Året som gått

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Inte vad jag kan minnas

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej det gjorde jag nog inte

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nepp

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej

5. Vilka länder besökte du?
Finland!

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Ett jobb som vanligt :P

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
14/2

9. Största misstaget?
Vet ej

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nässelutslag och förkylningar

11. Bästa köpet?
Minns faktiskt inte. Har väl inte köpt nått värt i år

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resor till Malå

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
En del trevliga fester med mina vänner

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Lady Gaga - Poker face (spelas nästan dagligen än för den påminner om bra saker), Katy Perry - Hot n cold (samma där), Johnny Horton - Bull by the horns

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare vissa stunder och ledsnare vissa

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Gjort mer saker som JAG velat

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Slösat pengar på onödiga grejer

18. Hur tillbringade du julen?
Med familjen

19. Blev du kär i år?
Ja

20. Hur många one night stands?
Inget alls

21. Favoritprogram på TV?
Desperata hemmafruar och Lyxfällan

23. Bästa boken du läste i år?
Vet inte om jag läst nån bok alls

24. Största musikaliska upptäckten?
Hm, vet inte

25. Något du önskade dig och fick?
En fin karl och en extern hårddisk

26. Något du önskade dig men inte fick?
Tror inte det

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Lite öl och några vänner

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ett jobb!

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Mjukisar

31. Vad fick dig att må bra?
När det inte fanns bekymmer

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ööh, va?

33. Vem saknade du?
Carro, Linda

34. De bästa nya människor
Jacob

 

 

Har blive satt på att göra potatis och stuvningen själv till ikväll. HJÄLP hur ska det här gå..

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!


Horse with no name

Idag var det på håret att vi tog oss till Ostvik. Compakten va inte så villig att starta i -30 och det tog 9 timmar att få igång den.. Det slutade med att den hade motorvärmare, batteriladdare, en kupevärmare under motorn som Jacob byggde in i snön för att isolera och tillslut kom hans pappa med starthjälp och då gick den igång.

Får hoppas det startar lite mer villigt här så den inte blir ståendes :P

Nyårs imorgon, den firas med middag med min familj + Bellas. Menyn består av Västerbottensplättar till förrätt, inbakad fläskfile med hemmagjorda potatsklyftor till varmrätt och vit kladdkaka med bär och glass till efterrätt :) Sen blir det väl fara till Bella och ringa in det nya året, blir en väldigt lugn kväll.

Ha det bra!

Dolt budskap

Insåg idag att jag gett Jacob ett par kalsonger i julklapp som det står PAPPA ÄR COOL på. Såg det inte alls när jag köpte dom så va tvungen säga till han att jag inte ville meddela ett dolt budskap för så är inte fallet :P

Bytte min första propp idag. Kände mig så dum när jag prata med Jacob i telefon, speciellt när nån säger "Ser du att det står blablabla nånstans" och man tittar som en galning men ser inte. Men tillslut kunde jag byta. Va alldeles svettig efter det upplevelsen haha!

Nu ska jag gå och fortsätta stöka på Jacobs rum!

Hähä

Jacob kom igår och vi va till faster och åt julmidda. Hela släkten förklarade för Jacob att vi äter revbensspjäll med händerna och har alltid gjort så han fick också det haha :P Blev för mätt så det va jobbigt, blev trött. Vi stannade i flera timmar, det bjöds på efterrätt också.

Sen for vi hem och myste. Vid 12 for vi till stan med Isabelle och Johan som kom från Pite. Johan betalade in oss på ett smockfullt Olles. Har inte vart där sen i somras, jävlar vad dom har byggt om! Men va inte kul att vara där just igår, inte nykter iallafall. Stupfulla folk som ramlar in i en hela tiden...

Sen skulle vi iallafall äta mat. Vi tog med oss Bella, Paul och Joan i bilen för vi hade tänkt köra på Max drive in:en men vi va inte ensamma om det.. Så vi for på Krysset men efter att ha stått i kö i 25 min och frusit som fan fick vi veta att dom stängt men ingen sa nåt! Dumjävlar. Så det blev en sketen korv istället. Skjutsade hem Bella och co sen for vi hem.

Vi sov tillsammans med likadana flanellpyjamaser haha :) Jacob frös så mycket så han lånade en, det va myspys! Vi tokmyste och somnade tillslut.

Idag tog det en timma att få fram bilen. Pappa fick skotta gården innan vi tog oss nånstans. Vi skulle hämta upp Pontus i Ursviken men på väg dit så stog en bil med varningsblinkersen och Jacob snäll som han är stannade och bogserade personen till Skehamn. Fast vi råkade orsaka stopp mitt på vägen då linan gick av hähää..
På väg till Urs från Skehamn stog en annan bil still och Jacob stannade igen. Det var dock enklare, bakhjulen hade låst sig så Jacob slog på fälgarna så dom gick lös sig.

Till slut fick vi upp Pontus, käkade på Max sen for vi till Malå. Jacob är ute och skottar för fulla muggar men inget klår snön som komme hemma idag! Sen kan även dom två som fick hjälp av han idag känna sig glada. Det är inte många som brukar stanna om man står vid sidan av vägen. Så han är dagens hjälte idag :)

Jaoo

Ikväll så blev jag less på att ligga hemma och dö. Det som sög va att brorsan for till stan med bilen utan att fråga mig! Så låg hemma några timmar och dog sen bad jag Robin hämta mig och skjutsa mig till Bella. Har utnyttjat hennes internet och laddat hem massa grejer ikväll!

Visst kan jag säkert ladda hem grejer här hemma men vi sitter 4st på samma lina så skulle nåt hända, så vet ja inte vad jag tar mig till! Lika bra att låta bli. Ha blive en hel del musik och lite dokumentärer och nån film. Hann dock inte dra filmer från hennes karl men får göra det sen.

Skulle igentligen åka med brorsan hem men han bestämde sig för att dricka öl så Robin fick skjutsa hem mig. Då vi körde ut från Statoil så krocka vi :S Men det gick bra för det gick så sakta och vi gled bara men Robin fick nå lackskador, en ful buckla på vänster framskärm och förlora blinkersen men dumbögen i den andra bilen klev inte ens ut och kolla på skadorna utan for bara!

Jag hade klivit ur, vilken bil jag än körde spec om det var den andres fel! Men det gick ju bra iallafall. Imorrn blir det middag hos faster och REVBENSSPJÄLL!
Puss

Jag vaknade

så var den dagen förstörd. Ikväll ska alla ut verkar det som och Jacob är inte här. Lika bra att lägga sig igen, är tråkigt att sitta själv. Adjö

God jul 3

Så är alldeles snart julafton över. Tomten kom med en 1000gigs portabel hårddisk och en ny datamus :) Precis vad jag önskat och behöver! Hårddisken för att jag inte litar på datorn och vill ha kvar bilder och musik om nånting skulle hända och sen kan jag ta med mig den hos olika folk och ladda hem grejer. Och datamusen för att min scroll på min gamla sluta funka, det va lite drygt.

Brorsan sa att de va en spel mus så nu kunde jag spela Farmville riktigt fort ;) Hähähää. Jag har just hoppat i flanellpyjamas jag fick av mamma. Upptäckte till min stora förvåning att det va två i förpackningen, är ju perfekt! Jacob julklapp som jag funderat över va ett kit med badskum, showergel osv. Och anledningen till varför jag kan ha julklappen båda hemma och på Malånäs är ju för att dom har badkar och inte vi :) Sötnos!


Så nu ska jag spendera resten av kvällen med att flytta över grejer till nya hårddisken. Har redan fått över mina 5000 låtar och mina bilder. Ska sen försöka komma på filmer och musik jag vill ladda hem och leta upp länkar och spara så man inte får hjärnstillestånd när jag väl kan ladda hem :)

Imorrn blir det väl lugna puckar as usual.


God jul 2

Maten är äten och Kalle Anka är sedd. Nu väntar jag på att brorsan och pappa ska komma hem. Brorsan är och tomtar hos grannen sen ska han till min faster i Båtvik sen blir det klappöppning hemma.

Är faktiskt spänd på två paket, eller ett paket och ett kuvert. Så får väl snart se vad dom innehåller :)
God jul på er!


God jul önskar Hasse :)


Min bror aka Bad Santa :)

God jul

Årets julbad/dusch är tagen. Lyxade till det med hårinpackning tillochmed. Och har suttit och smörjt in mig med diverse saker som luktar gott (inte oliv olja som Bella gjorde igår i ett spel, hon luktade pommes:). Nej jag luktar nån smörja från Kylie Minogue och nån annan kräm. Och mitt hår luktar fantastiskt gott.


Tror nästan att om jag fiser så luktar det blomsteräng. Man kan ju hoppas iallafall!

Återstår väl att se när man somnar, upp och förbereda massa mat imorrn sen kommer Bella och ser Kalle Anka med våran familj. Hon är söt.

Broder bjöd på en öl så sitter och smuttar på den nu, den är god. Nej god jul på er!

Ankans jul

Jopp sitter och ser Ankans jul, kan inte hålla mig. Anna Anka kan man nog bara älska eller hata, tror inte det finns nått mellanting. Själv tycker jag hon är rubbad och konstig, men hon har ju verkligen lyckas för att folk älskar henne eller hatar henne så :P

Har sutte och fundera på hur folk kan bli så konstiga av pengar. Nu tänker jag på folk som levt som "normala" människor, eller väldigt fattigt som blir så förblindad av pengar och börjar prata om sig själv i tredje person. Typ som jag såg Anna Anka idag, hon fick 8 jordgubbar istället för sju, sen skicka hon ut servitören för att hämta ett silverfat som dom skulle ha legat på. Visserligen så hyr hon presidentsviten och man ska väl få vad man betalar för men kom igen, en jordgubbe för mycket...

Nog om Ankan. Ikväll blir det den årliga julskrubben i badet. Fast nu har vi inget badkar så det blir duschen istället sen kan jag gå skitig till nästa jul :)

Längtar till att få öppna Jacobs ena julklapp eftersom jag inte har nån aning om vad det kan vara och jag är jättenyfiken..! Hoppas kvällen/dagen går fort. Har somnat framför datorn 2 ggr den här veckan så jag har nackspärr som heter duga :P

Deck the halls

Är jättehungrig. Borde äta men väntar på att skinkan ska bli klar så jag får mig en skinkmacka :) Är så dålig på att äta när jag är hemma, blir oftast bara ett mål per dag. Fast det är ju mitt eget fel. Men det är tråkigt att äta själv och skulle vara roligare om jag trodde på mig själv när jag lagar mat. Men det löser sig nog, har ju en del reserver på min kropp att ta ifrån om man så säg hähä ;)

Pappa sa att det va kaos i stan, speciellt alla retards som ska upp på Solbacken och lägger sig i vänster fil och tror att dom ska kunna komma på avfarten snabbare. Smart val, inte. Så bilkön va väl rätt jättelång! Är glad att jag inte är ute och kör idag.

På tal om bananer så har jag snubblat över det här fenomenet lite överallt, eller mest på Fejsbook:

VAD ÄR DETTA?! VARFÖR?

Gummisnoddar på benen? Nån som vet mer om det här fenomen, vars kommer det ifrån och varför? Ser ingen logik i det hela. Är tydligen ett nytt mode nånstans söderöver. Tell me!

Ps. Bara jag som missat att "Jon and Kate plus eight" ska skiljas?

Do they know its christmas time

Julstämningen har återfunnit sig litegrann, men det kommer och går i vågor. Vissa stunder så känns det juligt, och vissa stunder känns det som att allt kan äta bajs ungefär. Men det är ju bara jul en gång om året så...

Va på glöggkväll hos Bella igår, va trevligt att träffa alla en liten stund :) Blev sen för jag vaknade kl 7 på kvällen och sen va pappa försvunnen i nån timme så fick inte tag på bilen så kom till stan först 9 men det gick ju bra ändå. Somnade kanske 5 imorse, kunde inte sova. Upp 10 och klä granen.

Får väl se vad som händer sen idag, blir nog att ta en tupplur. Adjöss


Mr Mercedes


vilken tur att han är MIN! ♥

Jo

Vill sova och vakna upp 2:a Januari och känn att allt som heter jul och nyårs är över. Lika bra då jag liks inte känner nån julstämning alls, den suger ungefär som förra julen och nyårs är kört.

Adjö

Ajust

Igår va en dag som vi inte hade planerat att göra nånting speciellt igentligen. Det slutade med att vi var till min moster och lämnade paket. Det va fruktansvärt jobbigt.. Har inte tänkt gå in på detaljer men otroligt jobbigt..

Sen for vi hem och åt middag. På kvällen blev vi bjudna på sill tårta i Pite hos Isabelle och hennes karl Johan så vi for dit en sväng. Blev äppelpaj också :) Sen såg vi lite film och va in till Pite en sväng. Vi for väl vid halv 1 och då for vi till stan.

Mötte upp Peji och Robin på Frasses. Skjutsade hem dom, sen hade vi tänkt överasska Bella som va på Max men då hann Kenny ringa och ville ha skjuts hem till Burträsk så då körde vi hem han. Va förbi hos Jonte i Åbyn en sväng tills vi äntligen for hem. Somnade väl vid 6 på morron, jag iallafall.

Blev väckta 10 av pappa eftersom Jacobs bil har fått nå tjall på linjen (haha) och börjat tända extraljusen av sig själv. Iallafall 2 ggr den här morgonen. Sen somnade vi om och nu ska vi strax fara till Malå och jag ska hem på tisdag och börja fira jul.

Tack för en trevlig kväll igår!

Nämen

Satt och tittade på Generation Fett och sömnen smög sig på mig så jag sov nån timme i datastolen. Har en trevlig nackspärr nu :)

Jacob är iallafall på väg på nån timme, det lät bra. Undra vad vi ska hitta på ikväll? Borde kanske städa upp lite här.



Såg en rolig bild på mig själv från förra veckan, eller det roliga är färgskillnaden i mitt hår. Vet inte vars det ljusare håret kom ifrån, men det finns där iallafall. Är väl bara nåt år kvar nu innan hela håret är ute, iallafall om jag klipper mig. Men sen ska det bli låååångt :) Jacob ska få göra slinger igen snart också :)


Home sweet home

Har nyss anlänt i Ostvik. Kallt är det på rummet, inte så konstigt när det är av betong och är inyggt i en backe.. Men men, överlever nog. Va på arbetsförmedlingen men inget jobb hade dom åt mig. Fast när jag satt och vänta så va Hotel Malmia där och hade intrevju för två jobb och de va MASSA folk där! Världens mötesplats, såg gamla klasskompisar, folk som gått på Byskeskolan, annat folk som man vet vilka dom är men inte känner och folk som man glömt för längesen.

Idag när jag va på väg till Skellefte så satt jag och fundera på att varför lägger man in låtar på tex mobilen som man ändå inte vill lyssna på? Eller man vill när man lägger in dom men sen bladar man bort dom ändå. Onödigt.


Får se om Jacob kommer ikväll, beror väl på hur pigg hans bil är på att starta i minusgraderna. Va -25 där imorse men bara -12 i stan. Men det lät väl som att den hade gått igång iallafall :)

Nu ska jag göra... Nåt?

Brrr

-30 nu på morgonkvisten. Känner inte för att gå ut nånstans!

Imorrn ska jag hem iallafall, hoppas inte bussen frusse sönder på morron för jag MÅSTE hem. Missar jag ams så får jag säkert inga pengar nästa månad och det skulle suga pung. Är tajt nog att klara sig på det lilla man får. Har funderat på att skriva upp allt jag köper, och då menar jag ALLT, så jag kan se vars pengarna tar vägen.

Är inte så obeskrivligt trött nu men vet inte vad jag ska göra. Ikväll hoppas jag på mys då vi typ varenda kväll hittils har byggt modellbilar. Eller Jacob mest för jag ger upp ganska fort.

Fick ett överasskande trevligt sms imorse från en gammal vän som jag inte träffat på ett bra tag. Vi umgicks mycke förut med dom andra som bodde runtomkring. Även om jag brukar blicka framåt så är det trevligt att tänka på tider som varit och fyfan så roligt jag haft! Och vilka roliga, konstiga och unika människor jag träffat under mina år. Tankarna förde mig direkt till sportlovet 2006 som jag tjatat om förut :) Ja hovva vad man gjort saker...

Nej nu ska jag hitta mig något att göra, har lovat Jacob att tvätta så får väl sätta igång.
Adjö

-20

ute visar termometern. Funderar på att gå ut och röka, men det tar emot. Tur att jag inte är rökare på heltid!

Sitter mest och väntar på att Jacob kommer hem, om fem timmar.. Jag längtar till den dagen vi åtminstone kan flytta ihop, då man kan ha en mer hälsosam relation. Nu låter det som om det är dåligt men det är det inte, men eftersom vi inte bor ihop och fortfarande är hos den andres föräldrar, och speciellt jag som är här om veckorna ibland, det blir tungt att sitta själv i någon annans hus. Visst kan jag hjälpa till och dammsuga och sånt men när allt det är gjort kan jag inte göra nåt.

Och det är tungt om Jacob måste skruva en hel kväll för då är jag själv igen, i någon annans hus. Så den dagen vi kan bo ihop så kan han skruva utan att det gör något eftersom det är vårat hem som jag är i. Jag längtar!


Hoppas han inte ska skruva ikväll, eller jag förbjuder. Är inte hälsosamt att ligga på backen och skruva i -20 och massor med snö.

Förövrigt var det inte ball att somna innan 12 inatt och vakna 2 sen inte kunna somna om!! Va vaken då Jacob steg upp vid 6. Somnade först vid 9 en timma ungefär. Så tror jag ska gå och vila en stunn... Ajöss!


Sugar baby love<3

Meningslösa måndag

brukar man väl säga fast nu är det tisdag så får väl bli meningslösa tisdag istället. Fast det är inte för mig utan mest för Jacob det gått riktigt dåligt för. Ska inte ta upp det men kan säga att det inte är kul iallafall. Eftersom man är två i ett förhållande så blir även jag påverkad vare sig jag vill eller inte. Men jag älskar dig gubben, vad som än händer :)

Känner mig så dålig ibland, vill hjälpa till men det går inte. Om det är något med bilen som ska göras så kan jag inte, ber han mig hämta nåt så vet jag inte vad jag ska hämta. Kan inte direkt slänga mig under bilen och fixa det som ska. Så jag brukar bara vara sällskap ibland, men nu på vintern är det drygt. Men han kanske blir glad av mitt sällskap, även om vi inte säger nåt :)


Funderar på när jag ska hem och över julen. Kommer inte fram till mycket förutom att julen blir hemma i Ostis, men när jag ska fara hem vet jag inte. Eller jag måste hem senast fredag för jag måste på ams. Men hade velat träffa Jacob innan jul och mina vänner.

Det löser sig väl.

Hoppas Jacob är klar snart då ska vi ut en tur med hans bil som han besikta idag. Äntligen få åka en bil med cd! :)

Woho!

Sen jag steg upp har jag hunne springa ett tag på maskinen, sett Jerry Springer, dammsuga hela huset och startat igång en maskin med sängkläder. Ska snart sätta mig och börja bygga ihop Camaron.
Hoppas bara jag kan hålla mig vaken tills ikväll.


Se på fan

Jag fick faktiskt sova en natt efter mitt klago inlägg. Visserligen tog det tid innan jag blev trött och somnade men när jag väl somnat så sov jag länge och vaknade bara en gång. Men kände att jag skull få äta upp det, och det fick jag. Har inte sovit bra sen dess.

Det är så jobbigt för vi har inte gjort nåt i helgen! Jacob sålde sin bil i fredags och känns som att livet har stannat upp haha. Nä men det gör faktiskt det.. Vi har bara legat på soffan eller i sängen och igår kände jag att jag ville göra nåt! Va så less på att bara ligga, men samtidigt är man för trött då man inte sover bra.. Blir som en ond cirkel det där..

Nåja, till nåt annat. Behöver ju inte klaga hela tiden!
Jacob sålde sin bil i fredags till en tjej som flög till Lule från Stockholm. Vi mötte upp henne i Aborrträsk men dom va sena så vi va i metropolet Arvidsjaur och käka på bebis soffor. Är inte avundsjuk på henne som fick köra den själv hem till Stockholm. Då hon skull starta så låg hon på tutan, och det börja tuta, och hon snabb som attan "Varför går tutan igång??!" Hähä :P

Men sen har det inte hänt nåt mer. Är kvar i Malå än men måste hem senast torsdag om jag inte ska in på möte på AMS tidigare. Idag ska jag bygga ihop en modellbil. En Camaro. Sen ska jag springa. Och försöka hålla mig vaken tills ikväll.

10 månade har jag och Jacob varit tillsammans idag. Undra varför man håller koll? :P Men det är kul på sitt egna lilla sätt :) Nu ska jag läsa bloggar. Adjö!

Snälla

Finns det någon i detta avlånga land som har ett tips på vad man kan göra då man inte kan sova?
Nu tänker jag inte på att man kan se tv eller sätta sig vid datorn utan när man ligger i sängen och är så trött att man känner att man kan somna men inte gör det? När man legat och blundat i över en timme?

Jag är så less så jag vill spy och gråta. Fastän jag kan bli så trött att ögonen faller ihop när man kan se film så somnar jag aldrig. Blev väl kanske 2 timmars sömn inatt. När Jacob for vid halv 7 orkade jag inte ligga kvar och försöka sova.

Min ögon gör ont när jag blinkar :( Usch så glad jag skulle bli om jag fick sova 7 timmar i sträck en natt..
HELP ME!!


Almost heaven, West Virginia,

Blue Ridge Mountains, Shenandoah River.
Life is old there, older than the trees,
Younger than the mountains, growin' like a breeze.
Country Roads, take me home,
To the place I belong:
West Virginia, mountain momma,
Take me home, country roads.

Ja fast nu ska jag fara, eller kanske. Om jag orkar så åker jag till Malå idag. Igår va en jobbig kväll. La mig faktiskt kl 12 för att sova och låg i över 2 timmar och gjorde inget. Blir så less på att jag inte kan sova fast jag är trött!

Så har ju min kamera bestämt sig för att paja. I lördags va första gången på länge jag hade tänkt använda den men linsen åker ut och in 4 ggr innan den stannar inne och det står typ "Slå på kameran". Och jag vet inte vars papprena är på den, eller om det är garanti. Påminn mig att inte flytta igen för då försvinner så mycke grejer..

Nej nu ska jag stiga upp och få i mig nån mat och duscha sen se om det blir Malå eller inte. Adjö

Tråkigt

Stulen av Sofia :)

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Klippa katten
Vad gjorde du kl 08 imorse:
Ringde vetrinären
Vad gjorde du för 15 min sedan:
Satt här
Det sista du sa högt:
"Kattskalle"
Det senaste någon sa till dig:
"Har du ställt väckaren så du tar dig upp imorrn"
Vad har du druckit idag:
Vatten
Vad var det senaste du åt:
Limpa
Vad var det senaste du köpte:
En baguett
Vad är det för färg på din ytterdörr:
Vit
Vad är det för väder hos dig nu:
Blött och äckligt
Godaste glassmaken:
Melon
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Nja jag vet inte
Sover du tungt:
Ibland, men oftast sover jag lätt
Drömmer du mardrömmar:
Ibland och det är inte kul!
Trivs du med ditt jobb:
Haha, det skulle jag säkert göra. Om jag hade ett...
Favoritklädsel:
Mjukisar och stor tröja
Favoritlåt just nu:
Magnum Bonum - Impala
Vad ser du om du tittar till höger:
En katt
Vad gör dig glad just nu:
Att jag snart får träffa Jacob
Vad ska du göra härnäst:
Äta middag
Höger eller vänsterhänt:
Höger
Humör just nu:
Lite less
Favoritgodis:
Vet ej :S
Kläder just nu:
Mjukisar och stor tröja, hähä
Sommarplaner:
Ingen just nu, nån resa till nån bilträff vore väl kul
Hur många kuddar sover du med:
Tre
Spelar du något instrument:
Skinnbanjo, hähähää. Nej jag spelar inget intrument
Morgon eller nattmänniska:
Natt!!
Vad är viktigast för dig:
Familj, vänner och Jacob
Är du kittlig:
Ja tyvär och Jacob vet precis var
Snarkar du:
Jo nån gång tror jag
Stjärntecken:
Lejon
Äckligaste insekten:
Finns många, fast jag har inte fobi för dom iallafall
Längtar du mest efter just nu:
En kram


Jojust

Va uppe med tuppe och ringde vetrinären så nu vet jag vad det kostar att raka kattrackarn. Synd bara att jag är überpank. Får väl lösa det där på nåt sätt, fast vill inte att han ska va sövd men det va han tvungen att vara.. Men men, vill inte att han ska ha ont heller!

Sen såg jag Generation Fett. Och några avsnitt från förra säsongen. Helt sjukt att i Missisippi så friterar dom ALLT. Räkna med att om det tillkommer grönsaker till maten som du köper så är dom också friterade. Förstår att dom är så överviktiga när skräpmaten är billigare än nyttig mat. Ett litet äpple för 1 dollar, så de fattiga har det inte lätt. Men jag skulle faktiskt vilja prova Kentucky (?) Fried Chicken. Ser gott ut, kanske inte en hel burk men :P


Annars har det inte hänt mycket idag. Har vart ute på en promenad och funderar på vad jag ska äta till middag. Potatisbullar lät gott.

Eller just ja, blev vän på Facebook med en kille som gick i min klass mitt sista år på gymnasiet och han gifte sig i somras. Hej bara! :P Tycker det är "vanligare" (misstolka mig inte, ser inte något problem i att folk gifter sig ung) att folk skaffar barn i unga år (eller att folk skaffar barn i unga år heller). Men grattis iallafall :)


Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår


Trött

Att klippa katt va inte så enkelt som det kändes imorse. Har hållit på sen drygt kl 1 fram tills 7. Försökt i omgångar och det har gått rätt så bra men Hasse HATAR när man tar han på magen. Så två personer har hållit i han och jag har klippt men det går inte. Får se om jag försöker mer imorrn, ska ringa till vetrinären och höra om vad klippning där kostar.

Men han är då mer tovfri nu än vad han va för 8 timmar sen. Har haft dåligt samvete över hans tovor, katter ska inte ha tovor. Det är djurplågeri då det gör ont och vissa gånger inte ens kan gå normalt. Så skäms på mig, tur att han bara haft så i nån vecka, sådär extremt.

Ska köpa en annan borste. Så det blir nog bra det här ändå :) Är jättetrött men ska försöka vara vaken till 11 ikväll sen sova. Måste upp 8 och ringa Toffia.
Blir väl Malå på torsdag eller fredag. Och verkar som att Jacob säljer bilen på fredag också. Blir säkert bra.

Älskade katt


Broken by heartache but driven be her sound

Well a spell from the speakers was tearing my soul apart
Oh radio man would you please play that song
One day I know that I'll marry that girl

Come home, baby I know it, please dial me up
Alone I roam


Kom och tänka på en grej som jag såg på tv för nån vecka sen. Såg "Sjunde himlen" och yngsta dottern i huset va upprörd över att hon och hennes äldre systrar inte "lät henne vara med" då hon själv räknade in dom i allt hon gjorde. Då sa hennes bror att tiderna förändras och att det inte alltid kommer vara så att dom kommer göra alla grejer i livet tillsammans men att man inte skulle glömma bort att man var älskad ändå..
Så något att tänka på, att även om tiderna förändras så...


Grattis till Jacob som klarade teorin för C körkortet idag! <3

Kom ihåg:

KÖPA DJUR/KATT TRIMMER eller vad det nu heter. Oj så smart grej! Fick låna en av Eva idag och jag ville prova lite, se hur den funkar så jag tog bort den enda tovan Hasse har på ryggen. Gick ju skitbra! Gav mig på några andra men till resten måste jag ha hjälp att hålla fast han. Det mesta tovorna är på magen och runt benen och han HATAR när man tafsar han på magen. Blir spännande.

Kommer ha Ostviks fulaste katt ett tag. Hasse har en speciell päls, den är riktigt riktigt stor på vintern. Han ser ut som pälsboll haha! Har aldrig sett en katt som han :P Ska försöka brotta ner han igen sen, låter han va sur en stund. Det blir nog bra.


Annars då? Är pank så det bara sjunger om det så blir nog sitta hemma hela veckan. Fast det är skönt det med, ibland iallafall. Ska ut och leta lite färg. Vet att vi haft massor med färgburkar för min farfar jobbade med att blanda färg. Och bygga golfbanan i Skellefte. Och åkta till England och köpa traktorer.

Nej får se om jag hittar nåt att göra annars blir det väl en promenad för att inte somna. Adjö.

Have you met the perfect couple?

Have you meet the perfect couple... The two soulmates whose love never dies? The two lovers whose relationship is never threatened? The husband and wife who trust eachother completely? If you haven't met the perfect couple, let me introduce you. They stand on top a layer of buttrecream frosting. The secret of their success? Well for starters, they don't have to look at eachother...


Kill me, go ahead and kill me

Skulle ut på en promenad idag och den började dåligt innan jag ens fått mig av bron för då halkade jag och bröt till ryggen yeah. Sen fick jag schampo i ögat då jag duscha.

Gick förbi Kalles hus och blev lite nostalgisk. Tänkte på kojan som dom hade på loftet på deras garage, hur många timmar man spenderat där. Undra om den andra familjen som bor där nu, om deras barn kommer göra så när dom är 13 år? :) Tänkte på kojan vi gjorde i våran fuse också. Den är faktiskt lämnad sen sista gången vi va där, allting är orört. Alla bilder sitter kvar, även "Fulast varje vecka". Ja gud, det var tider det! Nog om mitt nostalgiska prat, blir det alltför ofta.

Idag gjorde jag ett avancerat lås till min dörr. Gick ut i garaget och sågade av en planka som jag ställer under handtaget, klart å betart. Nu kan inte kattskallen komma in på nätterna längre. Visserligen är det trevligt med sällskap men mindre kul om man INTE vill ha han där. Slängde ut han 2 ggr i helgen, 3:e gången öppnade han dörren, sprang in över alla grejer, hoppade upp i sängen och på Jacob. Han visste var han skulle!

Oj vad jag babblar om ingenting, ingenting vettigt. Måste på jävla arbetsförnedringen i veckan. Kom på att det är en massa röda fredagar den här månaden, eller typ 2 iallafall så far jag inte dit nu så får jag inga pengar. Hatar att drop in bara är på fredagar. Vad ska jag hitta på tills fredag då? Kanske göra Anna Ankas rump övningar..


Snygghåret


Snyggminen


Synd att min kamera pajat så får bjuda på gamla fula bilder istället!

Oj

Rackarns, jag hade inte tänkt vakna halv 2 idag. Fast jag somnade ju efter 5.. Men jag har inte dåligt samvete eftersom jag bara vaknat 2 ggr och somnat om direkt efter! Så jag har fått sömn i löpande timmar inatt :) Vaknade av att Jacob ringde, han hade skickat massa sms (vilket jag brukar vakna av oftast, är otroligt lättväckt ibland) så det va tur! Annars hade jag väl sovit till 4.

Jacob skrev att nu har han sålt bilen, men det återstår väl att se. Fast jag hoppas, är less på att åka bil utan cd. Om den då iallafall hade en radio! :P

Nej nu ska jag ta och städa lite, eller iallafall tvätta. Har massa massa tvätt och inga rena kläder alls. Sen ska jag försöka rensa skit på datorn. Hoppas jag får den externa hårddisken i julklapp, då kan jag formatera om och då kanske allt går lite snabbare:) Tjing!


BF3A

I dont wanna miss a thing

Snubblade över Aerosmiths "I dont wanna miss a thing" ikväll på min Winamp lista. Insåg att jag hellre är vaken när jag sover med Jacob än sover. Inte för att jag tror att jag missar nåt mycket men, då slipper jag vara ensam. Iallafall när han går skola eller har praktik. Är skönt att bara känna närheten, även om han snarkar.


JAG ÄLSKAR DIG!

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
Far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you
Is a moment I treasure

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

A bands gotta do what a bands gotta do!

Showen igår va jättebra! Vi (jag, Jacob, Bella och Palle) skulle starta från Skell kl 11 men blev sen som vanligt så vi va inte i Luleå föränn halv 3 :P Men men, vi kom till Linda och Krille och började stöka med maten. Sen åt vi och det va supergott, satt bara och pratade. Riktigt mysigt och va längesen jag träffade Linda och Krille :)

Sen for vi på showen vid 7. Va nervös för att det kanske inte skulle finnas några biljetter, att allt va fejk? Men det fanns två stycken reserverade åt oss i reception :) Dock kunde vem som helst gått och sagt att dom var jag och hade biljetter, ingen större koll. Men men, sen njöt vi av musiken i några timmar :)

Superkul, hoppas det blir fler gånger! Att komma ihåg till nästa gång: är förmodligen garderobsavgift så kanske är bra att ha lite lösa pengar ;) Kom hem till vid 2 kanske. Tack alla!


Linda och Krille


Bella och Palle


Refreshments med Eva Eastwood och Gil Edwards (med gitarr och skägget)


Slutlåten :)






Ikväll for Jacob hem. Även om vi har spenderat 10 dagar tillsammans nu så känns det alltid lika tungt när vi säger hejdå, även om det är 10 dagar eller 3.. Men vi ses igen, hoppas jag!

Ikväll och veckan ska jag satsa på att sova. Vi sov hela veckan i Isabelles lägenhet men jag kunde inte sova. Lagomt kul att vara jättetrött men aldrig somna! Vakna 4 på morron och inte kunna sova nåt mer, och jag somnade kl 12. Jacob sover också dåligt, vaknar flera gånger om nätterna och vaknar tillochmed av sin väckare på mobilen, vilket han aldrig gör. Nånting skumt är det i den där lägenheten....

Hann träffa broder en snabbis i helgen. Han visade bilder från Bosnien. Skumt ställe.

Nej nu ska jag läsa alla bloggar jag missat. Adjö!

Glad, gladare, GLADAST

Igår snubblade jag över en sak som jag fick veta, inte med mening eller frivilligt och jag blev besviken.. Men den besvikelsen försvann faktiskt ganska fort!

För ganska direkt efter det fick jag veta att jag vunnit två biljetter till Refreshments Xmas show i helgen!

Fick ett mail av Eva Eastwood som jag är vän med på Facebook, klockan va kanske halv 2 natten mot tisdag och jag läste det kanske 10 i 2. Stog att först till kvarn att skriva kunde vinna biljetter till deras show, och så fick man välja vilken plats och datum och skriva upp två namn. Så jag chansa och skrev upp jag och Jacob.

Fick inget svar igår på dagen så tänkte att det sket sig väl. Men inatt när jag inte kunde sova så logga jag in på Facbook på mobilen och hade ett oläst mail av Eva Eastwood så jag tänkte YES!

Och så var det! Så vi två är uppskrivna på Refreshments gästlista! :) Tänk att man ska få ha tur nån gång. Har aldrig nånsin haft tur i tävlingar jag varit med i, men nu var det min tur :)

Är så glad eftersom jag och Jacob hade tänkt fara och se dom i Ume men hade inte råd, och jag fick en biljett av Bella men då kunde ju inte Jacob följa men nu kan han! :) Kommer leva på den här lyckan länge! :)

RSS 2.0