---------

Didn't I make you feel like you were the only man, well yeah,
An' didn't I give you nearly everything that a woman possibly can ?
Honey, you know I did!
And each time I tell myself that I, well I think I've had enough,
But I'm gonna show you, baby, that a woman can be tough.

I want you to come on, come on, come on, come on and take it,
Take another little piece of my heart now, baby, (break a..)
Break another little bit of my heart now, darling, yeah. (have a..)
Hey! Have another little piece of my heart now, baby, yeah.
You know you got it if it makes you feel good,
Oh yes indeed.



Ajust, när ja kom hem idag ha katta blive påspöad och haltar. Stackarn, han går inte ha inne ibland och när han är ute får han däng.. Hasse! Mariia tipsa mig om att prata med kotknackarn om han fortsätter halta. Ni kanske inte visste att djur också måste knäcka till ryggen ibland? Vi gjorde det på Kisse, han hann inte ens fatta vad som hände för han åt skinka!


Shewolf

Igår så pallrade jag mitt arsle till stan, närmare bestämt till Bella. Sarah kom också dit sen gjorde vi en utflykt till Kryset. Har faktiskt saknat dessa spontana Krysset resor, även om man blir fet på kuppen. Efter 22 skulle vi bara ut en snabb sväng med bilen men vi kom hem halv 2!

Jag hade faktiskt ångest för att jag skulle upp kl 5, men vafan! Jag ha sove bort så mycke tid av mitt liv ändå, så nu tänkte jag ta tillfället i akt att umgås med brudarna! Så vi for till Tessan och ville att hon skulle leka bilkurragömma med oss, men hon ville inte. Sen plocka vi upp Barro och dansade som vildar på Domus.

Vi storma Elin en stund och när vi äntligen fått tag på två bilar så vi kunde leka kurragömma, ja då har ena bilen ingen soppa så det tog slut där! Då hämta vi upp Robin, skjutsa hem Barro sen for alla hem till sig. Eller jag for till Bella då. Somnade efter 2, men det var det värt. Tack för en rolig kväll!


Vaknade kl 5 och tänkte JAG SKITER I ALLT! Men lyckades tillslut slita på mig kläderna och Petra plockade upp mig vid 05:45 och vi satte kurs mot Boliden. Sen blev det till stan igen och hämta tusen saker, åter till Boliden och lasta av, lunch, Norsjö, Kriberg, nått ja inte kom ihåg, Boliden.

Fast det hände massor däremellan men dagen i korthet. Det va faktiskt riktigt kul även om jag va halvdöd och vissa stunder satt tyst för att koncentrera mig på att inte somna. Men jag har sett saker som jag inte visste och fått provat saker. Har väl gjort allt förutom att köra bilen iprincip.

Näe va riktigt kul förutom att åka vissa sträckor som ger minnen, men det får jag väl leva med.
Nu är jag så trött att ögonen knappt ser men ska väl inte sova riktigt än.

Spotify

Jag har inte lyssnat på musik på evigheter och nu minns jag varför.

Sitter mest och väntar på att jag ska fara till stan nångång. Läste på Aftonbladet att tvisten om Burk Curts pengar är löst. Det börjar vara några år sen han trilla av pinnen nu...

Nu ska jag hitta nått att sysselsätta mig med så jag inte tänker så mycket. Är sugen på cigg! Adjö

Förvirrat stadium

svar ja. Fattar inte?

Idag skulle jag igentligen bjuda Sarah på lunch men pappsen vill ha hjälp med lite ved så det får bli en annan dag. Jag ska ju hursomhelst in ikväll så det blir nog bra.


Dagens

Em Li säger:
finns här när du behöver prata om det, vill du inte så lämnar vi ämnet, men de är 365dagar om året och alla dar i veckan. För Im still loving you to.


Åh darling! TACK! ♥ Love you to!


Hur ska du ha det?

Är förvirrad...

Iallafall så skulle jag tvätta min jacka ikväll. Jag har fått för mig att man inte ska ha nån cetrifugering (stavning?) och blada igenom boken till tvättmaskin lite snabbt. Sen när ja gick för att hänga upp den, för att den borde va kvar så gick luckan inte öppna. Jag tryckte på en knapp? Sen vred jag tillbaka centrifug grejen så den va som vanligt, sen tröck ja på en annan knapp och gissar på att ja råka starta om maskin igen.

Så är bara vänta snällt 2 timmar till.. Hur svårt ska det va att tvätta en jacka?!

På tal om bananer

så lånade jag ut min telefon till en knarkare idag. Varför? Jag vet inte. När han undrade om han fick låna telefon så sa väl nån röst inom mig att han har det nog värre än mig så då kan jag väl vara snäll och låna ut den. Han skulle ringa ett samtal, men ringde 9. Fast det skulle ju suga om jag lånade ut den så han ringde och fixa mer knark! Men nog ältat om det, jag är glad att jag lånade ut den.

Sen borde jag äta middag, slog mig just att jag inte ätit på ett dygn. Bajs

Less

Fyfan va kul att fara in till stan vid 12 för att gå på ett möte 13:30 som ska vara i en timme, för att sen gå på mötet som vara i 15 min och måste vänta tills bussen hem som går 15:00. Visst som arbetslös ska jag vara tillgänglig för att kunna fara på möten men jag ska fan få klaga ändå på att jag är less på all dötid!

Sen har nervositeten kommit tillbaka. Jag är nervös konstant. Tilloch med nu i hemmets trygga vrå sitter jag och är nervös.

Så ikväll skulle jag helst vilja sova, vilket jag inte kan för jag sov massor igår. Sen ska jag ta tag i att städa upp här. Kanske kasta sop påsen som stått här sen gud vet när.. Har tagit tag i att tvätta min jacka som inte luktar mumma.

Imorrn blir det iaf att spendera natten hos Bella sen onsdag åka lastbil med Petra. Torsdag så ska jag in till stan, sen hade Tessan visst tjejfest och får jag låna bilen så far jag nog dit och är social.

Sen då?

Känner mig jävligt vilsen.

Vafalls

Åska i södra Sverige och här toksnöar det än. Är världen på väg att gå under??

Borde sova men är inte lätt då man har en hjärndöd katt som MÅSTE ut trots att det snöar som fan ute, sen vet han att jag är vaken så då passar han på att hoppa upp på min fönsterbräda (som inte är bred) och ramla ner. Då jag släppte in han genom fönstret så passa det bra att ta med min plåt Cadillac - 59 i golvet också... Så nu är hela bakdelen lös. Tur att jag iaf fick ha kvar dom två sista kvarvarande raketljusen.

Är inte lätt att bo med en katt som sitter i köksfönstret och skriker och ingen vet varför. Men ingen vet varför han är så jävla underbar och bäst heller!

Får väl lägga mig i sängen och se en såsig film.
Just ja, ställa om klockan, så va det ju också. Synd att jag lär glömma så nån får gärna påminna mig!

Dock är min rosa, och inte fullt lika stor :)

never give up on someone you cant go a day without thinking about

Jag gjorde nånting av kvällen, men på hemmaplan. Jag traskade iväg till Maria i snön och spelade GH och fikade och så vidare. Det var trevligt! Mindre kul att traska hem, och ännu mindre kul att gå in på baksidan av huset där det drivit en halvmeter snö. Det hade det inte igår iallafall...

Hoppas alla släckte ner under Earth Hour nu! Själv slog jag av datorn och släckte alla lampor innan jag gick, sen sa pappa att dom skulle släcka vid halv 9. Dock startade jag en tvättmaskin ett tag innan jag gick, men vafan ingen är perfekt. Ska bli kul och se nått resultat senare.

Imorrn vet jag inte vad som sker. Linda kanske skulle komma förbi om jag fattat det rätt. Annars har jag planer på att kanske färdigställa min hylla som jag har kvar två rader med rutor.. Men det kändes drygt!

Måndag är det möte sen onsdag blir det nog åka lastbil. Sen då?
Är glad att den här helgen äntligen snart är över.


Idag va en sån här dag jag inte vill stiga upp ur sängen. Hade jag kunnat sova hela dagen, kvällen och natten skulle jag lätt göra det. Men men..

Har sutte och löst korsord mellan kl 1 och 5 konstant. Tur att Mariia va med som är som ett levande lexikon, annars hade jag nog inte klarat ut dom! Blev en liten paus för middag.

Sitt och fundera på vad jag ska hitta på ikväll. Sarah jobbar på Station och ja, det skulle va kul men va så jobbigt att sitta så länge (visserligen va jag inte TVINGAD att sitta, men ändå) sen orka jag inte styra upp min klädsel. Jag vill gå runt och se ut som det white trash jag är. Annars hade Bella filmkväll kl 10. Inte för att jag vet varför jag måste styra upp min klädsel, men det är väl bara nått allmänt att ska man tex ut på nån krog så är det alltid kul att se lite anständig ut. Fast jag har ju vart på Olles i både mjukisbyxor och gummistövlar så vafan.

Sen ville Kenny ha mig åt stan och det skulle visserligen va kul att träffa Btk folket igen men ja, jag vet inte. Jag känner inte alls för att sitta hemma, men inte för att fara nånstans heller.. Tufft val det där.

Nah man kanske skulle se lite på dumburken och komma på vad som ska ske ikväll.


Studenten 2007

Bye bye miss American Pie

Nyss hemkommen från staden. Har suttit med Sarah vid black jack borden på Calles medans hon jobbat ikväll. Det va ganska trevligt fast det gjorde ont att sitta så länge men annars klagar ja inte.

Va småkul att bara sitta och glo på folk. Såg gamla klasskompisar och massa annat folk, men självklart hälsar man inte av nån anledning. Hörde en kommentar från två som börja gruffa i garderobs kön. "Men gå och ät en varmkorv jävla fetto!". Häh, trodde inte man använde ordet fetto längre.

Sen blev det en macka på subway sen körde jag hem. Och jag vet inte varför men vägen hem från stan kändes ta så otroligt lång tid! Vägen som jag åkt flera tusen gånger förr.. Men jaja.

Fick nyss ett samtal av Strumpan som undrade om jag inte va på väg till Btk av nån anledning. Naasi, blir lite åt fel håll.

Vad som händer imorrn vet jag inte än. Har lite dåligt samvete för att jag kör upp pappas soppa och har inte råd att tanka förän på månda :S Fast jag sa det att jag verkligen inte ville sitta hemma i helgen, och han förstod mig.. På tal om bananer ska jag inte läsa Norran förän på onsdag kanske. Jag blir tamefan galen!

Nu ska jag väl snart krypa till kojs och somna till en såsig film..

Undra varför folk blir typ halverst utvecklings av att dricka? Eller folk, jag blir nog det själv också, men ja som sagt, det märks ju lite mer när man är ute nykter på krogen.. Fast tanten som va sist att gå hem, hon va skön och ful. Jävla nucka!

Jag önskar

Jag önskar att jag inte tyckte om dig så jävla mycket som jag gör och jag önskar att du inte sagt vissa saker till mig tidigare. Det gör så fruktansvärt jävla ont...

Och alla minnen. Jag kan iprincip titta på vad som helst och det dyker upp ett minne..

Jag vet ärligt inte vars jag ska ta vägen längre. Jag som hade tänkt mig på Malå VM, jag tänker på hur kul det va förra året. Eller ja, hur roligt typ ALLT va förra året.. Känner mig vilsen utan dig.

Jag vet inte ens varför jag skriver. Önskar jag kunde förvandlas till en sten utan känslor i några veckor

Try sleeping with a broken heart

Har nyss kommit hem från Drängs. Har sett när Bella lagat tusen kilo mat för att hon inte har nått kök längre. Sen kom jag på att jag skulle ju hem och tvätta så fick skjuts hem. Funderat lite över vad jag ska göra med min inkorg på telefonen, om jag ska radera allt som finns där.

Mötet idag gick bra men va lite segt för att vi bara va 2 st.

Nu är jag så trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Borde städa upp här men det är ju en dag imorgon också..

Haha jag är så less på att det alltid ska va nåt. När man hittat lite glädje så säger det PANG och man är tillbaka på ruta ett. Visst är det konstigt?

Nu då?

Dagens

vafan?!

1. Vad hände med våren? -18 ute klassar jag inte som vår. Får nog leva med jacka hela "sommaren"...

2. Mitt "lilla" kusinbarn har tage körkort. Vafan? Han har ju alltid vart typ 6 år i mina ögon, kanske är för att vi bara ses på jularna vartannat år, men ändå! Oj så fort tiden går!

3. Jag har faktiskt börjat inse mer och mer att jag kan saker, även om jag inte tror det. Mycket beror nog på dom här kurserna. Jag kanske borde satsa på något jag vill men inte tror att jag kan.

4. Hur funkar psykvården i Sverige igentligen? Ibland kan man ju börja fundera..

Vars ska man börja

Har vart en trevlig dag. Jag for på mitt möte imorse och jag är glad för att dom faktiskt ger mig något! Dom tar upp vissa saker som jag aldrig tänkt på förut, typ vissa saker när man ska skriva cv osv. Sen kan jag ju faktiskt för en gångs skull säga att efter mötet imorrn så har jag HELG! Visserligen känner jag mig inte helt berättigad till det, men nu gör jag något om dagarna. Vissa dagar iallafall.

Efter det tog jag bussen till Badstigen och umgicks en stund med Robin som for iväg, sen har jag och Sarah vart på diverse saker idag.

Vi for hem och åt middag hos dom sen kom Sofia och vi begav oss ganska snabbt till Petra som flyttat till sin karl. Har vart en riktigt trevlig dag/kväll med "tjejsnack" såsom mens, p-piller och pböter hähä. Roligt att ha en kväll som inte bara innehåller prat om dieselmotorer och annat motorprat.

På tal om dieselmotorer så va pappa och kolla på en Golf diesel -95 idag. Dom skulle mötas på krysset, men he blev inge av att köpa nån bil! För när karln som ägde den va in och åt sin mat i kuren på Krysset så börja bilen koka och han flytta på den. När sen pappa kom så sa karln direkt "DEN HÄR SKA DU INTE KÖPA!"

Då hade karl bytt nån motordel, minns inte vilken, men inte bytt nån annan som va viktigt för att det skulle löna sig så vattenpumpen hade farit och nått mer så det va väl igentligen bara totalrenovera motorn. Tur i oturen att det iaf hände där, och inte om pappa hade köpt den!


Sen är det väl halvt bestämt att jag ska åka lastbil med Petra på onsdag. Har lix ingen kurs och nu när hon bor i stan kan jag ju åka med henne till och från Boliden, så det bli nog bra!

Nu ska jag surfa runt lite sen blir det nog en dusch och försöka sova. Idag på Ica va jag tvungen att köpa ett sköljmedel jag använde när jag inte bodde hemma, så imorrn ska jag tvätta allt jag äger iprincip!

Vem lämnade vem

Idag va jag på mitt möte och fick med mig en uppgift hem. Vi ska skriva ner vad vi är bra på. Och vad vi tror att andra tror att vi inte är bra på. Lätt! Jag har ingen aning!

Har inte den blekaste vad jag är bra på. Får väl ta mig en redig funderare till ikväll.

Har snöat in på Melissa Horn. Känns som att nästan alla texter passar in just nu. Skumt..
Fick ett trevligt telefonsamtal idag, lite överasskande men roligt. Av någon jag inte hört av på länge :)

Helgen bjuder på massa aktiviteter helt plötsligt, jag som trodde att jag skulle bli sittandes själv hemma men nu verkar det lösa sig på ett eller annat sätt.

Funderar på att gå ut och sätta mig i solen men vet inte om det rasat från taket på baksidan än och kände inte för att bli begravd i en hög med snö. Eller jo, ibland kanske, men inte just för stunden.

Ska jaga VUX för att få mer info om maskinförarutbildningen i Östanbäck. Iofs borde jag kunna ringa Erling. Han tog tydligen över traktoråkeriet efter pappa. Men jag vågar inte. Undra hur jag kan ha jobbat som telefonförsäljare? Pappa kanske kan ringa..

Föresten tog busschauffören för mycket betalt av mig idag. Han tog för ungdom till Byske, men skulle ju inte riktigt dit.. Men ides inte bråka över 7 kr när jag dessutom betalat med kort och han va ungefär hundra år gammal.

Ligger en svart lite myskisse i min säng. Det är trevligt.


I wonder how she did it


Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Tänk så skönt det kan kännas på ett sätt när man gör nått man tänkt på länge. I mitt fall i flera år, att ta det där steget. Fast just nu är känslorna lite överallt, men jag är stolt och glad att jag gjorde det.

En del av mig säger att härifrån kan det inte bli annat än bättre. Men det får väl tiden utvisa.
Tis - tors blir det "lektioner".
Längtar tills John Blund dyker upp. Och tills magen blir okej igen, har inte vart bra på över en vecka snart.

Just nu vill jag bara ha ett jobb. Nästan vad som helst. Tänk så otroligt många problem ett jobb skulle lösa, hur mycket bättre man skulle börja må när man får stå på egna ben.

Nu ska jag se klart Hollywood fruar, sen blir det kanske en dusch och sängen.
Godnatt.

.....

 

While the angels sang a whisky lullaby


---

Livet går vidare antar jag

Blä

Hade vart trevligt om AMS skickat mig till Kompetenstorget redan från början.. Känns som om det är lite värdare än att bara sitta hemma.

Sen dövade jag mina sorger med att shoppa idag. Näe så var det kanske inte men börjar bygga upp ett nytt liv. Köpte 3 saker som inte heter huvtröja eller mjukisbyxor. Så konstigt att man skitit i sig själv i så många år. Kanske borde tänka på mig själv ibland.

Eftersom jag inte äter mycket om dagarna längre har det resulterat i att mina nya jeans är för stora. Är väl bra på sitt sätt. Fast det sög ju att dom va nya..

Tror jag ska sova en stund, blev en sen kväll igår.

It's time to be a big girl now
And big girls don't cry

Nej

Jag har bestämt mig. Jag ska inte ge upp. Efter regn kommer solsken, så heter det väl?



It's a hard life
To be true lovers together
To love and live forever in each others hearts
It's a long hard fight
To learn to care for each other
To trust in one another right from the start
When you're in love

Fan ta allt

och alla. Jag är arg. Riktigt jävla arg. Varför? Vet inte!
Just nu känns de bara som att hela världen kan fan fara åt helvete. Jag är less, så less på en massa saker. Fast jag är inte arg på nån speciell, jag är bara allmänt arg.

Kanske för att jag vet att jag inte kommer sova inatt, speciellt när jag ska upp tidigt. Kanske för att jag ska på ett möte som jag inte har nån aning om vad det är, eller när det slutar. Kanske för att jag inte vet nånting mer om nått annat?

Ta inte åt er. Är inte riktat mot nån.

Kanske borde skaffa en boxningssäck och ta ut mina aggretioner på?
Nu ska jag gå och duscha och försöka lugna ner mig. Kanske borde hitta kläder till imorrn så jag inte vaknar 10 min före bussen går och inte vet nått som vanligt.

Jag vill kunna skriva igen att livet är så jävla bra och så jävla underbart. Folk tycker inte om att läsa sånt, men sånt här är inte heller kul...

Nu hoppas jag dom där mötena jag måste på, att dom ger nåt. Synd bara att det tog typ 6 mån för arbetsförmedlingen att komma på att dom kunde skicka mig dit.

Nu känner jag mig inte lika arg längre. Antar att man bara måste få ur sig saker ibland. Känner mig mest slut och utmattad, psykiskt då. Är less på dom här tunga suckarna som kommer mer och mer.

Suck suck mitt hjärta men brist inte

Va ska man säga

Har ingen lust att skriva när allt bara skulla handla om jobbigheter... Även om det kanske kommer nån ljusglimt då och då känns det mest mörkt.

Ska försöka sova. Godnatt

Gah

Jag hatar att gå mellan att vara halv glad till att vara lessen. Just den här resan fram och åter. Eller glad är jag väl kanske inte, men att få lite hopp om det som är dåligt..

Min bror kom hem idag och jag saknar min bror. Vi har pratat lite om allt möjligt i livet och det känns skönt. Han är så förstående på nått sätt, även om vi inte pratar så ofta.

Men just nu längtar jag bara till att sova och hoppas att John Blund kommer snart, vilket jag tror han gör.

Jag börjar fan känna mig gammal när pensionspappret dyker upp i brevlådan. Vafan, jag är har inte fast jobb än och bor hemma så börjar dom skicka saker om pensionen vilket ja deffinitivt inte har nån plats för i mitt sparande! Men snart sitter man väl där och är 65 och undrar va fan man gjorde med livet och undrar varför man inte gjorde si och så..


Nej jag älskar inte mitt orangea kuvert!

Det finns så mycke jag vill skriva om men inte orkar.
Harne bra!

Just nu

skriver jag för att jag vill få bort bilder som jag inte vill se om jag förhandsgranskar min blogg, för dom gör för ont att se.

Ensam är stark heter det väl?

Tacka fan för mina vänner som alltid finns där, trots att jag är en skit på att höra av mig. Trots allt är det skönt att veta att man har en liten omgivning av folk som älskar en och aldrig ger upp.. Min kärlek till er är obegränsad!


En glad en, som va de för längsen

 


Ta åt er

den som känner för det!

Alla gånger som jag känt mig låg och undrat om det egentligen
finns någon mening med de motgångar (jag ständigt
drabbas av). Alla gånger som jag suttit själv och förbannat
livets kval svurit över alla orättvisor (som jag ständigt drabbas av).
Det är då och bara då som jag verkligen förstår.

Och jag tackar alla er som står där brevid när livet
känns som svårast och inget går min väg. För det är då
som jag förstår att det enda som betyder nåt är vännerna
jag har ni som alltid stannat kvar.


Alla gånger som jag känt mig värdelös och undrat om jag
över huvudtaget har nåt värde (nåt som gör just mig unik).
Alla gånger som jag misströstar och inte finner ro inte finner trygghet
i mig själv (och saknar eget mod). Det är då
och bara då som jag verkligen förstår.



...

Suck suck mitt hjärta men brist inte.
Idag är ännu en sån här dag då jag bara känner för att sova. Det är så skönt, då slipper man tänka.

Kan lova att en diet på kiwi inte är bra för magen. Jag började fundera idag när jag åt ett riktigt mål mat senast och det var i måndags när jag gjorde en paj. Annars har det blivit kiwi, nån macka och lite mjölk. Väntar på att pappa kommer hem från stan, då får jag väl knåpa ihop mig nån middag. Är ingenting jag gör med mening, ibland blir det bara så.

Adjö.

---

Try to bury my toubles away
drowns my sorrows the same way
seem that no matter how hard I try
It feel like somethings just missing inside

Så ärne

Idag hjälpte jag till att ta in en skopa ved, sen fick ja pröva på att skotta på baksidan av fuse. Måste faktiskt berömma mig själv, för ja tyck inte att de va så illa pinkat för någon som aldrig prövat förut. Är alltid jobbigt när pappa är med, men han kanske förstår att jag inte är så haj på allt direkt.

Men det va bra träning, han ville att jag skulle fortsätta nån dag. Måste bara komma ihåg hur man tiltar skopan, blir helt fel ibland. Men det blir säkert bra.

Eftersom det inte låter som att det blir nått Malå i helgen kan väl vem som helst höra av sig om dom gör nått kreativt. Undra om min bror kommer hem i helgen?

Facebook är helt gay så blir väl att se en film eller serier tills John Blund dyker upp. Åh så skönt!
Drömde tidigare idag att Ozzy Osbourne kom på besök hemma i Ostvik (av nån anledning) och att jag tog kort med mobilen så att jag kunde bevisa för alla att jag inte ljög. Trodde stenhårt att korten fanns där när jag vaknade men så var inte fallet. Bert Karlsson va också här en sväng.

Imorrn kanske man skulle dratt sig in till staden en stund?

Remember when old ones died and new were born
And life was changed, disassembled, rearranged
We came together, fell apart
And broke each other's hearts
Remember when

Blå blå ögon

 

Blå blå ögon lovade att du var bara min


Visst är det så

att när man inte vill tänka på någon/något så blir man påmind om den/det ÖVERALLT! Precis allt påminner om det man inte vill tänka på. Jag blir galen.

Idag ska jag väl "njuta av min sista vecka som ledig". Ska börja gå på nå möten några dagar i veckan. Blir säkert bra. Kanske ta mig i kragen och städa och tvätta.

Och kanske hitta nån slags energi till att ta hand om mig själv.
Men just nu vill jag inte tänka på nått, ska försöka sova. Adjö

Om allt går som jag vill

så ska vi nog se Cannibal! the musical imorrn. Har du inte sett den? SE DEN!
Fast många tycker nog den är dålig, men för mig är den bäst. Som jag sagt förut, sportlovet 2006 körde vi skoter och såg Cannibal 24/7. Imorrn ska vi se den igen, vi ska sjunga och vi ska ha kul!
Och ärligt så tror ja inte att nån förstår, om dom inte var med på det lovet. Men vi vet iallafall!

When I say it's a shpadoinkle day!


Eddie Meduza

Nu kommer ett inlägg jag har tänkt skriva för längesen.

I helgen såg vi filmen om Eddie Meduza och fyfan, vilket geni! Säga vad man säga vill om hans texter men han är verkligen ett geni. Jag brukar alltid säga det när jag pratar om han att han har skrivit en text om en termos, och fått det till att låta bra. Hur många har gjort det? Nu sa även många det i filmen så nu är det väl bekräftat :P

Nått som verkligen kom som en bomb var att vem är människan bakom pseudonymen Eddie Meduza? Som dom sa i filmen att han blev Eddie med hela svenska folket, och det glömdes bort att bakom det alter egot fanns det en man vid namn Errol Norstedt. Han sa det själv i filmen att folk betalar för att komma och se Eddie Meduza, då ska dom få det dom betalar för. Dom förväntar sig vissa sånger och att dom ska handla om vissa saker.

Hur många andra artister skulle lyckas med det han har gjort? Hans musik har aldrig spelats på radion eftersom den var bannlyst, förutom några få låtar, men ändå har han säkert många fler fans än stora artister som har låtar på radion. Han har skrivit många fula låtar på svenska, men han har även skrivit många riktigt fina låtar på både engelska och svenska.

Jag vet inte vad som kan förklara denna kärlek till musiken (alltså inte själva Eddie, men hans musik). En tatuering tills hans minne kommer att pryda min kropp en vacker dag. Och då skiter jag i om alla som lyssnar på Eddie räknas som slaskraggare osv.

I mina ögon kommer han alltid vara ett geni som togs bort från oss alldeles för tidigt. Och jag är ledsen att jag inte upptäckte han innan det var försent och han redan var borta.


Errol Norstedt 17/6 1948 - 16/1 2002


Jag satt och fundera en dag

på en särskild skådis som jag tyckt sett halvdö ut i flera år. Hon är med i Whoopi Goldbergs "En värsting till syster", och nu hitta jag ingen annan bild så denna får duga:



Det var 1992. Hittade ingen bättre bild, men hon är ju med i Harry Potter också:


Tycker hon ser likadan ut i alla filmer, halv dö nästan.
Undra varför jag sitter och funderar på sånt? För mycket fritid kanske..

Ska iaf göra en paj till middag, receptet hittade jag i Norran. Får väl se om det blir gott eller inte! Just nu kör jag lite Sex and the city maraton :) Önskar jag hade Desperate Housewives alla säsonger men what to dooo!

Halta Lotta

Upptäckte igår att min lilltånagel på vänster fot skavt in i min "ringfinger" tå. Jag har länge undrat varför det gjorde ont och ja, det va väl inte så konstigt. Kanske borde kolla över mina tånaglar mer hähää.. Tycker jag är duktig på att göra det men icket. Så idag när jag gick hem från bussen upptäckte jag att jag är typ halt.

+5 och solen skiner. Vad ska man hitta på idag. Vågar inte öppna fönstret om det skulle rasa från taket. Då blir nog inte pappsen glad då han bytte ut alla fönster i huset bara för nått år sen.

Haha, jag minns då jag lurade Linda. Man öppnar fönstret, trycker upp en grej sen går fönstret putta ut. Och Linda gjorde det och jag vråla " NEEJ LINDA, FÖNSTRET ÄR INTE FASTSKRUVAT!" Jag kan tala om nån som fick panik hähähää..

Så var det sportlov. Säger bara en sak: sportlovet 2006. Fortfarande. Inget kan slå det.






Förut så va allt så självklart och nu är det inte längre det.
Jag hoppas och jag önskar..

Vem

Jag vet att 8 personer följer mig via bloglovin.
Vilka är ni?

Jöö

Ont i huvet igår när jag somna och ont i huvet när jag vakna. But why?

Nu är väl arbetsförmedlingen less på mig och ska skicka mig vidare till nån som ska komma på vad jag vill bli då jag blir stor, eller något liknande. Lite skrämmande när jag fick veta att min handläggare är Östanbäckare och har lekt i vårat hus. "Jo vi va och solade solarium i det stora bankvalvet". Öh, okej :P

Fyfan va snön har drivit, ser helt galet ut på Snicken.

Vad skulle man han hitta på idag då?

----


Trött

Vill helst lägga mig igen. Va inte sugen på att fara till stan i "stormen" heller. Men men, what to do.
Just nu vill jag bara fara till Malå och få en kram.


Kanske

har motivationen infunnit sig lite igen. Har målat de två första raderna med rutor, får ta dom två sista imorrn om jag hinner. Sen hade jag tänkt ta en promenad men gick ut och skotta infarten istället.
När jag går där så hör jag hur nån visslar men jag reagerade inte. Sen när jag vänder mig om står en rottweiler (stavning?!) där och ser inte glad ut!

Det är en som bor i vårat hus som har den. Han hoppa runt och skällde och jag trodde seriöst att han skulle äta upp mig! Litar inte för fem öre på okända hundar, spec rottweilers. Tillslut kom ägaren och fångade in han. Tur att jag hade min stora snöskovel för jag tänkte Jävlar i havet om han kommer, då slår jag till han!

Imorrn blir det en sväng till stan. Vet inte om Sarah ville dejta, annars blir det en dejt med arbetsförmedlingen iallafall. Sen kl 21:00 kommer jag att se säsongsstarten av Desperate Housewives på ett eller annat sätt! :)

Va ute på Street Bears hemsida och hitta en bild från träffen förra sommaren. Eller två, men bara en på oss båda. Och man får väl inte sno bilder så måste väl säga att den är tagen av Jesper Stenmark :P


Näe

Finner ingen motivation till nått. Är LESS på ungefär ALLT!


Skönt

Orkade inte börja med hyllan, jag såg tv med Hasse och sov en timme ungefär. Det behövdes och nu är jag pigg och börjar nog med hyllan ikväll.

När jag åker buss hem från Malå så går hjärnan igång och jag sitter och tänker på en massa saker jag ska skriva men när jag kommer hem har jag glömt det.

Kanske bäst att sätta igång med hyllan då...

Ööh

Så va den helgen över. Den spenderades i Malå och vi har faktiskt inte gjort nått speciellt (ovanligt) och vart själv på Malånäs hela helgen nästan.

Förutom fredag natt, då vi fick besök av spöken! Det va sanslöst obehagligt och vi fick ringa Pontus, räddaren i nöden som kom körandes till Malånäs kl 4 på morgonen! Vi va på spökjakt och han sov på golvet i rummet med oss på en luftmadrass, som va utan luft när han vakna haha!

Fast vi såg inga spöken, men dom pratade. Blää.

Annars har det väl inte hänt nått fränt. Jacob ha sutte och leta bilar 24/7. Han är sugen på en nyare och det är väl inte mig emot hähä. Gammalt är kul, men nyare är också kul :) Får väl se hur många bilar han avverkar i år. Förra året blev det 5. Tror jag.. :)


1. DXJ. Som ja inte vet varsifrån han fick den då han redan hade den då vi träffades


2. Sen blev det NGD som vi hämta i Pite


3. Oldsen som vi hämta i Örebro och som finns kvar än


4. Dagen före min födelsedag hämta vi dieselmaffian i Kalix


5. Och Compakten han bytte till sig i.. December förra året?

Vet inte varför han byter så ofta, men det är väl kul eller nåt :P
Jag får alltid förfrågningar från höger och vänster om "eran bil" och "era bilar". "När sålde ni den?" osv. Ingen verkar förstå att jag inte har nått med någon bil att göra!

Jag har hört frågor till Jacob med pikar riktade mot mig och jag kan säga att jag skulle aldrig någonsin säga att han skulle köpa en bil för min skull. Han gör precis som han vill. Om han ber om min åsikt kan jag säga den, men han bestämmer själv hur han gör.

SÅ, då var det lättat från hjärtat! Nu ska jag nog stöka av min hylla och börja rita och tejpa. Ajöken

RSS 2.0