God why

Sitter och försöker se ett klipp från Real housewives of New Jersey men jävla internet eller dator vill funka som det ska. Håller på att bli smått galen. Måste gör nåt åt datorn snart, helst till helgen eller till veckan!

Sitter och försöker sortera musik och tanken slår mig att kolla upp hur mycket det är igentligen. På musikmappen har jag 6488 låtar. Varför? Jag lyssnar inte på alla, även om jag redan sorterat ut dom en gång. Och då har jag inte räknat in dom som jag nyss laddat hem så jag har nog 7000 låtar just nu.

Jag tycker det är kul att bränna nya skivor till bilen, men ändå bränner jag ut nästan samma låtar varje gång?
Varför laddar jag ens hem musik?

Tror jag ger upp det här med datorn för ikväll. Imorrn är den säkert död.
Adjö.

Tadaaa

En hylla klar och på den andra saknas bara dom svarta rutorna i mitten. Ja det blev snett och krokigt men inget man ser om man inte tänker på det. Dessutom är det väl bara jag eller Jacob som kom att glo på dom :P
Jacob skulle hjälpa mig med hyllan som är dubbelt så lång nån helg.



Sen va jag lite för ivrig inatt för att få det klart och tejpa på rutorna innan färgen hade torkat helt så for lite bitar här och där.. Men fixade det med penseln.

Fick en invite till Voddler idag och blev jätteglad! Blev mindre glad när datorn vägrar installera för att den inte funkar som den ska... Och uppkopplingen till internet funkar inte heller som den ska men det är routerns fel och den nya har inte kommit men håll på å bli galen!


Ska forsätta stöka ner broders grejer i en låda och sen börja med mina om jag ids. Adjö

Working progress

Va dum jag är. Klart att jag måste göra som när jag målade väggen. Efter att han nästan tejpat klart hela hyllan så fick jag börja om. Frågade pappa om det fann nåt mindre vattenpass än det han köpte åt mig när jag gjorde rutorna på väggen.

"Jo gå och kolla i garaget på väggen brevid sågarna". Lättare sagt än gjort.. Man hittar ALDRIG nåt man vill ha där! Även om det kanske blir en storstädning per år så blir det aldrig bättre. Hittade en tumstock så det är snett och vint nu men, vem bryr sig? :)

Fick ett sms av Jacob som hoppades på att jag inte skulle sova i rummet, för att jag skulle andas in så mcke skit sen inte ha nån hjärna kvar :( Men du behöver nog inte vara orolig sötnos, den är nog borta sen länge :)


Målade först rutorna vita så att inte den svarta färgen ska läka ut under tejpen


Svart


Klart!

Nu saknas bara rutorna i mitten. En av rutorna ikväll blev dålig, får leta åt en spackelspade imorrn och fixa till det. Om sömnbristen infinner sig inatt igen så gör jag klart, annars blir det imorrn :)

Rackarns

Jag har gjort ALLT FEL! Bara börja om.. Vad tänkte jag igentligen?

Nu så

Idag tog jag tummen ur röven och for på Rusta, köpte färg, tejp och penslar. Fick visserligen fara på Jula och köpa färg också, vet inte om det är helt rätt färg för ytan men vafan! Är ändå på prov och kul att ha nåt att göra :)
Köpte flyttlådor också så nu kan jag börja sortera ut det som ligger i soppåsar och få lite mer koll. Ska packa ner lite av brorsans grejer också så jag rymmer nåt.


Just nu ser brädan ut så här:






Kör bara med tejp den här gången. Orkar inte va så seriös som när jag gjorde väggen i min lägenhet. Då var det mäta ut varje ruta, 25x25 cm tror jag det var med vattenpass, rita med blyerts sen tejpa just utanför kanten så blyertsen inte skulle synas. Det blev kanon bra!

Vet inte om bilden blev lite konstig när jag ladda upp den för väggen är HELT vit och inte en massa vita färger :P


VAD ÄR PROBLEMET

Varför får jag aldrig veta nåt?!
Idag när dom ringde från Manpower och undrade vad jag var för en människa så frågade jag vilket företag det va som sökte, eftersom jag måste åka buss så vill jag veta var det ligger så jag kan ta reda på lite fakta. Ja det fick jag inte veta utan bara om det blir tal om en anställning.
Jag ringde arbetsförmedlingen och undrade hur det går med den där praktiken som dom ringde och frågade om jag var intresserad av, och fick som svar att om företaget vill ha mig så hör dom av sig annars men inte om det inte blir nåt.

Fick föresten inte veta vilket företag det va heller då tanten ringde åt mig.
Ringde till tandläkarn och undrade vad en tandförsäkring uppskattningsvis kan kosta för mig. Ja då måste jag in på undersökning som kostar säkert över 500 för att få veta det. Hon kunde inte säga vad högsta beloppet var som man kan få betala heller. Tycker hon dom borde kunna kolla på min tandhistoria och iallafall ge en liten uppskattning på vad det kan kosta. Sen om det blir mer eller mindre sen spelar väl ingen roll!

När jag sökte jobb på ett boende för utvecklingsstörda fick jag inte heller veta var det låg, men då va jag iallafall på intervju och fick veta att det låg på Morö Backe.

Det skulle underlätta om jag fick veta nånting nån gång speciellt då jag är beroende av buss just nu och kan inte ta mig överallt!! Jag säger det varje gång, men får ändå inte veta nåt..

Nu har jag ventilerat. Tack för mig!

Rubrik

Hyffsat med sömn inatt. Har tänkt på att det enda jag klagar på i den här bloggen är sömn. Och pengar. Och att vara arbetslös. Men men, är fortfarande jag som skriver vad jag vill :)

Blev väckt av att Manpower ringde mig om ett jobb jag hade sökt. Som vanligt får jag aldrig veta var företaget ligger, eller ens vad företaget heter.

Shit the same, ska skicka ett sms till Robin och säga att jag har vaknat till liv nu. Sen måste jag ringa två jobbiga samtal. Ett till tandläkarn och ett till arbetsförmedlingen. Hatar att sitta i telefonkö.

Funderar på att fara till stan sen och köpa den billigaste målarfärgen jag hittar och måla mina hyll skivor pepitarutiga. Eller ja på undersidan. Nu återstår det bara att komma fram till hur stora rutorna ska vara så jag vet hur mycket tejp jag behöver.

Ne nu ska jag äta frukost. Adjö!

Jacob <3

=)


Näe

Int va ja på dass. Istället gjorde jag mig världens godaste hamburgare. Krysset fuck off! Just nu iallafall.. :P
Sen ringde Robin och säg att han ska komma och hämta me sen i sin nya bil. Och om jag ska va ärlig såg vill ja igentligen inte bara för att mina ögon skriker SÖMN men vafan, sova kan man göra i graven :P

Datorn verkar må lite bättre nu men vänta bara..

Utgifter utgifter utgifter. Datorn måste lagas, digitalkameran måste lagas, måste köpa bil, måste köpa kläder, vill köpa nåt annat kul. Hata pengar!


Ajust

Har vart i Malå, därför inget skrivet. Fast nu orkar jag inte skriva heller. Datorn min är typ paj, eller på väg att paja iallafall. Om jag har tur så hittar kanske pappa en dator, han hittar av nån anledning massa guldklimpar på tradera och blocket. Typ fälgarna han köpte, superbilliga och superfina! Och mobilen, och dataskärmen osv.

Är trött, hungrig och flännig. Och sjuk.
Nä ska gå på dass, sitter på pappas dator. Sen ska jag lägga mig och dö i mitt rum som luktar mjukmedel och eld rök för att vi har tvättrummet brevid pannrummet och ibland händer det nåt och då smiter de in lukt till tvättstugan som gör att alla kläder börjar lukta eld rök. Yey!

Gäsp

Trevligt med sömn mellan 00:00 - 03:40 sen 07:90 - 11:00. Ah jag är less.
Nog om det. Tror Bellathebest kommer hit idag, hon ringde då igår och babbla nåt om nån doktor, lunch, mobil och vin. Hängde inte med på vin biten, Bella kör ju!

Haha, ja jag vet inte riktigt vad som händer men det blir nog bra.

Imorrn far jag till Malå. Jag längtar! Jag längtar till att få sova med gubben, sover mycke bättre även om jag sover som en röv. En trygghetskänsla kanske?

Idag ska jag nog inte göra nånting heller. Städa upp lite här nere men annars blir det lungt. Har ingen ork till att göra nåt. Huvet känns tungt och det kommer nysar hela tiden. Idag när jag vakna och nös så flög det snor överallt!

Skitsamma, nu lägger jag mig och ser film. Somnar jag så somnar jag. Adjö


Naaaaaaaw en liten Hasse i ett handfat!


Tog en bild på mig efter att jag nös imorse

FAIL

Idag pröva jag köra epilatorn på låret och tänkte "Va faan piece of cake!", gjorde lite ont men det gick bra. Så jag pröva köra på benet ikväll....

AJ AJ AJ! Va inte alls skönt nånstans! Förstår inte, det gör så fruktansvärt ont! Å jag som trodde att min ben skulle bli fint och lent, nu är det bara rödprickigt och hårigt på vissa ställen...

Men det förstår väl fan jag. Håret som sitter hamnar på maskin är ju lika långt som jag hade "tänkt spara ut det" innan jag prova.

Skitapparat men jag ger mig inte. Jacob skulle va här och tvångs epilera.


Kom ihåg

Note to self:
- Lägga på pannan vid 7
- Gräva fram slutsteget


Gonna rock it up

Häh gissa vem som inte sov inatt. Jo jag. Somnade väl kanske vid 7 på morron. Så bara för att jag får sova en bra natt ska jag nog inte räkna med fler. Såg Gran Torino, den va fan bra! Sen börja jag se Ps I Love You igen och flänna som vanligt.

Men varför jag inte fick nån sömn inatt kan bero på att jag är förkyld, näsan va tät och klia och jag låg säkert och irritera mig på den. Men nu är jag så less på att inte få sova att jag ärligt funderar på att fara på bolaget, köpa en sjua och supa mig så full att jag somnar kl 8 på kvällen. Det kommer jag inte göra, men tanken finns! Då kan jag lova att jag är less...

Har nyss epilerat mina ben. Eller lår iallafall, måste vänta några dagar innan jag kan ta benen. Det är inte skönt men helt ok, och ger ett hyffsat resultat.

Tror jag är halvdöv också. När pappa for och jag blev själv så skruva jag upp volymen på datorn till max och brukar tycka att det låter nog, men inte idag. Fick öka på förstärkaren också. Stackars dom som bor i lägenheterna.. Men jag bodde här först! Hähäh..

Nej funderar på att se Familjen Bonnier eller göra nåt annnat. Om det finns nåt att göra. Skriva ut dagboken kanske? Eller städa lite.


En fest för tusen år sen :)

Poker face 2


Jonte och Sarahs inflyttning/20års fest februari 2009




Valborgs Åbyn 2009




Fest Robin 20 år


Poker face

Sitter och har gråten i halsen. Satt och kolla igenom en massa bilder på datorn på människor jag saknar, platser jag saknar och fester jag saknar. Lyssnar på Poker Face som påminner om en massa roliga grejer. Dom roliga festerna är nog över för min del iallafall, men det är okej att sakna även om man vet att inget blir som det var förut.

Malå 30 januari 2009



Elin 21 mars 2009




Till minne av Eddie Meduza 16 januari 2009




Okej

Tog kanske ut segern i förskott på att kakan blev dålig, men den gick äta :) Även om det mesta av glasyren rann mellan bakplåtspappret och formen haha! Nu hoppas jag gubben blir glad :)

Idag ha jag även kokat mormorssaft. Känns lite konstigt med tanke på att det bara är Januari, men tror det är min far som ville ha det mest. Han ha påpeka några gånger att han ha ju köpt hem saft, så att de va bara koka... Så idag gjorde jag bort det, då blir säkert han glad!

Är less på att va förkyld. Huvet är tungt och känns konstigt.
Önskar bara jag hade någon att prata med eller nåt. Hoppas jag får sova inatt även om jag slumrade till en lillstund idag. Nej usch va jag saknar Jacob!

Jag lovar att så fort han tage studenten då flyttar vi. Även om det blir en liten koja uti skogen så är jag nöjd :) Det kommer gå så bra och kommer bli så fint. Jag längtar!


En fest för hundra år sen

über gay

Åh jag som va så glad idag när ja vakna och hade fått sova och tänkte "Nu kan inget stoppa mig!". Somnade en stund på dagen av nån anledning..

Sen tänkte jag va gullig och göra en kaka åt Jacob som va så snäll och hjälpte mig med sängen, så tänkte ge nått tillbaka. Gjorde en snoddas men jag undrar hur den blev igentligen.. Glasyren rann typ av skiten så jag ställde ut kakfan på balkongen. Ska snart gå upp och se hur det blev igentligen. Kan gissa att den blev dålig...

Sen blev jag jättesugen på sällskap men pappsen har bilen på jobbet och kommer hem 12 inatt så jag är FAST i Ostvik. Gick ut och rökte och blev über rök full. Det kändes som om jag hade drucke en sjua vodka på riktigt. Gick in i dörren, va tvungen sätta mig ner. Blä, obehagligt.

Sen är jag förkyld också. Och får sitta själv ikväll med min ruttna kaka. Och snart slut snus.
Nä, fyfan vilken dag!


En fest för hundra år sen

Jag är nöjd

trots att jag vaknade upp förkyld för jag sov en hel natt inatt :) Somnade cirkus kvart i 12 och vaknade kl 10 idag av mig själv :) Iofs hann jag vakna 2 ggr under natten men somnade om direkt så det gör inget.

Det va skönt att få sova en "normal" natt för en gångs skull!

Får väl se vad denna dag erbjuder, blir nog inget speciellt. Jag saknar Jacob så det gör ont och vet inte vad jag ska göra åt det.. :S

Gräjt

Ha inte slumra till en stunn ikväll, så får kanske sova. Ha diska katten me Yes diskmedel, ska göra pälsen mindre fet. Och pappa hade köpt nå super yes som lukta typ mjukmedel :P

Sen har jag inte gjort mycket. Har just sutte och grinat till Spårlöst på TV4, blödig som jag är.
Har glömt äta middag, är kanske dags för det nu!


Oj vilken dag

Tiden bara rusa iväg! Jag och Mia for till stan och tryckte magarna fulla med lunchbuffe från Tatung. Sen gick vi en sväng på Gina Tricot och jag fick med mig en tröja/kofta eller vad det nu är och jag undrar om jag någonsin kommer att använda den :P Va Mia som igentligen tvinga mig att köpa men va fan, 50 spänn är väl inget att grina över!

Mia hitta en tröja som såg ut som en pyjamas, men den va fin :) Sen for vi upp på Solbacken och gick på Arkens Zoo. Kollade kammar och skit med dom är hutlöst dyra så ska låna en kam av Mia och se hur det funkar sen kanske jag köper en själv. Blev en sväng på ÖB, därifrån åkte en vanlig kam till katta och en slingfärg med.

Sen Ica Maxi. Fyndade inget där men fick bort våra miljoner pantflaskor och burkar.

Sen rejsa vi hem och klippte Hasse. Va inte kul ALLS!! Han va galen och arg, har fått fina rivsår av han men nu är han tovfri :) Sen gick Mia lös med saxen på resten av pälsen så nu är han ful :) Ska duscha han sen ikväll men låta han lugna ner sig en stund. Men tack för hjälpen Mia, va jättesnällt! Och trevligt att träffas då vi inte setts på flera år!


Före


Efter


Så ikväll får han ett bad.
Känner på mig att jag kommer slumra till en stund men jag hoppas att jag inte gör det för då kanske jag får sova en normal natt. Om jag har tur.

Har världens gulligaste kort på Jacob när han sover :) Fast skulle jag lägga upp det skulle jag nog få ta bort det. Men är kul att ha och titta på det själv :)

Svett

Åh va lycklig jag blev inatt. Jag la mig i min icke banan säng och somnade innan 12! Woho! Dock höll de inte i sig så länge.. Vaknade halv 2 och kunde inte somna om. Ringde och väckte Jacob vid 6, somnade om vid 7 eller 8.
Jacob väckte mig halv 9 sen en sista gång av pappa kl 10.

Har hjälpt han att köra in en skopa ved.
Nu vill Mia att jag ska följa med till stan och käka lunch buffe och det skulle jag väl kunna göra :) Sen ska vi klippa katta, är dock osäker på om hon hitta rakapparata, har inte fått svar på sista sms:et.

Jag borde väl kanske hoppa i duschen. Min högra arm skakar, otrände jag bära in en skopa ved.. Det brukar aldrig sluta bra :P

Nej duschen nu! Adjö!


Ibland önskar jag att du kunde krypa in i min kropp och känna hur jag känner när jag tänker på dig ibland, eller ser en bild på dig. Det är en känsla som inte går beskriva men den känns så bra!! Önskar att alla i hela världen fick prova känna som jag känner :) Du är absolut bäst av alla <3

Burning love

Jacob for för nån timme sen. Den här helgen har vart mysig men ändå jobbig. Har inte tänkt gå in på det, men så är det bara ibland.. Sen igår va det 7 år sen Eddie Meduza gick bort.

Idag har världens bästa Jacob lagat min banan säng. Har varit plankor som lossnat under sängen och han va nog bara less på att sova i banan sängen så han skruva upp plankorna. Har gjort några tappra försök att laga dom själv förut men det sket sig. Tråkigt bara att inviga en rak säng själv ikväll men men..

Imorrn kommer nog Mia och då blir det Hasse klippning för hon kunde inte i lördags.

Tack Jacob för att du fixade min säng. Tack för att du kom trots att du kanske inte har råd. Tack för att du alltid finns där. Jag älskar dig!

Wiho

Rätt bra fastän jag somna sent och är trött. Har gjort flygande Jacob till middag och fick godkänt av pappa.
Får väl se om min bror dyker upp med vinterkräksjukan. Jag älskar min bror, men jag älskar han lite mindre för stunden om han skulle smitta mig :P

Det är två gånger jag flyr från Ostvik. När någon har magsjuka och när traktorn strejkar när det har kommit tok mycke snö. Iofs har aldrig alternativ två hänt, men nångång kanske.

Fick just veta att min älskade far från Malå strax :) Det blir nog en sväng till Sarah och umgås sen vet jag inte :P
Adjö!

John and Kate plus eight

Jag borde igentligen sova som "normala" människor men min sömn vill inte göra som jag gör. Visserligen steg jag upp tidigt idag men råkade somna en "stund" på kvällen... Så nu har jag sutte och sett en massa John and Kate plus eight.

Jag tycker, eller tyckte iallafall, att det är så otroligt att dom håller ihop trots att dom har så många barn. Kan tänka mig att det tär på relationen, eller det har det ju gjort i detta fall. Det känns inte riktigt lika kul att se när man vet att dom ska skiljas, eller ha skiljt sig. "It might be a crazy life but it's our life, and were in this togehter" säger dom ju i början...

Iofs har jag inte kommit till avsnittet där dom säger att dom ska skiljas, men kommer väl dit nån gång. Kan ibland tycka att dom där barnen aldrig får göra nåt. Eller det får dom väl, men att Kate är väldigt överbeskyddande. Men det kanske blir så när man får barn, vad vet jag. Det är ju bara mina tankar. Men det är ju kul och se, dom gör ett fantastiskt jobb! Hoppar mellan säsongerna och startade på 5 och håller på med den nu. Är ju ändå över 100 avsnitt som är ca 43 min långa.. Blir nog bra!



Väntar på att Jacob ska ringa. Han har vart och skruvat i sin bil från 18:00 igår/idag (hur man nu väljer att tolka det) tills ungefär nu.. Så det är väl dryga 9 timmar. Förstår inte hur han orkar! Jag hade grinat och gått hem. Men det är en en sak som jag älskar med den karln, att vill han göra nåt, eller måste göra så gör han det!

Ska väl försöka sova efter vårat samtal. Hoppas ni andra sover gott iallafall :)



Jag hoppas vi får sova med varandra imorrn, eller på lörda. Du är bäst!

Kärlek


Vilket konstigt fenomen igentligen.
Jag vet inte varför men jag har gått och blive tokkär på nytt. Eller nytt, det är fortfarande i Jacob men nu pirras det i magen och bubblar överallt när jag tänker på han! :) Man är ju alltid kär, men det känns mer eller mindre vissa dagar men nu känns det MASSOR! Oj så skönt det är :)

Just nu känns allt på topp. Det pirras i magen, jag kanske har en praktik och kanske ett jobb på g, jag har fina fula underbara vänner och världens bästa familj. Trots att jag inte har ett rött öre på kontot, och har tusen grejer jag vill göra så känns det jättebra! Happyface!

Nu ska jag hitta nått jag kan epilera. Adjö!


Aj

Epilator va väl kanske inte det skönaste jag prövat... Hittade hår på låret. Aj.
Måste vänta tills mitt hår på benet växt ut för dom är blonda och syns inte föränn dom blive lite längre så jag kan se vilket reslutat den ger.

Undra om man ska våga prova i armhålan??

Håll tummarna!!

Efter mitt besök på hemlig huse får jag ett samtal från arbetsförmedlingen som berättar att ett företag söker någon för att sitta i en telefonväxel som har erfarenhet från call center (vilket jag har) och det är i första hand en praktik som kan leda till heltid över sommaren!

Så dom skulle skicka in 10 namn, vet inte hur många platser det va men.. Håll tummarna att jag får den!!
Skönt att det ÄNTLIGEN händer nått efter alla jobb man sökt, även om jag kanske inte får det så har det iallafall hänt nåt!

Just idag är livet på topp :)

Klart å betart

Pratade ju om en epilator igår och idag kika jag i Norran och såg att Obs annonsera om en epilator billigt, precis en sån som jag har tänkt köpa men nu va den ju billigare! Så får väl se om pappa hittar den idag :P Och skulle jag nu ge upp så har jag inte lagt ut sån stor summa på den att det gör ont :)


Idag har Barro och Sarah varit här på lunch, det va mycket trevligt! Borde göras om :)
Och på lördag kommer nog Mia och då blir det kattklippning för hela slanten :P
Kunde ha följt Sarah till stan men somnade så sent/tidigt inatt/imorse (ska inte ens nämna tiden för de är inte kul!) men stannar hemma och kanske kan somna i vanlig tid inatt. Bara jag inte slumrar till ikväll.


Om prick en månad firar jag och Jacob 1 år. Tiden går så fort! Det känns bra :) Får väl se om han dyker upp i helgen eller inte :P

Nu ska jag uppsöka hemlighuset. Adjö!

Blä

Dålig, jobbig dag. Jag önskar bara att Jacob va här. Jag vill flytta! Jag vill ställa in mina toagrejer i ett badrumsskåp och låta dom stå där, jag vill fara på Ikea och köpa möbler som är omöjliga att skruva ihop och mest av allt: jag vill sova varje natt och vakna varje morron brevid den jag älskar.

Är trött på att leva i en ryggsäck. Men förhoppningsvis ska det väl vända för mig också.
När jag få pengar ska jag faan köpa en epilator och hoppas att den funkar bra. Är less på att raka benen och skära sönder dom. Däremot luktar jag gott och är len som en barnrumpa :)

Imorrn kommer Barro och Sarah på lunch. Får se om jag hänger med till stan eller vad jag ska göra. Är sugen på lite sällskap. Nu ska jag strax hoppa isäng och hoppas att jag får sova.




Baby be mine for eternity ♥

Va?

Hur hann jag få så mycket gjort även om jag steg upp 2 idag? Startade en tvättmaskin sen gick jag upp och börja plocka ner granen samtidigt som jag kokade mig en korv.

Sprang runt och letade julprydnader och stöka ner dom i en låda också. Pappa kasta ut granen då han ätit sen fick jag dammsuga upp allt barr. Hängde upp maskin och startade en ny.

Dammsugade hela nedervåningen + mitt rum och vaskade sen. Är första gången jag vaskat mitt rumt sen jag flyttade hem hähähäää.. Kanske borde börja göras oftare! Sen tog jag ner gardinerna och strök dom och nålade ihop dom eftersom dom va för långa. Hängde upp maskin.

Sen har jag ändå hunne suttit massor vid datorn, och ändå hunne sutte massor av tid i köket. Förstår inte vars all tid for! :P


(om det vore så väl haha!)

Mariia skull stöka undan julbonaderna som sitt på väggen och hitta en Norran från 4 December 1951. Va ganska fränt att läsa, de måst va farmor som rullat ihop dukar med tidningar. Det va gode stor! Man fick nog ha ett stort köksbor om man ville läsa tidningen vid frukost och ändå låta resten av familjen rymmas och äta :P

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Adjö

Nope

Blev inget Lule :( Pappa ville att ja skulle "få klart" katten först. Och det är ju iofs sant.. Nu har jag iallafall en plan på vad jag ska göra.

Idag har jag stökat bort julen och efter maten åker julgran ut. Sen ska jag nog dammsuga hela nedervåningen, eller det lilla som går av ytan. Sen vi flyttade upp vardagsrummet så används igentligen inte nedervåningen, eller det är aldrig några andra personer där än vi i familjen så det har blive en förvaringsplats. Är grejer överallt! :P

På torsdag ska jag som sagt bjuda på lunch, det ska bli skoj :) Blir inget extraordinärt men blir en stund att träffa brudarna iallafall :)

Har skruvat ner värmen, svettas utan att göra nåt och ändå va värmen på "normal".
Nej nu vet jag inte vad jag ska säga mer, eller göra för den delen. Adjö!

Hej hå!

Imorrn ska jag troligtvis till Lule och stanna där tills på kanske onsda. Det blir kul! Sen lunch med Sarah och Barro på torsda :) Tänkte jag passar på medans Jacob ändå inte är här. Grääjt :)

Saknar dig gubben!

Åh!

Jag saknar min Barro!

Små små stunder

Igår när vi låg och såg film så började jag tyst, utan ett ljud eller en snyftning, att grina till filmen (som vanligt, är blödig) som vi såg. Helt plötsligt böjer sig Jacob över mig och kollar om jag grinar, utan att jag ens låtit det minsta. Idag va jag tvungen fråga han om hur han kunde veta det. Då svara han "Jag känner dig".

Det känns så otroligt bra att vi känner varandra ut och in. Jag har fångat upp saker om han som ingen annan har, och han vet saker om mig. Jag vet hur han reagerar i vissa situationer och han vet hur jag är. En sak jag märkt är att när vi sover, eller då han sover, om han ligger helt still och börjar klia sig i ansiktet eller nåt, då är det dags att vända på sig. Är likadant varje gång! :P

Snart firar vi ett år tillsammans, och mer ska det bli. Jag älskar dig min smula :)


Du är det finaste jag vet
Du är det dyraste i världen
Du är som stjärnorna
Som vindarna
Som vågorna
Som fåglarna
Som blommorna på marken
Du är min ledstjärna och vän
Du är min tro, mitt hopp, min kärlek



Pappa är inte glad på blian. Han ska beställa en timmerbil och fortsätter det så här så kommer den bilen inte få det kul när han ska upp efter att ha lastat av. Hela gården blir is när det blir så här, och det är jävlart glashalt!

Sen skulle jag försöka ge katten ett avmaskningspiller. Gick inte alls bra, fick mest kattdräggel fulla händerna. Får väl se hur det går med Hasse...

Memories

Idag när jag satt på bussen hem så kom det upp en låt på telefon som får mig att minnas en bil jag åkt med mycket förut. Och ju mer jag tänkte på det så kom jag på fler låtar jag accocierar med olika bilar så hade tänkt lägga upp lite bilder och låtar :)


Jacobs Compakt
Lady Gaga - Pokerface



Jontes 242:a
The Go Getters - You dont love me och John Lindberg Rockabilly Trio - Every saturday night



HF:s långmerca
Flashdance - She's a maniac



Jacobs Oldsmobile
Eva Eastwood - Ny stil i stan och Ritchie Valens - Come on let's go



Min babyblå 240
Bushman - No one else och Carl Perkins - Blue suede shoes



Anderssons Cadillac
Ken Mellon - Jukebox junkie



Jontes 740

Slaskfittorna - Birgit



Croners Kapitän

Little Aron and the eastside river boys - Opel Kapitän och Mora Träsk - Klappa händerna



Robins 740
Lonnie Donegan - Have a drink on me



Isabelles bajsbrun
Outfield - Your love

ajust

Befinner mig i metropolet Malå, därav ingen uppdatering. Trotsade kylan i torsdags och for hit men det va inte kul alls att åka buss när den är iskall.. Iallafall så har vi väl inte gjort nått, bara umgåtts med varandra. Eller va väl jag som krävde en helg utan skruvning i bilar :P Men just nu sitter jag själv ändå för det va nåt med bilen som skulle göras.. Aja, man kan inte få allt här i världen.

Imorrn åker jag hem iallafall.

Blev inte lyckling när jag såg mitt kontoutdrag och det dragits kort avgift och en till avgift så nu har jag 53:-. Men samtidigt så tänkte jag att det ger inget att sitta och deppa över det. Jag har fina vänner, underbar pojkvän och den bästa familjen. Jag får bo hemma utan att betala och dom ger mig mat. Nu får jag väl kanske sitta hemma tills jag får pengar nästa gång vilket inte är tidigast den 22:a men vad gör det?

Bättre sitta hemma än att sitta på gatan.
Nu ska jag gå och se vad Jacob håller på med igentligen. Ajdö.

Hallelujah

Borde igentligen lagt mig och sovit för ett bra tag sen men har snart lyssnat igenom alla låtar som jag fick tag på ikväll. Här kommer ett urval av gamla godingar som bara väntat på att jag skulle damma av dom:

Adam Sandler - Piece Of Shit Car
Adam Sandler - You Spin Me
Agnetha Fältskog  - If I Thought You'd Ever Change Your Mind
Anita Hegerland - Trolkareln Lurifix
Björn Afzelius - Sång till friheten
Björn Rosenström - Sockiplast
Britt Bergström - Blå Blå Är Kärleken
Charta 77 - Lilla björn och lilla tiger
DLK - Den Skattefria Dunken
Dolly Parton - Me And Little Andy
Ebba Grön - 800 Grader
Eric Cartman - Come sail away
Fredrik och jag
Günther & The Sunshine Girls - Touch Me
J-O & Åke - Skellefterap
Joan Jett & Blackhearts - Bad Reputation
John Denver - Leaving on a jetplane
Kebabrepubliken - Slut på glass
kenneth and the knutters - Puch Dakota
KoRn - Y'all Want A Single
Michael Andrews - Mad World
Magnus Uggla - Astrologen
Marylin Monroe - Diamonds Are A Girl's Best Friend
Meatloaf - Rock 'N' Roll Hero
Neverhood -  Olley Oxen Free
Nightwish - Over the hills and far away
Northpower-Alla Älskar Skellefteå AIK (derby)
Offspring - Why dont you get a job
Povel Ramel - Var Är Tvålen
Pugh Rogefeldt - Små Lätta Moln
Blind Guardian - The Bard Song
Europe - Prisoners in Paradise
Iron Maiden - Fear Of The Dark
Metallica - Die, Die My Darling
Primus - Here Come the Bastards
Van Halen- Jump
Rainbow - Street Of Dreams Rainbow
Hallelujah - Rufus Wainwright
Siw Malmqvist - Mamma är lik sin mamma
SlipKnoT - The Heretic Anthem
SlipKnoT - Duality
SlipKnoT - Wait And Bleed
Smokie - Sailing
Snowstorm - Sommarnatt
South Park - Kyle's Mom is a Stupid Bitch
Svullo - Res er för Sverige
System Of A Down - Chop Suey
T-Röd - Jag är en tönt som spelar Counter Strike
UB40 - Kingston Town
WASP - Animal
Vikingarna - Djingis Khan
Vitamin C - Friends forever
Åsa Jinder och CajsaStina Åkerström - Till längtan av dig

Men nu ska jag sova!


=)

It still feels like our first night together
Feels like the first kiss and
It's gettin' better baby
No one can better this
I'm still hold on and you're still the one
The first time our eyes met it's the same feelin' I get
Only feels much stronger and I wanna love ya longer
You still turn the fire on


Onsdag

Har fått lite tips om katten, tack! Just nu lutar det åt att köpa dom där lugnande pillren och att kanske Sarah och Mia kommer och vi provar raka. Det borde gå! Har ju ändå fått bort massor, men resten är svårt att göra själv. Så det löser sig nog.

Just nu ligger båda katterna i varsin ände av sängen, har lagt ett täcke i mitten så dom slipper se varandra. Är väldigt sugen på att veta vad Hasse tänker när han flyger på Kisse sådär.. Mitt från ingenstans så händer det bara. Men det löser sig väl det också.


Idag bad jag äntligen min bror att koppla in hårddisken som jag länge suktat efter. Men som jag anade så funkade den inte.. Konstigt, med tanke på att det kom rök ur den och den luktade bränt när jag försökte koppla in den första gången haha! Så all musik som va på den, och bilder är nu gone forever.. Va lite lessen över det och kopplade in broders externa.

Till min förvåning fanns en hel mapp med musik som också fanns på hårddisken som va paj! Så nu kan jag njuta av fula gamla låtar :) Lite solsken i allt mörker hähä!

Har lite ångest över hur jag ska göra med att fara till Malå. Jacobs hela lovvecka har gått åt till att skruva i sin bil, och tanken på att sitta själv massor till veckan får mig nästan att gråta.. Men vi ser väl. Nu ska jag njuta vidare!


Hellvittes

Idag har jag gjort något jag inte gör ofta. Jag och Sarah gick på stan och jag köpte saker, åt mig själv! Visst unnar jag mig väl saker ibland, men den här gången va det kläder. Två par byxor blev det, ett linne och 6 trosor. Skönt! Jag har verkligen försummat mig själv i flera år, och TACK SARAH för att du va med mig! Är ju en jävla djungel att hitta sig ett par brallor.

Men som sagt, två par följde med mig hem. Det här borde jag göra oftare, unna mig ett par byxor eller en tröja i månaden då min inkomst inte är de största. Blev nån face och body scrub också, kattgodis och två hår grejmojer som följde med också. Sen slinga Sarah mitt hår.

Sen om man slår ut att köpa kläder varje månad istället för en gång per år så känns det kanske inte så dyrt när man väl gör det :P Men det va kul, och behövligt. Kul att skämma bort sig själv ibland :)

Är nästan slut av dagens shoppande, att prova kläder är ju som världens gympapass. Och det är jobbigt att det finns speglar överallt i provrummen, man kommer som inte undan haha ;)


När jag kom hem så har jag sutte och funderat på vad jag ska göra med katta. Om jag ska låta söva och klippa han, eller köpa nå tabletter så han blir lugnare och försöka själv?.. Sarah erbjöd sig att hjälpa mig, och vill igentligen inte att han ska bli sövd.. Och enda som utför det där verkar vara Djurkliniken som jag förstår det, nu då Toffia lagt ner.

Nån som har nåt tips?

Fråga

Kan jag blondera mig?
Sitter bara och funderar på att jag vill göra nåt med mitt hår, har ju färgat rött förut men kanske blondera? Iofs är ju min riktiga hårfärg en one of a kind, men den växer ju ut även om det blonderas.

Nån som kan mer om det här?

(Hade just tänkt lägga in en bild på hur mitt hår ser ut nu, men självklart är hårddisken urkopplad och ids inte bråka med den nu). Får återkomma.

Gudförbannat

Idag har jag protest/deppat legat i sängen. Jag blev så lessen när jag ringde till vetrinären imorse. Toffia har tydligen lagt ner, och han tar 300kr för att söva och raka katten. Eller blev inte så ledsen då utan då ringde jag till Djurkliniken. Va upptaget i 45 min innan jag fick tag på dom. Då sa hon "450-700 kr att raka."

Så hon kunde inte ge mig ett exakt pris heller. Då blev jag ledsen eftersom jag för en gångs skull hade planerat att raka han och jag hade råd. Med min fjuttiga inkomst så har man knappt råd med nåt, och jag måste ju vara beredd med minst 700:-....

Efter det har jag legat hela dagen, sovit ett tag, varit vaken, sovit, varit vaken... Det är en ond spiral det här! Utan jobb får man inte pengar, och utan pengar kan man inte köpa en bil och utan bil får du inte jobb!
Eller visst, nog kan man få men det underlättar MASSOR att ha bil.. Tex så hade jag haft jobb i skrivande stund om jag haft bil, jag var bland dom mest kvalificerade till det jobbet..

Så va fan ska man göra.. Är gode sugen på att bara lägga mig i sängen igen men funderar på att hålla igång hela kvällen så jag kanske sover inatt ändå.

Vilket jävla liv man lever.

Craving

Blev jättesugen på potatisen som va kvar sen nyårs, rödlök, gurka och fetaost inatt. Så när jag äntligen vaknade idag så åt jag det. Mums! Nu är jag mätt för resten av dagen kan jag lova.

Igår lördag gjorde jag: ingenting. Satt typ på Farmville hähä.. Första lördan jag är hemma själv på vääldigt länge! Måste vart drygt ett år sen sist, om jag ens va hemma då, det minns jag inte.

Idag är det ett år sen jag, Robin, Peji och Bella drog till Malå på dans. Vi va först hos nån kompis till Isabelle, sen for vi hem till hennes mamma och då träffade jag Jacob och inte hade jag någon aning om vad som skulle ske sen :) Men det va kul, och kul att man minns. Även om minnet sviktar rätt bra den kvällen för jag va full som ett ägg, men vissa saker kom jag ihåg iallafall. Det var nog första gången vi träffades på riktigt.

Jacob är och skruvar i bilen, han har tydligen luft ut både motor och låda för han upptäckte nått galet igår men nu minns jag inte vad. Tur att jag inte följde med för då hade jag sutte själv hela dagen.

Nu ska jag fortsätta rensa på datorn, sen borde jag gå igenom kläderna jag fick av Bella. Har iallafall tvättat upp all smutstvätt jag hade. Adjö!


Tänk på det!


There are 3 billion women who don't look like supermodels
and only 8 who do.

Blablublää

Så har Jacob än en gång begett sig av i sin gula springare. Det är lika jobbigt varje gång, men vi ses nog snart igen. Måste vara hemma eftersom jag måste med Hasse till vetrinären helst redan till veckan och klippa han och han kommer vara sövd. Får väl se om det finns nån tid som passar bra. Vill inte att han ska plågas av sina tovor!

Igår så spöka det i huset. Hasse va helknäpp, han gömde sig under kökssoffan hela eftermiddan och va bara allmänt konstig. Ytterdörren öppnas och stängs men är ingen där, blev likadant på nyårs och vi va ju 9 pers som hörde det. Skumt!

Blev en oplanerad road trip igår, Robin ringde och ville att vi skulle följa med ut. Sarah och Elin va också med så vi ställde av norrut med oplanerad destination men hamnade i Pite tillslut. Vi gjorde väl inget speciellt men va trevligt att umgås en stund.

Nu är frågan vad man skull ha hitta på ikväll. Det är ju trots allt lördag, men allt jul och nyårs har rubbat veckorna så känns ändå inte som det. Kanske borde gå igenom mitt klädkaos på rummet. Jag hade ju även tänkt hinna på rean nån dag men slår vad om att alla kläder jag ens tänkt på att jag vill ha är long gone. Bajs!


Baby be mine for eternity
In rain or suneshine
We will live so happily
Whatever happends
Whatever that was
We wont let a thing come between us

Jäjä


Klant Isabelle som kör fast 23:45 på nyårsafton :P


Gubben :)

2010

Blev en lyckad kväll. Åt mat så jag nästan höll på att spy för det va så gott sen blev det en sväng till stan och spel med goda vänner. Kl kvart i 12 fick vi akutfara och leta upp Isabelle som glidit in rätt bra i en snödriva och satt fast med hela fronten! Men vi missade inte tolv slaget iallafall :)

Årets första chock kom faktiskt 4 minuter över 12 när Jenka, Jocke, Emil och Olov stiger ut ur en taxi utanför Bella. Jag visste att Emil, Jenka och Jocke skulle komma men inte Olov! Han har jag inte sett sen 9:an tror jag, eller kanske någon gång på krogen. Emil va de också längesen jag träffa! Och Jenka också. Det va trevligt.

Vi körde hem vid 3, skjutsade hem Bellas bror.
Jacob gubben har just vaknat och ett av de första ord han säger är "Jag vill ha skrooov!" Haha :P Vi kanske borde stiga upp nu.

God fortsättning på 2010


Föresten så är nog nyårs rätt överskattat tror jag..

RSS 2.0