Brrr

Idag va ja me om nått som inte är så vanligt för mig. Även om vi eldar för att få värme så har vi ändå varmvatten jämt, även på sommarn. Men så sto ja i duschen nyss och tänkte faktiskt raka mitt fagra ben där tänkt sätta tatueringen imorrn så Johanna slipper se min vinterpäls hähä :P

Mitt i allt känner ja bara hur de blir kallare. Vrider på kran, ingen skillnad. Bara schamponera sig fort som fan, balsam va bara glömma :P Är nå fel me termostaten i vattenpumpen. De sug, men ja ska väl va glad att vi slipp elda för varmvatten iallafall :P

Nu blir de snart sängen och änglagård 2, får väl se om ja fattar nå mer :P

Snabba svängar

Blir en ny tatuering imorrn, en som är till mamma och pappa :) Nu blir de duschen iaf, luktar surfisk :P

Logiskt

Det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, du har inte en aning, aning
det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu


Änglagård

Har just sett klart den. Tog en paus i fordonsfaserna, fick underkänd på en och upptäckte såklart att ja vare rätt korkad på några frågor.. Men ja man lär sig ju av sina misstag! Men ja fatta int så mycke av Änglagård.. Tyckte allt va så skumt. Får väl se tvåan ikväll och se om ja fattar nå mer.

Har vart på kiosken och köpt snus. Släppte ett lastbilsekipage i en korsning som ja igentligen inte behöver göra men han hade mer fart och behövde mer plats. Fick ett blink som tack och då blev jag glad :) Nog för att jag alltid försökt se till att släppa folk i olika situationer sen jag fick körkort, men de är trevligt när man får nått tillbaka :)

Nu blir de tvätt kväll så dags att hoppa i tvätt kläderna sen skumma igenom b körkortsboken och röja lite här. Röv!

Stryk

Ja ibland borde man ha stryk. Tänker bjuda på exklusiva bilder från min webcam kollektion som ja tog för några år sen.. Haha ja va ska man säga?







La ihop två bilder till en gif fil.. hehe
















Haha ja de är ju tur att man har lite humor iallafall och kan bjuda på sig själv :P

Kärlek

Va till Bella idag. Vi verkar tänka likadant. Ja brukar våldta hennes internet och ladda hem filmer och till min förvåning hade hon redan drage hem Änglagård :) Ett mindre problem då alltså, sen visar de sig att vi köpt likadant hårband på Intersport och vi velade mellan ett annat också haha!

Förutom de så har jag nu hemma alla säsonger av My Name Is Earl och saknas kanske 2 säsonger av Jims Värld :) Vet inte vars ja ska börja se haha! Fick även lite desperata hemmafruar :)

Vi drog på Wok n Roll och käka friterade räkor tills de spruta ur örona på oss. Då lubba vi hem till Bellsan och såg Get him to the greek. Kan rekomendera den filmen, inte så jävla mega bra som ja trodde att den skulle va men helt OK :) Har även scannat in alla bilder nu, tog bara 2 månader att få tummen ur röven att göra ne hehe :P

Nu ska ja se nått, vet bara inte vad! Puss!


Min brutalt söta pappa försöker blåsa ut dom elektriska ljusen :P


Farfar och pappa på en av våra lägdor. Huset till höger är rivet för där
går numera södergående körfält i e4:an

Tjatkärring

Ja känner mig som en sån. Har pratat me Linda, dom har ju bokat resa till Egypten på onsda. Igår sa hon att enligt Ving så va de lungt dit dom skulle men läste på Norran och UDs hemsida att dom avråder idag alla icke nödvändiga resor till hela Egypten.

De är ju inte så att ja inte vill att dom ska fara på semester, men man blir orolig när man läser de! Så hon skulle prata me Ving sen iallafall, dom verkar inte ha uppdatera hemsidan för där står de fortfarande att de är lungt att åka men ji tvivel..

Aja man är ju bara orolig, har ju då prata me na :) Får väl se om ja får tag på min partner in crime Bella, vet inte om de blev en hård natt igår. Är sugen på nå kina mat faktiskt :)

All eyes on me

När ja vakna imorse hade ja ont i ögat. Inte brunögat utan de vanliga ögat. Eller båda två är de väl. Fattar inte va ja gjort, de suger iallafall.

Sen kan ja ju tala om att ja köpte två Brämhults juicer i fredags för ja tänkte pumpa i mig lite vitaminer men clementin juicen va int alls nå god.. Trodde ja tog en apelsin men icket. 
Är sugen på nå gott men vet inte vad.. Verkar iallafall som att de gett nått att vara hemma i helgen iallafall, är då bättre än igår :)

Kom just på att ja har sovmorron imorrn, pappa är jobbar eftermidda så då är han upp och eldar :) Skönt! Ibland suger de att vara hyresvärd. Ibland måste även ja stanna hemma för att elda om ja har planerat nåt.. Men de går väl bättre när de int är bajskallt ute iaf.

Äh ska självdö en stund till och hoppas på att nån kommer hit me nå gott, även om de inte lär hända :)


Drömmar

Om jag nångång har råd och har kvar 142:an så vill ja lacka om den, samma färg men den har ju sina skönhetsfläckar. Folk påpekar alltid att jag skulle ha haft originalhuven men om ja får va så fräck och säga de själv så näe ja tror inte de... Visst om ja vill ha bilen i originalskick men ja trivs med den mattsvarta huven. Brorsan skulle nog kunna fixa den åt mig så den blev finare.

Den sticker ut med sin orangea färg men lite mer med mattsvart huv. Är precis lagom "styling" eller va man ska kalla de för.. Men som sagt, de är ju drömmar :)


ORKA

svettas fast de int är sommar!! Mina långkallingar är jävlart genomblöta.. Öppnar man fönstret så frys man ihjäl! Äh nog klagat, nu blir de Desperata Hemmafruar och kanske ett besök av Ben & Jerry..




Usch

Tråkit och jobbigt. I veckan så såg ja en sak på tv och ja blev fan upprörd. Programmet hette "Kvinnor som mördar" men i programmet visar de sig att de är hennes make som skjuter killen som hon är otrogen med. Hon va nån slags elev hjälp på en skola och inledde en relation me en elev och ja påstår inte att de är okej, men för att maken skulle få sympati så försökte dom övertala åklagaren att han gjorde de för att han hade ett brustet hjärta och massa skit..

Vafan? Hur surt livet än är så mördar man fan ingen! De kom fram i slutet av programmet att maken sköt killen av en olycka, hon fick mer fängelsedagar än han eftersom att hon inte kommit till rättegången eller va fan de va.. Så han fick 90 dagar ungefär för att ha skjute en kille rakt i fejjan, hon fick 95 dagar för att inte ha dykt upp i rätten.. Verkar inte bara va i Sverige som rättsystemet är helt urkukat..

Nu ska ja ta en lång dusch och parkera mig i sängen.


Då: Hasse brukade sova i handfatate i Burträsk. Typ 2007


Nu: han sover inte där men en liten jämförelsebild på skillnaden i storlek :P

Fyfan va ja svettas, sitter fast i datastolen. Hittade billiga linnen på Maxi igår för endast 59 pesetas. Ska dit och shoppa en hel hög, mina går ju alltid sönder...

Sicko

Ja de va rent tungt idag fram till lunch me feber men de gick bra ändå. Kände ändå att ja gjorde ett klokt val att fara, va ju trots allt sista skoldagen :( Men men är inte mycke att göra åt, får väl va glad över den roliga tid jag haft tillsammans med klassen och Erling :)

Sen så är de ju blia nu vilket innebär att min bil har tinat fram :D Jag kunde öppna bagaget för första gången nån gång på förra året :P Men de lär väl inte hålla i sig så länge. Vovlon läker glykol också, måste ha nya slangklämmor. Hade tänkt ta Robin till hjälp me bromsarna men han åker ju till Aitik på sönda och jobbar. What to do.

Ikväll ska jag sitta hemma och se lite serier ja missat under veckan. Orkar inte fara ut, kommer och går i vågor me förkylningen. Är ju fest imorrn men är ytterst tveksamt att ja kommer fara.. Int mycke att göra åt de heller. Jag vill börja följa Sons of anarchy men ja vågar inte, risken är att ja blir för beroende.. Kanske sen, om DH lägger ner nån gång!

Sist ville ja bara berätta om nått som är så nasty och fel på alla sätt, de är när man skiter och de skvittrar upp vatten i skitan.. USCH! Visserligen händer de inte ofta för att varje gång ja går på toa så lägger ja papper i först, men ibland så går de dåligt.. Näe, fyfan va vidrigt!


Haha FYFAN va arg ja skulle va på katten!

Blä

Imorse hostade jag lite men efter lunch va de som att nått slog ut mig. Inte kul, har försökt sova ikväll men utan resultat. Känns röv, vill på skolan imorrn för de är sista dan med Erling men ja vi får väl se hur de känns imorrn och om ja har nån feber.

Hade massor att göra ikväll typ tvätta, duscha, plugga, göra faser men nu ska ja lägga mig igen. Dålig banan!


Piss, ost, nä-ää ja ska inte ha nått

Hade tänkt till stan och köpa nå klea men då befann sig min vapendragare på klassresa i Österjörn.. Wtf? Så då har ja fingervirkat istället. De va kul att få världens flashback från barndomen.

Imorrn måste jag isolera mig från omvärlden och göra faser annars jävlar måste jag spöa mig själv. De skulle nog se kul ut men jag vet en som gjorde de en gång, han såg int alls nå kulig ut efter de..

Äh nu ska ja krypa till sängs med Hasse som jag tror förlorat de lilla förståndet han hade haha.. Tur att de blir vår och sommar snart så han får vara ute och ha för sig de han nu har för sig :) Gonatt fuckers!


Lolcats ♥ Har några nya att visa er :)

Vuxet

Tur man är vuxen nog att bestämma själv va man ska äta så de blev chips till kvällsfika :) Är jättetrött så blir tidigt ikväll. Ser att Cougar Town starta om på Kanal 5 ikväll fast då funkar inte skiten....

Adjö


Min idol sen 12 års ålder. James Dean ♥

Min lilla storebror

Såg att han skrive på fejsbook att han va less på att folk parkera på hans motorvärmar stolpe så ja skrev och förslog att han kan ju låna hem en pansarvagn och köra på den/dom :) Men sen kom ja på att ja är inte säker på att han har nån bil.. Kanske är bara nån som ställer sig där hur som helst, men då kan han ju parkera pansarvagnen istället :) Han är ju numera teknisk officer och skruvar i såna där :P

Men han har köpt sig en till bmw som han ska hämta i Drängsmark nån helg nu.. Bra skit.

Blev en helvetesfärd till affärn idag. Mitt emellan två av/påfarter på efyra så kom de in snö någerst och blir jävla kondens i hela bilen så ja såg inte ett skit! Satt och torka av framrutan som en tok men de gav lite åsså blev ja bländad av mötande trafik. Kunde ju inte stanna direkt heller så fick mig till en avfart iaf.. Tur att ja inte hade nån som skulle köra om mig, då hade ja nog prejat den av vägen :P

MEEEN gamla bilar är charmiga :) Kanske blir så på nya också, de vet ja inte :P

Underskatta aldrig en gotlänning...

Ja kan nästan slå vad om att de va samma gottlänning som ja prata me idag som när ja ringde och sökte studielån haha! Nåja ja är iallafall skitless på att CSN ska bara va konstigt.

För att göra en lång historia kort så har jag iaf sökt studiebidrag + lån för ett halvår då ja inte visste hur länge ja skulle gå skola när ja väl sökte, sen när ja fick veta datum så va ja in och ändra det. Trots de så har de stått att ja ska få utbetalningar fram till juni..

Jaha så då ringde ja in för 58458 gången den 19:e och fråga va som stod på. Då sa hon som prata me mig att jag måste få min första utbetalning för att allt ska synas på internet och bli som de ska.. Jaha då fick ja ju pengar den 20:e men inge ändras... Inte idag heller så då fick ja ringa in IGEN...

Då berättar killen jag kommer till först att ingen har haft hand om mitt ärende så då kopplas ja vidare till en handläggare och står i kö i 87 år. Då va de gottlänningen som svara och de visar sig att ja "fallit mellan stolarna" typ. Han visste som int varför inget ändrats men nu skulle han fixa de imorrn...

Så i övermorron skulle ja kunna logga in och allt skulle stämma, då är de alltså upp till bevis annars ska ja tamefan strypa nån! Blir pengar på sparkontot direkt, har slösat tillräckligt nu. Har några saker ja måste köpa som är nödvändigt, typ linnen och skit.. Måste ju ha lite sparat då uppkörningen kosta miljarder och man kan ju alltid kugga...

Nu ska ja fara på affärn och köpa nå gott, nu är ja less!


She's my cherry pie

Här är körsbären Johanna gjorde på mig i fredags. Som sagt, är skitnöjd :)


American pancakes

Gjorde de till lunch idag me lönnsirap och om vi säger så här, skulle då int vilja äta de till frukost.. Huga! Tacka vet ja rostat och Oboy :P Men de va kul att prova, har ju massor kvar av pannkaksmixen i paketet..

Nu ska ja göra nått som ja borde gjort för länge sen och de är att byta låtar på MP3n. Jag är en sån som väljer ut vilka låtar ja vill ta bort och sen lägger ja till nya, men ändå lyssnar ja inte på hälften av dom så några har säkert vart me sen tidernas begynnelse.. Så nu ska ja rent ta bort allt :)

Fast ja har ändå lite ångest över de.. Men de löser sig nog :)

9w3yu9

Igår va bakis dag så de hände inte så mycke fränt. Idag ska ja bege mig åt staden och köpa mig en sallad. Har vart dö sugen på att fara på Ica Torget och slänga ihop en egen sallad men nu har ja inte gjort de än, och de va kanske 3 månader sen ja kom på att ja ville göra de första gången...

Så idag far ja. Haha fan va roligt American Idol audition är.. Vilka stolpskott de finns!

De blev en dyr kväll i fredags men vafan, är inte ofta jag iaf gör så. Är redan less på krogen men har lovat Isabelle en runda i februari men sen blir de lungt. Ja saknar riktiga hemmafester då man festar in på morron.. Får nog köpa mig ett hus snart så de går fixa hehe.. :P

Äh nu ska ja äta frukost, tjingeling!

Bajs bajs bajs

Den här dagen gick mega segt fram till kl 2 då ja äntligen fick sluta och bege mig till Kaaug och Johanna som gjorde min andra tatuering och ja är rent jättenöjd med den! Så Johanna kan ju räkna me att hon fått sig en stamkund ;) Rejsade till stan och bolaget för ikväll ska ja rent ut på krogen!

De är inte ofta jag vill men nu ska jag ha EN rolig kväll, har ändå lagt undan pengar så de är lungt. Inte för att ja vet om de är dåligt att dricka när man nytatuerat men ja lär nog inte dö.. Och dör ja så är de nog inte av den orsaken :P

Sup lungt!

Snåltarmen

Idag så for ja på affärn och tänkte köpa mig nå riktigt gott till midda eftersom pengarna rullade in på kontot inatt och jag va sugen på nå smaskigt! Men efter att ha levt på ungefär noll pesetas i två månader så blev ja så jävla snål att ja kom hem me en jordgubbsfil... Jävla snåltarm!

Klarade just av min första fas iallafall, de va ju bra men ja måste verkligen verkligen plugga mer. Nu va de ju int ens nå om lastbil direkt, va väl mer frågor om trafiken och märken å skit.. Sen verkar man bara ha 10 försök att klara av alla faser och test och skit allt som allt, känns ju bra.. Not..


Kommer då sova gott inatt. Har ju kört idag och sutte på helspänn eftersom aset till lastbil är så jävla stor och man måste hålla koll på tusen saker samtidigt. Sen körde ja på banan i övningsgropen och de va riktigt tajt me den förra lastbilen så ni kan ju gissa va de blev me den här.. Men ja klara mig utan att plocka nått träd eller dylikt :)

Hatar teori men what to do :)

Mmmhmm

Vaknade kl 5, utvilad och allt :) Då fyllde ja på min telefon, har inte haft några pengar alls på ungefär en månad. Har vart skitgay att inte kunna svara på sms eller ringa upp ett missat samtal.

Upptäckte idag att TV400 har blive Kanal 11 eller va de nu hette och de va ju bra förutom att nu sänds inte mitt favorit trailer park trash program Jerry Springer på samma tid.. Va ska man nu göra kl 18:10 när man är sugen på att kolla på trailer trash med hockeyfrillor..?

Nåja, ja överlever väl. Nu ska ja slänga på mig nå kläder och sen blir de en rolig dag som väntar :)

Brooschla

Är cp trött, går och borstar tänderna pronto. Längtar till imorrn, då händer de spännande grejor! :)
Godnatt fulingar :)


Mjau mjau mjau mjau FISK

Har just skottat av mitt monster till bil. Tänk om man skottade av den lite då och då medans de toksnöar mensi icket! Sen kunde ja valt att inte stå uppe på parkeringen vid huset, för annars då är de bara dra av snön och sen tok köra därifrån men nu måst ja skotta bort allt som va på bilen... Men jaja, de är ju motion iallafall :P

Höll på att bli cp i hjärnbögen när ja ringde till Csn när ja kom hem. Hörde "Tack för att du väntar" säkert 22,8 gånger i sekunden! Okej kanske inte men de kändes så.. Nu fattar ja då lite mer iallafall än va ja gjorde imorse.

Katterna är hjärndöa, den ena mer än den andra. Den svarta är senil och jobbig, pratar hela tiden och MÅSTE ligga i mitt knä eller va där ja är.. Sen får ja dåligt samvete om ja inte har han i knät då han är så gammal och kan trilla av pinnen säkert när som helst, men ja de är lite småjobbigt. Hasse tror ja är understimulerad och rejsar genom huset, leker med mattor och allt möjligt. Tror han längtar efter sommar, då är han ute nästan hela tiden :) Nu går dom bara ut på bron och sen in direkt igen.. Jasi dessa djur :)

Ikväll ska ja bara träna på att lära mig säkerhetskontroll före körning eftersom ja ska köra igen imorrn. Eller lära mig någorlunda.. Sen hatar ja kör och vilo tider, dom kan fan brinna i helvetet, satan så jobbigt! Ville spy och skita på boken idag för ja blev så less!

Nä nu ska ja göra mat, sen ikväll ska ja nog ut en tur i månskenet med Televerkarn :)


Kärlek :) ♥

Gnorf

Igår låg ja på mitt golv i en timma, ja vet inte riktigt varför. Ja kände mig bara less på att sitta och ville inte stå eller ligga i sängen så de fick bli golvet. Men de va en upplevelse de också :)

Ny dag och ännu mer teori. Imorrn ska ja köra på eftermiddan. Ny lastbil, ny växellåda, längre hjulbas och längre överhäng men de ska nog gå bra de också. När de blir dags för att köra med körskolan blir de också ny lastbil och den gången är de en torpedare men de ska nog lösa sig de också :)

Hoppas min lunch smakar gott idag, slängde ihop nå kyckling me creme fraische men de vette fan om de blev gott.. Såg just på CSN att de är planerat en utbetalning av studielån imorrn men den är ju på fel belopp och allt verkar skitgalet.. GÖH om bara CV kunde ha fixa de där från början! Blir telefonsamtal när ja kommer hem..

Nu måst ja duscha, luktar snusk och usch. Hejdå.


NINJAAAA

Jävlar va sömn ja har klämt ur den här natten. Hur många timmar som helst. Kan ju nämna att ja älskar att sova :) Kan ju nämna två saker ja är avundsjuk på också.

- Folk som har snygga ögonbryn. Ja får aldrig till mina som ja vill och dom är blond vilket ja hatar så då måst man färga å skit..

- Folk som kan ha lugg. Ja vill å kunna men mitt hår gör som de vill och har en virvel mitt i luggen också.. Fast ja har funderat på att klippa lugg nästa gång för ja kan ju alltid sätta upp den me klämmor som ja gjort alla andra gånger.. :P

Meeen man kan ju int få allt här i världen :) Sen hade ja faktiskt inge mer att säga tror ja så ja slutar väl här och bjuder på en bild iställt.


Pung

Hade nyss en skrikande tant från CV i örat och hade en senil katt som höll mig vaken inatt. Jag låg faktiskt hela dagen i sängen igår. Varför? Vet inte. Ja åt inte ens midda, frukost eller nåt.

Nu hoppas ja pengarna rullar in i veckan och då sticker ja till Ume på freda och käkar på tacobar. Där får man ta huuur mycke smältost man vill ;) Plugga tung pung teori nu och tvätta kanske. Har bara smutsiga kläder :)

Äh

Ja har nog alltid vart en sucker av Brolle Jr... Även om hans musik int alltid vart den bästa så har han nått speciellt.. Å de blev ju inte sämre när ja fick träffa han i höstas hähä... Å dessutom veta vars han bor, och de är kanske 5 km från mig.. :)

Men däremot så upptäckte ja en riktigt fin låt som han hade. En låt som ja tagit åt mig, även om ja inte är född i en liten by i ett av världens hörn, men den va fin ändå.. Slänger in den åt er.


Dixieland Rock

Ja kom på nu efter förra inlägget att ja kanske är lite elak mot folk.. Men vafan, som sagt är ju 99% muppar på den sidan så ja hör väl till en av dom :P

Vill dela me mig av lite mer bilder :) Kanske märks att ja vare hemma hela helgen, har säkert skrive inlägg idag för hela veckan haha..


Här är min "lillebror" på stranden. Mannen som Maria tänkt att ja ska gifta mig me :P
Och även om vi inte pratar så värst mycke idag så kommer han alltid va min lillebor från Cheesebay :)


Julafton 2005


Vardagsrummet i lägenheten som ja bodde i me Marcus i stan. Vet inte varför men fastnade
för den fondväggen. Och ja säger bara en sak: aldrig mer glasbord....


Minns int riktigt vilka men tror Ola är på den blå bakre crossen. Kanske Olov på den främre röda då..


Party hos Djungel nere i Västibyn. Min älskade Jocke till vänster om mig :)


Jag och Kalle. Bilden är tillochme döpt till "jag och bror".


Skojter


Fest hos mig i stan. Jag, Kim, Barro och Sarah. Ja ja har ett pack me 3,5or på skalln.. :P
Vet inte varför ja har krusat hår men när ja ser bilderna så verkar Barro och Sarah också ha de :P


Mappen heter "Jag och Carro leker med bajs" fast de va ju såklart nån kaksmet :P


I min stuga i Finnträsk. För de första så vill ja bara säga att ja och Johan dansar nån slags morrongympa,
sen så ser ja ju halvstörd ut för att ja skelar men de som gör att ja ser helstörd ut är
den där jävla tofsen på mössen som är i luften.. HAHA!


Morrongympa på altan me Barro :P


De finns en massa roliga gamla kläder i stugan, därför ser ja extra snuskig ut ;)


I Fällfors när vi hämta upp Johan och Jessica. Ja har en väska på huvet.


Av bilderna att döma så fick ja en liten gädda på mete iaf :P


Kan ju inte säga att vi har dålig utsikt från stugan på sommarn...


Ja kör Askeladden som är våran båt. Eller mormors då..
Ja har en ring i läppen men bara en kula, ska vara två, därför ser de dumt ut :P


Johan Fransson, vem annars ;)


;)


Tjorvig lina :P


Ja skull dra upp båten lite på land och sätta ankaret på marken men då lossna
snöret och ja flög bak i gräset. Snygg tjockis :)

Oh when I look back now
That summer seemed to last forever
And if I had the choice
Yeah - I'd always wanna be there
Those were the best days of my life
Summer of 2006



Så fruktansvärt

Ja är ju medlem i den här sidan Norrlandskontakten, och ja vet inte riktigt varför för 99% är bara att kasta i soptunnan. Man får konstiga mail och förslag varje dag, men de är så kul att nobba folk haha! Riktigt självsäkra jävlar som tror att bara för att dom skriver att dom är kåt ikväll så ska man direkt fara dit.. Sen så nöjer man sig inte me va som helst heller. Kan ge ett exempel på en sak ja fick ikväll.

"Hoppas du har haft en skön helg! Jag såg din profil & gillar den   Jag tror att vi har mycket gemensamt. Jag bor i en enplansvilla i Piteå och arbetar som lärare. Jag har inga barn, men två katter   Mina vänner beskriver mig som snäll, positiv och humoristisk. Jag röker inte och dricker måttligt med alkohol. Jag vill träffa någon att spendera mitt liv tillsammans med, men det är även trevligt med nya vänner   Musik är min stora passion i livet, men jag har även andra intressen såsom böcker, matlagning, trädgårdsskötsel, film, sport. Skriv gärna till mig, jag vill veta mer om dig. Sköt om dig!"

Que? Vars har vi nått gemensamt? Ja kanske musik. Här är mitt svar:

"hähä jaså jaa ja vet int riktigt om vi direkt ha så mycke gemensamt. ja läser inte böcker, eller jo nu läser ja en teori bok för lastbilskort, sen sen biografi om jerry lee lewis. ja röker för mycke, snusar för mycke och dricker inte måttliga mängder alkohol :P gillar inte trädgårdsskötsel, matlagning och spriten rädda mig från sporten. men ja visst, nya vänner är väl alltid kul!"

Som sagt, vet inte varför ja är me i den där sidan, men de är kul att jävlas me folk och sån har jag alltid vart.

All of my memories

Håhå ja ha sutte och skratta så tårarna komme när ja tittat igenom bilderna.. Ja har tänkt bjuda på några innan ja måste dyka ner i teori pärmen. Fast ja vet knappt vars ja ska börja, skulle gärna visa alla!


Suddig på Pite cruising i Suburban


Bro fika :)


Stene, Davva, Koben, Petrus och Markus vid träsket en sommarkväll


Ja och Carro åkte bob efter bil me Adam och Malin :P


Kalle i ett träd på våran gård. Vi upplevde gamla minnen haha :P


BF2C på läger i Burvik


Ja la ner skotern i ett krondike. På väg hem efter de där så blev ja avstannad av en
förbannad bonde me gevär som skulle skjuta skallen av mig. De är faktiskt sant.


Davva på stranden :)


Kolla! Så smärt å slank men redan då va man tjockis tyckte man.. Om man bara visste..! :P


Kalle, jag och Linn när hon fyllde 18


Krokiga tänder och en fluck på skallen haha!


Kunde vart en lina kokain men de är såna här plastfrukter me nå sånt där i :P Är surt eller sött.
Jag och Carro pröva snorta de, rekomenderas inte!


Elina, Linn och jag grillar i träsket och ja minns den här dagen. Ja hade så problem att få igång skotern,
den sura bara ihop för mig! Men tillslut så fick ja mig dit :)


Lule cruising


I mitt ex stuga i Kåtaselet. Ja va så nöjd för att ja fick köra 1000kubikaren och Marcus fick
fisa omkring me sin 440 haha :P


PhotoshopparN. De mest extrema ja kunde göra typ haha! Förövrigt så fyllde ja och Jocke
17 på den bilden :)

 

Fest i Fällfors. Ja håller nog på att falla av fotöljen, därav ser ja så hjärndö ut.




En rolig sak hände just. Jocke som är me på bilden när vi fyllde 17 ringde mig just :) Ja hade lagt upp nått på hans logg på fejjan som han skrev i högstadiet och då ringde han. Riktigt kul att prata, vi ska ses och han ska få bilder av mig :) NU ska ja dyka ner i boken iaf!

Här är Jockes text. Ja han hade lite problem me att stava och sätta ihop meningar :P

" De va en gång men inte så länge sen.
Kristoffer säger jag bara!
Han är ful han är störd men endå lika bög.
Han är liten och svart som en gey Linus!!!
Linus är cp och nörd och Linus är spettad är lite sur på
...Krille men Åsa är king och har Honda! som är king.
Men Linus är endå lebb som en ko om inte tv för han
har en DT skabb slö ful värdelös.
LINUS han är neger men endå vit han har skor
som är trasiga och ett hår pubis hår "

Megafettoblaffa

Ja insåg när ja ladda upp bilderna i förra inlägget att de saknas bilder och rotade då fram cd skivor och hittade till min glädje över 5000 gamla bilder!! :D :D Bilder från högstadiet och andra tider i mitt liv så nu har ja massor me bilder att bjuda på :) Ska bara få över dom till hårddisken :P

Men ja kan ju säga de att fan va snevriden syn man har på sig själv. Ja ska visa sen bilder då man redan då tyckte man va tjock å va fan är man inte nu då? Megafettoblaffa typ!

Sommar och sol

Mitt inlägg på fejjan om att ja ville ha sommar, sol, husvagn, grönt gräs, grillat kött och kall öl verkade ja inte va ensam om iallafall. Men de är som ändå delade känslor.. För ja har igentligen inte så mycke emot vintern, man är ju van och de är kul när man har en skoter, enda som går fet bort är som nu då de är nästan -30. För nog är de fint på vintern, inge snack om saken men då de är bajs kallt, ja då vill ja hellre ha +30 :P

Va in på Intersport idag och köpte mig ett pannband.. 190 jävla spänn rena rama rånet men presentkortet måste ju användas upp hur som helst.. Sen så fick ja tillbaka 10kr på ett tillgodokvitto.. VAFAN?! Kan dom int bara ge mig en jävla tia..

Ska sätta mig och försöka leta upp avsnittet av Sveriges fulaste hem med Simon & Tomas då engelsmannen ramlar i snön och dom klippt in ett elefantljud HAHAHAHA ja låg dubbelvikt av skratt senast ja såg de :)

Nu har jag tänkt lägga in en bild och först tänkte ja ta en äckligt somrig men ja ångra mig. Tar en vintrig istället från nå roliga tillfällen, för vintern är int allti dålig :)


Min älskade Polaris :)


Haha den här bilden har en rolig historia som sluta i olycka. Vi skulle köra svartmoppe race på isen i Kåge. Dom brukar ju skotta upp en bana för långfärds skriskor och vi skulle ju då dit, fast de va väl bara typ 2 moppar som va me, resten hade skoter. Kvällen sluta som sagt i olycka då Hagman råka missa nå stora stenar som fryse på isen och kom där i full kareta med Kalle bakpå och dom flög rent å helvete. Hagman blödde, tändhattarna på skotern hade gått av när dom landa för att smällen va så kraftig, Kalle bröt armen och fick hjärnskakning. De va kul iallafall fram tills olyckan.




När de gällde skoter den tiden va de ofta jag och grabbarna.. De va tider de,
nu har man knappt kontakt me nån. Lillfis Robin sitt till vänster om mig haha!


Min pärla längst till vänster


Cp mycke snö en julafton. Pappa ska dra loss min kusin


Är glad att ja hade pressening på skotern :P


Patrik och BC


I'm in love with my car

Vaknade vid 5 snåret men äh, de är helg och ja sov som ett psyk igår. Sen kan de va ganska skönt att stiga upp tidigt så man inte missar hela dan, ska ju sjunka in i teoriboken lite senare. Har just tage en dusch och rakat benen. Ja som köpte en epilator och tänkte nu va de färdig skuret på benet av rakhyvlar men tji fick ja... De är nästan värt att blöda på benet än att använda den där epilatorn.. På vissa ställen av benet iaf.

Nu ska ja köra igång nå Böda tills huset vaknar och ja kan äta lång frukost. Jag blir stressad när man tex ska äta sen måste man göra det man ska ha och stöka bort direkt. Tänk om man vill ha en till macka? Nu menar ja inte att man ska långa måltider varje dag, men de är trevligt när de är lite småstökigt.

Måste smörja in mig också så ja blir len som en barnrumpa!


Ja saknar mitt röda hår.. Men orkar fan inte hålla på å färga :(

Mjo

Har slöat ida, de va skönt. Hade tänkt fara till Bellsan men orkade int starta upp bilen när de är så kallt, lika bra den får stå. Ikväll har ja inte tänkt läsa på nått utan ska sova så länge ja vill och starta imorrn iställe :)

Va ut och surfa runt på fejjan då stötte ja på Jacobs gamla bil NGD hos nån filur. Har ingen aning om de va han som Jacob köpte den av men de är väl int omöjligt. Slängde iväg ett mail iaf.

Nu vill ja bara ha pengaaaaaaaaaaaaaar, ska ju både inhandlas träningsgrunkor och tatueras och kanske ha lite mer av ett liv. Har ju int haft nån inkomst sen 25 november och om ja har otur får ja inga pengar förän 25 januari.. Men what to dooo.

Nä om man skull ta å ronka se lite.. Adjö.


Är nog enda bilden ja ha kvar på NGD:n


Haha de där va faan en bra kväll :P

Nu jävlar!

Nu är de bara plugga, har bokat teorin. Tänkte va på den säkra sidan.. Men de är ju ett tag kvar som tur är. Ringt CSN också och fått hjälp av en gottlänning haha, va dum han lät, men han va bra iallafall. Ringt kommun och nu har ja bara 1 samtal kvar för dagen.

Va roligt att de finns lagar i Sverige som inte har nån betydelse.. Typ som bussar, dom har bälteslag men får ändå ha personer stående i bussen.. Hur går de till? Skum skumt, nu ska ja trycka lunch, är hungrig som en valross!

Jag finns inte

Haha näe de är sant. Brorsan hade vart inne och kollat på nå grejs när han skulle flytta och ja står inte på den här adressen i Ostvik.. Och ja har aldrig gjort adressändring :P

Slutsats: Jag existerar inte, jag är bara en illusion :) To bad för ja är ju en stjärna ;)


4e5op9yu40

Är cp trött, ja förstår inte! Ändå sover ja jämt hela tin.. Imorrn går vi bara halvdag som tur är, då ska ja ringa jävla CSN och höra vars fan mina pengar är... Och varför ja fått bara 75%.. Sto och såg på ida när tungbärgaren bärga en DHL bil på busshållplatsen vid E4. Va väl småintressant men sto mest där för att höra ljudet när han for iväg.

Fast då börja ja frysa för mycke så fick gå hem och lyssna på ljudet iställe. Faktiskt så råka ja ha kameran på mig i fickan sen tidigare idag. Är inte vanligt att man har digitala me sig när de händer nått, blir oftast bara kassa mobilbilder.

I helgen blir de att sätta sig ner och läsa igenom massa teori. De går då fort iallafall, vi har redan betat av över 100 sidor så de är väl cirkus 200 kvar att göra innan månaden är slut. Men de är mycke att ta in... Fast de ska no lösa sig. Måst ringa och boka teorin imorrn också.

Nä nu ska ja göra mig nå midda, råka glömma att äta sen ska ja no slå igång Böda Camping och längta efter sommarn :)


Serious

Ja vill ha en Onepiece. Dom ser så barnsligt sköna ut. Såg att dom hade en badrock också, de skulle ju vara perfekt! Kommer defenitivt inhandlas i framtiden.

Dagarna går så segt när man bara sitter och gör teori. Trot ja ska läsa lite innan ja ska sova, eller försöka sova. Råkade slumra till mellan 16 och 20 hehe.. Nog om de, tycker mest ja bara skriver om min sömn fast å andra sidan kan ja ju skriva va ja vill :)

Nu verkar de då som att studiebidraget kommer inte föränn den 25e och de suger röv för ja vill köpa friskvårdskort och laga bilen.. Så nu har ja cirkus 300 att leva på tills dess, jabadabadoo! Tur att ja då bor hemma iaf men de suger ändå. Måste ringa imorrn och fråga varför ja bara fick 75% då ja sökt 100..

Aja de kunde vart värre! Natti :)




Hasses päls har verkligen ändrats :P Översta bilden är sen september 2008.
Fet har han blive också :P




Samma här :P

Yeah, breaker one-nine, this here's the Rubber Duck

Jag fick börja köra först av alla idag och de va skitkul! Eller inte från början för ja fatta ju fan ingenting och då va allt hemskt men de ger me sig :) Ja körde efter en bana i våran övningsgrop som vi had när vi körde traktor och grävare. De gick bra, plockade inget träd men däremot en plogpinne när ja skulle göra en vänstersväng ut på vägen... :P

Vi kör en Scania me mycke överhäng och ja såg i backspegeln hur plogpinnen for och då sa ja de. Då sa Erling "Jaaa om du fortsätt ta plogpinnar så blir han no arg han som ploga här.." För de är ju Erling haha :P När ja sen gick ut för att he upp pinnen såg ja att ja tog ju fan hela snödrivan hähä!

Kul men svårt :) Blir nog bra de här. Annars hade ja no inte så mycke mer på hjärtat.

Sweet

Ja ha sove som en galning. Sov ju igår på kvällen mellan typ 5 och kvart i 7. Pratade me Johanna, gjorde lite teori, såg lite tv sen somna jag vid 12 och vakna kvart i 7 nu på morron! :D Skööönt att vakna utvilad. Hoppas bara de håller i sig :)

Dags att köra sig klar, prick 8 kommer Kochmajster. Hoppas bara folk är på att ha musche fest, Elin är ju då på iallafall :D

Nä får väl se om man får köra idag :) Tjingeling!


I can't fight this feeling anymore

Nu ska ja berätta om två saker ja vill ha..

1. En hästmask!
Finns de nån roligare mask? Näe skulle inte tro de! Har faktiskt spara en bild på Peji för att de va typ de roligaste ja sett och ja skulle nog köra av vägen om ja såg nån me hästmask i en bil. Serious. Skall inhandlas i framtiden.


2. Mustasch fest!
Alla ska ha mustasch, kille som tjej och man ska umgås och göra sånt som folk med mustasch gör.. Vad de riktigt är har ja inte funderat ut men kan väl gissa att man pillar på den iallafall. Skall också göras inom en snar framtid, helst i veckan, kanske veckan efter, gärna i år.


Lalalalalalaaaa

Igår när ja sov på kvällen råka ja missa att de va strömavbrott i 25 min. Kanske va lika bra att ja sov då :P De gick faktiskt bra idag på skolan men ja va gode trött när ja kom hem och har sovit en stund nu också.

Blev väckt av ett samtal av Johanna som kom förbi och vi pratade lite tatueringar. Det blir inte de jag först hade tänkt just nu, måste hitta en ny plats för den men de kommer nåt annat ändå snart så de blir ju bra :) Måste bara vänta på de där satans studiebidraget...

Skulle lätt kunna somna om nu men får försöka va vaken :P Ska sätta mig och plugga lite, imorrn ska vi tydligen få börja köra men än så länge vet vi inte vem som börjar men de bli nog bra :)

Mjaooooo

Ja lyckades ju somna, däremot vaknade ja kl 3 av två jääävligt konstiga drömmar så ja våga knappt försöka somna om igen.. Men då har jag lega och pluggat och gjort bort lite teori istället :) Dock lär de bli tungt idag så ja hoppas nån ska på kiosken :P Åker ju med Koch numera så nu kan ja inte fara vars om helst som ja vill, för säkerhets skull ska ja då ta me mig en dricka.

Vem vet vi kanske får börja köra redan idag :) Vi kommer köra både mer Erling sen får vi 5 heltimmar på Aha + teori där. Beräknad tid för de här är väl 2 månader ungefär och man måste typ ringa nu och boka uppkörning och teoriprov så de är bara ligga i!

Nä nu ska ja strax duscha, kanske hjälper lite då ja känner att ögonen vill falla ihop :P

Poop

Råka sova mellan 18 och nästan 21 ikväll.. Fan va ja suger ibland :P Men men är inte mycke att göra åt de, får väl lägga mig och plugga skyltar sen, då lär man väl ändå somna :)

Första skoldagen och de känns hur bra som helst! Känner verkligen att de här är nått jag vill och kommer klara av. De känns som en nystart de här året då ja börjat tänka i andra banor och de känns så jävla bra. Ja vet va ja vill och hur ja ska komma dit.

Imorrn borde/måste jag röja här. Har inte orkat sen brorsan rev halva stället när han flytta och de ligger skräp överallt och snorpapper.. Men de går leva me ett tag till :P

Nä om man skull se klart filmen på 3an och sen lägga sig och plugga. Tur att vi fick tungboken och en körkortsbok också, åsså en liten bok me skyltar för om ja skulle skriva teorin idag då skulle jag inte alls ha många rätt. Uppkörningen skulle nog gå bättre så är nog dags att läsa lite skyltar! Natti :)



I can see clearly now, the rain is gone

=)

Ett tag fick ja då sova, ungefär lika länge som pappa sover då han jobbar förmidda så de va ju bra. Är inte trött nu heller, men lär väl bli de sen :P Ska faktiskt göra grötfrukost idag och kleta på nå smink i fejjan för de här lär väl vara enda dagen ja kommer orka. Annars brukar ja stiga upp 10 min innan jag far.

I gotta go back, back, back to school again
You won't find me, till the clock strikes three
I'm gonna be there till then
I gotta go back, back, back to school again
Whoa whoa, I gotta go, Back to School......AGAIN!





Tänk om alla dansar så här när vi möts 08:15... HÄHÄ! Äh hörni vi hörs :P

Love

När man inte kan själv, gå bara in på Garaget.org och vips så löser sig allt :)

Sen kan ja meddela att jag seriöst funderat på att köpa en träningscykel. Skratta inte åt mig, ja vet att de är stor risk att den används i typ en vecka och sen fungerar som klädställ men ta de som ett tecken på att jag vill göra förändringar nu! Och vafan nån hundring på blocket, då kan ja lika gärna slösa pengar på en sån än att va ute och supa bort dom.

Längtar verkligen till studielånet kommer på kontot kachiiing!
Nä om man ska ta och försöka sova iallafall, har inte så stora förhoppningar men man kan ju alltid prova :)

Huga

Ja kämpade nyss me den där finnen som gjort så ont och nu förstår ja varför också.. Såg ut som ja blödde näsblod sen haha!

Sitter och försöker hitta tatueringsmotiv då den ja tänkt mig inte riktigt funka.. Men de är svårt att hitta nått bra som är typ likadant men bara en annan bild.. Men ja får väl söka vidare! Hittade en rolig sida me tshirts under mitt sökande iallafall :P

Tänk va mycke snö de kan rymmas på bilen, hur mycke man än sopa så käntes de som att de bara kom mer.. Men gode skönt me traktor på gården, va bara sopa av och flytta bilen och vips så hade snön flytta på sig av sig själv hehe...

Nä nu ska ja gå upp och ge mina kissekatter mat sen söka vidare. Tur att jag har några andra motiv "i reserv".



White light moment

Trodde ja skulle få sova inatt men näsi, inte de. Somnade väl vid 7 eller nå sånt men skitsamma för nu börjar ju skolan om imorrn och då blir de rutiner igen så de ska nog lösa sig! Dock hoppas ja att vi går halvdag imorrn..

Har fixat skjuts me Kochen, hade väl tänkt försöka fixa bilen i veckan då de förhoppningsvis rullar in lite pengar på kontot om man har tur... Å idag gjorde ja min amerikanska frukost! Nu vill ja inte äta den på läääänge.. Men stekta frallor är ju inte dåligt.. Men nä tack :P

Har stökat bort julen idag, kändes inge kul... Är bara vänta till December igen.

Nu ska jag försöka mig på en finne som stört mig i flera dagar som sitter just vid ena näsborren och gör ont.. Morr.. Sen ska jag hör och häpna packa ner saker i min handväskaaaa! Japp ja fick en av Linda som jag faktiskt tyckte om :) Har ju de problemet att alla andra har väskorna jag vill ha eftersom ja aldrig tycker att nån är snygg när ja väl ska köpa en.. :P Adios


Bilden har inget med texten att göra.. Heh!

Bergsviken

Bella kom förbi ikväll i all hast. Helt plötsligt förslår hon att vi ska fara till Pite och Isabelle, sagt och gjort. Vi tog oss en dusch (var för sig hehe) och sen körde vi upp :) Vi såg film, Kick Ass som vi trodde va en komedi av de vi såg av trailern men de va de ju faan inte... Men men :P Tack för en trevlig kväll Isabelle och Johan!

Robin ringde mig också när vi såg film och jag sa att vi skulle fara hem efter filmen och att ja kunde ringa då.. Vilket ja gjorde, men när vi va i Byske och då va han tydligen i Pite? :P Han trodde väl att ja skull ringa direkt när vi for haha! Men då måste vi ha mött han efter vägen isåfall. Men men, int mycke å göra åt de :P

Skönt me en nykter helg, även om de blev lite sprit i torsdags.. Men man kan int alltid va perfekt :P Nu blir de väl sängen strax, upp och stöka bort julen imorrn sen måst ja ringa Koch för att snåla skjuts till skolan på månda :P Sov sött!

My pic

Lite mer av 2010 då


Fest me maskinförarklassen


Surströmming på Badstigen


Samma kväll blev de fest i min bil


Fest på Pentagon när Sarah fyllde 20. Karlsson och Robin dansar :P


Brorsan gjorde motorrenovering på min bil :)


Vi gjorde en väg på skolan som faktiskt ska användas i byn


Skitkotten som bet mig i fingret.. Fick höra sen att mjölk kan tydligen döda dom.. Heh!


Nattliga äventyr i Bure


Miljoner folk på torget på studenten. Hur ja kom mig in me traktor och släp mellan pelarna är
fortfarande ett mysterium..


Roadtrip till Pite. Isabelle ger oss röven :P

Skattjakt me brudarna


En alldeles nykläckt Cornelia


Jag och Bella drog till Boden och såg Eva Eastwood, Boppers och Refreshments :)


Ja va på dildo kalas


På väg hem efter besiktningen. Tog väl typ 2 timmar eftersom vi fick stanna me jämna mellanrum
då bromsskivorna blev tokvarma


Möttes av en lapp på sommarjobbet. Blev inte så lycklig, och spec inte över "Grattis!" :P


En av Hasses favorit sovplatser och ställningar


Ja råka paja skottkärran me traktorn :P


Ful Hasse klämde in sig bland blommorna i köket


Man vet att de är vår när Kisse ligger på altan och solar :)


Sarah och ja va på vilda äventyr


Hasse fick en tratt


Ett litet litet sår som gav mycke blod. Fick de när vi slog sönder en bil (som redan va rätt sönderslagen)


Kisse låg och sola me mig :)


Vi grillade uti havet när vi gjorde ett jobb.. LITE man längtar till sommarn av den här bilden! :D


Följde me Petra en dag på jobbet :)


Praktik. L120


Praktik 2. L150


Brolle Jrs pappa, en badtunna och Brolle Jr himself ;)
FAST man får inte göra såhär! Hah :P


Hah fulingar :P

Å ännu mer bilder finns de också, fast mycke är från skolan också.. Ibland så kanske jag tar lite för mycke kort, men samtidigt så är jag glad att ja gjort de. De är mycke man kommer ihåg när man väl ser bilderna :) Sen så bli de ju mer kort på sommaren men men :)

Överskattad

Oj så skönt de va att sova inatt. Sov riktigt jävla gott och länge tills jag blev väckt av pappa som sa att jag skull klä mig och flytta bilen. Som vanligt så överskattar jag mig själv och tänker att de är inte så kallt ute men tji fick jag, kanske skulle ha klätt mig mer.. Flyttade bilen iaf sen fick jag hoppa i traktorskopan och försöka få ner så mycke snö som möjligt från taket på fuse.

De är ju ett big no-no att ha nån eller köra nån i skopan men på landet finns inga regler :P Kom just på att jag inte äte frukost än och ja hade ju tänkt göra min amerikanska frukost idag.. Får väl bli imorrn ist.

Fick en kommentar av Maria att jag skulle lägg ut mer bilder från året som gått så får väl ta tag i de lite senare, risken är väl att jag lägger ut samma men shit happends :P


Manligt! :D

På tal om bananer

Har gått igenom bloggen lite och insett att jag missbrukar utropstecken.. Så kan de gå..! :P


Kolla snyggingen!



Världens gladaste skitunge :) De är verkligen svårt att inte le när hon åker omkring i sin "bil" och tokler och skrattar :P Fick ingen bra "skitglad" bild men de duger :)


Världens roligaste fest

Hahaaa ja är så glad att ja följde me till Lule :P Jag och Bella körde ju upp igår i världens slöaste BMW diesel automat. Sakta men säkert fick vi oss upp iallafall. Jag blev avkastad hos Linda och när jag klev in så möttes jag av världens snyggaste Cornelia för hon hade nämligen på sig en av mina dop presenter: Eddie Meduza Crew bodyn ;) Sen hjälpte jag till och mata henne. De blev kladdigt :P

Krille kom hem och vi åt tacos = jag fick äta hur mycke smältost jag ville! Bella anlände vid 7, vi for och köpte dricka och korkade upp spriten :P Jag som skulle vara nykter men samtidigt, hur ofta är jag i Lule med Bella och Linda + Smirnoff & Minttu? Inte ofta! Vi spelade spel, lyssnade på musik och Linda blev helt hjärndö haha!

Hon dricker ju inte så ofta numera när hon har barn men igår släppte hon loss och de kändes verkligen som när vi va 18 haha! Kommer nog aldrig glömma när hon kommer inspringandes me två dildos i köket av nån konstig anledning :P Får väl se om jag får tag på nå bilder inom en snar framtid. Nä de där va fan den roligaste "festen" på länge!

Jag hinkade i mig sjuhundra liter vatten innan jag sov. Planen va att idag fara in på stan, hade fått med mig en beställning från Lush, sen skull vi på Dollar Store men då får Bella plötsligt veta att hon ska jobba så de sket sig.. :( Bara klä sig, städa, packa och så for vi på Max. Vi lämnade av Linda i nånstans sen fortsatte vi mot stan. Hade ju tänkt hälsa på Isabelle också men ja, de gick ju som dåligt :(

Världens jävla snörök och jag baki ratten. Blev bara värre och värre efter Pite mot Byske sen efter Byske då såg man nästan ingenting.. Men vi kom ju hem levande iallafall!

Idag så flyttar brorsan till Boden och tar med sig mina grejor, nu är de tomt.. Nej just ja, förstärkaren och högtalarna råkar ju vara hans som jag bara.. haft.. :P Så nu är jag utan ljud. Har nå gamla datahögtalare jag ska koppla in när jag orkar men nu ser de ut som en bombnedslag här.

Nu ska jag återgå till att göra ingenting, de är rätt skönt idag :)

Satan så slö människa

Ja har förvandlats till en riktigt slö hög som inte gör nå. Ja vill ha pengar, eller gratis bensin iallafall och bra bromsar.. Men nu är ju inte läget såååååååå alltså längtar ja till månda! Min sömnrytm är totalpajad och de blir mest att man sover när de passar = lite då och då.

Nu längtar jag verkligen till studiebidraget så ja kan köpa Friskvårdskort. Har tänkt jättemycke på de idag och är faan peppad på de nu! Dessutom kom körkortstillståndet idag så nu har jag tillstånd till allt förutom D. Skönt att allt är klart nu inför månda.

Måste passa på att berätta att jag fick faktiskt beröm på annandagen när vi va till faster och åt julmidda. I höstas på skolan så va jag till en gubbe i Ostvik som har ägt Skelleftebuss och gjorde ett jobb. De va fan knepigt att ta sig in me traktorn på vissa ställen och hade träd, flaggstångar, hus och allt möjligt att se upp för.. Då hade frun hans berättat för min faster att jag vare där och gjort ett jättebra jobb =) Känns ju bra att höra när man inte är så jävla jättevan ändå :P

Äh nu ska ja tagga för Fredrik och Filips årskrönika ikväll!


He's in the jailhouse now

Två timmars sömn mellan 2 och 4 ungefär.. Gräjt! Fast jag är ju vaken, än så länge men de dröjer nog inte länge föränn ja slumrar till. Nåja, vad göra?

Jag for till stan iallafall och åt mitt älskade Friscomål. De va så gott! Fast jag hann inte riktigt njuta då jag hade Robin me mig i bilen och vi prata samtidigt som ja åt.. Men va gör de :) Är så skönt att prata me Robin ibland då vi båda är less på livet. Är inte så allvarligt som de låter men vi spyr bara galla över allt, mest de att man är utan jobb och pengar :P

Sen fick jag veta att idioten som "köpte" (stal) min klasskompis bil har fått fängelse. Står i Norran men de är tråkigt eftersom ja vet att en av dom andra som är med i den härvan är igentligen en fin kille som bara hamnat jävligt snett.. Är tråkigt..
http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article1122057.ece

Och så har jag komme fram till att jag inte känner han som körd ihjäl gubben i Lövånger på nyårsnatten. Brukar ju ha en tendens att känna folk och hamna i skumma situationer ibland. Är då glad att ja inte blev inblandad i de me dieselstölden mer än va ja blev..

Och så såg ja att de har börja falla ner döda fåglar på marken i Sverige också.. GREAT jag som har nog me min jävla fågelfobi.. Bara att isolera sig då! Blä. Nu ska jag se tv, gissa vem som kommer somna.... :)


Bra bra

Såg just att ja fått mail från csn, skull bara skicka in en sån där studieförsäkran sen ärne klart! Såg att de kommit ut datum också när jag ska få pengar förutom första utbetalningen då ja måste skicka in studieförsäkran där.. Är förvånad att de gick så fort, ja sökte ju dan innan nyårs.

Då skolan börjat och man får veta lite mer om hur upplägget blir så ska jag nog införskaffa ett gymkort då jag har rabatt för att ja är student. Men de beror på hur mycke tid de blir i stan, om de blir nån överhuve taget för då kan ja stanna hos Bella också :) De blir nog bra!

Ännu skönare är att de inte alls blir mycke ja måst betala igen men kan då leva lite mer fritt nu. Bra skit! Kanske är bra att bilen är trasig nu då så man int slösa så mycke på soppa ;) Ska å tanka före ja ska till stan för att se om ja har nå bromsar och fylla nå bromsvätska. Ser de bra ut så ska ja faan ha ett frisco! Gott!

Bella ringde ikväll också och jag ska tydligen upp till Lule på torsda. Där ser man!

Vad trodde jag

Inte fan kunde ja vaka. Somnade vid 8, slog av väckarn i sömn och vakna kl 1. Bra jobbat!

Nu ska jag ut och he i motorvärmarn för jag har en plan att fara på Max ikväll. Nu har jag känt suget efter ett Friscomål så jävla länge att nu förtjänar jag de faan.. Ska väl precis som alla andra försöka äta nyttigare men jag äter knappt skräpmat heller, tackade senast nej igår att fara iväg.

Men när jag får studiebidrag så blir det nog packa en bil och dra till Ume och tacobar för några liter smältost ;)

Äh dags att röra på sig så man inte somnar..

Blö

Har tänkt vaka nu och skulle ja somna har jag ställt väckaren på 9... Jag hatar att lägga mig hungrig och när man bara ligger trött och inte kan sova. Jag saknar skolan och rutin! Tur att de inte är länge kvar nu tills de börjar om iallafall.

Eftersom ja inte har så mycke mer vettigt för mig kan ja ju bjuda på lite mer bilder sen 2010 :)


En skön sommardag i traktorn


Volvo klubben på Badstigen! Förutom Sofias Audi då, sen saknas nån bild på bilden också ha ja för mig :P


Nattbad i träsket. Fan va ljust de är om nätterna häruppe ändå, här är då kl minst 1 på natta


Besiktning av broders bil


Jag och Bella drog på Jävre turistinformation och turistade :P


Ja va på egen huppeguppetäcksfärd och leta skogsvrak och hitta några


En smal Hasse innan sommarn då han käkade fåglar och råttor varje dag. Kort päls också


Snö


Mia hjälpte mig klippa Hasse i början av året och han blev skitful :P


Robert på veterancupen. Min sista helg i Malå


Följde me Bella på IKEA och handla kök.. NEVER AGAIN! :P


Ja fynda på tradera, va ja nu ska ha den till..?


Ja blev kär i Johannas Amazon :P

Äh får bjuda på mer bilder sen. Funderar starkt på att lägga mig och se Pearl Harbor och grina när Josh Hartnett dör.. Smell you later

Paus

Tar en paus i mitt städande å fejjande.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Gick skola frivilligt.. Hehe.. Nä men ja vet inte..

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Gjorde jag nog inte för jag minns dom inte ens.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Linda och Krille fick sin lilla Cornelia :)

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej

5. Vilka länder besökte du?
Finland tror ja

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Ett bra jobb

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
14 Februari eller om de va 13... Och 13 Juni kom Cornelia till världen

8. Största misstaget?
Hmmm vet inte om jag direkt gjort något misstag men jag förlorade en människa i mitt liv som betydde nästan mest i världen, men ja, vet inte om de direkt va ett misstag.
Och att missa söka en skola med 3 dagar :S

9. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Magsjuka sen har man väl ramlat och slage sig ett antal gånger.

10. Bästa köpet?
Bilen :)

11. Vad spenderade du mest pengar på?
Att göra saker som va roliga som jag ville göra :)

12. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Sena sommarnätter med goda vänner

13. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Volbeat - The gardens tale & Maybellene i Hofteholder. Rise Against - Hero of war. Royal Republic - Full steam spacemachine. Dom kommer ja på just nu iaf :P

14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Hm ja va väl ledsnare i början på året men sen när vindarna börja blåsa åt mitt håll så blev allt bra :)

15. Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåtts med mina vänner men samtidigt har jag tagit "vuxna" beslut ibland för man kan inte jämt ha kul då man inte direkt skiter pengar

16. Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit framför datorn

17. Hur tillbringade du julen?
Hemma med mamma pappa och broder

18. Blev du kär i år?
Nej

19. Bästa bioupplevelsen 2010?
Toystory i 3D

20. Favoritprogram på TV under året?
Desperate Housewives såklart, Cougar Town, According to Jim, My Name Is Earl, Böda Camping, Hollywoodfruar

21. Bästa boken du läste i år?
Hehe.. Bok??

22. Största musikaliska upptäckten?
Hittat massa bra countrylåtar.

23. Något du önskade dig och fick?
Pengar, fast jag fick annars bara saker jag inte önskat men som jag ändå ville ha :P

24. Något du önskade dig men inte fick?
Dove duschcreme och bodylotion

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag hade ölfrukost, brorsan körde mig till stan i min bil, vi köpte en dator åt pappa, vi for hem sen på kvällen va jag på fest i en annan del av Ostvik hos Maria eftersom de va pubkväll inne i byn. Dock for jag aldrig på puben men hade kul ändå!

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jaaa de finns de väl.. Både pengar, jobb och förhållanden men samtidigt så kan man inte gå runt och tänka på hur bättre livet kan bli, man måste va glad för de man har också och de är jag :)

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Stil?

28. Vad fick dig att må bra?
När jag är med familj och vänner och skrattar så tårarna sprutar :)

29. De bästa nya människorna du träffade?
Dom i maskinförarklassen som jag inte kände tidigare :)

 

 

Tänkte bjuda på några bilder iallafall från året som gått.


Aitikgruvan med klassen


Cornelias dop i Lule


Byske Power Meet


Halloween på Pentagon Road Devils


Lussekatter


Jag körde en HR klass på studenten


Jag köpte 140an


Kräftkalas i Sjöbotten


Nattliga äventyr me kompisar


Dragracing i Fällfors, kusin Rolf körde me sin Stingray


Sommarjobb. Äckel emballage paket!!!


Vafan ja har ju massor me bilder :P Får bli sen, måste fortsätta stöka på nu så ja inte blir sittandes här hela kvälln!

Just idag är jag stark just idag mår jag bra

fast jag ljög för ja är galet irriterad. Saknar skola och rutin. Inatt/dag så hade jag inte somnat när pappa va upp och elda första gången och inte andra heller.. Men sen sov jag faktiskt en stund men däremot så har jag legat kvar i sängen hela dan i protest. Har inte ens haft på nån tv eller nått, bara legat...

Fast då fick ja ångest sen, tänk om folk tror att ja sove hela dan och velat ha hjälp me nå... Men då kan man ju knacka på iofs..

Åsså har ja lega och tänkt på min amerikanska frukost ja skull göra idag, en sån där frukost man gör en gång per år för de är verkligen flottigt och för mycke men då gå de int hitta en enda liten bacon bit nånstans.. FRÄS..!

Äh nu ska ja sluta klaga och hitta nå kläder, göra nå mat och tina bär. Bär är gott.

Jelloshots

Kan inte sova. Fast iofs så sov jag ju tidigare ikväll även om jag inte vill erkänna de... Men jag kom ju ihåg att ja faktiskt drömde om både mitt ex och en som gått på Byskeskolan... Så jag har nog inte mycke att säga till om haha! Har sett lite My Name Is Earl och blev sugen på att göra Jelloshots..

Nångång vill ja prova de iallafall. Har kollat lite på nätet och hittat lite grejor.. Funderar imorrn på att fara på Ica Morön där dom tydligen ska ha en Amerika hylla och se va jag hittar. Är grymt sugen på att pröva på amerikanska pannkakor med lönnsirap också. Nog för att ja tror att de kommer vara för sött och äckligt så vill jag ändå prova :P Har hittat en hemsida med sånt där om de nu inte finns i stan. Men Jello shotsen får komma senare för jag vill göra dom med nån go sprit, inte brännvin för 100 kr.. Då lär alla kräkas.


Nä om man skull ta och försöka sova igen.. Har smörjt näsan me vaselin och startat en fin hög me snorpapper. Kanske får tag i garage me lyft imorrn så jag och broder ska gå över bilen.. Bra bananas. Godnatt! :)


Efterfest med Isabelle på en Yamaha i ett garage i Pite nyårsnatten

Blondinbellan mfl

De är faktiskt lite smått roande att läsa deras bloggar för dom lever verkligen ett liv som jag skulle otrivas me så att de bara skrek om de. Deras idé på fest verkar vara att klä upp sig i fin klänning och klackeskor, gå på nån dyr resturang och äta fin midda så man inte blir mätt och sen korka upp skumpan.

Min idé på fest är en pizza eller Buremål till midda, öl och åka bil typ. Skulle aldrig trivas i sällskapet med en massa kostymnissar me håret fullt i klet... Men å andra sidan är de väl tur att alla inte är som en själv iallafall, skull bli tråkigt i slutändan :) Tur att man kan läsa om andra och känna att jag har de ändå rätt bra på mitt sätt :)


Skjut mig

Usch gott nytt år föresten! Jag hade trevligt på nyårs men nu är jag rent dyngförkyld. Jag och Isabelle hade efterfest i deras garage där jag vakna kl 10 på morron på golvet och de va faan kallt. Men de va trevligt att ringa in de nya året med goda vänner + en 40åring som ragga på mig heh..

Men då fick jag betala igår också, spydde och sket som en gris, har fan ont i röven idag och på det en jävla förkylning.. Så nu efter att ha vart dålig mest hela veckan av de ena och det andra så längtar jag bara tills jag blir frisk. Då ska det pluggas och jag ska ge min bil kärlek och jag ska va ute. Nyktert ska det också bli, nu är jag less. Även om de gick bra för mig på nyårs och de va kul så vill ja längta till nästa fest och känna att de ska bli skoj och inte att de blir som en vana typ att man borstar tänderna varje morron..

Lite tråkigt att julen är över. Jag gillar nog mer dom här dagarna från första December till den 23e ungefär, julstämning till tusen mer än på julafton faktiskt. Gillar inte att städa bort julen heller, är så tråkigt...

Nä nu ska jag krypa till kojs med kisse som ligger och halvsnarkar :)


RSS 2.0