Äkta kärlek

När jag är hemma hos mamma och pappa brukar jag förundras över deras kärlek och över att livet inte blev som de tänkt sig...

Mamma fick veta när hon fick min bror 85 att hon har en sjukdom som kom att göra henne rullstolsburen. Det går igenltigen bara utför. För 10 år sen kunde mamma äta själv, nu kan hon inte ens skära maten. Så från att gå och köra bil kan hon knappt röra sig alls.

Enligt vad alla säger så sitter det inte i huvudet, men det märks att det gör det ändå när det tar 3 ggr för henne att säga ett ord ibland.

Jag beundrar min pappa som när som helst kunnat lämna henne och fått ett "bättre" liv, men trots alla sjukdomar och allt så har han stannat kvar vid hennes sida. Tills döden skiljer oss åt, så är det verkligen. Men trots allt så har vi haft ett riktigt bra liv med mycket skratt och vi har vart på semester och gjort många saker tillsammans.

Det jag även beundrar är att även när allt känns som mörkast så finns alltid humorn där.
När pappa åkte in på lassa på min 17års dag för att han fick en stroke så och blev förlamad på hela vänstersidan så skojade han friskt efter några dagar. Pappa är envis och tog sig tillbaka. Läkaren sa "6 månader måste han nog vara kvar på sjukhus." Två veckor senare var han hemma. Dock åkte mamma in med blodpropp i benet, och efter det fick hon bröstcancer så mitt år som 17:åring va inte direkt det roligaste.


Jag var så arg över att varför skulle allt hända oss? Var det inte nog? Men jag är glad att jag har kvar mina föräldrar, även om dom är lite trasiga =)

Jag älskar dom över allt och kunde inte önska en annan familj.
Och jag vet att det finns äkta kärlek, för det är bevisat =)

Åhh

Kan inte den här veckan ta slut? Emanuel for ju till småland i måndags kl 8 på morron som "utbytesklass", så då kom en klass där nerifrån upp hit.
Det har väl gått bra men allt är så jävla tråkigt. Enligt mitt schema skulle jag jobba så då tänker man ju inte på att han är borta, men så blev det inte utan jag har vart ledig hela veckan.
Och läget är så att vi aldrig spenderat mer än 2 nätter ifrån varandra eftersom jag har ett sånt beroende att sova med han.. Så jag hoppas verkligen dom far hem imorgon kväll istället för fredag för då får vi mysa mer :)
Jag älskar dig Emanuel, du är bäst!


I söndags körde jag Anderssons 63- Cadillac som han nyköpt. Kändes lite mäkigt med lilla mig bakom ratten på ett monster som väger 2,3 ton, är 5 meter lång och 2 meter bred =) Mycket bil för pengarna, och allt är i underbart plåt och inge jävla plast.
Försökte bromsa för ett rådjur på vägen hem men det är inte så lätt med den bilen men som tur var så sprang den ner i diket igen =)

Igår va jag med Jonte och Croner. Vi åkte Kapitän och for upp på naturbruks och skulle titta på smålänningar men vi kanske bara såg nån tills en tant kom och vinkade bort oss.

Och just nu är jag hemma i Ostvik. Va över 2 månader sen jag va hem och finns ju inte mkt att göra i Burträsk.
Ska hem imorgon och bara hoppas att den dagen går över fort.
Jobbar freda 09.30 - 18.30 sen är det bara vänta på min älskling. Far aldrig ifrån mig sådär länge igen =)
Och bellas 20årsfest på lördag =)

Löning

och allt nästan uppslösat =) Nä så illa är det inte. Har fört över pengar som jag ska spara till Power Meet (om det nu blir av) så blir att leva fattigt den här månaden, men jag hinner få ut en till lön innan det är dags.

Va på stan med Bella en sväng. Köpte en Black Sabbath tshirt till Emanuel och en James Dean neccecär till mig själv, lovley <3! Det var en trevlig dag, tack Bellsibub =)


Jag vill hem men slutar inte föränn kl 9 =( Och mycket till strejk på mackarna? Inte en jävel där....
Aja, ska ta samtal nu.

Och till dig som kommenterade mitt inlägg Underbart med "haha du är verkligen en riktig smaklös jävel."
Trevligt att du vågar stå för vem du är, tack för att du gör bara mina dagar gladare när jag tänker på alla dumma idioter det finns =)

Ha en bra kväll! =)

Utmanad

av MLI ( http://crazyhappy.blogg.se/ ), skulle gärna göra den men synd att alla kort är hemma på datorn och där fungerar inte internet =( Och på jobbdatorn har jag inga kort så det går tyvär inte =P

Jobb jobb jobb som vanligt idag. Får se om det blir nån strejk i sverige mot bensinpriset!
Hörs sen

Flytt

Ja jag är så sugen på att flytta! Våran lägenhet är inte direkt i det finaste laget. Allt bara rasar hela tiden och den har lite konstig planlösning.. Men det är då ett år kvar innan vi kan flytta iallafall, då Emanuel gått ut skolan.
Vi kommer nog inte så långt på hans inackorderingsbidrag. Jag betalar ju halva hyran men Emanuel har ju inte direkt råd med mer.

Så eftersom det är åtminstone ett år kvar innan flytt (om inte Johnny och Maria köper hus, för då tar vi deras lägenhet på studs och det är inget att fundera över!) så ska vi iallafall fixa till i sovrummet. Riva ner en garderob som är fallfärdig och flytta om saker.
Planerar även att köpa in diverse möbler men det får bli efter Power Meet i Juli så jag inte behöver spara pengar längre. Eftersom vi lix ska bo där kan man ju göra det lite trevligare =) Får se om vi orkar måla om, tapeterna är risiga att det skulle krävas mycket arbete innan dom går måla på.


Nu ska även Emanuel sälja sin bil. Den vill aldrig vara bra så han ska sälja och köpa tillfällig bil tills han jobbat och har pengar till någon fin =)


Igår va vi i Boliden av alla ställen. Vi skulle till en gubbe som hade en bilkyrkogård men han va inte hemma så det blev inge av. Men två skogsvrak fick vi se iallafall =)

Nä nu ska jag gå tillbaka till Emanuel, vi ses!

Underbart

Fredag:
Kenny bjöd på öl så jag och han söp oss fulla. Åkte Merca med Andersson ett tag, sen tog Emanuel över på natten. Vi skulle bara åka en stund..... Kom hem halv 7 på morgon haha! =)

Lördag:
Småbakis. Satt hos Jonte och hade tråkigt. Efter det for vi till Bygdsiljum, till Emanuels föräldrar. Hela kvällen såg vi på tv, myste och bara var med varandra. Det var underbart. Det finns ingen som gör mig så arg som han, men ingen som gör mig så glad heller! Det var verkligen underbart =)

Söndag:
Kvar i Bygdsiljum till 7 på kvällen. Petade dubben på däcken och skulle igentligen klippa lamorna med dom gick inte fånga så det får bli en annan dag. Sen åkte vi runt en stund i Burträsk men jag for hem och gjorde matlådor. Gick lite tungt att somna men gick tillslut.


Så det har vart en skön, rolig helg.
Nästa vecka blir jag utan min sötpaj en hela vecka för då ska hans klass åka ner till Ryssby i småland eftersom en klass därifrån kommer upp hit. Det kommer bli jobbigt, har aldrig vart ifrån han så länge men det ska nog lösa sig. Sommaren är ju nästan här och jag ser verkligen fram emot det!

Dags att jobba lite till, vi ses!

It's friday, I'm in love

Guuud se schöönt!
Jobbar normaldag idag faktiskt. 07:55 - 16:25 =) Efter det ska jag hem, Emanuel och jag ska göra tacos och mysa. Imorgon ska vi sova hos hans föräldrar och laga bilen. Får se om det blir en tripp till Ostvik sen, har inte varit hemma på väääldigt länge!


Igår va Cissi och Bella i Burträsk. Jag körde runt dom i Mercan på sitesaajing, visade de mest sevärda platserna hehe. Sen plockade vi upp Jonte, han var Mr Fat. Vi åkte runt runt hela kvällen, blev ca 3 mils körning i bara Burträsk. Jag älskar verkligen att åka/köra bil, det finns inget bättre!
Skulle bara haft en jänkare istället =)


Och Sverige? Va? Vadå 14 kronor för 1 liter diesel?
Värt att säga i jobbansökan att man har tillgång till bil när man ändå inte har råd att köra den..




Nä, nu skiter jag i det här. Har haft en tjej som jobbar på Com Hem i Sthlm som lyssnat på mina samtal. Det gick faktiskt bra, trodde det skulle vara jobbigare. Fick lite feedback på vad jag ska jobba med och det är kul =)

Nu ska jag jobba igen och längta till 16:25 när jag får gå hem som en normal människa. Adjö!

Damn you!

Eller ja, damn MIG! Tog halv 3 bussen till stan, anlände i stan kvar över. Då inser jag att jag kunde tagit halv 4 bussen från Btk till jobbet eftersom jag börjar kvart över 5..... Då blev jag måttligt glad.

Men what the hell, är ledig två dagar sen så det gör nog inte så mycket.


Ikväll ska Emanuel och Jonte plocka upp mig efter jobbet. Tog på mig förra veckan att jobba till 22 istället för 21 och då måste jag ha skjuts hem. Synd bara att jag inte visste då att Mercan inte skulle gå köra pga. avgassystemet som hänger och dinglar under bilen... Men det löste sig iallafall.
Efter det ska vi till Lövånger och hämta en dolly, vidare till Burvik och dra in Staffans stackars Saab till Bureå. Hoppas bara ingen vart dit och slagit sönder den =/

Rackarns bil att framhjulslagret skulle skära!

Emanuel va söt igår, vi låg och myste på kvällen.
Och varför spårar allt i Burträsk? Folk hoppar genom rutor 3:e våningen upp?


Nu har jag bott här i 1 år snart, i Juni blir det så. Om jag inte minns fel så flyttade jag en dag innan studenten.
Det har verkligen vart ett spännande år med mycket roliga, tråkiga, tragiska, super roliga händelser. Det enda som är minus är att det är långt till stan där jag har alla MINA vänner. Visst känner jag folk i Burträsk men det är mer Emanuels vänner som jag känner.

Men jag trivs, skulle bara haft en annan lägenhet.
Nä nu sa jag gå på toa och vänta 1 timma på att börja ta samtal, vi hörs! =)

Tråkigt

Hur gammal är du om 5år?
25, fyfan gamm hagga!

Vem spenderade du minst två timmar med idag?
Bella

Hur lång är du?
1,57 långa centrimetrar

Vilken var den senaste filmen du såg?
Jag minns inte

Vem ringde du senast?
Emanuel

Vem ringde dig senast?
Emanuel

Vad var det senaste sms:et du fick?
Jonte

Föredrar du att ringa eller sms:a?
Sms:a just nu för jag har gratis sms för första gången på över 1 år =)

Är dina föräldrar gifta/skilda?
Gifta

När såg du din mamma senast?

Nån månad sen

Vad har du för ögonfärg?
Blå blå ögon...

Vilken tid vaknade du idag?
05:20

Vilken är din favoritjulsång?
Vet ej, men det finns många mysiga

Vilket är ditt abosluta favoritställe?
I en jänkare med goda vänner

Vilket ställe vill du minst vara på?

Jobbet såklart

Hur många syskon har du?
1 äldre bror på 23 år

Vart tror du att du kommer vara om 10år?
Ingen aning faktiskt

Vad var du mest rädd för på nätterna när du var liten?
Sovde lite dåligt när jag sett Arkiv X

Vad var det senaste som fick dig att verkligen skratta?
Bella

Hur stor är din säng?
Över 2 meter

Har du en bärbar eller stationär dator?
Stationär

Sover du påklädd eller naken?
Ibland naken, ibland i tshirt

Hur många kuddar sover du med?
2 eller 3

Hur många län/kommuner har du bott i?
Västerbottens län, Skellefteå kommun

Vilka städer har du bott i?
Skellefteå, Ostvik, Burträsk (okej de 2 sista är väl inte städer men)

Föredarar du skor, strumpor eller barfota?
Skor om det är kallt, strumpor inne och barfota på sommaren

Är du en social person?
Jo det är jag

Vad var det senaste du åt?
Nå ristjafs

Vilken är din favoritglass?

Piggelin

Vilken är din favoritdessert?
Kladdkaka!

Gillar du kinamat?
Jo men bara friterade räkor

Gillar du kaffe?
Onej

Vad dricker du på morgonen?
Juice

Sover du på en speciell sida av sängen?
Oftast på höger sida

Kan du spela poker?
Näe

Gillar du att mysa?
Jo oftast =)

Har du några tvångstankar?

Några små men inga allvarliga. Typ kolla så att börsen är kvar 6 ggr innan jag stiger av bussen

Känner du någon med samma födelsedag som dig?
Nepp

Vill du ha barn?
Senare

Pratar du några andra språk?
Engelska

Föredrar du baren eller dansgolvet?
Dansgolv? Death before disco! Länge leve raggarkulturen och supa i bilen!

Vad spenderar du helst dina pengar på?
Jag skulle vilja spendera dom på andra saker än det jag gör

Använder du några smycken 24/7?

Ett guldhalsband med två ringar som jag haft på mig i 4 år

Vilket är ditt favorit TV program?
Scrubs, My Name Is Earl, Amerikanska Hotrods osv

Kan du rulla din tunga?

Yesbox

Vem är den roligaste person du känner?

Vet inte för det finns så många =)

Sover du med mjukisdjur?
Om Emanuel räknas som det, så ja haha =)

Vilken rinsignal har du?
Eddie Meduza - Ragga Runt

Har du fortfarande kläder från när du var liten?

Näe

Vad för rött föremål är närmast dig just nu?

En röd musmatta

Flirtar du mycket?
Nepp behöver inte det

Kan du byta olja på en bil?
Har inte provat men är nog inte så svårt

Har du någon gång fått fortkörningsböter?
Nepp

Vilken var den senaste bok du läste?

Rivet Skinn

Läser du dags-/kvälltidningar?
Ja

Prenumerarerar du på någon tidning?

Jo på Hälge och Bilsport Classic

Dansar du i bilen?
Ja det gör jag

Vilken radiostation lyssnade du på senast?
Ingen aning, lyssnar aldrig på radio

Vad var det senaste du skrev ner på en bit papper?
Ingen aning

När var du sist i kyrkan?
Måste ha vart på min student förra året haha!

Vem var din favoritlärare i skolan?
Staffis såklart =)

Hur länge har du tältat som längst?
Vet inte men under Power Meet veckan

Vem var den senaste personen som gjorde något extra speciellt för dig?
Emanuel

Helgen

Fick träffa min Emelie igen =) Det var längesen!
Tappade avgassystemet på Mercan 2 ggr, den där bilen bara rasar och rasar så nu vill Emanuel sälja den. Tycker ändå synd om han fast jag inte alls gillar den där bilen, för hur kul är det när han bara går sönder jämt?

Festen i helgen va inte så rolig som jag förväntade mig men det var hur mkt folk som helst i Burträsk och det var trevligt :) Inte lika trevligt igår när jag, emanuel, jonte, alexander och miriam lånade staffans Saab 900 och for till Burvik för att leta upp en likbil.

Vi hittade bara en lik vagn som användes förut med att frakta döingar =S Sen lånade vi en flotte och skulle bege oss ut på de 7 haven men vi tog oss inte så långt. Efter det skulle vi hem men då skar hjullagret fram så vi blev fast.
Tillslut efter många om och men och timmar så lämnade vi bilen och började gå in mot Bure där jontes låtsaspappa skulle plocka upp oss. Han hann komma innan vi tagit oss så långt, det var skönt.
Men stackars staffan som har en trasig bil i Burvik som inte går köra någonstans =P


Ville verkligen ligga kvar i sängen imorse och mysa med Emanuel.
Kännde inte alls för att fara på jobbet men börjar 17 imorrn så dår får jag sovmorgon.
Jobbar 8 - 20 men det är delat pass och det är rätt värdelöst för man jobbar 8 timmar men måste ändå fara 20 i 7 på morgonen och komma hem kl 10.... Men men, är ju pengar.

Nä ska ta några samtal till, försöker bredda mina samtal till försäljning. Fick en stjärna på min dataskärm eftersom jag försökt, det kändes bra =)

Puss på Emanuel för 491 dagar tillsammans :) (1 år, 4 månader och 5 dagar)

Onsdag

Jag är trött och vill hem, mår dåligt, typ spy känsla dåligt. Men som tur är så börjar jag jobba klockan 12 och slutar kl 10... Känns rätt kul just nu =)

Hoppas bara att dagen flyger förbi fort. Emanuel ska hämta mig ikväll iallafall =)

Som sagt kanske fest i helgen. Drömde världens skummaste dröm inatt. Tror det är pga allt som hänt den senaste veckan. Jag vill bara att allt ska bli som förut för jag trivdes bäst då.

Nä får skriva ett inlägg till sen, ska logga in nu tjing!

Längesen nu

Men har hänt så mkt tråkigt och mina känslor har vart rätt splittrade.
Men det är bättre nu, nästan löst iallafall. Ingenting ska komma emellan oss, jag älskar dig mer än livet självt.

Valborgs var helt OK. Blev inte så jättefull, åkte compakten El Gringo och dunkade plåt. Vaknade kl 7 på morgonen med sveriges värsta nackspärr. Minns allting fram till att jag gick in genom dörren, eftersom jag som sagt låg på toagolvet. Men livet ska inte alltid vara lätt.


Troligtvis fest i helgen, är öppet hus på Naturbruks i Burträsk.
Inte så mycket jobb heller. Sommarjobb känns rätt dött nu =/ Har sökt på diverse boenden men alla chefer "lämnar mig vidare" hela tiden? Aja, hoppas någon nappar iallafall!


Dags för lite jobb, kör bil idag så är hemma rätt bra tid. Oj är klockan redan halv 8??! Galet!
Va på stan med Bella idag en sväng, letade en jacka på JC men man måste ju vara knäpp om man ska köpa kläder där... Har bara presentkort där och det suger. Sen hämtade jag ut p piller för 7 månader så nu kan vi knulla som kaniner hehe.. =P Fick kondomer också, får väl göra nåt kreativt med dom.

Nä nu måste jag ta några samtal till, adjö.

Emanuel <3

RSS 2.0