Kiss like this

Hm småsvårt att göra nåt när ena ligger på akuten. Fick just världens bästa ide men då har jag katten här så det gick inte... Men än är inte kvällen över :) Om inte annat så har jag ju John Lindberg Trio som sällskap ;)


Tjena syrran

Åkte hem till Ostvik idag i brist på saker att göra. Äntligen kom jag ihåg världens bästa popcornpanna! Sen va jag runt och letade min mp3 som vanligt då jag bestämde mig för att köra lite 140:a. Dock va han stendöd och jag ides inte kabla igång men på passagerarsätet låg mp3:n :)
 
Har flängt runt med Emelie och det är skönt att prata med nån som vet, nån som vart med om samma saker och förstår en. Dessutom fick hon se gubbkuk på en balkong här på Bladgatan men jag missade! Rackarns...
Vi undrar fortfarande varför vi inte for och såg Brolle i Bursiljum....
 
Väntar på att nästa folk ska höra av sig.
 

Like a runaway train


Rubrik

Sömnen lyser med sin frånvaro, dock inte så konstigt. Tur man kan roa sig med att läsa gamla blogginlägg från 2010 och 2009. Jag är glad att jag skrivit upp nästan varenda liten värdelös sak som hänt i mitt liv för då minns man helt plötsligt. Likaså alla världelösa bilder jag tagit genom åren, det är kul.
 

He's the voice I love to hear
Someday when I'm ninety
He's that wooden rocking chair
I want rocking right beside me

...

Here is the thing about mistakes. Sometimes even when you know it's a mistake, you gotta make it anyway. Even really really dumb mistakes.


Hittade denna

När jag skulle bädda sängen under en kudde. Tur jag lärt mig nu att han kan ligga däromkring eftersom jag brukar öva på icke graciöst höjdhopp i sängen ibland när jag har tråkigt :)


Plutt

Sov på tok för länge idag men det va mys att vakna av att Hasse buffade på mig haha :) Va lite orolig över han inatt att han inte ätit men så gick han till matskålen och åt torrfoder som han brukar, skopa i sig och skopa utanför därav smeknamnet grävskopan.
 
Mysigt med mörker, snart är det jul. Min sommar blev inte alls så bra som jag trott men det beror helt på flytten att alla pengar åkt dit. Men det gör inget :) Jag satsar på nästa år och jag har ju Lady Gaga kvar i Augusti. Som det låter nu så blir det jag och Linda i en bil ner och hur i hela flatters det ska gå. Ingen av oss är direkt bra på skyltar, regler och lagar haha. Köra bil kan jag, men vet inte när var eller hur på nya ställen :P Undra hur många skivor med musikallåtar hon kommer ha med sig haha.
 
 
Jag och Fredrik har sett The Devil Inside och även om jag sett lite av början och visste vad som skulle hända på ett ställe så sket jag ändå nästan ner mig. Va förbi Bellan och käkade morotskaka men ingen verkar sugen på att göra nåt nu så det får väl bli lite serier tills jag somnar. Om jag nu gör det :)
 
Hoppas på goväder på onsdag!
 
 

Hihi

Sneglar lite på mitt sällskap medans jag plöjer igenom HIMYM. Lite som jag brukar snegla på Fredrik när han sover och jag inte kan, han är rätt söt han med :)


driowskidiodo0

Mattsvart PT Cruiser inte helt fel ändå. Småsnygg på nåt sätt och luktade som en diesel ska göra, haha.
 
 
Vi håller huvudet högt, även om vi är spån. Vafan ska man göra ändå så?
 
When you're through with life and all hope is lost,
Hold out your hand cos friends will be friends (right till the end)

<3


:----

Human beings are designed for many things, loneliness is not one of them.

I love you baby, I don't mean mayby, you drive me crazy

Hasse har anlänt till stan. Trodde jag hade lyckats tappa bort han medans jag parkerade bilen men han trycker baki tvättmaskin. Kanske lika bra då resan till stan inte va sådär rolig för han hatar att åka bil. Han dyker upp tillslut :)
 
Ska snabbmarinera fläskfilé och köra i ugn. Det blir kött med kött, har inget annat till och att stanna av vid affärn med en galen katt i en bur kändes inte så lockande. Sen blev det ju apbra väder helt plötsligt men vill inte lämna bananen själv första dagen. Tur folk kan komma hit :)
 
Hörs!
Another one bites the dust

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh

Hatar sånt här väder, allt är bara kletigt och klibbigt, som om jag inte va nog kletig och klibbig före. Satt nästan i halsen inatt då det började åska vid 5 tiden, det är första åskan jag vart med om i sommar. Lika obehagligt varje gång...
 
Har nyss startat en maskin så jag har god tid att påta på här och kanske tillochmed äta frukost innan jag ska hem. Om man inte klibbar fast nånstans...
 
Be a simple kind of man
 


Kuligt

Kul att rita kukar på folk som sover. Idag varnade jag före iallafall! Rättvik imorrn... ?


Where did we go right

Finns nog ingen som kan göra mig så arg som du, men finns nog ingen som kan göra mig så glad heller.
Puss.
 
 
 

Jag älskar mig själv

 
 
 
 
som lämnade nånting öppet hemma i den här värmen. Va jävligt svalt och skönt att komma hem. Igår blev det fest på Sunnanå med helt okänt folk och det va kul! Sen visade det sig att sambon till tjejen som bjöd dit mig är son åt en av gruvbyggarna som jag brukar jobba med vissa veckor. Hah ja världen är liten.
 
Natten har jag spenderat med Fredrik och det är det bästa jag vet att sova med han. Även om han stör mig ibland så jag inte alls kan sova så är det det mysigaste som finns. Och den jävla idioten som påstår att jag är någon annanstans och myser kan dra åt helvete. Är nu tillbaka i samma sits då folk vet mer om vad jag gör än mig själv och jag är lika förvånad varje gång hur det kan bli så.
 
 
Eftersom det sitter folk här och läser och rapporterar när man skriver nåt konstigt så tänkte jag skriva ett schema över vad jag ska göra ikväll så det slipper bli frågor.
 
16:40 - 17:00: Tv
17:00 - 18:00: Laga mat
18:00 - 18:10: Dra en lina kokain
18:10 - 18:30: Äta middagen
18:30 - 18:40: Duscha
18:40 - 19:30: Tv
19:30 - ??:??: Öppen för förslag, troligtvis kommer Bella hit och vi kanske äter en Piggelin
 
Fuck off.

Bara så ni vet!

Jag kanske ska ta det en gång till, när jag säger Hans banan så menar jag min katt. Jag kanske va otydlig och glömde skriva ett stort b på banan. Hans BANAN är ingen annan än min katt Hasse. Tråkigt att tröga jävlar inte fattar de


Är de inte de ena

så är de de andra. Lyckas man fundera ut hur tvättmaskin funkar så är det stopp i dammsugaren. Haha. For och köpte glass istället i Bergsbyn med Bella och Ante. Eller Andreas kanske man måste kalla han för. Då blev det bestämt för fest ikväll så det blir 3:e gången gillt nu då, vet inte hur läget ser ut imorrn.
 

Känner inte en kotte ikväll förutom Bella, det blir nog skoj, hoppas jag!
Skål på er då.
 
Hahahahaaaa

Jazztobak eller dödsknark

Skönt att jag fick somna vid 7 imorse eller så.. Men men kanske dags att sätta igång med alla dagens bestyr om jag ska hinna. Synd att jag vaknade så sent annars hade vi glidit på älven idag :) Men vi kanske hinner med en glass i Bergsbyn om vi har tur!
 
 
I Love The Way You Lie
 

I got a hangover

Tagit det lugnt hela dagen. Haft filmkväll och saknat Hans banan. Imorrn står mycke grejor på schemat som tur är :)


Jahaaa

Jomen visst blev de utgång igår, och visst blev de efterfest till 10 imorse. De gjorde vi bra. Jag borde städa meeeeen en dusch och en mjukglass från Bergsbyn låter roligare!
 

Jahaaa

Jomen visst blev de utgång igår, och visst blev de efterfest till 10 imorse. De gjorde vi bra. Jag borde städa meeeeen en dusch och en mjukglass från Bergsbyn låter roligare!
 

Jahaaa

Jomen visst blev de utgång igår, och visst blev de efterfest till 10 imorse. De gjorde vi bra. Jag borde städa meeeeen en dusch och en mjukglass från Bergsbyn låter roligare!
 

Jahaaa

Jomen visst blev de utgång igår, och visst blev de efterfest till 10 imorse. De gjorde vi bra. Jag borde städa meeeeen en dusch och en mjukglass från Bergsbyn låter roligare!
 

De tystas led

Mysigt att åka hem och käka tårta och mysa med gammkissegubben :) Han såg så förvånad ut när han fick se mig hemma :) Dock hade han en fästing på sig, bläää.
 
Från ingenstans skulle jag och dricka öl med Jäänz och co, dom va förbi och Jocke fixade pappas dator så nu bör den vara som ny? Folket drog vidare till Manhemskajen men jag va inte klar eller för den delen full så jag är hemma än så länge. Funderar på att möta upp dom på krogen, men samtidigt kanske vara lite smart och strunta i krogen. Tyvärr brukar ju det första jag skrev gå igenom haha!
 
Äh får väl se vad som händer men skulle ju va kul att gå ut nån onsdag i sommar iaf :)
Tjing!
 
 

Bung bung bung bung

Mr. Sandman, bring me a dream
(Bung, bung, bung, bung)
Make him the cutest that I've ever seen
(Bung, bung, bung, bung)
Give him two lips like roses and clover
(Bung, bung, bung, bung)
Then tell him that his lonesome nights are over
 
Var är Mr Sandman? Överväger att göra den där lasagnen nu som jag tänkt på, men är för trött för att göra nåt men för pigg för att sova. Hur ska det sluta, jag som knappt kan koka makaroner?
 
Sen blir väl inte grannarna så nöjd om man skulle he igång en tvätt nu, men idag ska jag lyckas klura ut hur den funkar hade jag tänkt. Och kanske ta hit Hasse :) Och kolla tapeter? Och klippa gräset? Och försöka komma ihåg allt jag ska hämta i Ostvik? Och en massa andra saker? Nu blev jag stressad.
 
Men iallafall grattis pappa på födelsedagen :)
 

Sssch

Hatar falska fittor. Punkt.
 

Mc Lovin

Ikväll står "Super bad" på menyn. Imorrn städning och disk, äta tårta för pappa fyller år och Fredrik ska fixa hans datorn då den tydligen beter sig galet. Haha. Nu har jag åtminstone hittat tillbaka till mig själv och vet vad jag vill. Har inte känt igen mig själv i nån vecka.


My heart goes boom boom boom

If you are trapped between your feelings and what other people think is right, always go for whatever makes you happy.

Unless, you want everybody to be happy except for you.

When the children cry

6 augusti 2002. "Imorrn kommer mormor, hon är så jobbig". Här sitter jag 10 år senare och saknar henne mer än någonsin. Man vet inte vad man har föränn man har förlorat det. Min älskade bror åkte till Afghanistan redan idag, han ringde och sa hejdå. Suck..


Bit why?

Varför va jag inte och såg Brolle??? Grr


Lose

And when they start to judge you show them your true colors
And do one to others as you'd have done to you just rise above this
Kill them with your kindness ignorance is blindness
They're the ones that stands to lose
 
 
Går bra det här, full rulle trots att jag vaknade... Nyss? Hem till Ostvik och äta frukost och köra igång en tvätt, jag har inte klurat ut hur maskinen i lägenheten funkar och har inte fått min plupp till tvättstugan heller så kan inte boka. Men det är ju alltid skönt att komma hem!

Honungsslungad linjedomare

Gick som bra att sova inatt! Ser fram emot en ny dag, ska städa och sen kanske hem till Ostvik en sväng. Måste fixa lite kattgrejor så Hasse kan komma och hälsa på. Jag gillar sällskap och saknar mina katter. Saknar min bror trots att han inte lämnat landet än. En sak som är bra är att jag älskar min säng iallafall, jag är så kort att jag kan sova åt alla håll haha.


Blööööö


You are not your skin

Ser ut som jag haft 7 svåra år, vilket jag har också, nästan.
 
Ska leta upp nåt som kallas frukost, min bror är på väg hit för att säga hejdå, till veckan åker han tillbaka till Afghanistan så mina känslor är liter överallt, utspridda över hela stan som jag sa till Emelie. Dock fruktansvärt lugn nu, det jobbigaste är när han åkt ifrån mig.
 
Hmf bara ta det som det kommer, kan ändå inte gör nåt åt saken.

Kör du ikväll?

Hatar nötter som ljuger haha


Talangen

Jag har lyckats ännu en gång, är visst svårt att lära sig...
 
Rallycrossen va kul efter kl 12 då jag slutade frysa. Satt brevid trevliga och gott luktande norrmän, kanske träffar på dom ute på stan ikväll! Dom va himla roliga haha :)
Blev en lite för lång powernap ikväll då jag vaknade kl 02 natten mot idag av ett fyllo och kunde inte somna om. Pendlade mellan tusen tankar, soffan och sängen.
 
Men nu ska jag dola på lite här hemma sen blir det nog Trästocks ikväll ändå med Emelie mfl! :)

I have always been in love with you but you are unable to see it

Har haft besök hela natten inpå tidiga morgonen, folk har bara avlöst varandra haha. Himla trevligt. Skönt att umgås med pappa imorrn och på kvällen blir det väl den traditionella ultra supningen inför Trästocks.
 
Som vanligt har livet vänt ännu en gång, saker är inte alls som jag trott.
 

Hur tänkte BMW nu?

Va hem till Ostvik idag, glömde såklart de mesta jag skulle ha med mig hit men å andra sidan så bytte jag och bror lampor på bilen men.... Eftersom de vart fukt i dom som är på bakluckan så fungerar inte LED lampan och för att byta den måste jag byta hela insatsen. Får jag inte tag på en begagnad så blir det fyra nya insatser som gick på över 3000... Men man ska väl inte klaga, jag har ju köpt bilen så men det är ju inte bara att fara på skroten att hitta delar som till Volvon och det är ju inte så många som har en BMW ståendes på gården typ...
 
Aja sen har jag vart hos min andra familj och käkat middag i stan. Jag är rätt ofta med på Bellas familjemiddagar för jag hör ändå till deras familj :P Sen spelade vi Ticket to ride igen och jag blev iallafall inte sist haha!
 
Robin och Sunky har vart här, dom skulle köra nå folk sen kommer dom nog hit igen så vi får väl slå igång en film. Imorrn kommer min bror och säger hejdå, till veckan åker han till Afghanistan igen :(
 
 

När Domus kom till stan

Gick inte bädda in och dela med sig på Svt:s hemsida men det är en dokumentär jag kan rekommendera. Tänk så många fina gamla byggnader som fått rivas för att Domus eller EPA skulle komma till stan med sina fula byggnader. Men det va ju så på den tiden, gamla hus va ingenting värt och bla Skellefteå skulle ju bli en modern industristad med tegelbyggnader.
 
Va intressant när jag va på utställningen om Skellefteå på 50talet förra året, innan det blev en industristad och se hur det såg ut då. Nu går ju inte alla byggnader rädda men visst är det många som rivits förgäves för att ge plats åt ett företag som ändå inte finns längre.
 
Och jag visste inte att Domus uttalas Dåmus, men man lär sig nått nytt varje dag.
Nu ska jag hoppa isäng, till Ostvik imorrn och hämta grejor och middag hos Bella bu. SVT play > När Domus kom till stan.
Finns föresten en bra grupp på Facebook: Skellefteå stad - bilder från förr. Mycket intressant, enligt mig iallafall.
 
 

Kort humor


Stå på dig innan någon annan gör det

Skjutsade Jonte, Pontus och nå mer folk på krogen sen åkte jag hem och glodde på dumburken. Fortsatte läsa gamla dagböcker och haha fyfan.. Kul att läsa om personer och saker som man glömt. Jag tror tiden mellan Marcus och Emanuel va den bästa i mitt liv, då jag va 17-18, flängde runt och hade kul. Karlar verkade inte finnas på kartan, jag hade då klivit ur ett förhållande som varade 3 år och 3 månader och de verkade göra mig bra vad jag då kan läsa :) Bara lösnummer men skönt att jag haft den perioden i livet klart.
 
Tror jag ska ta ett glas vin och uppdatera min nuvarande med saker som absolut inte går ta upp här. Jag gillar att så fort man stänger fönstret så försvinner allt ljud utifrån så grannarna nedanför till höger kan sitta och prata bäst dom vill :)
 

070707

Gått igenom gamla dagböcker, inte konstigt att man är som man är när man mått som man mått. Aja nu ska jag iväg och skjutsa Jonte mfl en sväng sen får vi se vad kvällen erbjuder. Adjö.

WRgtlomjheroj


Roadtrip

Inte så långt men Jörn är väl alltid kul att titta på...?


Gubben i lådan

Har gjort bort alla dagens gärningar. Städat, stökat undan, kastat sopor, gjort matlådor, handlat mat (mest kött till bra pris: vuxenpoäng!), diskat and so on. Nu förtjänar jag en kall och fortsätta se mer Mob wives. Adjö!


My precious


I am the master

Det finns inte många saker jag hatar så mycket som att gå på stan. Jag är bara ner om jag måste, eller om jag är full. Idag lyckades jag med alla mina uppdrag på under 30 min tror jag :) Banken va ju snäll som sa att om jag skulle hitta min bankdosa så skulle jag komma in med kvitto så kommer pengarna tillbaka :) Hon förstod min situation med flytt haha, och sa att den skulle säkert dyka upp nu.
 
Åkte på Mekonomen och skaffade Mekonomenkort så nu kostade 4 liter olja till bilen "bara" 791:-. Blev nästan en hundring i rabatt tror jag :)
 
Nackdelen med att få lön den 15:e är ju att det är ändå mycket månad kvar och det kan komma uförutsedda räkningar. Plus att jag ska ju till Sthlm i slutet av augusti.. Men det löser sig nog :) Nu ska jag fundera på vad man ska äta. Ikväll händer det säkert någonting eftersom gårdagen inte gick som det skulle :P

Hard work work

Det är svårt att stiga upp ur världens skönaste sänt :)
Nu blir det vattenmelon till frukost sen måste jag bege mig in på stan vilket jag hatar men känner att det kan va dags att betala bort hyran och mobilräkningen.
 
Tror jag ska förbi myrorna också och se om dom har nån hyfsad billig tv bänk. Är lite svårt att köpa nya möbler då man inte ens vet vilka tapeter man ska ha än.
 
Aja vi syns i marschallens skugga, amen.
 

Haha


Mys


But why

Hatar det här med flytt, saker hemma i Ostvik som jag behöver ligger inte där dom bör vara. Då vet man ju inte heller om dom kanske åkt med på nått vänster till lägenheten heller? Göööh.
Men det va gott med grillat iallafall :) Synd att inte brorsan va hemma, sista veckan han är i Sverige nu.
 
Väntar på att det ska bli dåligt väder så att jag ska orka ta tag i allt som behöver göras här, och kolla tapeter. Kom just på att jag kan ju sätta upp gardinstången i köket, nej just ja, jag har inte ens en stol och jag är kort! :)
 
 
Äe nu ska jag ge mina ögonbryn lite kärlek och stöka upp lite skit jag hade med mig. Å nog fan glömde jag världens bästa popcornpanna...
 

Zzzzzz

Sovit i hundra år, skulle kunna sova hundra till... Men man kanske skulle ta och he sig upp, då kanske man vaknar. Funderade på bio ikväll men kanske ska spara det till en regnig dag.
 
Vet inte ens varför jag skriver så här onödiga saker, kanske är nåt slags beroende?

Graduation song

Kvällen har jag som sagt spenderat med mina gamla klasskamrater och det va himla kul att träffas! Jag, Maja och Elina har ju ändå gått ihop från förskolan till 9:an, och Linn "lämnde" oss när vi började högstadiet för hon gick i parallel klassen och Emelie kom in då i 7:an.
 
Skitkul att bara prata om allt gammalt, det är ju verkligen enklare när dom man är med vet vem man pratar om :) Och så är det reuniuon om 2 år? Tänk att då var det 10 år sen man gick ut högstadiet. Var tog tiden vägen? Och vart tog allt folk vägen? Som jag skrivit förr så är det så konstigt att träffa nån idag som man umgicks med väldigt mycket med förr, man känner inte varandra längre. Stöter man ihop på stan låtsas man inte känna dom.
 
 
Kommer ändå ihåg vad vi sa i åk 6, att alla Ostvikare och Östanbäckare skulle skaffa barn samtidigt och flytta till nyområdet och bo där så våra barn fick växa upp och göra hyss tillsammans :) Kul tanke ändå!
Men jag kan ju bli lite för nostalgisk ibland men det är väl skön på ett sätt. Har hur många roliga och fina minnen som hels från barndomen och det är ju bra, det överväger ju såklar dom mindre bra :)
 
Godnatt!
'

På tal om bananer, sjöng inte vi den här på skolavslutningen i 9:an Emelie eller Elina? ;P

Nitar och läder

Drog i mig 12 timmar sömn inatt, de va ju inte fy skam. Har ändå lyckats göra mat + matlåda och stökat undan litegrann så hela dagen for inte till att sova. Ska snart iväg och träffa lite gamla klasskompisar :) Ska bli kul att höra vars alla står i livet just nu, de va ju ett tag sen vi sågs sist.
 
Sen ska jag hem och fortsätta stöka på och diska. Hem till Ostvik imorrn för att käka grillat, tvätta och leta min bankdosa så jag kan betala räkningar nån gång.
 
Skulle haft en lång vän som kan byta lampa åt mig på toan. Lite halvsvårt att raka benen i mörker. Men ska göra ett nytt försök sen, skärde mig på nåt konstigt väntser i tummen inatt när jag försökte.

Vad nu då?

Ja vafan nu då? Vad göra, vad göra.
 
 

Sjung Carolus sång

Blev inget Fällfors, ville inte ut överhuvudtaget. Är ju roligare att fara ut och va riktigt peppad men när man bara känner för att sitta hemma så är det nog lika bra att va hemma :P Fredrik har vart här, vi har sett tv och käkat lite mat och tagit nån pilsner, ingert speciellt. Diskat har jag också gjort.
 
Men tre "stora" händelser i mitt liv på senaste.
 
1. Cornelia fyllde 2 år i fredags :)
 
2. Samma dag va det 1 år sen jag blev av med körkortet höhöhööö. Fin läxa vill jag lova.
 
3. Idag tappade jag ena kulan på min piercing i läppen, for in till stan och skulle köpa ny men affären va stängd. Resulterade i att jag har haft den resterande delen kvar i läppen större delen av dagen men fick ta ut den när jag skulle äta annars hade jag ätit upp den.
 
Märkte då hur mycket jag igentligen leker med den utan att jag ens vet den själv. Fast iofs har den suttit där sen jag va 17 så är väl inte så konstigt att nånting saknas... Funderade på att ta ut den men får jag tag i ett liknande smycke till veckan så får den hänga med ändå :)
 
 
Och nu då?
 

Jomen just de ja

Huuuh vet inte hur jag ska göra med dagen, om jag ska åka upp till Fällfors.. Skulle ju va kul men samtidigt känner jag inte för att åka nånstans. En bra början kan ju vara att klä sig :) Måste hem till Ostis och hämta lite kläder hur som helst...
 
Jo så atte..

Blööö

Jag borde städa, ser ut som skit här men soffan va skönare. Kanske dags att packa upp nå lådor nån gång också. Fredakväll och jag vet inte vad jag ska göra. Kanske ligga här och glo på dumburken :) Eller är sugen på bio så får väl se vad som sker.
 
Adjö.

repåkogjoei

Jao tur det finns fina vänner som hjälper en med saker :) Första natten i lägenheten, sov som en gud, visserligen va jag ute till tidigt imorse så kanske inte så konstigt. Dock är det ju saker överaaallt, vet inte när jag ska orka ta tag i det. Till veckan kanske :)
 
Nae dags att kasta på sig lite kläder och ser hur i hela flatters de kommer att gå att backa ut bilen ur garaget. Jag hittade det tillslut men.... Tyskan är ju lite väl lång, och bred märkte jag. Mina garagegrannar har plats både framför och bakom bilen. Jag rymmer kanske en fotboll framför bilen?
 
Jaja den som lever får se.

Yarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrggghhh

Fuck you
 

Punkt

 
Du gör sönder mig, jag måste gå nu, för det finns inte någonting kvar
Du gör sönder mig, jag måste gå nu, måste gå innan jag går av
Hejdå, hejdå, hejdå
Hejdå, hejdå, hejdå
Hejdå, hejdå, hejdå
Hejdå, hejdå
 

Otroligt, otroligt

Ännu en gång har min hjärna kommit på en alldeles fantastisk idé, och jag var nykter. Annars brukar dom komma efter några öl eller så.
 
Satt i stugan idag och bara funderade och kom in på surströmming. Bella är ju inte svårflörtad så ett sms och 10 min senare va det bokat. Visst är det härligt? Höhö. Jag, Bella, Erica och Joan. Erica va förstagångare och hahahaahahahaaa när hon rensat fisken kvar fanns de inte mycke på tallriken... Men hon tyckte inte det va så gott :P
 
Sen åt vi gotte och spelade spel, jag kom inte sist iallafall ;) Sen drog halva folket och Bellas dejt kom dit och vi såg skräckis. Jag vet inte varför jag ens ser det, jag blir så jävla rädd hela tiden, The woman in black hette den.
 
Nu är jag hemma och spöktimmen har börjat, kanske bäst att he igång en komedi att sova till.
Adjö.

Hmf

Jag ska nog aldrig mer flytta, fast så har jag sagt varje gång. Sängen gick bra att hämta och kan lova att den va gode skön att ligga i. Mine all mine...
 
Soffan va värre, massor värre. Den gick fan inte ut genom dörren och jag undrar hur i hela flatters dom ens fick in den. Den kan inte kommit ihopskruvad som den va. Slutade med att vi fick fira ner den från balkongen. Eller Robin fick fira, vi andra fick ta emot. Och sen få in helvetet i min lägenhet...
 
Tror jag lämnar den när jag flyttar haha. Men nu är dom på plats och tvn är bokad men nu råkar jag ju tydligen köpt den enda laptop utan HDMI ingång? Hur jag nu lyckades med det... Men om jag har tur så vill pappa byta dator med mig, han kollar ju ändå bara Norran och lägger passians.
 
 
Äe nu är jag helt död. Ska göra en macka och se film, imorrn blir det att hälsa på min kusin i stugan vilket jag verkligen ser fram emot.
Tur jag har mina fina vänner som hjälper mig att flytta :) Ska bjuda på lite öl kommande vecka eller så som tack.
 

Hmmmm


Du måste flytta på dig

Ahahahaa ju mer jag lyssnat på den ju mer har jag kommit på att det är låten jag måste spela när jag fått min laddtruck på jobbet, det aset som är 17 eller 14meter midjestyrt och det finns ingen sikt bakåt så vi kommer nog få köra med backkamera.
 
Flytta, flytta, flytta, flytta, flytta, flytta, flytta, flytta, flytta,
flytta, flytta, flytta
Du måste flytta på dig

Vore ju guld om man kunde få just den delen mixad på repeat i några minuter och kan köra över kommunicken. Haha nog för att det inte skulle funka just nu när vi bara har en linje, fast jag har hört både Johnny Cash och Lady Gaga över den, men när vi får vårat kommunikationssystem som det ska vara då vi kan prata med enskilda människor kan man ju köra det över allmänna linjen haha!
 
Nä jag borde nog sova, mycket att göra imorrn. Godnatt peeps.
 

Delad glädje är dubbel glädje

Eller så kan dubbel glädje vara att hitta nåt man verkligen saknat! Och jag fattar inte hur jag ens kunnat missa den..? I några år nu har jag ju sökt min James Dean dvd box och idag när jag va och skulle stöka i bilen så dök den bara upp? Va nästan på väg att grina, de va så skönt att hitta den. Bland de bästa saker som hänt detta året hehe.
 
Kommer bli kul att få he upp alla tavlor igen som stått och samlat damm :) Men först blir det nog en snabbtapetsering, blir ju mindre jobb innan då. Hämta säng imorrn och kanske soffa och ska in på nån affär och kika på en tv som jag ska få i födelsedagspresent sen är det väl rätt beboeligt där.
 
Nåja det känns rätt skönt att köpa massa saker nytt då jag bestämt att det här ska bli nåt nytt i mitt liv. Tex ny säng som är bara min i min egna lägenhet och ingen sambo som kommer sova där. En säng baaaara för mig! Eller annat sovsällskap också men i grunden min :)
 
Vet inte varför jag börjat lyssna på "Flytta på dig". En dålig låt som blir bra?
Och är det nån som vet vad i hela flatters som hänt med min bloggdesign? Den verkar ju ha försvunnit och jag har då inte  vart och pillat nånstans där jag inte ska.
 

Gulle pappa

Höhö han sa nyss att dom hade gjort om Spotify för han fick inte igång det på sin dator.. Problemet va att han aldrig dubbelklickat på nån låt så att det startade, och volymen va helt av. Inte första gången det händer haha :P
 
Nu ska jag ut och se om jag får med mig nå grejor till stan, plocka upp Bella och handla allt sånt där tråkigt som diskmedel och trasor. Hoppas min diskmaskin går koppla in de vore ju guld värt!
Skönt att tatueringen snart läkt klart, vet inte men tycker att den här tog lång tid. Iofs va de ju längesen jag gjorde nån större så de kanske ska va såhär.
 
 

€&/€)/


Be my baby

Vilodagen har spenderats med att klippa gräset. Jävla bräms som bitit mig överallt.. Resten av dagen ska jag börja packa och tvätta kläder. Så mycket spännande har jag på agendan idag.
 
 
No one could steal my love away
I never thought that you could be the thief

Funderationer på kvällskvisten

Eller ja under hela dagen. Idag har jag legat i Bellas soffa i tystnad i 2 timmar och funderat. Tänkt så det kom rök ur öronen men ändå så står jag kvar som ett frågetecken. Jag har funderat på hur folk beter sig och varför dom gör som dom gör, vad man vinner på det. Jag kom som sagt inte fram till nåt så jag har ingen aning.
 
Jag får känslan av att folk verkar sig alltid veta mer om saker än vad jag vet, trots att det handlar om mig. Fast det är ju så i en liten stad, det man inte vet själv det vet alla andra. Men det vore ju trevligt om nån kunde fråga MIG nångång istället för att bara gå runt och snacka skit.
 
 
Det va iallafall skönt att få prata av sig lite inatt.
Meneeee nu lägger jag ner det här för ett tag, jag kommer ju ändå ingen vart. Nu blir det film eller nåt annat mys. Kanske Pearl Harbor så man får både glo på snygga karlar och gråta. Why not?
 

Läget på livet

Just nu är det under kontroll. Inte så "perfekt" som jag vill ha det men acceptabelt helt klart. Jag har gått ur mitt tillstånd då jag skiter i allt och tur de. Det gick väldans mycke mer pengar i veckan än tänkt så nu vet jag inte hur jag ska sy ihop det men sådär blir det ibland. Kunde inte bry mig mindre om nån slagit sönder bilen eller lägenheten brunnit upp i såna tillfällen.
 
Jag ska sova hemma i min säng och det känns sköööönt. Har vart på vift länge nu.
 
 
Om och om igen
 
Regrets and mistakes, they're memories made
 
 
 

Bra att veta

Nr 1 bra att veta, man kan inte lita på NÅN. Okej det kanske finns 3 personer som man kan lita på och resten är bara skit. True story. Visst är det förjävla tråkigt?
 

Bryggarbacken

Överaskningsfesten för min bror igår blev kanon, även om jag råkade spoila den lite med att visa min bil på fel ställe men han hade ju redan fattat nåt :P Men jag åkte iallafall och hämtade min bror med flaggad bil och han fick ta på sig ögonbindel.
 
Elin och Anton lurade han genom att stänga dörrarna bak och vi drog iväg, inne i stan så säger brorsan "SKÅL!" och her bak sin öl hahahaha ååh va jag garvade när han inte fick nån respons. Jag körde då runt han bla 9 varv i rondellen. När vi va på södra sidan stan vid JTs Elservice trodde han vi va på Älvsbacka så jag lyckades bra :)
 
Sen körde vi mot Klutmark, över dammen och tillbaka mot stan där Robin tog över och jag sprättade en öl. Ner till stadsparken då han äntligen fick ta av sig ögonbindeln och där väntade Elin, Anton, Anton och Jens :) Då drog vi på Bryggarbacken. Har nog aldrig ätit på nåt sånt fint ställe i hela mitt liv. Som jag sa till Robin och company i bilen sen "Vafan dom byter glas efter varje ny öl man beställer!" Och dom reagerade med ett "Vafaan?". Som sagt, är inte riktigt van dom där ställena haha.
 
Men gott var det kan jag lova! Vaniljsåsen till efterätten knullade i munnen. Efter det drog vi vidare till Mr Greek och drack öl och körde "toa battle" som jag blev introducerad för.
 
 
Har ingen aning om när var eller hur dom kom på det men orkar inte ta det nu, får bli en annan dag :P Sen kom Robin med das Helga och plockade upp allihopa, vi drog till Elin och Anton på efterfest. Där bjöds det på live musik av Anton. Vid 5 tiden va jag här hos Bella. Roligt att ha en lägenhet men ändå sover jag här :P Har inte tid att flytta märker jag haha.
 
Ska försöka få tag på min bil och mina öl sen får vi se vad kvällen bjuder på.
Adjö!

The one that got away

Verb

sakna
känna sorg eller längtan (för något eller någon man tidigare hade)
Bebisen saknade sin teddybjörn.
Brevet sa: Du saknas av oss alla, hoppas du kommer hem snart!
vara utan någonting
Den här artikeln saknar rubrik.

Besläktade ord

avsaknad
saknad
saknas

Översättningar

känna sorg eller längtan
vara utan någonting
 
 
 
Jag vet inte vad ni säger men bland det värsta jag vet är att sakna nån. Det blir aldrig bra hur man än gör, det blir för lite eller det blir för mycket. Man är i en sitautation man (oftast) inte kan gör nånting åt. Och även om man gör nåt åt saken kan det ändå bli fel. Fel fel fel. Rätt så maktlös.
 
Och det finns så mycket att sakna. Gamla tider, gamla vänner, ett husdjur, ett ställe, döda personer, nära och kära som är långt bort, när och kära som är nära men ändå långt bort. Ja så kan det vara. Vet inte ens vart jag vill komma, kanske bara ordbajsa lite före sängdags.

Ska vi gå hem till dig eller hem till mig eller var och en hem till sitt?

Otroligt skönt att få krama om brorsan idag! Även om han ser ut som en taliban haha.. Ingen som vart i samma sits kan nog förstå hur det känns att ha han hemma för ett tag när man läser om attacker och sånt.. Inge vidare rolig situiation men nu får jag rå om han i 3 veckor :)
 
Jag fick en blå sten av han format som ett hjärta. Just för stunden minns jag inte historien bakom stenen men ska fixa ett halsband till den :) Mamma och pappa fick en skitcool fruktskål eller vad man ska kalla det, ska komma ihåg att fota. Tänk att nån suttit och snidat den, helt sjukt. Kostade säkert bara 50 svenska kronor också..
 
Han har visat bilder och berättat om tiden hittils och ja nog har man det bra kan jag säga.
 
Sen for jag och Fredrik och käkade på nya grillen brevid mitt nya hem sen hjälpte han mig igång med internet, eller till hälften iallafall men det va ju snällt :)
Jag avslutar kvällen med bullens och en iskall öl. Har mycket på agendan imorrn, flytt grejor på dagen och överrasknings fest på eftermiddan :)
 
Föresten kan jag ju inte rekommendera att köpa Iphone, har nu suttit hur länge som helst för att kunna lägga in bilder på telefon från datorn, eller redigera dom jag lyckats lägga in en gång för hundra år sen men jag fattar ju fan noll. Tacka vet jag gamla goda tiden med en dumb phone :)
 
Nu ska jag fortsätta se Tillbaka till framtiden, den bästa triologin någonsin.

Jamen just de ja

Tagit tummen ur röven idag och fått saker bortgjort. Körde grejor till stan, packat upp lite glas och vart förbi EM och bokat en säng. Men det blir nog inte förän åt veckan jag flyttar in för jag hinner icket hämta soffan i veckan och de kändes väl lite tråkigt att bo där utan sittplatser.. Och tv måste jag ha, men de ska jag önska mig i för tidig födelsedagspresent.
 
Så de blir lagom till nästa lön jag bor där, kommer nog vara välkommet.
Nu ska jag smörja tatueringen och vänta på att min bror kommer hem så jag hinner säga hej innan jag ska till stan igen och äta lite mat.
 
4 juli, första gången jag hängt min tvätt ute i år. Det är ju fan skandal. Sen kanske jag måste sätta mig och räkna lite pengar haha, går åt fort nu., Adjö.
 
 

Resten av ditt liv

Jag bara undrar, sover man verkligen bra om hjärnan går på högvarv och man drömmer en massa? Känns inte som det. Nu måste jag vakna till liv iaf och göra bort lite saker. Jag har en soffa som måste hämtas och inte den blekaste aning om hur man her fast draget på bilfan. Tur att bror min kommer hem ikväll eller imorn!
 
Huuuuuuuuh.
 
 
 
 
 

Jag har slutat känna fast det fortfarande känns

Borde kanske sätta lite fart snart och flytta men jag har så mycket annat att göra i veckan. Men om jag lix ska kolla på sängar imorrn kan jag ju åka förbi med lite skräp.
 
Kvällen har gått i vilandets tecken, sett According to Jim haha. Poppat popcorn och nu ska jag avsluta med en iskall Norrlands. Jag gillar inte att vara själv just nu för då måste man tänka, eller måste måste man inte men man gör det ändå.
 
Aja nu tror jag att min bror är på svensk mark iallafall! Godnatt eller nåt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

White trash

Livet ter sig inte alltid som man tänkt sig. Typ som att ciggen är slut och bilen är nån kilometer bort, eller tatuerings gischet är nån mil hem.
 
 
Det skiter jag i, på torsdag smäller det, kommer bli kanon :) Grinat som en idiot idag för att bror min ska här och lite annat, men va ska man göra när det dyraste man har kommer hem på lite ledighet?
Då bli de syskontajm på torsda :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
g
 
 

RSS 2.0