Mot sorkhålet

Yepp såg att norran vill att man ska skicka bilder på hur man firar valborgs, jag kan ju ta en bild 467 meter underjord haha :)

Äh ska snart rulla mot grottan, sovit dåligt inatt och drömt konstiga drömmar så är säkert helt slut ikväll. Gjort bort lite skit idag iallafall :) Trevlig valborgs på er!

Dr Dre motherfucker

Aaah jaa har snart plöjt igenom senaste säsongen av Jersey Shore. Igentligen vill jag inte se det, men måste! Fattar inte hur dom orkar festa så mycke. Jag som tyckte att den här veckan, min alkisvecka va nog mycket.

Ska göra nå käk och sen dra till Drängs, sen ska jag se BB med sjukligen ikväll. På egen risk dvs, men tycker att jag redan borde blivit sjuk med tanke på hur mycket vi umgåtts i veckan. Hans immunförsvar verkar ju vara obefintligt! Nä nu ska jag klä mig iaf.

Ny taktik

Ja det blev ju som bekant både öl och krogen igår, som inte va planerat men jag va ju lite butter då jag inte kunde byta däck och har ju lix haft alkisvecka så då är det väl lika bra att göra det rejält!

Men igår på krogen så provade jag en ny taktik. Man kan ju vara ett drinkluder men jag körde på den här istället "Förra gången vi va ute så bjöd jag på shots, jag tycker du ska bjuda igen." Och det funkade tämligen bra, även på folk jag inte ens bjudit tidigare :)

Försökte låta nykter på sms till Fredrik inatt men idag genomskådade han mig då jag inte va körbar tidigt. "Jaha så du va full ändå, de va de jag visste!" Kan bero på att varje sms inatt tog säkert 10 minuter att skriva när man ska skriva nyktert trots att man är rätt packad.


Aja snart jobbvecka, skönt! Och inget jävla supande på valborgs. Idag skulle vi byta till sommardäck, eller Fredrik, inte jag haha, men då har stackarn gått och blivit sjuk. Han såg typ död ut.
Så jag funderar på att dejta Johnny Depp ikväll istället, dricka lite vin och sova. Fast lite tråkigt är det ju, hade ju hellre myst men vad göra!

Det går inte komma ifrån

När man fryser om brösten så är det skönt att ha långt hår så man bara kan lägga det som en halsduk och vips så slutar man frysa :)


Så ända in i bomben

Impulsköpte en dator idag. Woops. Men å andra sidan så är min andra nästan paj och skulle ju lix köpa en ny nästa lön så skitsamma. Dock ogillar jag ju fortfarande laptops men det va ju som med ajfånen, hatade den i början men nu är vi vänner iallafall.

Skulle ju byta till sommardäck ikväll men fick inte lös muttrarna. Haha vadå "du måste efterdra dom när du kommer hem". Jo tjena! Och muttersmacken hade rent utsagt damp, så fort jag koppla in luften så gick den igång och gick inte stänga av.

Därför ska jag åka bil och dricka öl istället ikväll. Hoppas bara inte bilplanerna skiter sig för om int anne så dricker jag öl iallafall! Och hade tänkt få Fredrik att byta däck åt mig imorrn nån gång. Blir bra skit.

Tack och adjö, mitt första inlägg från ny datorn.

Ett sånt litet barn

Ja huga, Fredrik har kilat över till en vän och jag sitter här och njuter av ensamheten. Nog tycker jag om han, men nog är det skönt att va själv en stund :) får väl se om han ens återkommer, han brukar ju ha en tendens att somna på olika ställen. Imorrn ska jag hem, känns nästan lite ovanligt haha :) men det blir nog bra. Gonatt med er!


Har du flyttat till stan?

Haha ja ungefär, har vart hos Fredrik sen i måndags och tror inte jag orkar fara hem igen förrän imorrn. Hörde rykten om tjejmiddan imorrn? Lät inte helt fel :)


Til death do us part

Hoho jävlar vad sömn jag klämt in senaste dygnet, riktigt skönt. Vaknade och hade tusen missade samtal och sms, det är faktisk ovanligt! :) Både att jag inte vaknat av telefon och att folk hör av sig! ;P

3:e april ska jag på nån skyddsombudsgrej i stan och då är ju frågan om man ska fara på den och sen vara ledig på kvällen (går eftermiddag), eller fara och jobba sen. För det blir ju inte många timmars sömn mellan arbete och kursen och sen arbete på det. Men det blir ju mer pengar... Fast pengar är inte allt :) Ah får väl se hur jag ska göra.



Idag då? Tänkte byta till sommardäck men är kvar snö utanför garaget så orkar inte.
Vänta ut tvättmaskinen och duscha sen kanske. Nu börjar det inte va kul.. :)

Minns ni?


Oj då

Skulle sova en lillstund när jag kom hem, råka bli mellan 18 och 22. Va kanske lite trött... Och är det fortfarande. Skulle ju göra hemmaspa men det får vänta till imorrn, jag är ändå van att va smutsig haha. Dricka vin skulle jag också göra men har fått i mig ett halvt glas och lämnar det nog så och hoppar isäng istället.

Hade ju hoppats på lite mys men så går det när man sover bort hela kvällen :)
Får väl se vad man ska göra på ledigveckan. Tv shop kanske?


Lördag hela veckan

Har nyss kommit upp från sorkhålet, väntar bara på resten av folket. Har vart nådigt trött idag då jag inte kunde sova efter beskedet om Johns död, ni vet tankarna börjar rulla. Va sååå trött men vid 2 eller halv 3 gled jag in i drömmarnas land. Drömde dessutom en mardröm på det. Men sånt är livet tyvärr, nu ska jag njuta av ledigvecka iallafall!


Lill Ronny

Min Lill Ronny har kilat vidare till himlen. Vila i frid.


Mmmm

Strax dags att hoppa isäng. Pizza till lunch med gubbarna idag, surströmming till middag. Go magen imorrn. Kommer nog få åka på flaket när vi ska ner :) Har spenderat nästan hela dagen i bultriggen, är ju något roligare nu när man börjar lära sig nåt och försöker lösa problem själv utan att få panik. Det sista jag vill är att döda/skada någon och näst sista är att göra fel, men gör man inte fel så lär man sig aldrig.



Hittade ingen större bild men det är alltså en sån jag kör, eller rättare sagt kommer att börja köra mer och mer. Det är min nästa upplärning efter laddningen. Nu kan jag ju faktiskt vara avbytare om ordinarie vill upp på lunch. Kanske bara sätter 3 bult, men det är ju 3 bult mer iallafall :)

Bara 14 meter lång och 3 meter hög :)
Godnatt med er!

It's friday I'm in love

Höhö natten mot fredag spårade lite. Kunde ej sova alls så jag och Bella pratade på istället. Våran konversation va nog bara rolig för att vi va så trött. Skrattade i över en minut, garvböl på riktigt.

Dock blev det bara 2 timmars sömn och en helvetesförmiddag på jobbet. Så blir det när folk inte sköter sitt jobb innan jag ska in på gaveln och jobba..
Men hela dagen har ju inte vart helt fel ändå.

Imorse bokade Linda biljetter till Lady Gaga i augusti åt hon, jag och Bella :) Kommer bli skitskoj! Bara sådär impulsgrej och det blir väl som att ta igen lite från barndomen då min högsta önskan va att få se Spice Girls. Dock dyrkar jag väl inte Gaga lika mkt men ändå ;) Nu får jag ju fara till globen iallafall.

Sen va jag och Fredrik på bio och såg American Pie Reunion. Sevärd helt klart! For till han en sväng och tvärsov på soffan, insåg att det va dags att dra sig hemåt. Kommer va roligt före imorrn. Men jag ska ju äta suring så jag överlever nog. Trevlig fortsättning på helgen på er!

Just a bad day

Efter min riktiga depp igår så känns allt mycket bättre idag. Åkte till Bella igår, pratade lite och åt glass. Ikväll åkte jag till Fredrik och myste sönder, det hjälpte.

Har lite problem att ta tag i till veckan men det blir nog bra att lätta på hjärtat lite.
Puss på er!


Plogbil och sopbil

Mjo fick ploga mig till jobbet imorse. Så går det med för låg bil och för breda däck så man inte ryms i spåren, då får man göra egna. Satt lite bult med Boltecen idag annars har det vart lungt.

Fick se min snygga sopbil idag, som ska bli ÄNNU snyggare nu då han har full sponsring av Goodyear. Ska bli roligt att se.


Annars då? Lite deppig men det funkar. Vädret kanske? Något annat kanske? Någon annan kanske?
A vi får se.

Love

Good times last forever <3


Tom jag ska visa dig nåt ganska spektakulärt

Var är John blund? Å andra sidan har jag hunnit sova både en stund i en rigg idag och 2 ggr när jag kom hem. Flög upp av en jävla dröm, hatar när det blir så. Men ska väl fortsätta försöka sova, natti.


Hepp hepp!

Nu jävlar är jag trött. Ska bara låta färgen i ögonbrynen bli klar sen blir det sängen.

I fredags blev det som sagt öl sen va vi ut på både Coasters och Calles. Lite tjafs när vi kom hem som vanligt, Fredrik och jag alltså då, men man ska aldrig gå till sängs ovänner, och det gjorde vi inte heller. Tror jag...
Jaja igår så va vi till hans pappa i Forsbacka och drack lite pilsner och spelade Kampen om Skellefteå. Fast det tog slut fort eftersom dom båda va ute efter Lundbergs smedja aktien och när hans pappa fick den blev någon sur haha...


Mys mys mys imorse, sen pallra oss iväg till Boden. Blev senare än vad jag tänkt men vi hämtade brorsan, for på hans jobb till hans verkstad och han fixade mina belägg. Fick även kika på pansarvagnar och provsitta i en. Tror jag stannar kvar i gruvan :)

Hem till han och hämta vinterdäck, in på Max sen köra hem. Mitt trevliga sällskap sov ju ungefär Luleå - Skellefteå. Kuuuuuuuuuul och jag va sååååååå trött. Men men nu är jag ju hemma så det är ju lungt.
Färgen strax klar, godnatt!

Bildz

Bilden på brandbilen va en bilbrand i ostvik!! Shit!! Fast de va inte direkt så allvarligt :P och grannens katt är inte rädd att hoppa in i främmande bilar.


Amen det blir nog bra

Åkte till stan och for på Subway med Fredrik. Sen betade vi av Gina Tricot och bolaget. Jag har som standard att jag köper ett svart och vitt linne varje gång jag får lön. Och en karta öl också för den delen haha. Två stockar snus sen tänkte jag in på Solbacken och köpa nya party pjucks men hejdade mig. Kan ju va bra att inte slösa upp hälften av lön på samma dag! Får ju dessutom den 15:e igentligen, så det är långt kvar till nästa.

Har lite ångest över att jag typ förlagt Volvo nycklarna men tog alla Volvonycklar jag hittade i alltiallo lådan och en passa då iallafall. Som tur var hade jag ju aldrig låst bilen åtminstone :)


Nu ska jag ta det piano och ikväll blir det lite bärtz i stan. Dock skulle ju Jens ultrasupa och har aldrig vart med på det så det blir något nytt :) Trevlig bajsfredag på er!

Tack

Tackar Boliden för lön.
Tackar min icke existerande sömn för en trevlig natt.
Tackar för att jag vaknade imorse av en dröm att jag va så förbannad att hade den personen vart här hade jag förmodligen strypt han.


Jävla dag.

Jag gav upp för längesen

Idag tog jag faktiskt tag i att städa en av bilarna iallafall. Jag vet inte vars jag har nyckeln till the Våffel, gillar inte när jag ligget steget före mig själv. Kan ju vara så att jag redan lagt den där jag hade tänkt, annars vette fan vars dom är..

Sen tväråkte jag till Emelie i Byske och kvällsfikade och snackade skit! Precis vad jag behövde :) ♥
Skulle ut och onödigköra sen men orkade inte. Kanske borde lugna mig med det litegrann.


Strax trillar lönen in på kontot, det blir ju trevligt iallafall. På nått sätt blir det väl öl imorrn sen verkar det bli Boden på söndag, om jag inte åker upp redan lördakväll. Får väl se hur jag gör. Då ska jag nollställa alla mätare och köra endast med farthållaren hela tiden och se hur mycke lite jag kan få bilen att dra. Har vart nere på 0.93 som billigaste tror jag hehe.

Nu ska jag sluta depp lyssna på Melissa Horn och slänga mig isäng och hoppas att John Blund kommer. Hatar dessa kvällar. Godnatt med er.


Money money money

Har åkt runt i stan med min privatchaufför idag, dvs min bror. Han blev glad att få sätta sig baki ratten igen :) Åkte och hämtade ut mina bildelar som jag trodde skulle gå på 5000:-, det slutade bara runt tusenlappen haha. Åkte sen på Lackis och fick en offert för lite rostlagning och de blev inte heller så farligt, 6000:- prick.


Dock måste jag ha ny huv och ny bagageluck men eftersom dom lix måste bytas så är det ju ingen panik. Sen har jag betalat försäkring på 7144:- idag också. Nu är det en som längtar till lönen imorrn! :)
Men förutom bara utgifter så fick jag kasta en faktura från IF Metall så jag har även tjänat lite pengar idag ;)

Nu måste jag ut och bilvårda både Helga och the våffel. Adjö.

Wääääääääääh

Känns som att jag har massor att göra och så lite ledigvecka kvar. Sen finns det ännu mer jag skulle vilja klämma in också. Hämta bildelar (som förövrigt blev billigare än jag trodde), vård av bil, bio, Kapitän, kanske se brorsans kompis trubadura på Calles, åka till Boden och en massa annat skit.

Tror jag ska sova nu, eller försöka iallafall. Det är en ny dag imorrn också.

Hockey

Ser hockey med mitt huvve


Finalfeber och vanlig feber

Åkte till Fredrik igår med nyponsoppa och glass för att han hade feber. Idag for vi och tvättade bilen, eller han fick göra det tråkiga att spreja på avfettning och jag blåste av. Nånting ska man väl ha karlar till? :) Orkade inte ta schampo, insåg vilket väder det är men det blev iallafall bättre :)


Nu är jag hemma och laddar för första finalmatchen ikväll. Ska se den hos Fredrik men tänkte umgås lite med min bror som faktiskt har påsklov just nu. Fast han är inte ens hemma :( Men snart så :)

Blubb blubb äta nånting kanske?

Karma

Do good things and good things will happen to you.

Ja jag vet inte om jag är lite puckad som tror på det där. I mitt fall så har jag börjat försöka ge igen på saker jag fått genom livet, och såklart handlar ju det mesta om pengar. Folk har kört mig hit och dit, lånat pengar eller vad som helst. Nu när jag äntligen har bra inkomst så försöker jag ge tillbaka för det jag fått, men det kommer ju ta ett tag.

Samtidigt försöker jag ge till andra som inte har det kanske lika bra, om ni förstår vad jag menar. Här är det samma sak att tyvärr så handlar det mesta om pengar. Dock kan ju den/de personerna blåsa mig ganska rejält för ibland är jag för snäll. Men jag tror ändå lite på karma, att nån dag så kommer jag få nånting tillbaka för så funkar det i min värld. Eller iallafall ett tack, det är inte mycket begärt.


Och nej är inte ölen som pratar nu, trodde jag skulle va knall vid detta laget för jag va så ölsugen men tyvärr så verkar man ju va trött även om man inte gjort spec mycket mer än kört guidad tur i gruvan eller tvättat bilar. Natti på er!


Lördag hela veckan

Helt fantastiskt gott att grilla ikväll och äta i verkstan. Bjuder på lite bilder sen.

Förstår varför min bror ville sälja bilen hehe... Nämen måste ju byta lite bromsgrejor nu och satte fan ölen i halsen just. Två bromsbelägg hamnar på över 2000:-.... Plus att det är nåt mer jag ska ha... Och om det är det jag tror så landar det på 1500:- styck..

Tur jag får lön på freda haha! Tror jag ska prata med min bror så jag får veta exakt vad allt kommer kosta. Plus att jag obetalt försäkringen på bilrackarn. Tur jag har lite pengar gömda och som sagt får lön på freda. Blir att leva lite snålare denna månad, men jag kommer ju inte gå under så länge jag skippar krogen :)

Plus att jag får ju go lönen nästa gång med storhelgen. Äh jag antar att det är så här att köra dyrare kvalitetsbilar så då bör ju sakerna hålla ett tag också. Är ju van att kunna plocka typ bromsskivor från en gräsklippare till Volvon haha :)


Näe hörni nu ska jag fortsätta dricka lite öl, det är jag värd.
Adjö.

Romeo Lima

Skönt med sovmorgon, har inte gjort nånting idag. Ätit lite påskmiddag med familjen men ska ju strax iväg på jobbet och grilla så :) Har även nästa tatuering klar och hoppas jag hinner göra den innan V20 då min bror åker iväg. Ska kanske pröva en tatuerare i Pite, men ska nog till Johanna snart för att fylla på Little Bastard :)



Blir detta märke med texten Romeo Lima FS23 vilket är hans kompani. Brukar ju aldrig gå ut med vad jag ska göra i förväg men tror knappast att någon som läser denna blogg kommer göra en likadan :P Fast då är det ju detta med placeringen... Men det löser sig nog.

Nu borde jag börja röra mig mot jobbet, ledigvecka snart tjoho!

Hupp

Alldeles strax hemgång. Ska ta en öl och en lång dusch, imorrn ska jag inte göra ett skit så mycke som jag flängde runt idag. Godnatt


Hoj

Sitter på jobbet och fiser


Åh Skellefte AIK, hela sveriges AIK

Flängt runt som jag vet inte vad. Plockade upp Bella och drog till BTK för att skjutsa Jonte till stan. Vet inte varför men har inte träffat han på ett tag så man kan ju va snäll. Sen in i stan på bolaget, lämna av Bella, upp på Jula och köpa spolarvätska, in i Kåge och köpa potatissallad sen sist på kiosken och köpa en baguett till ikväll. Pjuuuh, hade inte ens ätit frukost.

Nu sitter jag och glor lite på hockeyn, det ser ju bra ut men man ska ju inte ta ut nått i förskott. Hinner ändå inte se klart hela och mina nerver pallar nog inte heller.

Får väl se om vi har något jobb ikväll, imorrn skulle det då va riktigt lungt. Nu ska jag äta lite påsk godis sen hitta nått slags ätbart till midda och sen åka mot grottan. Ha en trevlig lördag!



The last call

Ja hujedamig, redan vid 2 slaget va jag på väg hem :) Det va ju guld värt :) Nu sitter jag mest bara och varvar ner för att bli trött. Dock är det skräckfilm på tv och kan inte se det utan Fredrik så får nog byta om jag ska lyckas somna.

På söndag ska vi grilla allihopen på skiftet när vi börjar, det kommer bli trevligt :) Jag tror inget annat skift har så kul som vi, eller kan träffas på fritiden för att käka middag, har då aldrig hört att någon gjort det. Nä usch vad jag är glad över alla mina gubbar :)


Natti natt på er allihopen.

Choklad

Sitter på jobbet, dricker en kopp choklad och tjänar dubbelt så mycket pengar. Tja, man ska väl inte klaga :) men jag har inte dåligt samvete, har vart mycke att göra varenda dag förutom nu. På söndag ska vi grilla hela gänget :) trevlig fredag på er!


Föresten!

Spelar ingen roll om det är minusgrader än, det är nämligen vår nu! Så är det varje år när min gamla kissegubbe börjat rulla runt överallt och kommer in jättedyngig :)


Längesen

Veckan har flytit på fort tycker jag, redan fredag och idag blir det fina pengar som tur är. Alla verkar ju redan sprättat första ölen, själv ska man kanske ta en tupplur haha :) Men jag ska på bolaget imorrn och köpa mig en söndags öl för man kanske får åka lite tidigare då.

Igår byggde mekanikerna en grill så jag vet inte om det vankas grillning till middag imorrn på jobbet :) Bara det inte är idag för jag har då inget kött tinat.. Heh.


Annars då? Jomen helt ok, lite dåliga fisar men annars ska jag inte klaga. Tänkte tvätta Helga igår men är glad att jag inte gjorde det för mellan stan och Boliden så va det både vår och snöstorm, riktigt sånt där konstigt April väder. Snart kommer väl brorsan hem och vi ska skriva papper på bilen. Tanken slog mig just att snart är det Maj och han åker iväg....

Nä usch, dags att tänka på bättre tankar. Det är ju ofrånkomligt så ger inget att tänka på det. Snart kanske jag iallafall får min tatuering på plats som är till han :) Fast måste till Johanna snart och köra ett varv till på Little Bastard :) Äh nu ska jag vila lite. Saknar den varma famnen jag brukar krypa upp i men sånt är livet :) Puss på er!



Bajs

Jag sitter på toan på jobbet och bajsar i denna stund. Hehe. Snart ska jag ner och spränga. Puss på er. Ps. Inte lyckobajs kände jag nu... :(


Blubb

Gäsp, skönt med sovmorgon. Precis som igår så vaknade jag vid 8 och sa i helvete heller och somnade om till ca halv 1 istället. Mucho bättre. Orkar inte göra direkt mycket idag men har en tvätt på gång och kanske tar hand om allt jag tvättade igår så det slipper ligga i tvättstugan i några månader.


Annars hade jag inte mer på hjärtat än att jag längtar till helgen för att jobba, kommer bli fint på kontot nästa lön. Fast jag längtar nog ännu mer till lönen som kommer den 13:e! :P



Hah!


Schöönt

Va hemma i normal tid, eller iallafall sluta normal tid :) 02:25 satt jag i bilen duschad och klar, slutar 02:18 så det va ju kanon :) Dock är jag ju rädd om körkortet så det tar lite tid att få sig hem när man kör lagligt, men det suger mer röv att bli av med kortet haha.

Nyss pep min förra mobil att den hade lite ström. Har inte stängt av den sen jag köpte ajfånen, vet inte om jag kommer få igång den igen. Ska nog lägga mig och läsa lite gamla sms imorrn :) Vet inte varför jag är sån att jag sparar sms, men det kan va kul att läsa och kanske få skratta lite för det finns en del sjuka på iallafall den telefonen haha.


Nu ska jag bara bli trött. Godnatt.


Mashed potato

Trots att jag sov som en galning inatt så fick jag lite energi till att tvätta och även röja i bilen, nu är inte baksätet fullt av påsar iallafall :)

Dock skulle jag ha gjort en matlåda men att göra matlådor är tamefan det tråkigaste som finns. Det är en sak om man gör middag och gör en låda av det, men att ställa sig och göra en enkomt... GÖHHH tittar hellre på färg som torkar, det är typ roligare.

Idag kör jag själv iallafall så kan alternativt köpa med mig en macka. Hoppas det går lite bättre ikväll och att det inte blir så sent... Nu måste jag bara hitta nå kläder att ha på mig, blir nog mormorstrosor då allt är i tvättmaskin just nu hehe!

Löning nästa vecka, då åker Helga på Tidy Car för handtvätt. Varför? För att jag kan och det suger att tvätta bilen på våren för då kan jag inte göra det hemma. Sen ska man väl unna sig nåt ibland istället för att gå på krogen :)

Hero

Bjuder på lite bilder från bl.a. middagen med mitt skift i onsdags och Fredrik som myser med sin Hogan


As usual

Man ska aldrig säga för sig själv att den här kvällen kommer ju gå bra och bli lugn för då blir den aldrig det.. Jag va i omklädningsrummet 02:45. Hann inte ens duscha eftersom jag samåker så David hade nog väntat ett tag.. Men nu borde håret va nog sånär torrt men orkar inte borsta för jag vet att jag har en stor jävla tjorv där bak.

Bara 6 dagar kvar till ledigvecka då! :) Hehe...
Tur jag har en gammkisse i min säng som gosat ihjäl mig och ska fortsätta gosa. Adjö.



Jag vill ha en Volvo sen så blir jag bäst i hela staaaan

You're my amarathine

Så va ännu en ledigvecka över. Jag har gjort ungefär tusen saker känns det som, sovit hemma 2 dagar tror jag. Idag va jag på banken så nu är Helga min på riktigt, dock har vi inte skrivit papper men skitsamma. Jag vet ju vars dom är ;)

Om jag orkar ska jag städa bilen nu, jag har fortfarande Volvo syndrom och slänger allting i baksätet trots att jag har kombi. Nu är jag less på krogsvängar dessutom. Ska ta det lungt förutom näst nästa helg då jag och Fredrik kanske ska ut och åka Kapitän för det va ungefär hundra år sen jag gjorde det sist men annars får det bli lungt. Har gått alldeles för mycket pengar den här månaden på ingenting.

Måste lugna mig med bilkörningen också, är ju inte direkt gratis att tanka.
Nu: toa.

RSS 2.0