Lista

När vaknade du imorse?
- Efter 10 nångång

 

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
- "Varför ringer han mig nu?" Min gamla lärare Erling ringde men ville inte låta nyvaken, det är pinsamt.

 

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
- Nej inte på morron, men annars har jag pratat med Robin och AMS

 

Vilket humör är du på?
- Stressad och flännig

 

Vad har du på dig just nu?

- Mjukisar, tröja, underkläder


Har du ont någonstans?

- Magen. Mens..

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
- Pizza från Viking! Eller smältost.

Hur mycket var din senaste lön på?
- Ööh.. 12k kanske

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

- Bensin

Vilken var den första hemsidan du gick in på på Internet?

- Facebook, stänger bara ner webläsaren

 

Vad ska du göra idag och ikväll?

- Äta och plugga. Kanske fara till Robin en sväng.

Vilken är den första låten du sätter på idag?

- Lasse Stefanz - Oh Julie, den gör mig glad och längtar efter sommarn men nu är den på väg :)

 

Varför ska man läsa din blogg?
- Ställer mig hellre frågan "Varför ska man?" Skriver inte direkt jätteintressant

 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?

- Satt väl och funderade som vanligt eller läste i tungboken

 

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?

- Nä de kom ja nog int

 

När fotade något senast, och vad?

- Min bil igår. La en snöskovel på mattan som ja har på huven, de såg kul ut men kameran sög

 

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
- Om ja ska åt stan måst ja nog tanka

 

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?

- Väggen

Vad tror du att klockan är?

- 15:10. Häh

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
- Skulle kanske fråga Robin varför han har en jude näsa på axeln


FRÄSPRUPP

Garaget.org är fan en mycke märklig sida.. Fick ett meddelande idag att dom tagit min gamla 240 Baby Blå offline.
Orsak? Har inte uppdaterats på länge.

NÄMEN VA KONSTIGT ja har ju för fan sålt den för längesen! Varför ska ja stå och uppdatera en bil som inte längre är min?? Sen hör man historier om folk som inte får lägga upp sina bilar pga bilen kanske va lite dammig eller smutsig på bilden, men ändå ser man de mest fallfärdiga risiga Mercor uppe.. Okej de är inte bara dom men ändå..

Vill ju inte ta bort den, har fått många fina kommentarer om den..


Jajaja

Fan va smart ja är! Jag och Robin skulle igentligen ut och skjuta raketer på renar, eller ha sönder nått men de blev så sent. Satt mig på blocket och glodde, kom på att om vi nu inte behöver betala bilhyran för uppkörningen så ska ja lägga ut Volvon på intressekoll.

Inte för att ja tänkt he bort den, för den är min pärla :) Men kul att se va folk är beredd att ge osedd och se om nån har nå kul att byta mot :)

Men vi får väl se om ja ens kommer komma ihåg att göra de. Sen ska ja ringa jävla arbetsförmedlingen och skrika på dom att dom ska boka en bra tid till på onsda. Bra bananas.

Föresten så kan ja ju påpeka att MENS SUGER! Fyfan va vidrigt och ont och äckelpäckel!


Åh gullegull <3

Med tanke på min avsaknad av intelligens så är de jävligt tur att ja är fager iallafall. Häh!




Va kul de kan va ibland att hitta gamla bilder :)

Jahapp

Så va de sönda igen, inget fränt har hänt. Pappa har vart och lossat en traktor me John Deeren, fattade noll men visade sig att de va en lillfjutt traktor på bara 900kg så de går ju bra. Katterna har vart lugna och ja, de har hänt noll som sagt.

Nu ska ja gå och dra i mig en cancer pinne sen blir de big brother kl 21. Ja läste på aftonbladet att det där paret har tvingats lämna huset pga killen fick en psykos. Ja har sett klippen på youtube och han verkar ha fått nån släpp och troligtvis har han nån psykisk störning sen tidigare då hans brud börja grina när han blev knäpp.

Han verkar ha fått ett "Truman show syndrome", för er som inte sett den filmen kan ni googla. Ja såg när han gick runt och prata om att alla va skådespelare, han va spelets gud, han visste va big brother tänkte och en massa annat konstigt.

Nä ut nu va de ju!


Jamen just de ja

Igår så skulle ju ja och Bellsan ha vinkwell och de hade vi fast den sluta väl int riktigt som ja tänkt mig. Vi drack vin och Robin mfl undrade om dom kunde komma förbi och visst, fast sen skulle dom inte de för Robin skulle va chaufför eller nå. Plötsligt plingar de på och in kommer Robin, Sunky och Fuling. Jaha sen lyckas dom få mig att gå på krogen.

Va fan ja höll på me där de vet ja då int för de blev dyrt! De betyder att nu måste ja leva superfattigt, men å andra sidan fick ja en rolig kväll :) Fast ja tror hon i drive in på Max hatar mig sen har ja lärt mig att man inte ska fråga killar rätt ut om dom är bög, bara för att man tycker själv att dom ser lite smygbög ut haha!

Han blev arg, sen försökte ja säga förlåt, då tyckte han nästan att ja va modig som våga fråga.. HAHA! Blev bakisdag hos Bella, ikväll ha ja sutte och äte chips och creme fraiche som ett annat fetto men faan va gott de är!

På Ica köpte ja även Macaroni and cheese från deras Amerika hylla. Känns ju skitbra att allt är i kartong, hej halvfabrikat haha! Ska bli spännande att prova de imorrn.

Ja känner att ja måste baka. Visserligen fikar ja kanske 5 gånger per år här hemma men nu på senaste har ja vart fikasugen men då finns de inge fika! Är sugen på morotskaka också.. Damn, får planera in de.

Äh nu ska ja fortsätta att se Jims Värld, haha fyfan så bra serie :) Sen kan ja ju påpeka att ja verkligen har vindrutetorkare av sämmersorten. Är mer värt att inte använda dom i de här vädret haha. Sen så flyg ju spolarvätskan upp på taket och JAA ja har försökt justera munstycket men grejen är de att de kan ju bli skitbra när man gjort de för då står bilen still, men int riktigt så bra när man kör..
Peace out niggaz!


Jag och Bellan!

Mmm

Är inte lika bittert idag men men. Ja fattar inte att ja ändå kan va glad att körningen gick superbra och så.. Aja.

Igår fick ja svar på ett mail som ja skickat för ett bra tag sen. När ja googla om den här tecknade serien "Blå Huset" som ja skrev om för ett tag sen så hitta ja en blogg som hade bilder. Bland dom kommentarerna hade nån kille skrivit att han hade spelat in introt till serien och att han kunde skicka de. Så ja chansade och mailade han. Fick svaret igår och filen. Så underbart, vilken nostalgitripp de blev! Och ett bevis på att ja inte är galen, eftersom att typ ingen ja frågat kommer ihåg den, bara nån enstaka.

Ikväll blir de wiiine me Bellsan. Nu borde ja städa men ja ids int, de är ett rätt bra argument att när man inte vill bjuda hem folk haha!


Suck

Just nu känns allt bara BLÄÄ! Och jag saknar alltid min bror, men just nu saknar ja han extra mycke... Ja vet att han hade ställt upp på mig nu och hjälpt mig att förstå de ja int verkade göra idag.. Synd att bilen går dåligt och att de är en bit till Boden annars hade ja kört upp direkt!


En bror ger stöd och trygghet
som pojke och som man.
När man behöver hjälp
så gör han vad han kan.

Han ger gärna goda råd,
ett handtag och sin tid.
I livets alla skeden
så finns han där bredvid.

Tillsammans har man minnen
från en tid i samma hus...
Alla lekar som man lekte
och en hel del hyss och bus.

Ja, en brorsa är en dyrgrip
som liten och som stor...
Och nog var det extra bonus
att få just dig till bror.


Upp som en sol och ner som en pannkaka

Ja idag gick de ju som de gick. Ja har klarat körningen så de är helt ok, men han tyckte int att min funktionsbeskrivning dög så den måste ja göra om.... Visserligen borde ja vara glad att körningen gick galant och att den är klar, de borde väl väga mer att man kan hantera fordonet..

Men de känns bara surt, hade hoppats att få lägga bort tungboken men men.. Är bara bita ihop. De som sug ännu mer att ja får troligtvis göra funken på månda, då kostar de 300 pesetas att träffa uppkörningsgubben i 10 min. Så jävulskt.

De värsta är att ja kan de igentligen men fick totalt hjärnsläpp. De fick ja redan på säkerhetskontrollen, glömde lägga i och ur växel och klanta mig. Men de löns int att sitta och bortförklara sig, är bara göra om och göra rätt. Godnatt

Dagens

Roliga: När ja kom till körskolan imorse och mötte min lärare så sa han att mitt diagramblad hade suttit i sen vi körde igår och stått på annat arbete då i flera flera timmar. Då sa han nått i stil me "Ja så att jag och den ja körde med tidigt imorse vi fundera på va du hade gjort, så vi kom fram till att du haft vilt sex hela natten!" Ja tappa hakan. Aldrig nånsin har en sån vuxen människa sagt nå sånt till mig! Tillslut kom de fram att de va Robin som sa att han skulle säga de, men vafaaaan haha! Fattar då inte ens att han sa de, ja visste inte va ja skulle säga :P

Oroliga: Försovde mig. Eller ja hann i tid till lektion men va bara slänga i sig frukost och fara, va inte precis så som ja planerat min morron. Dagen blir förstörd såna gånger..

Nåja ja for till Robin idag så han kunde kasta saker i mitt öga men de gjorde han inte så då for ja hem. Har ännu inte kommit fram till om man kan bli full på likörgodisar, har inte engagerat mig så mycke. Om allt går bra imorrn så ska ja faaan städa mitt rum. Har ju levt i misär nu i typ 2 månader.

Förövrigt så måste Erik och Mackan ha världens roligaste jobb! Först Gumball 3000, sen få göra 99 saker innan man dör, få det betalt och sen få betalt för att göra dom! Gah! Vet tusen roliga saker ja skulle göra! Typ köra Nascar och rida på renar i dynfyllan, köpa en grävmaskin och gräva överallt, och massa annat.

Nä nu ska ja läsa som vanligt. Skit ner er!


Hah

Ja blev helt hjärnskadad av att köra lastbil idag. De är ju inte nyaste modellen så när ja ska växla så blir de lååånga rörelser. När lektion va klar och ja satt mig i Volvon så satt ja och slet i växelspaken många gånger och fundera vafan inte växeln går i för! Fast den va ju i. Lurigt.



Nä om man skulle läsa lite mer...


Hi hi

De gick fan bra att köra idag även om ja missade lite me växlingen. Inga döda iallafall! 2 timmar kvar imorrn sen uppkörning.. Så ja undrar hur de här ska gå! Å andra sidan så är de väl bara ge sitt bästa och då har ja försökt. Kommer inte ha råd me en ny uppkörning än om de skulle riktigt skita sig.. Men ja fick då veta en bra sak om den iallafall så nu känns de lite lättare.

Sen bjöd Bellsan på mat och semla. Vi planerar att dricka vin och prata skit i helgen, de skulle va trevligt för sen måste ja snååååla. Vill bara ett jobb NU! Men ja har lite planerat och gjorde bort en sak idag iallafall så de va ju bra..

Nu står internet och laggar, inget verkar funka. Kanske lika bra, måste plugga. Adjö

Ångest

Har sutte me boken i flera timmar nu och försökt skriva ner mina egna ord och nu börjar ångesten krypa fram. Igentligen så kan ja ju de här, men hur mycke ja än läser på så kommer ja få hjärnsläpp när de väl är dags. Ja vet hur ett tryckluft bromssystem funkar, men ändå så glömmer ja bort de.

Sen borde ja sova också, väckarn ringer snart... BAAAAJS


Mmm

Ja och Robin va på ren safari ikwell. Synd bara att vi körde runt Drängs en bibba mil och leta, sen när vi gav upp och for hem så körde vi över Stålberget och TADAAAAA miljoner renar överallt. Tyfiskt! Men vi fick ju se dom iallafall sen spann vi vidare på våran plan om att rida renar i dyngfyllan.

Ska sätta mig och skriva ner lite funktionsskrivningar så ja slipper ha aset till bok i knät hela tin.

Förövrigt så känner ja att ja bara vill låsa in mig i mitt hus i 5 veckor eller nå. De är så jävla mycke skitsnack och dubbelmoral överallt så ja snart kräks. Önskar bara att ja nångång faktiskt sa de ja hade på hjärtat och de ja tycker och tänker..

Eller så skulle man kanske låsa in sig tills de blir sommar. Vore inte helt fel!

Usch

Morronkiss är nasty. Blä!

På tal om bananer så sitter ja och funderar på om man kan bli full av såna här chokladgodisar me likörfyllning. Sist ja åt en sån va ja kanske 12 och minns att ja hatade smaken men ja tänkte nu att när ja dricker sprit så kanske de kan va gott. Va väl sådär.. Men ja kom på iallafall att man kan ju hälla ut innehållet i ett glas.

Ska sätta mig på google om en stund..

Lite dåliga nyheter men de är bara bita ihop och spinna vidare. Ska dejta tungboken idag och ikväll, åsså måst ja lära mig säkerhetskontroll före körning.. Gah. Annars hade ja nog inte mycke på hjärtat.

Funderar på att lägga ner de här me blogg, men ja vi får väl se. Adjö


Joda

De blev fest igår hos Marcus som är mitt ex. Käntes lite skumt att kliva in en lägenhet där ja bott, valt ut tapeter och slage i tårna i den höga tröskeln till toan. Men ja hade kul! Va tusen Fällforsare där och de va trevligt att se allihopa. Har ju förlorat kontakten me typ alla sen ja sluta va där och sen skolan slutade... Tråkigt men vad göra.

Idag har ja myst me Bella. Vi såg The social network, fast ja sov genom halva haha. På tisda ska vi bli sambos, eller ja ska rättare sagt va där på dan eftersom ja har två körlektioner men en på för och en på eftermidda. Käntes drygt att måsta köra ända hem emellan.

Vi har diskuterat livets stora fråga: karlar, hur är dom funtade igentligen? Okej ja ska erkänna att vi kvinnor inte heller är särskilt roliga att handskas me ibland men ja..

Nu ska ja mysa me Hasse. Han satt utanför toan och jama medans ja sket haha fulkatt. Adjö!

Åååååååååh

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Ja de är fredakväll och dans i folkets park

Själv sitter ja hemma och jäser men de gör inget, orkar ändå inte starta bilen ikväll. Men ja ska inte ropa hej än, som sagt så kan ju mina planer för en kväll ändras ganska rejält så ja ser väl.

Måste hoppa i duschen och rensa benen från lite vinterpäls för de verkar bli partaj imorrn så Mia om du läser de här så kommer ja gärna imorrn :) Eller, du har inget val haha! :D Känner mig faktiskt peppad för en gångs skull så hoppas de blir bra.

De blev tacos till midda. Eller ja för min del blev de nog smältost med tacos me tanke på hur mycke smältost ja brukar gegga ner. Åh smältost ♥

Nä nu ska ja ta min nya Bilsport Classic och gå på tjotta. Adjö

Crazy cat lady

Dennis har förutspått att ja kommer bli som den galna kattkvinnan i Simpsons när ja blir äldre, och de är väl inte helt omöjligt me tanke på min kärlek till mina odjur. Därför tänkte ja bjuda på lite bilder som ja tagit när ja igentligen skulle ha läst i Tungboken inför teoriprovet, men ja klara de ju ändå. Häh!


Crazy cat lady




HAHA ja önskar ja hade nånting bra att skriva på den här bilden. Fulkatt :)


Hasse ramlade ner efter den här bilden va tagen






Två vita morrhår :)


Äh nog me kattbilder nu, folk kan ju tro att ja är galen på riktigt. Men de är kul att ha foton för dom kommer ju som sagt inte alltid finnas...

Ja gjorde jävla go midda! Stekt lax med ris, broccoli och såååås. Blir nog de till lunch imorrn också :) Om ja inte ska och åka lastbil med Linus. Idag försökte ja mig på att slå kullerbyttor, kom på att ja inte gjort de sen... Ja, kanske på gymnasiet? De gick inte alls nå bra för ja braka in i ett skoställ. Bara inse att man inte är lika smidig som förr haha!

Nä ja bjuder på en bild på senaste tatueringen som Johanna gjorde på mig, vet inte om ja lagt ut nån tidigare. Den är inte klar som sagt, en liten hyllning till mina föräldrar :) Ja hade faktiskt lite problem me vars ja skulle sätta den. Först tänkte ja på vänster underarm men sen börja ja inse att mina föräldrar kommer ju faktiskt att gå bort en dag och då vet ja inte om ja vill ha något som påminner om dom som ja kan se varje dag..

Om ni förstår va ja menar? Den dagen, gud förbjude, dom är borta så då kan ja ta ett beslut om ja vill sätta nånting nånstans väldigt synligt för mig.

Blä, ska tänka på nått kul nu! :)


Nygjord och o-läkt

Obel babel bobel

Ja och Robin skulle på skitroligt äventyr inatt men de va helt dött. Vi for på Falmark för att titta på flygplan men dom har tydligen stängt kl 1 på natten. Trodde de va öppet dygnet runt.

Har en bra plan ja ska genomföra till veckan. Gäller bara att komma ihåg den :)

Idag har ja ingen aning om va som händer. Man kanske skulle ringt Erling och höra om plats i hans garage men å andra sidan kan ja tänka mig att de är lite fullt. Ja skulle också proppa mitt garage fullt när de är bajskallt, fast vårat varmgarage är ju redan fullt av skrot och en bil. Poop!

Nä nu ska ja läsa på lite inför nästa vecka sen ta reda på om de händ nå megadöfränt ikväll. Adjö.


Fullt!

Va brett de blev

Min lycka igår höll inte i sig så länge. Gick ut i bilen och skulle hämta nå sen kunde ja inte stänga dörren. Vafanjävel tänkte ja och tog i lite till. Då bröt ja av dörrstoppen... Visserligen går den ju leva utan, men bara irriterande att de går så jävla bra för mig sen händer de där :P

Idag la min dataskärm av också. Happ tänkte jag och gick för att leta reda på reserv skärmen. Hittade ingen. Irriterad. Har sutte uppe och sett tv hela dan. Ringde pappa, visar sig att brorsan rensat när han flyttade och tog reserven och slängde. Bra! Ja som påpekade att vi borde spara EN skärm utifall att..

Jaja, fick låna pappas skärm som är myyyycke bredare än min. Känns konstigt.

Tack för tipsen på hur man lägger in jotobe länkar! Ska pröva när ja orkar, finns en stor risk att ja fattar noll, men just nu har ja problem att vänja mig vid skärmen.

Satisfaction

Oh ja träffade på de idag. Äh ja orkar inte ens förklara hur ja parkerat men de roliga är att när ja kom ut från Maxi så stod en traktor just vid vägen och kika på min bil.. Och ja, jag såg de. Sen när ja vart klart på Solbacken så skulle ja tanka upp min reserv dunk på Statoil som är där...

Då kom de en timmerbil och ja såg länge och väl hur killen glodde, ja han ha va då int SÅ gammal iallafall :P Ska kanske nämna att han åkte med! Så ja tanka min dunk och va påväg ut, så såg ja i backspegeln hur han och chauffören glodde :) Förutom att mina bil är finast av alla, så drar den till sig blickar :) Och ja trivs :)



En epok går i graven

Ingen har väl missat att Foppa nu kommer lägga av me hockeyn för gott. Och de är knappast jättemånga som inte sett hans avskedstal som kom igår. En epok går nu i graven.

Tänk så många pojkar under 90 talet, och även efter de som hade han som sin idol. Även jag som spelat hockey en kort säsong. Trots att ja alltid hållt på Detroit Red Wings så håller man på sina favoritsvenskar i smyg, bla Foppa och Sudden. Ja grina en skvätt igår när ja såg talet, han är en av världens genom tiderna bästa hockeyspelare.

En del tycker att han är en fjant, och en del en hjälte. För mig en är han en hjälte som trots skador och sin ålder, alltid hållit igång och verkligen försökt men nu gick de inte.

Är lite kul att folk blir chockade ibland att ja ser hockey eller ens följer me i de, men då känner nog inte folk mig tillräckligt tror ja.... Men så kan de gå. En hyllning till Foppa vill ja då iallafall ge!

MEN ja förstår fortfarande inte varför ja inte kan "bädda in" nå filmer från Jotube och visa.. Nån som har nått enkelt svar?? Måste ju länka alltihop å de sug röv. fan!

Här har ni iallafalll...
http://www.youtube.com/watch?v=xRtrQ1YrCzw&feature=related

HAHA

Nu skiter ja totalt i frågan under som ja va totalt hjärndö på inatt FÖR JA KLARA TEORIN FÖR C KORT IDAG!!

Ja tror allt släppte när ja satt mig i bilen för ja börja må jääävulskt illa, sen glad i hågen och illamåendes skulle ja till körskolan och boka körtider, då höll ja på att sladda in i ett hus! Bäst att hålla sig inne idag, är nog ingen bra chaufför då ja är tok mega glad! Skrek hela vägen till Solbacken :)

Fast än kan ja inte skita i teoriboken, måste plugga på funktionsbeskrivning och säkerhetskontroll men för idag och ikväll, då får den ligga och frysa i bilen :)

Ja är så glad att de är över för ja är ingen teoretiker. Ja har haft jättesvårt att läsa och minnas, ja är bättre på praktiska saker. Ja fattar inte så mycke av att titta på en bild på en motordel och förstå hur den funkar, men om ja får se delen i verkligheten och nån förklarar så går de mycke bättre. Men nu är de över :)

De ska va gött å leva :)

!!!!!!!!!

Sitter här och håller på att koka över. Vem i SATAN har gjort faserna på körskolan??? Kom ju på att ja kan göra iallafall 7 faser hemma ikväll via internet. Och så fick ja en fråga på repetionsfasen...

Fråga     
Vad är riktigt om utskjutande last?     

Alternativ A

All last som skjuter ut mer än 1 meter framför lastbilen ska märkas ut     

Alternativ B

All last som skjuter ut bakom lastbilen ska märkas ut     

Alternativ C

All last som skjuter ut framför lastbilen ska märkas ut



Ja tog såklart alternativ C som ja läst i min bok, lärt mig under utbildningen och som ja kan. NÄE DÅ FAN FÅR JA FEL PÅ DEN!! Enligt fasen va alternativ A rätt... Och hur i helvete går de till?

De står klart och tydligt i min bok:

Lastens yttersta ska tydligt märkas ut om den skjuter ut
- mer än 1 meter bakom fordonet
- det allra minsta framför fordonet


Imorrn är det krig på körskolan. Sånt här tål ja inte, eftersom ja fick fel på 2 frågor till som handlade om de där... GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH! Ingen sömn inatt, är för arg!

Jahapp!

Nånting verkar ha fastnat i skallen idag. Än så länge kan jag faktiskt komma ihåg maxtryck för drivande och ickedrivande axel på BK 1, 2 och 3 väg. Då va de bara allt de andra att komma ihåg.. Fan. Men ja har ju dryga dygnet på mig att memorera.

Men mitt i allt så kom ja på att vafan, ja måste ju ta ett nytt kort imorrn. Körkort och pass är ju bland dom värsta bilderna man tar under livet, man kan inte se bra ut på dom, så är de bara! Men jag kan ju göra lite för att inte se ut som de albino spöket ja brukar.. Jag behöver tex inte duscha före sängdags och inte kamma håret. Ibland kan de lätt gå två veckor innan mitt hår skådar en borste.

Sen kan ja ju kleta på lite smink så man ser lite männsklig ut. Tur att man inte behöver välja nå snygga kläder för såna finns inte i min garderob iallafall! Dagens I-lands problem helt klart.

Men ja har faktiskt tvättat och städat ikväll också. Kunde inte ligga och plugga i denna misär. Nu är det helt klart godkänt att leva i. De gör mycke att bara gå bort med förra veckans samling av disk.

Jaja nu ska ja se om ja kan komma på nått slags bra system för att komma ihåg resten av diverse max tryck på olika axlar för olika vägar som ja MÅSTE komma ihåg. Damn you!


Bjuder på en bild på en amerikansk pannkaka som ja gjorde förra veckan. Enjoy!

Försökt

Ja ida har ja försökt plugga på riktigt. Ja och Robin skulle ju på körskolan och nöta faser men han är och kör lastbil? Que? Då ides ja int fara utan skulle plugga hemma då..

Men ja har iallafall försökt och hittils har ja komme på va som är roligare att göra:
- Sitta vid köksbordet och glo ut
- Leka med katterna
- Ta kort på svartkatten
- Få svartkatten att busa
- Studera allt skrot på mitt rum
- Äta

Men ja jobbar de iallafall.

Skrev på fejsbook att ja va glad över att min bil starta i -26 utan motorvärmare och ja förstår rent int att folk ens orkar kommentera att deras bil gjorde de också, eller startade i kallare temperatur eller va fan som helst. Självklart finns de bilar som startat i kallare temperatur men kan int folk bara va glad med mig att MIN bil gjorde de i -26?

Kanske skulle ha skrivit hela historien som är att ja aldrig startat den så kall utan värmare under hela vintern.. Va glad eller inte bry sig och skita i att kommentera..?

Fast nu ringde Erling och peppa mig för provet och sa att vi skulle fixa garageplats hos han till min bil :) Bra bananer! Nu ska ja fortsätta läsa så gott de går, blir nog upp tidigt imorrn och göra faser innan provet. Adjö.

Alla hjärtans dag

Japp den dagen kom i år också. Jag och Jacob skulle ha firat två år tillsammans idag men vet ni vad? Jag sörjer inte. Även om de tog slut så efter regn kommer solsken, så är de bara. Iochmed de har ja verkligen bara gjort som jag velat och fått träffa en jävla massa fina människor.

Jag har min fina vän Robin, min fina vän Bella och alla andra. Jag har tak över huvet, föräldrar som älskar mig, en bror som alltid ställer upp och jag skrattar vissa dagar så jag grinar så vem är jag att klaga. Visserligen hade ja tänkt supa den här dagen me Bella men jag har som sagt teoriprov på tisda = dålig idé. Får väl se om man får fira på tisda iställe :)

Sist men inte minst, jag fick tag på en huvudbromscylinder ikväll gratis och nu återstår bara att se om den är ok, sen så starta Volvon i -26 utan motorvärmare :) Bara de gjorde helt klart min dag! Tungstyrd och tungväxlad men OJ så fin :)

Kärlek åt alla fina människor som finns i mitt liv! :)


oiwhegos

Blev utsedd ofrivillig fyllechaffis igår men de va trevligt. Jag for till Bella och plocka upp henne sen for vi på Max drive in. Blev ett friscomål med smältost för mig och en lyxshake för Bellsan. Efter ja vart hos Bella ett tag ringer min bror och vill ha skjuts hem så ja for och plocka upp han. Då ville han ha mat och även bjuda mig men tog en lyxshake istället..

Så drygt 2½ timme efter att ja redan vart på Max va ja tillbaka och beställde ett friscomål med smältost och en lyxshake haha! Samma tjej va de också.. Tyfiskt :)

Kom på mig själv att va lite vidrig i fredas. Satte mig i bilen och kollade på passagerarsätet och där låg ett tugummi så ja tänkte "MMMM TUGUMMI!" och stoppa de i käften. Efter en stund börja ja fundera på att gud vet vars de där kan ha vare och vems de va.. Men gjort är gjort :)

Nu behöv ja lite reservdelar till Volvon, och skulle behöva tvätta och städa. Lever i total misär men ja ids inte. Måste plugga ögonen ur mig idag också. Samtidigt som ja starkt betvivlar att ja kommer klara teorin så finns de en tanke nånstans i mig att ja gör de ändå.. Aja, upp till bevis på tisda då!

Ha ha x2

Va just ute och kollade Norrlandskontakten och HAHA ja skratta faktiskt lite åt mig själv. Fick ett mail från en karl som alltid skriver åt mig när han är full, och nu har ja då svarat när ja va full för ett tag sen. Som sagt så svarar han jämt när han är full, lite skumt. Han har skrive åt mig tidigare förra året men verkar int komma ihåg mig så när han fråga vars ja bodde så sa ja Jävre.

Han tyckte de va konstigt eftersom de står Skellefte på min profil men ja lyckas väl prata bort de. Iallafall så... Nä ja ska visa hela konversationen iställe, de blir lite roligare att läsa. Ska kanske tillägga att han är från Skellefte också.

Han: Var bor du ungefär?
Jag: 4 mil norr om böösk. (byske)
Han: bööösk förstår man ju, haha Men norrom byske, du är ju typ i Piteå då???
Jag: nä innan pite skite
Han: 4 mil norr om byske så är man nästan i Piteå, varför står de då Skellefteå på din sida? :D
Jag: äh va int så petig
Han: Haha, 7 mil från Skeå,men ok vi kan kalla det skeå. Närheten av Jävre eller? Har sommarstuga å släkt där
Jag: Japp Jävre
Han: Varför bor du där? No offense lixom, men känns som ingen håla för en singeltjej
Jag: varför skull ja int bo där? :O
Han: Haha, känns bara långt från allt :D Uppvuxen där eller? Har spenderat typ halva min barndom där med min kusin. Sen har vi sommarstuga på bergön, mor å far är där hela somrarna, jag å mina polare då å då
Jag: jaha fast bergön sug :S
Han: Nädå, södra sidan är underbar. Dock inte västra å norra sidan som både är utan sol å har grannar tätt inpå knuten. Vi har sol hela dagen å mycket lite grannar, awesome :) Får väl bjuda ut dig nån kväll till sommarn
Jag: nä fyfan bara ha tar allt som har me de å göra. FYFAN
Han: Haha, vadådå?
Jag: Bara dåligt usch fyfanjävel sönderknullade fitthora med läderfejjs!

Stackarn som ja lyckades lura att ja bodde i Jävre, hata Bergön och dessutom drog en replik från "Torkel i Knipa" filmen.. Men äh, ja minns senast han skrev så påpeka ja att han va lite pedo, han är rent så gammal att vore ja 14 nu skulle han va ett peddo. Han tog illa upp och sluta skriva haha! :D





Edit.
Fick just det här från han: "Vi ska ha en liten fest i våran stuga på bergön om två veckor, inte sugen på komma?"
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! :P

Ha ha

Idag när ja va på Willys så såg ja någe underligt. Ett invandrar par hade handlat typ 15kg mjöl och säkert 7kg strösocker och en massa annat i stor mängd.. Fast ja tänkte int så mer på de tills ja börjar inse att de är flera stycken som gör de! Karln före mig handlade 2 såna där vanliga Willysplastpåsar full i isbergssallad, 3kg tomat och va sa han nu... 12 filmjölk? Å de va fler som gjorde de. Haha de såg bara galet ut :P

Idag satt ja och glodde på tv när ja försökte få Hasse lite lugn efter nå frispel han hade och sprang runt i huset som en tok. Då såg ja på reklam att dom börjat med Kate plus eight, istället för John and Kate plus eight och WTF hon har ju gått å blive milf :O

Från tantigtklädd me ful frisyr till snyggt hår, högklackat och kjol. Undra om hon gjort nå bröstoperation också.. Tål att tänkas på haha!

till

De slår aldrig fel

Tar alltid fel kö på affärn... Om de nu int är tomt då, men typ Ica Maxi idag vid 20 i 3. Fattar int att de ALLTID är så! Fast iofs försöker ja att int fara på affärn den tiden då men ibland så måst man.

Ikväll blir de nog lungt. Broder kommer hem så imorrn ska ja slita ut han och han ska få analysera fläckarna som blive under bilen. Okej glykol den vet ja men är två andra mystiska..

Föresten så har Lady Gaga släppt ny singel. Ingen som ja fastnade direkt för iallafall men hon är fan bra hur som helst! Adjö.

Pite by night

Få se nu idag har ja fare till stan, vart på Krysset me Robin och sen for vi på körskolan och nötte faser.. Å dessa jävla parkeringsfrågor!! Ska faktiskt göra en bild i paint imorrn och visa va ja menar som är så jävla gay. En da ska ja bli president och ändra dom där jävla reglerna.. GÖH!

Sen följde ja Mia till Johanna som tatuerade sig :) Johanna är så duktig! Rent skitduktig tyck ja! Sen for ja hem och tröck i mig palt me bregott, extrasaltat såklart. Pluggade lite, såg My name is Earl, sov en stund sen vips va de natt. Robin smsade och klagade på tråkighet och ja gjorde desamma.

Han hämta mig och vi for norrut till Pite och kollade läget. Stendött förutom en bil som troligtvis va en fyllekörning som parkerat sig taskigt till i en snödriva. Vi kolla regnummer och fick namnet på den som ägde den och ringde en i stan som skulle kolla upp ett nummer men de fanns inte.. Men han måste faan ha stava snett och krokigt, hittade nummer direkt ja kom hem. Vi hade tänkt ringa och fråga vafan hennes bil gjorde där :)

Sen styrde vi ännu mer norrut, ungefär halvvägs till Lule sen for vi hem. Och nu sitter ja här. Ska slå igång lite serie och mysa ner i sängen med Kisse som värmt upp min stol när ja kom hem :) Natti!


Hehe

Med tanke på mitt sista uttalande så hittade jag på Jotobe när Rix Morronzoo läser upp hunden och kattens dagbok. Titti håller på att dö och Roger kan knappt berätta historien. Det säger väl allt, katten är smartare ;)

Kan inte bädda in nån länk av nån anledning så får länka såhär istället! http://www.youtube.com/watch?v=pcNJEBgaaA0&feature=player_embedded

"Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt, han är uppenbarligen efterbliven." HAHA :D

Fail

Blev ännu mer fail ikväll. Skulle koka ägg och göra en macka med kaviar. De första ja gör är att kasta ett av ägget i golvet, bara nån centimeter från att träffa Hasse. Fattar inte va som hände, bara kastade iväg de haha! Sen skulle ja sockra mitt te, då lyckas ja kasta socker på mina mackor med ägg och kaviar.. Mums.. Tillsist så lyckas ja kasta en av mackorna i golvet. Fattar inte va fan de va me mig :P

Nu blir de My Name Is Earl, läsa och sen upp imorrn för lunchdejt med Robin på Krysset, förbi körskolan och göra faser, följa Mia till Johanna för hon ska tatuera sig och göra nå mer små ärenden. Broder kommer hem i helgen då jävlar ska ja haffa han och kolla över mina bromsar! Börjar va less på att knappt våga bromsa..

På tal om bananer så kom mina nördbrillor idag och mina första tanke va "vafaaan ska ja me dom här till.." men dom kanske fyller ett bra syfte nån dag :)
Fräs nu ska ja se mer serie. Adjö.


Haha ja älskar den här bilden. Den visar ju att katter är överlägsna och smarta medans
hundar är underlägsna och dumma. Eller hur? ;) Hihi! :D

Tuesday's gone with the wind

Har vart produktiv idag, servat bilen, lekt med Hasse, satt tillbaka foton i ramar som ja tog för 2-3 månader sen och "skulle bara låna tvärt" å scanna in dom, försökt pilla in ett batteri i brandvarnarn men blev döv.

Men pappa har vart duktig och gjort de så nu har familjen Larsson en fungerande brandvarnare! Tanken slog mig när ja va på jakt efter ett batteri till våran "ta tempen i örat" mojäng och de fanns icket ett sånt batteri att finna, inte ens i brandvarnaren så undrar hur länge vi vart utan en?? Men nu är de lungt, nu kan de brinna bäst de vill :)

Fick nå ryck och gjorde amerikanska pannkakor me lönnsirap till lunch. Fast ja tycker de blir på tok för sött så ja stekte lite bacon också att äta till, blev lite mer utjämnat då :P Men jag är en sån som tycker att ska de va så ska de va. Ta till exempel julen, då SKA de va fet mat på julbordet, inge jävla bantar tjosan. Ska man äta marängswisch så SKA de va fett. De finns så mycke annat i vardan som man drar ner på och kan äta hälsosammare men ibland så ska de bara va :P Blev många så idag.

Pappa och jag har bure in ved me Deeren. Fast de sug rätt hårt att stapla ved men de är fan i mig kul att köra traktor. Kul kul kul! Gillar mitt bonnlurkiga liv.

Dagens fail blev iallafall när ja skottat av balkongen och tänkte sätta mig där och plugga. Efteråt kom ja på att min sköna campingstol ligger infryst i bagaget på Volvon.. Damn! Hittade inget annat bra substitut till min stol heller.. Äh nu ska ja äta bajs eller nå, hejdå!



Nu ser ni den här bilden och tänker vattafaakk men JA, jag har scannat min katt. Klart man måste prova haha!

Dagens

Dagens låt att fastna på huvet: Nancy Sinatra - Theese boots are made for walking. Sen har ja andra saker ja borde göra idag: samma som ja inte gjorde igår såklart.

Vaknade inte alls utvilad idag, är trött redan nu. De suger. De är ju faktist go vädre ute så ja ska ut och pilla på min bil och fundera på vars ja ska hitta en ny parkering. Har lite problem me att den läker vissa grejor men de löns ju int att försöka laga nåt sen ställa sig på samma plats me fläckar.. Bytte visserligen plats igår men orkade inte kolla om den va ofläckig haha!

Undra varför ja sitter här, måste röja lite.. Å ut.. Å läsa.. Jasi!

All of my memories

1: En bild på en person som du umgås mycket med


2: En bild på dig själv



8: En bild på en person som du saknar



9: En bild på någon i din släkt


13: En bild på dig och någon klasskompis


14: En bild som påminner dig om gamla tider


20: En bild på dina närmaste



22: En bild på en tid du saknar


23: En bild från i sommras



21: En bild på en person som alltid ställer upp för dig
26: En bild på någon/några du alltid har roligt med


30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om!

Oh snap

Va på affärn ikväll och köpte gotte och glott på desperata hemmafruar. Det ja BORDE gjort är:

- Plugga
- Tvätta
- Färga ögonbryn
- Sortera ren tvätt
- Säkert nå mer

Men imorrn ska ja stapla ved iallafall!


Oh snap!

Funnel of love

Har fått den på hjärnan, eller ja iallafall början av låten. Störande! Fast de är ju en bra låt men ändå :P Verkar inte gå länka från jotobe, de sög ju.

Nu är de slut me teori iallafall. Nu är de slut me klassen. Är inte lessen, de kändes som att när vi hade sista kvällen tillsammans på maskinförarklassen så blev de ett fint avslut då. Några skriver teorin imorrn så ska bli spännade att få veta hur de gick :)

Själv har jag dryga veckan kvar men de känns ändå bra. Faserna går bra, och jag vet på ett ungefär va ja måste läsa på, fast man kan nog inte påstå att ja är stressad. Idag när ja kom hem har ja sove, skicka sms i sömn, äte och just nu sitter ja dessutom på boken..

Äh de löser sig på ett eller annat sätt, värsta är väl att man kuggar på provet, men va gör de. Går ju alltid göra om :)

Igår prutta ja på en potatis föresten. De va lite otippat :) Sen har ja ju faktiskt städat idag. Eller ja har kasta all smutstvätt baki dörrn så de int ligg fulla golvet :) Har börjar bli lite tvättoman igen, använder plagget en dag sen direkt i tvätten. Är varken bra för miljön eller kläderna!

Nu ska ja logga in på norrlandskontakten och se om ja hittar nån att driva me. Jag gjorde de i fredags, fast inte via den skitsidan men ändå. Han va från Lycksele och verkar inte ha alla hemma direkt haha! Adjö!


Saknar!

Det är bögarnas fel

Jag och Robin impulsfor till Bella inatt och drack öl. Eller ja först fick vi ett motionspass när vi fick soppatorsk och lyckades precis rulla av efyran mot Maxi sen va de bara börja putta. De kom en Merca som stirrade bra länge på oss haha! Så idag är ja sådär lagomt bakis, tur att ja ska sova snart.

Har sutte och fundera på varför alla snygga killar är bög?? Eller ja inte alla men så hittar man nån snygging på fejsbook men nä då är han bög. Tyfiskt! Kanske borde tillägga att ja inte har nåt emot homosexuella människor hehe!

Äh nu ska ja duscha och fundera lite mer. Adjö!


Kanske är av såna här bilder, eller typ mina webcam bilder
som folk blir bög.. Vem vet! :)

damn!

Nu måst ja på bio i veckan och se Änglagård 3 när ja nu sett dom andra.. Pappa undra vafan ja såg för nå på tv när dom hade nån lång begravnings scen och sjöng psalmer, han undrade om ja hade blive super religös haha! Fast de kunde ja blive me tanke på att min morfar va präst, fast ja hann ju aldrig träffa han.

De va så fint me min mormor att de enda hon ville va att vi tog konfrimation, hon tvinga oss inte att gå i kyrkan, be bordsbön eller nått sånt.

Nä nu blir de dusch. Hasse hade stule en godis ikväll som han satt och såg rolig ut me i trappen. Sen har han börjat me nått konstigt, han går ut och är ute en stund sen kommer han in, springer direkt ner och går på katt toan. Men ja, ja skulle int heller vilja bajsa ute nu :)


Jaha




Klickade hem såna här nördbrillor från Tradera igår. Varför? Vet inte igentligen. Bra och ha grej typ. Skickade iväg en beställning från Buttericks men ja vette fan va som hände me den beställningen. Internet paja typ, fast ja har då int fått nån bekräftelse på mailen så de blev nog inget. Får ringa dit på månda.

Kul att vänta på paket i veckan då! :)

Film

Blir nog en filmkväll. Fastnade på TV4 film och såg nån svensk rulle som heter Angel och nu sänder dom Under Solen som är en underbar film om en karl i Sverige. Året är 1956 :) Riktigt bra film!

Sen va det Änglagård den andra sommaren, och jag tog ju hem den av Bella men filen verkar inte funka så då får ja väl parkera arslet framför tv:n :P Robin ville att ja skulle följa me till Fällfors men de skulle kännas så skumt att fara dit och träffa en massa folk som man en gång i tiden känt hur bra som helst men nu tappat kontakten...


Är sugen på nå köttigt. Typ helgrillad gris, de skulle va nåt! Nä nu blir de duschen innan film numero 3 börjar.


Ny telefon

Japp, eller ja ny och ny. Begagnad från Elin men bättre än inget då min gamla börjar kruppa ihop me "tangenterna". Enda som ja tycker är minus me denna modell är ingen blixt + att kameran inte är skymd på nått sätt, de borde ju kunna gömma den eftersom de är en sån man trycker upp... Har redan märkt att min gamla tar bättre bilder, men kan ju inte ha en mobil bara för bilder haha! Så de blir nog bra :)

Elin va ju gullig och lät mig ha den i två veckor och prova på och nu har ja ju som lärt mig den. Enda som sug är att alla mina ord som ja lagt till i förra telefon är ju borta haha! Är bara börja om på nytt, kan ju skruva en del ord ibland :P

Nog pratat om de här. Pappa fick ett roligt sms ikväll, från en av dom som hyr lägenheter av oss (vi har 2 st). Pappa börja asgarva däruppe så ja va rent tvungen att gå upp. De visa sig att han råkade skicka ett sms till pappa som skulle hamna till en tjej igentligen så de lät förjävla roligt, ännu roligare va att han ringe pappa och förklarade sms:et :P Pappa skratta nästan oavbrutet hela samtalet haha!

Så kan de gå :)


Nyförvärvet :P

Gudförbannat

Har sett ett avsnitt av "Den hemlige miljonären" och grinat floder.. Rackarns att man ska va så blödig! Därför måste jag slå igång Ullared eller vad som helst. Ska njuta av en kall fredags Norrlands Guld också. De är grejor de!


Haha en gammal bild när Croner, Viksten mfl kom och bogsera nån skit Audi
som ja va ute och åkte i med Carro och Stina :P

Skumt och så vidare

Bytte en slangklämma idag men ja fattar inte hur de kan va kvar vätska i expansionskärlet.. De har ju vart tomt mestadels hela vintern? Fattar noll. Eller nu kommer de ju sjunka undan lite när ja kör för de sippra ut lite men ja som sagt, förstår inte riktigt. Har då laddat upp me 3 liter glykol i bilen så de går nog ingen nöd på mig iaf :)


Surfade in på aftonbladet och läste "20 vanliga dolda viktfällor." Hittade en som de praktiskt taget kunde stå mitt namn framanför:

Du äter mycket sås till maten

  • Förutom att tänka på vad du äter, är det också viktigt att vara uppmärksam på hur maten är tillagad och vad du äter till. Restaurangmat är ofta lagad med feta oljor och mycket smör. Såser är ofta betydligt fetare än vad man tror. Beställ mat med såsen vid sidan om.

Man MÅSTE ha sås! Sås sås sås, hur kul är de att äta en torr jävla rätt utan sås..? Skulle nog hellre ge upp chips och godis om ja va tvungen välja :P Sen räknas väl smältost lite som en sås och får jag inte minst en smältost i månaden då blir jag galen.

Men de är klart, man kan ju alltid äta sås med måtta men hur kul är måtta och varför skulle ja vilja äta med honom?? :)


Ännu mer bajs

Borde sova men har snöat in på alla dessa nätbutiker.. Nu sitter jag och försöker fundera på hur man gör om man vill beställa från Amazon.com. Jag fick ju James Dean dvd boxen 2005 men jag har ju som sagt av nån konstig anledning lagt den nånstans och vet inte vars den är.. Jag vet att jag hade me den till Malå en gång, eller om de va till Ume.. Jag vet bara att de va i samband med Jacob sen vet ja inte vars den tog vägen :(

Jag kan ju alltid samla på mig filmerna själv men de är en dokumentär som ja är ute efter som heter Forever Young och ja hittar den inte i Sverige. Nån som vet hur man handlar därifrån??

Om nu dvd boxen skulle dyka upp så gör de inget, kan aldrig få för mycke av James Dean :)

Prutt

Har just klickat hem en tröja från No Shame, blev den här :



Åsse har ja betala avgiften för körkortsprov så då är de bortgjort och jag har pengar över! Galet, brukar inte vara så. Har ju råd att leva nu också, betala tatueringen och lite till. Visserligen har ja ju på sparkontot men de kan lika gärna få ligga kvar där :)

Nu blir de lite plugg sen sova. Skönt att de är helg imorrn! :)

Hard work work

Efter teorin idag for jag och Koch förbi Skogsägarna för han skulle söka jobb så jag passade också på när vi lix va där. Har ju redan jobbat där tidigare så stegade in utan CV och skabbig som vanligt men de kändes riktigt bra när Flodin sa att han kände igen mig :) Fast jag hade nog en annan hårfärg då, men de innebär ju att jag på nått sätt ändå gjort ett avtryck :) Han minns också att jag va där på praktik så de känns bra.

Annars hade ja inte mycke på hjärtat. Dusch, smörja tatueringen sen plugga och sova. Poop!

'
Jag och Kisse hade mys i helgen ♥

Jag har snott två renar

HAHA ja råka hamna på flashback ikväll och hitta rubriken "Jag har snott två renar". Första inlägget lyder:
"Hej

Ja det gick omkring en massa renar här, de var vana vid folk tydligen, så jag band fast två runt trädet här ute. De har mat så de klarar sig, men vad ska jag göra med de? Ena är nästan helvit, den är finast."


HAHAHAHAHA de va fan de roligast ja läst på länge! Orkar nog inte läsa hela tråden men de verkar som att han ska behålla dom iallafall :P

Sen skriver han: "Här dödas inget, jag är numer same, kravet är väl att man har renar? Nu ska jag nog mjölka staten på bidrag, fast jag har ju bara 2, så jag lär nog inte få några bidrag. Blir ena tagen av ett rovdjur får man ju statlig ersättning iallafall."


Läs själva :) https://www.flashback.org/t1442533
Är väldigt troligt att allt bara är bluff, men de va fan så roligt ändå. Visar sig att han är från Lycksele också haha!

Jalla jalla

Tog mig upp imorse och följde me Petra hela dagen lång :) Men på väg till stan imorse uppför Solbacken bestämde sig arslet på min bil att den ville ligga först för en gångs skull. De va obehagligt, har aldrig haft bakvagns släpp förut och trodde knappt att de kunde hända me tanke på att ja alltid kör så sakta haha! Va riktigt bajs väder också.

Va skönt att få va me och arbeit lite, ställa tusen frågor och åka lastbil. Fast vi fick byta bil på morronen, de sög :P Volvon hade nå fel me luftfjädringen som levde sitt eget liv så vi fick ta gamm Scanian som va sne och vind och all dela :P Men de gick ju de också :)

Men ärligt så har ja ingen personlig favorit av lastbilar då ja aldrig kört dom själv så mycke. Säger Volvo såklart för att jag gillar de i övrigt, men kan ju igentligen inte uttala mig om de. Än så länge iaf!

Nu ska ja gå och skita, de är en sak som ja är säker på och kan uttala mig om :)

xD

GAH finns de nått här i världen som ja hatar så är de just "xD". Kan int folk skriva vanliga jävla glada smileys? Dessutom så läser jag ordet i huvet som de stavas. Så skriver nån många såna där tecken så hör jag i huvet "ex d ex d ex d ex d" osv, ja ni fattar.

Dessutom tänker ja på japanener när ja läser de och gillar inte att tänka på dom...


Needles and pins

Har ännu en gång låtit Johanna plåga mig moahahahaa! Eller ja de va faktiskt som plåga, trodde väl att de skulle vara ungefär som körsbären mensi de va de icket, va jättekänslig just där den nya är. Så ja lämnade färgen till en annan gång :) Eller vem vet, kanske inte ens blir sugen på färg sen den läkt :P Men vi ser ju! Nu har jag iallafall gjort en bra start på 2011 och gjort nått som jag tänkt på länge, två gånger om tillochmed :)

Va på AHA idag och gjorde faser. Jävla kör och vilotid.. Å jävla järnväg! Faller alltid på dom. Hade tänkt dit imorrn men ska åka lastbil me Petra istället :) Får bara hoppas ja är vaken och att bilen vill vara me. Ska ut och preparera den ikväll, har int köpt nya slangklämmor än.

Börjar av nån anledning stressa över pengar. Fattar inte varför då jag har en massa på sparkontot. Hade tänkt unna mig nå kläder men nu känner jag mig för snål. Känns som att de blir tatueringen och fixa bilen sen bara snåla. Kanske blir så när man levt på så lite så länge att när man väl ha pengar så vill man inte göra av me dom.

Äh nu ska jag vila (läs: sova). Sen dyka ner i förbannade tungboken igen.. Adjö!

RSS 2.0