Westgotisk nidvisa

Igår va de festival vill jag lova. Underbara människor på party, visserligen missade vi Maggio men vi hade så trevligt så vi sket att gå ut så tidigt :) Tråkigt att Linda va tvungen fara tidigt imorse men men.
 
Vila 5 minuter innan jobb, ååååh ser inte fram emot ikväll haha. Kommer nog sova gott inatt :) Jag tror vi kommer få åka lite tidigare imorrn, inget ska sprängas utan är väl mest städning typ. Och köra upp maskinerna ovanjord.
 
Har glömt bort att en oläkt tatuering gör ont. Gick in i en kudde idag med benet hahahaa.
 
 
Therese det är till Bladgatan jag ska flytta :) Vet inte om det går kommentera din blogg, prövade två ggr men såg inte att de kom upp nån :P

San Quentin I hate every inch of you

Jao men så va dagen över. Tatueringen gick bra, gjorde bara lite ont. Bella satt brevid och va skadeglad när jag gjorde mina miner men det är ju så det ska va :) Men det är som en fylla ungefär, varje gång det gör sådär jäääävla ont så funderar jag "Varför? Varför utsätter jag mig för det här??". Ändå sitter man där 6 månader eller så igen haha. Som med fyllan då när man är riktigt bakis, man ska aldrig mer dricka :)
 
Men nog tar det fina över den lilla smärta man får utstå för en stund :) Trevlig tjej som gjorde den också, pratglad osv :)
 
 
Just ja, till veckan flyttar jag ju till Anderstorp. Så blev det!
Godnatt.

Mama I'm love with a criminal

Måtte denna dag gå fort, har mycket på schemat imorrn bla lägenhetsprat och tatuering. Jag som hade tänkt parkera på Domus imorrn eftersom tatueraren är i stan... Luring på mig, det är ju fan festivalen..
 
Aja det löser sig säkert, dags att dra sig mot grottan. Pöss.
 

Fyra bugg och en coca cola

Ah nu tror jag att jag kommit fram till en lösning i det här med boendefrågan. De ä ju ba att hyra 6 mån. Bo 3, säga upp den efter 3 om jag inte trivs. Fast igentligen har jag inte råd med alla nya grejor jag måste köpa men det får gå på gott eller ont!
 
Diskmedel mottages varmt.
 
Höhö. Äh det löser sig så är det bara, nångång måste man väl chansa.
Puss på Fredrik som fyller år idag, nu ska jag zzova.
 
 
På tal om måsar så körde jag på en fågel på vägen hem. Stackarn flög mitt i rutan så nu kommer jag att tänka på den stackaren inatt. RIP.

Bird is the word

Är just nu ganska kluven när det gäller lägenhet. Ska man flytta till Atorp bara för att flytta, eller vänta och se om man får tag på nåt där man vill bo? Blir tokig snart och jag skulle nog ha skrivit kontrakt på Atorp helst igår..
 
Eller varför inte bara köpa hus och pratande getter?
Göööh...
 
 
Should I stay or should I go?
 

Enough said


I just came to say hello

Lyckades somna efter många om och men, fast jag drömde att jag hade två punkan på bilen som va parkerad vid jobbet. Sen visade det sig att hela bilen va paj?? Vaknade och ville gråta tills jag insåg att det bara va en dröm. Både hatar och gillar dom där drömmarna.
 
Har inte hört av min bror efter attackerna i Afghanistan, är inte helt säker men tror han befinner sig i det där området. Dock är jag med i en anhörig grupp på Facebook och någon hade fått ett sms att det va lungt läge på Camp Monitor...Nu är det inte länge innan han kommer hem och stannar i 2 veckor! Och på torsdag ska jag tatuera mig åt han.
 
 
Igår kom jag fram till att jag måste ha Fredrik med mig i bilen för att kunna lyssna på musik. Min cd funkar bara när den vill och av nån konstig anledning funkar den väldigt bra när han är med? Fast jag skulle nog bli rätt less på att ha passagerare hela tiden ;)
 
Nu dusch och byte av kläder. Adjö.

Om ditt hjärta slår

Jojomen så va denna vecka snart över. Festen med skiftet va kul, de va mindre kul på Lanternan. För mycke folk för min smak så jag for relativt tidigt. Vaknade upp i fredags och mådde jävlart kanon. Wtf? Jag som brukar va död. Käkade midda hemma och tog SNAbeln och for upp till Lule.
 
Midsommar va helt okej, så länge man har bra sällskap kan det inte bli dåligt. Va lite sliten igår kanske. Har inte kunnat sova bra alls inatt, trodde av nån anledning att jag va i gruvan? Hade nått sömn/vaket tillstånd. Kanske borde göra ett ryck nu då, kände inte för att stiga upp den här tiden.
 
 
Jag borde hålla det jag lovar mig själv och inte låta andra påverka mig hela tiden. Blööö
 
 
Årets sommarlåt!!
 
 

Johnny Cash


Please mr Jailor

Bellan bu fixade Sims 3 på min dator igår så nu kan jag nörda på regniga dagar :') tack! Sen åkte jag till Fredrik, vi tog några öl och zzov. Eller jag sov iallafall.

Just nu sitter jag bara och tänker på mat. Kött närmare bestämt. Igår åt jag endast lite jordgubbar och vindruvor och idag har jag inte heller ätit nåt så jag tänker att kl 18 ska det grillas. Vi har ju skiftfest i Davids stuga ikväll i Böösk och det kommer nog bli trevligt.


Imorrn tar jag SNAbeln och åker upp till Lule.
Åååh kötttttttt....

Djingis Khan

Hehe min propellerkeps komme idag, blir bra till imorrn ;)
Igentligen borde jag fara till Byske och titta på sängar och soffor men orkar inte, får ta det en annan dag. Ska fara till Bellan ikväll så hon får hjälpa mig att installera Sims 3 så jag kan nörda när jag har tråkigt :)

Annars hade jag inte mycket på hjärtat. Fick ett vykort av Aford gubben idag, jag har så dåligt samvete att jag inte skrivit. Har haft en påminnelse som ringt nu varje dag i över 70 dagar.. Kanske bästa att sätta sig ner och knåpa ihop ett brev :)

Tralalalaa hon är 16 år idag

dammsugar vm

Eftersom vädret suger röv idag så har jag faktiskt städat. Det börjar va lite jobbigt att man nästan måste tvätta om en tröja om man tappar den på golvet för att det är så dammigt. Nu är det löst och jag kan gå fritt på golvet utan en massa grejor :)

Jag vet inte vad man skulle ha hittat på mer?
Förövrigt har jag beställt en propellerkeps som borde komma i veckan. Varför? Vet ej :)










edoigh9oer

Jag satt och funderade på det här idag med vargattacken och visst det är tråkigt det som hänt helt klart, men jag tycker att alla som ger sig in en hägn med vargar borde vara medveten om att det igentligen är vilda djur och veta vad man ger sig in på. Nu va ju dessa vargar födda på parken som jag förstått och uppvuxen med människor men ändå, jag tycker att det är konstigt att dom inte var minst två när man ska gå in.

Även om dom vuxit upp med människor så har dom ju sina instinkter kvar. Jag har läst lite här och var att nu borde vargen utrotas helt från Sverige. Varför?



"Vargattacker i Skandinavien med dödlig utgång mot människor har antagits vara osannolika, så länge det finns gott om vilt i skogarna och vargar som börjar röra sig nära bebyggelsen relativt snabbt blir skjutna.[33]

En vårdare som blev dödad den 17 juni 2012 av vargar i fångenskap på Kolmårdens djurpark. Det är det enda fallet i Sverige i modern tid." Vi måste tillbaka till 1821 för senaste dokumenterade attacken.

 

Nu ska jag inte påstå att jag är jätteinsatt i det här med vargar, men JAG tror att tama hundar som är husdjur dödar fler människor än vargen. Men det är bara min åsikt som sagt.


Nananananananaaa

Nu säger jag bara håll tummarna för onsdag! Håll två tummar, en för mig och en för en annan :) Fast man ska ju såklart inte hoppas för mycket, men kan inte låta bli :P

Har hängt med Bella bu ikväll, grillat burgare i solen, ätit cupcakes, gjort fnittriga saker och ätit en glass. Nu är jag hemma och ska ta mig ett glas vin och njuta av kvällen som är kvar. Hoppas jag blir kvitt min förbannade förkylning snart, är less på att vara halvdöv. Sög in en fluga i näsan idag också när jag snorade när jag klippte gräset.

Adjö kamrater.

Hey stupid

Go vädret idag, är inne nu dock för att jag börja hosta så mycke. Har klippt gräset och gjorde dagens fail. Hade tömt ut gräset och skulle fortsätta klippa, började köra och körde och körde och körde samma sträcka, tillslut så börja jag tänka att "fan vad den klipper dåligt".

Sen tänkte jag "fan vad gräsklipparen är tyst", ja då hade jag ju glömt slå igång klippaggregatet... Höhöhöö då kände jag mig dum. Fick soppatorsk också. Efter det körde jag lite 140:a och tvättade av BMWn och nu får vi se vad kvällen erbjuder.

Bella pratade om öl och hamburgare men jag vet inte, ska ju dricka torsda och fredag så kanske hoppar över idag. Nu är det bara bege sig mot duschen, sög in en fluga i näsan också. Adjö.

Tequila

Tjoho ledigvecka! Och nästan 2 månader till nästa förmiddag, känns otroligt härligt :) Och förhoppningsvis har vi laddat sista salvan med entreprenörernas grejor och nästa skift så finns våra laddtruckar där. Sjukt trött idag efter bara 2 timmar sömn inatt men har tagit igen några nu ;)

Funderar på att dra på Ica Nazi, är dundersugen på ungefär allt gott. Jordgubbar med smältost kanske? ;)
Mycket kul att se fram emot i veckan, grilla med Fredrik, skiftlagsfest, midsommar i Lule and so on. Dejt med Emelie hade jag också tänkt mig! Kolla igenom mina flyttgrejor bör jag kanske också göra.


Namen om man skulle hasa sig iväg och köpa nå gotte. Adjö.


Vi bor på landet

Detta är ett av skälen till varför jag älskar landet, ta gräsklipparn på macken en solig dag. Dessutom spelades Wannadies - My Hometown på radion och jag kände mig lycklig. Nu va jag visserligen i Drängsmark men det är ju ändå hemmaplan :)


Redo att lämna detta livet

Ja nu är det ju inte så att jag vill gå och ta livet av mig, kanske jag ska påpeka först. Utan ändra på vissa saker i livet så att det blir annars. Just nu är det så monotomt så jag vet inte vad.. Men en flytt blir ju bra, men det finns andra saker som måste ändras också.

Känns som att jag pratar i nattmössan, bäst att slänga sig isäng men det är första gången det inte alls kändes lockande sen jag började jobba. Alla andra förmiddagsveckor har det inte rört mig i ryggen att gå isäng så tidigt på en fredag och sen jobba, beror förhudligen på vädret!


Nah sängen var det ju :)


Say what

Lön idag, länge kvar till nästa och pengarna bara flyger iväg? Poff sa det, och jag har mycket ogjort bla Lule resa och tatuering. + flytt då.. Men äh, det löser sig. Hoppas jag. Hehe. Måste sluta med mitt dyra leverne, jag köper ju inte ens grejor utan pengarna bara far på saker man inte kan ta på om vi så säger.

Dags att bli vuxen helt enkelt!


Shit

Det verkar som att jag flyttar 1 juli. Hon med lägenheten ringde idag, dock pratar hon lite knackig svenska men tyckte mig höra att HSB godkänt mig :) Konstigt vore det faktiskt om jag inte blev det haha.. Ska nog möta upp henne till veckan, förstår henne bättre då än på telefon.

Fast jag känner lite panik, jag har inte gått igenom vad jag har och inte har bland flyttgrejorna sen behöver jag en säng, soffa, tv, matsalsbord + stolar. Tror jag ska satsa på begagnad soffa och matgrupp sen krämar jag på med ny säng och tv, det kändes viktigast. Visserligen har jag en fullt duglig dubbelsäng här men det skulle vara skönt med nytt då det är en nystart i livet.


Såå om nån vet nån som ska göra sig av med något av det jag just skrev så hör av er.
Nu måste jag gå tillbaka till sängläge och bli frisk!

Hello little red ridinghood

Hemma med feber idag, mådde inte godis imorse. Va nog klokt att stanna hemma för jag sov skit inatt men fick sova ett tag efter kl 04 och det känns lite bättre nu. Kan ju lika gärna vara som alla andra dagar denna vecka att vi inte haft nåt att göra på jobbet...

Just ja, glömde ju berätta om min 15 minutes of fame igår. Va inte sådär jätteupphetsande att ha en kamera i nyllet vissa gånger. Han va helt galen och filmade ALLT. Bla när jag gick över en stooor vattensamling i malmrummet. Blev såklart en fin intervju också.. Huga jag ska nog inte se det ens haha.


Dessutom tror jag att film matrialet kommer att användas i andra inslag också när det handlar om gruvor, han pratade om att deras material som dom har nu är så gammalt. Vet dock inte när det sänds, tur det!

Nu ska jag gå upp och göra mig en macka sen krypa ner i sängen igen. Kommer nog kunna jobb imorrn iaf :)


För den lite mer sofistikerade rednecken :)

Ballt

Sjuk once and again, fattar inte varför. Skulle träffa Emelie ikväll men va för trött så har legat under täcket. Vaknade sugen på godis så åkte på kiosken och jag vet ju själv att man inte ska handla när man är hungrig... Köpte med mig lite karameller hem men efter en va jag less, som vanligt.

Tror jag ska göra en macka ist och sen lägga mig i sängen igen, hoppas att jag vaknar upp och mår bättre imorgon. Kul att va inne i detta fina väder.. Frääs.

Skämmes

Borde vara olagligt att sitta inne när det är första dagen med bra väder på länge men jag är så trött, kan inte hjälpa det. Åkte på gruvmässan när jag slutat, pratade lite med Boliden sen for jag hem haha. Kände mig inte riktigt hemma bland alla kostymnissar när jag kom där i mjukisar och Volvo tröja.. Hade lite bråttom imorse och även när jag kom hem.


Nu ska jag ta en dusch längre än själva fan, peta i mig nå sömnmedel och sen hoppas att jag sover till kl 04:00 imorgon. Är lix snorig och grinig så är nog lika bra.
Nu hör jag Hasse ropa på mig :)

I wont let the sun go down on me

Härligt med lite sol. Inget att göra idag heller, har mest åkt lastbil. Nu sitter jag i solen och njuter.

Imorrn kommer tv och filmar, såklart skulle jag va med och prata om hur det är att jobba här med bara karlar. Tror jag då.. ?


Hmf

Sov lite för länge ikväll, vaknade med världens värk i halsen, är det ännu en förkylning på g? Hoppas inte det blir likadant på jobbet imorgon = inget att göra. Ska jag lix vara där i 10 timmar kan man lika gärna göra nåt. Hade hoppats på att min laddtruck skulle ha kommit men icket...

Nåja det brukar gå hyffsat fort ändå veckorna, ser fram emot att träffa Emelie nån kväll här i veckan sen ska jag och Fredrik på Olles och käka på fredag. Som lagomt mycke att göra då jag brukar va så trött :P

Jag borde duscha men ingen ska väl vara och lukta på mig ändå så. Tror jag ska krypa isäng igen och hoppas på lite mer sömn. Adjö.



Häääääh

Blev Inge mycke sömn inatt, ännu värre är att va på jobbet i 10 timmar utan att ha nåt att göra. Vet inte ens varför nästan allt står still. Hungrig är jag också, längtar hem efter mat och sömn.

Men kan ju glädjas åt att nästa gång jag jobbar förmiddag är om ca 7 veckor eller nåt sånt :) bara en timme kvar till hemgång nu...


Bläbllbokdioejie

Ledigveckan är över, eller alldeles snart. I fredags blev det krogen en sväng. Lördag var det ju Lule och dop :) Va trevligt att träffa alla igen och träffa min tredje familj. Helt underbart att sitta med brudarna och käka god mat då vi grillade efteråt.

Sen fick tanten hålla barn från höger och vänster haha, Fredrik har numera konkurrans av Hugo 4 månader. Både han och Cornelia har stulit mitt hjärta :) Klanen Karlsson har verkligen legat i med detta med barn haha :) Cornelia fyller 2 i Juli, hon har redan fått 2 syskon + 2 kusiner och ett som anländer i Januari :) Kan meddela att det sprutade ungar i huset igår :)



Men sen så undrar jag var folk fått att Fredrik slår/har slagit mig?
Vem är det som undrade från början och är det någon som påstått det? Vi har haft våra bråk och kan berätta att han aldrig skulle röra mig, det vet jag. Är det någon som vill förstöra eller vad?
Om nån känner för att ta åt sig så gör det och sluta sprida skit. Om jag inte haft mitt underbara jobb så hade jag tagit mitt pick och pack och dragit. Jag älskar Skellefteå men jag älskar inte all dynga som sägs.

Rackarns

Tvättade bilrackaren igår nå så jävulskt, har aldrig lagt ner så mycket tid på en bil haha.
Dock råkade jag backa på en på OBS parkeringen igår... Tur det gick sakta och att den andra körde en skräpig bil så det blev inget utav det, men måste lacka om kofångaren bak en dag. Men de ser ändå bara ut som att den är lite skitig.. Så kan de gå!

Körde fyrhjuling och blev dyngig hos Bella, ikväll ska vi grilla och bli full. Imorrn blir det dop i Lule, tur det är kl 16 så man hinner nyktra till :) Nä ska försöka ta det lungt.


Kanske dags att börja göra sig i ordning då om man ska hinna nåt idag.
Tjingeling!

Kärleken dog

Tillbaka på hemmaplan igen. Skulle igentligen tvätta bilen men orkar inte, dessutom har det börja regna igen tror jag. Ska nog bara ta det piano och käka lite glass. Psykolog imorrn + jag måste köpa dop presenterna inför lördag. Lite smygtrött också. Ska nog lägga ikull mig breve katta och se SoA.
Hej på er.


Träsmak

Fick något ont i röven av att va på cirkus. Det va ju inte sådär superfränt men nu har jag vare där iaf. Nu sitter vi hos Fredrik med varsin dator i varsitt hörn. Väldigt socialt.. Häh

Huväää

Jag och Robin va till Malå inatt, de va ju inte sådär värst med ös. Sen sov jag hos Fredrik och idag ska vi på cirkus, ba sådär kom jag på det. Har inte vart på det sen jag va väldigt lite, det blir nog kul så länge dom inte har lösa fåglar som flyger omkring så jag ska måsta få en hjärtattack.

Får väl gömma mig baki Fredrik om inte annat.
Dags att krafsa fram nån slags middag. Lev väl!

Lördag hela veckan

Sitter på utbildning, vi ska finslipa våran redovisning men vi är ändå körda haha. Va inte sådär supersugen att stiga upp imorse men efter många om och men fick jag mig upp.

Har inga planer för veckan förutom lördag då jag ska på dop i Lule. Vet fortfarande inte vad jag ska köpa åt tjejorna.

Bilden föreställer två av Strabags bilar, våra i gruvan är inte riktigt lika sönderkörda haha


Lördag hela veckan

Ännu en arbetsvecka till enda, eller nästan. Imorgon kl 15 börjar min ledigvecka. Dock såg ju inte vädret speciellt bra ut så hade nog lika gärna kunna jobbat en vecka till. Nu ska jag krypa till kojs och hoppas att jag får mig upp imorgon.

Lev väl.


Men dra åt helvete

Idag vaknade jag 17:07. Vattafakk? Trodde nån jävlats med mig och ställt om klockan men datorn hade ju samma tid. Klockan 17 brukar jag va på väg till grottan, då jag kör själv iaf. Hupp bara hoppa i kläderna och kasta ner närmaste ätbara i väskan som blev några bullar sen rejsa till grottan.

Jag hann med fyra minuter till godo, men va knappt vaken. Har avverkat 12 timmar då, jag vet att jag vaknade till imorse men tänkte "Ääh lite till." Så blev det. Med råge.

Men det blev en lugn kväll, inge laddning men har hängt på verkstan lite, gjort lön, sprängt bort en dola, tutat på dom som kör bergbil osv. Det va faktiskt bättre väder i gruvan för ovanlighetens skull, där är det bara enstaka skurar från taket som droppar på vissa ställen haha.


Nä nu ska jag fortsätta på Sons of anarchy. Förhoppningsvis ska jag inte sova bort hela dagen imorrn så jag hinner se litegrann till. Sen borde jag se ikapp BB, finalen är ju imorrn så. Adjö.


Pic


The last call

Fick ett samtal från Afghanistan, det gjorde helt klart min dag.
Nu ska jag strax åka till grottan, veckan har sprungit förbi ruskigt fort och det är kanske för att jag bara jobbar 6 dagar. Sista utbildningsdagen på måndag.

Så är det med det.



Om igen

Längtar till jobbet. Dags att hoppa i duschen och fara till läkaren. Imorgon får jag köra själv, tur att mekanikerna Leif och David har sopat plattan utanför verkstan och gjort egna parkeringar där så imorrn snor jag Davids, mindre risk för punka haha.

Har troligtvis bokat tatueringstid för min tatuering åt min bror. Känner att jag kanske inte riktigt har råd om jag ska flytta plus att det är massa saker i Juni men det får gå ändå, den ska ju lix dit en dag så.

Mhm dusch va det ju...




Jag ligger I sängen som tusen gånger förut
Ända skillnaden nu är att det verkligen är slut
Tankarna tar fart, riktig kaos I en storm
Onda tankar och dina minnen blandas I en tromb
En bomb har smällt av och på utsidan syns svettningar
För nu står jag I ledet av föredettingar
Känslostyrda kedjor håller fast mig I sängen
Jag vill bara ut men något spänner den där remmen

Är fängslad I en värld (värld)
Fångvaktaren är jag (från dig)
Finns ingenting kvar

DU, det är över nu och all våran tid är slut
För det finns inget kvar (finns inget kvar)
DU, det är över nu och det känns galet sjukt
Jag mår så jävla bra (mår så jävla bra)
Bra, bra, bra
Mår så jävla bra
Bra, bra, bra
[ Lyrics from: http://www.lyricsfreak.com/l/lillasyster/s+jvla+bra_20908658.html ]
Jag har slutat att känna, fast det fortfarande känns
Du är ändå min stora kärlek fast det fucking bränns
Tårarna kan komma trots att veckor blivit år
Kan fortfarande känna din hand på mitt lår
Jag skakar vid tanken på att du tillhör någon annan
Kommer alltid funera på hur det blivit om du stannat
Timmar blir veckor tills tiden försvinner
Tårar blir tankar tills kremeringsugnen brinner

Är fängslad I en värld (värld
Fångvaktaren är jag (från dig)
Finns ingenting kvar

DU, det är över nu och all våran tid är slut
För det finns inget kvar (finns inget kvar)
DU, det är över nu och det känns galet sjukt
Jag mår så jävla bra (mår så jävla bra)
Bra, bra, bra
Mår så jävla bra
Bra, bra, bra

Nu är det bara så många minnen kvar
Du var så underbar, så jävla fin
Nu är det slut och det finns inget kvar, nu finns bara jag
(Var det dig eller mig det var fel på?)

DU, det är över nu och all våran tid är slut
För det finns inget kvar (finns inget kvar)
DU, det är över nu och det känns galet sjukt
Jag mår så jävla bra (mår så jävla bra)
Bra, bra, bra
Mår så jävla bra
Bra, bra, bra
Mår så jävla bra
Bra, bra, bra
Mår så jäla bra
Bra, bra, bra

RSS 2.0