När vi gräver guld i USA

Den här värmen påminner om sommaren 94, då va det ju så här varmt varje dag som jag minns det. Nästan iaf :)
Funderar på att gå ut och köra ett vedlass men kändes verkligen inte lockande men då kan inte pappa klaga på veden iallafall och det är skönt :)

Igår tog jag första doppet, va väl rätt skönt när man väl kommit i :P
Sen spelade jag, Bella, Robin och Tessan Party Alias. Som Med andra ord men ändå annars. Det va faktiskt rätt skoj men tror det är roligare efter några öl :P

Har haft en trevlig vecka :) Och ikväll kommer Jacob hem! Då ska vi på mysig picknick i Skatan bara vi två :)
Men han far på söndag, fast då kommer han hem på torsdag och är ledig till söndan veckan efter :D

Näe borde städa nu och sen kanske köra ett lass. Jag och Robin hade planer på att fara till Falmark och glo på plan för det är fränt men vet inte om dom blir av nu för jag råkade sova :P

Men vi ses!

RIP Michael Jackson

Hmf

Undrar vad för spännande som hänt i mitt liv de senaste dagarna.. = inget.
Va ut och ratta traktor idag och stapla ved. Känns i ryggen nu kan ja lova. Men kommer nog gå ganska fort iaf, hoppas på en dag som är mulen för jag avlider i solen.

Ikväll så for jag, Robin, Alexander, Sarah och Jonte till Åbyn. Då va vi ute och tukta Jontes 245:a i skogen. Haha fyfan va vi flög! Kul var det!
Sen for vi hem till Sarah och Jonte och spela kubb med en jävla massa mygg. Drog en sväng till stan och som vanligt blir det sena nätter.


Jacob mms:ar fina bilder på sig själv hela tiden, synd bara att man är 80 mil ifrån varandra och inte får röra. Men förhoppningsvis kommer han hem i helgen :)

Nu borde jag sova, men hatar att sova själv. Tror det är därför jag har fullt med skrot i sängen haha :)
Godnatt på er.

No matter what may be the style or season,
I know your heart will always be true.
I love you for a hundred thousand reasons,
But most of all I love you 'cause you're you.

Midsommar

En riktigt trevlig kväll i goda vänners lag. Som vanligt blir allt galet men riktigt skoj! Vi tokspela musik i Robins bil och dansade, Peji jagade Jacob med luftgevär. Jacob va förövrigt tysk hela kvällen och sprang runt med en hjälm och sa att han skulle döda folk :) Sen bara allmänt ös, precis som det ska va. Tack hörrni!

Igår när vi kom hem till stan så fick jag 10 rosor av världens finaste pojkvän :)
Men nu har han farit till Sthlm för jobb. Det som suger ännu mer är att han måste jobba till helgen också så det är 11 dagar innan han kommer hem.. Men som kompensation får han vara ledig v28 och det är ju bra iallafall :)

Nu ska jag komma på nått att göra för att fördriva tid, dock vet jag inte riktigt vad.
Hoj!

Wiiie!

Kan det bli bättre? Eller jo det kan det men ändå :) Upptäckte att ja hade mer pengar på kontot än jag trott. Äntligen sol efter flera dagar med regn. Midsommar imorgon med trevligt folk och JACOB KOMMER HEM IDAG! :)
Happyfejs!

http://www.youtube.com/watch?v=tQTi_JuyKT0
(länken verkar inte funka men kopiera och lyssna!)
Nån mer än jag som tänker på barndoms sommrar och Hajk? :)

Finland

Hovva!

Började dagen med att vi inte hade nått vatten hemma. Eller ja hela Ostvik va utan så vi va inte ensamma. Då kom Robin och hämta mig så jag fick låna deras dass. Sen kom Bella och Tessan och vi styrde kosan mot Haparanda.
Vi kom fram, körde in i Finland nån mil till Alco. Käkade på nån sylta i köpcentret och det SÖG!

Äckel  burgare med äckeldressing och saltgurka. Dom hade inte ens smältost... Påminn mig att aldrig flytta till Finland. Fast iofs visste vi inte ens vad vi beställde :S
Sen handlade vi och for hem till Sverige. Då stanna vi av i Luleå och gick på bolaget och shoppa öl.
Hälsade på Linda på hennes jobb och åt burgare igen, dock goda den här gången.

Sen på Biltema och sen hälsade Bella på sin vän. Snabbt stop i Byske och äntligen hemma nu!
Hovva se schönt. Bättre är att Jacob kommer hem imorrn! Dåligare är att han jobbar nästa helg också.. Men men.
Nu ska jag bara ta det luuuungt.

(Hade tänkt bjuda på bilder men verkar inte gå lägga in dom på sidan. Synd!)

Sällskapsspel

Idag körde jag traktor. Det gick bra och va inte så svårt som jag trodde, så det här ska nog bli bra!
Sen kom Bella och Tessan och plockade upp mig. For en snabbis till Drängsmark sen for vi till stan. Då kom Robin och det blev lite GH3.

Sen spelade vi nått sällskapsspel om Sverige som va typ precis som TP. Riktigt skoj faktiskt! Varför gör man inte det oftare? Skulle vara trevligt att dricka lite medans också men funkar ju nyktert ändå :)

Borde sova nu, far till Haparanda om typ 6 timmar eller nåt.
Dags att krypa ner i den ensamma sängen men nu är det bara den här natten och en till sen får jag sova med den som jag sover bäst med :) Fyfan, jag är så kär att det inte går dit en till :)
Puss på er!


Kom hem! :)

Rockstar

Inatt så letade jag, Robin och Bella sovande kossor som vi kunde välta men vi hittade bara vakna så vi välte andra saker istället.

Idag har jag faktiskt städat lite och tvättat lite kläder. Skulle kunna städa lite mer men ids inte. Får göra det på torsdag. Är ändå inte så mycke skit nu. Duschat har jag också gjort och det behövdes men nu luktar jag gotteligott :) Jacob skickar fina sms och mms hela tiden, du gör min dag :)

Midsommar är fortfarande ett frågetecken.. Och vars pappa är också. Han är typ försvunnen.
När jag gick upp imorse så såg jag att min bror anlänt. Som vanligt får jag aldrig veta nåt så jag måste på kudd och täcke jakt sen då bror min brukar sno ett täcke och kudde av mig.
Kände inte för att jag och Jacob skulle dela på ett täcke och en kudde :S

Nä får väl gå på jakt nu, får se vad som händer ikväll. Finland imorrn iallafall. Puss på er!


When no-one else can understand me
When everything I do is wrong
You give me hope and consolation
You give me strength to carry on

And youre always there to lend a hand
In everything I do
Thats the wonder
The wonder of you
♥ ♥ ♥

Captain Jack - Heyo Captin Jack

Idag har jag gjort:
Inget.

Eller ja, jag har suttit vid datorn sen kl 1 och försökt rensa och sortera min musik. På bara musikmappen finns det 4400 låtar och då finns det mer utspritt lite varstans. Vad ska man med så många låtar till igentligen?
Hittade väl ca 8 stycken Rockfolket - Burkmat och känns inte som att jag behöver så många i reserv hähä.

Imorrn ska jag ut och övningsköra traktor. Låter lite fjantigt men jag kan inte köra traktor och jag ska lägga in veden i sommar och då måste jag köra traktor. Så what to do!

Nu ska jag strax fara med Bella till stan, där vi ska möta Robin och vad vi ska göra vet jag inte.
Längtar till torsdag vid 8 tiden på kvällen för då kommer Jacob hem :) :)
Vi ses!

Six days on the road

and I'm gonna make it home tonight. Hemma i Ostvik igen :)

I helgen så var vi till Norsjö på bilträff. Det va inte så jätteös för vädret var inte med oss men några fina bilar fanns det att kika på iallafall :) Blev cruising en sväng sen hem till Malå då vi tog det bara lungt.

Jontes pappas Buick, en Impala och Jacobs pappas Cadillac :)


Idag vaknade vi vid 11 och käkade sen packade in det sista i bilen. Då bar det av mot stan. Vid Boliden började torkaren på bilen krångla och hänga upp sig mitt på rutan i spöregnet, va mindre ball. In på OBS och handla sen tog vi en korv på Shell och styrde kosan mot Lövånger, eller ja, Hökmark.

Kändes inge kul att Lämna av Jacob där men men. Så han kom fram till Sthlm vid 12 inatt. Men han kommer ju hem på torsdag så det löser sig :) Får se om det blir midsommar i Petiknäs eller i våran stuga i Finnträsk.
Följde med Bella till stan ikväll sen har vi bara slappat och Robin körde hem mig vid 3 tiden någon gång. Är gode trött så borde igentligen hoppa isäng.

Har en del saker jag kanske borde säga, men då lär det väl bli ett jävla liv så kanske bättre att hålla käften och bara ta allt? What to do..?

Vi hade faktiskt 4 månder igår och det känns superbra, och mer ska det bli!
Har nog aldrig känts så här bra faktiskt :) Happyfejs!


No matter what the world may say about me,
 I know your love will always see me through.
 I love you for the way you never doubt me.
 But most of all I love you 'cause you're you.

 No matter what may be the style or season,
 I know your heart will always be true.
 I love you for a hundred thousand reasons,
 But most of all I love you 'cause you're you.

Hela veckan väntar jag

på lördag, lördag igen.

Idag så steg vi upp tidigt och körde till Lycksele. Jag fick sitta och glo på inget medans Jacob va på skolavslutning. Sen gick jag på Dollar store och shoppade onödigheter. Sen styrde vi kosan mot Malå och då bjöd Jacob på pizza :)

Till ikväll har vi hyrt en Vi hade iallafall tur med vädret igen.
Imorrn ska vi som sagt till Norsjö på bilträff. Om det är dåligt väder kör jag Mercan dit men är det rätt bra så kör Jacobs pappa dit sin Cadillac :)

Blir nyktert fram till nästa helg, om det inte blir någon vinkväll hos Bella till veckan. Resan till toxen har lärt mig en läxa och den var nog behövlig! Jag kan inte dricka måttligt och har aldrig kunnat men nu ska det bli ändring på det, om jag bara kan hålla mig till det.

Höll på att krocka i en idiotkärring idag i Malå. Hon genade jävulskt för mycke i en korsning utan att titta sig för så jag höll på att köra rakt in i vänster front och dörr men va faktiskt alert och va upp på trottoaren och grejer. Jacob måste snart sätta dit en tuta, saknar att inte kunna tuta på idioter!!

Näe dags för middag nu, vi ses!


Oväntade planer

Blev massa ändringar den här veckan :) Skulle igentligen hem idag eftersom Isabelle skulle operera sig, sen skulle jag åka tillbaka på torsdag.

Men då blev det så att jag skulle köra Isabelle för hon skulle vara fullproppad med diverse preparat och sen köra hem bilen till Malå igen men då ringde dom imorse och det blev inställt. Och pank är jag så tar mig ingenstans heller :P
Då kanske jag ska hämta Jacob i Lycksele imorrn för han ska till tandläkarn.
Sen på fredag ska jag köra han till Lycksele, vänta nån timma sen slutar han och då ska vi hem. I helgen kanske vi ska till Norsjö på träff men är inte säkert.

Sen på söndag ska jag köra Jacob till Lövånger för han ska och jobba sen ska jag få köra möken hem :) Så då börjar hans jobbsommar, det suger men what to do!
Vi har haft flera mysiga dagar nu :) Vi känner varandra så bra att vi tänker samma sak och säger dom samtidigt hähä :)

Näe blir nog glo på dumburken i nån timme sen kommer Jacob hem. Wihu vi ses!

Dålig

Jo jag är rätt sämst. Hamnade på toxen inatt, ingen trevlig upplevelse. Fast blev inte magpumpad, tror jag iallafall. Helskumt, minns inte att ja for in men minns att ja va där och jag minns att vi va och åkte jänkare innan. Sen kom pappa också. Pinsamt.

Men jag har ingen aning varför det blev så, med tanke på vad jag drack så drack jag under det jag brukar dricka men men. What to do. Tur att jag har fina kompisar som ställer upp, och som Robin och Isabelle som va uppe på sjukhuset på morronen och letade efter mig. Och Bella som fanns vid min sida tills pappa kom.
Guld värda!

Så inget mer drickande för mig tills midsommar iaf. Tappade som helt suget.
Jacob duschar och sen ska vi till Malå och hämta poccorn. Sen ska vi bara mysa och rå om varandra, det behövs verkligen nu. Stackarn som inte fick tag på mig igår och inte hade någon aning om vad som hände :(

Men vi ses.

Brad Paisley - Mr Policeman

Ändrade planer. Istället för att fara (eller inte istället men) till Malå så ska jag stanna i stan och dricka lite öl med bryydarna :) Kände att det börjar vara så längesen jag va hemma och gjorde något så nu blir det så.
Saknar Jacob men far dit imorrn och stannar till på tisdag iallafall. Sen far jag dit fredag igen men då börjar han jobba på söndag och det suger röv. Aja, what to do!

Borde stiga upp och käka frukost, har ändå vart vaken sen kl 8.
Har bara halvsovit en stund för sen ringde min älsklings Bella och berättade att hon äntligen va hemma från Turkland woho! Så jag ska sova där inatt också.

Igår va jag i stan och umgicks med Robin och Elin. Va på Ams på möte också. Sen drog vi på Maxi och gick kött och brödrundan. For hem och va bara hemma hela kvällen. Elin ville att jag skulle stanna i stan men jag hade bara varit hemma 45 minuter då, så ja satt bara hemma. Tvättade kläder som behövdes!
Nej dags för käk! Pussar på Jacob, vi ses!

You had your time, you had the power
You've yet to have your finest hour
(Radio)

All we hear is Radio ga ga
Radio goo goo
Radio ga ga
All we hear is Radio ga ga
Radio blah blah
Radio what's new?
Radio, someone still loves you!

Haha

vi ska alltid lyckas med något!
Igår så tänkte jag vara hemma men följde med Jonte, Sarah och Robin på skroten. Sen bestämde vi att vi skulle låna en dolly och dra Jontes 245:a till Umeå för han skulle byta bort den mot en Opel Ascona. Sagt och gjort, efter ett bra tag tog vi oss iväg.

Väl mitt inne i Umeå så släpper ena spännbandet på framhjulet i rödljusen, men vi tänkte att vi skulle bara parkera för vi skulle käka så vi orka inte göra något åt det. Då körde vi in mot en parkering men ångrade oss och skulle ställa oss efter gatan. Då Robin backar ut så ramlar ena sidan av bilen av dollyn... Där stod vi i Umeå centrum med en bil på halva vägen och blockerade enda in och utfarten till en parkering.

Som tur var så kom snälla människor och hjälpte oss att lyfta den på plats. Blev ett jävla ståhej haha! När Robin lyckats flytta sig några meter så schvischade typ 15 bilar ut haha! Vi ska då alltid lyckas med nåt :P
På väg hem från Umeå tappade vi ena rampen på efyran också så Robin fick jogga efter den men ingen körde då på den. Spännande dag :)


Mitt inne i Umeå hehe..


Syns inte så mycket folk på den här bilden, men de va många :P

Idag var jag på Ams och gick med i Ungdomsgarantin. Hade ju som inget val annars får jag inga pengar. Sen umgicks jag med Robin, Elin och Sunky. Vi va på Maxi, gick kött och brödrundan. Träffade Sofia på bolaget, hon gav oss godis :) Nu är jag hemma och tvättar mina kläder, har inga rena!

Imorrn blir det antingen Malå eller stanna i stan och ta några öl med Elin. Får spåna på det där.
Vi ses!

Hemgång

Sitter i Malå. Skulle igentligen hem igår men missade bussar och möten och grejer men det löste sig. Får se om jag ska umgås med Robin då jag kommer till stan :)


Vet inte om jag ska sova lite eller vara vaken..
Skellefte cruisingen till helgen men ska inte dit. Är lika fattig som vanligt :)

Men nästa år blir det väl inte omöjligt att fara om Jacob köper jänkare! :) Tur att vi delar intresset för bilar, annars hade nog inte det här funkat. Jag förstår att han måste skruva ibland men det gör inget för det brukar bli supermys efter det haha :P

Idag ser jag ut som en risboll, fast det gör jag alla andra dagar också. Orkar inte bry mig, ska ju bara hem. Där är standard att vara oduschad, fett hår och tshirt med tandkräm på.

Dags att göra en sån där väldigt tråkig lista, men jag har tråkigt!
Puss på er :)



HAR DU NÅGONSIN:
Sagt nej till ett samlag: Japp
Snott någons mobiltelefon: Nepp
Varit medvetslös: Näe aldrig svimmat, bara smullit av pga alkohol
Hånglat med någon riktigt ful: Har ja säkert
Hånglat med fler än 50 personer: Namensi
Gjort något riktigt dumt: Jodu!
Gjort nåt du verkligen ångrar: Oyeah
Blivit för full på ett släktkalas: Har aldrig haft släktkalas?
Varit full på skolan: Jojomensan
Varit full på julafton: Ja tyvär
Varit nykter på nyårsafton när du var över 15 år: Näe det tror jag inte :S
Slagit sönder en tv: Ja :D
Önskat att du var det motsatta könet: Bara för en dag
Fått barn: Inte så vitt jag vet
Överdoserat: Alkohol? Ja
Åkt ambulans: Tror inte det
Gjort något riktigt olagligt: Jajamensan
Torkat dig med handduk när toapappret tagit slut: Nepp
Fått din mamma att gråta: Tror det
Blivit polisanmäld: Nej har lyckats komma undan
Slagit ner någon: Ja
Slagit någon blodig: Nej
Skämts över dina föräldrar: Vem har inte det?
Skämts över din bästa kompis: Näääj
Skämts över dig själv: Ja oja :P
Ätit från en papperskorg: Näe men ätit mat från någon annan på fyllan med Isabelle :P

SENASTE PERSON SOM:
Sov i din säng: Jacob
Såg dig gråta: Jacob
Fick dig att gråta: Saknaden av min bror
Du delade en drink med: De vette gudarna
Du gick på bio med: Elin, Sarah och Jonte tror jag
Du gick på stan med: Robin
Skällde på dig:
Pappa säkert
Skickade ett e-mail till dig: Typ Facebook

HAR DU NÅGONSIN:
Sagt "Jag älskar dig" och menat det: Nej
Bråkat med ditt husdjur: Nah, busat
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Näe tror inte det
Varit i Usa: Nej men har planerat en resa dit
Norge: Tror det
Finland: Jopp
Kina: Nej
Tyskland: Nej

FRÅGOR:
Tar du droger: Nej
Dricker du: Bärs som bärs! ÖL
Vem är din bästa vän: Kan inte peka ut bara en av alla
Vad är du mest rädd för: Fåglar
Vilka kläder sover du i: Tshirt oftast
Vart vill du gifta dig: Drive in giftemål på Power Meet! Och jag skojar inte
Vem hatar du verkligen: Finns väl någon jag hatar, men många jag ogillar
Varit kär: Är kär :)
Kör du bil: Ja när jag kan
Har du ett jobb: Nej går på arbetsförnedringen!
Gillar du att ha folk omkring dig: Jojomän, dom bästa :)
Är du ett hälsofreak: Skulle inte påstå det :P
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: Har jag säkert
Är du ensam nu: Nah Isabelle och hennes mamma sover
Låt som fastnar i ditt huvud ofta: Olika
Vill du gifta dig: Ja
Vill du ha barn: Ja

FAVORIT:
Rum i huset: Mitt rum
Typ av musik: Rock n roll, rockabilly. Men gillar jag en låt så lyssnar jag oavsett musikstil
Parfym: En blå, vet inte vad den heter :P
Månad: Augusti


HAR DU DE SENASTE 48 TIMMARNA:
Gråtit: Nepp
Köpt någonting: Godis
Varit sjuk: Nej
Sjungit: Jo det tror jag
Sagt "Jag älskar dig": Ja
Velat säga till några att du älskar dem: Ja
Saknat någon: Mina vänner
Kramat någon: Jacob
Kysst någon: Ja

SENASTE:
Låt du hörde: Eva Eastwood, kommer inte ihåg vad den heter
Film du såg: Sunes sommar. Eller Cry Baby kanske
Drink du köpte: Öle
Mat du åt: Yoghurt med Kellogs Special K

HAR DU EN:
Digitalkamera: Jopp
Egen dator: Jopp
Könssjukdom: Nej blä
Husdjur: Ja två katter. En heter Hasse och det är oklart vad den andra heter. Vi kallar den Kisse
Bra kompisar: Probably the best friends in the world
Tar du receptbelagda mediciner: Nej
Vem vill du fika med just nu: Mina vänner!

Faschinerad

eller hur det nu stavas, kommer till det sen.

Kom till Malå i torsdags. Minns inte vad vi gjorde men. Hann säga hejdå till min bror innan jag och Robin steg på bussen. Det kändes skönt!
I fredags så gjorde vi iordning Jacobs rum hos hans mamma eftersom han flyttar hem nu från Lycksele.
I lördags följde vi med till Burträsk då hans mamma skulle kika på en pelletsbrännare. Vi passade på att fara till Bygdsiljum och skruva ut den sista inredningen till Compakten som han köpt. Sen köpte vi brännaren och drog vidare till någon som hade en massa blommor.

Jag och Jacob kikade på kossorna. Dom va galna och ville äta upp oss! Nästan :) Men dom va söta!
Sen for vi hem. Drog raggen med Mercan sen hade vi inget att göra. Jacobs föräldrar bjöd hem hans mammas granne så dom hade galej långt in på morgonkvisten :P

Igår sov vi länge sen åt vi morsdagsmiddag någonstans. När vi kom hem så fick jag prova svetsa. Jacob tyckte jag va duktig :) Han skulle göra manikyr på mig om jag svetsade, men setet va borta. Men han målade mina tånaglar iallafall haha :) På kvällen hyrde vi film, myste och pratade :)

Nu sitter jag här i Malå själv. Jacob är på skolan. Väntar på att Isabelle ska komma vid 11. Kallt som fan är det i källaren också, funderar på att försöka sova en stund till. Hemgång imorgon. Blir nog bara 2 helger till i Malå sen börjar Jacob jobba och då är det närmare att komma till Ostvik :)

Nu till min rubrik!
Jacobs mamma har en pappegoja som heter Oscar och kan prata. Han kan göra massa olika ljud också. Lyssnade på han nu imorse. Då gjorde han fis ljud och host ljud och det låter precis som en människa! Hej snygging, vare gott och gonatt Oscar är han duktig på att säga :)

Bäst va förra veckan då Ika (Isabelles hund) fick nått tuppjuck och börja gnälla, då sa Oscar "Ika!" "Men schluut nu!".
Dom är rätt fräna även om jag har mega fågel fobi, men går bättre nu iallafall även om jag helst blundar om jag måste gå förbi buren :P

Nä ska väl se film eller nåt. Fryser som fanjävel iallafall. Hoj!

RSS 2.0