Bjäbb

Har absolut inget kul att berätta, tror jag.

Har iallafall nästan bokat att Mia ska komma förbi hemma i Ostvik och klippa mig. Det behövs!

Ingen rast, ingen ro

Blev inget sova för mig imorse. Efter jag skrivit klart gick jag och skulle kasta snusen och såg stackars Jacob va ute och försöka slita ut sin Compakt från lon med sin röda bil. Eller den hade väl kommit ut men såg inte ut att gå så bra så jag klädde på mig och gick ut.

Fick styra Compakten upp på  vägen. Sen ville han att jag skulle följa till Malå och se så han tog sig dit. Men jag va tvungen gå på toa och hämta mobilen innan jag for, sen så hann jag ikapp han först ca 500 meter innan han skulle svänga om ens det :P

Sen har vi vart och letat en olycka då vi såg brandbil och ambulans fara mot Arvidsjaur men vi hitta den inte för den va i Grundträsk tydligen. Vet ej vad som sker ikväll men blir nog lungt. Harne!

The Pouges - Love you 'till the end

JAAAAH blir som dåligt om att skriva då jag är i Malå. Men nu är jag själv så nåt borde jag kunna skriva. Är gräsänka för morgonen/dagen. Jacob ska köra sin Compakt in till Malå och skruva loss nå grejor som han ska ha till Lycksele på måndag.

Vet inte vad vi gjort riktigt heller. Eller vi for till Ume i onsdags, skjutsade hem Jacobs syster och spenderade natten där. Fick äntligen se "PS I love you" igen! Usch blä den är så bra. Igår körde vi hem sen gjorde vi väl inte nå mycket mer.

Halloween i helgen men blir nog inget festande för min del, tråkigt för jag såg fram emot Barros maskerad men what to då =/ Snart jul och då hoppas jag att vi kan träffas brudarna och mysa :)

En liten fågel viskade i mitt öra att jag ska och se Refresments Xmas show med Eva Eastwood i Lule den 5:e December! :) Det var pga tråkiga omständigheter, Bella sluta kasta pärlor åt svin för du är för fin! Men vi ska dit och rocka! :)



Annars vet jag inte riktigt om jag hade så mycket mer på hjärtat. Borde kanske höra om Jacob tagit sig iväg eller om jag måste bogsera in han.

Snart jul! :D Ska julpynta hela rummet tror jag. Ska skicka Jacob på Dollar Store och köpa flyttlådor så jag kan packa ner brorsans grejer som jag inte gjort än. Undra när den filuren kommer hem igen.
Får väl se om det blir jobb nu, sökte på Xzakt igen. Är inte sugen nånstans på att gå tillbaka dit men ett jobb är ett jobb iallafall.

Nej ut och se hur det går för Jacob eller lägga mig i sängen och se tusen filmer. Kanske sova en stund till. Adjöss!


Min lunch jag bjöd Bella på. Bra gjort för nån som knappt kan baka muffins.


I just want to see you
When you're all alone
I just want to catch you if I can
I just want to be there
When the morning light explodes
On your face it radiates
I can't escape
I love you 'till the end

Ja just

Lugn helg i Malå. I fredags gjorde vi väl.. Inget? Kommer inte ihåg. Igår så såg vi film och va i Malå och snurra. Det gick brett kan jag lova, men jag litar på Jacob och han har ju kört bil sen han va typ 13 så är inte precis att han ska lära sig sladda. Så de va skoj :)

Idag sov vi lääng och har sett Körslaget. Hoppas vi kan fara till stan nån dag i veckan nu när Jacob har lov.


Tack Bella för övernattningen i torsdags, i love you :)

Jojj

Har börjat drömma väldigt skumma och dåliga drömmar. Det stör.

Har glidit runt i mina rosa tofflor hela morron, startat en maskin och bestämt att Bella ska komma hit på lunch som jag ska bjuda på. Stekt potatis och stekt lax med dill och citronsås och kanske nå brocoli om jag hittar. Mums. Efter det följer jag med Bella till stan.

Vet ej vad som händer ikväll men säkert nåt skoj. Har packat för mycke kläder as usual. Imorrn får jag äntligen kramas med Jacob :) Wiie!

Näe dags och gå å kolla till pären. Ses i Malå. Adjö

Say what?

"Robin blev skitkåt på Natta sen råkade han spy på hennes skor, då blev han skitlessen och försvann med Apa"
Haha vafan? :) Vad gjorde vi när jag va 15 igentligen? :P

Lite lätt roande ibland att ha läst vad jag gjort under några år. Står massor om mitt ex och usch, saknar inte han alls. Får dåliga vibbar när jag läser det, men det är skoj att läsa om allt annat som man gjort.

Blev inget spöa Bella idag, ska göra det imorrn ist och sova hos henne. Sen blir det AMS på freda.
Och på freda får jag pussa på Jacob också! :)

Insats

Jo idag har jag gjort en insats och gått igenom mina kläder. OJ va kläder jag har som jag aldrig använder. Hittade även gamla dagböcker :P Men nu har jag rensat ut det som ska skickas iväg iallafall.


Blev väldigt glad när jag gick igenom en påse och hittade farfars björnfitta. Den har jag tänkt på, sen hittade jag en annan fuljävla mössa så nu slipper jag köpa en. Har nån fetisch för fula mössor. Lite ironiskt är att jag började tänka på min rosa mössa som jag saknar, när jag läser i dagboken om den dagen jag fick den. Läste även om när jag fick min jeans jacka som jag hittade idag. Mitt i allt kommer även Skumdum - Till minne av Kåge upp på Spotify. Memories! Fast jag vill strypa mig själv för hur fan jag skriver, ungefär som världens mega fjortis. Men så va väl kanske alla när dom va 12.


En annan sak jag stört mig på idag är att jag går till frysen för att hitta nån mat att laga. Vi har två proppfulla frysar och ett ganska välfyllt skafferi och kyl men ändå lyckas jag aldrig ta tummen ur röven och laga mig nåt? Så min frukost/lunch idag har bestått av vatten. Får väl ta tummen ur och göra nån midda iallafall.


Hej då - lilltå (som jag avslutade många sidor med i första dagboken hahahaa)

ENfoneo

Jag är fläckvis intelligent.. Hähä

och till dig. Jag hatar dig inte men OGILLAR dig som fan. Fy och fan för dom som du. Hoppas du inser det snart, annars måste jag tycka synd om dig..



Borde sova.


Jerry Lee Lewis

Jamenjust

Har just slutat prata med Jacob. Han är så fin :)

Idag blev inte mycket gjort. Eller jo ja har tvättat alla mina kläder iallafall. Imorrn ska jag ut i garaget och gå igenom det som ska skickas iväg. Sen kanske lite andra flytt grejer, kanske hittar nåt värt eller nått att slänga.

Min kisse är här. Och det är kisse, inte Hasse. Han heter kisse för ingen orkar ändå säga hans riktiga namn. Han är söt och gammal. Igår jagade pappa han runt hela huset, det såg lite kul ut. Visade sig att han låg gömd i min säng och jag hade aldrig sett han :P Händer väl nån gång om året att han gör nåt pappa inte tycker om så han kastar ut han. Ser bara så kul ut med pappa som springer runt i huset :P


Borde fara till stan nån dag. Jacob har lov till veckan = wie!
Nah annars hade ja väl inte mycke mer på hjärtat


Jacob och kisse. (Det sitter en katt i knät på han :)

Ge mig

SÖMN. Somnar sent och vaknar tidigt, börjar bli less.

Har fastnat för Cafe World på Fejsboken. Nu har Jacob ett till spel att hata hähä. Blev förvånad när jag såg Micke Berglund på framsidan av Norran imorse.

Sitter och dricker te ur ett ölglas. Lite risigt men vi har inga stora muggar, bara små fjantiga som inte rymmer nåt. Det är något som blir att inhandlas nästa gång jag flyttar. OM jag flyttar.
Likadant med vanliga glas, hatar dom små som inte rymmer nåt. Blev så less så jag gick ut och leta igenom mina flytt grejer och tog in mina stora Ikea glas.

Nog babblat om ingenting. Tycker Jacob ska komma hit, vill kramas och sova med han. Längtar tills han gått ut skolan, då blir det flytt så fort som möjligt hoppas jag :) OM jag nu flyttar nångång igen det vill säga :P


Spice Girls - Mama

Nu när jag sagt så mycke om pappa ska jag tala om att jag älskar min mamma också. Även om hon är sjuk skulle jag aldrig vilja byta bort henne mot någon annan. Stort plus till min far som fortfarant är gift med min mamma, trots att hon inte kan gå längre och trots att han hade kunnat lämna henne.. Men dom kommer nog vara ihop tills döden skiljer dom åt.


Min familj är bäst!

Min mamma ♥
I didn't want to hear it then but I'm not ashamed to say it now
Every little thing you said and did was right for me
I had a lot of to think about,about the way I usedto be
Never had a sense of my responsibility
Back then I didn't know why
Why you were misunderstood
So now I see through your eyes, all that you did was love
Mama, I love you. Mama, I care
Mama, I love you. Mama ,my friend. You're my friend




Min bror ♥

Beyonce - Daddy

Pappa åh lilla pappa :) Han är för söt! Idag frågade jag han först om han visste någon i Skellefte eller utanför som körde kläder till barn i fattiga länder.. Njaa han visste nån men kom inte ihåg vad dom hette. Han bad mig goggla på det. Sen kom han ner på mitt rum och stod i säkert 20 min och babblade om olika grejer han trodde kanske tog emot kläder (eftersom han själv vart i antik branchen borde han känna till det.)

Sen frågade jag om han visste någon som sålde en dubbelsäng med madrass eller bara ramen till en. Och såklart visade det sig att vi hade en här hemma uti fuse! Finns mycke uti våran fuse som jag aldrig vågar kolla på pga fåglar.

Jag vet iaf att det finns en snö släde som hör till en häst som säkert är från 40-50 talet som bara står/hänger i taket. DEN SKA JAG HA, för jag kanske har en häst nån gång, om Jacob tillåter ;) Helst en nordsvensk :) Fast det är massa jobb, men kanske kan ha på foder eller nått. Tänk åka runt med brinnade facklor när det snöar på julafton som många gör när vi ska till min faster. Möter ofta hästar med brinnande facklor på julafton :)

IALLAFALL så va det ju skönt att slippa köpa en sängram, är nu bara på jakt på en billig 90cm säng, så om nån har en till övers, sälj den till mig ;)



Den här texten kommer från en låt jag hittade när min pappa fått en stroke. Den hjälpte mig genom många saker, och den stämmer. Han kom även när jag låg på toxen fast mamma var sjuk. Finns inget som kan beskriva min kärlek till pappa trots att han är sur, arg eller besviken. När mitt hjärta har brustit har han funnits där på sitt eget speciella sätt. Jag älskar min pappa

Even if my man broke my heart today
No matter how much pain I'm in I will be okay
Cause I got a man in my life that can't be replaced
For this love is unconditional it won't go away
I know I'm lucky
Know it ain't easy
For men who take care of their responsibilities
Love is overwhelming
Lord why did you pick me
Can't stop my tears from falling
I love you so much daddy

(Thank you, you've done so much for me. I love you daddy.)

I get so emotional daddy, every time I think of you
I get so emotional daddy, every time I think of you
There is no one else like my daddy
No one else replace my daddy...


Pappa när han är som bäst! ♥

Jäjä

Det blev en sväng till Malå ändå hähä. Eller först en sväng till Ume för Jacob skulle dit, sen följde jag med till Malå. MEN jag for faktiskt hem idag som jag sagt. Så nu sitter jag här och gör ingenting. Orkar inte göra nåt idag, ska bara tvätta. Robin ville att vi skulle göra nåt men det får bli imorrn.


Imorse när Jacob for så försökte jag sova men slutade i funderingar istället som vanligt. Jag insåg att jag "vart i förhållande" 70 månader av mitt liv, dvs nästan 6 år. Började när jag va 14 sen hade jag uppehåll ett år när jag va 17 men ärligt så saknar jag det inte alls. Känner absolut noll behov av att vara ute och ränna efter karlar när jag verkligen funnit den perfekta. Jacob är faktiskt allt jag vill ha. Skulle inte byta bort det här mot alla pengar, jänkare eller karlar i världen ♥


Nu ska jag snart slänga mig i sängen en stund. Ikväll ska jag skriva ner alla mina tankar som kretsat runt i mitt huvud dom senaste två veckorna så jag slipper älta dom om och om igen.

Inatt när vi skulle sova så började någon av oss med "picke döden" och det eskalerade i naken brottning haha. Det spruta ben och brottning överallt. Det va mysigt och busigt :) Den här gången skadade vi oss inte. Har blivit en vana då vi busar att vi skadar varandra, inte med mening men. Jacob har fått sig några rivsår av mina naglar och han har knockat mig med sitt knä och gett mig fläskläpp :) Inte alltid lätt hähä!





Well I know what's right, I got just one life
In a world that keeps on pushin' me around
But I stand my ground and I won't back down

Home sweet home

Igår kom jag hem efter över 2 veckor i Malå. Till veckan ska jag bara va hemma, tror jag iallafall.
Men när jag kom hem blev jag besviken. Hade fått igen min ansökan från arbetsförmedlingen IGEN pga fel datum med en dag.. Jättekul när jag ändå ringt in och sagt det att OM det blev problem igen kunde dom maila mig istället för att skicka igen pappret med post.. Så nu blir pengarna försenade igen.. Gräjt.

Gårkvällen spenderades i stan med Robin, Peji och Sunky. Fast vi gjorde väl inget speciellt. Skönt att komma hem och sova i sin egen säng, och vakna upp brevid världens bästa människa :)

Idag såg vi när grabbarna körde cross i Drängsmark. Vi smidde planer om att tända eld på en bil och stjäla allt som var värt :P Det va ganska skoj hähä.

Nu har vi nyss ätit, taco kyckling med ris och sötsur sås. Ska göra mig klar sen ska vi till stan och kolla läget. Imorrn hoppas jag på 100% mys. Adjö!


Jaja

Målet som jag pratade om i något tidigare inlägg va alltså att Jacob skulle få sig körkortet. Jag har längtat efter det sen den tiden det började bli seriöst mellan oss. Är lite less på att skjutsa hit och dit ;P Vissa kvällar har han sagt att han önskade att han va hos mig, och hade han kunnat komma hade han gjort det. Nu är det bara dieseln som stoppar. Även om jag också vet att man inte alltid kan komma :P

Dock lurade han mig igår och satt sig på passagerar sidan. Då undrade jag hur det hade gått och han sa att han missat en stopplikt. Jag tror mitt hjärta stannade i några sekunder, tills han sa åt mig att byta plats :)

Så han körde oss till Norsjö, där vi gick på en tattaraffär. Hittade "The ghost of James Dean" på DVD. Den suger, har den på vhs men eftersom det har med James Dean att göra måste jag ha den. Sen köpte vi plackers också. Efter det for vi till Malå och snurra, sen på Malånäs och Jacob starta upp Oldsmobilen.

Trodde det skulle vara spännande att åka den in till Malå med tanke på att blir man för tung på gasen och sommardäck så kan det nog gå dåligt, men det gick fiiiint :)


På kvällen såg jag när det kom en trailer som lasta Jacobs schabrak monster till snöslunga och epa. Men trailerförarn va väl lite som han va. Han gick som en pingvin iallafall för han va typ stel som en pinne :P

Sen blev det snurra i Malå igen. Efter det for vi hem och såg film och jag kände mig som en klubbad säl och somnade. Just nu är jag gräsänka för Jacob ska skruva i the Merc. Men då kan jag se klart filmen mähä.



8 månader tillsammans idag :)

Grattis

Jacob till körkortet! :)

Första turen med Oldsen, men sista för vintern :)

Schönt

Ja va det är skönt när man kommer över vissa mål man satt i livet, som man längtat efter. Eller ja, snart är ett avklarat iallafall och jag kunde inte vart gladare! Nu står man inte och trampar på samma ställe hela tiden.

Funderar på vad jag ska hitta på idag. Om cirkus 7 timmar kommer Jacob hem. Nu ska jag iallafall hänga upp tvätten som Jacob bad mig tvätta. Ajöss


Sweet sugar candy man ♥


Grr!

Ja just de ja

Blir inte mycket skrivet när jag är i Malå. Vet inte vad jag ska skriva heller. Va och hämta en skoter i Malå som Jacobs brors kompis ska ha. Det gick sakta hem men vi tog oss ju hem ändå.

Vet inte om det hänt så mycket mer. Jag längtar hem. Ska hem till veckan. Och Jacob kommer till mig nästa helg. Fast jag vill ändå inte hem för att det bara är sur regn i stan och här i Malå har det lega snö på backen hela veckan. Och jag trivs bättre i snön än i sur slask vädre.

Näe får väl uppdatera när jag är hemma med lite bilder och skit. Vi ses!

Ja jävulen

Jacob fyllde 18 i lördags och det firades med gott sällskap och gott dricka. Tack alla som kom för en trevlig kväll :) Sen dess har jag bara vart i Malå. Skulle hem men började inse att jag ändå ska tillbaka rätt snart på hemligt uppdrag så då är det lika bra att stanna.


Idag provade vi göra pasta Carbonara från grunden. Och kan väl säga, det gick väl äta men vet inte om vi gjorde rätt :P Sen hade Jacob köpt grillade ribs men glömde den på bordet när vi gick ut en sväng och självklart har en katt dragit ner påsen på golvet och käkat sen fick Isabelles hund napp på den.. Så de sög ju!

Blir nog rätt lungt i övrigt. Nästa vecka ska jag hem iallafall och bara va!

Årets första körning i snö gjorde jag bort idag. Va gode spännande då jag hatar att köra på vintern och spec nu i blötsnö som fryser på. Men vi tog oss hem och dit helskinnade iallafall.

Nej nu ska jag gå och se om Jacob fortfarande sover framför tvn. Ajöss!



Grattis

min älskling på 18års dagen! :) Jag älskar dig!

Hujedamig

Fattar inte varför jag inte kan sova.

Idag drar jag till Malå iallafall. Jacob fyller ju som sagt år på lörda :) Är inte sugen på att vara i stan redan klockan 9 på morron och bussen till Malå går 12. Men, vad gör man inte för kärleken :)

Nu blir det frukost och packa det sista. Adjö

RSS 2.0