Aik skellefte aik, mitt hjärta klappar skellefteåååå

Underbart. Ja som inte ens hade tänkt se matchen men tänkte vafan, och de va nära att man skulle gå sönder några gånger. Men Jimmie Erikssons mål, FYFAN VA SNYGGT! Ett sånt där läge som aldrig brukar funka. Nä helt klart en härlig kväll, nu jävlar grabbar! Så skönt att skicka ut Lule på hemmaplan. Ja tyckte från början att de skulle vara kul om iallafall ett norrlands lag vann men efter all skandal mot Fahlman så förtjänar dom ingenting.

citat Wennerholm: Ingen som såg den här matchen gick och la sig utan ett litet leende på läpparna.

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag?

Nej för de är brorsans födelsedag hurra hurra hurraaaa! Idag fyller han 26 år, han va nära på att bli ett April skämt ;) Men grattis min lilla storebror :)

Fan va tiden går fårt, nyss va vi små och han jaga mig på gården med soft air gun, vi slogs och bråka hela tiden. Ja va helt säker på att ja va adopterad för ingen kunde ju ha en sån jävla brorsa som ja hade :P Men tiden går och man blir äldre, lite synd på ett sätt för ibland är de kul å bråka :P

Nåja ida ska ja nog ut och ge Våfflan lite kärlek. Har inge bättre för mig. Tog faktiskt fram min gamla dagbok inatt, läste och skrev. Ja lovade mig själv att skriva när de blev bättre, då syftade ja säkert mellan mig och Jacob men de sket sig ju :P Men nu är de ju bra, eller har vart ett bra tag men har int orka ta tag i saken. Tror de vände rejält åt de bättre hållet när ja fick veta att ja kom in på maskinförar utb.

Är så skönt att skriva av sig ibland, om saker som man inte kan skriva här.. Sen upptäckte ja vilken jävel ja är på att skriva! När de va som värst mellan mig och Jacob, jävlar vilka texter ja ha skrive :O Fast de sa han ju faktiskt åt mig en gång kom ja ihåg, att ja va duktig på att skriva.. Men de syns aldrig här, de syns mest för mig själv när de krisar i livet..

MEN MEN nog om de, allt är ändå perfekt, eller nästintill iaf :) Imorrn blev de obligatorisk vin kväll hos Bellsan. Hade tänkt starta tidigt så att vi kanske är knall korkar vid 9 tiden och sover vid 10 :P På lörda blir de kanske film. Föresten så bajsa ja igår, de va skönt :)


Gammal bild

Tänk att min lilla storebror som nyss va 15, körde moppe, va på LAN, jagade sin syster numer bor i Boden och jobbar på Försvarsmakten som teknisk special officer.. De trodde jag när jag va 12!

Helvete

Mitt grafikkort är på väg å paja, hela bloggen är i helt psykadeliska färger :P DE SÖG JU, har inte tid eller råd me sånt här! Datorer är satans påfund :P

Mister Dumjävel

Haha idag när ja satt och läste tidningen vid köksborde så tittar ja ut och ser två personer komma gåendes mot huset me nått i händerna, typ böcker eller blad eller nåt. Av ren reflex kasta ja mig ner på golvet och kröp till till hallen! När ja stod där på alla fyra börja ja fundera på vafan ja höll på me..

Ställde mig upp och spanade lite i hörnet in mot köket, de visa sig att de va grannarna.

Ibland funderar ja på hur de är ställt upp i huvet, känns inte som att ja har alla hästar i stallet! :P

Gurkjävel

Drägglade lite över Johannas Amazon ikväll, eller de gör ja väl alltid. Bara så ni vet!

Nämen ja fick besök av Robin ikväll. Vi såg tv. Vi såg Top Gear, South Park, Jackass, The Dudesons, Erik och Mackan, och Big Brother.. Bara så ni vet! Tänkte så ni int missar allt spännande som händer just nu... Sen såg vi klipp på Gurkan på hemsidan och skratta så tårarna rann. Eller ja mina tårar rann iallafall.

Ja ha int bajsa idag och ja vet varför. Igår (måndag) så klämde ja ut en körv som käntes som ett jävla bowlingklot. Ont gjorde de i skitan också. Kan bero på min diet sen helgen, surströmming och tårta är inte bra i alla lägen..

Hoppas att ja får veta om jobbet imorrn. Ska lägga mig i sängen och fisa, för fisa de kan ja! Hoppas på lite bajs imorrn onsdag då... Bjuder på ett favoritklipp godnatt!


En bäbis som trashar en bar i Las Palmas ;)


Mr Kitteh

Misstänker att båda katterna har rykt ihop. Hasse har lite små sår men Kisse han har ett stor jävla nasty sår baki öra! Ser int alls nå trevligt ut :S Men ja ska avvakta, de där brukar ju lösa sig självt och han kan int va och slicka i det.. Va synd, de har ju gått rätt bra mellan dom ett tag. Lite gruff men men..

Har sutte och glott lite på TLC och där sänder dom ju från USA och såna här skönhetstävlingar för barn. Själv tyck ja de är helt sjukt för i en del av dom som är med så verkar de hellre va föräldrarnas önskan är barnets. Kanske nånting som föräldrarna själv ville uppleva som små men inte fick?

Iallafall så verkar de som att dom kan gå vidare till typ finaler i vissa kategorier, typ finaste klänning osv.. Och de roliga är att om deras dotter/barnbarn inte vinner i kategorin finaste klänning så säger alla föräldrar vars barn inte vann "Ja tyckte domarna tog ett helt fel beslut, min dotter hade finast"... Hm, konstigt att alla säger så :P


En till grej ja int heller förstår mig på är polygami, en man med flera fruar. Visst så länge ingen far illa av barnen eller så men vem skulle vilja dela sin karl med tre andra fruar? Tydligen finns de folk som vill, men ja kommer nog aldrig förstå mig på den kulturen. Sen sätter dom vissa käppar i hjulen för deras barn, att dom är polygamist barn kan innebära att dom inte får gå vissa utbildningar, ta vissa jobb osv. Är ju inte direkt så accepterat.. Men men, är ju deras val.

Ut och ska en cigg snart!


Ett litet tips

Bara för att de finns en tårtbit i kylen och man är hungrig så ska man inte svulla i sig den på natten.. De resulterar i mag ont som fan och att somna där vid 5 tiden.. Man lär sig av sina misstag iallafall! Nästa gång somna ja hellre hungrig :)

Jasi dessa människor!

Ibland kan man ju undra hur efterblivna eller desperata folk är.. Lite kul hur den här människan verkligen försöker övertala mig att vi har gemensamma intressen!


Han: Va gillar du att göra?

Jag: ja gilla att köra bil, åka bil, titta på bilar, köra lastbil, traktor, titta på flygplan, göra upptäcksfärder, fara på skattjakt, dricka öl, åka bil och dricka öl typ!

Han: Jag gillar 80talsrock och ballader. Jag gillar med och på bilfärder kolla natur saker berg utsicker och sånt. och shoppa och höjder och torn. nåt du gillar?


Que? Vars har vi nått gemensamt? Okej bilfärder då kanske.. Men ja vill inte titta på naturen och speciellt inte berg. Shopping måst vara de mest jobbiga och drygaste som finns att göra, de är nåt ja gör när ja måst, int för att ja tyck att de är kul! Höjder och torn? VA? Idiot...


GÖTT

Har just tröck en hamburgare. Blev toksugen på nå skräpmat men är för snål för att fara åt stan så ja gjorde en hemma istället :) Funderar på att öppna snabbmatskedja ibland, ja ha rent gjort nå goda burgare i mitt liv. Ja kom ihåg att Gyllenberg Mr Fat gillade att äta dom när ja bodde i Burträsk :)

Å andra sidan så känner ja att ja mest svamlar, de händer absolut inge fränt i mitt liv just nu. De fränaste idag va att ja va på kiosken i pyjamasbyxor och skinnjacka. Men ja kan väl ägna några inlägg åt att kanske dela me mig av några Youtube favoriter bara för att..

Haha dumjävel :P


Sko låda

Ja älskar att spara minnen i sko lådor. Tyvär så köper ja ju inte överdrivet med skor men brorsan inhandlade ett par nya i helgen och lämnade lådan hemm så då stal jag den. Har lådor ute i garaget som ja brukar gå ut och kika i ibland :) Sätta mig ner och minnas, de är trevligt.

Sen har ja väldigt svårt att skiljas från gamla parfymer. Dom är nästan slut men ja kan inte kasta dom eftersom att alla påminner om vissa saker i livet, vissa ställen och vissa människor.

Kommer förmodligen sluta som en galen kattkvinna me massa parfymer också :P Väntar på att lite bacon ska tina sen ska ja slänga ihop en omelett. Blandar nog ner lite tomat å champinjoner också! Gotte. Sen måst ja röja som vanligt, ta upp disk från veckan som gick.. Häh..

På tal om bananer

Nån som läst om hemsidan Victoria Milan? De är en sida ja läst om i Aftonbladet som är som en dejtingsida men mer åt de hållet om man vill vara otrogen i sitt förhållande. Av nyfikenhet och brist på annat att göra så gick ja me i den sidan, men ja har inte tänkt träffa nån. Blev bara nyfiken att se hur folk tänker och så, men än så länge fattar ja ingenting och verkar som att man måste betala för att kunna göra typ nått..

Ska nog radera mitt konto, men de är ju lite lustigt att såna sidor finns. Ska se nå SATC sen blir de nog en dusch, luktar skunk. Krypa ner i sängen med tre täcken och en katt, de är mysigt de :)

Löst

Har gjort nå tårta åt broder idag, käkat burgare och blive konstig i huve av att ställa om klockan då ja int riktigt vet om datorn eller mobilen gör de själv... Nu ska ja äta chips och undvika att titta ut på några dagar, jävla snöjävel. Kommer nog inte få jobbet ja sökte, de känns så. Skit! :(


Och frågan om oljefläcken är troligtvis lös och de va faktiskt Miia som kom på svaret ;) Är mest troligt en Mercedes W123 me läkande drivaxel som gjort fläckarna!

Fan...

Kom just på att de behöv ju int va motorolja som läkt ut bilen... Döda mig.


Baah

Vilken... onödig kväll. Släckte ner lamporna, halvsov i soffan, for till stan, ladda hem serier och film, for hem och börja tänka "Fan låste jag lägenheten??"... HATAR när de blir så, ja va ju för fan nästan hemma. Ringde Robin som fick fara dit och kolla men de tog ju ett jävla tag. Satt i bilen vid viadukten, ides int fara hem om ja lix va tvungen vända om till stan.

De va lungt som tur va, men då ja kom hem så såg ja nå fläckar på asfalten. Konstaterade att de va olja, såg ut som att de läkt på precis samma ställe som där ja körde när ja backa ut från gården. Fan fan fan, kolla oljan i bilen. Fullt på stickan..? Sen upptäckte ja att ja får nå missljud när ja gasa.. BLÖ!

Får inspektera oljan närmare imorrn, parkerade iaf på ett ställe som såg halv rent ut så ja kan se om de läkt imorrn.. Måste justera ventilerna och byta förgasare och sätta dit soppafilter.

Fan jävel nog klagat! Nu ska ja ta mig en välförtjänt lördas öl, skumma igenom va ja tog hem ikväll och sen blir de sängen. Ska upp imorrn och göra en tårta åt bror. Peace out!



Gött

Jaaaa de va satans gott me suring idag och ja blev dö mätt så nu är ja så jävla slö så de int gå dit en till :) Funderar på va man skulle gjort ikvällan. Kanske stan och se film? Dricka öl? Vem vet.

Sitter å ser "Missbrukare" på Tv4 Fakta. Intressant va droger och alkohol kan göra me folk men också lite intressant hur närmsta familjen reagerar ibland. Typ en tjej som kör rattfull typ jämt, kvaddar bilen och får sen en ny bil av mamman så hon då kan fortsätta köra full.. Men ja de är ju int lätt de där..

Äh de ska va gott å leva, annars kan de kvitta! :)

D day

Lörda och surströmming tjoho!

Ja flänna ikväll för ja såg en skitfin film om en hund, som är en sann historia. Hann inte riktigt me i början men de va iallafall en man som på nått sätt fick en hundvalp. När hunden blev stor så börja han möta upp sin husse varje dag när han kom från tåget. Prick kl 5 gick hunden dit och dom två va typ oskiljaktiga. Helt plötsligt dör hussen och hunden flyttar till hans dotter.

Men han rymmer och springer tillbaka till tågstation för att vänta på sin husse. Alla vet ju historien bakom så folk hälsar på hunden. Det slutar med att hunden bosätter sig på station, under 9 år och sitter där och väntar på att husse ska komma. Tillslut så dör ju hunden där på sin plats där han har väntat.

I slutet får man veta att de är en sann historia, de va en hund i Kina eller vars de nu va på 30 talet som faktiskt väntade på sin husse som gått bort. Han va där i 9 år.. Vadå flänn film!

Tydligen en film av svenska Lasse Hallström med Richard Gere i huvudrollen. "Hachiko - en vän för livet" heter den. MEN ja tycker inte att Johanna ska se den haha ;) Men nu har ja ju iofs avslöja hela filmen :P Men såg just att handligen står på Wikipedia också :)

Nu ska ja fortsätta kolla på gamla kort. Adjö!


Den riktiga Hachiko. Snacka om tillitliga hundar..


Kom igen Sony Ericson

Har lagt in lite bilder från mobilen på datorn. Har verkligen sinat me bilder där sen ja köpte ny telefon för ja är verkligen besviken på kameran. Tycker dom kunde gjort bättre, min gamla me flera år på nacken är mycke bättre. Synd att skiten kruppa :P Ser ni i efterhand att bilder blev suddiga.. Sen om ja tar en bild på mig själv så blir ansiktet skitkonstigt haha! Men å andra sidan är de där väl en mer musik telefon än kamera telefon... Vet va ja ska satsa på nästa gång de blir ny :P Bjuder på några bilder iaf!


Så här har de lyst hela vintern för mig i bilen. Fel på bromsar, helljus och choken ute för den får
för lite soppa. Nu lys int en enda lampa förutom helljus ibland då. Kändes konstigt första turen :P


Jag och Bellas hemmagjorda "lyxshake" :P


Ved, arbeit arbeit


Skoter me Bellsan


Min kompis gick sönder... Fan va elak den ser ut, kommer annan bild sen :P


Ser ut som om nån skite på huven... Vet inte va de är :P


Här är kompisen! Han hängde i backspegeln, den lyser och blinkar om man slår på den. Tyvär
så lossna han bara en dag i veckan.. Kan bero på att ja bruka slå på den rätt ofta.


Bra skit ;)


Här sitt ja på Skogsägarna å spana efter timmerbilar.. Fast de kom ingen.. Ändå satt ja å sjönt till
Heart med Alone och hoppades att nån trucker skulle höra mitt rop! Eller sjöng å sjöng, skrik grät kanske man skulle kunna säga hähä! Men de blev pappa
som hörde de iställe, vi for och handla när han slutat..


Mätstation jao


När ja skulle hämta biln fick ja se en timmerbil iaf. Höglyftarn som lossar och no är dom duktig
som kan lossa utan att slita sönder hela ekipaget :P


På tal om bananer

Intervjun idag gick väl bra, fast ja skämdes lite när han fråga "Jaha va vet du om Pågen då?" Ööööö.. Ni gör bröd sa ja.. Man ska ju kolla upp företaget innan, hade ja då helt glömt bort! Men dom va då riktigt trevlig dom som ja prata me. Verkar va ett bra jobb, dessutom så är de flex tid som ja älskar och mån-fre jobb. Perfekt!

Dåligt är att de är bara över sommaren, dom kan inte erbjuda nått mer sen förutom kanske extra körning men ja har en plan att jobba ihop pengar så ja kan ta YKB:n :)

Sen tog ja me Bella på lunch buffé på Tatung. Börja må ap dåligt efter de, trodde ja skulle kräkas mitt på stan :S For på AMS och gjorde min plikt.

Efter de for ja på pappas jobb Norra Skogsägarna och glodde efter timmerbilar men de kom ingen :( Så ja följde me och handla när han sluta, men ja såg iallafall en lossning när ja skulle hem :)

Ska försöka att inte somna nu, men ja vet hur de brukar sluta!

Moral tanten

Ja ha fundera över en sak, över de här med bäbisar och barn. Får man tycka att ett barn är fult? Eller en bäbis då, eller en unge som är kanske 8 mån..? Är de okej?

De skulle såklart aldrig falla mig in att slänga ur mig nån kommentar om nåns barn att den va ful eller så, men de känns lite som att man måste tycka att alla ungar är söta. Ja kan faktiskt erkänna att ja sett barn som ja tyckt va ful, men de känns fel att känna så.

Som sagt, skulle ju aldrig falla mig i att säga nån kommentar..

Take me to the candy shop

Sov en liten stund och när ja vakna så for ja till Kåge och köpte mig lite godis. När ja far från Ica kommer nån och slickar mig i röven, ja blir gudförbannad när folk ligger nära och blir halv paranoid att de ska va polisen. Kommer fram till korsningen och då är de min klasskompis från senaste klassen :P Så nu vet alla, minst 7,62 m i avstånd baki mig tack! :)

Kom hem, åt två godisar, är less.. Men då räcker påsen ett tag :)

Blir inget Lule i helgen, måste ju ta beslut ibland som int är så ball men vad göra.. Men å andra sidan så kommer broder hem och vi ska äta suring sen bli de väl en liten tårtbit för han fyller år till veckan :) Håller på att längta ihjäl mig efter den salta fisken!!!! :)

Ha sutte och fundera på va man ska ha på sig för klea imorrn. Ska man gå som man brukar, jeans linne och Hank Williams tröja? Eller ska man ta på sig "fin klea" som int alls är så fin..? :P Äh ja kommer nog på de tillslut. Är bara lite osäker på vars ja ska imorrn men de löser sig nog.

Ha äte räksallad nu för tredje gången idag. De är faan gott, och våran familj suger på att äta upp salladen som vi köper så nu ligger den fint i min mage :)

BB på ett tag, vi hörs!


Hard work work

Vafan hände me vädret? Sol, hagel, snö, sol..? Nej nu får de fan va nog..

Ska på arbetsintervju imorrn, pratade me en trevlig Lulebo, de blev ju ett litet lyft! Fast av alla jobb ja sökt vilket är över 10 iallafall så kanske inte de här är de ja mest vill ha men men, de löser sig nog :) Dom kanske inte ens vill ha mig! Äh nu ska ja fortsätta se lite Glee.


RIP Elizabeth Taylor
Bilder på hon och James Dean från filmen Jätten







Den blomstertid nu kommer

Igår när ja skulle fara till stan vid 19:30 tiden och klev ut genom dörren så undra ja vem FAAN man ska behöva dräpa för att de ska sluta snöa!!!!!! De va så jävla skönt ute igår och idag så ligger de bara på +1 ute hos oss i skuggan iaf...

Skitdag från satan, jävla snö

PS

Låg och såg tv inatt, blev ingen bra natt alls men skitsamma de va inte de ja tänkte skriva ner.. TV 11 verkar älska att sända reality dokusåpor och den pinsammaste av alla måste vara Rock of love. Ja vet inte va alla andra tycker men hur många hitar har hans band Poison haft? En? Ja kan då bara en men dom kanske är större i USA...

Men vem fan skulle vilja va me i en sån dokusåpa där han inte lyckats hitta en brud efter en säsong? Nu är dom sänds tydligen säsong tre! Hela idén är ju störd men de kanske är bra tv..

Å tjejerna då? Blir fulla och slåss i vartenda program! I nattens program slängde dom ölflaskor på varandra och nån ströp en annan tjej också.. Wtf??! De är så pinsamt att se, ja gömde mig bakom kudden.. Sen är de skillnad mellan att klä sig snyggt och sexigt eller smaklöst och slampigt..

Äh nog pratat, White Trash tv helt klart men lite underhållande ändå. Den ena tjejen mer korkad än den andra.. :)





Lite snittar kanske passar bra-a-aa

Äntligen är allt borta sen helgen. Va ute och kollade om posten, såg att våran postlåda tappat sitt namn på nått vänster. Satt dit en provisorisk lapp som försvinner om de regnar :P

Glor på IKEAs hemsida, är sugen på att köpa två byrås och ställa tvn på den. Har redan en byrå på mitt rum men de är bara en låda som funkar på den av tre så ja har inte direkt mycke förvaring.. Ja hoppas att pappa ska köra iväg nå släplass på soptippen inom en snar framtid för ja ids fan inte sortera och ja skulle verkligen behöva städa ur rummet. De är fan fullt under sängen av bara skit. Fast ja hade ju inte tänkt bo hemma hela livet men ändå, kan va skönt att sätta lite guldkant på livet även om ja bor här. Har fått för mig att om man far på soptippen så behöv man iallafall int sortera lika mycke :P

Är dö varmt i huset, har öppet fönstret här men går man upp så svettas man ihjäl. Käntes som en värd information att skriva ner..

Desperate ikväll!



Ps. De gick inge bra för mitt frieri på fejsbook.. Han skrev tillbaka och undra om de va ett skämt, ja blev avtänd... :)

Breaking up is hard to do

Faaakkk såg Ullared för en stund sen och dom åt ju suring.. Snart kommer ja ha ihjäl nåt om ja inte äter de.. Fast man kan ju iofs äta själv.. Kanske korka upp en burk själv på rummet en natt haha!

Imorrn ska ja städa å fejja å ha mig. Dags att ta ner jul utebelysningen. Visste inte att Charile Sheen va bror me Emilio Esteves. Tänker direkt på Mighty Ducks när ja hör hans namn :P Sitter och känner mig rastlös. Funderar på att rasta Volvon en sväng.. Men de kändes ändå drygt.

Fattar inte ens varför ja skriver. Godnatt

FAN

Lyckade somna ikväll, bra bajs.... Vakna me ett ryck och tänkte "OJ OJ undra om Ica i Kåge har stängt ja måst ju fara å köpa godis!!!" Så flög upp på datorn och kolla, men sen när ja satt mig ner en stund så börja ja fundera.. Ja hade int alls nå planer på de.. Så ja skiter nog i den idén :P

Ska äta en macka me räkozt på iställe. Får väl se om de händ nå fränt ikväll annars måst ja se igen lite serier.. Fan ta mig om ja somnar imorrn. RÖV

FRäs

Inge bra natt, har sove skit dåligt och ja är fortfarande trött men vill inte sova bort hela dan. Ändrade väckarn från 10 till 11, de när ändå för mycke. Meeeeeeeeen int mycke å göra åt.


Ska snart fara in till stan och göra av me 2000:- på några minuter :( Ska betala uppkörningen, har väntat nästan i de sista då vi kanske skulle få nån rabatt men har då int hört nått så är väl bara betala fullt då. Hade kunna ha mycke mer kul för dom pengarna :P

Äh nu ska ja bajsa. Hejdå.

Tankar på nattgammal is

Varför gillar man folk fastän man tyck dom är dum i huvet? Eller alltså kanske inte dum i huvet men elak då? Eller äh ja vet inte hur man ska formulera de.. Ja känner en person som ja nog skulle platsa i kategorin dum i huvet men ändå gillar jag människan. Skumt hur man är funtad!

Sen den här jävle fylle ångesten som är tusen gånger stor ibland. Även om man inte gjort nåt speciellt farligt så kan man skämmas ögonen ur sig dagen efter. Men ja har försökt sluta tänka på saker, vafan livet är för kort så är det bara. En gammal klasskompis skrev på sin fejsbook en dag:

Never regret anything because at one point it was exactly what you wanted.

Man kanske ska leva efter de för de är ju faktiskt sant. Tänk vilka tankar man kan komma på när hjärnan väl sätter igång.

Föresten så fria jag till en på fejsbook idag. Ja tyckte han va snygg så ja skicka ett mail men va nog med att förklara att ja inte va nån psykopat :) Känner inte människan, vet inte hur gammal han är eller vars han bor men man måste ju chansa ibland ;)

Haha jag och Bella skrev en lista i fredags på 50 saker vi ska göra innan vi dör och ärligt så minns ja inte att vi skrev ner hälften av dom, eller vi har komme till punkt 24 iallafall :P En del mindre charmiga haha!


Bjuder på en bild på Linda våra presenter! :)

Lite dumt att vi börja fira henne redan i fredas natt för ja fick för mig att hon fyllde år på lörda men de va tydligen sönda. Men vi va ju först iallafall :)

Slö salkow

Ida ha ja vare skitslö och trött hela dan, fattar inte varför. Sov en stund ikväll men ja ställde väckarn som tur va. Vaknade av att ja nästan grina, drömde att nån lånat min bil och när den personen kom igen me den så va den krockad och ful, de va hemskt :P

Har sett en kortfilm me mamma och pappa, om ett par som får sitt mjölkbils stånd bortplogat jämt. Mjölkpallsdräparn hahaha :P Tydligen en klassiker från 70 talet eller nå.

Blir en dusch och sen slö se tv. Adjö


En liten rolig grej

En gammal skolkamrat från Byskeskolan har en BMW som va me på efterlyst för ett tag sen. Nu va de så att han har inget med de att göra, utan dom letade efter en likadan i samband me en smitningsolycka i södra Sverige. Har sett bilden på den, han har den på Fejsbook. Lite otippat kanske att sitta å se Efterlyst sen dyker ens bil upp :P

'
Samma bild finns på fejjan, förutom bakgrunden då :P

Bärz

Haha ja och Bellsan hade fan fest i fredas. De va kul. Vi åt grillat till midda, de va så jäääääävla gott. Ja hade faktiskt två sovsällskap men ja skicka hem ena. Nu har vi lärt oss av de så då går vi vidare.

Igår så steg vi upp och for till Drängsmark och körde skoter. Bella lyckades slarva bort 78 miljoner tändare igår, eller iallafall två, fast ja kanske hedde bort en.. Aja iallafall så tog vi en dusch där innan vi styrde mot Fällfors. Bellas mamma matade oss med våfflor och korv.

På väg till Fällfors kom vi på att vi int hade nån present till Linda som fyller år idag så vi stal 1½ plogpinne efter vägen :P Linda blev.. glad.. :) Dom skulle käka mat på Pipens så vi for ner till huset istället och slängde ihop en tårta. Eller ja Bella slängde ihop en tårta, ja kleta bara på skiten imellan :P

Men de va riktigt trevligt, de är så kul att komma till Fällfors. Alla Karinas barn va hemma med respektive och deras barn, massa folk och man känner sig nästan som att man tillhör familjen. Om ja skulle få välja en familj att få med min nästa karl (om de nu blir nån haha) så skulle ja lätt ta en sån som Karlssons :)

Cornelia avslutade kvällen me att spy en riktig fontän spya! Har aldrig sett nån spy sådär! Är nog fortfarande lite faschinerad :P De va skönt att få komma hem och sova.

Broder väckte mig 10 idag, vi gick ut och han hjälpte mig byta huvudbromscylinder så ja hoppas inte att den där läker. Vi kom fram till att jag aldrig haft fel på bromsarna utan att de är givaren till parkeringsbromsen som legat på, dock ska man lös me en grej som sitt förbannat hårt så de får ja ta en annan dag. Nu vet ja ju va felet är iaf :)

Nu ska ja slöa och kanske städa upp efter fredan. Ligger kött och chips lite överallt :P

Hupp hupp

Har stökat bort lite för ikväll. Orkade bara dammsuga men de är ju alltid nått! Längtar som faan till å sätta första tuggan i mun och sen ta en klunk kall öl efter de :) Synd att tiden går så segt!

Föresten så är ju de där programmet om dom som gör tårtor i new york typ de fränaste som finns. Vilka jävla tårtor dom gör, skulle då aldrig lyckas me nå sånt :P Skulle va gott å smaka en sån där nån dag.

Nä hörni trevlig helg på er!

Markku

Ja vet att ja skrivit om han tidigare, men han är min bejb i hemlighet :) Haha han är så ful så ja vills strypa han :)

- Hillbilly Deluxe säger:

http://www.youtube.com/watch?v=mTu75hLSiU4&feature=player_embedded
kan du bli min johnny depp?  
m a r k k u säger:
äre din nya raggningsreplik?
- Hillbilly Deluxe säger:
hm bra att du sa så, ja de kan ju bli de om de funka  :D
m a r k k u säger:
you had me at "hm bra att du sa så"  ;)
men nu ska jag sova! ; )
sov gott åsa din galne gamle ragger :)
- Hillbilly Deluxe säger:
nååå va tråkigt! men sov sött din gamle punkardjävul :)



Tyvärr verkar han ha raderat alla sina andra bilder, de här va den enda ja hitta.
Lillfis punkarn :D

Glee

Jomen självklart så har ja fastna för den serien. Tur att den finns att se gratis på surfthechannel.com. Men ja tänkte på de om den här listan häromdagen som ja gjorde där de fanns en fråga som hette Favorit film. Ja kom på nu att de mesta som ja har på min hårddisk är faktiskt filmer som ja gillar, ja laddar int hem så mycke nya filmder så tänkte bjuda på lite titlar och kanske nån liten förklaring på handlingen..

A League Of Their Own, Tjejligan på svenska.
En film som handlar om att USA under andra världskriget startade upp en kvinnlig baseball liga, riktigt bra!

Ace Ventura Pet Detective.
Den titeln säger nog sig självt :P

Back to the future 1, Tillbaka till framtiden 1 på svenska.
En riktig storfavorit, speciellt ettan men gillar hela triologin. Ett av mina ex hade allihopa i samlings dvd, hade planer på att stjäla den men gjorde aldrig de :P

Cannibal! The musical. En musikal från Troma, gänget bakom South Park. Påminner mig om när ja va 17 och speciellt sportlovet, körde skoter och såg Cannibal me mina vänner. Vi kunde alla sånger och rörelser :)

Christine. Om den där Plyman som får liv och dödar folk :P

Crazy Heart. Bra countryfilm :)

D2 The Mighty Ducks. Ja den filmen har verkligen satt spår i mig, va så kär i nummer 21. Står i massa gamla dagböcker, riktigt bra hockey film!

Ensam hemma 1&2. Julstämmning som fan.

Gone In 60 Seconds
. Älskar Mercury 49:an med registreringsplåt Dean (James Dean :)

Kopps.
Såg den på bio med Elina, de va tider de :) Fick ett stickat pannband av Karina med ett Å i, undra vars de tog vägen!

Nu blåser vi snuten, Smokey and the bandit. Finns int mycke å säga, lastbilar å country, redneck och så, går int bli mycke bättre :P Burtan och Jerry Reed ♥

Rebel Without A Cause.
James Deans sista film, finns inte många ord om den heller när han är min största idol.

Simon Birch. Handlar om en kille som är typ handikappad eller ja, jättekort iallafall på 50talet i USA som ändå kämpar på att leva som andra. Gråt varning!

Sista natten med gänget, American grafitti. Int mycke å säg :P

Smiley Face. En film om hon den blonda som är me i Scream. Handlar om att hon är hög jämt, är väl kanske inte så bra men en jävla rolig film. Mycke skratt!

Stand by me. Film om nå 12 åriga pojkar som på 50talet i USA som ger sig ut att leta efter ett lik som nån sagt ska ligga efter en järnväg. Fin film.

The Beverly Hillbillies. En hillbilly som råkar stöta på olja, flyttar till Beverly Hillls i ett storjävla hus som ingen vet hur man ska uppföra sig i. Jävligt bra :P

The Dukes Of Hazzard. Hur kan man inte älska General Lee?

The nightmare before christmas. En till julig film, gillar den starkt.

Tomten är far till alla barnen. Titeln säger allt.

Torkel i Knipa. Påminner mig om min ungdom när vi såg den, sjöng me i låtarna. Bra film!

Beavis and butthead. Påminner om mig och Isabelle ibland, vi är lika dumma som dom på fyllan :P

Borat. Såg den på bio och skratta så tårarna spruta. Går alltid hem :P

Freddy got fingerd. Sjuk film, skitbra!

Lilla Jönssonligan, båda filmerna. Bra gjort, snygga kläder, snygg lådbil.

Mysteri Alaska. Bra bra bra hockeyfilm!


Sen va de nog slut, fast de där är bara gobitarna ur film mappen. Finns säkert nå annat gömt på hårddisken :P Hoppas nån kanske hitta en film dom ville se :)

Fanjävel

Ge mig freda! Blir premiärgrillning imorrn :) Hade ju tänkt inleda den med en kall öl också men har inge öl så de får gå med cola. De kommer ju fler gånger förhoppningsvis :D

Nä nu vill ja ha freda, punkt och slut!

Janie's got a gun

Blev tvärtrött. Va på mötet idag, va inte så intressant och sen prata ja me gubben efter och förstod int va han sa. Sen blev han arg på mig över att ja inte ville göra som han ville ang när ja ville ha mina pengar utbetalat. Vafan de ska väl han skita i! Göh.. Sen va de galna ungdomar överallt i stan som gick över hela vägen.

Nu måste ja göra ett ryck och städa, får nämligen sovsällskap imåran och då vill ja inte att de ska se ut så här. Funderar på att tillåme vaska golvet höhö. Borde kanske starta en tvätt å göra nå midda. Aja vi hörs!

Naw

Ja har världens finaste kissegubbe som ligger å kramas med mig i famnen. Älskade lilla katt, snart 15 år gammal, mitt längsta förhållande :) Tänk att djur kan sätta så mycke spår i en. Dagen han är borta kommer de inte bli sig likt, vem ska då sitta och nysa på köksfönstret?

Nä de gäller att ta vara på tiden man har med sina djur, och människor för den delen..


Två vita morrhår :)

På tal om bananer

Nu kom ja på va jag är besatt av.
1. Händer. Ja älskar att kolla in händer på karlar, de kan va bland de snyggaste som finns. Speciellt om blodådrerna syns litegrann.. Grr! Och armar också.

2. A brunnar. Nej ja går inte på a-brunnar, gissa vilken film som förstörde halva svenska folket? Jo fucking åmål såklart. Inte för att ja tror att ja får analsex om ja går på en, men de har sutte i så länge nu.. Haha, tönt.


Fina händer :)

Knölgås

Bra jobbat AIK! Såg faktiskt matchen ikväll, hela dessutom. Brukar inte se sista perioden, blir för spännande :P Lite kul att aiks ena mål likna de som Salo släppte in mot Vitryssland för några år sen.. Ojoj va skit han fick efter de! Å duscha har ja int gjort än heller, känner hur ja luktar svett. Manligt.

Har iallafall fått numret till en som ja känn som troligtvis har en dolly att låna ut när man behöver :P Är så dåligt att man hittar ett objekt som är avställd, vill inte köra hem men ingen har dolly. Man borde göra en själv och hyra ut för en billig slant. Kan ju int va alltför svårt..

Nu ska ja vänta på big brother så ja kan äta glass, sen blir de dusch och sängen. Jävla möte imorrn, har slut parkeringspengar. Damn!

Har föresten upptäckt en ny snygging efter Social Network. Eller han är int snygg, men int ful. Mer åt snygg hållet. Tänk att få dra handen genom de där lockarna, skulle inte tacka nej :) Sen är han en riktigt bra skådis också :)






Jävel

Vattnet försvann imorse.. SKITBRA.. Ja sket i att duscha igår efter att ja kört ved, hade tänkt göra de idag... Man blir så instängd, helt plötsligt går de int ens blanda ihop en juice.. Står en vattenbil på skolan men ids int fara dit.. Kan dom int bara fixa den där jävla ledningen, ja vet precis vars den är för de är alltid samma! Borde stå i hus annonserna att om man flyttar hit får man va beredd på att bli utan vatten...

GÖÖH ja funderar på att fara på Krysset eller Bianco bara för att.. Ja har inte råd, ja borde inte men ja är fan tjurig. Sen imorrn ska ja på AMS på nå jävla möte, och efter de ska ja tydligen prata me nån gubbe som är invandrare och ja hörde int ens va han sa i telefon :S Han ringde imorse och sa att ja skulle skriva på nå papper men de va ja ju in i fredas och gjorde..?

Fan va kul att dom tvingar en in för att skriva på ett papper som ja lika gärna kunde ha gjort när ja lix har bestämt ett möte! Jävla skit.

BLÄ dålig dag

Fight fire with fire

Fick veta av Johanna, eller ja hennes karl då, att de brann som fan i Böösk. Tråkigt, de är ju faktiskt nåns företag och nåns arbete.. http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/byske/article1143930.ece

Så jävla skönt att Desperata Hemmafruar har börjat om! Lite tråkigt på ett sätt att allt bra går på tv under höst till vår, fast samtidigt vill man inte sitta inne och se tv på sommarn.. Men då blir de en jävla massa man vill hinna me att se :P Som tur är så går ju de flesta svenska serierna se på internet och resten går ladda hem :)

Dock tror ja att min brandvägg blockerar Utorrent så ja får ändå int hem ett skit. Men kanske lika bra, fick ju en 1000gigs hårddisk i julklapp förrförra julen och den är snart full... Kollade för nån dag sen, över 24 000 bilder, resten är fyllt me serier och filmer.

Måste nog köpa en till. Nån som har nå 6x9or över till bilen? Behöver nå billigt skit att sätta där bak. Blir att bygga in dom i lådor, har inte tänkt göra hål i nått :)


Volvo P1800 - 71, avställd 1979.. Man kan ju undra varför? :S

Nöff

Ha koppla in ny stereo i biln, rastat bilen till stan en sväng, kört in en skopa ved. Blev så mörk så ides int ta in nå mer. Annars då? Borde duscha.

Här kommer iallafall en video dedikerad till alla som säger att Snoddas kakan heter NÅT annat än de... :)
"MEN DE ÄR FEEEEEEEEEL"


In the ghettoooo

Har sutte och stirrat ut genom köksfönstret tills ja blev halvblind. Larmet gick på snicken och de betyder brandbilar och de betyder brandmän! Grr! Men troligtvis så hade dom lyckas stoppa bilarna innan dom gått ut :( Fast de står en lastbil på uppfarten mot e4an och har stått där ett tag, kanske får se tungbärgarn iställe :)

Annars hade ja inte mycke mer på hjärtat. Stal en lista av Sofia för ja har tråkigt :P

I ditt senaste sms står det? "Ja me  men nu ska ja Faan sova  ska upp tidigt å ta "heta arbeten"  godnatt Bajskorv"

Vilken är den senaste låten du lyssnade på? Rihanna - S&M

Vilka i ditt liv litar du på? Kan nog räknas på en hand

Litar du på alla dina vänner? Nä men vem gör de? :P

Tror du att allt som händer har en anledning? Jo men en del måst va helt idiotiska anledningar..

Vad har du på dig just nu? Pyjamasbrallor, tofflor, tröja

Gillar du att umgås med andra människor? Jo men ibland är det skönt att va själv också

Har du lätt att förlåta andra? Tyvär ja

Vill du ha ett förhållande just nu? Nja alltså på fredakvällar kanske... Men annars klarar ja mig rätt bra :P

Vad tycker du bäst om att göra? Äventyr med mina vänner

Vad är du på för humör just nu? Uttråkad :P

Vem kysste du senast? Hehe..

När hade du sex senast? Hemlis!

När var du full senast? I fredas

Är du romantisk? Ja!

Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Jaa de ni.. De va int så längesen, men vem får ni int veta :)

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Ööö ja vet faktiskt inte :P

Saknar du någon just nu? Jajjamensan...

Lista

Nyduschad och vill bli trött, får fördriva lite tid :P

Höger- eller vänsterhänt:
Höger
Hårfärg?
Öööö ja vet int. Guld/Blond/Orange? Ja vet inte riktigt
Ögonfärg?
Blå
Soluppgång eller solnedgång?
Nedgång
Syskon?
Ett stycke broder på 25 år
Favoritmånad?
Maj
Vem ringde du senast?
Linda K tydligen
Vem ringde dig senast?
Bellsan
Hur löd ditt senaste sms och till vem?
"Värt bra bajs herrå godnatt" till Robin
Vad är dagens planer?
Hm morgondagens planer blir nog köra ved och kanske koppla in ny stereo i bilen
Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Ringa är enklast men tyck int om de så sms då
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda?
Gifta
När såg du senast din mamma?
För nån timme sen :P
När vaknade du idag?
10
Vem fick dig att skratta senast?
Simon i Big Brother :P
Är du för ung för att äga vinylskivor?
Jaooo men de har ja ändå
Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär
Sover du med eller utan kläder?
Olika
Hur många landskap har du bott i?
Bara ett, Västerbotten
Har du någon gång spytt på fyllan?
Haha ja bra fråga, en hel del gånger!
Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Träskor
Humör just nu:
Helt ok
Favoritgodis:
Lösvikt me de som bara ja gillar. Fast ändå så tar man saker som man alltid lämnar..
Är det nåt du absolut inte äter:
Nja alltså finns väl saker som ja inte äter om ja int måst, men brukar äta för att va trevlig. Lever är väl ingen hit å int ärtsoppa.. Men ja äter nog 99,97% av de som ja bjuds på :P
Vad sa du senast:
Vafaan
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då:
40 el 50 talet
Sommarplaner:
Jobba, kanske åka ner till Power Meet fast så säger ja varje år och har int vare där sen 2007 :P Annars bara försöka ha så kul som möjligt! Går ha de hemma i stan också :)
Fisk eller badkruka:
Badkruka
Hur många kuddar sover du med:
Tre
Favoritväder:
Sol, varmt, men bara lagom varmt
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med:
Öl, cigg, banjo
Spelar du nåt instrument:
Skinnbanjo. Höhö, nämen har väl planer på att lära mig några instrument, får väl bara se när man får tummen ur
Morgon- eller nattmänniska:
Natt helt klart
Sparare eller slösare:
Försöker va duktig att spara, men dom pengarna brukar ryka rätt fort ändå
Bästa film:
OJ svår fråga.. Pearl Harbor? Beavis and butthead? Nä de finns för många, kan inte välja
Tror på liv på andra planeter:
Ja
Tror du på mirakel:
Ja
Ser du dig själv som tolerant mot andra:
Ja de är verkligen inte ofta som ja säger va ja tycker. Borde börja me de
Är du kittlig:
Mjo
Snarkar du?
Lite tror ja
Stjärntecken?
Lejon
Rädd för insekter?
Nah men dom är väl int så trevlig ändå
Äckligaste insekten:
Timmerman
Största svaghet:
Som sagt, säger inte va ja tycker
Det här är jag bra på:
Låtar. Vet inte hur ja ska förklara
Bästa bok?
Rockabilly de sista romantikerna eller va den nu hette :P
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Flyga eller va cp stark
Vad vill du jobba som?
Maskinförare, lastbilschaffis, me ungdomar osv. Finns mycke
Pizza eller hamburgare?
Pizza just nu
Skriver du dagbok?
Jag har gjort, har skrive ut en hel del böcker faktiskt
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans?
Piercing i läppen, har haft i ögonbrynet. Skulle gärna ta om där, eller ta i tungan. Tre tatueringar och fler kommer det bli
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.)
Stökigt!
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump?
Förhudligen på fyllan
Vilken hand håller du gaffeln i ?
Höger
Är du rädd för blod?
Int rädd men de är äckligt
Saltar du på maten?
Ibland, fast tycker mer om aromat
Anser du att du är stark?
Haha naaah
Brukar du sola?
Jag gör samm sak varje år, pressar som fan i början av sommarn tills ja upptäcker att ja är lika vit som när ja börja så då skiter ja i de. Är ju rödhårig i grund och botten = dåliga pigment. Är alltid blekast på kvarteret :P
Vad gör du om du får hicka?
Klär ut mig till Lady Gaga och går bärsärkargång
Använder du knark?
Nepp aldrig provat nånting
Kaffe, te eller inget?
INGE JÄVLA KAFFE. Te eller Oboy eller öl
Har du en besatthet?
De har jag garanterat


HAhahahahahahahahu

Har just sett BB och faan va pinsamt! Fast alla är nog sådär på fyllan när man ska göra kärleksförklaringar men de är bara så klockrent att Simon är stor som en björn, men så go haha! Åh ja satt rent å höll händerna för ansiktet :P

Känns lite surt att gå å duscha nu när ja är pigg men ja lukta aber sen förr idag men int mycke att göra åt :) Imorrn är en ny dag, blir nog köra ved igen. De är så jääääääävla tråkigt, de finns no int mycke som är tråkigare än de men de är skönt att röra på sig. Ja som hatar att va ute och gå, då är de bättre att göra jobb hemma på gården. Sen blir nog pappa glad om han får hjälp, iofs har ja aldrig nekat han nån gång men ändå.
Hejrå.

Balls

Känns som att ja gjort en massa idag fast ändå inte. Såg klart Social Network inatt, blev lite förvånad över slutet :S Vaknade vid 10, fick cp dåligt samvete för att ja inte hjälpt pappa med att stalpa ved men va fan ska man göra om gubben inte ens frågar om hjälp :S Men då kompensera ja upp de ikväll me att köra in ved själv.

De är så jävla drygt för ja måste pussla för att ja ska kunna öppna mitt fönster i sommar. Pappa tyckte att våran altan skulle bli bättre att förvara ved på, är int direkt som att vi använd den så ofta och ja håller me. Är väl bara smälla upp ett bord vars som helst, vi har ju lite gård att välja på :P

Sen smällde ja ihop en banankaka som är i ugn just nu. De minns ja att min mamma brukade göra när jag va yngre och hon va friskare. Så fort bananerna blev dålig ja då kom de en kaka. Synd att hon förmodligen inte minns de nu.. :(

Sen blev ja sugen på att fortsätta men ingredienserna har sinat, måste vänta till helgen. Vill göra morotskaka, tosca kaka, snoddas och kubbar.
Kubbar är nått som min mormor ALLTID gjorde. Visst bakade hon mycke men just kubbar är nåt som ja verkligen associerar med henne. När hon dog så tog min kusin med sig hennes stora kubb burk till deras hus (en gammal stor skola) i södra Sverige.

Fick höra av min moster i höstas att dom sista kubbarna som mormor gjorde dom finns kvar i burken, hon kan inte slänga dom. Tycker de är fint, skulle inte ja heller kunna göra...

Åter till att se lite Glee..
Föresten så heter de SNODDAS kaka å inge jävla kärleksmums eller va fan nu folk får för sig!


Hmf

Less less less less less less LESS

Fan!!

Ååå ja hade så jävla kul igår :) Brudarna va helt fantastisk sen va vi ut och sladda me Robin :) Önskar att varje fest va såhär kul :) Dessutom så lyckas ja få nån att betala min och Bellas mat på Max för lite hångel. Fast de va ingen utbytestjänst, hånglet kom före allt haha! Bjuder på lite bilder här då de ändå int är så många som läser :) Skulle nog bli strypt om en del kom upp på fejsbook haha!


Visar storleken på Rodneys penis i BB ;)


Professor Barro ;)




Ja har en micro på huvet






HAHA ja hade också strumpan, men bilderna är på fel kamera :P


;)






Kompis! :) Sov me den i soffan, hade bäddat in den fint i min tröja :P Satt på den
idag och plinga me klockan som talar om att maten är klar haha :P Bella ville döda mig!


Lindas tanborste. Ingen vet hur den kom dit för tydligen så låg den på toa skåpet idag men
när dom gjorde sig klar för nästa fest ikväll vid 6 tiden så va den där! usch :P


Imorse när ja vakna så såg ja en Sprite flaska på bordet och tänkte ÅÅÅH va gott... Men de va för faan vin och sprite, inte nån höjdare :S Robin berätta när han skjutsa hem mig att han hade vart på fest hos mitt ex och vaknat på morron och såg en ölburk. Av nån anledning så sa han åt sig själv att han borde dricka den för den är full i vatten! Dumskalle, de va int nå vatten haha :P Undra varför han fick för sig de :P

Nä nu ska ja fortsätta se Gold Member :) "Once i ate a bebe" haha :P

Pung

Ja skar mig som faan på benet i duschen. Jävla engångshyvlar, vassa och cp. I vanliga fall brukar de bara svida till men nu plocka ja me mig en hel skinnbit. Aj.

På tal om bananer så lämnar tidsoptimisten Lule nu, så de blev som ja tänkt mig haha! Men ja klagar int, ja sörplar på lite vin och går in i party mode :)

Värt

En värd grej va när ja och Robin va ut inatt, fan va vi fynda!

En ovärd grej va när ja va tvungen in på AMS idag. Stod där i 4 min, skrev på ett papper och sa Hejdå. Slösade dessutom 8kr i parkeringspengar också.. Häh.. Blev omringad av polisen också, värst va dom va ute och cruisa idag.

Ska ta och göra mig klar inför kvällen. Lindas plan sket sig, hon hade tänkt vara tillbaka i Lule kl 4 för att sen vara i stan kl 6 och ja ska åka me henne. Halv 4 va hon i Finland och sökte en mack haha! Hon har vart på IKEA idag. Tidsoptimisten sa också att då är hon i stan kl 7 istället, men ja lägger nog på nån timme på de. Hon ska ju in i Lule och slänga av de köpta och bäbis :P

Men å andra sidan behöv ja int stressa iallafall. Ska nog ta mig ett glas vin sen :)
Vi ses i dimman!


Joalltså

En fin låt, ser den inte som hiphop direkt.

 

Ja va ung du va yngre
När vi sågs första gången
Rusade förbi mig snabbt på perongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logist eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korespondera
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras

 

 

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år


Fjärt

Haha snyggt körkort ja har nu... Aja int mycke att göra ut att man ser ut som en efterbliven spansk pungråtta. Men imorrn är de freda! Äntligen! Fast de sög att ja måst till stan en sväng men ja får väl skylla mig själv när ja råkar missa möten som ja ska på..

Väntar på att Robin ska höra av sig, vi skulle ut en sväng. Finns en chans att han glömt mig.. Ja hitta ingen semla idag så ja får nog vänta till nästa år men de gör nog inge :)

Va irriterad i ögat ikväll, int så konstigt när ja lyckas fiska ut ett lååångt Hasse hår :( Helt ärligt så är ja så van allt hår så numera om de ligger ett katthår på mackan så ids man int bry sig. Hår i mun och ögon och överallt. Skulle vilja ha en nakenkatt ibland :P Fast dom är läskiga när dom svettas!

Nä men skit ner er BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖL


Fjant

Här sitter jag, sminkad, håret fixat, i jeans för att ja ska på OBS, eller ja Coop som de numera heter. Känner mig skittöntig men samtidigt när ja vart hemma hela veckan utan att göra nå och ja har tid över så varför inte! Dessutom hinner ju mascaran bli gammal utan att den knappt blive använd haha :P

Har fått 3 brev från Fkassan me samma innehåll. Skönt att ja fått ny handläggare på AMS, en som bryr sig och faktiskt vill hjälpa.

Ska hämta ut mitt nya körkort idag också, fan att man alltid blir skitful på dom och pass.. De är inte lätt!

Mer mer mer poladriod

Kul kul!












































Dille

Jupp ja ha fått dille på att göra om kort i poladriod format. Skitskoj tills BB börjar 00:55!


























Flänn flänn

Ja fattar inte va som har hänt, ja har blive så jääävla blödig. Flännar typ åt allt på tvn, ser ja ett bröllop ja då bara spruta de tårar. Ikväll såg jag Erik och Mackans nya program, 99 saker man ska göra innan man dör och då for dom ju till ett barnhem och lämna grejor. Jaha de bara spruta tårar, de va så sjukt fint att se glädjen hos barnen!

Så nu måste ja försöka få iväg alla mina kläder som ja har tänkt skänka men ja hittar ingenstans där man kan skänka och kläderna åker till andra länder. Annars säljs dom ju hos typ myrorna eller röda korset och visst, de är också jättebra men ja vill att dom ska åka direkt.

Johanna va också sugen på att skicka kläder när hon städat sin garderob. Nån som vet hur man ska göra? Vars man ska vända sig?

Måste göra de här snart känner jag.


På freda blir de party me mina brudar Bella, Linda och Carro :) KUL!! :)

Grease is the word

Hade ställt väckarn på 10 imorse men gillar ju att ligga och dra mig i typ 1½ timme hehe, men imorse trodde ja att världen rasa samman. De bullra å höll på och ja fatta noll. Trodde först de va nå JAS plan eller nått som flög över men nä de kunde de int heller vare. Va jävlar livrädd men sen när ja klev upp visade sig att de va två traktorer och en väghyvel hehe :P Fast de är ju som när snön rasa från taken, då skit man också ner sig.

Har sett Grease idag och äte Kellogs Frosties. Hur faan kunde man äta de som liten och tycka att de va gott? Tusen socker i de! Blä! Sen ha ja vare på kiosken, va tvungen dit och köpa cigg efter att ja sett filmen, ja blir så jävla sugen på att röka när ja ser filmer där dom röker mycke.

Nu börjar de ju va go väder för att sitta ute i solen, ta en cigg och läsa Bilsport Classic :) Kan nog tänka mig att de blir kanon me en kopp kaffe, synd att ja inte dricker de då. Fast inte mycke slår ju grillat, öl och cigg.. Hähä men snart är sommarn här! Om de fortsätter töa i den här farten ja då gårne fort :)

Jaha va ska man hitta på nu då!?



Aik skellefte aik mitt hjärta klappar skellefteåååå

Ja såg faktiskt slutet på hockeyn. Onödigt av Rundblad att dra på sig en utvisning i sista minuterna men men vi vann ju ändå. Hjärtat uppi halsgropen.

Hasse är helt slutkörd efter laserpekaren hahahaaa sötkatt :) Den andra han ser inte ens pricken eller så orkar han int bry sig.

Ibland är de ganska bra me mycke tid, då hinner man fundera på va som är värt här i livet, va som är värt att ödsla energi på. Fast å andra sidan kan man ju tänka lite för mycke.

Äh nu ska ja renbädda sängen och hitta på nå värt att göra. Kanske hoppas att John Blund kommer. Godnatt..

Blä

Ja är skittrött och har skittråkigt. Blev ju en lite konstig "natt" igår eftersom ja vakna kl 22.. Va vaken till ungefär 07:30 på morron, sov till 10. Bra bajs :S Men då kanske de bli tidigt ikvällan iställe :) Lika bra, hela Skellefte sitter för närvarande och glor på hockey men inte ja. Mina nerver tål de inte, de blir så spännande ibland att ja tror att hjärtat ska stanna.

Fick en laserpekare av Mariia idag, hahaaa fyfaan va roligt ja har haft åt Hasse! Å han blir aldrig less. När man lägger bort den så sitter han i typ 20 minuter och letar efter pricken :P Tur han är söt. Försökte klippa loss lite tovor idag, gick väl sådär. Tur att han inte är lika hemsk som förra gången iallafall!

Mamma har fått ett blodigt öga, fattar int varför. De är skitnasty, ja vågar inte titta på hon haha :P Hoppas de då int bli värre och börja blöda ur de.

Äh ska se klart Sofias änglar, ska försöka att inte grina. Ja är faktiskt sugen på en semla, ja som hatar dom, men på en sån där utan mandelmassa.. Fast ja tyck int riktigt om brödet heller.. Men vi har då lix inga hemma så de kvittar, får väl bli lite makrill iställe :)


Bajsmacka!

Åh ja la mig i sängen för å blir varm men ja fröööös, nå så jääävulskt. Såg gränsbevakarna, ett thailuder till gubbe försökte smuggla in 4,3kg heroin! Satan! De va inte lite.

Sen ringde Robin och störde mig som vanligt, å sen försökte ja bara bli vaaarm. Tillslut lyckas ja somna och vakna typ 10 :S Tur att man gör bra och dåliga val i livet, fast de va ju inget ja planerat men hehehehe :P

Idag kom ja på att ja tror att de finns kläder som luktar illa utan att man gjort nåt. Idag så tog ja på mig ett par mjukisar som är håliga och jävliga men nytvättade. Ja va också nytvättad. Sen kände ja när ja va ut i bilen och stöka att de kom en kväft ibland och lukta bara dåligt.. Har för mig att ja hade ett par såna byxor när ja va yngre. Dom lukta typ jämt dåligt, även om man tvätta dom hundra gånger.

Nåja ja ska nog slå igång Solsidan och äta lite makrill. Åt de idag också. Blir nog makrill imorrn också. Johanna hade makrill på tub idag, men ja våga inte smaka... De kan ju smaka annars! :P Adjö!


Sötjävla flodhäst eller va de nu va!

Kallt

Vaknade vid 12 idag och tänkte baaajs. Steg upp och slog igång en tvätt sen ha ja vart ut och städat upp i bilen. Vågar inte riktigt lägga tillbak grunkorna i skuffen än men nu är de lite mindre skit i bilen iaf. En flaska full me olja hade läkt som faan, tur att ja hade halverst linda in den i en sopsäck så de va inge på golvet iaf, har ju inga golvmattor bak.

Sen ha ja hjälpt pappa att hämta ved. Har alltid trott att de va svårt att byta redskap på en jordbrukare men de va de ju int alls. Fast ja saknar att man kan låsa redskaped i hytten haha :P Åsså saknar ja spakar iställe för joystick :) Som vanligt bli ja skitfrussen när vi staplat klart så ja ska nog parkera mig under mina täcken och värma mig en stund.

Nä nu vart de faan kallt!

Fan

De här kommer låta lite skumt men igår såg vi som sagt Pearl Harbor och har inte sett den på många år, och ja vet varför. Ja kommer så starkt ihåg när ja hade sett den filmen på bio 2001. Ja mådde så dåligt efter den, ska väl inte säga att ja va deprimerad men jävligt nere.

Ja kände att ja hörde inte hemma här, ja hörde hemma i USA, ja hörde hemma i den tiden. De hade inget att göra me min familj, vänner eller nått sånt. Ja kände bara att nånting va fel. De där satt i sig ett ganska bra tag. Tänk där va ja 13 år gammal och kände mig så fel, att allt jag hade intresse för fanns i ett annat land. Många timmar den sommarn satt ja ute me min freestyle eller va de nu va ja hade och lyssnade på Faith Hill - There you'll be och bara glodde.

Tror aldrig ja berättat de för nån, och ja vet inte varför ja gör de nu heller. Aldrig nånsin har ja blive så mycke tagen av en film. De va en jobbig tid. Och inte blir de bättre av att ja sitter här och minns och samtidigt lyssnar på soundtracket. De är så sorgligt men satans fint samtidigt.

Japp så nu visste ni de.
Kanske dags att byta låt nu då..






Hey soulsister

Idag har de inte blive mycke gjort, eller inte för att ja hade så mycke planerat men ändå.. Imorrn ska ja ge min bil lite service och städa ur den! I vinter har ja bara kastat allt överallt och nu kan ja ju förhoppningsvis börja använda bagaget, bara de int bli tusen minus ute igen...

Måste erkänna att ja är lite beroende av Big Brother.. Pinsamt, men är nog bara för att ja lix har kanalen på mitt rum och kan se de varje kväll. Har aldrig sett de nått annat år.

Ska se klart de och sen ska ja skrubba mig själv från topp till tå! Ibland är de rätt skönt att faktiskt bli riktigt skitig och sen bara ta en lång dusch me inpackningar å skit.

De finns ju en sida som het gurkpedia.se där dom skriv upp alla "citat" av Gurkan i big brother. Tur han är smart!
Gurkan: Är du från umeå?
Simon: Ja
Gurkan: Varför?, Det är inte norrland, det är småland. Norrland är på vänstersidan.


Äh nu ska ja fortsätta se och göra mig en macka. Adjö!


Mjo alltså

Igår blev de äventyr me Robin och Elin. Sen blev de lite mer äventyr för min del. Ibland gör man saker som man förmodligen kommer ångra men vattafakk, man lev ju bara en gång!

Idag har ja vare hos Bella. Hon bjöd mig på goomidda, ungsstekt fläskfile me hemmagjorda potatisklyftor, hemmmagjord vitlökssås och supergo sallad. Vi såg Pearl Harbor och satt i varsitt hör i soffan och flänna. Sen så gjorde vi våran egen version av lyxshake som max har. Dock blev ja cp mätt.
Tack min halvtids sambo!

På väg hem sket ja nästan ner mig när ja möter en bil i min körriktning på efyra. De är ju dubbelfiligt och delad väg så ja ska ju aldrig möta nån men mötte en taxi. Hjärtat slog fort ett tag! Kan ju lika gärna ha vare nån fyllestyrare men förhoppningsvis så va väl den människan nykter..

När ja kom hem fick ja ett samtal av en Över Kalix bo. Fattar dock int vaför han int kunde säga va han hette direkt, blev bara massa pinsam tystnad. Fick ett sms sen.. "Jag ber om ursäkt om jag störde dig men ja tycker du är helt underbar som en dröm som aldrig går i uppfyllelse kram"

Wtf? Fast man ska väl kanske va glad över en fin komplimang men ja tar de inte så seriöst när ja vet att människan sitter uti skogen och är full haha :P

Nä satan nu ska ja isäng innan ja kolavippar här på stolen. Adjö!

Fan jävel

Ja har ju fastnat för en del serier.
1. Desperata hemmafruar. Finns inga ord.
2-3. Kan inte välja mellan dom, My Name Is Earl och Jims Värld, eller According To Jim.

Nu vill ja börja se två serier till men känns som att ja måste se klart nummer 2-3 iallafall, dom är ju helt klara.
Annar så vill ja börja se Sons of anarchy och Glee. Måste nog lösa de här.. Doh! Men ja måste erkänna att de känns jääävligt skumt att se "Peggy" från Våra värsta år, och hon va me i 8 simpel rules också, att se hon va en värsting i Sons of anarchy. De känns så fel! :P


Nr 1!

Gillas INTE

Nä ja gillar inte när de sägs en sak, sen blir de nåt helt annat. Typ som att ja idag fick en faktura på 500spänn för att ja hyrde lastbilen när ja gjorde funken i tisdags. Till mig sa dom att de skulle kosta 250, vilket ja har redan betalat så nu får ja punga ut 750kr för att ja hade lastbilen i 10 minuter.. De är ju helt sanslöst! Ingen info om de heller..

Hade tänkt ringa dit men de löns inte idag för ja är så jääävla arg.. Fast orkar inte slösa mer energi på de nu.

Har slängt ihop en after eight kladdkaka sen blir de taco paj till midda. Ikväll har ja ingen aning om vad som händer men ja känner för att stänga in mig på mitt rum, vilket ja nog också kommer göra.

Rakapoopi!


Känner mig typ såhär hah

Föresten så får man inga leksaker i kellogs frosties numera..

All of my memories

Idag när ja satt och åt en burgare i köket så kom en skoter och parkera. Trodde de va Jäänz men de va Robin! Ja blev fan förvånad. Visade sig att han lånat en skoter av en klasskompis. Ja bjöd på lite kakor sen fick ja följa me han då han skulle lämna igen skotern i Kåge.

Fast ja fick sitta framför han precis som ett barn hahahahaaa! Men de va kul, saknar min Polaris såna här dagar. Har ont i armarna efter att försökt hålla fast mig.

Om ja inte har nått planerat i April så ska ja nog följa me Bella till deras stuga ovanför Arjeplog eller vars de nu va. Köra skoter och pimpla och bara må gott :)


Va kul att ja fick respons på big brother snoppen! :P

Höhöhöhahahohoho penis

Ja måste bara berätta om en grej igår.. Fast ja är ju knappast ensam om att ha sett de, och nu är inte ja helt hundra på vilka som läser min blogg men vattafakk, ja är fan 22 år så haha!

Låg och såg tv inatt och då sände dom reprisen av Big Brother, de där entimmesprogrammet som dom har varje kväll. Så i början där så va de ju som lungt, inget speciellt sen får man se när den där bjässen Rodney ställer sig upp från sin säng och sträcker på sig..

FYFAN VILKEN PENIS!! AAhhh de va de värsta ja sett! Jävla brandslang! Ja tappa fan hakan, gick ut på Flashback direkt men just då va tråden stängd men idag så hitta ja en länk med en bild. Ja har tänkt dela me mig av den för de va faaan nästintill imponerande. Garanterat 25+ slak. HAHAHA. Oj, ja fyfan, nu har ja delat me mig om de. Om nån tittar på länken så uppskattar ja om folk kunde kommentera de så att ja inte är ensam om att tycka att de va en jävla brandslang. Tack för mig!

http://data.fuskbugg.se/skalman02/roddansrod.JPG
Länken på bilden. Uppe i höger hörn. Går inte att missa.

http://play.bigbrother.se/bigbrother/avsnitt_och_klipp?title=big_brother_del_9&videoid=1281738
Videon. Går att se i 6 dagar till. Händer ungefär 1 minut nånting in i klippet.. HAHa ja fyfaan, madness I say!

Bra

Ja idag blev en bra dag på många sätt. Ja trodde att ja skulle va hemma från stan redan vid 12 kanske, men eftersom ja sov över min tid lite och de blev en massa andra grejor ida så va ja inte hemma föränn halv 5. Kan väl börja med dagens bra:

Blev lunch med Robin, en hemlig och Carro på Viking. De va kul att träffa Carro igen, tyvärr ses vi alltför sällan även om vi bor i samma stad :( Vi måst planera nått! Sen kom ja på att Viking och Bianco i Byske borde slås ihop, de skulle bli den ultimata pizzerian!

Sen raggade ja och Robin 740 runt stan, de va längesen nu när Robin skaffa ny bil förra året eller om de va förrförra. Sen blev de arbetsförmedlingen och först blev ja besviken på människan ja fick prata me, men då lyckas ja nästla mig in hos Robins handläggare som är faan kung! Han snodde över mig till han eftersom ja gått samma som Robin och han skulle kolla upp den del grejor. Han verkar fan va bra att göra me, sen va de en till sak som han flängde runt och fråga om och ja tror att de flesta handläggare hade nog bara sagt Nä direkt för att slippa jobba. Tummen upp att ja faktiskt fått hjälp idag! :)

Tumme ner till att vi va på sommarjobbsdagen och folk som vi ville prata me dom va på lunch.. Läste på ett papper på AMS att dagen skulle sluta kl 15, skämdes lite när ja hade sagt kl 12 till Robin.. Men när ja kom hem visa de sig att de står visst kl 12 på pappret ja fick! DÅLIG BANAN..


Annars har ja bara sove i soffan. Skön dag.
Har kommit fram till mitt nästa tatueringsobjekt. Eller de är nått ja funderat på läääng och nu känns de rätt. De blir en textrad ur en låt med Elvis Presley som betyder mycke för mig.. Fast först måste ja göra klart min hyllning till mamma och pappa, men de är bra att ha lite på g ändå :)

Äh nu ska ja äta bajs eller nå. Hejdå!


Ett skogsvrak, en BMW som blive till hemmagjord båt. Fränt!

Hupp hupp

Sökt några jobb ikwell, de är ju bra! Sen imorrn ska jag och Robin på sommarjobbsdagen i stan, och in på Arbetsförnedringen och skriva in oss igen.. Blä.. Men vad göra. Efter de ska vi luncha på Viking. Känner mig snål men ja måst ju fira dagens bedrift.

Me en snabb huvudräkning är de cirkus 6 veckor kvar till nya pengar rullar in, och de är lite kvar på kontot nu men vattafakk, får väl hitta på nå här hemma att göra och thank god att ja då int har hyra, räkningar osv att betala som en del i min klass, dom sitter ju i samma sits.

Nä nu ska ja sluta klaga, de är fint väder, sommaren är på g, har en fin familj och fina vänner :)
Om man skull spela lite spel och sen gå isäng me gammkisse som föresten nös mig i ansiktet igår.. BLÄ

Jävlar

Fick världens idé spruta när ja satt och såg hockey. Vill göra om i vårat hus i hallen uppe. Slår vad om att tapeterna är från 60 talet då huset byggdes eller från när mamma och pappa flyttade in. Ett alternativ är ju att måla men ja vet inte...

Är synd att de är lite knepigt att tapetsera på vissa ställen då man måste göra i trappen också.. Så därför skulle just de va enklare att måla..

Nån som har nått förslag? Billigt ska de givetvis vara!
Iochförsig, spela roll om de blir superduper snyggt, kan va kul me bara nån förändring.

ÄNTLIGEN IGEN

Hade funken imorse så de betyder att jag nu innehar körkort C också :) Vilken jävla bra dag, inte bara för att jag fick mig en ny behörighet på körkortet utan för att ja har bevisat nått för mig själv också.

Okej de känns lite fånigt, men jaja here it goes. När mitt ex gjorde slut så rasade min värld, inte bara för att han va mitt allt utan för att jag hade ju planer på att gå nån maskinförarutb eller ta C kort för jag hade fått ett jobberbjudande i Malå. Så när han gjorde slut så trodde ja aldrig att jag skulle kunna göra de här, för han kunde ju ALLT om sånt, så vem skulle nu hjälpa och stötta mig?

Idag har ja ännu en gång bevisat att jag klarade de själv. Visst med hjälp av vänner och lärare, men jag klarade det utan nån karl vid min sida.

Nåja nog me skitsnacket, nu skulle man bara haft E kort och YKB och ADR men ja känner att ja kommit en bit på vägen nu iallafall :) Imorrn blir de jobbsök for the win.

Ska fira denna dag me att dammsuga lite :)


Så här glad är ja idag!

RSS 2.0