Amy Winehouse Tribute

Fäss har mestadels glott på dumburken hela kvällen och lär väl fortsätta göra de.
Tänkte dela med mig av ett klipp från den där MTV galan häromkvällen när Bruno Mars gjorde en cover på Amy Winehouse låt Valerie. Eller jag hänger inte riktigt med på om hon gjort en cover på den före.. Men hur som helst så fastnade jag för den.

Kan ju tillägga att jag är väl inte största fanet av Amy, har väl lyssnat på nån låt sådär, men hon hade då verkligen en mäktig röst!

..........................................
Jahaaa då upptäckte jag just att klippet som jag haft uppe på min webläsare i nån dag nu inte fungerar längre för att det är borttaget pga upphovsrättskit...
Så då får det duga med någon som filmar sin tv tills vidare tyvärr. Men de svänger iallafall =)


 

Sen kan man ju undra varför Katy Perry sitter med en stor gul fyrkant på hjärnkontoret...


Sata piss

Nu är bilen servad efter jävligt många om och men. Nästa gång ja behöver byta mittersta knutkorset måste ja ha ny kardan för nu sitter den som berget. Men Erling sa ju 20 000 mil till nu på de korset ;)

Sen när ja stog och höll kardan åt Robin medans han slog fast skiten med nån typ av hugg mejsel så lossnade en bit av mejseln och pricka mig på näsroten, en cm från ögat. Så nu har ja lagt ner blod och svett i bilen, kanske någon tår också.

Bra att veta lista inför besiktning:
- Rost i bärande balk
- Kolla över bromsarna
- Parkeringsbroms (obefintlig)
- Byta ut ljuddämpare + en bit avgassystem
- Flytta regplåt

Bra att veta överhuvetaget:
- Nya dämpare och fjädrar runtom
- Köpa en kardan lös på tex veteranbilsmarknad. Bra att ha grej.

SÅDÄR då vet ja va som behövs fixas. De är då posetivt att folk tycker att den är relativt fräsch under med tanke på åldern. Nu ska ja vila fötterna en stund sen kanske fixa nån midda.
Adjö.


Mama said the pistol is the devil's right hand

Råkade sova bort hela kvällen så blev inge värt gjort.
Och så hade jag inget mer att skriva heller.


Jägarn

Den här dagen blev inte som ja tänkt mig. For ju till Erlings verkstad imorse, hissade upp bilen och visade sig att brorsan inte riktigt förklarat vilken bildel ja skulle köpa.. Han sa stödlager så då köpte ja ett sånt, men de va gummit runt stödlagret som va paj! Men då upptäckte Robin att ett knutkors va dåligt så då for vi till stan och jaga de.

Men gummit hade ingen bildelshandlare hemma. Jävla irriterande, så de blev inget alls idag utan gummit kommer imorrn. Såg även rost i en bärande balk, inte bra, kommer nog inte gå igenom bes då. Fast ja har ju till nästa år på mig så..

Blir bara irriterad när saker och ting inte går som planerat och att de ska fixas och donas. Är drygt att be om hjälp hela tiden också, sen när man lånat lyft och hela skiten.


Fick ett mms av Mariia, visade sig att Hasse fångat en lite harpalt :'( :'( Skitkatt vafan, fåglar och råttor/möss gå väl bra men små söta harungar.. :( Den åkte iaf i soporna och Hasse gick in och slöa. Nyss va han ute i ungefär 5 minuter och kom tillbaka me en fågel. De går då ingen nöd på kattfan iaf!

Jaja vafan ska man hitta på idag då..?

Rubbad

Mmm idag är ja helt rubbad. LURING är ju min bil som är de! Fast de käntes väl lite onödigt me tanke på att ja ska rubba imorrn också.. Tur man har stark högerarm.. =)
Men men ja kom iallafall fram till att nästa sommar ska de införskaffas en tillfällig bil och 140:an ska ner i molekyler och lackas om. Måste ta tag i det nu medans de är så pass lite rost på han :')

Broder har sagt att han kan lacka och eftersom han gjort en del lack jobb på sina och andras bilar så blir de skitbra. Och att göra grunden och så skulle han också lära mig.

Fast..... De slog mig just att han åker ju till Afghanistan i maj....
Där sket sig halva den idén iallafall... Aja får konsultera med han senare.

Nä om man kanske skulle sova en stund, ska vara hos Erling kl 8. Bra skit.


It's karma bitch

Säger då bara de.

Det slog de mig idag att de kanske inte är så konstigt att folk går och bli gravida och gifter sig för vi är inte så unga längre. Visserligen inte pensionärer men jag tror att min hjärna lever kvar i 18års åldern. Eftersom jag är kvar där så blir ja alltid lika chockad när man få veta att nån är gravid, fast de är ju inte så konstigt igentligen.

Sen prata jag och Mariia idag om att man skulle ha hitta sig en karl som va allt. Både byggare och bilmekaniker, svetsare och miljonär. Kanske hockeyspelare också? Lycka till för mig säger ja bara ;)

Men ja hoppas på att få ett jobb i en gruva och sen kanske flytta söderöver ett tag. Jag älskar Skellefte och kommer köpa hus i kommun nångång, men skulle va kul att få se nåt annat ett tag.
Får väl se vart de bär av, ja har inte bråttom än så länge :)

Nu blir de att koka ihop nån midda sen hitta ja en flaska me rubbing här inne så får se om ja ska rubba upp orangea faran lite =)


Får spunk

Har blive kallad till sånt där cell prov. Vill inte att nån ska va och gräva mig i fjosan! Fast måste lix ringa och boka om tiden, är precis dagen innan ja får igen körkortet sååå to bad!

Sen måste ja ringa Skattekontoret och kolla om ja är skriven på adressen här i Ostvik. Tycker ja borde va de eftersom ja aldrig gjort adressändring men har för mig att min bror påpekade att ja inte va de för ett tag sen.. Kan ju va bra då pappa skaffat drulle försäkring så ja ingår i den :P Eller ja mina saker iallafall :P

Imorrn ska det skruvas bil. Eller Robin ska skruva i min bil och jag ska rubba hans. Lika bra för att jag når ändå int upp och skruva när den står på bil lyften så att han ska nå haha.

Men men nu ska ja ut i fin vädret.


Weekend

Mja så va den helgen strax över. Va ju som sagt på korv kalas i fredags hos Plogen men de va trevligt iallafall. Fast sen for alla på krogen och jag hängde med Elin och åkte runt överallt istället. Igår när ja låg och va skitbakis i sängen så slog de mig att faan, ja köpte ju glass på natten! Gick till frysen och kolla, jadå där låg minsann en sån där rund Daim glass grej hahaha. Jävla ärthjärna, ja skulle ju lägga ner sånt där.. Så nu "måste" jag äta upp den ;)

Igår ikväll for ja ut med Robin, vi va till Jörn och kollade läget, sen blev de ett Buremål på Krysset.

Robin gjorde en tabbe igår. Han berättade att han hatar när folk skriver på Fejsbook att saker levererar. Typ Ume levererar, Allstar levererar osv. Så nu har ja börja skicka sms åt han så fort ja gör nåt värt som levererar. Typ äta frukost hahahaa. Han kommer förmodligen bli tokig på mig.

Ikväll står jag för middan, ska bli intressant och se om de blir gott.


Stop calling I don't want to talk anymore

Blev som sagt film hos Peji igår, Death at funeral hette den och jag rekomenderar den! Typ alla negrer från komedier va med, haha fyfan va ful :)

Idag va ja ut och plockade ihop skruvar och muttrar som kan va bra att ha i bilen, men de slog mig att snart måst ja ha allt i kupén för mitt bagage går inte öppna på vintern... De är ju lite minus men men, de funkade ju i vintras så.

Sitter och väntar på min skjuts just nu. Har lite dåligt samvete över att Robin hämtat mig nu i veckan men så fort ja får igen lappen så blir de att bjuda igen. Kommer ju fan köra överallt, ska spendera alla pengar på soppa haha :P Saknar tillåme den galna kl 16 trafiken i stan.

Förövrigt så köpte ja äntligen Spotify idag. Tog en stund innan ja kom på hur man skulle göra men efter lite tips från Bellan så gick de bara fint. Men de är fan kasst ljud på de, bättre me Winamp.


Här är trailern till filmen, han är så jääävla ful den vita killen som råka bli drogad haha!! :D


Ha ha

150 pesetas fick ja betala för korten och fick en dubbelhaka på köpet. Najs. Fast ja orkade int ens kolla på bilderna, sa att de blir nog säkert bra. Men körkort + passkort blir man alltid fulast på hur som helst. Går ju alltid beställa ett nytt om de skulle krisa ;) Nu är de då postat iallafall, ska bara betala strax.

Gick som dåligt att städa men lite fick jag gjort. Hittade en rolig låda under sängen full i verktyg :) Ikväll ska jag ut i garaget och plocka på mig lite godispåsar med muttrar osv som är bra att ha i bilen. Ska även röja en hylla som jag ska ha till mina delar. Börjar ha plockat på mig lite iallafall :)

Nu fick jag sms av Robin att vi ska se film hos Peji så tjingeling!

Torsdag

Ska fara och ta körkortskort idag och då betyder de att ja måst göra så att ja ser ut som att ja inte haft sju svåra år.. Tillochmed kamma håret. De här me att förlora lappen va då fan int bara minus ett körkort och sen 4000:- i böter. De känns som att de blive en jävla massa kostnader till..

Jaja snart är då väntan över och förhoppningsvis ligger lappen och väntar på mig hos Posten samma dag som jag får köra. Ids int göra nåt annat leg nu då ja kan slippa och ids int köra utan heller för då lär ja bli stoppad.

HUUUUUUUUUUH städa va de ju!

Jävla IKEA

Är fan skandal att man måst använda silvertejp för att kunna använda skiten...! Har en byrå me 3 lådor, har bara kunnat använda en av dom för dom andra har kajkat. Nu kajkade den enda som funkade också så då fick jag tejpa ihop den. Då tjura jag och lagade en låda till... Men men antar att man får va man betalar för..

Skulle städa men tar de imorrn. Vill vara själv och kunna spela hur hög musik jag vill. Sen måste det ringas samtal till transportstyrelsen. Fick hem ett brev idag där jag skulle klistra in ett kort till körkortet.. Men dom har ju redan mig i deras databas! Då borde dom ju fan kunna använda den bilden..??


Sen till alla er som har ett förarbevis för terrängskoter, kom ihåg att det ska bytas ut till ett med bild på innan 2012. Fick ett inbetalningskort samtidigt för att byta ut det så de va ju bra, slipper jag glömma iallafall.
Strax ut och tända ljuset på olycksplatsen..


Råkar ha mitt inscannat av nån anledning :P

Tråkigheter

Ja de känns som att de vare mycke om de på senaste så kan väl skriva om två roliga saker.

1. Jag bytte ut mitt bakljus helt själv i måndags! Till saken hör att jag har ungefär 5 sekunder tålamod och är inte alls direkt smart när det kommer till att byta grejor. Är duktig på att starta saker men inte slutför men i måndags då jävlar, då gav jag inte upp och fixade biffen själv tills det funkade. Sen idag så bytte jag ut mina torkarblad. Nu är jag proffs på båda saker höhö!

2. På kvällen i måndags så skulle jag och Robin ut en sväng och leta lador men vi hamnade i Arjeplog haha. Vi va på väg till Norge men jag hade en tid att passa på tisdag annars hade vi nog fortsatt. Arjeplog och Arvidsjaur by night va inte så fränt. Men självklart såg vi några obligatoriska Mercor i Ajaur på morgonen. Robin hittade dessutom på ett nytt djur: uller. Blev lite tokigt när han skrek och pratade fort haha.


Idag har jag hängt med Robin, vart en sväng förbi Bella sen åt vi middag med Peji. Ikväll blir det att röja upp här lite, har som mest dumpat allt mitt på golvet. Kanske dags att packa upp kläderna från bröllopet och hitta min mobil laddare som är puts väck.

När mörkret fallit ska jag ut och tända ljus på olycksplatsen. Såg att mitt troligtvis slocknat rätt fort igår.




Robin och jag va lite offroad idag haha. Såg ännu värre ut när vi kört samma väg
tillbaka + att ja lättade ur stolen några gånger

Ojoj...

Har hänt mycke senaste dygnet men det som hände sist va tragiskt och otrevligt. Hörde en brandbil, gick ut och tittade och såg att den for en väldigt konstig väg, upp emot trafiken på avfarten brevid oss.
Så jag och pappa gick ut, såg ett stooort jävla rökmoln just brevid bron så ja, vi gick som sagt dit. När vi kom fram ligger en bil strax under bron i lågor.

Jag hade med mig kameran och fotade, tänkte att de kanske kan va nått att skicka till tidningen.... Tills jag insåg att nån brunnit inne. Då va de inte lika lockande längre. Såg även att Norran.se inte ville ta emot bilder och det förstår jag. Hade inte tänkt skicka in dom ändå när jag insåg..

Det hade blivit en jävla smäll iallafall. Troligtvis någon som kört väldigt fort för sträckan är ju 70 just nu då dom håller på att asfaltera om. Motorn låg cirka 50 meter söder om bilen...

Usch. Middagen kändes verkligen inte god idag.. Jag hann köra regplåtarna i telefon innan polisen plockade bort dom och vet vem bilen står på men det håller jag för mig själv. Körde dom för att JAG ville veta att det inte var någon jag kände..

RIP.

Bah

Bytte ut bakljuset idag men inte utan strid. Men nu lyser de iaf och är helt. Bara stödlagret kvar och fixa extraljusen sen är bilen fit for fight inför vintern, skönt.

Blir kanske en lillsväng till Lule imorrn. Ska kramas me Cornelia då. Och Linda såklart.


..

Tur att man kan få nå bra nyheter i det dåliga iallafall.. Men ja, de är bara acceptera och leva me de.. Fast glad är ja int på långa vägar inombords men men. Blir irriterad på folk som säger "Men de är lungt" eftersom min bror kommer reparera fordon där nere (han jobbar som teknisk special officer på Försvarsmakten i Boden för dom som int hänger med). Men de betyder ju int att han kommer att vara på ett säkert ställe hela tiden, han måst ju ut för att fixa delar osv.

Och så säger folk att de är lungt för att han ska reparera fordon. De är inte lungt. Sätt er in i min situtation då en av de värsta saker som kan hända kommer att hända och de va just de att han skulle få utlandstjänst i Afghanistan.
Då kan man lika gärna int säga nåt.

Ska ut och pilla på bilen nu, adjö.

Upp som en sol och ner som en pannkaka

Idag fick ja veta något som ja verkligen aldrig hade hoppats skulle hända. Min bror ska till Afghanistan i Maj nästa år... De ja ville absolut minst i hela världen. Kommer få gå på möten för anhöriga, känns helt sjukt. De behöver ju int betyda att de ska hända nått men ändå..

Så nu har ja 8 månader att förbereda mig, fast de kommer ja aldrig göra hur som helst. Men han måst ju få göra som han vill...

Fan för allt sånt där..!

Nja

De blev ingen hemmakväll. Robin ringde och undra om ja visste nån som körde för han och Karlsson ville till Frostkåge på byafesten. Då blev ja sugen på att haka på så ja lurade pappa till att köra min bil haha ;P Han muttra på vägen att han hade ju hellre kört sin.. ;P

Men ja vi kom fram tillslut och de va jättekul att träffa alla gamla vänner. De va inte som förr men mysigt va de =) Sen eftersom ja tog de lungt igårkväll så är ja int bakis idag heller. Skönt när man ska äta suring! Fast ja är lite arg, min mage vill int va me idag för mensen dök upp helt plötsligt...

Så nu har ja nog bestämt mig för att börja på pillret igen. Orka int me den här skiten.
Kan int min bror komma hem snart så vi får äta??!

Pass

Hmmm kom och tänka på att ja kanske måst göra ett pass iallafall för att kunna legitimera mig inför körkortet.. För ja måst ju på Transportstyrelsen och ta nytt kort + skriva under skiten. Och har för mig att då går de int ha pappa som legitimation... Men men, ska kolla upp de till veckan.

Fast de kan ändå vara värt. Då får jag ett pass, sen tar de väl säkert några dagar innan ja får körkortet när ja väl få köra igen, så då måst ja ju ha ett leg om ja ska köra.. Är fan värt att betala 400 för ett pass som ja bara behöver några dagar. Är så körkåt!

Men ja har då fan stått mitt kast. När Robin hämtade mig igår va första gången som nån hämtade mig, som inte hade nått ärende förbi mitt hus eller i stan. Annars har jag åkt buss 1 gång eller helt enkelt stannat hemma. Fast dagarna går segt nu... Men de går ju framåt iaf =D


Bullmark

Såklart menar ja Bullmark och inte Bullträsk.... =)


Haha, charmig bild

Trött

Mmm är mest trött, vet int varför. Igår va jag och pappa på skroten iaf och toka hade tur. En 140a fanns de, och den hade kvar höger bakljus. Visserligen fel årsmodell men de passa ju ändå. Så de va bra skit, 50 pix för den. Sen åkte vi och handla sen for vi hem och jag råka sova.

Robin hämtade mig och vi åt midda på Krysset sen gled vi runt i stan ett tag innan vi hämtade upp Peji. For på bolaget sen begav vi oss söderöver. Robin visste av nån väg till höger vi skulle ta av vid men råkade förmodligen köra förbi den.. Så vi fortsatte och så sa vi "Andra korsningen till höger, den ta vi!" (kan tillägga att de skulle va en asfalterad väg)

Men så var de Robertsfors, och Ånäset eller vars man nu hamna. Iallafall så ville vi int int där för alla hade redan vart där.. Såååå de sluta me att vi hamna nästan i Sävar innan vi tog av, då hamna vi i Bullträsk. De sög så vi for till stan, eller ja till Peji, spelade GH sen for vi hem.

Idag och ikväll är de bara lugnt. Kanske ska byta ut bakljuset annars hinn ja göra de till veckan.
Surströmming imorrn!

Jävla nötter

Haha ja de är ju lite smålustigt me en del grupper som startas på fejsbook. Nu senast två grupper "Uppror mot 70km/h förarna från solbacken och ner mot statoil norr" och en med samma början i namnet förutom att de handlar om Skehamns leden.

För de första, är du så jävla dum att du startar ett visst antal minuter innan jobbet på morron och tror att trafiken ska flyta på i 90 eller va fan de nu är efter Skehamnsleden, då få du ju fan skylla dig själv. Även om nu första bilen ligger i 90 och du hamnar längst bak i en karavan så går de ju förhudligen saktare för en själv! Planera lite kanske? De är en helt annan sak om man som mig kör efter E4:a till ungefär Solbacken, de tar samma tid så länge de int är nå vägarbete.

Och för de andra så hur jävla lång är sträckan Solbacken - Statoil norr?? De handlar då fan inte om många meter och en sak kan ja hålla me om, de är när folk börjar ligga i 50. Där går min gräns. Men hallå 70 i några hundra meter?! De är väl fan bara leva me de eller sluta köra bil.

Ja skiter i vafan alla andra tycker om mig som är en rätt stadig 80km/h förare på diverse vägar (80,90 och 110 vägar). Kör oftast varken mer eller mindre och kommer fortsätta me de sen kan väl alla andra äta skit.

Och va ska de hjälpa att starta en grupp emot de där...? Jävla nötter...

På tal om BÄBISAR

1. Igår vid 12 tiden så gick jag faktiskt och tänkte att nu är de väl på tiden att kronprinsessan ska ha barn snart. Kl 15 går hovet ut med nyheten officiellt. De va lite kul tycker jag,

2. NU ÄR DE FAAN BABYBOOM! Nu sprutar de ungar från alla hörn och kanter :P Fast dom säg ju att efter semestern så går grav testen upp 20% i försäljning höhö. Men roligt för dom som ska få små knoddar =) Ser då fram emot att gå på dopet av Isabelles lilla avkomma nästa år, sen har ja alltid Cornelia att hänga med och som ja säkert mer än gärna får låna ibland ;)


Haha hittade den här bilden på Cornelia då hon bara va en liten fjärt :P




Nu är hon ju stora tjejen =)

Fin fint

Preliminärbokat kräftskiva nästa freda med Bella, Mattias, Isabelle + familj och Linda + familj. Blir ju perfekt om vi kan mötas i Pite då vi åker från Skellefte och Linda från Lule =) Dock blir ja strandsatt i Pite, hoppas pappa kan hämta mig haha :P Nu är de bara hoppas att ingenting dyker upp så de skiter sig =)

Med de så bjuder ja på en fin seriös Eddie Meduza låt. Lev väl!


Ja!

Jag älskar när man kommer på en idé och blir super peppad och att de kanske går utföra. Men de är lite trixigt när man bor på olika ställen i landet, dessutom olika län och folk jobbar olika.. Men som de ser ut nu så är 2 av 3 grejor i lås =)

Väntar bara på det sista då ;P Fast lite jobbigt att ja nästan blir överpeppad och vill bara att dagarna ska gå skitafort och de är lite svårt när man int har så mycke att göra om dagarna. Ska snart börja me mitt jobbsökeri på allvar igen.

Om int annat så händer de ju lite kuligheter i helgen så =)


Johanna: Ja vet inte riktigt, tyckte bara de läkte konstigt på vissa ställen men tror de blive bra nu. Eller ja ha int kolla så noga, är ju stel som ett järnspett haha :P Men de är nog ingen fara =)


What up

Låg och glodde på tv och hörde Hasse komma nerför trappen och prata som vanligt. Så ja locka på han "Kom då kisskiss". Blev föga förvånad när han kom in och släppte av sin midda, en mus, på mitt golv. Han ville väl visa så duktig han vare =) =) Hähä ja nu ska han ju int ta in sina fångster i huset, men så länge de int är en fågel så går de an för mig iallafall. Bäst va en morron när pappa skulle på jobbet, han sto ute och vänta på sin skjuts. Då kom Hasse me en stor jävla sork, så stolt och ville in och visa den. Naaamensi.. =)

Sen kan ja lova att ja inte skulle vilja göra en coctail och käka av de ja hitta i tangentbordet. Fyfan va snuskigt, speciellt me gamla naglar! Och dom är då fan int mina, för ja biter int på dom. Förstår int varför folk har så svårt att sluta bita..? De är ju bara sluta. Och även jag har bitit på mina naglar frentetiskt som yngre.

Får se om min bror kommer hem imorrn, ska försöka få han att köra mig på skroten. Alltså inte för att ja ska dit höhö, men no kanske man skulle skrotats ändå ;) Måst leta bakljus.

Nä nu ska ja leta upp lite grejor på internätet. Råka ta en tupplur på några timmar ikväll, inte bra.

Sssch

När pappa drage på jobbet ska jag gå upp och köra igång Johnny Cash, Eva Eastwood och Boppers på LP skiva sen ska jag fan rensa tangentbordet. Fyfan va snusk och skit de är under tangenterna, bara hoppas att skiten funkar sen. Med min tur så lägger de väl av..

Om ja inte somnar först.

Jag va inte värst

Vaknade halv 8 av ett sms och kunde fan inte somna om. Visserligen vill ja int sova bort hela dagen men till kl 9 borde man väl ändå få.. Så ja steg upp och la mig i soffan och halvslumra ett tag. Sen skulle pappa på kiosken så passade på att köpa en baguett, yummie.

Där träffade ja på min gamla klasskompis Erik som ja gick BF med sista året och nu går han samma maskinförarutbildning som ja gick. Han sa "Häh ja hörde att du int har nå körkort längre.."

Nää sa jag.... Men så sa han "De har inte jag heller". Han hade lyckats me att köra 186 på 30 väg hahahahaa! Så ja va då int värst iallafall :P

I helgen blir de iallafall en road trip och käka suring på sönda. Bra grejor!


Hm

Är lite bekymrad över läkningen på mamma/pappa tatueringen.. Men ja fortsätter smörja och avvaktar, får se va som händer. Kan bara va ja som är paranoid också :P

Robin kom och plocka upp mig och vi drog en sväng till Böösk. Köpte lite gotte sen va vi ut till havsbadet och gick ut på flytgrejorna i vattnet. Robin hade tänkt sig göra konster och ja lovar att hade han trilla i hade ja aldrig sluta skratta.

Hörde rykten om åska ikväll och hoppas fan inte på de..! Skitväder. Fast de är ju rätt varmt ute så de kan väl stämma ändå...
Nåja imorrn måst ja ut och skruva bakljus, på freda blir de skroten. Annars är de bara silvertejpa tills ja ids fixa problemet =) Och måst se om lamporna gått i extraljusen eller om nånting är galet.


Mustaschen som är "av" haha. Kan bero på att den int läkt än heller, men de ser
lite kul ut :P Och de är inget konstigt hårstrå mitt på mitt finger heller.. ;P

Förbannat

Sommarn är snart slut och nu i dagarna har ja upptäckt en skitbra låt som hade vart perfekt att partaja till.. Men men om int annat så kom de väl en till sommar förhoppningsvis. Eller int vet ja om låten är skitbra, men ja har fastna för den iaf. Om de blir roadtrip i helgen ska den fan brännas ut!

Har börjat betala av böterna nu buhuu. Dessutom drömde ja att ja hade körkort! Körde 140an jättemycke.. Måst ut och kika va verktyg man behöv för att få loss bakljuse, blir skroten på freda.

Nä men om man skulle gjort sig lite frunch eller så.
Filmen nedanför är med Regular Ordinary Swedish Meal Time och låten som spelas är den ja tycker är skitbra. Sen är ju filmen lite småkul också :P


Det går undan

Efter ett visst påpekande att min finger mustasch ser ut som ett par solglasögon så har ja bestämt att de måste vi åtgärda. Därför har ja skrive åt Johanna och frågat om hon är sugen på att skissa upp mitt senaste projekt så kan vi kanske ta de så fort som möjligt + fixa muschen. Den ska bli lite större och tydligare hade ja tänkt.

Dock har den "gått sönder i mitten" utan att den läkt klart :P Ska bli spännande att se hur mycke som är kvar när den läkt klart haha.

Hoppas den läker fort så ja kan göra nästa projekt. Då blir de min 4:e tatuering för i år isåfall. Tänka sig att jag gjorde en för 5 år sen, och nu sen i februari har ja gjort iallafall 3 till. Men de är klart, är ju skillnad på att boka i studio än me nån man känn. Men ja är skita nöjd me alla tatueringar hittils och kommer fortsätta så länge Johanna känner att hon vill ta på sig mina projekt =)


Min första ifylld i photoshop. Int riktigt så fin idag höhö

Mjaaaa

Kan ju bara snabb berätta om gubbarna i helgen. Fick en förfrågan av en gubbe som va 70+ att följa me han hem. Tydligen så hade han vart me i nån porrklubb i flera år och han va tvungen ligga minst 2 ggr/vecka. Och sen va han allmänt jättekonstig. Tackade nej av nån konstig anledning... ;P

Den andra satt och prata me mig, säkert 40+, och påpekade hur snygg och attraktiv ja va. Tackade för komplimangen sen fortsatte han babbla på. Synd att folk som blir full int är så smidig på att dölja att dom tittar rätt på brösten. Hela huvet på han flög upp och ner flera gånger hahahahahahahahaaa.

Så tydligen dras gubbar åt en. Usch säger ja bara ;P Kan ju meddela att 40+aren vaknade sönda morron inlindad i en jävla massa toapapper när han sov på soffan hahaha.


Men men på tal om bananer så är svenska ett sjukt svårt språk. Den här filmen är ju int nyast men såg den ikväll igen och våran grammatik är inte att leka med.. Titta på filmen nedan med Ola Lustig från Rix Morronzoo


I'm leaving on monday morning

Ja så var den helgen över. När Karina kom in i kyrkan så va ja när på att börja hulk gråta haha! Men ja klarade mig faktiskt från att fälla en tår, även om dom balanserade på gränsen till att trilla ut :P Men de va en fin vigsel och ja säger de då, Linda är fan en MILF! Hot damn! Och Karinas klänning va skiiiitfin.

Ut och ta kort sen bar de av till folkan för bröllopsmiddan. Va jättetrevligt och jättegott, körde några roliga lekar me brudparet. Sen bar de av igen och då hem till Karina, då blev de Cadillac åkning. En bil full av brudar, hon tyckte vi skulle köpa en bil och ha för endast oss, ja höll me ;)

Blev en helt okej fest, fast ja gav faktiskt upp före gammlern :O Vid 2 vek ja in årorna och dom andra höll igång till långt in på morron.

Fick vara barnvakt på morron eftersom Karinas syster hade jävlats och med sina kumpaner hade hon hett ut 48 toarullar över heeela huset + 6 kg ris i besticklådor osv :P Va lite kaos haha! Tydligen nån hämd som hon hade väntat 24 år på att få göra :P

Nä de va en riktigt fin och trevlig helg, fast incidenter på bröllopsfesten kan ja ta senare hahahaaa...!

Har vart ut och målat fönster idag. Stått i traktorskopan och balanserat, precis de man inte ska göra.. Men på landet där har vi egna regler ;)


Huset, och som sagt så va de fullt invändigt också ;)

It's a nice day for a white wedding


















---

Sitter och tänker på dig min vän

Sitter och drömmer om sommaren

Himlen var här


Jao

Ja förstår int att grädde och ketchup kan va så gott? Har alltså gjort Flygande Jacob till midda ikväll och de är fan en av mina favoriträtter. Förstår de inte, hur de går ihop men uppenbarligen verkar de göra de.

Blev förbannad när ja upptäckte att den vattenfasta dip linern ja köpte igår int va vattenfast... Och smink får man väl int byta så de va pengar rakt ner i sjön.. Fräs! Fast de är väl int hela världen..

Funderar på att gå ut och klippa gräset, blir väl sista gången i sommar. De blir ändå tidigt imorrn för Linda ville väl att vi skulle vara i Fällfors innan 12. Skönt då slipp man vänta. Vigsel kl 2 sen midda och grejor som brukar höra till. Kommer säkert grina som en barnunge imorrn =)

Nämen om man skulle ha hitta på nått så man får sova.





12 augusti

Jag minns den dagen som om den vore igår. Har inte tänkt ta allt för en del saker vill ja bara glömma, man gör dåliga beslut ibland så är de bara. Hade vart på fest i Gummark och ja, jag kom till stan tillslut efter många om och men. Sov hos Stina på Atorp med Dennis. På morron den 12:e vaknade jag och hade massa missade samtal på mobilen.

Ringde upp de som ringt och dom ville bara höra så jag va i livet eftersom det va en bil som krockat i Lappvattnet med dödlig utgång och beskrivningen av folket i bilen passade väl rätt bra in på att jag som sagt skulle till stan kvällen innan.

Jag kommer aldrig glömma Dennis uttryck/min när han fick veta vilka de va som gått bort. Fast ja skulle gärna glömma, de vill jag aldrig se igen. Han kände båda väldigt bra.

De är konstigt hur folk kan ryckas ifrån så fort. Josse som jag träffade på PDOL och redde ut lite saker som ja hade på hjärtat och vi bestämde att hon skulle komma på en fest som jag visste av i Augusti. Ska int prata om henne som att ja kände henne, de gjorde ja inte, men de va skönt att jag hann reda ut det.

Såg minnesnotisen i tidningen idag.
Den 12:e gifte sig även min kusin så de blev en dag av sorg och glädje.



Blir en lugn dag, inget partaj. Är ju bröllop imorrn så bara hoppas de är fint väder!

Aj aj

Nu har Johanna plågat mig idag :P Blev att göra klart den på benet som sagt, sen fyllde hon i körsbären och sen blev de en mustasch på vänster pekfinger.

Ja vet att de finns många andra som har de och att de int alls är originellt men ja kände bara att ja ville ha en. Och ONT gjorde de haha! Första gången ja skrikik när ja tatuerats. Men nu är de gjort iallafall, känner mig väldigt sårad då ja är inplastad lite överallt :P

Men de bli grejor när allt läkt. Nu kan ja börja spåna på nya ideér :)


Och föresten, nu är de fan SLUT! Med vad får ni väl fundera på. Punk slut helt enkelt.

Najs

 

Så trevlig såg min tatuering ut när ja flagna som bäst för nån vecka sen :P Näe måste fixa till den nån dag, dock inte nu.

 

Kanske ska försöka hitta till sängen så de blir imorrn nån dag. Natti.


Jajamensan

De löset sig imorrn bigtime. Kommer åka till stan med buss (har int åkt de på hur länge som helst, minns knappt hur man gör) vid 12 sen blir det stan med Bellan för att försöka hitta nå kläder till bröllopet. Sen åker ja me pappa hem då han handlat klart.

I teorin borde de betyda att ja är hos Johanna halv 5 som vi sagt. Dock vet ja inte hur de ser ut i praktiken haha. Men de löser sig :)

De betyder också att ja måste raka benen ikväll. Har int gjort de på ett tag, blir nån timmes jobb. Haha nä kanske int, men de ha då int börja luggas i sock resåren än iaf ;)


Fort va de gjort

Bokat tid nu hos Johanna imorrn :) Sen betalat igen pappsen en 500hunring för böterna. Bara "lite" kvar nu då.. Höhö. Tur att ja har tid på mig iaf ;)

Såååå nu är de bara vänta på att imorrn ska komma. Men ja har en bra plan för imorrn, men vi får se om den går i lås. Ja hoppas de, skulle va skönt för ja haaaaaaaaaaaatar att vänta på roliga saker. Tex om man planerat in en förjävla rolig fest och man är dö peppad, den väntan är fan olidlig.

Nu ska ja gå ut i garaget eller nå. Tjoflöjt!

Nu är de dags

Ja nu är de dags att göra klart min tatuering på benet. Förhoppningsvis redan den här månaden, om int annat så har ja planer på att ta de lungt me drickandet i höst så då sparar man lite pjårning där också. Eller ja efter de att ja fått igen körkortet har ja tänkt börja me den planen.

Känner att de är dags att avsluta den här så ja kan påbörja nya projekt :) Har ju två stycken små projekt, får se om dom gå ta samtidigt.

SÅ nu vet du Johanna! =)


God damn

Är trött så förstår inte varför ja bara inte lägger mig men har såna kvällar ibland. Tänkte att ja kunde ju gå ut i garaget och måla klart de ja började på ikväll för de lär ju har torkat nu men då ha ja penseln i köket....... =( Orkar int gå upp och hämta den för våran trapp lever satan.

Iofs borde de ju finnas nån i garaget.... Aja får se hur ja gör, eller om ja bara lägger mig helt enkelt.

Hej på dej din bonnadjavoul!


Yeah

Är sugen på att måla. Har gått husesyn för att hitta nånting ja kan göra om och de får bli ett typ nattduksbord. Pratade me pappa och tyckte att vi skulle köpa färg så ja kan måla både runt fönstren på utsidan och alla element för att han nått att sysselsätta mig med månaden som är kvar av min körkortslöshet. Han höll med så på torsda ska vi och köpa färg =)

Men än har ja kvar sen ja gjorde rutorna på mina tre hyllor sist. Börjar ju va haj på de där me rutor nu ;)






Nöff!

Ha vart ute på promenad och när ja kom hem så gick ja förbi min bil och såg att mitt högra bakljus är på väg att lossna. Gängpaj i plasten. Visserligen går de ju fixa med silvertejp men skulle haft bytt ut dom så om nån känner att dom vet av ett par som passar Volvo 142 - 73 så hojta!

Såg några på blocket men vore smidigast om man bara kunde hämta dom :)


Jag har suttit framför dator så min nacke blivit stel

Det råder inget tvivel, det är bögarnas fel.

Haha skämt och sido är ja stel i nacken, har fastnat på Flashback alldeles för länge. MEN å andra sidan har ja skrattat så tårarna sprutar och ja önskar ja kunde säga varför men väljer att hålla de för mig själv... För närvarande iallafall :P

Hahaha jävla tönt säger ja bara...!


Nu ska ja äntligen hoppa isäng, snart frukost, mat är gott. Natti.


Ops

Råka ta en tuppelur på 2 tim. La mig ner och lyssnade på Mammas nya kille, så de va väl kanske int så konstigt hähää... Fast spela roll idag, inget händer och dåligt väder.

Bara de är uppehåll imorrn så ska jag gå till kiosken i Frostkåge och hoppas de är nån jag handlat av förut som jobbar så ja kan köpa cigg. Har för mig att de endast är nån enstaka gång ja visat leg, och då va de en tant som jobba. Om int annat så bli de en fin promenad bit =)

Fast ja funderar på att skitai de där ciggpaket och köpa Spotify istället nu när ja faktiskt ha bättre ljud till datorn. Men å andra sidan behöv ja väl cigg till helgen då de är bröllop. Dagens i-lands problem!

Nu ska ja göra fika.


Vad i helvete

Va blev de för jävla väder? Regn och jävla storm. Sen idag så for strömmen också, antar att de va lokalt i Ostvik för ingen annan verkar då vart utan. Perfekt ligga-inne-och-se-film-väder sen har man ingen ström.....

Dessutom hade ja tänkt klippa gräset, jo tjena.

Wake me up when september ends.

Hähä nu kom ja på de

Mitt PS nr 2 va att ja är faktiskt glad över att se folk nästan stanna vid väjningsplikten vid efyra. Dom har ju lett om vägen igen så att man måst ner här brevid oss för att fortsätta söderöver, och som ja sagt tidigare så är ju int folk så sugna på att stanna, speciellt int lastbilar.

Visserligen har ja väl lite förståelse men ändå, regler skall följas.



Efter att ha läst inledning i Anders Breiviks manifest så ångrade ja mig om att dela länken. Mest bara för att han själv tycker att den som läser ska dela med sig. Så ja säger som så här, vill nån ha länken till pdf filen så visst, men då är de bara kommentera. Annars är de ju int så svårt att gräva upp den hur som helst..

Fan

Ja skulle ju skriva två PS saker till förra inlägget, men så kukar blogg.se ur och ja kom bara ihåg en.. Och de är att Hasse är hemma igen efter att ha "jobbat" på Skogsägarna mittemot oss. Pappa har jobbat där nu i två veckor, vet int varför men men för han börjar i Kåge som vanligt igen imorrn, men iaf så hade nån tjej som jobba där sagt att hon sett en lite söt gul/beige katt som stryke omkring.

Pappa skratta bara och sa att han är fan int söt haha :P Mest för att nu är han ju klippt och ful utan sin fina långa lejonman + lite utvecklings. Men han har iallafall vare borta i några dagar nu, drygt en vecka och kom hem inatt. Då se ja att kattfan har en fästingjävel, och de är int alls längesen ja hedde sånt där fästingmedel på båda katterna...

Visserligen ha ja int läst hur länge de håll, men längre än en månad kan man tycka iallfall..

Sjukt

Såg just dokumetären om cp terroristen i Norge på Discovery. Ärligt talat så när ja såg bilden på han på Aftonbladet, när han skulle föras från plats A till plats B och han satt där och log, de är fan de vidrigaste ja sett på länge. Fick jävla hurvens i hela kroppen kan ja lova. Äckliga leende. Ska strax leta upp hans manifest och läsa, få se va han har att säga.

Meeen en bra sak är då att ja äntligen lyckats noppa till mina ögonbryn som ja vill ha dom. Dom har verkligen förändrats på ett år, förut körde ja alltid på riktigt tunna och målade me penna, nu är de tjockare, färgade och fyller i dom med MUS tri brow + pensel. Men behöver int fylla i dom nå mycke numera när ja färgar..

Men skönt att ja äntligen fick till de.

Sååå.. Vad gör nu?..



Föresten så tyck ja att ja se lite harmynt ut på bilder från när ha va liten. Eller nånting är bara fel me överläppen hähä!

Pensionen och döden

Ja de är väl ungefär de man har att se fram emot nu. Snart halvvägs till 50.
Men men de har vart en lugn dag. Lägger ingen vikt på födelsedagar längre, enda skillnaden är att fejsbook verkar gått varm haha.


Min 14års dag ;P

orkA

Nä ja orkade int fara på fest i byn ikväll. Om ja är vaken lite senare kanske ja far på efterfesten iställe ;P Har haft de rätt skönt ändå me lite öl och chips + youtube klipp från Parlamentet.

Föresten så skulle ja och åka båt idag me Jäänz och Jocke men de gick dåligt... Båten låg på grund och gick int rubba nånstans så de bidde inget. Får väl göra om de nån annan dag ;P

Måst ju njuta av sina sista minuter som 22åring. Fast enligt Norström så slutar man ju fylla år vid 22... Så de va ju bra ;)






Haha så sjukt

Min dag blev INTE som ja tänkt mig igår! :P Ja hade planerat att gå en långpromenad, äta chips på kvällen och dricka cola sen sova.

Just när ja skrive förra inlägget och börja knata mot postlådan så möts ja av Bella och Mattias. "In i bilen nu!". Fast ja fick fara hem och ta på mig lite kläder och hämta telefon :P Sen bar de av mot stan och bolaget, sen efter de fick ja he på mig mitt pannband ja har på vintern och i med mp3:n.

Bytte bil sen bar de av mot gocartbanan. Ja kände igen den dåliga vägen dit så ja gissade rätt iaf :P Där blev de då som sagt gocart, så jävla kul! Jag blev 3:a iaf :) Sen på me ögonbindeln igen och då va ja helt jävla lost. Hade rent ingen aning om vars vi va på väg och de va en jävla massa kurvor och korsningar haha :P

Men nånting sa mig ändå att vi va i Sjöbotten när vi kom fram och hade rätt där också :P Där blev de kräftkalas! Snuskigt gott me västerbottensostpaj och hela köret. Spelade spel och åt gotte. Sen halv 8 bar de av mot stan, då for ja till Bella och dit kom Barro och Jessica :)

Nä fiiifan de blev en riktigt fin dag! Tänk så fina vänner man har ♥

14 September

De är de magiska datumet för då får ja köra bil igen woho! Lagligt alltså ;) Fick beslutet idag så de va ju skönt, nu har man nått att se fram emot iallafall. Har ju ändå gått en månad nästa vecka så de löser sig.

Sen va brorsan förbi med nytt ljud till datorn som en present i förskott =) Tack tack!

Men nu blev ja förbannad för ja ringde åt MSB, dom som höll i ADR kursen ja gick och frågade vars mitt kort höll hus och gubben va så jäääävla dryg och dum i huvet som ja prata me! Orkar int skriva va han sa men jävla sura pissfittor ska fan int sitta i kundtjänst. Mansgris! "Vadå vet du int namnet på utbildaren?" NÄE DE KANSKE JA INT VET, men de borde dom väl ha nån koll på!

Fufufufufuffuuuuu...

Nu ska ja gå och posta mitt delgivningskvitto att ja tog emot mitt beslut om körkort. Adjö!

Naw

Fick just sms från min bror som undra om ja va hemma imorrn för han skulle svänga förbi isåfall och hälsa grattis och ge en kram. Jodå svara jag. Då skrev han att de blev ju inte en hel helg han kom hem men bättre än inget :] NAAAW min lilla gulle storebror!♥


Överraskad

Hade totalt glömt bort att ja städat innan ja for så de va ovanligt att komma hem till nåt som inte va ett bombnedslag.. Fast nu ha ja ju vart här några timmar så de börjar arta sig igen ;)

Köpte nya hörlurar idag så ja kan börja ut och gå igen. Vägrar att gå utan musik! Blev som vanligt Koss för 199:-. Dyrt men väl värt pengarna, har aldrig haft bättre ljud och då har ja haft freestyle/cd/mp3 sen ja va vääldigt liten. Kommer ihåg tiden man fick spela in på band från cd eller radio, de va tider de :P

Nu ska ja göra mig nåt att äta och sen sätta mig på Flashback medans nagellacket torkar. Förut så hatade ja den sidan, eller nä int hatade, men förstod int syftet. Nu har ja mer och mer börja känna ett litet beroende, de finns fan en jäävla massa att läsa om.

Just nu är ja inne på folk som pundar. Finner de intressant då de är ett liv som är långt från mitt, eller i min vänkrets. Har aldrig vart uti de där överhuvetaget. Blev erbjuden att röka hasch en gång men tackade nej för ja va så trött och ingen drog har passerat kroppen sen den gången heller :P

Eller att läsa om hur starkt beroendet är, när en avtändning kan vara en bakfylla x 50 men ändå fortsätter man punda..

NÅJA nå gotte va de ju! =)






Jävlar

Såg just ett jävla lastbilsekipage, antar att de va en vinge till ett vindkraftverk. Satan så stor dom är på nära håll! Men samtidigt ser man bilister som måste om till varje pris och int fattar att ibland måst man göra plats.. Likadant när man kör hjullastare och de är en smalare väg, då ska man helst som traktorförare ner i diket.. Idioter.

Sitter och väntar på pappa som ska plocka upp mig och vi ska handla.
Har sove som en jävla räka inatt, har ont mestadels överallt. Sen är ja lite kluven inför helgen, va man ska göra.. Är ju öltält i byn, men är int alls så sugen på att dricka. Men int sugen på att sitta hemma och uggla för den delen heller. Går ju fara nykter, men är int heller nå skoj :P

Nä nu ska ja slita lite skinn. Mitt eget alltså höhö.. Fjällar fortfarande sen solbrännan på rallycrossen, de verkar aldrig ta slut. Over and ut.

Fylleri fyllera

Igår kom Bella hem efter jobbet och va förbannad så hon bestämde att vi skulle åka gummibåt och dricka öl. Sagt och gjort, for på bolaget och sen ner till Kyrkholmen. Dock efter några öl så gick de sämre att paddla samspelt haha. Vi hade bara varsin paddel för att vi hade knytt ihop båtarna me varann. Ett tag där körde vi bara runt runt :P

Sen verkade de att ju fullare man blev desto enklare att ta sig i och ur båten haha. Inte graciöst nånstans.
Efter de gick vi hem och åt, såg Eva Eastwood på tv och Bella slocknade efter de.

De  borde ja också ha gjort eftersom ja bara sovit cirkus 2 timmar. Kunde inte sova natten mot tisda sen fick ja veta en grej som inte va så bra som gjorde de svårt att sova efter också.. Men men, synd man inte kan hjälpa i alla lägen trots att man vill.
Försökte hitta en Krysset kompis igår men utan framgång haha :P

Idag va ja skitbakis och då har vi gått världens längsta bit. Från Getberget till Kaplanskolan och de va vaaaaarmt. Skulle in på Ljudshopen för att köpa nya hörlurar, då va dom slut.... Bajs.

Men vi lunchade på Krysset, sen försökte ja sova en stund då Bella drog på jobbet men då ring telefon.. Gaaah!
Nä nu ska ja höja volymen och gå till köket och stöka på. Ikväll blir de en glass någerst =)

Schälefte

Tog ett impulsbeslut att följa me Bella till stan och stanna här till typ torsda. Är int lönt att sitta hemma och uggla + att här får ja lite sällskap även om Bellan jobbar en del.

Har sutte och måla makaroner me nagellack. Ja vi har då aldrig tråkigt när vi är me varann dock börjar allt målande gå över i en huvevärk så slutar nu.. Tills imorrn eller nåt. Jävla pillergöra, höll på att bli smått galen ett tag.

Är trött men tror inte ja lär somna om ja lägger mig..
Imorrn blir de en sväng på stan iallafall. Får nästan ångest, hatar att va på stan. Fort gjort blir de. Hade tänkt se om man hitta nått klädesplagg till bröllopet.

Nä tror ja ska borsta tänderna och sätta mig på Flashback och läsa, de brukar trött ut en. Natti.


Beer season












RSS 2.0