Förbannat

Inte nog med att jag inga pengar har, är ju tjejkväll på stan med massa rabatter och skit.. GAAH. Sen till råga på allt hittar jag inte min James Dean dvd box.. Jag börjar snart gråta. Dom filmerna betyder mest av allt för mig i hela världen! Känns inte som att ja har förlagt dom heller? Hur kan jag.. Usch!


Fyfan

så jävla sugigt. Mina pengar kommer tydligen på tisdag. Jahapp och har legat minus på kontot sen i söndags. BALL. Kan inte ens köpa en present till Jacob som fyller år på lördag, har inte ens råd att ta mig dit... Så jag får pengar dagen före jag ska lämna in nästa lapp. Ball..

Önskar att livet slapp kretsa kring pengar.




Sen är det 54 år sen min idol James Dean omkom i en bilolycka med sin Porsche 550 Spyder "Little Bastard" idag. Usch så tragiskt, han var en duktig skådespelare. Men jag undrar om han hade blivit lika stor som han är idag om han inte hade dött? Min jakt på diverse James Dean prylar fortsätter iallafall och kommer göra det livet ut.
Dagen till ära blir det nog att se James Dean dvd boxen ikväll.




Fråga

Vad jag gör jag vaken nu när jag somnade typ 5? Har vaknat flera gånger, tror jag sover oroligt pga pengar. Nåja.

Fråga två : Simon & Thomas, alltså från Design Simon & Thomas och Sveriges Fulaste Hem.. Är dom bögar? Eller, frågan är, är dom tillsammans? Har aldrig funderat ut det? Dom gör roliga program iaf haha!
Så.. Någon som vet?


!"#¤%&/()=?



Inga pengar nu heller. Blir galen och deprimerad. Om jag inte får pengar imorgon klockslaget mot torsdag då vet jag inte vad jag gör. Nu ska jag lägga mig i sängen och gråta. Okej kanske inte, men nästan. Ska se Lyxfällan som vanligt. Kan ju vara glad över att jag iaf inte har skulder till Kronan att betala. Men det skulle sitta fint med en Cola nu faktiskt. Och en myspizza med Jacob. SSCHjpfowej0pfg34w


Love

Längtar tills jag har pengar att köpa alla säsonger av Desperate Housewives på dvd. Är nog det bästa serien jag vet. Usch och fy så bra. Tänk att sitta hemma en höstkväll, krypa ner med karln under en filt och slå på ett avsnitt och avnjuta en Ben & Jerrys? Ja tack! Jag vet att Jacob skulle ställa upp och se "tjejserier" eftersom jag är ute mycket med han när han skruvar och bara sitter som sällskap så rätt ska vara rätt :P

En timme kvar för att se om det rullat in något på kontot. Blir deprimerad om det inte gjort det. Får sova med den svarta lurviga saken inatt med. Vi ses!


Bububää

Konstant huvudvärk i 2 dagar, orkar inte ta Alvedon för jag spyr nästan upp dom, kan inte svälja piller. Kan knappt svälja p pillret ibland och det är nästan obefintligt.

Och jag är kramsjuk. Saknar Jacob som stryk. Fast på ett sätt är det bra att vi är ifrån varandra, men det är fortfarande jobbigt. Önskar vi fick sova varje natt med varandra iallafall, även om man inte ses på dagarna. Men men, det blir väl nästa år hoppas jag.

Blir sängen och Jerry Springer nu. Kanske en Alvedon. Nu borde Jacob vara här, han brukar vara gullig och dela mina Alvedon i miniatyrdelar med munnen även om det smakar skit. Love ♥


Vill ha!


Kom hit och ge mig en kram!

Tisdag

Eller är det tisdag idag? Tappar räkningen när jag bara är hemma. Idag har jag iallafall ätit bacon. Med potatis. Hämtat posten. Färdigställt mitt CV och personligt brev. Hittat gamla dokument på datorn, hahahahaaa. Kanske är dags att städa.

Ikväll har jag ingen aning om nåt händer. Är som svårt utan pengar. Inget kom in på kontot idag heller så har jag inte fått senast torsdag måste jag ringa försäkringskassan.

Saknar Jacob. Hittade en bild när han är skitig efter att ha skruvat. Saknar han ren som skitig. Puss!

Ska hitta nått mer att städa, har just städat duschen så pappsen blir glad. Ska snart få köra bort mer ris från skogen vi har vid träsket. Yey nåt att göra! :)


Bajs

Jo, mycket fyndig rubrik men just nu känner jag så. Jacob fyller år på lörda och jag vet ännu inte vad jag ska köpa! Jag visste det fram tills idag, det var en grej till Oldsen men pga olika anledningar så ska jag inte göra det längre.. Så nu har jag kikat på olika sidor, men han kanske inte vill ha dom grejerna.. Gööh, dont know what to do!

Ska påbörja säsong 6 av Lyxfällan strax. Har sett 7&8 eller va det nu va. Hur i helvete tänker en del?! Typ ett par med ett barn och ett på väg som köpte ett hus utan att besikta och självklart var de mögel i det. En lucka upp till vinden ovanför duschen? Smart. Som bara maxar ut sina krediter för att betala andra krediter och till råga på allt verkade tjejen tänka som en 14åring att allt löser sig, hon verkade inte det minsta brydd om att hennes son inte alltid hade mat på bordet. Nackskott!
Näe jag kan ta ett lån på ett hus men inget mer. Vill jag ha en ny tv kan jag gott och väl spara ihop till den istället.


Denna natt får jag spendera med en svart lurvig varelse. Han heter Svartis tror jag, men kallas för Kisse. Han är go, även om jag föredrar att sova med Jacob så får väl katta duga inatt.

Näe sängen nu, är ju en dag imorgon också. Ajöss

Little moments

Älskling. I bilden nedanför sitter vi och busar i din pappas Cadillac på väg hem från Norsjö träffen. Vi har pratat om att nästa år kanske vi är där med din bil, och vet du vad, det är vi :)

Även om du inte har kvar Oldsen nästa år, såt tror jag att du hittat ett nytt fynd.. Men har du inte kvar Oldsen, och inte har någon annan bil så älskar jag dig ändå. Jag ser det som ett stort plus att vi båda har intresse för gamla jänkare, men för mig spelar det ingen roll om du har en, har haft, eller ska sälja. Jag älskar dig för den du är.

Men, jag vet att ni någon dag kommer glida runt i din Cheva 57 dom du vill ha :) Och i min Cadillac 59 Cab som jag vill ha :) Åh, jag älskar dig och vi är menade för varann!

 

 

 


Ditt namn är Jan Banan

Johooo jag har sutte och kollat på bilder från min kusins hus som dom håller på att renovera och FYFAN så fint dom kommer få det! Längtar själv tills jag får hus och kan pyssla om något.

Har hunne suttit och funderat på 7000 saker kanske. Ett exempel är vilket rikt liv min mamma och pappa fått trots motgångar. Det finns säkert många med mammas sjukdom som aldrig fick/hann skaffa familj, varit på husvagnssemester, varit utomlands osv. Min mamma och pappa är bäst, i alla väder.


Har fått många fina kommentarer om mitt hår idag. Och ja, mitt hår är förjävla fint! Långt, tjockt och jag har en hårfärg som jag aldrig sett någon annan ha original än så länge iallafall. Nu längtar jag bara tills hela min vanliga hårfärg har växt ut eftersom det ser rätt fult ut nu men.. Det kommer, och det är så fint. Känns faktiskt bra att folk är avundsjuk på mitt hår haha :P Maria klippte topparna lite idag, tack för det :) Fast jag vet inte om det blev någon skillnad eftersom Maria har en fetish att pilla i folks hår och gör fina flätor på mig så då får flätan sitta kvar :) Får väl se imorrn :P


Min riktiga hårfärg + lite blonda slingor ^

Jacob hittade sin gamla bil på Blocket. Den sålde han natten som vi blev tillsammans, den 14/2 2009. Han heter tydligen Erlando som köpte den, men vi kallade honom Halibobbo och va ute och jagade han länge eftersom han kört fel när han skulle hämta bilen. Första gången jag körde Jacobs bil, hähä va pirrigt spec då han skulle ha mig att köra uppför konstiga skogsvägar :) Men vi fick gå och lägga oss kl 4 den morgonen iallafall haha, ett roligt minne :)


Så här såg den ut när han sålde den. Minus fälgarna


Så här ser den ut idag.

Lite skillnad :P Tyckte att han skulle ha behållt den men men :)
På tal om Jacob så får jag alltid världens finaste sms när jag ska sova.  Vem vill inte ha sms som lyder såhär:

"Du ska veta att jag älskar dig oavsett vad som händer, att du är det bästa som hänt mig och du gör mig lycklig, ingen kan styra över mina känslor än jag själv. Och jag vet att du gör mig lycklig. Lyckligare än nån annan gör. Jag vill dela allt med dig. Vill också att vi ska bo tillsammans. Att jag får sova med dig varje natt, se dig varje dag och proga laga mat till dig fast det med största sannolikhet blir makaroner och bacon. Men jag vet att du uppskattar allt jag gör, eller försöker göra. Du är det bästa som hänt mig :) längtar tills vi bor tillsammans och jag får ge dig frukost på säng och pyssla om dig :) jag kommer aldrig någonsin att lämna dig. Kommer inte att svika eller såra dig. Jag älskar dig så mycket och vi ska ha det bäst. Det förtjänar vi gumman :) jag älskar dig puss"

Så fort vi kan kommer vi flytta ihop, men troligtivs inte föränn Jacob tagit studenten. Men jag kan hålla mig, för en sån här fin karl kommer jag aldrig släppa, det finns inte många som han! Jag vet att vi kommer få det superfint tillsammans, och att vi kan bo med varandra.

Jag älskar dig Per Jacob Lundgren, och kommer alltid att göra!
Omnia vincit amor -- "Kärleken övervinner allt"

Elvis Presley - Walk a mile in my shoes

Jopp så var den helgen över. Får se vad veckan har att erbjuda. Jacobs sista vecka som 17åring iallafall, på lördag får han lagligt köpa snus hähä.

Önskar att Jacob va här, eller Bella. Bella är ful och gör mig glad :) Synd att filmen jag gjorde åt henne ligger på en annan hårddisk som jag nog aldrig får igång. Men men..


Bella är inbrottstjuv i Åbyn


Halvfull Bella sugen på kladdkaka ;)


Min, min, min. Mitt allt ♥

If I could be you, if you could be me
For just one hour, if we could find a way
To get inside each other's mind
If you could see you through my eyes
Instead your own ego I believe you'd be
I believe you'd be surprised to see
That you've been blind

Walk a mile in my shoes
just walk a mile in my shoes
Before you abuse, criticize and accuse
Then walk a mile in my shoes

Lördag

Igår så kom äntligen Jacob. Han mötte upp mig på arbetsförmedlingen och jag gick in och skrev upp mig på en tavla så jag skulle få prata med någon. Drop in:en är öppen mellan 10 och 12. Klockan 12 suddar dom ut mitt namn och jag har suttit där sen kl 10. Så det sluta med efter 2½ timme fick jag prata me nån gubbe. Lagomt glad.

Vi träffade Plogen där som berättade att han blivit uppringd av ett företag och undrade om han ville praktisera där, så han va in på AMS för att fixa en praktik men då har han varit arbetslös för lite länge.

Bra jobbat Sverige, man måste vara arbetslös ett visst tag innan nåt händer. Haha ja det är skrattretande.

Vi följde med pappa och handla sen gjorde jag tacogratäng. Jacob va duktig och gjorde salladen :) Sen myste vi hela kvällen. Idag har det inte hänt nått spännande, ska kanske hämta brorsan ikväll från nån fest men blir nog inte mer än så. Skönt att få umgås själv.

Hur ska detta sluta?

Ge upp




Har tråkigt, vill göra nåt. Typ köra traktor. Eller lasta saker i skopan och köra bort. Tro jag ska gå ut och se om jag inte hittar nå, då kanske pappa blir glad.

Blir kanske att spendera natten hos Bella. Ska ju på det där mötet imorrn sen kanske Jacob kommer med den tidiga bussen så då ska vi gå hem till Bella och ta det lungt tills pappa plockar upp oss.

Nu ska jag ut och hitta på nåt, ajöss.

Kladdkaka och blod

Hähäh jaa. Jag for till stan ikväll, plockade upp Sarah sen anlände vi hos Bella. Sarah skulle tydligen pierca nån brud i bröstvårtan så hon fick komma dit. Vi for även och hämta Carro :)

Så hon piercade bruden just efter att vi slängt ihop en kladdkaka och skickat in i ugnen. Sen hade Bella bestämt sig för att göra det också. Sagt och gjort, hon slängde bara fram tissarna ;P

Kan inte ha sett snyggt ut eftersom jag fick stå och hålla bak Bellas armar utifall hon skulle börja vifta när Sarah stack hål, så lutade mig ändå fram för att se och Sarah va och pilla på tissen så den skulle bli styv haha! Men det gick bra iallafall, Bella va så duktig så och det blödde inte så mycke :)

Är gode sugen på en piercing i bröstvårtan men Jacob tycker det är så fult så kan väl skona han :P Så nu har jag bestämt mig för ögonbryn och tunga. Kan inte välja mellan dom två så får väl bli båda då. Lite kul är att alla vi 4 som va hos Bella ikväll har eller har haft hål i läppen, och piercingar på andra ställen :)

Sen käka vi kladdkaka, men eftersom nån/något skruva ner värmen på ugnen så va det bara smet av alltihop men vi käka ändå. Sen va det dags för mig att dra mig hemåt med pappas bil. Är nått fel på nån givare till ABS:en så hela bilen tokskaka ibland.



Tack för en trevlig kväll brudar! Måste göras om ♥


Snart är det freda och då kommer min kärlek hit! Jag saknar att inte få sova med dig. Älskar dig :)

Mjo

Ont i skallen idag, jätteont.
Har stökat undan lite skit idag, får fortsätta imorrn. Kanske far till Bella och sover imorrn. Ska lix på möte på AMS på freda sen ska jag tillbaka till Bella och vänta på att pappa plockar upp mig. Då ska vi handla sen plocka upp Jacob på busstation :)

Vet inte om det blir en hemma helg den här helgen eftersom min bror också kommer hem så vet jag inte om vi får låna CRKexen. Men det löser sig, blir bra hur det än blir.

Dagens gjort är att jag har flyttat på lite grejer, startat två maskiner och kört några lass ris med traktorn. Va och skumpa runt på åkern, det va skoj. Köra traktor är riktigt skoj, är nått jag skulle kunna göra på dagarna. Synd att pappa inte har kvar traktoråkeriet..
Man hinner sitta och tänka så mycke när man kör. Idag har jag funderat på om jag ska köra mitt eget race och köra över alla på vägen och skita i vad alla tycker och tänker och säga vad jag vill när jag vill, eller om jag ska göra som jag gör nu att jag bara är tyst?

Aja ska väl göra nå midda, hänga tvätt och dusha sen kanske fara en sväng till stan.


Nothing runs like a Deere

Tillåt

mig skratta. Ha ha haa..

Tisdag

Idag har det inte hänt mycket. Såg Lyxfällan inatt och är så glad att jag inte är i deras sits. Hovva!
Steg upp och hämtade en lampa i garaget som pappa ville jag skulle göra. Sen ville han att jag skulle köra bort nå grenar med traktorn men jag fattar inte vad han pratar om så tar det en annan dag.

Sen gjorde jag en brak lunch. Kokade potatis, stekte den sen och stekte en omelett med skinka och champinjoer i. Till det blev det gurka och tomat. Fast det blev lite väl mycke mat. Eller rättare sagt, jättemycke mat. Ur hälsosynpunkt har jag ingen aning om det är bra, men är stolt över mig själv som iallafall gjorde lunch. Brukar mest bara gå upp och dricka lite mjölk sen äta vid middagstid.


Mitt mästerverk haha

Ikväll hade jag väl planer på att städa mitt rum. Kanske packa ner lite av brorsans grejer så jag kan få upp några av mina saker. Känner mig inte bakis idag iallafall, det är ju bra.

Jacob har kommit på att jag kört uppemot 400 mil bil i sommar och jag äger inte ens en bil. Sen har jag skickat i snitt 63 sms om dagen sen jag fick telefonen av pappa i.. April eller Maj, minns inte riktigt. Allt som allt i skrivande stund ligger jag på över 8000 sms på några månader. Mycket till liv jag har, köra bil och skicka sms.


Vill duscha men det kan dyka upp en rörmokare när som helst och va mindre sugen på att springa omkring naken då, spec då jag antar att han ska vara där duschen är, på nedervåningen iaf.
Näe om man ska ta och sätta igång med städningen! Ajöss

Step Brothers

HYR/KÖP/LADDA HEM/ SE DEN!
Hahahahaa, de är så jävla bra!



Brennan (Will Ferrell) och Dale (John C. Reilly) är två medelålders dagdrivare som tvingas bo tillsammans när deras föräldrar gifter sig. När de motsträviga styvbrödernas omogna beteende kring tv-tider och småsaker till slut börjar slita på deras föräldrars äktenskap, måste den odrägliga duon tänka ut en helgalen plan för att återförena paret.



Ferrell spelar Brennan Huff, en 39-år gammal sömngångare i Pablo Cruise-t-shirt som bor hemma med sin mamma (Mary Steenburgen) och gillar att läsa gamla porrtidningar i sin trädkoja. Reilly spelar Dale Doback, en 40-årig superslacker i Star Wars-t-shirt som snyltkvartar hos läkarpappan (Richard Jenkins) och fördriver dagarna med tv, trumset och night-goggles.  När deras föräldrar gifter sig och flyttar ihop blir dessa extremcurlade mansbebisar oundvikligen styvbrorsor.
Till en början så avskyr de varandra, de hotar att döda varandra i sömnen och Brennan begraver vid ett tillfälle Dale levande i trädgården. Men efter en snabb bonding-period där de kör pumpa-karate i garaget, delar glädjen över en pepsi & mentos-gejser och inser att båda skulle ha sex med John Stamos om de var tjejer, blir de oundvikligen bästaste vänner, som gör vardagen outhärdlig för sina arma föräldrar och tvingar den annars så kontrollerade Mary Steenburgen att bryta ihop med det underbara utropet ”What the f*cking, f*ck!”

Well I said come over baby

we got chicken in the barn
Who's barn
what barn
my barn

Så var den helgen över. Igår blev det mys med Ben & Jerrys framför Sista natten med gänget. Jacob kom på att vi skulle baka kladdkaka, men han gjorde det mesta själv :) Till och med diskade upp det vi använt. Han är så duktig och den blev riktigt god! :)

Nu är det inte länge kvar. Till helgen kommer Jacob till mig och helgen efter det fyller han 18! Äntligen hähä :P Då är det bara körkortet kvar :) Det kommer nog gå bra.


Jacob har smittat mig med förkylning. Sov nån timme inatt bara. Mår halv illa, det ord som kanske kan beskriva det är att jag känner mig bakis. Ska nog försöka sova ett tag sen. Håller på att tvätta en jacka som jag fått låna av Jacob. Står snyggt FORDONSPROGRAMMET LYCKSELE eller nåt på den, men hellre den än att gå runt med min långjävla jacka. Han får igen den när det blir dags att dra fram den.

Städa rummet borde jag göra senare i veckan. Är inte ball här inne. Nej dags för lunch nu, adjö.


Helikoptern


Tuben


Jacob vispar grädde. Sötnos :)

Jahaja

Skrev igår om att jag polisanmält en trafikskolan så kan väl skriva hur det gick till här.

Jag och Jacob va på väg hem från Lycksele och svängde av i Enebacken på väg mot Björksele. Kommer ikapp tre bilar som kör jävligt konstigt, kör om varandra och har sig. Tillslut kommer vi fram till att det är en trafikskola som har omkörningslektion.

Men jag kan lova att dom inte får ett körkort när dom beter sig sådär. Helt plötsligt blinkar bilen framför mig till vänster, lägger sig i fel körfil, kör en bit och blinkar sen tillbaka. Gör så några gånger, fattar inte varför.

En av bilarna påbörjar omkörning just innan en kurva med skymd sikt och självklart får som möte så dom måste kladda sig in bland de andra bilarna.

Jag vågade inte köra om, men bilen bakom mig gjorde ett försök. Då svänger en av körskole bilarna ut just framför han så han måste bromsa hårt och kladda sig in framför oss. Tillslut lyckas vi få oss om och se vars bilarna kommer ifrån.

Ringer upp körskolan och frågar vafan dom håller på med. Visar sig att de va fel körskola (hehe kände mig lite dum). Han tyckte jag skulle polisanmäla. Så då ringde jag till den andra körskolan och han verkade inte veta nått iallafall han som jag prata med. Idiot.

Arg och uppspelt så ringde jag polisen och frågade vad jag skulle göra och det blev en anmälan om vårdslöshet i trafiken. Kan väl erkänna att jag inte är guds bästa barn när jag kör bil, men vafan sådär kan dom fan inte hålla på och speciellt inte lära sina elever att man ska göra så, eller inte göra. BLÄÄÄ

Jäää

innan kl 1 idag hade jag hunnit:

- Köra Jacob till Lycksele
- Prata en timma med Bella
- Vänta på att Jacob blev klar, gå på Dollar och köra mot Malå
- Polisanmäla en trafikskola
- Se en helikopter lyfta på nära håll
- Åkt hiss med en papegoja (har fobi för fåglar)

gräääjt. Jävlar vilket tryck när helikoptern lyfte, hela bilen skaka woho!

f09j2930hf9


Trött efter att ha spelat GH3 en hel natt med en timmes sömn innan jag skulle jobba 12timmars pass


Surströmming en sommar


Körde Jockes Cadillac


Min 20års fest


Min 20års fest


Min 20års fest


Min 20års fest


På väg till IKEA


På väg till Malå 3:e Januari 2009


På väg till Malå 3:e Januari 2009


Ett förråd i BTK


Tankar DXJ


Inflyttning/20års fest i Åbyn


Söt katt med räkost


Jag hatar

arbetsförmedlingen. Eller kanske ska säga arbetsförnedringen?
För att jag råkat fylla i fel datum på pappret som jag måste lämna in för att få pengar så måste dom skicka tillbaka det till mig med post så jag får veta. Kan dom inte bara ringa eller maila så jag kan fixa in ett nytt papper väldigt fort? Nej nu måste jag vänta ännu längre på pengar. Jag blir så förbannad!! Synd att man måste vara med i det för att få några pengar alls. Gööh!


Igår somnade jag otroligt nog just innan eller efter kl 12 och sov nästan 12 timmar. Vaknade bara nångång av en flugjävel som störde mig. Faktiskt skönt att somna den tiden.

Idag har jag vart hos Maria och fika. Hon va tydligen rastlös så jag kasta mig upp på mormors gamla 2växlade cykel med punka på framdäcket och cyklade iväg. Tur det inte var så långt men man märkte iaf att kondisen är lika med noll hähä. Blev där i nästan 2 timmar, men det var trevligt :)

Nu vet jag inte hur jag ska göra imorrn. Jacob ville att jag skulle komma så jag kan köra han till Lycksele på freda då han bara ska köra en stund på skolan så han slipper vara där hela dagen, men måste på AMS också.
Trodde dom hade drop in imorrn men icket, bara på fredagar.. Så vet inte hur jag ska lösa det här. Gudförbannat!

Skönt!

Sista veden är bortgjord, vintern är räddad. Nu har vi MASSOR med ved, borde inte frysa iallafall. Känns skönt att hjälpa till hemma också. Körde traktor och lyfte upp vårat föredetta rasade vedhus så pallade pappa upp det för han ska ha betesputsen där. Han tyckte jag va duktig :P

JAG HATAR FLUGOR, är två stycken som är på mig nu. En bra fluga är en död fluga.
Undra vad jag ska göra ikväll dådådååå. Se idol kanske. Tjing!



Shakira - She Wolf

Det är över nu

eller ja, sommaren är över. Fast idag va det jättevarmt ute men det lär väl inte hålla i sig så länge.
Sitter och funderar på vad jag gjort i sommar.. Man säger väl varje år att "den här sommaren ska bli den bästa sommaren någonsin" men den blir aldrig det ändå :P

Men att jag fått dela min sommar med Jacob är jag väldigt glad över.
Sommaren började väl med att han for och jobba. Va ute och åkte mycke bil med Robin och Bella. Eller ja, en massa folk. Va ute och busade hela nätterna. Blev några svängar till Jonte och Sarah i Åbyn.

Veckan när Power Meet går av stapeln kom, men blev inget för mig i år heller. Men nästa år, då kanske.
Vet inte riktigt vad jag gjort alltmest.

Vart ute och busat, varit i Malå med Jacob, varit i Ostvik med han. Blev en sväng söderöver till Örebro när Jacob köpte Oldsmobilen. Sen sålde han vitmercan och blev en sväng till Kalix och hämta den röda.

Just ja, va ju till Finland också och åt äckelburgare!
Inget jobb blev det heller, men jag vet att jag inte är ensam om det så det känns inte så farligt. Men det var väl min sommar i stora drag. Har säkert glömt saker men men :P


Scrollen på datamusen har slutat funka. Det STÖR!


Jojojoo

Igår hade jag och Jacob världens bästa mysdag. Det känns så skönt att vi kan prata, och att vi lyssnar på varandra. Bästa dagen på länge och idag har vi varit ihop i 7 underbara månader.


For hem idag. Kom till stan och Robin plockade upp mig så for vi och spöa Bella som va nyvaken och naken. Hon blev förvånad :P Vi skulle fara och testköra bilar men det slutade med att jag och Robin sov på soffan hela dagen, sen åt vi och for till Bella igen och glodde i gamla skolkataloger sen for jag hem :P

Sitter och tittar på det där programmet om svenska lyxfruar i USA. En verkar helt bombad, en skjutgalen och en bara idiot. Hon är total perfektionist, såg inte ett enda dammkorn i hennes hus. Förstår inte hur man kan leva så. Tacka fan för att komma hem till folk där allt INTE är perfekt och man vågar leva lite :P

Väntar på att Jacob ska ringa sen blir det väl glo på dumburken tills jag blir trött. Vi ses!


2:a året på gymnasiet


9b Byskeskolan 2004


En bild av massa små från skolkatalogen

Myspys

Igår så va jag på stan med Bella i några timmar. Vi käkade lunch på Tatung sen mötte vi upp Cissi och tog en fika. Jag köpte en äckel smoothie för 25 spänn. Den smaka röv.

Sen satt jag mig på bussen till Malå och löste korsord. Väl framme i Malå kom jag och Jacob på att köpa pizza till middag (jääävulskt nyttigt!). Sagt och gjort, sen for vi till Malånäs och myste. Jacob va jätteduktig och bakade en kladdkaka :) Tog med mig mitt recept för den är så jäääävla god, och det blev även den. Så nu kan han byta motorer i bilar och baka kladdkaka också :)

Idag så sov vi länge, sen gav vi oss på att städa lite. Vi rengjorde frysen och under diskbänken för att vara snälla. Försökte oss på ugnen men det funka inte så bra.

Impuls for till Malå och köpte fläskfile, potatisgratäng och beasås till midda. Jacob grillade utmärkt som vanligt, måste bero på att han är bäst som han själv säger ;) Och jag håller med!

Vet inte vad vi ska göra ikväll. Jag ville att vi skulle sätta takräcke på Mercan och sätta fast skidor och en spark och köra runt med, men det saknas ett räcke. Det blir nog mys framför tvn :)

Tjoflöjt!

Ps. Jag har namnsdag idag ;)

Väldigt väldigt

LESS

Då vet du

"Alla blå bär är blå bär - även blåbär - men det är bara blåbär som är blåbär."

Mums

Imorrn blir det lite lyx. Jag och Bella ska på Tatung och käka lunch buffe. Även om det inte rullar in speciellt stora pengar i kassan borde man väl få lyxa till det någon gång iallafall!

Jacob är söt och babblar om någon bil jag skulle få köpa av honom. Bil är ju alltid bra att ha.
Borde verkligen sova. Skiter i mötet på Ams imorrn, far in på torsda istället. Passar inte alls bra med bussarna imorrn.

Har två flugjävlar på rummet och jag ids inte döda dom. Har myst lite med mina katter ikväll :) Skönt att träffa dom igen, Hasse är så fuuuuul! :)

Åh jag kan inte sluta tänka på allt gott jag ska få äta imorrn! Och så får jag mysa med Jacob på kvällen :) Ska ta med mig mitt recept på kladdkaka så blir det nog att slänga ihop en sån också.
Har har vart så duktig och fixat massa grejer på sin bil så nu borde det snart vara väldigt problemfritt att köra då han bytt ut massa grejer :) Duktig!



Jag undrar när min bror kommer hem. Nu ska jag lyssna på lite julmusik, är sen i år! Jag älskar julen, allt pynt och mys och bak och musik och allt! Får väl se om jag får spendera julen med min karl eller om vi är på olika plats. En sak är säkert och det är att jag stannar då hemma iallafall :P


Typ

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/118426/enkoppsprit?claim=5twybffpsxt">Följ min blogg med bloglovin</a>

Torsdag

Har iaf gjort bort det mesta som jag skulle göra. Imorrn ska jag och Bella luncha på Tatung. Ska även in på Ams. Jag hatar ams! Ont i huvet har jag också. Har börjat få mer och mer ont i huvet på senaste tiden. Min hjärna kanske fungerar trots allt.

Vill sova men måste vänta på tvätt och ta en dusch. Vet inte riktigt vad jag mer ska säga. Jacob sa att vi nog skulle få vara själva på Malånäs imorrn. Det blir myspys!


Gene Chandler - Duke of earl

Jahupp här sitter jag och lyssnar på myspys musik och glor lite på Idol. Brukar aldrig gå bra för mig att följa serier, men hoppas det kanske går bättre i år när jag har världens finaste karl att krypa ner i soffan med. Och ja, han vill se dåliga tjejserier med mig som jag bara grinar åt :) Här är det inget tvång, han sitter snällt kvar och ser. Sötis!

Har hunnit göra 2 grejer av 3 som jag skulle gjort idag. Tvättat en maskin, måste tvätta en till imorrn. Packat ner bilder och bränt ut en skiva iallafall. Får bränna fler inatt/morrn. Nu ska jag bara skriva cv, vilket jag borde hinna imorrn.

Nu har Jacob var ute i 11 timmar och åkt lastbil och han räknar med att vara hemma 2 inatt kanske. Fast då är han ledig imorrn :) Är skönt att vara hemma. Jag vet att du kommer läsa det här Jacob, men jag vet att du förstår. Det är så jävla skönt att komma hem när man vart borta länge och varit uppi folk hela dagarna.
Det är så skönt att komma hem och bara vara i några dagar :) Då brukar jag passa på att bara vara, inte duscha varje dag och bara va :P

Det som känns förbannat jävla skönt, är att jag hittat en snygg smal karl som älskar mig precis hur jag är! Fet, utan smink, finnig och allt därtill. Men han älskar mig ändå. Tror han skull älska mig om jag gick upp 20kg till (vilket jag inte har planer på) men bara veta att han finns där ändå :) Jag älskar när han formar sitt ansikte som en fyrkant, skrattar och tittar konstigt på mig när han inte förstår vad jag gör, men jag vet att han älskar mig iallafall. Du är bäst gubben!



Började toksvettas av nån anledning. Kanske av lycka? Vem vet.
Jag önskar iallafall att alla kvinnor kunde få träffa en sån underbar karl som jag mött, som älskar en precis som man är trots alla fel och brister. Mkt om Jacob överallt men ni ska vet att jag ÄR SÅ LYCKLIG!

Självklart

Jag brukar säga att jag flyr från Ostvik när John Deern strejkar i snöstorm och när någon har magsjuka, och nu när jag "vart på flykt" i en månad, då jag äntligen kommer hem har typ mamma magsjuka. Gräjt. Men jag ska inte fly, jag barrikerar mig på mitt rum istället.

Satt och tänkte i tusen år på bussen idag. Tänkte på en massa saker jag skull skriva, men nu har jag glömt allt såklart. Igår lekte iallafall jag och Jacob att vi var siamesiska tvillingar och satt ihop i kinderna. Det gick som halvdåligt, men nu har vi provat iallafall.


Love love love

Är riktigt varmt ute idag. Är nästan glad att sommaren är över. Jag skulle ju sola men det gav jag upp och nu slipper jag ha dåligt samvete för att jag sitter inne när det är fint väder. Att bara ligga där som en död fisk är inte min grej. Är väl en sak om man har sällskap eller gör nåt i solen men.. Jag kommer alltid förbli blekansikte :)



Insåg att jag fortfarande tokspelar Lady Gaga - Pokerface. Kan inte sluta, den låten är faktiskt fruktansvärt bra och påminner mig om bra saker :) När jag, Elin och Petra for till Malå en kväll i Januari och åkte Jacobs Compakt och det var väl då det började bege sig mellan oss. Jabadabadoo :)


DXJ :)


Nu ska jag iallafall ta tummen ur arslet och skriva ett bra CV och bränna ut bilder på skivor. Har vart med allt för många gånger med hårddiskar som pajat, eller när brorsan formaterade om datorn utan att säga till så alla kort från högstadiet är borta. Speciellt när jag gick ut 9:an då jag hade en jättefin frisyr som Maria gjort med en levande ros i håret. Men men, what to do.


Passar väl på att slänga upp lite bilder från träffen i helgen. Dock glömde jag att ta kort på Oldsen där, men hoppas Bella har bild på den :P Vet inte om jag nämnde det i förr inlägget men jag ledde bilar 2 gånger på kvällen under cruisingen hihi!

Puss på Jacob som är och åker lastbil hela dagen. Du är bäst älskling! Tjoflöjt!




Jontes pappas Buick

Porr!

Fräsig ambulans

En av Jacobs drömbilar :)

Rumpan på Oldsen hos Jonte och Sarah i Åbyn

Croner kapade ett varv på fjädrarna på rekord tid

Åbyn

Enda som saknas som jag inte fick kort på va innan vi skulle fara in till Burträsk igen på kvällen, det var HUR mycket folk som helst i Åbyn. Lätt 20-30 pers :)

Hovva

Jag är riktigt dålig på att uppdatera hähä. Skulle igentligen hem idag, men stannar tills imorrn då jag kanske får låna Mercan. Skulle vara guldvärt för jag måste på Ams i veckan och går aldrig nå bussar som passar. Dessutom går bilen så billigt så det blir inte mycket dyrare än att åka buss :)

Men det beror på om Jacob kan byta lager idag.. För imorrn MÅSTE jag hem.

Va trevligt i Burträsk på träffen, får väl slänga upp några bilder då jag kommer hem.
Nästa vecka firar vi 7 månader, dvs 31 veckor. Dom bästa 31 veckorna i mitt liv :)



Sitter och funderar på om jag har nåt mer kul att berätta.. Ja kanske att Jacob fyller 18 om mindre än en månad :) Och det betyder att han också har körkort inom en snar framtid. Han har lovat att plugga när jag är borta, så då hoppas jag att han håller det.

Har sålt iväg mitt Nintendo 8bit nu. Det blöder i hjärtat men men. Va ändå så förbannad på det sista gången jag spela så va väl lika bra innan jag kastat sönder det. Sitter och väntar på pjårning från han i Ume, han va då trevlig iallafall.

Näe ska gå ut på en stund och ser hur det går för Jacob. Vi ses!

Jojomensan

Snart bär det av hemåt med Oldsen. Vet inte om Jacob har lyckats få till värmepaketet så vi slipper frysa, eller om det läker fortfarande. Återstår väl att se!

Vill vara hemma innan det är mörkt, hatar att köra utan extraljus och vill inte köra den där i mörker och regn.
Vill inte att det ska hända nåt med oss eller bilen.

Aja, vi ses i Burträsk imorrn hoppas jag!

Håhåjaja

Har just ätit, är tokmätt. Blev en sen middag för mitt sömnsystem är verkligen rubbat nu.

Somnade vid 1 inatt.
Steg upp 2.
Skjutsade in Jacob till Malå vid 3 eftersom har ska ha praktik och åka lastbil.
Kom tillbaka efter 3.
Somnade vid 4 eller efter 4.
Vaknade kl 7 av nån anledning.
Vaknade kl 8 igen, Jacob ringde och ville ha hämtning så for till Malå och hämta han.
Somnade vid 9 eller halv 10.
Vaknade 12. Somnade om.
Vaknade på dagen.

Yes, skönt! Eller.. Sen vet jag inte om jag måste upp inatt också och skjutsa han då hans handledare sjukskrev sig hela veckan. Återstår väl att se.

Jacob är ut och fixar och donar i värmepaketet till Oldsen så vi kanske har värme i helgen :)

Fick sen en hundvalp födas igår. Va typ spännande men tyckte synd om stackars Fanny. Hon såg inte ut att ha det direkt skönt! Tyvär va valpen död och sen va hon tom på valpar. Men men, what to do.

RSS 2.0