Att bygga upp förhoppningar

Varför gör man alltid så? Speciellt om sommarn.. "Åååh sommarn 2011 ska bli bästa sommarn i mitt liv!". Så säger man om varje sommar. Kan ju lätt säga att den här sommarn sugit för mig del och mest beror på körkortet och att ja hade haft jobb just nu, men så rök kortet.. Men ja tro int att den hade vart lika bra som förra sommaren hur som helst...

Bästa sommrarna i mitt liv är förra året och 2001. Ändå säger man att nästa sommar ska toppa den andra. Funderar bara på varför man gör så..

Sen kan ja ju påpeka att ja hatar folk som int har pli på sina hundar, och speciellt om de är "kamphundar". Japp, ja kan int rå för att ja hellre har en golden retriver som springer mot mig än en rottweiler eller annan "kamphund". Är väl nått som bara satt sig i hjärnan på en efter allt man läst tyvär.. Och då har ja ändå läst mycke skit om golden retriver också..

Men de är mest för att ja sen anser ja att folk som int ens kan hålla hunden i koppel på en promenad utan nästan släpas av den, dom ska int ha just den hundrasen punk slut..!


Bellas fina hund Larissa som är i himlen.

Sssschh...

Nåt som ja tycker är fruktansvärt jobbigt är när folk ska ändra saker i sitt namn. Både efter och förnamn. De ska läggas till apostrofer, eller ett Z, eller ett H, eller ett Y eller vafan vilken bokstav som helst. Skulle man av nån anledning måsta skrivas dennes namn så får man alltid skit för att man stavat fel.

Jamen ge fan i att stava ditt namn så jävla jobbigt då..!
Ännu värre är när folk "byter tillbaka" efter de, så att när man äntligen lagt på minnet hur dom stava namnen, ja då får man skit för de också..

Ja är inte bitter. Kom bara och tänka på de när slurfa runt på Fejsbook.

Mvh Åzah Larzzóhn

Hmf

Ja vet inte varför de blir så här.. Skulle anta att nånstans inom mig så brydde ja mig mer än ja trodde.. Fast ibland måst man få ta lite tid på sig och va lite nere för att sen komma tillbaka. Hur skulle livet va om de alltid va en dans på rosor..?

Men men till nåt kul är iallafall att Joppin min tremening kom förbi stugan i fredas =) Har int träffat han på hur länge som helst. Min andra tremening kom också förbi och ja, vi har aldrig gått ihop men nu gick de då bra...

I veckan så hoppas ja att min och Bellas tältning blir av. Alternativt dricka öl på Skatan. Helgen som kommer då är det livat in i byn för de är öltält.

Och på sönda fyller ja 23. Jo tiden går fort!
Har int tid me de här längre. Glöm int att se Eva Eastwood på Skansen på tisda..


Det är hit man kommer när man kommer hem

Har haft de riktigt trevligt i Finnträsk. Önskar ja hade körkort då hade dom fått lämna mig där sen hade ja kört hem imorrn. Ja mår så jävla bra av att va i den stugan. Sen va de underbart att vakna imorse och höra en båtmotor i fjärran istället för en E4:a. Dessutom sov ja på altan, de va najs.

Några lillabbar fick vi och nån gädda. Sen spelade vi Skelleftespelet och Peji va vansinnig hahahaha. Dock undra ja vem som vann, vi spelade aldrig helt klart.

Spydde imorse gjorde ja också. Satt och sket när de bara tvärvände så va bara öppna toa fönstret och låta de komma haha. Men mådde mycke bättre sen. När grapparna vaknat till liv så städa vi och drog på Pipens i Fällfors. Ja följde me till stan efter de men for hem igen. Insåg att alla är i Lycksele och då har ja de nog bättre hemma.

Blir en lugn kväll me lite film och öl. Najs!










Packa pappas kappsäck

Jöööö dags å fundera på va man ska ha me sig. StOrA fIsKaRvÄsKaN måst ju me! Annars blir de nog int så mycke mer, nå kläder å lp skivor å lite bensin.

Och fan va folk ska ha/har fått barn! Bara spruta onga överallt. Inge fel me de men de blev bara mycke :P
Måste ut och leta mask nu. Adjö.

Mitt lilla hjärta

De här skriver ja mest för mig själv, men ja vet att de här är en plats där de kommer finnas kvar förevigt så...

Ja va nyss ut och kolla läget på gården, kolla om ja såg nån katt. Då såg jag Kisse, den gamla, på lägdan och när han fick syn på mig så sprang han mot mig så glatt. Jag fick en "puss" av han.

Ja tog sattet mig ner på huk och tog upp han i mina armar medans han fortfarande stod på marken. Han börjar mukas me mitt ansikte och fortsatte och fortsatte och fortsatte.. Under en tid va de helt lungt på E4:a, ingen bil alls som man kunde höra och de gör de här ögonblicket lite speciellt för mig.

Han fortsatte mukas länge tills han ville gå och då släppte ja han.
Som sagt de här skriver ja bara för att ja vet att en dag kommer min älskade katt vara borta, och de är en i min familj. En som vare me så länge...

De va en kväll i Juli, utan kort, utan nån bil som störde utan bara vi två. Min fina kissegubbe.


Stackars stackars...

Jo stackars den där Micah och hennes karl Kevin. Hon som fick barn när hon va 15. Enda ja säger stackars åt är att dom kan verkligen inte göra nånting utan att de ska va fel. Verkar int spela nån roll om va dom gör så verkar allt fel, allt mellan dom och till att uppfostra deras dotter.

Skulle inte vilja byta me dom för fem öre kan ja lova. Näe duschen väntar. Natti!

På tal om bananer 2

Satt och kolla på mina klipp som ja laddat upp på youtube, och såg en rolig sak när ja såg på filmen från när Elin fyllde 21. De mesta som länkas från den filmen går till Slaskfittorna hjhahahaa, för att ja skrev in dom i taggarna......... :P

Men sök på min användare Satanstjatande om ni vill hitta mina klipp =)


På tal om bananer

De brukar rätt ofta märkas att ja och pappa är släkt men idag upptäckte ja nått som inte stämde överens. Man brukar kunna se att vi är släkt mest på de sätt vi kan rapa högt i alla situationer och på träskona..

Men idag så skulle pappa kolla bilen eftersom när min kusin lånat den så hade olje lampan blinka till. Mycke riktigt, de behövdes fylla olja. Så då va de på handskar, kolla oljan, fylla en liter, kolla oljan igen, fylla på lite till, kolla oljan.

För mig är de mest "oj nu har de gått ett tag sen ja fyllde olja" sen fyller man nån liter/några liter och kör. Brukar int va noga me hur mycke ja fyller eller hur ofta. Körde nog hem från Ume med abosolut nästan noll olja men ja fick höra på kursen ja va på att en B20 går 6km utan olja, för de hade dom prova haha :P
Gullepappa!


Hahahahahahahahaaaa

De finns nog bara tre människor i hela världen som kan få mig att skratta så mycke åt deras uttryck och uttalanden. Dom är Robin, Peji och Bella.

Jag och Bella har just kommit fram till att vi ska tälta på torsda och köra lite överlevnad med öl för att fira min födelsedag. Då sa hon att ja int skulle glömma gitarren, och självklar skulle ja int göra de eftersom vi har en som är ostämd.

Då säger hon: de gör inget, ja har perfekt ljudöra. HAHAHAHAHAHAAA vadå ljudöra???! :D Har aldrig hört de tidigare så fick googla. Fick fram detta:

Ljudöra är en apparat som på ett åskådligt sätt visar om ljudnivån i en lokal/rum är hälsosam eller inte. Ljudörat monteras upp på väggen och visar sedan med olika färger när ljudnivån närmar sig eller överskrider den inställda nivån. Den kan anslutas till elutag, så att om ljudnivån överstiger ett inställt gränsvärde så brytes strömmen. Brukas till daghem, konsertlokaler bland annat.

HAHAHAHAHA ha då aldrig sett Bellas öra blinka i färger ;)
Kanske nämt de tidigare att ja älskar mina vänner ♥

Valt

Yesbox de blir min stuga i helgen. Pratade me Linda och hon skulle lix jobba massor, men vi ses ju på hennes mammas bröllop om 2 veckor eller så :)

Och än så länge så är de jag, Peji och Robin som ska upp till stugan. Kan behövas, ja har int umgåts me nån av dom på hur länge som helst! Men återstår väl att se vilka de blir. Kommer bli bra, då får ja meta. Älskar att meta, kan int fiska på nått annat sätt.



Haha älskar den här bilden från mitt 60 års kalas!

I valet och kvalet

Har sån jävla beslutsångest över helgen. Först va de väl som klart att ja skulle upp till Lule men då börja folk igår prata om att fara upp till Finnträsk och min stuga. Och ja vill jättegärna till min stuga eftersom man alltid pratar om att man ska göra grejor sen gör man dom aldrig.. Men samtidigt vill ja till Lule..

Hatar att ha beslutsångest men antar att ja kommer väl fram till ett beslut om ett tag...

Har vart ute och stökat på bilen och tjuvkört på lägdan *gAnGsTeR*. Lyssnat på Eva Eastwood lp och lite annan go musik. Önskar dock att mina föräldrar inte bara hade lyssnat på dansbandsmusik som ung, finns hur mycke Flamingokvintetten som helst. Fast de är ju bra de också men ändå :P

Jäjä nu ska ja läsa lite aftonbladet sen me pappa och handla. Ska ta ihop en egen go sallad då, yummie!






Hållojen

Har just gått igenom 5 sopsäckar med kläder. Bella bu har rensat sin garderob heheheheee. Men de är ju som vanligt, int fan vet ja om ja kom å använda nått av de ja fått men de är väl som bara bra att ha eller nå. Resten åker på Röda Korset eller nå sånt.

Skor ha ja också nu, i massor! Dock har ja förlagt min Hank Williams tröja. Är lite störd över att ja int vet vars ja ha den och den kan lika gärna va i Forsbacka. Lär väl dröja hundra år innan ja får tag på den..

Hungrig är ja också. Riktigt hungrig. Sen måst ja fundera på om ja ska upp till Lule i helgen... Mycke att göra, har mycke tid över men ja orkar bara int. Skjuter upp de till imorrn.

Nu ska ja äta sen hänga tvätt och duscha. Å sova.

Rarr

Japp va ju till Jula och köpte skit för att kunna göra huven fin igen men blö ja orka int. Tro ja ska nödspreja över den lack som släppt sen en dag när man väl orkar så göra man de bra. Har då igentligen int ens råd nu haha. Dock sa min bror att bara ja gör jobbet på bilen så kan han lacka om den =) =)

Meeen de får väl bli nästa år eller så. Han skulle föresten cykla till Byske ikväll på mormors gamm cykel.. Grattis säg ja bara, man får ont i röven av att cykla på den i 1 minut ungefär haha :P

Men å andra sidan så har ja tänkt på att bror min är nog den i mitt liv som inspirerat mig mest. De va han som fick mig att gillar Metallica, Detroit Red Wings och en hel del andra saker. Han och pappa fick mig att älska Volvo. Nu verkar de som att han fått mig att gilla BMW också. Inte på samma sätt som ja gillar Volvo, men skulle nog helt klart kunna ha en bil som han köpte sig förra veckan.

Men de är väl så, man älskar ett märke men nog fan kan ja lägga mig och säga att de finns en del Mercor som är fina också. Skulle väl int så gärna erkänna men klart de finns, dock handlar de om 124 serien.

Fast ja kommer ju alltid älska en sort ;)

Bjuder på en bild på brorsans nya bil och hans cab. Dom matchar ;P Samma tillverkare på fälgarna på nya som de är på caben tydligen :P




Jaa

Ska snart fara åt stan, får se lite folk :D Ska på Jula och köpa grejor så ja kan börja slipa ner min huv nångång, har ju lite tid över nu så.. Lite skönt är att ja gått i samma kläder sen i fredas hahahahaaa. Börjar lukta lite dåligt nu, får väl svida om innan stan. Ja minns inte senast ja duscha heller :D

Fuck

Tanken slog mig just att min skolgång va ändå rätt värdelös. Ja vet inte ens när 2:a världskriget va, eller ja de finns en hel del allmäna grejor som ja inte vet. Men en sak de vet ja, och de är när kvinnor fick rösträtt i Sverige och de va 1921. Vet de endast för att mormor va född då :P

Min kusin, alltså min mormors barnbarn då också på den sidan, va me i Jeopardy för flera år sen. Jag minns att den frågan va den där sista frågan som dom får och han kunde inte den. Skrattade lite för mig själv då eftersom ja är de svarta fåret i släkten med nästan IG i matte och många andra ämnen.

Ja menar inte att folk som är duktig i skolan är sämre, men så ligger de till i min släkt. På mammas sida så är alla väldigt bra skolade, inklusive min bror. På pappas sida så är de väl ungefär samma sak. Ingen annan har då tappa körkortet iallafall :P Visserligen finns de väl mycke som ja inte vet, som dom har gjort, men ja tror ändå att ja tar första platsen som svarta fåret.

Men men, min släkt är ändå bäst :)

Får se om ja kanske drar upp till Lule på torsdag. Inget är spikat men skulle va skönt me ett miljöombyte en stund. Fick just pengar på kontot men dom går till böter. Tänk va mycke kul ja kunde haft för 4000:- istället för att de ska gå till polisens fika! ;)

Ja är inte bitter, bara lite :)


Den som sover syndar icke

eller hänger me för den delen! Det visar sig att min kusins bil pajade när han skulle till Kallax i Lule så han har tagit pappas bil dit så nu ska pappa snart iväg till Lule och hämta hem sin bil.

De tog ett bra tag innan ja fattade va han babbla om under middan. Visade sig att de här hände när ja sov. Tog riktigt lång sovmorron idag, steg upp typ halv 3 =) Gillar inte att sova bort hela dan men ibland så! Nu ska ja glo på dumburken. Adjö.

Ha ha

Kommer aldrig orka se Mods grejen ikväll, första delen är ju fan över 1 timme och 50 min lång. Får ta de en annan dag :P

MEEEN de ja ville komma till är en ganska rolig sak.. När folk som man vet ha vare ute och stulit mycke i sina liv, både de ena och de andra, när dom eller nån dom känner blir av me nått så blir de ett jäääävla liv! Får dom tag på dom som gjort de så ska dom has ihjäl och blablabla.

Hört talas om karma?
Haha nämen de är ju lite roligt. Man kanske borde få sig en tankeställare om va man själv gjort mot folk som blive av med grejor.

Aja skitsamma. Grattis till världens bästa pappa som fyller år idag :) Så när ja vaknat, eller ja efter middan, då blir de tårta :)


egrovher89

Här sitter jag och njuter av ett glas vin. Vet ni varför? Jo för att ja kan! :P Och för att ja int kan köra nånstans ändå.. :P Har just sett filmen Tillsammans och nu har ja tänkt påbörja triologin "Dom kallar oss mods".

Det är mister F som fått mig till att vilja se dom. Vi såg dom för några veckor sen i Bure men då de är fylla inblandat så blir de lätt att man ändå int ser så mycke. Men känner ja mig själv så lär de int bli så mycke sett av dom heller eftersom ja hatar att bara sitta och glo. Gillar serier bättre då eftersom dom int bruka va så lång =)


Huvääää

Hatar sånt här väder. Regn men varm och jävla fuktigt. Har ont i huvet. Pappa säger att de beror på att de är hög luftfuktighet och spån sväller då ;)

Anyhoooo så har ja pratat med Isabelle på msn om riktigt gamla minnen. Såna som man skrattar åt idag men på den tiden va dödligt allvar. Typ att vara på övervåningen i ett hus livrädd för att de pågår tredje världskriget på gården och man knappt vågade köra hem till Btk för att man va rädd att bli prejad av vägen ;)

Och som vi sa så hade ja nästan aldrig me nått bråk eller tjafs att göra men ja hamnade alltid me på nån kant ändå :P Men så brukar de va för mig, blir alltid inblandad i konstiga saker även om ja int vill.

Men no har man gjort mycke kul i sitt liv. Och tiden som ja pratar om nu är alltså när ja va tillsammans me Emanuel och bodde i Burträsk så de är inget som hänt nyligen :P Och upptäckt att när ja är less så kan ja vara rätt brutal och elak, har inga hämningar för att säga nånting då.

Tror faktiskt de har förändrats, tror inte ja skulle säga nått sånt idag, tur de!


Bjuder på lite bilder från den tiden =)













Little Aron And The East Side River Boys signerar Croners Kapitän i Lycksele :P












Usch

Ja hade inte satt mig in så mycke i de som hände i Norge föränn nu när ja läst och sett film. Hela jag blir fylld av sorg känner jag. Man kan nog aldrig i sin vildaste fantasi förstå hur ungdomarna kände.. Läst bloggar med folk som överlevt. Skulle aldrig igentligen satt mig in i de här..

Förutom att så många dött så är de helt sjukt att han kom som polis. Många har sagt att dom kände sig trygga när en polis kom för att prata me dom och sen bara börja avrätta folk.. Undra hur många som tappat förtroendet nu för polisen även om dom i sig inte gjort fel..

Nä fyfan, ska försöka få tag i lite folk och se om man kan hitta på nåt. Adjö.

Galenskaper

Tänker på de i Norge. Man ska då faan int skylla all terrorism på utlänningar iallafall helt klart då gärningsmannen va norsk... Galet galet..

Annars då? Torsdan levererade fint, John Lindberg Trio va jättebra, jag och Bella gjorde som vi brukar göra på Trästocks och de är att smuggla in sprit och dricka på en bajamaja. Dock börjar ja nog va gammal tror ja haha, spriten va då fan inge god men kom ihåg sist ja va där och drack sprit så slank den ner direkt.. :P

Lite mys hann ja också me, på nått konstigt sätt.
Så va de lörda idag. Skittråkigt, idag brukar ju vara min bakis dag. Utan möjlighet att ta sig nånstans är de mesta bara tråkigt.

Flagnar gör ja också, nåt så jäävulskt! De verkar aldrig ta slut heller, hur mycke ja än sliter bort. Fan drygt.
Bajs nu ska ja hitta nå att göra, eller att se eller vad som helst och hoppas att helgen är över fort och att länsstyrelsen skickar ett brev åt mig i veckan!


Vafan....

En tanke slog mig just. Som de lät på polisen så måste jag göra ett nytt körkort när jag väl får igen det. För att hämta ut ett körkort behöver man ett leg.. För att göra ett leg behöver man ett leg.. :S Visserligen går de väl göra ett pass men vafan ska ja behöva betala för både tillverknaden av körkort sen 400kr för att kunna hämta ut de jävla kortet :O

Måste fråga nån som vet..

Är inte på bra humör idag. Gick och la mig kl 12 i sängen. 06:00 idag va ja fortfarande vaken. Gick tamefan inte sova! Höll på å bli galen eftersom ja ändå va trött.

Plus att ja har mens, de suger fetröv speciellt när man ska på festival...

Skitsamma, nu ska ja packa inför kvällens händelse: John Lindberg Trio wohooo! Måste göra min beställning av alkohol också hähä. Känns precis som att va under 18 igen :P Ska sluta tänka på passet där nu, blir bara förbannad. Äta en alvedon ska ja också göra. Adjö!


e4raouhge9pr

Har dränkt mig i kylbalsam nu. Går bra så länge ja sitter still :P Men hur som helst bättre än förut. Tack för tipsen ändå Elina och Barro :)

Är sugen på nå gotte men orkar inte göra mig nåt. Onsda imorrn sen är de torsda och äntligen dags för lite öl och sällskap! Tur att ja har en hel del serier att köra igenom nu, iallafall medans ja har brännan ;P Nä ska väl gräva upp en frukt eller två. Adjö!

oihre98ws

Trodde ja kunde härda ut men pappa är på väg hem med kylbalsam snart. Kan inte lyfta armarna längre, gör jävla ont att bara sätta upp håret i en snodd :P Just nu ha ja cp tråkigt, finns int mycke ja kan göra utan att de gör ont.. Men kan nog åtminstone visa mig bland folk på torsda, tror ja :P Tänkte köra på rutiga skjortan så bara fejset syns :P

De ha blive mycke om körkort och solbränna på senaste men vafan ja har inge annat att skriva för just nu händer de absolut noll i mitt liv :P Ja hoppas bara på brev snart från länsstyrelsen där de står hur länge ja blir av me kortet så ja har nått att se fram emot. Hoppas på 2 mån men man vet ju aldrig.. Men men, de löser sig inom en 10års period :)

Ska lösa korsord nu eller göra nåt annat jätteskoj ;)


White trash

Mmmm de är nog int meningen att ja ska vara brun, ja ska vara vit precis som den ariska rasen! Haha nä, skämt och sido, är bara lite bitter för att ja fick dåliga gener och inte blir brun. Kanske när den här brännan har lagt sig om ja har tur...

Idag ha de int blive många knop. Klippt gräset och städat och nu ska ja städa lite till. Sen försöka rensa på datorn, eller sortera både musik och bilder. Poop






Haha fast de ser bättre ut på dåliga webcam kort.. =)

Fruktansvärt

Japp. Inte tänkte ja på att ha me mig solskyddsfaktor idag på rallycrossen... Kan berätta att ja bränt mig utan dess like hela armarna och axlarna. Min fejja är lika jävla röd som ett bromsljus. Ja skrattade åt mig själv när ja kom hem för brännan är dessutom så oproportionelig för att ja sutte i linne. Vafan undersidan av armarna är ju vit!

Tänk om man skulle ta och lära sig nån gång :P Kommer bli skönt att sova inatt.. Längtar tills de gått ner litegrann, men nu kan då ingen säga att ja int vare ut i solen iallafall!

Kanske tar kort och visar men kameran gör nog int rättvisa. De måste nästan upplevas ;)

Lista!

Stal den från Alice, har inge bättre för mig just nu. Är lite less på Top Gear och vill bara ha sönda och rallycross :P


För 10 år sedan:
1.) Hur gammal var du? - 12
2.) Var gick du i skola? - Ostvik, skulle börja Byske åt hösten
3 ) Var jobbade du? - Jag jobbade inte..
4 ) Var levde/bodde du? - Samma hus som idag, i Ostvik
5.) Var brukade du hålla hus? - Uti byn förmodligen :P
6.) Bar du glasögon? - Nej
7.) Vem var din bästa vän? - Ojdå bra fråga. Har ingen aning faktiskt, skiftade ju vänner varje dag haha
8.) Hur många tatueringar hade du? - 0
9.) Hur många piercingar hade du? - 2 i öronen
10) Vilken bil körde du? - Ingen
11.) Hade du varit på ett riktigt party? - Nej
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? - Nej tror inte de
För 5 år sedan:
1.) Hur gammal var du? - 17
2.) Var gick du i skola? - Balderskolan
3.) Var arbetade du? - Ingenstans
4.) Vart bodde du? - Troligtvis i Skellefte eller hemma i Ostvik. Har inte riktigt koll
5.) Var brukade du hänga? - Överallt och ingenstans! Flängde runt rätt mycke
6.) Använde du glasögon? - Nej
7.) Vem var din bästa vän? - Bella, Stina, Carro
9.) Hur många tatueringar hade du? - 1
10.) Hur många piercingar hade du? - 7. En i läppen och resten öronen
11.) Vad för bil körde du? - Ingen
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? - Nä men kanske krossade någons hjärta
13.) Var du singel/upptagen/dejtande? - Ööö bra fråga.. Minns int, kanske va singel då efter ett 3årigt förhållande


För 1 år sedan:
1.) Hur gammal var du? - 21
2.) Var gick du i skola? - Östanbäck, maskinförarutbildning
3.) Var jobbade du? - Vet ej om ja jobbade förra året. Jo på Skogsägarna!
4.) Var bodde du? - Ostvik
5.) Var brukade du hänga? - Hos Bella förhudligen :P
6.) Använde du glasögon? - Nej
7.) Vem var din bästa vän? - Bella och Robin
8.) Hur många tatueringar? - Fortfarande 1, skaffade 2 till i år
9.) Hur många piercings hade du? - 7, precis som förut
10.) Vilken bil körde du? - Volvo 142
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Japp
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande? Singel så de bara sjöng om de
Idag:
1.) Hur gammal är du? - 22
2.) Var går du i skola? - Ingenstans
3.) Var arbetar du? - Ingenstans just nu, kanske va lika bra utan körkort
4.) Var bor du? - Ostvik
5.) Använder du glasögon? - Nej
6.) Var brukar du hänga? - Bella :P
7.) Talar du med dina gamla vänner? - En del men int alla
8.) Hur många piercings har du? - 7 :P
9.) Hur många tatueringar? - 3
10.) Vad har du för bil? - Volvo 142
11.) Har ditt hjärta krossats? - Nej
12.) Är du singel/upptagen/gift/ dejtad? - Upptagen
13.) Vem är din bästa vän ? - Bella :)

Äh

Känns som att de blive lite mycke prat om körkortet nu men kan väl va bra på ett sätt, att få ventilera sig lite. Men ja lipar int över de, eller de ja va mest rädd över va vad pappa skulle säga.. Men han tog de bra, och sa väl som att sköter man sig int så blir de sådär och helt rätt. Är bara skönt att han int blev tok arg, ja vet ju redan att ja gjort fel och då får ja stå mitt kast. Dock kunde pappa skämta om de redan igår så de är väl ett bra tecken, och ja kunde göra de redan strax efter ja tappat de :P Men tro inte att ja tar de me en klackspark! För de gör ja int, men varför gräva ner sig? De löser sig inom en 10års period :)

Men hur som helst så fyllde ju lillfjompan Cornelia 1 år i onsdags och de va väl den största anledning till att vi åkte upp så ja skoja med henne och sa att nu är hon skyldig mig 4000:- heheheheee ;) Tant Åsa tar igen dom när hon fått första sommarjobbet hehe ;)

Nä men skämt och sido, helt sjukt att på den dagen för ett år sen så fick ja ett mms på lillfjärten. Klart man blir extra rörd när de är den första av ens närmsta vänner som får barn. Och ännu roligare är att hon känner igen både mig och Bella och kan ty sig till oss när vi ses, men hon blir helt paralyserad av andra hon inte känner igen.. Så då måst man väl gjort nått slags avtryck iallafall :)

Och alltid lika kul att träffa på Linda och Krille, man få ju passa på då de är en bit att köra upp :P Bjuder på lite bilder från dagen :)



Cornelias partytält. Vi hade en liten egen stund där sen och tog de bara lungt :)


Morsan ;)







Skitnöjd som kladda tårta under tallriken ;)




Men de större kalaset är i helgen så de va bara jag, Bella, Mattias + Krilles mamma med familj där. Kan ju dock int fara dit så va tur att få va me på ett sätt iaf :)


Och en bild på när ja träffa skitungen för första gången förra året. Tänka se, tiden går fort :)

we4rohrse

Då va mina 48 timmars körtid över så nu är ja utan kortet på riktigt. Aja största skillnaden kommer väl bli på helgerna för ja är ändå int till stan överdrivet mycke på veckorna. Men de är ju bara 8 helger förhoppningsvis :P For till karln vid 10 igår kväll och kom hem för drygt en timme sen. Trevligt me lite mys i allt de trista :P Han pratade i sömn om USB dammsugare haha.

Nu ska ja städa de som pappa bett mig göra hela veckan och tvättaaaaa! Har inga rena kläder överhuvetaget, börjar bli drygt nu :P Tjingeling!

Kuk

Haha ja, ingen har väl missa att ja körde bort körkortet igår. Fortkörning, men inte me min bil hehe, då hade de då aldrig hänt. Men shit happends, troligtvis blir de väl bara två månader ja blir utan och ja ska ALDRIG mer köra fort, så är de bara.

Man kommer fram tillslut ändå. Tror både ja och Bella lärde oss en läxa och de va bara otur att han tog mig för bilen ja körde om, när han måst ha skjutit mig, körde då int heller lagligt.

Pratade me folk under dagen och folk sa att ja int skulle ha skrive på böterna men ja gjorde ju fel, och de va en solklar fortkörning, även om ja spelade dum när polisen sa att ja visste nog va de gällde :P 128 på 90 väg, och ja trodde de va 110. Pooop.

Äh är bara göra de bästa av situationen, orkar int gräva ner mig över de här.

Vattafakk

Va i satan har ja gjort inatt? Hela kroppen känns som en boxad köttbit. Ibland önskar ja att man hade en kamera uppställd så man kunde se vafan man gjort.

En liten fågel viskade i mitt öra att de kanske blir eventuell road trip till Lule idag.. Skulle väl kanske int va fel =)



Hepp

Händer ingenting ikväll heller. Men imorrn, då ska ja hitta på nå extraordinärt kul. Eller nåt kul iallafall..

Ha just färga gamm blek ögonbryna och kleta färg i ögat så dom är alldeles röd. Skulle ja bli stoppad i poliskontroll nu skulle dom säkert ta in mig för drogtest hahahaa. Fatta int varför ja ens ska pröva färga fransarna, de funka aldrig för min del.

Och kan nån förklara hur nya fejsbook chatten funka?! De är ju bara samma folk på min lista hela tin, förut kunde man ju bläddra och se vilka som va grön eller vilka som sov... Skit grej.

Längtar tills torda, då ska vi upp till stugan i Finnträsk och hälsa på min kusin :) Whopido!

Thunderstruck

Låg och såg Family Guy när de kom en blixt. Hann räkna till 5, sen tog de ungefär 2 sekunder att springa och dra ut modemet, pappas dator osv. Gillar inte åska för fem öre, men då får de hellre åska på dag/kvälls tid då de oftast finns folk i huset som är vakna än på nattetid när man är ensam.

Jag är ju en sån som sliter ut allt efter första blixten. Fått de av farmor, hon satt alltid ute i en gammal Amazon när åskan gick.

Men jag och pappa premiär lyssnade på Eva Eastwoods lp Lyckost under tiden, ja såg då bara en blixt hur som helst. Skönt me lite vatten. Dock kan ju folk tro att vi blive tokut för vi kör vattenspridaren för fulla muggar ute nu i regnet :P Men de är bara ingen som orkar gå och slå av kranen haha.

Får väl se va som sker ikväll, nånting skulle man väl gjort. Och hur de blir i helgen.. Velar fortfarande mellan dragracingen och rallycros... Göh


Hållojen

De bara sprutar ungar överallt typ. Ännu en från Balder som är gravid.

Blev inge bad. Sitter här och suckar högt, har skittråkigt. Höll dessutom på att få en Scania med släp i passargerarsidan idag. Skanska gör ju om e4:a så nu måst man köra ner på avfarten och sen upp igen brevid oss för att få sig i södergående riktning.. Dock har int alla fattat att de är väjningsplikt för dom som kommer från avfarten...

Tur jag hann se ekipaget innan iallafall så ja hade lite koll på va som kunde hända, för de syntes att han hade inga planer på att stanna alls när ja dök upp.

Va uti byn och körde runt, ut till Steninge där vi gjort jobb på maskinförarutbildningen, ut till Skatan och förbi ställen som man va på i sin ungdom. Förbi Elinas gamla hus i Östanbäck och Johans gård. Förut cyklade man, nu kör man bil. Tiden går fort på nått vis.

Nä nu ska ja ta en dusch, se serie och hoppas att John Blund kommer. Natti.


Davva 2005 på Skatan

Fjös

Har skittråkigt. Ska nog brumma hem till Bella på ett tag och tvinga henne att bada me mig. Int för att ja direkt gillar att bada, men eftersom de blir sämre väder imorrn så måst man väl passa på.

Sen så fick ja ju hälsa på Isabelle idag när ja brummade till stan =) Int så ofta man ses tre dagar i rad, även om en dag va i min bil och hennes lastbil ;) NU lite Family Guy.



Jag tror jag tror på sommaren

Morrn! Eller ja ha ju stige upp för längesen men men :P Sovit riktigt gott och hjärnan har gått på extra bränsle inatt då ja drömt hur mycke som helst. Nu kommer ja såklart inte ihåg, men gjorde de när ja vakna. Får väl se va dagen har att erbjuda, måst in till stan en sväng troligtvis för att lämna papper. Sen ska ja städa lite här hemma efter att vi bytt panna och folk sprungit här nere som galningar.

Hjälpa pappa lite på gården och ringa lite samtal sen är de nog inge mer. Sola lite om ja ids, fast är ju så tråkigt utan sällskap men nu har ja ju fått lite färg och då känns de lite roligare när de ger resultat.

Jäjä, nu ska ja hitta på nått tills brorsan kommer hem me sin nya bil. Adjö.


Ops


*Tar en cool ego bild på mig själv me ansiktsmask*


Men så slutar de så här..

Häh! Nu blir de en dusch och sen Family Guy och sova. Natti

Vamos ala playa

Bella, Mattias och Joan kom och plocka upp mig sen brumma vi till Byske och hittade tillslut Isabelle, Johan och Sabina på beachen :) De va riktigt härligt att bada i havet idag och stora vågor. Har aldrig badat i Byske förr eftersom ja har ju Skatan bara int ens en mil hemifrån mig men de va kul att dom hade en stor platå en bit ut med rutcsh kana och skit.

Jag gjorde ett mkt graciöst svanhopp hähä :) Tillslut va vi tvungen fara för att de blev så mycke fiskmåsar som va omkring oss så ja höll på att bli galen men de va ju middastid ändå :P Vi for på Stengården och käkade och kan verkligen rekomendera stället!

Ja åt nå kyckling spett med sweet chili sås och man får faktiskt mycke mat för pengarna. Trodde de skulle komma en fjuttig filé men de va fyra på tallriken :) Mycke gott :)

Roligt me lite vuxen häng som inte infattar en massa öl också ;) Har slumra till en stund när ja kom hem. Ska alldeles strax göra mig nån macka att trycka i mig. Tack för en trevlig dag alla fina :]


Summa sumarun

Drick inte sprit. Höhö. Nämen provade göra de i helgen och de va säkert mer än 3 år sen sist och uppenbarligen har mitt ständigt helgdrickande gjort att ja tål en hel del mer än när ja va yngre. Dags att skaffa sig en hobby! Men ja hade jättetrevligt i Sjöbotten, fast de brukar ja alltid ha :)

Dock va ja full igår rätt länge istället. Vi hade bakismys hos Bellan och åt en mjukglass i Bergsbyn och strax efter de så kom Isballe med familj till stan så då blev de krysset :) For hem vid 4 inatt efter att sove på bakis soffan med en jävla nackspärr :P

Nu väntar ja på att folket från stan ska åka sen blir de Byske playan med Isballe och familj :)
Tjarå!

*Hej bloggen*

Nu är jag HEMMA! Borta bra men hemma bäst :) Fast ja kunde nog int få de bättre än hos Olav och Sara i Ume under min vistelse iallafall :) Tog emot att fara men om int annat så finns väl dom kvar där ett tag ;)

Tur man har mycke AC i bilen såna här dagar.... Höll på att kolavippa ett tag käntes de som haha. Tänkte bara berätta att ja lever för nu ska ja slänga mig i sängen en stund, nickade till idag när vi såg film på skolan. Aja baja... Sen måst ja äta nått och fara åt stan, sen kanske vidare till Sjöbotten.

Blir nått slags partaj ikväll iallafall.
Sen fick ja ju öppna min Eva Eastwood lp skiva idag :) Skitfin!
Goddbaj kaj.


What are words if you really don't mean them when you say them?

Haha aaa, lite snopet men... Ja va på skitbra humör idag sen bara dala de neråt. Tog bilen och åkte ut för att lyssna på Metallica me Motorbreath som är min hets låt. Lyssnar ofta på den när ja är så arg så ja kokar.

Men de blev iallafall en trevlig kväll trots att ja va så arg. Ja har ätit grillade hamburgare ute med Sara och Olav och  Nicklas + deras grannar med barn. De va jättegott och jättetrevligt så kan då absolut int klaga på de :) Nä nu ska ja strax ta en cigg, en dusch och sen sova för den som sover syndar icke ;) Natti :)

Fuck yeah!

Spikade provet om transport av explosiva ämnen och varor :) Eller okej, ja hade ett fel på en fråga men när han visade mig frågan så sa han att dom flesta som gör provet missar den, så han brukar säga till att man ska komma ihåg att kolla in sidan som man kan hitta de på, men de hade han glömt göra me oss...

Så ja hade 14,75 rätt svar av 15 :) Lite konstigt poängräkning men så var det. Ja som va så jäävla nervös, i onödan uppenbarligen :P

Nu sitt ja och fundera på om ja ska lyckas leta mig ner till stranden vi va på igår eftersom hela sällskapet är där. Å andra sidan är de rätt skönt att va lite själv också :P Men ja ser väl. Först ska ja bajsa!

=)

Nu känns allt bra. De har gått bra att vara i Ume trots att ja int alls gillar stället, men har man bara fin fint sällskap så löser de sig :) Mitt och Saras samtal spårade ganska rejält igår men kul va de :P

Och idag så klara ja ADR delen :) Va gode nervös inför provet men de gick fin fint så då va de bortgjort. Nu är de bara explosiva delen kvar och förhoppningsvis ska väl int den gå nå sämre.

Karln lever efter flera dagar me feber och att höra av han så de va ju posetivt också. Freda vid lunchtid få ja börja rulla hemåt men de tar emot lite. Har ändå haft de bra här och kan ju va skönt att komma bort för ett tag.. Men bara ett tag :)

Nu ska ja strax hoppa isäng, ja somna imorse på lektion hehe... Natti fulingar :)

Dag numero två

Ja idag käntes de bättre. Förutom att de är så jäävla mycke siffror att hålla reda på, och man får göra si och så men inte så... Men ja ska väl förhoppningsvis klara de, å andra sidan me min tur så kan de lika gärna skita sig.

Va på Biltema en sväng och köpte nytt stödlager. Hahahaa på väg hem från skolan där så ja, ja for iväg efter två bilar. Efter en bit möt ja en bil som blinka me helljusen och ja tänkte "MEEEN vafan ja ha ju på lyset!". Tillslut ringer en klocka och ser polisen stå in efter en lill skogsväg gömd. Vattafakk?

Har aldrig i hela mitt liv sett nått sånt faktiskt, å då ha ja vart efter en hel del skogsvägar. Och varför just där? Ja hann då bromsa ner, låg väl på 75 så de va väl int så farligt. Dock undra ja om dom sto och sköt eller om dom väntade på nån... Vem vet. Får väl höra imorrn om nån åkte dit. Tacka fan för bilen som varna mig! :)

Hur som haver, nu ska ja nog ta mig en cigg, slänga mig på soffan och glo lite i boken. Sen blir de dusch och ta de bara piano. Hoppas på att sova bra tid ikwell. Kunde int riktigt sova inatt så låg och läste gamla sms. Haha Robin är fan sjuk i huvet på rikt :P

Harne!

Gröff

Bläää va skitdrygt att köra igår. Låg väl på 70 i 5 mil för ja hamna baki en jävla massa karavaner av de ena och de andra.. Sen har ja ju bara 4petad låda, får mig ju fan int om..

Aja efter många om och men fick ja mig ju hit iallafall. Utbildningen är nog int de ballaste ja gjort, får väl bara sega mig igenom den. Orkar int riktigt ta kontakt me nån människa heller, känns drygt.. Å gubben som lärare är int heller direkt ball. Nästan dumförklara mig för att ja svara fel på en fråga om gasol.

Då börja han säga typ "Jamen när du tänder grillen hemma.." DÖÖÖH har ingen gasolgrill sa ja... "Jamen du ha väl åkt husvagn och tänt spisen..." DÖÖÖÖÖH jaa och ja va typ 12 senast ja va på husvagnssemester! Om ens de.. Fattar ju noll av sånt här.

Luktar fotsvett. Får väl lägga mig och läsa idag och äga alla men just nu vill ja bara att veckan ska ta slut.. :P

Pjupp

Monster trött men har saker å gööööra. Varför ska man alltid va så spontan på fyllan och tycka att allt är en jävligt bra idé? Int för att ja gjort nått man behöver ha ångest över, men bara jobbigt :P Blev en helg med alkohol och mys, ungefär som vanligt.

Snart måste ja packa också. Undrar hur de ska gå.. När ja far åt Bella över 2 dagar så har ja fan me mig hur mycke kläder som helst. De känns som att ja ska va borta en evighet men de är ju bara 5 dagar.

Nä nu ska ja bränna lite skivor, packa och kanske vila ögat lite. Styr söderut efter maten hade ja väl tänkt, kommer ju ta en stund me min bil :) Adjö!

Fäss

I brist på annat att göra innan ja ska åt stan så gör ja en sån där lista.. Igen =)


Vad heter du? Åsa Larsson
Vart bor du? Cheesebay (Ostvik)
Trivs du där? Oja!
Brukar du läsa horoskop? Mjo i Norran
Har du körkort? B & C :)
Äger du några Converseskor? Nej inte de än så länge
Favoritdjur? Kissekatter :)
Vad spenderar du dina pengar på? Öl och bensin :P
Senaste konserten? Ööööö.. E-type på festivalen förra året??
Festar du mycket? Varje helg!


Sprit, cider, vin eller öl? En iskall Norrlands tackar man int nej till ;)
Brukar du bli för full? Nja alltså.. Har nog supe för mycke så ja har faktiskt en gräns numer som ja aldrig kommer över, gjorde de förr rätt ofta dock
Antal kuddar i sängen? 3
Kan du baka bullar? Om ja ger mig fan på de så kan ja väl :P
Har du varit med i scouterna? Nej men i de där.. Mulle i skogen eller va de nu hette.. Skogs Mulle kanske :P
Bläck eller blyerts? Bläck for the win
McDonald’s eller Burger King? Krysset ;)
Är du allergiskt mot något? Jobbiga människor kanske ;)
Äger du ett busskort? Näääj
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Grön eller röd
Hur ser du ut idag? Född i farstun
Har du haft sex idag? Näääj
Nästa mål i ditt liv? Varför sätta upp mål för nästa liv..? =/
Vad såg du senast på tv? Försöker komma ihåg men ja vet int!!
Hur svarar du i mobilen? "Hallå" eller är de nån ja känn så blir de ett mer efterblivet "Hallå" eller nå annat
Vem ringde du senast? Maria Norström :)
Vad sa den du ringde? "Heeeeej har du lust att vara chaufför ikväll?" =)
Antal timmar sömn inatt? Töp 11. Fan skönt!
Vad innehåller din favoritnattmacka? Smör å nån sås å nå kött ;)




HAR DU NÅGONSIN...
Bråkat med ditt husdjur: Haha ja, brottade ner Hasse för några veckor sen och trimma han
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Näe dock har ja för mig att de kan ha hänt mig ett tag senare, men int just nästa dag
Är du ensam nu: Ja....
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Robin Hood och Lille John går igenom skogen
Vill du gifta dig: Jajojo typ
Vill du ha barn: Ja :)

FAVORIT...
Rum i huset: Mitt! Eller köket (kylskåpet)... Eller garaget, svalt och skönt på sommarn :)
Typ av musik: Allt möjligt ska du se!
Månad: Juli :) Eller December :)
Sten: Ke??



DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...
Gråtit: Nej faktiskt inte! :)
Köpt någonting: En souvas kanske...
Varit sjuk: JaaaaaAAaaAAaa
Sjungit: Sjunger just nu
Sagt “Jag Älskar Dig”: Jo till katta :)
Träffat nån ny person: Nej tror inte de
Saknat någon: Ja
Kramat någon: Ja

SENASTE...
Låt du hörde: Kizz - Forever
Film du såg: Svinalängorna
Drink du köpte: Drink?? Ja köper ÖL!
Sak du stal: Säkert nån penna från någerst
Mat du åt: Kebabtallrik på Bianco höhö
Gången du åt en korv: I veckan va de då :P

FÖRSTA
Första bästa kompis: Kalle :)
Första inhandlade skiva: Ingen aning faktiskt
Första förälskelse: Haha de vet ja int heller :P
Första begravning: Marcus mormor
Första piercing/tatuering: Piercing i läppen och tatuering på vänster arm
Första fiende: Felix... Katten...


SENASTE
Senaste människa du slog: Robin
Senaste stora bussresa: Öööö..?
Senaste dusch: Igår
Senaste irritation: Bilen som ej fungerar
Senaste glass: En piggelin för nån vecka sen
Senaste skjortan du haft på dig: Rutiga för några veckor sen :)

SKÖÖNT

Redan strax efter 12 inatt så låg jag och snarka gott :) Stängde av telefon också så ja absolut int skulle bli väckt av nått. Vakna en sväng vid 4 men sen snarka ja fram till 11 idag :) Skönt. Hade just nyvakna och satt mig i datorn då ring Dennis och säg BIANCO BIANCO så vips va ja på väg me han och Robin till Byske för frukost på Bianco.

Men ärligt så va de int så gott :P Ja gilla bara int att äta sånt till frukost :P

Just nu stitt ja och fundera på va ja ska göra.. Hade tänkt rengöra förgasaren lite mer men ids int. Kanske far åt stan, köper öl och far till Bella :) Men då hinn ja väl va aprak innan vi ska till Erica så kanske ska lugna mig en stund iallafall :P


Jag och Barbara från Bygdsiljum :P

RSS 2.0