snackar skit på msn du då?
- Hillbilly Deluxe säger:
ja rapa nyss upp lite spya eller nå, smakar spya i käften å vattnet som ja drack lukta prutt
=/
Isabell säger:
usch
- Hillbilly Deluxe säger:
mmm smaka int hallongrotta precis
Isabell säger:
hallongodis
- Hillbilly Deluxe säger:
vaniljfjärt
Isabell säger:
varför skull vi börj om?
- Hillbilly Deluxe säger:
men de kan du ju int fråga!
Isabell säger:
fråga vad?
- Hillbilly Deluxe säger:
meen IQ fiskmås
hej!
Isabell säger:
hej
- Hillbilly Deluxe säger:
wazzup dawg?
Isabell säger:
morot
- Hillbilly Deluxe säger:
kannibal
Isabell säger:

vegatatian
- Hillbilly Deluxe säger:
fjärtspröt
Isabell säger:
röv
frågat isabelle än?
- Hillbilly Deluxe säger:
jo hon skulle ta reda på imorrn när johan skull komma hem osv osv
Isabell säger:
men jag skull ju messa henne
- Hillbilly Deluxe säger:
va???
Isabell säger:
du sa ju de
- Hillbilly Deluxe säger:

NEJ
Isabell säger:
om grillning
- Hillbilly Deluxe säger:
ja sa att ja hade skicka en förfrågan till henne om grillning!
Isabell säger:
jaha
- Hillbilly Deluxe säger:
långa ledningar idag?
Isabell säger:
ja
- Hillbilly Deluxe säger:
märker de:P


Telephone


1: En bild på en person som du umgås mycket med
2: En bild på dig själv
3: En bild på någon i din familj
4: En bild på en konstig tid i ditt liv
5: En gammal bild på dig själv
6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
7: En bild som du aldrig lagt upp
8: En bild på en person som du saknar
9: En bild på någon i din släkt
10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll
11: En bild på en person du kan berätta allt för
12: En bild på din vardag
13: En bild på dig och någon klasskompis
14: En bild som påminner dig om gamla tider
15: En bild på en person som du vill vara med
16: En ful bild på dig själv
17: En ovanlig bild
18: En bild på din fritid
19: En bild på en person som är snygg
20: En bild på dina närmaste
21: En bild på en person som alltid ställer upp för dig
22: En bild på en tid du saknar
23: En bild från i sommras
24: En bild som gör dig glad
25: En bild på en person som alltid gör dig glad
26: En bild på någon/några du alltid har roligt med
27: En bild som du alltid skrattar åt
28: En tokig bild
29: Den nyaste bilden på dig själv
30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om!


Hupp hupp

Känns bra att ta tag i saker som man skjutit upp. Idag har ja iallafall städat bilen invändigt och nu får de va nog me snö och kallt för nu har ja flyttat tillbaka allt i skuffen som ja va tvungen ha i kupén hela vintern pga skuffen frös fast. Bensindunken å oljan å glykolen och resten av allt åkte bak idag och de är dammsugat och torkat överallt :) Känns skönt! Tog en tur genom byn också me både rutorna öppna, nu är de nära!

Sen har ja städat inne i huset, dammsugat och vaskat golven. Rensat undan en massa grejor och lagt allt mitt smink på ett ställe så man slipper flänga runt och leta. Sorterat, kastat och rensat disk.

Nu ska ja ta mig en välförtjänt paus och äta frukost/lunch/midda. Slog mig just att ja aldrig åt nått när ja steg upp imorse men de går nog ingen nöd på mig ;) Sen ska ja fortsätta rensa och tvätta och bara ta de lungt. Pappa har äntligen stängt av cirkulationen från pannan till våran del av huset så de betyder mindre eldning och mindre varmt härinne. Inte ok med över 26 grader inne ibland!


Vilken dag! Minus några grejor då

Upp tidigt och köra till stan, fara på nån slags arbetsintervju och hon grillade mig som faan. Hatar knepiga frågor som vrid och vänds på konstiga sätt.. Aja sen upp till Morö Backe och hämta upp en nyvaken Robin som va en flänngock hela dan.

Vi flängde runt på Myrorna, Jacks (där ja köpte en bok som ja skulle få ångra), luncha på Krysset, Rondellen och sen på Morö Backe igen. Min bil skulle få kallna för att vi skulle justera ventilerna men då kom vi på att vi glömt fara på AMS och lämna nå jävla papper. Hupp bara byta bil och ner igen.

Vi justerade ventilerna tre gånger så nu går Våfflan som en klocka :) Ska byta lite andra grejor och rengöra en del saker men sen blir han nog fit for fight till sommarn!

Ja kom hem efter 5 tiden nån gång. La mig i sängen och började läsa boken (okej de va en pocket om man ska hård dra de) och vips så hade ja somna. Vaknade kl 9... BALL! Hockeyn! Äh skitsamma tänkte ja, då va de int lönt att se så de blev Desperate iställe.

In till stan igen vid 11 tiden ikväll för ja, Robin och Bella skulle spela Guitar Hero men de är int lätt när tre ärthjärnor sammanstrålar för att spela GH... :) De blev lite spel sen BB och Erik och Mackan. Hemma nu och ska slafsa i mig en risifrutti sen blir de sängen. Ska nog städa här och bilen imorrn om de är bra väder.



Ikväll insåg ja att ja kört hela vintern med endast två av tre extraljus. Ja har tyckt att de lyst lite dåligt, kanske för att de i mitten är släckt och mitt vänstra pekar rakt upp i trädkronorna. Va och ruckade i de idag men de verkar va stumt sådär. Får undersöka saken imorrn. Balle! godnatt

Fan va bra

Arbetsintervju imåran kl 10, däremot så vet ja inte va de är för jobb! Kändes pinsamt att fråga. Å hur fan ja ska hitta dit, de är å en stor fråga :P

På tal om bananer

På tal om begravningar så har ja kommit på vilka låtar som ska spelas på min begravning. Visst de kanske låter hårt men ja funderar på döden varje dag och den kan komma när som helst så ja vill iallafall ha mina låtar klara. Ja har tre låtar som ska spelas och ja börjar väl med nummer 1.


1. Det här är MIN låt och dom som känner mig dom vet att de är så. Den ska spelas

först för att den är min :)

 

 

2. Bara för att ja har så blå blå ögon :)

 

 

3. För att lätta upp stämingen :) Ja vill int att alla ska va klädd i svart när ja dör, helst 50tal och prickar,

åka jänkare till kyrkan me rock n roll i högtalarna! Kanske en liten cruising till min

ära om ja nu bli så gammal :P

Nej de ska va färg, och sen kanske man kan le åt den här låten :)

 

 

PS. GRATTIS ALICE! :)


Buhu Johanna!

Ja har just sutte och sett dokumentären om Bubbles som va Michael Jackson lilla apa. Och ja vill bara varna Johanna iallafall för ja grina som ett cp till den :( Riktigt mycke, men nu så ska ja se Michael Jacksons begravning. Ja minns dagen efter han dog, då va ja på väg till Örebro för att hämta Jacob mitt ex:s Oldsmobile så ja köpte en tidning me från aftonbladet me en massa minnen. Sunky villle gärna läsa den och tidningen ligger kvar här hemma under min tv så de är lite kul :)

Så nu ska ja se hans begravning för ja kom ihåg att den sändes live men den eftermiddan så va jag och Jacob hos Bella och låna svetsen så ja fick hjälpa till.. Å de ångra ja faktiskt, för att se hans begravning live är inge man direkt ser igen! Å även om man int är nå stort fan så tror ja att de flesta folk i världen som har tillgång till musik, har nog hört en låt av M J :) Personligen tyck ja att flera låtar är skit bra :)

Nu ska ja torka tårarna och se hans begravning på tuben som ja aldrig hann med!

Hihi

Tänk va man helt plötsligt minns. Satt på tuben och kollade lite hockey sen så kommer länken upp till Tre Kronor - Nu tar vi dom, och då kommer minnena tillbaka.

När ja va yngre så spelade min brorsa hockey, han va målvakt och en rätt så bra som ja minns de. De va väl lite "Mighty Ducks stil", ni vet när dom spelar hockey på den frusna dammen,  dom kanske hade likadana tröjor när dom spelade men ingen övrig utrustning stämde ihop :P Men iallafall så minns ja att inför varje match så hade vi ett band me hockey sånger av nån anledning och ja körde alltid en låt innan varje match och de va just den.

Tänker lite på de ja läste i Norran om hur man skulle va en bra supporter, att man skulle göra vissa ritualer innan match ;) Kanske borde börja om me de där för va ja minns så gick de rätt bra på matcherna :) Fast ja va ju inte världens bästa fan, när de va match inne i Ostvik och ja följde me så lekte ja i snöhögarna me mina vänner istället, men ja fick ju alltid veta resultat ändå :)

Tänka sig att ja också ha spela hockey! Också Mighty Ducks feeling där också :P Ja tror vi bara spelade en match och förlorade väl me 12 mål eller så för vi spelade ju mot ett rutinerat lag, men de va kul ändå :) Ingen visste hur de funka me byten eller så, vi bara körde :)


Nu så!

Ska berätta om i natt. Jag och Robin skulle bara fara ut en sväng men sen körde vi mot Lövånger och ja sa på skämt att vi borde fara till Ume och se om Tacobar va öppet å så blev de :P Vi kom fram till Ume strax före 2 och vi köpte en dricka, kollade läget, körde på ställen man int få köra för vi va förvirrade, hatade Ume och flydde hem :P

När vi kom nån mil innan Lövånger på en raksträcka så ser vi ett lyse i diket i mörkret och undra vafaan som stod på. Så vi stanna och och vafan, i diket står en A-Ford från 1929. Eller de visste vi inte då men så va läget iaf. Robin fråga gubben om han va full för han betedde sig väldigt konstigt men sa att han va absolutist så vi hjälpte till att dra upp han. De lukta bränd koppling om 940:n haha ;)

Men vi fick upp han tillslut och då börja gubben berätta om bilen va de va för nån och att den va i originalskick. Han va på väg från Vallentuna till Norge för att åka med Hurtigrutten eller va de nu het. Han och hans son hade planerat att göra de i den där bilen men sonen gick bort för 20 år sen så nu hade han farit själv med en nalle som tillhörde sonen. Flänn flänn...!

Men så öppna han dörren och ut föll en dunk me vätska, HB dunken tänkte vi båda direkt men han hällde de i kylarn och de lukta inge sprit så :P Sen berätta han att han fått en stroke de va därför han "va som han va". Tydligen hade han bokat vandrarhem i Övik men fick int tag på dom så han hade väl förmodligen kört vidare och somnat framför ratten och kört av.

Vi körde efter han till stan och vi börja fundera mer och mer på om han va full för att han va och vingla över mittlinjen och de blev spännande när de kom vägräcken då de blir 2+1 vägar.. Ja satt och berätta nått och såg just att han vingla så de blev ett långt F ja sa, då skratta vi båda haha :P

Men han stanna av på Shell iallafall och då börja nån gubbe prata me han om bilen och iofs, den har ju "några" år på nacken så hela bilen är ju typ ett enda stort glapp så kanske inte är så konstigt om han vingla omkring. Tyckte han va så skön när gubben där fråga om varför Forden gick varm. Han ryckte bara på axlarna, han tyckte väl att de skulle va så :) Vi sa hej då och ja va väl hemma vid 5 tiden. Ja hoppas att han lyckas me sin resa!


Ja ha vare me om en del konstiga saker, mest att ja vart på fel ställe vid fel tillfälle, men de här kommer ja aldrig glömma och inte Robin heller. Såna bilar hittar man inte i diket! :P Och tänk om vi aldrig fare till Ume, eller farit när vi for, eller inte virrat bort oss, då kanske vi int hade stött på de här märkliga.. :)

Som vanligt så har man aldrig kameran me sig men några mobil bilder blev de :)






Väldigt dålig bild på bilen i diket. Ska se om ja kan göra den ljusare :P

De måste vara ödet?

Ja ha vare me om en hel del konstiga saker i mitt liv men ja har aldrig någonsin vart me om att bogsera upp en A-Ford från 1929 i originalskick som kört från Vallentuna, ur diket nån mil utanför Lövånger kl halv 4 på morronen. Visst händer de andra bilar, men de händer inte såna där! Kan knappt tro de än.

Berättar mer senare, just nu velar jag om ja ska sova eller vara vaken.

Galet galet!

Shit pommesfrites

Va just ut och tog en cigg och de va helt knäpptyst ute. Inte en bil nånstans och de brukar då aldrig va tyst en hel cigg iallafall. Inte för att ja brukar störas av trafiken för att ja är så van men ibland är de kul när de är tyst :) Längtar tills sommarn är här och man kan åka upp till Finnträsk som är min barndoms sommar :)


Har upptäckt en grej och nu kan ja igentligen inte uttala mig om de eftersom ja inte har barn, men man kanske blir så.. När vänner får barn så kommenteras de hejvilt på bilder om hur söta och gulliga dom är, gärna med minst 4 hjärtan och kommentarer som "jaa hon är så söt, och din gullegubbe också <3 <3 <3".
Men va vet jag, en da kanske de blir så för mig också :P

Har avnjutit en kall Norrlands och kommer nog sova om en stund. Har vart skit trött och slut hela dan men de är rätt skönt me en hemma kväll en helg med Så ska det låta :) Godnatt folket!


Sådärja

Idag behövde man iallafall int vakna upp och va deprimerad :) Nu har ja tage tag i lite saker i mitt liv och även halverst löst en gåta angående en epa från Malå och ett par fälgar.

Nu ska ja ut i solen och ta en cigg!


Nu är det på g! Finnträsk ♥

Vad händer??? Vila i frid..

1. Nu har Burken avlidit också. För inte så längesen gick Rock Olga bort, tidigare i veckan gick Rock Ragge bort. Läste i en skvallertidning i veckan att Little Gerhard skulle ut på turné i sommar med både Burken och Rock Ragge.. Kom att tänka på ett klipp ja såg förra året. Hur mycke missbruka man int låten Hey Baberiba med Burken och Rockfolket som liten? :(

Burken, Little Gerhard, Rock-Olga & Rock-Ragge - Allsång på Skansen 2008

Nu är de alltså bara en kvar.. Vila i frid!

 

2. Hur faan kan tv4 sända reklam under spelningstid i slutspelet??!!

 

3. Läste att Rodney från BB hailat i huset och kan få fängelse upp till 4 år. De är ju helt galet, man får ju för fan typ 6 månader för våldtäkt. De svenska system är tamefan helt åt helvete!


Vilket jävla skämt

Rekryteringsmässa inom gruvnäringen?? Man kunde typ prata 5 sekunder me folket sen sa dom ändå som vanligt "Sök via hemsidan". Totalt onödig resa, eller de va ju kul att åka upp med grabbarna och komma ut lite men själva rekryteringssaken sög ju.

Nåja ja ville döda Robin imorse. Dom ringde och skoja att dom va på väg så ja hann int göra allt ja hade tänkt på morronen. Men de va en trevlig resa upp. Väl framme i Lule kom vi alla fram till att Kulturens Hus låg till vänster, men så skulle vi söka upp Arbetsförmedlingen mitt i allt..

Efter gruvskiten så mötte vi upp Linda med lilla Cornelia och vi drog på kina resturang och käka buffe :) Va snällt av min vänner att stå och vänta på min andra vän så länge, de uppskattas! Va skönt att vi hann träffas iallafall, blir ju int allt för ofta längre :(

Vi sa hejdå och vi andra styrde kosan hemåt. Då fick ja världens känsla av att vi fortfarande gick skola. Jonas säger som vanligt åt Koch att hålla käft ungefär tre gånger i minuten :) Sen när vi va i Byske så sa Koch "Åh ja är redan less på Byske", vilket Robin uppfattade som "Åh ja är redan lesbisk" =)

Sen väl hemma så for vi förbi bönhuset och Erling med sin nya grupp. Lyckost dom!
Nämen de har väl vart en rolig dag förutom den där gruv grejen. Saknar min klass helt klart, älskar alla rappa kommentarer som flyger ut :)




Bra bajs

I min argsinhet for ja till stan ikväll, köpte godis och mötte upp Robin på Kioskpiraten. Sen bestämde vi oss för att fara till Bella, vi tog varsin väg å de va försten dit :P Ja tog Skehamn leden och Robin genom stan. Adrenalinet igång när ja såg en bit före att de int alls va nån 940 på hennes parkering.

Men då såg ja i backspegeln, där kom han me ett jäävla breställ hahahaa! Så både ja och han kasta bilarna över både trottoarer och gräsmatta :) Ja tror ja hade sönder nånting, fick för mig att bilen börja låta skumt men kan va min inbillning också. De blev oavgjort iallafall :)

Vi såg Big Brother, jag å Bellan drog en repa på Krysset. Nu är ja lite mindre arg iallafall :) Borde ta en dusch och sova, imorrn ska ja upp och fara till Lule me nå grabbar från klassen på rekryteringsmässa inom gruvnäringen. Ska bli kul me ja + fyra grabbar i en trång Peugot :)

Å vilken jävla dimma de va ikväll! Fick gå ner på 60 ungefär, ja såg jävlart int ett skit på Spisen! Knappt vägen å deffinitivt int avfarten heller. Men ja fick mig hem iallafall :)

Citatet ikväll: "Men vi kom förbi en stund, vi ska ändå upp tidigt imorn å sova!". Tänk va kul de kan bli ibland när groder hoppar ur käften på en. Nämen en dusch och sängen va de ju! Godnatt :)

Jävla dag

När ja såg snön imorse så tänkte jag helt seriöst: "Nej nu tar ja bilen, åker på bolaget, köper en sjua sprit, super mig full och sover resten av dagen!". Men ja har inte tagit mig så långt än men som sagt tanken har slagit mig.

På tal om ingenting så har ja fundera på saker som ja aldrig förstår mig på.

1. Vädret. Vafan kan de int bara komma 30 cm snö på en gång och sen är de slut! Så jävla enerverande me go vädre ena dan, snö och slask den andra.. FRÄS!

2. Karlar. Jävla påfund de där, dom beter sig precis som tjejer. Dom tycker vi är komplicerade å va faan är int dom då? Igår fick ja ett sms av en karl som va skitgnällig för att han int fått nått på ett tag.. JAHA å va fan ska ja göra åt de? Du bor i Sundsvall jävla nöt. Sen ber han mig skicka en bild, men ja orkar inte, då blir han sur, precis som en jävla brud. Jävla ärthjärnor.

3. Nagellack. Varenda gång man ska måla naglarna så blir man automatiskt pissnödig eller så är de nå annat som man måst göra så man kladda ut hela skiten. Spelar ingen roll om man är nypissad, så fort en handen är klar, självklart den som man torkar sig me också, ja då måst man på tjotta.

4. Facebook spel. Ja jag spelar spel på fejsbook, ungefär 1½ numera. Ja de är kul, men sen när man har tagit bort vissa spel och folk fortsätter skicka förfrågningar att man ska skicka dom grejer. LÄGG NER, ja har int besvarat en enda grej från de spelet på säkert över 1 år! Märker aldrig människan de??!


Som ni kanske märker har ja en dålig dag. Kommer nog fara till Kåge, köpa en fet godis påse och bädda ner mig i sängen med filmer. Kanske borde kolla klipp på Big Brother, de brukar få mig att skratta. Eller slå igång "I en annan del av Köping", de brukar också få mig på bättre humör. Eller mysa med gammkisse, men han brukar nysa mig i ansiktet.. Men de är väl smällar man får ta!

Jaha

Man vakna och så va den här dan förstörd.. Mest pga ja såg skit snön på altan. Fan va ja känner att livslusten sugs ur mig när de vart varm och skönt ute i nån/några dagar sen kom jävla snö jäveln igen.. Visserligen finns de massa skit att göra inomhus men ja känn ba "näe".

Kanske lägger mig i sängen och tvångs sover eller nå. BLÄ


Stor Hasse


Liten Hasse



Listen honey

Ida är en sån här da när ja känner mig förbannat på allt och alla. Får såna dagar ibland, vet inte varför. Känns som att ja när som helst spricker i ett raseriutbrott. Sen gjorde de cp ont att duscha för den fina bulan/såret ja fick igår.

Nä nu ska ja gå härifrån innan ja slår sönder nåt. Desperata hemmafruar ikväll!

Nostalgi som faan

Ja snubbla in på S club 7 om de är nån som minns dom?? Ja kom ihåg att dom hade en serie och den följde ja när ja va liten. Kan faktiskt fortfarande vissa danssteg till den här :P De här klippet borde vara från serien :P

 

Å när ja väl snubbla in på dom så snubbla ja ju in på Spice Girls såklart! Ja va ett väldigt stort fan av dom när ja va yngre och ja minns att när man gick på Ostviksskolan så gilla man antingen Hanson eller Spice Girls, sen hade vi "krig" mellan varann hahaha :P Så nu sitter ja och drar hem från youtube för att spara deras album på datorn.

Ja har faktiskt en tanke på att tatuera in en låt titel från dom efter som den låten betytt en jävla massa för mig genom livet.. Nu skulle man bara haft tag på deras dåliga film som dom gjorde haha!

 

Å fastän dom va mina största idoler så gillade ja ändå Jerry Lee Lewis - Great Balls Of Fire mer än dom.. Ja visst är de kul :)

 

 

Sen på de så har jag och kissegubben sett Lejonkungen. Kan nog nästan inte bli mer nostalgiskt än så :P


Schezuz

Har ju försökt dygna idag men de ha int gått så bra. Vid halv 8 va ja iallafall ut och sparka igång traktorn för att bära bort lite snöhögar baki fuse. Kl 9 drog ja till kiosken, me traktorn. På väg hem så tänkte ja på att de int är nån lastarmsfjädring på den så hela traktorn blir ju som en stum klump.

Då kom ja i ett osynligt gupp i lite för hög fart och jävlar i havet va ja lätta ur stolen och slog huvet i taket. De blev en redig jävla smäll. Känner av de i ryggen också. Blev faktiskt lite orolig när Bella börja babbla om hjärnskning men ja lyckades ju sova ändå och känner mig int mer dum i huvet än före :P

Sen körde ja fast å va på väg att tippa :) Bra månda! Nu: Ullared!

I'm forever your's faithfully

Jaa ja har vänt dygnet därav flera och sena inlägg.

Men ja ville bara passa på att hylla min absolut bästa vän. Jag har många bra nära vänner, men ja har ändå en som är den bästa. Hon som aldrig dömmer. Jag vet att ja kan ringa till henne en kväll och säga "Hej du ja ha dragit i mig för mycke heroin, kan du hämta mig?" och hon skulle svara "Ja de kan ja, va gör vi åt de här sen då?". Hon skulle aldrig dömma mig utan hjälpa. Eller så skulle hon sitta där och äta heroin hon också haha!

Nämen skämt och sido, vi har då aldrig tagit en drog i hela våra liv men ni kanske förstå va ja menar. Hon har räddat mig ur situationer då säkert många hade gått iväg. Hon såg till att ja hamna på toxen en kväll istället för fyllecell. Vi har känt varandra nu hur länge som helst. Jag vet hur hon funkar, hon vet hur ja funkar. Ja kan avslöja mina mörkaste hemligheter och hon är tyst som en mus och som sagt, dömmer mig aldrig.

Alla borde ha en vän som ja har.


Har sutte och kolla igenom bilder och satan va vi ha vare med om grejor tillsammans. Bilder från alla möjliga stunder. Vi tar kort på varandras rövar när vi renoverar lägenheter, vi älskar björnfittor och att leka lappar på Statoil, äta räkost till korv.

Jag älskar dig Bella, I'm forever your's faithfully :)



A good friend will come bail you out of jail
But a true friend will be sittin next to you saying.. "DAMN WE FUCKED UP!"










Det är hit man kommer när man kommer hem

Kom just att tänka på en sak att ja faktiskt blev specialbehandlad som liten av skolan, fast de va inte så konstigt men ändå. Ja fick åka taxi till och från skolan pga att ja måste korsa en hårt trafikerad E4:a för att få mig åt skolan. De här va ju innan allt byggdes om och vi fick en gång bro.

Men de är ändå lite sjukt att ja har för mig att ja fick åka taxi tills ja gick i årskurs 3. Ja tror ju inte precis att man är så mycke bättre på att se sig för bara för att man är 8 år eller nå sånt. Men nu hade ja ju fått lära mig som liten att efyran = aja baja så igentligen va de aldrig nått problem. Ja lekte själv på gården utan att vara nära vägen men ur skolans håll så borde ja fått åka taxi ända till årskurs 6.

Då kom ja att tänka på ett gammalt par som bodde rakt över våran korsning ut mot efyra, som sagt innan allt byggdes om. Huset är idag rivet, gubben dog på min födelsedag för många år sen och ja vet inte vars hon tog vägen.. Men dom brukade följa mig över vägen. Ja blir så glad när ja tänker på hur fint de är när grannar hjälps åt när de kanske krisar ibland. Ja saknar dom två, de gör jag. Han hade sailor tatueringar.

Pappa har hjälpt till en hel del med traktorn i "våran del av byn", eller ja i resten av byn också.. Men då hjälper man till sen kommer dom förbi med bröd eller va de nu kan vara. Tror aldrig att han skulle neka nån som va i behov av hjälp. Ja önskar och hoppas att den dan ja väl flyttar till hus att ja får komma till ett sånt ställe, där grannarna är överens och hjälper en när de krisar. De är helt klart guld värt!


Ja har en annan granne som fortfarande lever som vi kallar för Karamellkokarn iochmed att han kokade karameller förut innan sockret blev så dyrt. Nog va man dit ibland "bara för att hälsa på" och kanske få sig nån godis bit hem ;)


Oldies but goldies

Satt och fundera på nå bilder som ja int sett på länge och lyckligtvis så hitta ja dom! -25 ute och vi lyckades smälla igång Tommys Kapitän när ja bodde i Burträsk. De va tider de..


Full elefant


Spyende elefant


Dålig elefant!






Perfekt kylskåp på skuffen!




Sen hitta ja tre snygga brudar på Olles på kvällen :)

Fuck you right back

Jag är en sån som går och fundera för mycke på va folk skulle tycka och tänka om saker man gör men nu har ja tänkt sluta me de. Från och med nu ska ja köra över allt och alla om de behövs, folk gör ju de me mig så varför inte? Igentligen så har ja ingen aning om varför ja ens bryr mig om va andra tyck..


Well I know what's right, I got just one life
In a world that keeps on pushin' me around
But I stand my ground and I won't back down


Hårda bud i Mellerud

Så va den här helgen över alldeles snart. Helt ok skulle ja vilja säga. Ja hade ju ett kort men bra förhållande under fredan haha, dock hann ja va otrogen me Bella :P Rackarns!

Funderade på om gamm katta hade legat kvar på samma ställe på mitt rum sen i fredags när ja kom hem i natt. Han såg trött och förvirrad ut men dock söt. Tror polisen stod och spana efter fortkörare eller nånting i Boviken. Tur att ja int åk dit för de, kanske för att köra för slött isåfall :P

Måst ut i fuse sen och leta kofångare på tal om bananer. Snålkatten går runt och äter sopor på golvet. Föresten så borde ja platta mitt hår oftare kom ja fram till i helgen.


Gud va ja är glad att komma hem till ett ombonat hus, mat i kylen och föräldrar som aldrig dricker. Ja menar inte att föräldrar som dricker under barns uppväxt skulle vara sämre, men nog har de vare skönt att växa upp i ett nyktert hem. There is no place like home!




Ta och klipp dig din långhårte djavoul

Fan va mitt hår växer som ogräs. Klippte mig dan innan nyårs och nu är de långt igen. Blir en omgång innan sommarn, då ska ja köra på lugg IGEN... De har ju int gått så bra för mig precis, men ja får väl ge de ett till försök. De är så jävla snyggt me lugg så de måste gå!


Nu ska ja packa sen dra mig mot stan. Blev jävla rassan när ja steg upp och såg snön.. FÖRBANNAT. Pappa gled förbi avfarten mot efyra när han skulle och handla idag, tydligen snorhalt ute. Tur att våfflan int gå så överdrivet fort då ;P Såg en ny grupp på fejsbook igår, typ bojkotta dom som kör 70 på Skelleftehamns leden.. Så jävla töntigt, lägg ner. Då måste man ju skapa grupper om alla vägar i vårat avlånga land.

Ja kommer fortsätta ligga på mina stadiga 80. Nä packa va de ju! Puss!

Eddie Meduza - Ta och klipp dig


Hungry eyes

Har just sutte och sett Halv åtta hos mig, dom va ju tydligen hemma hos Billy Opel i veckan, de va kul att se :) Typ en ungkarl ja skulle kunna gifta mig me :D Roligt att se lite från Dalarna.


Billy Opel - Motorsåg och falukorv


RSS 2.0