Huga

Sååå trött, har vart de hela dan. Va är de som händer?

Har iallafall nästan bestämt mig för att åka upp till Lule imorrn och stanna till onsda eller torsda. Tänkte snäppa in en sväng i Pite också på vägen hem. Kanske blir en tidig kväll, måste upp tidigt imorrn och städa ur mitt bagage.
Tjingeling!

What up

Har sovit hela dagen. Vet inte va de är, mått dåligt och va på väg att spy. Har bara vare vaken för middan och sen sovit fram tills 22 tiden. Va bjuden på kalas men har inte ens orkat svara på sms:et, så slut har ja vare.. Nu har ja fått igen nå krafter, startat en tvätt maskin och duschat.

Får väl se om de bli mer sömn.. Sitter och tänker på va jag ska äta till frukost och jag har bara kommit fram till att den ska innehålla smältost. Kan ju knappast bli bättre!


En karl som får mig att vilja bli lesbisk

Jag förstår inte varför vissa män har så jävla svårt att förklara saker utan att göra det så att man känner sig totalt dum i huvudet. Jag kan fan inte mycke om motorer och det kan jag erkänna, trots en massa timmar i garage så verkar det bara inte fastna.. Eller vissa saker gör det, men vissa inte. Dom får mig att vilja bli lesbisk.

Men då finns det dom jävla karlarna som dumförklarar en istället för att ge en tips och hålla god min. Alla är inte födda med en självfallenhet för att skruva.

Tacka vet jag mina vänner som kan förklara för mig hur hjulet är runt i bra ton, om jag nu skulle undra..



Skiträdd

Blev ingen vinst men inget att lipa över, det löser sig :) Dessutom så är det hemmakväll, skönt :)

Igår så snubblade jag över filmen "Vem satte dit Roger Rabbit", det var ett quiz som handlade om Disneys tecknade filmer (fast frågorna va väl kanske till 80% om deras animerade men men) och då kom det upp. Och tamefan, den filmen va jag skiträdd för som liten. Eller inte själva filmen men en karaktär vid namn Judge Doom. Igår va första gången som jag såg ett klipp från filmen sen jag kanske va... Jaa under 5 år iallafall.

Då får jag se att det är Christoffer Lloyd som spelar den karln som gjorde mig så rädd. Blev lite förvånad eftersom jag verkligen gillar han, speciellt i "Tillbaka till framtiden" triologin.

 

Om jag inte är helt ute och cyklar så är det tillochmed den här scenen som skrämde livet ur mig. Tänk va tokigt de kan bli ibland :P

 


Jaha

Råkade sova nästan 12 timmar och skulle nog kunna sova några till. Sååå med andra ord så blir det nog hemma kväll. Orkar inte byta kläder, duscha, sminka, fixa hår. Däremot ska jag snart öppna en riktigt kall Norrlands Guld till hockeyn :) Kommer bli grejor det!


Tjopp sa de

så va ja i Pite. Robin hade tråkigt så vi drog dit. Plockade upp mitt kusinbarn Emma som hängde me ut :) Vi glodde mest på folk och pratade om roliga saker. Sen va de otroligt kul att ses igen! Ja fattar inte, de är verkligen inte långt till Pite men man är aldrig där och umgås med folk... Å andra sidan är ju inte folket här direkt heller så de jämnar väl ut sig :P

Men har tänkt försöka ta mig till Emma nån helg, kanske i slutet av månaden eller så :)
Hon berättade en jävla efterbliven sak ikväll haha. Hon tog körkort i... somras kanske? Sen dess har hon kört kanske 50 mil. Då började ja fundera på om vi va släkt, men sen berätta hon att hon sutte skitförbannad på bussen med en hel grillad kyckling i väskan som hon sen slafsat i sig där :P Så ja, vi är nog släkt :)

Nu ska ja dricka upp min TGIF öl och sen ta en dusch. Imorrn tvättas de hela dagen och så är de hockey så de blir länge innan jag kan göra det då, och lär inte stå ut med min stank hehe. Är visserligen bjuden på hockey och party i stan men äääe.. Lutar åt att stanna hemma och spara lite pengar :)

Natti folket!


Väääldigt gammalt kort!

Äntligen!!!

Från Lönnebergaskinka reklamen! Den kom nyss ut såg ja, de va på tiden :)

 

 


Godkänd

Blev betyget idag på hälsoundersökningen, när jag väl hittade dit dvs... Blev en riktigt undersökning med drogtest och hela skiten istället för den där mesiga jag gjorde i Byske i vintras..

Synen va perfekt och även hörseln så de känns ju skönt att gamm ögona fortfarande är lika bra som när jag tog körkort för 5 år sen. Blev även förvånad över att mina lungor va så bra. Dom va större än om man jämför med tjejer i samma ålder och samma längd, trots att jag röker. Blodvärdet va lite dåligt men hon sa att de kan gå fixa om man bara börjar dricka mer.. VATTEN va hon noga att påpeka :P


Men än är det inte över, ska tydligen på en läkarundersökning sen ska jag få en kallelse till röntgen av lungorna. Är standard för alla.

Efter de drog jag på Obs och handlade med pappa sen blev de Byske för lunch med Robin, Dennis och Johan. Kul att träffa Johan, va inte igår. Hem och se film, eller ja, sova film. Sov stenhårt så pappa trodde ja va död haha.
Får väl se vad kvällen har ett erbjuda, verkar inte vara mycke direkt...

Hahahaa Big Steve jagar björn och älg med luftgevär ;P Kul att han råkade hamna

just i Skellefte:)


Hur tänkte jag?

Mmm hur tänkte jag när jag tyckte att det va en bra idé med hälsoundersökning kl 08:45, när jag nu i två veckor somnat kring 7 på morgonen...  Måste dessutom till Boliden så det blir start en timma före jag ska vara där. Men till veckan ska jag vända dygnet har jag bestämt, nu är jag less. Det handlar inte om att jag inte lägger mig heller utan att jag inte kan somna hur trött jag än är.

Hur som helst, en värdslig sak, det löser sig! Mina pyjamasbyxor har fått godkännande att dom inte ser ut som såna så därför stannar dom. Va dessutom till stan idag och köpte fejk uggs. Dom ser såååå sköna ut, har dock hört att dom är livsfarligt halkiga på vintern.. Det återstår väl att se.


Sen sitter jag och velar om jag ska till Lule i helgen eller inte. Hade ju hoppats på halloween fest men det verkar vara dött överallt? Sen är det ju derby på lördag, vet inte hur Linda har det med kanaler.. Iofs var det huvudmatchen så man slipper ha sportpaketet.


Äh ordbajsning bara, ska läsa lite skit sen lägga mig i sängen och hoppas på en dejt med John Blund.
Ps. Kan råda alla att byta lösenord på Facebook, blogg och hotmail, och se till att det är olika till varje grej. Ingen går säker längre har jag märkt!















Ovana

Mmm har gett Hasse en ful ovana, och allt är mitt fel. Har börjat bli så att om man sitter på soffan och ser jävligt söt ut medans jag äter vid bordet så får man alltid smaka... Eller slicka tallriken... Måste sluta med det.

Såg Dirty Dancing i natt för första gången.
Skulle haft spela Monopol också..

Passion for fashion

Heh jaa de blev en liten vända på stan idag, men jag höll hårt i pengarna. Stod och velade om jag skulle köpa eller inte, men sen tänkte jag att nääää men då vet ja vars de finns iallafall. Tur att jag har dåligt minne så då behöver jag inte sakna nåt heller :P

Köpte två mjukisbyxor på HM, som tydligen va pyjamasbyxor??! Enligt kvittot iallafall. Ska pröva och se hur dom ser ut, ser de OK ut så stannar dom. Är helt vanliga svarta så ser inte ut som pyjamas iallafall. Sen en eye liner från MUS där ja hade kvar pengar på presentkortet.. Å sen mina galgar!! Nu jävlar ska de hängas kläder!!


Blev ap trött helt plötsligt, kanske lägga sig i soffan uppe och sova en stund. Tjingeling!

Skit

Såg nån minut av Paranormal Activity och satan så skvätträdd man kan vara. Blir då inte att sova än på en stund iallafall.. Fattar inte vad som hänt, älskade skräckfilmer som yngre men nu ser jag en per år ungefär. Imorrn hade jag tänkt pallra mig till stan. Hittade mitt Make Up Store presentkort och har för mig att det finns pengar kvar på det, sen måste jag köpa galgar så jag rymm nå kläder och allt slipp ligga på hög.

Har iallafall kommit till insikt om två saker:
1. Jag saknar nån. Ja det tog ungefär 1½ år innan jag faktiskt börjar känna att jag saknar nån.. Men tror de mest är att ha nån att mysa med såhär på hösten. Det löser sig nog :)

2. Jag känner mig fruktansvärt bråksjuk. Kanske därför jag saknar någon att bråka med? :P Får väl kanske bege mig ut i helgen och bråka med folk haha.


Ovänner

Mmmm jag och kissegubben är inte vänner efter en incident i morse... Hur mycke ja än tycker om han så kan man inte va vänner jämt. Det går nog över snart ändå.

Tråkigt med förlust. På freda ska jag på hälsoundersökning inför gruv jobbet. Då jag gjorde en i Januari inför att ta C kortet så va ja frisk som en nötkärna, men kanske därför att vi gjorde ingenting typ. Kollade syn, blodtryck sen typ inget mer, medans dom i min klass som gjorde sin i stan fick göra både blod och pissprov. Antar att de är drogprov den här gången men det kommer jag klara galant iallafall :P

Hoppas på sömn inatt, ska pröva de klassiska med varm mjölk och alvedon.

Tokig

Ja jag blir tamefan skogstokig snart...

Hur som helst så blir det midda nu, sen hockey, sen ska ja tjura.


När firar man halloween? Eller de vet jag, men när har man halloweenfest? I helgen eller nästa?

Tabu

Jaa jag har vänt dygnet åt helvete igen, men börjar faktiskt bli lite trött nu så förhoppningsvis kan jag sova inom en snar framtid. Ska upp och glo lite på Baby Blå, kanske sno lite grejor från den till Våfflan.

Hur som helst, det jag igetligen hade på hjärtat, efter att ha läst lite på Flashback, så önskar jag litegrann att det inte va så mycket tabu med att röka inomhus. Hur white trash det än må vara så är det en speciell känsla av att tända en cigg inomhus, utan att måsta gå ut och frysa röven av sig. Visserligen funkar det ju på sommaren, men så får man inte göra längre. Det har rökts i vårat hus för det har jag sett på bilder och vet ju hur som helst att farfar va rökare..

Jag hade faktiskt velat vara med på den tiden man fick röka på krogar, men kan ju definitivt hålla med om att arbetsmiljön måste blivit bättre efter förbudet + att man inte behöver vädra kläderna när man kommer hem för annars stinker hela huset rök..


Men ja nog är det lite speciellt att tända en cigg inomhus....
Skulle väl aldrig falla mig in nu.. Eller jo, om jag befann mig där det är ok. Äh ska försöka sova en lill stund :)


Tragiskt tragiskt

Jag är väl kanske inte världens största fan av Malå, men nu när dom kanske tänker dra in ambulansen där... De är för fan människoliv vi pratar om. Dom gör ändå ca 40 uttryckningar per månad, de är mer än en per dag. Men näää, klart vi ska dra in på vården...

Jag tror inte Malå har nån framtid utan ens en ambulans, hur många kommer att välja att flytta till en ort där närmaste ambulans är flera flera mil bort?

Ja de är jävligt illa, tycker jag iallafall.

Filmer!!

Innan jag sätter igång Desperata Hemmafruar så måste jag ju bjuda på några filmer som ja la upp i lördags, hade totalt glömt bort dom!

Jag och Bella har lite fylle prat i Boden efter Eva Eastwood, Refreshments och Boppers förra året



Två filmer med jävligt fin sång. Haha fyfan, vill dö när ja hör de där :P De blir då ingen Idol

av nån av oss :)

 

Dödar Isabelles gamm Merca på nyårs 2008. Första (och enda?) gången jag

burnat med en bil.. Tror jag :P


Jamen dåså

Hupp ska strax uti ett av garagen och leta en pall, annars hade ja inte mycke på hjärtat. Snart bara en månad kvar till jobb, de känns bra, förutom att jag skulle tro att lönen för December kommer i Januari, men int mycke att göra åt.


SNYGG!

Några saker jag inte förstår med USA

Ja så här kommer dom utan inbördes ordning.

1. Skor inomhus? På heltäckningsmatta? Varför?! Har man alltid på sig ytterskorna inne, eller byter man till inneskor?

2. Fralla till lunch/middag?
Varför äter dom två torra äckel frallor till lunch eller middag? Så jävla mycke energi kan man knappast få från dom. Frallor = frukost.

3. 1800CHEATERS? Hur går det till när dom säger i tex programmet Cheaters: Call 1800-CHEATERS. Ringer man efter bokstäverna på telefon? Eller va? Fattar inte.


Om NÅN har svar så svara gärna för de här har ja funderat på ett tag nu..



Pall

Råder sorg i detta hushåll. Först så va det den bästa kniven i huset som gick sönder, den såg inte mycke ut för världen men satan, den va vass. Går knappt hacka grönsaker med någon annan....

Och idag så braka pappa sönder pallen i duschen haha. Ja vi har (numera haft) en pall i duschen nere som ja gissar är ifrån på den tiden när mamma kunde gå någorlunde och använde duschen nere, sen har den bara hängt med sen dess. Där har ja spenderat många trötta timmar, men ikväll så braka den när pappa duscha och han sa att han låg där som en ostkrok hahahahahaaa! Så ja, det råder sorg. Den bästa pallen och den bästa kniven är numera borta och jag har som uppdrag att hitta ersättare.

Föresten så har ja nu laddat upp en hel bibba fylle filmer på youtube. Delar med mig av dom imorrn eller nå sånt :)


Sunky skrattet

En färsk film från när vi sprängde saker med raketer för nån vecka sen och Sunky gör sitt fula garv höhö


De bidde inget

Nä de blev inge Go Getter för mig. De va jävlart fullproppat såg de ut som utanför så ja sket i det. Gick på Calles en sväng med Bella, men sen skulle hon gå in på Coasters iallafall så följde me dit och hade turen att ja sprang på Johannas karl Alle, och de va just i slutet av spelningen så då for vi på Krysset istället. Sen plocka vi upp resterande folk och sen bar de av hem.

Hade ändå en trevlig kväll, lite kall men överlag bra :) Nu ska ja strax hoppa i säng, slagit av telefon så ja inte blir störd heller. Gonatt :)

The Go Getters

Jaa de blev att fara ikväll. Då kan jag lägga till dom på min lista, så nu saknas bara Jerry Williams av "dom stora". Har då sett Eva Eastwood, Boppers, Refreshments, John Lindberg Trio och Jerry Lee Lewis. Sen finns de ju mindre okända band man skulle vilja se också :)

Ska dra åt stan och handla sen hem och göra mig klar och sen glida mot stan. Blir chaufför åt Johanna också :)

TGIF

Mmm så var de freda igen. Go Getter ikväll på Coasters, sitter och velar om man ska fara eller inte. Å andra sidan har ja inget för mig, men käntes drygt att trängas med massa onykter folk för ja ska dit nykter. Men men det löser sig nog :)


Haha pappa är för söt ibland. I onsdags så fråga han "Varför funkar inte spotify?" :( Jag gick till hans dator, istället för att dubbelklicka på en låt så att det skulle starta så satt han bara och tryckte på play knappen. Haha ibland är inte teknik hans starka grej :)


Aik katt

Ogillar laptops men älskar webcam :) Här är jag och Hasse när vi ser hockey :)






Men kuk

Sitter och ångrar att ja inte for på hockeyn ikväll. Pappa erbjöd sig att bjuda men när ja pratat med Robin och allt som rann ut i sanden så sket ja i det.. GÖÖÖH!

Nu ska ja gå och snöra ihop en röra med creme fraiche, rödlök, röd rom och rökt lax och njuta till i andra period.


Faaan

Flänn flänn

Ja jag har vänt dygnet helt åt helvete. Förstår inte varför, de går bara inte sova helt enkelt! För trött de är ja, men de ska tamefan inte gå somna..

Hur som helst så va ja nyss just sådär påväg att glida in i sömnen kände jag, men just precis då så hör ja gamm senil katten skrika utanför min dörr och då är de bara stiga upp och släppa ut han. Han ger sig aldrig. Skriker högt, länge och hoppar på dörrhandtaget tills man blir vansinnig. Och får han inte gå ut så sätter han sig väl och skiter inhomhus nånstans eftersom han inte går på katt toan. Så då va de kört.

Funderar på att försöka hålla mig vaken nu eftersom ja lix ska måla elementen klart idag.. Får väl se hur de går..

Satt tidigare i natt och skrev upp en massa godis som ska inhandlas på Biltema åt Våfflan. Landade på en cirkus 6500:- och då är de bara delar, inget annat inräknat. Då har ja allt som är mest nödvändigt uppdaterat. Visst de går lite pengar men vafan, eftersom de verkar vara original fjädrar och dämpare på, och dom har hålle i ca 25 000 mil på 38 år, då har ja ju automatiskt några år till där.

Fast tanken är väl att han ska rulla förevigt hehe, men man vet ju aldrig vad som händer. Min plan är väl att få allt gjort innan besiktningen i Maj nästa år. Har önskat mig hjälpen med det av broder i julklapp.


De blir nog bra. Nu ska ja äta bajs eller nått. Pissväder ute, blir varm choklad och mackor till frukost!



Söker en låt

Vet att ja borde sova men men. Iallafall så lyssnade ja på Rock klassiker för första gången ikväll och satan va bra skit de va mot för jävla Bandit. Hur som helst så körde dom Piece of my heart, men de va inte den "vanliga". För att göra de enkelt så slänger ja in den här under.

 

Ja hur som helst så va de inte den versionen, men ja har försökt kolla runt lite nu och ingen annan version stämmer heller med den ja hörde, finns enligt Wikipedia några som har gjort den. Ingen av dom stämde, förutom kanske en av dom... Men de va en live version.

 

Kan de va Janis Joplin men med en annan version? Nån som har nån koll?

Kollade på Rock Klassikers lista över 666 låtar, där fanns den med men det stod Janis Joplin på den.. Såå nån som vet vilken version jag kan tänkas mena? Melissa Etheridge kanske.......?


Smart

Tryckte nyss i mig en energidryck... Men ja va törstig och ej sugen på vatten så man tager vad man haver. Va lix uppe till 6 snåret igår morse. Inte med flit men gick ej sova.

Ikväll så har ja vart på brandstation. Robin sa bara att han skulle skruva koppling, fattade inte så mycke men for dit och va arbetsledare dvs Robin skruvade och ja satt i min gröna tältstol brevid. Haha han hade nog ändå ingen större nytta av mig då jag inte når så långt under lyften. Bella kom också och arbetsledade ett tag. Brandmännen skrattade gott när vi satt där på varsin stol :P Så ja, ja har väl vart där sen halv 9 tills nyss. Plockat lite bultar som falle i golvet, hålle upp mellanaxeln och sutte.

Undra om man kan söka jobb som BARA arbetsledare?

Ja tänk om man kunde få ha en sån fin maskinhall som på brandstation. Snyggt och prydligt, men ändå en verkstad. Luft hit och dit, avfettning i slang. Mjaaa drömma kan man alltid.

Hade tänkt "gå fel" och kanske råka stöta på nån snygging men hade ju mitt arbete att sköta..
När jag for så stannade en vakt bil på E4:a och glodde på mig. Vafalls!

Count on me

 

You can count on me like one, two, three


I'll be there and I know when I need it


I can count on you like four, three, two


And you'll be there 'cause that's what friends


Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh


Vad är det här

En tant på 91 år utvisas, dessutom är hon svårt sjuk, men dom andra odågorna som kommer hit och bara ställer till med skit, nä dom ska vi behålla här! En fyraåring mördas och allt annat helvete. Ja borde sluta se/läsa nyheter för min egen skull. Vart fan är världen på väg??

Skönt x2

Skönt att ja faktiskt tage upp hockeyn igen :)) Senast ja va på Västra Stå va när ja gick i högstadiet så de är väl en... minst 7 år sen. Har inte vart dit sen dom byggde ladan, men när ja gick BF så va ja en av dom få som visste hur nya ladan och badhuset skulle se ut :P Vi va nämligen på studiebesök ett tag innan allmänheten fick veta :) Så de va ju fränt :P

Men ja, ja är ingen sån som MÅSTE se varje match. Råkar ja somna och sover igenom så shit happends, men kul med en ny hobby iaf :)

Ikväll så har ja faktiskt turen att ha båda mina odjur i min säng :) De går, har prövat förr men då måste ja sova i mitten och sen ha en katt på varsin sida :P Men de är de värt :) För ja älskar mina fula djur :)

Satan va skit

Eftersom ja lagt LCHF på hyllan till slutet av månaden så har ja passat på att äta dåligt. Och fyfan va bra man mår utan all skit. Har ätit fläsk och makaroner, chips, godis, glass osv osv. Inge fel på fläsk men allt de andra. Magen har ju jävlart kaos! Mådde mycke bättre när ja körde stenhårt LCHF. Längtar nästan till slutet av månaden :P

Tur att julmaten är rätt fet haha. Men ja har alltid vart sån att är de jul så är de jul, då ska de fan int int nån jävla smal mat. Kommer äta potatis och allt de som hör till. Ska de va så ska de va..



Ps. Lyssnade på Desteny's Child igår, vilka minnen haha. Bootylicious FTW!

Skönt

Stängt av telefon om nån fyllskall skull ringa. Ikväll så har ja tvättat mina über fula vinterjacka, ätit palt sen blev de hockey med mamma, pappa och kisse. Och ett glas vin. Ett stort glas hehe. Men ja de är inte fy skam att göra bort de mesta av tvätten på en lörda kväll heller :) Visserligen är jag inte nykter, men inte full heller. Och inte ute på stan och skämmer ut mig. Käntes lite skämmigt när ja va ut och körde strax efter ja fick igen körkortet och fick en kommentar av en kompis "Va konstigt att se dig nykter en freda kväll!"...

Men ja är inte full heller. Bara sådär lagom rund under fötterna ;) Vilken bra match! Aik dominerade hela första och vilka bra domare. Man har ju sett matcher där mötande laget gör solklart fel flera gånger men då verkar dom hata Aik så dom skiter i det. Och vilken klack som fanns på Hovet. Snyggt jobbat av Eriksson och Forsell hehe. Dock är ju fortfarande power play dåligt, men riktigt bra box play.
Skönt att vi kom upp på första plats, nu är ordningen återställd. Och att Lule tattarna åkte ner.. :))


Resten av kvällen ska ja bara hänga tvätten och ta en förtjänad dusch för ja luktar fan inte godis haha. Halvser "Benknäckargänget" och hade för mig att Burt Reynolds va me och visst fan hörde jag han direkt :)
Trevlig kväll!


Kanske tar en svängom me den brända grillkorven ikväll ;)

Ha ha

Dör lite varenda gång ja ser dom här filmerna. Kolla in alla Tv Sovjet :P

"Tjusigt"

 

Jaja idag har ja iallafall kopplat ljus. Eller jag ljög, Robin har kopplat och ja har stått brevid och vare konstig för att ja va så trött. Men är väl bäst att vara ärlig, fattar inget av el och hatar ändå att dra det hur som helst. Vill helst inte ens byta en lampa.. Men nu har ja 8 ljus iallafall, men tills den andra generatorn är på plats så får ja nöja mig med 5 eller 3. Å andra sidan kom ja på att om ja möter nån riktig nöt som vägrar blända av, då är de ju bara tända alla 5 sen alla 3 i bara nån lillstund, de lär inte bilen dö av :)

 

Jag och Robin har kollat läget i stan ikväll och Robin sa fan de fulaste ja hört på länge.  "Fy fan va ful bil! Ser du?! Ser ut som en utsmetad jävla bulle!!". Vadå utsmetad bulle??! Haha dog lite mer när han kläckt ur sig de där. Han såg föresten ut som en femåring när han satt och spela dator när ja kom dit, "jaa en väldigt stor femåring" hehee..

 

Nä nu borde ja sova. Har inte planerat nått imorrn. Grapparna ska visst dricka öl men ids inte. Eller är för snål rättare sagt. Blir nog va hemma, se hockey och dricka lite vin. Gillar när man är som precis lagom rund under fötterna, sådär att man inte vaknar bakis. Det är bäst.

 

 

 

Kommer bli grejor de där. Skulle bara tryckt in en till på kofångaren och om nu pappa ids byta sina big knickare mot nå andra blåa han har i garaget så har ja då tre till att använda om ja villl. Borde byta ut den i mitten fram, den spökar. Har funderat på om den är grinig för att den sitter på fel bil, satt ju nämligen på blåen från början hehe...

 

ISBALLE! Påminn mig om att komma ihåg att ta me mig pluntan och glasen som ja lovat Johan för kofångaren. Ska ju upp till Lule i slutet av månaden så då kan ja svänga förbi :) Om du inte är och föder bebis dvs :)


Underbart

Började dagen med att få fantastiskt underbara nyheter och de är nämligen att Linda väntar tvillingar :)))))) Tårarna låg och balanserade när hon ringde imorse. Oj så jävla kul! Linda kommer bli den bästa mamman till dom alla tre :) Hon sa faktiskt förra veckan när hon va här att hon kände sig så stor så undra om de inte va två därinne... :)

Dock är de ju rätt tidigt och gud förbjude att något skulle hända, annars blir de dubbeldop nästa år då :) Måste inhandla mer Meduza kläder åt dom då haha :)

Nä nu ska ja sova en stund innan ja ska åt stan och bländas me mina nya ljus. Fast ska nog byta ut ett av de i fronten, jävlas för mig och vi förstår inte varför..

Vilken freda :)

Nöt

När ja läser igenom mina inlägg så måste ja slå skallen i väggen ibland. Ja skriver verkligen konstigt ibland, precis som att alla fattar. Skriver om nånting men utelämnar en massa information så man förstår säkert ingenting. Fast å andra sidan så skriver jag ju inte för nån annan än mig själv igentligen...

Aja om ja börjar skriva saker som ingen fattar nåt av så kan nån hojta till.
Ja just de ja, sova va de ju...


Tänk om man fick se såna här ekipage i Sverige :)))) Fast skulle ja möta
ett sånt här uppe skulle ja nog köra av vägen :)

Stackars jävel

Såg reprisen av matchen, faan braaaa. Lule har inte vunnit en match i Skellefteå sen 89. Lite kul.


Men sen kom ja att tänka på den stackars jävel som grävt av den där kabeln i södra Sverige. Som ja förstått de så for väl inte all internettrafik men för många. När ja gick maskinförare så berättade Erling att gräver man av själva "huvudkabeln" så får man betala jävla miljonbelopp för förlustintäckter av reklam och sån skit. Sen sa han även att när dom gjorde om E4:a mellan Byske och Skellefte så gick de ju nån sån där kabel där.

Den ska ligga på ett visst antal meters djup men den låg bara kanske 50 cm under jord eller va de nu va. Hur som helst så låg den inte på djupet den skulle. Jäävligt bra. Lite annat kul är att för lääääänge sen, kanske på... 50 eller 60 talet så grävde dom en stor bassäng på våran gård som tillhör Snickeriet (eller ja, medans de företaget fanns då) för om de skulle börja brinna osv. Då grävde dom av en kabel så hela Norrbotten blev utan telefon haha. Eller ja de blir ju från Ostvik och ända längst norrut :P Så tokigt de kan bli.


Ska försöka sova, upp tidigt och handla med pappa sen till Robin för att dra klart alla kablar till extraljusen.
Natti.


Kuk All Tele

Rejsade jävlar hem från stan för att hinna se hockeyn och då fan funkar inte skiten för att nån grävt av en kabel så att all kommunikation norr om BROMMA fungerade inte.............. Så de blev Förlunda - HV71 på tv sen direktrapporteringen från Norrans hemsida. Funderar på att se reprisen som börjar kl 22 eftersom de kom igång nu vid 21:30 men risken är att ja somnar. Ville så jäävla gärna känna stämningen.


Men men de är väl inte allt här i livet. Imorrn har ja iallafall 8 extraljus på bilen hehe. Men kommer ha två strömbrytade så antingen köra dom tre i fronten eller 5 på taket. Måste ha en till generator om de ska gå driva samtidigt men tror nog jag kan blända lite ändå ;)

Kanske borde fara ut och blända Lule tattarnas buss så dom kör av vägen och sprängs. Haha nä nu va ja dum.... :)

Aldrig får de vara bra. Först kom nå dåligt, sen kom nå bra, sen kanske de kom nå dåligt igen. Vill inte att livet ska va en dans på rosor, men aldrig få de vara bra. Men de är klart att de dåliga är posetivt för andra människor så på ett sätt vill man glädjas, men de blir inge bra för mig.

Va på väg till stan för att köpa glass och tröstäta men de blev inte av. Far åt stan imorrn istället och kopplar extraljus. Får väl köpa glass då.

Fan..

Jag måste ringa Carina, får inte glömma de

Skulle på kiosken igår me Robin men då upptäckte han att han glömt sin börs så vi for till stan. Visar sig att han troligtvis grävt över den me hjullastarn så de sög ju! Men men shit happends, int mycke att göra åt.

Måste bli bättre på att äta, har inga regelbunda tider längre. Igår åt jag min första macka på jaa.. Ja vet inte hur längesen de va sist. Har inte ätit makaroner, ris eller spagetti på ett jävla tag heller. Har lagt LCHF lite på hyllan för stunden eftersom ja måste va nykter och ta tag i det. Eftersom det funkar så är det helt klart värt. Ska upp till Lule och hämta en cross trainer, tänkte ge de ett försök eftersom ja hatar att vara ute och gå och ingen ekonomi finns just nu till gym kort. Sen känns de konstigt att trycka i sig fett utan att röra på sig, så i slutet av månaden så tar ja upp de igen på allvar :) Men som sagt så funkade de den lilla stunden ja körde stenhårt. Kommer bli grejor de här!

Hinner nog fiska fram nå smaskiga recept till dess.
De va längesen ja bjöd på nå random biler så tänkte göra de nu :)


Mina odjur ♥


Blåen :)


Upptäckte igår hur lika en tidig 240 är mot sen 140. Den till höger är en 244 :)




Lasten till Dannemora


Vackert se naaanting ;) Förutom min parkering kanske. Har märkt att när man gör
hor parkeringar så är de ingen som vill ställa sig brevid en. Jätte bra om man vill spara
en plats till sin kompis :)


Trött katt :)

Nu jävlar i min låda

har ja fan rört på fläsket. Eller ja har bytt däck haha... Men å andra sidan så tar de en jävla tid att byta till vinterdäcken. Dom vägrar kliva på så man måste sitta och korrigera hela tiden, summa summarum så tar de en stund.. Men nu är de gjort. Har tillochme kollat trycket i dom. De är nått som ja nog aldrig gjort sen ja ens köpte bilen, är sånt där som ja glömmer. Men nu måste ja börja komma ihåg, hade bara 1 bar på två av sommardäcken haha ajsing bajsing.

Sen i veckan ska ja göra klart för vintern och bla städa ur bagaget. Har fortfarande gamla toppen liggandes där och den bytte brorsan förra vintern jöhö. Och så måst ja ju ställa in olja och lite annat i kupén. De är minuset med bilen att bagaget fryser igen på vintern och kommer nog inte kunna göra nåt åt de nu heller.

Men ja överlever nog :) Nu dags att planera midda sen får vi se va som sker åt kvällen.
Kanske åker till stan och kollar upp om de går koppla in 5 extraljus på taket, då behöver ja inte vara mörkrädd :) Fast dom tre där fram åker då :P

98e4547477


Djurvän, någon?

Ja är det någon som vet vars man kan köpa en trimmer, antar att de finns såna för både hund och katt, som är billig och BRA? Har kommit till insikt för längesen att ja måste skaffa en trimmer själv då Hasse får tovor på en halv sekund. Spelar ingen roll om ja kammar, går han ut när de är blött ute så är de kört.

Sååå är de nån som vet av nått ställe som säljer nån billig och bra?


Pruttballong

Fattar ingenting. Åt nå kött till midda som pappa gjort, de är nå rester. Just då ja ätit klart så börja de klia som satan överallt. Eller ja mest på halsen och nacken. Nu är ja ju inte allergisk mot nåt så vet inte hur en allergisk reaktion känns men kan tänka mig att de va nått sånt. Fan skumt.

Ska fortsätta se matchen fast AIK har så pinsamt power play. Men å andra sidan skulle ja inte kunna göra de bättre själv ;)

fdi

Ja så va helgen över igen. Blev en krogrunda i lördas och nu har ja vart på krogen två helger i rad, de är en gång för mycke. Brukar ju vanligtvis dröja minst 4 månader mellan varje besök så nu är det slut. Tycker inte de är kul, man blir bara dum i huvet och slösar massa pengar.

Jaja men Bellan va iallafall här igår och installerade Sims 3 så gissa vem som satt och nötte flera timmar igår hehe. Glömde totalt bort tiden men de brukar va så för mig, ja spelar som en galning i några dagar sen glömmer ja bort de, så att så farligt är det inte. Har ju ändå "lov" fram till 28 november.


Men men hade tänkt haka på trenden att lägga på vinterdäck idag eller imorrn. Måste beställa ett nytt Visa kort för chipet på mitt håller på att jävlas, och ja vet inte hur dom gör om mitt kort slutar funka så fort beställningen kommit in, men hur som helst så hade ja inte tänkt använda bilen i veckan. Och kanske är lite tidigt me vinterdäck men helt plötsligt så är backen vit, och så ska man fara iväg på nått bråttom och har sommar sulorna på. Har ju ändå snöat bara några mil härifrån så bäst att passa på.

Byta däck va de ju.. Fast ja är lat, orkar inte nu.

Baby you're a firework

Drog till stan igår, höll på att avlida av tråkhet. For till Robin, sen vidare till Sunky och sen for vi ut. Plockade upp Fuling (Ugly Boy) och hans rakter. Letade saker att spränga och tillslut hitta vi en hög me grovsopor så där vi va tattare och tog saker haha. Hade nog sett kul ut om polisen stoppat oss.

Fyra personer, hockeyutrustning, bilfjäder, en tv, dammsugare, ett sånt där plaströr som de kommer bubblor ur och man hade plastfiskar i (populärt för 8 år sen eller nåt) och raketer. Vi kom fram till att vi skulle säga att vi va reparerings muppar som försöker laga allt haha.

Vi sprängde saker iallafall, satan va raketer smäller på nära håll. Och skönt att man blivit gammal och att pappa inte bryr sig att man säger att man sprängde en tv igår haha.


Min älskade bror är hemma men det gör ont i hjärtat när han börjar prata om Afghanistan. Visserligen är det långt kvar än men satan i gatan, tiden går så fort ibland. Speciellt till saker man tycker är jobbigt. Längtar verkligen inte till anhörig möten man får gå på. Kommer garanterat att ha jobb vecka då men det måste ju gå ta ledigt för det är något jag verkligen måste gå på känner jag.

Jaja sitter och funderar på om jag ska festa ikväll eller inte. Käntes jobbigt men ändå kul.
Vi ser väl.

The loving gift

Har gjort nada idag. Hade svårt att somna i natt, låg mest och tänkte på jobbet. Vet inte varför jag oroar mig och tänker att jag kommer sluta efter nån dag för att jag kommer känna att jag inte kan. Varför varför tänka såna tankar? Man kan ju inte bli bra på något föränn man hållit på med det ett tag. Som när jag och Robin va till Dannemora förra veckan, jag svor över mig själv att jag tamefan inte kunde köra lastbil. Eller ja köra rakt fram på motorväg gick ju bra, men ett helvete att växla, de blev split och range hit och dit, hade ingen koll alls på vars ja hade bilen heller. Men hur bra blir man på det när det var minst 4 månader sen sist? Och innan det hade jag ju inte många körtimmar i kroppen heller.

Dags att tänka att jag kan! Vore ju helt perfekt om jag trivs och klarar av att va under jord, då kan jag flytta och förmodligen ta mig ner på Power Meet nästa år, säger ju varje år att jag ska återvända men det blir aldrig. Och betala pappa för Volvon så det äntligen är MIN och jag kan göra precis vad jag vill med den.


Jaja får se vad som sker ikväll. Hade hoppats på fest men det blev tydligen imorrn och jag gillar ju inte att supa lördagar så får se. Robin tyckte vi skulle göra nå men festar man inte så finns de inge att göra då man bor hemma. Får se om de blir stan en sväng eller om ja stannar hemma med ett glas vin och glor på dumburken.


Jaså

Läser på expressen att en kvinna blivit nekad att tanka för att hon va romer och dom har haft problem me dom, nu har hon då anmält bensinstation och fått skadestånd på 5papp.

Konstigt att när ja blev nekad att handla på Shell söder för några år sen så sa polisen att dom hade rätt att neka folk att handla så va inte så mycke att göra åt saken. De va nog bland de mest konstiga ja vart me om. Skulle växla pengar men fick bara höra att ja inte fick de.

Ifrågasatte varför och de visade sig att Croner vare där och gjort nånting, kommer inte ens ihåg va de va, på helgen så då portade dom han och alla hans kompisar. WTF? Ja umgås inte ens me han! Sen fick ja även höra att både han plus många som faktiskt är bra och nära vän med han fick handla, men inte jag.

Haha ja, visst är det komiskt?


Jobb!

Vilken underlig dag. For ju på intervjun idag och då blev de studie besök nere i gruvan så ja va ner 430m under marken. Efter de intervjuade dom mig och grillade mig som satan, trodde de va total kört. Så ja for sen till stan och åkte lite traktor med Robin som va och lasta nå lastbilar.

Följde me pappa på Obs och handla sen for ja hem. Bara för en stund sen så ringer telefon, då är de nån från gruvan. De första han säger är "Ska göra pinan kort" och då tänkte ja bara att jaha, de va de, men då frågar han om ja vill komma och jobba me dom :) Absolut!

Så i slutet av November börjar ja som bergarbetare i Kankberg. Har inte den blekaste aning om va ja igentligen ska jobba med men de löser sig. Man får väl antagligen några månader att prova på och de tror ja är bra. Gruvjobb är ju lite speciellt, antingen älskar du de eller så hatar du det.

Men ja ska göra mitt bästa helt klart :) Ja är ju sån att om de nu skulle bli så att ja otrivs, kanske mår jättedåligt och har panik eller är rädd för att vara under jord så får det va. De är inte värt pengarna att bara känna en klump i magen när man ska på jobbet.


Men de blir nog bra i slutändan :) Skönt att de äntligen lossnat för de är ja värd! :)))
Nu ska ja vila ögat en lillstund, hoppas inte ja sover bort hockeyn som vanligt haha.

Sköna böna

Drog åt storstaden ikväll till mina bönor. Vi åt mat och snackade dynga som vanligt :) Sen såg vi tre polisbilar och en ambulans på väg mot Skehamn så undra vad som hänt dådå... Robin kom förbi en sväng med ett meddelande att hans grannar, nån av dom, tycker ja kör väldans fort på deras kvarter.

Råder lite delade meningar där. Man får ju köra 50 men de gör jag aldrig på villakvarter, speciellt inte där ja vet att de kutar ungar hur som helst. Minns bara en gång som de kan ha gått lite fortare än vanligt, men om dom nu säger att de är en orange 142 med mattsvart huv så får man väl bara helt enkelt ta åt sig och köra saktare då :P


Bara hoppas att John Blund dyker upp snart, ska hinna me grejor imorrn innan ja ska på intervjun. Sen hälsa på Robin i stan som ska lasta nå lastbilar eller va de nu va, kanske handla och hinna på bolaget.

Sen säger ja bara stackars stackars barn, kan inte vara lätt me ett psykfall till morsa. Men vi kan ju inte välja våra föräldrar tyvärr. Natti.

Så jävla kul!

Va ut och hämta posten och då hade ja fått brev från A-Ford gubben! :)) Fast de blev inte bara svar på frågan om han klarat resan, fick en del bonus som ja aldrig ens frågat om haha. Först hade ja tänkt lägga ut det här men samtidigt kändes de kul att ha de lite för sig själv.

Fast om nån mot förmodan skulle vilja läsa så säg till så får ja väl skicka det.

Skrivet på skrivmaskin dessutom :) En rad lyder "min är tillvärkad 290119 finns instansat i torpedplåten". Galet gammal bil originalskick. Funderar på om man ska svara, fast vet inte va jag ska skriva :P

Vafanjävel

Har utvecklat nån förmåga att sova mig igenom väckarklockan. Den ringer ändå var 10e minut i en timme men likförbannat så vaknar ja inte. Fattar inte va som hänt, ja brukar ALLTID vakna av den. Tror ja måste ändra volymen, fast då vaknar ja skiträdd istället då ja inte fattar va de är som låter.

Aja ska väl ringa samtal nu då och få i mig nån slags frukost. Ska tydligen äta i stan såg jag via Fejsbook. De va mer än va ja visste :P Adjö!

I love you til the end

Mmm skönt med en dusch. Imorrn ska de ringas samtal sen måste ja ut i blåen och ta igen varningstriangeln. Linda är som sagt i staden så blir väl en dejt med hon och Bella på kvällen och kanske Barro också. Brudarna ♥

Har just sett Outsiders om folk som tror att dom är djur. Eller iallafall känner igen sig mer i djur än i människor. Skumt men lite kul, de vore ju tråkigt om alla va likadana :P Har lyckats fånga bananflugor idag. Smidde ju en plan för nån vecka sen men den glömde ja bort. Tog de gamla vanliga, äppelcidervinäger och diskmedel. Verkar funka rätt bra, tur de!

Nä om man skulle ta och försöka sova och inte fastna på Youtube. Adjö.

Redneck girl likes to cruise in daddys pickup truck

Faaaaaaan fuuuu har ätit jävla kladdkaka idag. Kunde inte motstå. Bakade mest för att föda resten av familjen men de är fan svårt när ja VET att de är den godaste kladdkakan i världen. Seriöst. Är de nå ja kan så är de att baka kladdkaka, göra popcorn i panna och steka hamburgare. Undra om man kan öppna nått slags resturang på bara dom ambitionerna?

Nu blir de en dusch, känns som att ja luktar skit.


Desperate housewives

Igår kväll/natt tog ja me mig Bella sen for vi och leta efter gruvan och vi fann den. Sen for vi till stan och ja stannade kvar hos Bellan och vi såg två första avsnitten av Desperate. OOOOHHHIIIHHH så spännande och fyfan va tråkigt att de är sista säsongen :( Men tur att de händer så mycke i serien under alla 7 säsonger så att de inte är några problem att se om :)


Sen mötte ja en jävla nöt i lastbil på väg hem. Ja bländade av och då bländade han också av, men bara dom två extraljusen han hade där uppe, dom andra 4 han hade i fronten fortsatte blända. Blev ju skitbra för han, mindre bra för mig.

Får väl se va som sker idag. Linda och lillgrisen är i Fällfors så kanske blir en tripp dit. Vem vet.
ADJJÖÖÖLDÖKLÖDÖÖ

Jaha

Fick veta i veckan att jobbet som ja va på intervju för inte blev nå mer, men nu på morron så ringde nån gubbe och vill ha mig på intervju, ska fara till själva gruvan. Undra då varför de först inte alls skulle bli nåt?...

Aja ja funderar på att ta mig en tripp dit idag bara för att se vars de ligger. Brukar göra de så att man är helt säker på vars man ska när man väl ska dit.

Känner mig fortfarande bakis fast är mer människa idag.
B löööö



Haha va tvungen fota Statoil macken som vi tanka på i fredas natt nere vid Gävle. Strax till höger om släparna har ja sovit en av dom skönaste stunderna i mitt liv. De va när vi trängdes 6 st i Robins 740 ner till Örebro. Vi blev efterlysta av polisen haha.

Dom stannade oss på en mack och såg ju att vi va för många i bilen, men ja och Jacob skulle ju hoppa av i Örebro för han skulle köpa Oldsen. Hur som helst så gav dom oss inga böter men efterlyste oss i nästa kommun istället? De va rätt skumt. Aja men Jacob köpte ju som bekant Oldsen och de va bara jag som hade körkort så skulle ja ju köra hem den.

Vi stannade av på den är macken för ja va så jääävla trött och där sov ja i soffan fram och dra åt helvete, ja sov så jävla skönt. Jacob försökte värma en Bullens korv burk på grenröret men de hann bli för kallt haha.


Aj aj aj det bultar och det bankar

i mitt jävla huve. Är nådigt bakis idag. Nog är de kul att festa till men alltså satan va mycke bättre de är att va nykter och slippa vakna upp och må bajs! Har lovat Bella en krogsväng på freda, sen är de kanske en till inplanerad men sen blir de att ta de lungt. Orkar inte längre och de är dessutom inge kul.

Har fuskat me dieten sjukt mycke på senaste nu måste ja skärpa mig.
Har myst till Sex and the city filmen ikväll. Längtar efter vinter och jul, fast inte efter cp kalla bilar och skotta men de är väl sånt man får ta :P Nä ska väl fortsätta se film och hoppas på sömn och att man är människa igen imorrn. Tjingeling!

Home is where my heart is

Ja vi överlevde resan ner till Dannebro, både jag och Robin, lasten och lastbilen. Men va något slut och trött när ja kom hem igår så ja somnade strax efter 19 och sov nästan 14 timmar. Fast är fortfarande trött men de blir ju så :P

Men men de va iallafall de skummaste stället att he en gruva på. Tur att ja hade me mig kameran, har inte kort på själv gruvan men en del hus brevid. De va världens mysigaste lilla samhälle och husen måste ju ha en hel del år på nacken sen bara tjoff, en gruva mitt i allt.


Så här såg många av husen ut


Just till vänster om dom här små söta husen låg gruvan. Undra va husen
ha vare till


Storjävla kåk

Synd att ja inte hade kort på de fina klocktornet i trä som låg jävlar mitt i gruv smeten. Men men de är väl så man måste göra :P


Sen rekomendera jag INTE att äta på Hakke Gård strax norr om Gävle. Fyfan de mest ovärda och vidrigaste ja ätit. Beställde en hamburger tallrik, då kostade de extra me ost men de tyckte ja väl att ja va värd. Då kom de ut en tallrik me pommes, sen en hamburgare och bröd. Alltså inget på hamburgaren förutom osten. Brödet va bränt och hamburgaren smakade inte ett skit. Dessutom blev ja jätterisig i magen och Robin också efter vi ätit så nej, de gör ja aldrig om.

Pappa rekomenderade däremot Tönnebro, så om de blir en resa söderöver igen så blir de matpaus där isåfall.
Får väl se om de blir nå fest ikväll annars blir de nog skönt att bara ta de lungt.
Tjingeling!

RSS 2.0