Sådär

Nu har ja gjort dagens goda gärning och skänkt 50kr till Ponuts insamling mot cancer. Gör det du också så kan du också sova gott inatt :) Tror gränsen som är satt kommer sprängas väldigt snart, de går bra de där!

http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=5389

Sommartider hej hej

De va ju halvskönt väder ute ikväll för en gångs skull så ja tog bilen å for en sväng å tanka. Va rätt skönt att åka runt själv och lyssna på lite Meduza å andra gobitar. Sen for ja till träsket i Ostvik. Haha de låter så jävla sunkigt, världens äckligaste ställe men de är en helt vanlig bad och fiskeplats, som vilken sjö som helst :)




Den typiskt t formade bryggan. Oj va man skratta åt alla små barn när man va yngre som badade på
vänster sida om den, för där rensar dom aldrig botten :P






Efter regn kommer solsken

Äh. Skrev just ett skitlångt inlägg om en massa skit så tar de i korthet. Jobbet ja ville ha och trivdes me är borta, men ska på ny intervju imorrn. För vad vet ja inte ens. På onsda blir de skämma bort sig lite med klippning och ska på Make Up Store och handla smink.

De får duga så!

Jävla helvete

Nu skiter ja i de här! Eller ja vill! Dessutom har ja mens. Vafan två gånger på en månad? Inte okej! Vill bara lägga mig i sängen och dra igång serier och sova.. Men ja kan inte.. För ja måste ringa samtal..

De känns som att kl 17 stänger ja av telefon och lägger mig i sängen och dör. JA precis så känns de idag!
GÖÖÖÖÖÖÖÖH

Blåen!

Kom just på att ja ringde ju till Andersson i fredas och så vitt ja kom ihåg så kom vi överens att ja skull komma me en dolly och hämta Baby Blå :):):):) Måste bara få tummen ur och göra de då :)


Men vafaaaan

När ska de sluta regna och bli varmt? Som sagt så byter vi panna i huset och nu är pannan på plats men de kan inte proveldas föränn elektrikern vart här och de blir rätt kallt i de här stora huset när de int är nån sommarvärme. Synd att tanken inte slagit mig tidigare men ja tog in min kupé värmare från bilen idag.

Så nu sitter ja här på mitt rum, 29 Maj och kör kupé värmare. Så ska de inte va! Mer sommar åt folket!


Sitter och småsneglar lite på de där dragqueen programmet på tv 11 och ja skulle vilja ha en drag kompis. Visserligen är de mesta dom gör inom smink och kläder rätt överdrivet men de blir ju snyggt :) På en del iallafall :P Nä ska väl hitta på nått att göra, upp imorrn och ringa samtal.. Yey! =/


Vila i frid!

Fuck

Ja hade tänkt vänta me att göra slingor tills ja hade klippt mig men som vanligt kan ja ju int vänta me nått om man bara har de hemma.. Så ja fick hjälp och de är int ens många slingor men färgen räckte inte långt :( Så nu ha ja bara kladda i de, undra hur de kommer se ut sen.. Aja int mycke å göra åt :P

Grattis mamma på morsdag <3

Hmm

Nånting stämmer inte.. För en liten stund sen satt ja mig och skulle läsa pappers Norran och ja har läst en massa artiklar tidigare, alltså före de att ja läste Norran nu. De brukar ju int va så konstigt för att ja läser en del på nätet men den här gången så är det begravningsannonser som ja kommer ihåg..

Så nu sitter ja och försöker komma på när ja kan ha läst pappers Norran.. Men de enda som int stäm är att ja for till stan freda kväll och kom inte hem föränn vid 22 tiden igår kväll. Då har jag inget minne av att ja ens bläddrat i tidningen utan har för mig att ja gick direkt ner hit..

Ogillar bara när sånt händer eller som när man får känslan av att man upplevt saker flera gånger, deja vu eller va de nu kallas...

Nåja de va då sjukt skönt att sova inatt och känns härligt att inte vakna upp bakis. Om de ska festas så gör ja gärna bort de på en freda annars försvinner helgen så fort :P Idag måste ja rensa lite och hänga mina kläder i garderoben och tvätta. Sen försöka jaga vidare på ADR utbildningar.. Fortfarande besviken men vad göra..?


Rekord

Mmm ja kan nog ha rekord i att bli av me ett jobb. Har inte ens börjat än och de är nog redan kört. Fick ett mindre roligt samtal igår att ja int kom å få köra om ja inte har ADR:en.... GLAD ja blev.. Känner mig så jävla förd bakom ljuset för ja gjorde klart de redan när vi träffades att ja inte hade den, sen står dom å lovar mig jobb..

Visserligen är int sista ordet sagt än men de verkar ju inte ljust.. Såååå igår då drack ja öl, eller de skulle ja ju göra ändå men då skulle ja fira, då drack ja för att glömma. Klart att man aldrig ska ta för givet att saker och ting börjar lösa sig.. Visst förstå ja att ja int få köra utan ADR:en, men då kan dom ju tala om de direkt..

Aja de blev då lite mys inatt. Nu sitt ja å sug på en bakis öl. Höll på att köra på Hasse när ja kom hem också..

Jävla liv man lever.....

Pics

Bjuder på lite mobilbilder.


Haha pluttiga i Norsjö


Tidig morron på Bilfrakt


Blev en tur i brorsans cab i söndas :)

På tal om de så la ja ju ut samma bild på fejsbook och de börja komma kommentarer som att de va en turktaxi osv och de gör mig fan förbannad. Kontrade me att de är ingen turktaxi när man vet hur mycke jobb som ligger bakom den, men fick då svaret att de spela väl ingen roll hur mycke jobb de ligg bakom, de är ändå en turk taxi.

Visst ja är inget fan av nyare bilar eller BMW för den delen, men när min bror spenderat över 500 timmar på att göra den klar för lackering så de är inget tattarjobb baki den. Med dom nya fälgarna så blev den riktigt snygg tycker ja också.

Så de ja ville komma till är att om man bara ska vara dryg så kan man hålla käften. Visst fan ha man väl sett alla möjliga bilder som man tänkt nått om men varför orka skriva nånting..





Vaknade upp me den här på rummet efter ett fylleslag förra året. Ja minns när ja bodde i stan,
då vakna ja upp me en paddel till en gummibåt :P


Morronmys me Corran :)


Kissegubben mys i solen :)


Nån som är sugen på telefonen ;)


Hasse på sin gräsplätt :P Där ligg han på sommarn även om de regna. De syns
att han lega där mycke, blir som ett hål :)

Det bästa

Ja de absolut bästa med att jobba måsta vara att man får säga: nu är det helg! Som arbetslös har man ju alltid helg och de blir verkligen inge speciellt när helgen väl kommer. Och pengar såklart :P Men nu måst ja sätta mig och beställa ett digitalt färdskrivarkort. Fick köra stor bil idag för de va den enda me vanlig färdskrivare och de slog mig just att ja aldrig tog ut kortet ur den haha!

Får väl in imorrn och ta ut de, ska lix hämta nå grejor ja glömde, typ matlådan. Har komme på att man ska int skriva så mycke om sitt jobb, ifall nån skulle hitta bloggen men ja har ju inge negativt att säga. Nu har de bara gått en dag men de gick bra, fast nu i början är de bara jobbigt. Men de är ju för att man kan inget, vet int vars nått är, kan knappt backa mot lastkajen, känner sig ivägen och jobbig osv, men man måst ju få lära sig och börja nånstans annars blir man ju aldrig nåt.

Blev ju ivägskickad till Älvsbyn idag me nå superviktigt. Hade bara ett enda gods i bilen och annars borde man nog int skicka en sån tom bil :P Hade me mig Robin som sällskap så de va trevligt men Älvsbyn va rätt ofränt :P Fattar då int ens att dom våga skicka iväg mig men men :P



Blir att ta några bärs imorrn och fira lite men sen hålla hårt i pengarna. Har ju ingen aning om när man får lön och blir ju en del bilkörning till jobbet så måste se till att de ordnar sig.

Har iallafall en liten plan me pengarna ja får i sommar. 1: Betala bort studielånet direkt. 2: ADR intyget! Sen har ja ju en bil att betala av och lär väl komma en försäkring snart också :( Sen kanske skämma bort sig själv lite :) De är ja värd!

Snabba ryck

Efter att ja just komme hem, har vart på olika orter sen i fredas, så ser ja att nån ringt men ja hör ju aldrig när de ringer när ja kör bil.

Ringer upp och de är Tomas som vill att ja ska komma redan imorrn och jobba :) Fast de sög att ja int hämtat ut mina arbetskläder än för ja skulle ju börja den 7:e men de får gå ändå :) Ska starta en tvätt sen göra nå matlåda sen blir de dusch och sängen.

Blir ändå int så fasligt tidigt imorrn, börjar 7 :)

JOBBBBBBBBB

Dom ringde från Lastbilsstation igår och ville träffa mig idag så kom nyss därifrån och ska va där i sommar! Fast ja måste nog tacka Petra som tipsat om mig :)

FAAAAAAAAN JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVEL så bra dag! Då behöv man int oroa sig för att gå hemma i sommar heller, och de kan leda till fortsatt eller extrakörning :):)

Remember when

Har sove så jävla gött inatt. Fast nu sover Bella bu, funderar på hur ja ska väcka hon... Har ändå städat i köket som tack för att ja fick va här så så arg kan hon ju int bli ;) Föresten så kasta ja en mask på hon igår, de va kul :)

Ska bli skönt att fara hem ikväll, borta bra men hemma bäst ;)

Ja va ju i Malå igår och faktiskt så käntes de som att ja aldrig lämnat stället. De käntes helt OK även om ja höll lite utkik för att int springa på folk som ja int orkar träffa, men ja, de gick bra.

Jamen just de ja

Min helg blev int riktigt som ja tänkt mig men så kan de gå ibland. Nu är ja hos Bella och ska va här ända till på tisda för ja ska upp och åka me Nuttes imorrn :) Lika bra att va här då ja ska starta vi 05:15 på morron. Men de kom att bli skönt att få fara hem på tisda och sova i min egen säng :)

Nä nu ska vi snart till mitt hem och äta. Haha vi lever verkligen som ett par ibland :P

Judas is the demon I clame to

Ha just vakna från en liten tuppeluring. Nu är ju frågan va man ska göra ikwell...? Fara åt stan å dricka whiine eller vara hemma och mysa ner sig till nån film... Ja vet inte riktigt hur ja ska göra om ja ska va helt ärligt. Kanske är nyttigt att va hemma för en gångs skull..


Lalalalaa kräftkalas kräftkalas, nu är de kräftkalas

Eller "fiska kräftor" som Croner sa en gång i tiden :)



På tal om bananer så borde ja slinga håret snart!

STÖRIGT

Ja va ute och surfa runt på fejjan när ja kom in på en sida hos en kille som ja minns från Ostviksskolan. Han och hans bror va rätt störiga och dom hade kort hår men en låg sträng i nacken =( Men nu så har han vuxe upp och blive värsta snyggingen! :O

Ja ha nog gått andra hållet, eller ja va då iallafall smalare när ja va yngre haha! Störigt :)

Längesen

Jo de börja va ett tag nu sen man tog sig ett vattenglas direkt från kranen. Fast här går de väl ingen riktig nöd, de spring så mycke folk här och nästan alla har alltid me sig vatten :) Men de känns lite lustigt att svinga fram dunken till middan, är ju int vatten man drucke ur dom förut ;)

Nu ringde just åkeriet där åt mig, ska följa me två dagar till veckan. Han va då jättetrevlig han som ja prata me, blev inte att åka me den chauffören ja tänkt mig men de blir nog prima skinka ändå! Men ja har int så höga förhoppningar fast på samma gång har ja gett mig fan på att de ska bli bra nu.

Aja, vi får väl se hur de blir, de löser sig nog på ett eller annat sätt :)

Perfection


Eddie Meduza

Fick upp ett Meduza il inatt så körde igång alla låtar ja hade på spellistan :) Påminner mig mycke om när ja va 17-18 år :) Får olika il ibland. Just nu vill ja bara lyssna på Meduza, andra dagar är de bara tuck n roll, andra dagar country, andra dagar rockabilly osv. Har inte köpt Spotify än heller, de känns bra så man hinn lyssna lite på musiken man faktiskt drage på sig under åren.


Blev sent att komma i säng. Började kolla på gamla bilder, riktigt gamla bilder och de blev många skratt. Fan va saker man ha vare me om under livet kan ja lova! Ja är så glad över att jag och andra folk verkligen vart duktiga på att fota, annars skulle man nog glömt mycke.

Får väl se va som händ ikväll. Förstår int varför Bilprovningen har veteranbilsutställning mellan 9-12 imorrn, dålig tid. Sen är de ju ko utsläpp också :)



Hos mig är det alltid lördag

Va me pappan till stan och handla sen blev de en helt lugn kväll. Såg lite film, fick fina sms :) Nu har ja sett Pluras kök och de va ju lite synd att min egen Plura skulle gå och skaffa brud.. Men vad göra :) Imorrn är de freda hela dagen så hoppas alla får en fin helg :)


Slö

De va int lika kul att röja grejer idag... Eller nu är de mest bara att städa till, de sug ju. Sovde en stund till efter att CP Robin ringt å väckt mig innan 8 som vanligt.. Vaknade och halv grina, drömde att ja kört sönder Volvon i störfylla :( Ja va lika lessen för att Volvon va helt mörbultad och för att ja kört i fylla. Inte okej! De va inge roligt alls men tillslut kom verkligheten ikapp och pärlan står på gården :)

Sen ringde ett åkeri idag så får väl se hur de blir me de. Skulle ev följa me och åka nästa vecka och de är ju int mer än rätt så man får se va man kanske ger sig in på :) Han fråga mig hur de såg ut sen jag fick körkort, om ja fått nån fortkörningsböter eller annat. Naaa sa ja, ja har ju en gammal 142:a så ja ligg mest och puttra runt i 80, då skratta han gott :)

Fanjävel får väl göra ett ryck nu! Väntar bara på att åskan ska komma hit. Va riktigt varmt ute när de regna nyss :(


Ga Ga

I've had enough, this is my prayer,
That I'll die living just as free as my hair.


Hade igentligen int så mycke på hjärtat, ville bara visa hur långt hår ja fått. Visserligen halv plattat på bilden men ändå.. Fast de syns aldrig för att ja mest har munk tröjor så håret kan aldrig gå ner på ryggen :P Funderar på klipptid till veckan :)


Wünderbart

Har haft en riktigt fin kväll kan ja lova. Bion va lite seg men Jack Sparrow va lika snygg som vanligt ;) Såg en del AIK:are där också höhö.

Sen blev de en dejt på Kryset, efter de jagade vi en lastbilschaufför me Compakten som vi (Bella) tog en rök me :) Sen hem till Bella och de blev kackel om allt möjligt i över två timmar.

De är sånt här som är så underbart, att man känner en del folk och även om man inte ses så ofta så känns de som man aldrig vart ifrån varandra. Vi satt i säkert 25 min och pratade om bajs, ja alltså bajs i alla dess former. Både olyckor med bajs och prupp sex, ni kanske förstår :) Lite som att tiden nästan stått still :)

Nu blir de sängen, upp och röja imorrn. Gonatt mina fina vänner ♥


Sådärja

Två sopsäckar senare och massor av sorterande är ja 75% klar. Härinne iallafall, men har ju hela nedervåningen att ta också..

Men nu ska ja göra mig klar, behöver galgar för att göra klart de sista men de finns inga att tillgå i detta hus. Isballe skrev att hon skulle spackla sig så då måst väl jag nästan göra de också.. Även om min plan va att fara i mjukisar och gamm håret :)


Sleep tight

När ja lyckats somna kanske en timme efter de senaste blogg inlägget så vakna ja kl 8 av att ja får ett sms.. Vafan, mobilen va på ljudlös dessutom så vaknade av att de vibrera. Tur man sover hårt ibland :P

Ringde ett jobb sen sov ja en stund till och nu ska ja sätta igång me de där evighets göra att rensa garderober, under sängen, eller ja man kan väl säga överallt. Kasta saker men ändå finns de saker som man aldrig kan göra sig av me.. Typ parfymer kan ja aldrig kasta även om dom är slut. Dom påminner alltid om nån period i mitt liv så ja har väldigt svårt att göra mig av me dom...

Aja dags att sätta igång då!

Kom igen

Är inne på min 40:e timme vaken nu, känns som att ja borde vara död men kan fan inte sova. Dessutom har ja sett säsongsavslutningen av Desperate. Har både gråtit över nåt som ja aldrig trodde skulle hända och vare förbannad. Mer än så kanske man inte ska avslöja för folket som inte sett de än.

Skyller på att de är fullmåne ikväll, brukar faktiskt ha svårt att sova då ibland.

Imorrn så blir de iaf stök hela dan lång. Nu jävlar ska de rensas och kastas saker. Har pratat me pappa och ska iväg på skroten me skiten, orkar int sortera. Sen ska ja ta upp de här me promenerandet också, kan ju va bra om ja ska komma till mitt mål :P Sen bio på kvälln också.

Om ja int börjar stöka redan nu men käntes drygt att sova på dan men vad göra! Sov sött folket.


Mhmmm

It's time to feel the rush
To push the dangerous


Ibland så måste man våga göra saker som kanske int är riktigt bra för att få lite krydda på livet. Och försöka att int ångra nånting man gjort, för vid nån tidpunkt i livet så va de precis va man ville :)

 

 

I need a man who thinks it right when it's so wrong, right on the limits where we know we both belong


Happyfejs :)

Spenderade natten på annan ort, de va.. mysigt :) Men utan sömn sen kl halv 8 igår morse stacka ja till Lule en snabbis kl 9 idag. Robin skulle på Biltema och köpa lite cross grunkor så ja och Karlsson följde me. Sen for vi till Linda och käka och de blev lite Cornelia bus också :)

Men på vägen hem så somna ja i baksätet, gissa vem som pallnita och börja skrika och gissa vem som nästan sket ner sig där bak...

MEN MEN de ja ville komma till va att ja klagat och vare lessen över att ja slarvart bort James Dean boxen där.... Eller ja de är ja ju fortfarande, men igår så hitta ja dokumentären, alltså skivan, i en helt annan film :) Vilket betyd att ja nu kan komplettera me vanliga DVD filmer. Visst skulle de va kul att hitta boxen igen, men dokumentären va viktigast eftersom den int gå få tag på eller ladda ner :)

Så ikväll bli de kanske att grina en skvätt till filmen :)


Rebel. Outcast. Hero. Legend

Ta vara på det man har

Är lite efter men fick iaf reda på att en kompis har cancer, drygt 20 år gammal. Nu hoppas ja såklart på att allt går bra! Men man får sig en tankeställare ibland att stanna upp och njuta av de man har, de är fort gjort att de är förlorat. Tycker de är orättvist att en ung människa ska få det. Bättre att en livstidsdömd pedofil eller nått ska få de, de är iallafall min syn på de hela. Ska donera pengar till insamlingen nästa vecka.

Fast ja minns när mamma hade cancer, ja hade inte en tanke på att hon skulle dö, eller så va de kanske en känsla ja förnekade eller gömde undan.

Nånå int mycke att göra åt tyvär, bara hoppas att utgången blir bra iallafall!


Har bokat biljetter till bio på onsda :) Ska dit me båda Isabell(e)orna. Tyvär kunde int Linda följa, de va jättetråkigt men vi får väl göra nå en annan dag :) Blir att ta me sig en påse och samla upp allt dräggel så de int bli så plaskigt på golvet i salongen ;)

Man kanske skull ta å börja rensa garderoben... Hasse fick sig då en dusch idag, han kom ju hem i fredags alldeles innan ja skulle fara :) De va en bra känsla. Imorse låg de en stor dö sork på gräsmattan. Ingen aning om hur den hamna där men Hassen så lessen ut när han int fick äta den :P Nu ligg han ihopkurad i min säng :)
Aja goodbaj!




Hahahahaaa fan va pluttig


Aj aj

Vaknade av världens smärta i axeln, hade samma igår och ja har inte gjort nått speciellt :( Har proppa i mig en alvedon men de verkar ge lite..

Men iallafall så va helgen hur bra som helst, har fått umgås me favoriter hela helgen lång :) Tog mig visserligen int in på krogen men de va nog lika bra, annars hade ja no vart mycke mycke fattigare :P Cornelia va supermysig och busig på lördamorron :) Fick me mig en bibba kläder och skor hem också, de är ju int illa pinkat.

På väg hem från Lule stanna vi i Pite och hälsade på Isabelle. Synd att de går allt för lång tid mellan gångerna men de blir kanske bio i veckan och se nya Pirates, dräggla lite över Depp ;)


Nä ja ska väl ta och stöka upp kläderna från helgen och stöka ur garderoben. Tack och hej, leverpastej!

Tur i oturen :)

Som sagt så fyller min kära mor år idag. Idag så paja tydligen hennes tv så pappa drog till stan och köpte en 32" åt hennes istället. Fin födelsedagspresent :D När pappa väckte mig och sa att han köpt en ny tv hade ja hoppas att de va till tv rummet så kunde ja ta den gamla platta men kan ju va kul för nån annan i huset att ha nått som är sprillans nytt :P

Lite lustigt är att när vi köpte våran platta så va de just när dom kom. Då betala han 16 000:- för den, nu fick han en lika stor, mycke bättre för 4000:-. Tiderna förändras :P

Nä om man skull göra sig klar, är ju snart avfärd. Ska busa me Cornelia imorrn :) Hejsvejs!


Jao

For till stan en sväng igår kwell och fick hjälp me att laga andra högtalarn :) Sen for ja, Bella och Robin på skattjakt men utan resultat. Då drog vi till stan och sen upp på Vitberget. Upp på toppen alltså sen bängla vi oss upp på nån ramp ja antar dom har på vintern. De va mysigt men blååååsigt! Rena vinter vädret.

Hahahaha sen när Bella skulle ner för den branta rampen så välte hon omkull längst ner. Ja kan inte förklara men de gick så sakta och såg förbannat kul ut! Önskar att vi hade fått de på film hahahaa, sitter och skrattar för mig själv nu :)


Har redan vart till stan och handlat. Tur att pappa skicka mig med vagnen så då kan man ställa ner lite saker som kanske int han behöv ;) Men å andra sidan kan ja int gå och smiska och peta på saker. Nån slags fetish ja har. Nu ska ja iaf ut och koppla in andra högtalarn, starta en tvätt och sen zoova en stunn. Baka en tårta åt min mor som fyller år idag ♥ Sen bara vänta på avresa till Lule ikväll. Jao!


WJ90gfew0fwewegfw

Fan produktiv dag. Har dansat som ett psyk i sofforna när huset blev tomt. Sen skulle ja åt stan bara för att äta en mjukglass men de blev midda hos min sambo iställe :) Hem och har satt in en till högtalare i biln. Ja tog en helt vanlig som man har till vanliga stereos inomhus, white trash ja vet men varför slösa pengar på nått som funkar bra redan??

Sen hade ja hur som helst tänkt bygga lådor till de eventuella 6x9orna som ja skull sätta in, nu är de lite större lådor men är ju bara måla dom svarta :) Nu har ja tillåme lite bas ;) Och dom sprängda högtalarna fram låter int lika mycke :D

Ska kanske åt stan sen och löda ihop andra högtalarn som ja tror ja hade sönder idag så nu är bilen cruising vänlig iaf :) Visserligen vill ja int fara me den på cruising, de är pinsamt men ibland så är de ju så att man tager va man haver. Bättre den bilen än en del andra iaf :P


Nu ska ja fortsätta me mina andra projekt. Tänkte ta en dusch men har ju startat tvätt maskin gööh.. Måste raka benen, de luggas i socken. På tal om bananer så blir de nog Lule imorrn. Ja har nog inte råd men skitsamma, de får gå ändå helt enkelt! Tjingeling!

Neger

Japp de ligger en neger i våran lilla skogsdunge. Har ingen aning om vars den kommer ifrån :P


Trötter

men kan ju inte sova utan BB ;) Kommer förmodligen ändå inte somna efter de så de sket sig :P Fryser lite lagom, ska göra fika och tvätta bort fejjan. Hänga tvätt och kanske leta efter Hasse. Eller ja locka på han iallafall. Har inte sett han på hela veckan :(


Fast på sommarn så gör de ju mindre men me tanke på att man bor brevi en så trafikerad väg så blir ja ändå lite orolig. Nä fikat nu, natti :)


Janis Joplin - Mercedes Benz

La nyss ut frasen "Googlar man "rostig merca" får man 1 850 000 träffar, men ändå tror alla att just deras är unik." på fejsbook. Ska bli intressant och se om nån kommenterar, är alltid lika kul :P Roligt att retas!

Annars ha ja flängt runt stan hela dan. Skulle igentligen bara på Ams men ja ha skjutsa Robin på sjuhundra ställen för att leta ett fjäderben som icket gick att finna nånstans. Va upp på Folkparken där dom är och säljer massa olika saker typ kläder och skrot. Köpte ju min skinnjacka där förra året. Handlade nått slags shorts/piratbyxor? Har ju för fan nada noll sommarkläder.

Annars då? Hockey ikväll i stan men ja vet inte.. Bryter ihop av bensinpriset så försöker att int använda våfflan nå mycke. Ska strax lägga mig under huven och se om ja får bukt me en givare som stör mig. Vi ses tjarå!

Därför vill ja sjunga att sommaren är min

Fick två bilder på världens finaste skitunge igår av Linda :) Vi ha pratat idag och ja överväger att följa me upp till Lule i helgen. Skulle va riktigt trevligt.

Snart är de dragracing och ska kanske jobba då. Igentligen vill ja inte men dom va kort om folk så då kan man väl ställa upp. De går bra så länge ja int måst handskas me pengar, typ ta betalt me tanke på hur dålig ja är på att räkna. Skulle bli fel hela vägen.

Nu blir de snart sängen sen ska ja upp och fara dell schtaan imorrn. Natti!


Nu är de krig

Satans telefonförsäljar bolag som komme på den smarta idén att ringa upp flera personer samtidigt och den som lyfter på luren först pratar dom me, annars blir de bara en upptaget ton när man själv lyft på luren. Nu har de ringt 3 ggr på 20 min. Ringer dom igen och de faktiskt är nån på andra linjen så ska dom få smaka skit.

Även om ja själv jobbat me de en gång så blir ja galen av att de ring. Ja ringde åtminstone och prata me nån!

Gaga

Hon släppte en ny låt ikväll, ja kan inte låta bli att gilla henne. En artist som faktiskt kan sjunga och spela ett instrument, som är mån om sina fans och erkänner att hon röker lite för mycke hasch och dricker lite för mycke whiskey ibland.. Är inte många som hon.

Bevis? Första är live och andra vanligt inspelad







I can't believe how you looked at me
With your James Dean glossy eyes
In your tight jeans with your long hair
And your cigarette stained lies

 


Hur mycke är okej?

Ja har nu ikväll för första gången på över ett år tittat på bilder som ja gömt bort på datorn. Idag är ja glad att jag aldrig raderade dom utan bara gömde dom, för vissa saker hade ja verkligen glömt. Men är de okej att lägga ut bilder på typ fejsbook från våran tid tillsammans?

Ja vill ju inte va nått galet ex som lägg ut bilder men de är ju så att vissa stunder som ja vill visa, där va de bara vi två. Typ när vi hämta Oldsen i Örebro.. Men är de ok att lägga ut en bild på den bilen tex? De är ju inte min bil men ja la också ner tid och pengar på den.. Fast nu ville ja ju mest bara visa nånting som ja gjort..

Såå.. Nån som har nån åsikt? Man behöv ju kanske int tagga personen i fråga och skriva massa grejor, men ändå, ni kanske förstå va ja mena?

Pics














Hembränt och gelehallon






Köpa?? Den är till salu




Volvos :D


Hade en dålig hårdag igår :)


Nu kanske

man har kommit tillbaka i stämning igen. I fredas blev de då lungt för min del men på lördan då va ja och flängde överallt käntes de som.

Va först på vårvisningen på Lindgrens. Pappa berätta historier om typ alla märken som fanns haha! Sen skratta ja länge åt en lillfjuttetraktor till ett jävla högt pris.

Efter de blev de stan igen och traktor ekonomi. Tog en fika på OBS sen hem och direkt vidare till Finnträsk. Sa hej till mormor och morfar samtidigt som ja fota gravstenar till folk ja nu upptäckt att ja är släkt med.

Hem, sova en lillstund och skjutsa brorsan till stan. Sen hem, sova en lillstund igen, mot stan och dricka bärz hos Bella bu. Hupp hupp sen iväg till Pite me min bil. Fattar inte att de tog så lång tid, vi skulle ju bara dit en lillsväng! Träffade iallafall Petra och Micke först, sen Isballe också :) Och Johan då, de får ja int glömma. Blev en liten pratstund men de går långt mellan gångerna vi ses :(

På väg hem till stan bröt Robin sönder mitt paraply och sen vet ja inte. Kom till stan, hade ett helt totalt ovärt samtal med en person. Förstår inte va de skulle ge eller varför vi ens hade de. Men nu vet ja hur det står till så då behöv man aldrig mer slösa energi på den människan om ja nu skulle få för mig de :)

Natten spenderades på annan ort. När ja kom till stan igen igår så blev de film och dra lite timmerstockar i soffan. Helt okej helg helt enkelt! Mycke flängade men de är kul de också :)


Idag ha ja vart ute me klipparn och samlat ihop löv och skit. Ingen ids kratta i de här huset, eller jo bara jag ibland när ja får nått ryck. Synd bara att solen är i moln nu, skulle va skönt att sitta på balkongen och få se lite färg i blekansiktet. Ikväll blir de städa och rensa lite skit på datorn. Kanske ut på Apberget och läsa lite gamla diarium. Gjorde de i fredas, haha vilket språk man använde. "Rå mobbad". Ja skäms lite :P

Halleluljah

Har nog int vart så här glad på flera år när mensen kom.. Hujedamig!

Annars då? Har inte hänt så mycke värt så därför ha de int funtes så mycke att skriva heller. Imorrn ska ja nog på traktorvisning på Lindgrens, eller ja vårvisning som de het. Far och dotter saker för mig och min pappa är traktorvisningar och sm i rallycross. Sen ska vi på nå museum i sommar, vet int om de va bilar eller veteran traktorer..

Igår va jag och några till och hälsa på den nya maskinförarklassen. Fick pröva köra nygrävarn. Lite ringrostig är man allt. Saknar skolan som faan, de va så jävla ball.. Sen hängde vi på kiosken ett tag, de va trevligt.

Har rotat i lite grovsopor också men inget större fynd..
Men men, så kan de gå!


Jaaahapp

Imorrn vid 7 tiden på morron försvinner strömmen ur huset. Ska åt stan då men vet inte va ja ska göra där heller.. Ta med promenadskorna, vilket ja säkert kommer glömma. Har vart skönt att inte sutte vid datorn nå mycke idag. Har läst en bok istället och rotat i grovsopor.

Svartkatten HATAR elektrikern. Tydligen är de inte första katten som vare rädd för han eftersom han blive attackerad så felet måste sitta hos han.

Känner fortfarande ingen lust att skriva, eller "leva" för den delen. Okej så hemskt är det inte, men vill helst ligga och se serier och film hela dagarna eller läsa en bok..

Är det nu som det tar slut


När ja vakna imorse kände ja bara "NÄE" så ja låg kvar och såg The Middle. Steg upp, åt lite, sen fortsätta se. Idag, och kanske några dagar till, är en period av ingen större kontakt med omvärlden. Telefon är av, msn är inte på och Facebook endast till för spel.

Ibland måste man ha såna dagar också.

RSS 2.0