Svenska jävla jantelagen

Folk kan fan inte vara glad för ens skull! Man ska dessutom aldrig tro att man är nått heller, för tror man att man är bra på nått så kommer det alltid komma nån som ska trycka ner en på ett eller annat sätt. Varför måste det alltid va så?

Nu menar jag inte att ALLA är såna, men jag märker av det ibland. Visst livet ska inte gå runt som en dans på rosor heller, men visst fan ska man väl kunna glädjas åt andra människors glädje?

Jag vet inte ens vad jag vill säger, eller jo, men jag vet inte hur jag ska få ut det i ord direkt..
På ett sätt känns de som att man ska hålla käft om allt man tycker, tänker eller tror sig va bra på, då kan då iallafall aldrig nån säga nått om de.

Ska inte utmärka mig som världens bästa som alltid är glad för allas skull jämt hela tiden, för de är jag nog inte, men jag håller åtminstone käft om de.


Jantelagen

1. Du skall icke tro, att du är något.
2. Du skall icke tro, att du är lika god som vi.
3. Du skall icke tro, att du är klokare än vi.
4. Du skall icke tro, att du är bättre än vi.
5. Du skall icke tro, att du vet mer än vi.
6. Du skall icke tro, att du är förmer än vi.
7. Du skall icke tro, att du duger något till.
8. Du skall icke skratta åt oss.
9. Du skall icke tro, att någon bryr sig om dig.
10. Du skall icke tro, att du kan lära oss något.

 

SÅ nu har jag åtminstone fått ur mig nått, även om det blev massa svammel då jag inte riktigt kan sätta ord på vad jag tänker heller.


Röv

Ja de gick åt helvete att köra idag. Att gräva där de är tokmycke sten är inte min favorit precis.. Tillslut gick jag lös, jag va så less på alla stora jävla stenar. Men det är ju en dag imorrn också, får väl se om det går bättre då.

Föresten så tog jag faktiskt bort mina kläder igår hehe.. Nu har jag bara fulla tvättstugan.. Jag suger verkligen på att ta hand om mina kläder, inte undra på att jag alltid tyck att det aldrig finns rena kläder!

Nån som har nå bra tips på nå bra musik? Är less på all min musik nu..


=)


Början av vårt jobb :)

Tänk om

Tänk om jag skull orka lägga/hänga bort kläderna istället för att flytta dom mellan datastol och säng varje dag..

Igår va jag till Pite med Bella och Paul, vi såg Toy Story i 3d, ganska fränt men ändå inte. Det blev en trevlig liten roadtrip iallafall.

Idag så är vi bara 4 på skolan, resten är på praktik. Vi gör riktiga jobb nu, håller på att fixa till en husgrund uti havet, sen ska vi göra en gångväg ner till stranden och hur faan det ska gå det undrar jag.. Det är nämligen inte LITE sten därute, och ner mot havet är dom stooor! Men det löser sig nog!

Erling tyckte jag va duktig på att hantera grävmaskin, att jag va duktig med spakarna och tog det lungt. Ikväll kommer gruset så då blir det att sprida ut det imorrn.

Ikväll ha ja sove och gjort två matlådor som tog tusen år så nu hoppas jag det blir gott.
Blir snart dusch och sen Gumball 3000. Adjö!

???


8 lives to go.
http://awkwardfamilypetphotos.com

Hähähähäää

I väntan på att vattnet ska bli varmt igen så kan jag väl bjuda på lite bilder :P

3 tjocka tanter på madrass i Malå :P

 

Gammpärlan!

 

Halloween på Pentagon

 

 

Jag finns me nånstans på bilden :P Dragracing i Fällfors för fleeera år sen!

 

Croner, jag och Määry

 

Hähää :)

 

Fest :P

 

 

 

:)

 

 

Ghostbusters Croner :P

 

Där va min raggaretröja ny :P

 

Hann ta tre bilder på Power Meet 07 innan kameran paja. Här en en av dom :P

 

Väggen som nu är borta :'(

 

Kooorv!

 

Turtles

 

 

Fest men frugorna :P

 

Baby blå :)

 

Jag och Bellsan :)


Rövf

Det blir nog Pentagon ikväll. Käntes som de billigare alternativet, sen vet jag ingen som ska på Robert Gordon heller. Hade vart kul men jag brukar tänka att jag iaf hunne se Jerry Lee Lewis och det slår det mesta :P

Gäll bara att få tag på lite folk och planera lite.

Skönt att varmvattenberedaren är gay och vattnet blev snorkallt när jag skull duscha, gillas inte! Nu blir det Mulle Meck och några koppar sprit kanske. Näe, inte det heller, men det skulle va nått! :)

Föresten har jag hittat två superfula hemsidor:

http://awkwardfamilyphotos.com
En sida med konstiga familjebilder. Dom är bara allmänt skumma och konstiga :P

http://awkwardfamilypetphotos.com
Samma sak fast familjefoton som innehåller djur som är allmänt konstiga :P Finns en del riktigt fula bilder haha!
Sen är det rätt sköna kommentarer under en del av bilderna :P


All she wanted was a tire change, but she ended up with so much more.


For some, it’s a tummy rub and some warm milk. For others, a duck on the head.

Shite pommesfrites

I veckan har jag sett hela 3 filmer!! Eller snart, är strax klar med Bröllopsfotografen. Jag tycker inte om att se film, dom tar så lång tid och man måste sitta still och tyst. Föredrar serier, går mycke fortare.
Har även sett Crazy Heart och I Love You Phillip Morris i veckan. Rekord! Kan ibland gå flera veckor utan att jag ser film, det är skööönt.

Ikväll for jag till stan och mötte upp Robin och Karlsson. Vi for till Medle? Myckle? och sköt med potatiskanon. Synd att de va så mörkt ute så man inte såg så bra men vi hade levande mål iallafall hehe.. Sen fyra nån mupp av nödraketer som man har i båtar, dom brann bra!


Nu sitter jag här hungrig. Men no food for me, får fan hålla mig tills imorrn. Och imorrn då? Fest på Pentagon Road Devils och så är det Robert Gordon i Byske.. Är kluven än hur man ska göra. Kanske inte gör nått alls och sitter hemma ist!

Sen fick jag nys om billigt Xenon till bilen. Kanske bord slå till? Får väl köpa till extraljusen sen när jag blir rik.

Nu ska jag dejta Bröllopsfotografen igen. Heijpa!

Funny how fallin feels like flyin

Sitter här mätt och belåten. Min lärare fylld 60 idag så han bjöd på smörgåstårta och vanlig tårta. Vi gav han en tröja med våra namn på, ett kort på oss, vin, ost, kex, vindruvor osv osv. Han blev riktigt glad :D

Det roligaste är ändå det som blev igår. Jag har aldrig vart med om en grupp som blivit så bra vänner på så kort tid. Alla går verkligen ihop med alla!
Robin ringde mig igår och ville att jag skulle komma till kåge 20:10 för att bli fotograferad till det där grattiskortet. Åkte dit och fick syn på Chris och Jonas så jag stanna av där. Robin och Sarah kom och även Koch. Igentligen tyckte väl alla att det vore bäst med ett gruppkort.

Det sluta med att vid cirkus 20:45 hade vi samlat ihop hela klassen i stan! Visst vi är bara 10 personer men det brukar alltid vara nån som inte kan, men vi fick ihop hela högen.

Jag vill nästan inte sluta utbildningen :P Har så kul om dagarna, spec att höra Koch spekulera :) Haha det roligaste vore om alla fick jobb på samma ställe, då skulle man aldrig ha en tråkig stund iallafall :)


Nog om det. Fast jag hade inge mer att berätta tror jag. I helgen blir det nog lungt, om int Johanna ska till Byske med Amazunken. Skulle ju va kul att se Robert Gordon... Synd att jag blev überfattig efter tandläkaren. Har inte ens tänkt berätta vad allt kommer gå på hehe :P Så nu är det slut med allt det goda! Eller inte slut, men grov minskning kan jag lova.


Fick en oerhörd lust att fara ner till Sandviken och Eric av nån anledning.
Trevlig kvälla fuckers :D



Bärgningsövning.
Och jag vet att lastbilen inte tok sitter fast men det va bara för att se hur
man bärgar med traktor.


Mitt första dike! :)

No shit Sherlock

Sen ska jag skriva ett inlägg och klaga över allt, men just för stunden så har jag inte tänkt klaga. Har bara tänkt säga att Erling min lärare, tittade på mig idag och sa "Vet du vad du är?" Näe sa jag.. "Du är så duktig! Du tar det så försiktigt och du är så bra! Det ska du ta åt dig av!"

Sen sa han även att han tyckte att jag hade talang för det jag höll på med. Åh, mitt hjärta smälte. Nu kanske han säger så till alla men det vet jag ingenting om och det skiter jag i. Jag är nöjd :)

Säkerhet på väg imorrn då, roligt bajs :)

Nöff

Jag städade bara pyttelite sen gick jag ut och tvätta biln. Bra skit att den förmodligen inte kommer att torka nu utan bara frysa på hehe..

Och igentligen orkar jag inte duscha, för jag hatar att duscha och jag duscha igår, men jag köpte ett nytt schampo idag så jag känner mig nästan tvingad. Och bara för att jag hatar att duscha så betyd det inte att jag går runt och är smutsig :P Eller jo, ibland. Men det är skönare på vintern för jag duschar allitid nere och på sommarn är det kallt eftersom vi inte eldar då, så det är mycket varmare på vintern :P

Sen ha jag sett Fågarna på fortet. Riktigt nostalgi!

På tal om bananer så stod jag brevid Naganon idag för Robin och Koch(san) grävde och då puttar Robin mig och jag tappar all balans och kraschar över några campingstolar hahahaaaa, kan inte ha sett snyggt ut nånstans :P

Nu blir det Time Out, sen dusch och film. Ska till käftgrävarn imorrn 07:30.
Önska mig lycka till, har inte vart där sen jag va tvungen att börja betala hehe :)

Jajjebus




Det här gjorde jag idag.
Hade en pinne som hängde och dingla från kranarm och skull doppa den i olika rör som had olika storlek.
Höll på att bli galen ett tag, men det gick bra tillslut :)

Csn satan

Hur jävla lång tid ska de ta för dom att handlägga ens ärende?! Jag skickade säkert in papprena för 6 veckor sen eller nått sånt och än är det inte klart. Känner att jag slösat lite väl mycke pengar nu men vafan, det är inte så ofta jag har pengar att lägga på mig själv eller göra nåt kul och nu har jag ändå köpt det mesta jag behöver.
Ibland måste man unna sig något, för det är då fan int ofta jag gör de.

Nu blir det att beställa vinterdäck sen leva snålt, tills studiebidraget kommer, då ska jag köpa en vinterjacka iaf och kanske ett par skor och nån ny topp. Sen vet jag int va pappa babbla om men att ja skull byta motor eller nåt? Hängde int riktigt me men det blir nog bra.


Idag höll de på att bli en lastbil mindre på fältet, för jag tror L60n hade tage smällen bättre. Ska inte nämna namn men det var inte jag iallafall. De gäll att se upp!

Funderar rent på om jag ska städa? Känns som att de vore en bra idé!

Ja å min Volvo 142

Idag har jag och pappa legat under bilen och skruva. Fått dit extraljusen som dom ska va, nu väntar jag bara på att min slöa bror ska hjälpa mig att koppla relän. Visst är klockan tidigt men ska iväg på avskedsfest ikväll i Sjöbotten och vill hinna göra mig klar och inte stressa.

Men å andra sidan vill jag gärna ha klart ljusen i helgen också. Får väl hoppas att han piggnar till snart!
Hans väska kom med taxi till huset idag :P Tydligen hade Arlanda slarvat bort väskorna igår, de känns ju tryggt. Tur att han had datorn i handbagage iaf.

Ja som sagt, hoppas han vaknar till liv snart för annars somnar då jag. Gööh! :)


Trött, tröttare, tröttast

Lovade att vara chaffis ikväll men hade starkt tänkt skita ine och sova men har man lovat så har man lovat. Körde Johanna, hennes karl och nån kompis till hon åt stan vid 7, sen va jag bara hemma och slöa. Sov en stunn sen for jag till stan vid 12 igen. Plockade upp Robin, mötte en konstig karl som kör lastbil, plockade upp fyllisarna å körde hem dom, for till stan, träffa Jonas på Domus sen blev det hem :P

Haha Johanna tyckte att vi skull göra nått någon dag så jag föreslog rockabilly kväll i Byske den 28:e och hon svarade "Då blir det du och jag mot världen" hahaa :D Det kommer bli kanon :P


Idag gick det iallafall dö jävla jättebra på skolan. Jag och Chris turades om att lasta Scanian och även köra och tippa. Jag som aldrig kunnat backa med speglar, och ännu mindre för den delen köra lastbil. Hade ju inte så mycket till val idag, lastbilen skulle köras och speglarna skulle användas. Men det gick riktigt bra. Jag lärde mig speglarna fort. Fick beröm av Chris, då man får beröm går det så jävla mycke bättre!

Även läraren kom och klappa mig på axeln och va stolt över att jag va så duktig på att hålla skopan plan när jag körde in i högen och skulle lasta skopan så det slapp bli en grop :) Så jag är grymt nöjd med dagens insats, sen är det skönt med centralsmörjning på fredagar så man slipp jävlas med fettkaggen :P

Nu blir det sängen strax, är ju en dag imorrn också :) Natti!




Är jävlar bara hålla koll på vars alla är :P


Min perfekt plana inkörning när jag lasta. Fast högarna kunde väl vart snyggare men :P


Väntade på att grävarna skull flytta på sig så vi fick köra till garaget
Chris i Scanian, Jonas i L50D, jag i L60E och Dennis i L60F :)



:)

Peji Peji Peji...

Haha, nu har vi just haft en sån där intressant diskussion. Jag älskar Peji! Inte på det sättet, men alla hans konstiga uttalanden, tankar och meningar :P

Hillbilly Deluxe säger:
bajs
Petter säger:
kööörv
tja bajs
- Hillbilly Deluxe säger:
ja hörde om din konstiga granne som meta i avloppet!
Petter säger:
haha
men de va inte min granne
han bor inte här i närheten iallafall
- Hillbilly Deluxe säger:
haha ja men ändå   mupp  
Petter säger:
helt jävla skadad
- Hillbilly Deluxe säger:
hahaa hoppas han fick en fet kabbe på kroken!
Petter säger:
haha ja
eller en jätte arg uggla
- Hillbilly Deluxe säger:
haha vafan skull en jättearg uggla göra i avloppet?
Petter säger:
de är ju de som är mysteriet !
de är precis som de här, vad är grönt och dödar en om den ramlar ner från ett träd !
kan du svara på de?
- Hillbilly Deluxe säger:
hm
näe
Petter säger:
ett grönt piano
- Hillbilly Deluxe säger:
otur!
Petter säger:
lite oväntat eller hur ?
- Hillbilly Deluxe säger:
ja oja
Petter säger:
haha otur som satan

Gris

Jaa jag är en riktig gris. Idag for jag och lämna börsen till pappa på jobbet för den hade han glömt hemma, då tänkte jag att jag skull snäppa på solbacken, för jag va ju ändå halvvägs när jag lix va i Kåge.

Så jag rejsa dit..
Och man ska aldrig, ALDRIG gå på Maxi om man är hungrig... Jag som igentligen inte ens skull åt stan kom hem med fruktsoppa, cocosbollar och grillade feta ribs..

Fast det är inte det som är det grisiga.

När jag väl satt mig i bilen och for hem kunde jag inte motstå cocosbollarna så jag slet upp lådan i vrede och varvade cocosbollar med fruktsoppa hela vägen hem samtidigt som jag sjöng för fulla muggar till Queen med Don't stop me now!

Haha det ska nog ha vare en syn utöver det vanliga.
Fan vilken gris jag är. Jag skämdes lite när jag kom hem hähä ;)


Bilder

Yep, sladden funka. Idag har jag och Chris kört mellan pinnar med timmergaffel och stockar, sen med diagonalbladet. Chris va då en naturbegåvning haha, för mig gick det sämre :P Men efter ett tag satt det. Det är tur att alla i gruppen är så hjälpsamma, man behöv aldrig känna sig dum :)

Jaja, lite bilder nu då.


Teamwork :D


Dildoparty :P


Johannas fin Amazon :D


Hasse har min utbildningspärm som kudde :P


Mitt och Sarahs verk. Synd att jag int har nån före bild :P


Idag va vi många maskiner på liten yta :P


Chris kör med timmer


Och med diagonal blad :P
Kanske inte ser så svårt ut men det är det. Måste svänga och hålla koll på pinnar och bladet,
vinkla det rätt så man får sig in och ut och svänga runt osv.


60 rätt! :D

60 av 60

Yes, det fick jag på provet i arbetsmiljö och säkerhet. Nu ska jag inte hålla på att babbla om det men jag är fruktansvärt nöjd även om det var ett enkelt prov, men just det att klara ALLA. Det har jag aldrig någonsin gjort på ett prov! Kan leva på det här länge :)

Idag blev lite av en lek dag :P Först kika vi på Scanian vi ska få köra. Sen helt plötsligt var det lunch så vi packa in rövarna i bilarna och for på Solvik där läraren Erling bjöd oss alla på lunch. Taco buffé, den satt inte dåligt kan jag lova! Efter det for vi och kika på lite ballast och tog hem lite burkar med olika sorter så vi ska lära oss vad dom har för beteckning.

Vidare till en sandgrop där vi stod och kasta sten på en bil haha. Det va kul.

Tillbaka till garaget för prov. Sen fick vi kolla glykolhalterna i traktorerna. Och i min bil. Min bil klarar -8 just nu hehehee.. Är därför att jag bara kört med vatten under sommaren då jag haft problem med att det läkt och så. Ska nog köpa kylarvätska ikväll och tömma allt. Sen fick min bil va försökskanin då vi kolla hur det va med vattnet i batteriet. Fick beröm för att det var tok bra laddat :P


Nu har jag ringt såna där jobbiga samtal. Ikväll blir det bio med Sarah, Croner och Elin.
Ska försöka ta reda på om det går använda sladden till mobiln och kameran i den här datorn så man kan börja lägga upp nå bilder :P

Tjingeling!

Ja jo jo jo

Som sagt fullt upp hela tiden! Skola hela förra veckan och på freda eftermiddag var det bara stressa in till stan och göra ärenden och sen till Bella, dusch, smink och upp på Vitbergsbadet. Där väntade tjejfest, det kom en tjej som visade dildos och grunkor haha! Va ganska intressant ändå och riktigt trevligt.

Blev Dart med Jonas ner till stan, efter det en sväng med Johanna i hennes Amazon. Av på Olles där det va tusen miljoner folk, sen skull folk ha me mig på Station 8, tack men nej tack. Va iaf dö mycke kö där också så tillslut blev det Calles och det var trevligt. Dart hem till Ostvik sen.

lördan var det bakis dag. Slurpade i mig en pizza med Elin på kvälln sen bestämde vi oss för att fara till Pite och hälsa på Isabelle. Och hennes karl som had en kofångare fram åt mig till 140an, det blev så fiiint!
Va kul att träffa gamm Isabelle också, hon är ju som ful haha :)
Köra hem till stan, va ofrivillig fyllechaffis. Jonas va iallafall JÄTTENÖJD över att åka Volvon. Han har ju en 142 också men en äldre modell så han va riktigt nöjd :P Hem och zooova.

Söndag vakna och duscha, göra sig klar för att fara på kräftkalas. Linda, Krille och Cornelia kom och plockade upp mig. Vi åkte till Sjöbotten och mötte upp Sarah, Bella, Paul, Kalle, Joan och Malin. Blev en väldigt trevlig tillställning, måste vara många vuxenpoäng för den eftersom vi var nyktra, pratade hus, inredning, annat vuxet och en liten bäbis var på plats haha! Tiden bara flög iväg efter maten, kubb och efterrätt. Måste göras om!
Minns inte vad jag gjord när jag kom hem. Försökte nog skruva fast extraljusen.
Sen pajade min dator också på riktigt. Samma problem som förra gången. Om jag har tur kan jag få tag på det som fanns kvar på den, va inte mycket men vissa saker vill jag ha. Det mesta ligg iallafall på externa.

Sen blev det måndag och skola igen. Det va kul och gick fort som vanligt. Hem och äta, iväg till stan och banken. Fixa ny bankdosa och ta ut pengar för att betala utbildningen och en begagnad dator. Upp till Robin och skruva extraljus. Panik iväg till Atorp och köpa dator sen råka vi hamna på Krysset haha! Hem till Robin och skruva klart, stryra kosan hemåt, tanka, äta, skita, koppla in dator, sova.


Som sagt, har haft fullt upp, det gillas. Imorrn är det första provet på skolan, men det ska nog gå bra. Sen ikväll har jag beställt dop presenterna till Cornelia, lägger ut bilder sen OM nu Linda skull läsa här men det tror jag inte :P

Måst komma ihåg att tömma allt vatten och fylla på med kylarvätska. Har ju bara vatten i biln nu.
Nu blir det dusch, plugg och sova. Börjar inte föränn 9 imorrn, lärarn bjuder på lunch och allt är BARA SUPERBRA! Vi skrattar med och åt varandra, busar och jävlas. Världens bästa klass och lärare, helt klart!

OJ oj oj

För mycket att göra, för lite tid. I will tell you tomorrow. Natti!

Åååh

Jag kunde ha vare kvar hela kvällen på fältet och grävt cykelvägar :D
Sarah och jag fick ta lill grävarn idag och göra en cykel väg. Jag kan ju säga att de syntes efter vägen våran utveckling, va inte direkt snyggt i början :P Men i slutet gick det fort när vi bytte av varandra, vi gjorde bara en liten plutt var. När man väl fått in flytet ville jag inte sluta!

Självklart är det inte perfekt, men för att vara första gången så va det jättebra :) Sen fick jag lasta grävarn på släpet, det va en hemsk resa :P Men det gick bra, självklart med hjälp av världens bästa lärare.

Får väl se vad det blir att köra imorrn, gissar på att det blir en av traktorerna men man vet aldrig :)

Föresten blir det typ tjejfest på freda sen ska det komma en sån där tant som visar dildosar och sånt haha!


Sen måste jag tillägga att det va mycket stenar och rötter som förstörde rätt ofta när man fått det slätt :P


Delar av början :P

Mutta herra jumala

Jopp idag börja vi köra och kan erkänna att jag va dö nervös, tills jag kom ner till fältet. Satt mig direkt i en liten grävare, ingen aning om hur nått funkar å körde på. Sen blev de tre hjullaste. Och så enkelt är det ju att man lär sig och allt va faktiskt kul, utom att köra slalom mellan koner för det sög jag verkligen på :P

Hade tänkt hinna plugga lite. Skulle gjort det tidigare ikväll men råka somna och det är väl bra på sitt sätt, då gör det inte så mycket om det blir sent inatt.

Äe nu blir det sängen. Natti!

En neger kliver in på puben med en papegoja på axeln.
- "WOW" säger bartendern. "Det där är verkligen något speciellt. Var fick du tag på den?"
- Afrika svarar papegojan!

Hehehee.... :)

Kanon

Ja min födelsedag va helt jävla kanon. Kunde inte blive mycket bättre, och va sju miljoner gånger bättre än förra årets! En av de bästa sen man va liten helt klart.

Fast sen fick jag veta att min bror förmodligen kommer att åka utomlands och jobba när han är klar med sin officer utbildning och då blev det lessna miner.. Jag vill verkligen inte att han ska fara, men samtidigt är det hans val. Men jag hade gärna haft han i Sverige..

Blir att plugga lite snart. Adjö.


Torsten hällde brännvin i ett glas åt Karin Söder

Funderar på vad jag ska göra av dom sista timmarna av mitt 21:a levnadsår.
Hmmm.. Förmodligen ingenting :) Peppar för imorrn istället!


Blir kanske att se lite Meduza :)

Spott och FRÄS!

Jag HATAR flugor! Dom är tamefan på gränsen till mer irriterande än mygg!! Varför ska dom alltid flyga in i håret, å sen surra sig in i örat??! Har sutte nu med en ihoprullad Aftonbladet och försökt döda men vill inte slå sönder skärmen eller lampan heller... Vill igentligen inte slå ihjäl dom heller men VAFAN!! Gööh..

Aja har gjort en del saker idag. Först skola. Kan ju lova att vi har ultimata klassrummet just nu. I ett rum i Östanbäcks bönhus, men nu då det är fint väder blir det ofta fika pauser så då sitter vi ute i solen och har en bäck med damm som granne. Är otroligt fint! Kan då inte klaga :P

Sen har jag klippt gräsmattan, städat bilen invändigt, tvättat, gjort go middag, sett amerikanska relity shows och sen haft spa i duschen. Är skrubbad och len som en barnrumpa just nu.

Har tänkt ha jeanskjol och ballerina skor imorrn men insåg just att jag inte ska ta av mig skorna. Mina fötter är rätt fula sen jag jobbade, borta skinn här och där. Såg inte alls trevligt ut :P

Går bara halvdag imorrn, ska in till stan och handla nå varsel kläder och sen på Kompetenstorget och skriva ut mig därifrån. Blir skönt att slippa AF ett tag för jag hoppas ju på jobb när jag är klar :P

Får väl se när John Blund dyker upp. Fast 8:15 - 15:30 är ju inte alls tokiga tider! Sen 45 min lunch, som oftast blir en timme och flera kaffe pauser :)

Älskar livet nu!


Suck

Jag blir så besviken på dig ditt jävla as...

Fast de ha då hänt en bra sak idag, men tänker jag inte berätta här.
Nu ska jag städa lite sen glo på dumburken. Har en gammal senil katt i knät också!


Har äntligen komme på nått jag kan göra med min fula front
i väntan på att kunna köpa en annan. Får bli ett projekt när jag får lön :)

Boobla boobla

Yepp idag har jag gjort bort att fixa praktik. Blev på Skogsägarna v 37 och 38. Bra skit. Fick ju böcker igår och höll på att sätta i halsen. Är en bra jävla hög med information jag ska suga i mig på ett kort tag. Men det kommer nog gå bra. Har ju alltid läraren som stöd och pappsen.


Två av maskina vi ska köra. L60E och L60F

Riktigt nya och fina maskiner, fast är lite orolig över hur det blir om man sen får jobb och sen får köra nå gammskrot och är van fin maskina. Men det ska nog lösa sig det med. Lyxigt med AC, de hade inte L90 jag körde senast hehe :P

Är det bara jag som tycker det gör ont i sockarna när håret på benen blir för långa? :P Låter kanske lite skumt, men det luggas som hehehee.. Måst ju börja spara ut för vintern nu ;)

På freda ska jag och pappa shoppa varselkläder. Blir nog en jacka och tshirt av klass 3. Då kan man ha vilka byxor man vill. Lät som att en del bara tänkt köpa tshirt, men det kan ju faktiskt va dåligt väder, typ som idag. Skull int vilja va ute en hel dag i tshirt då.

Nu ska jag ut och ta en cigg sen se om watchxonline.com funkar så jag kan fortsätta se My name is Earl säsong 1 :P Blev lite lessen i ögat när jag insåg att det bara gjorts 4 säsonger av serien. Den är ju kung!


Bjuder på lite redneck/white trash stand up medans vädret är dåligt :)


Dagens i lands problem

Jupp. Ja städade som sagt idag. Kom på den briljanta idén att att ta in en IKEA byrå som ja har ståendes uti fuse. Så första fick ja städa i rummet, ta bort en massa gamla grunkor som had spindelnät på sig.. hehehee.. Sen ta bort massa disk och annan skit.

Dagens I-landsproblem 1:
När ja skull ut me byrån va ja tvungen att flytta på sjuhundramiljoner däck och fälgar. Okej, näe, kanske inte så mycke, men flera däck och fälgar som ja inte ens vet till vilken bil dom passa. Tror då fälgarna passa till Merca iaf men vem fan bryr sig om dom.

Så efter mycke ruckande och flyttande så fick ja ut skiten. Till min stora förvåning så fann ja min platt tång som ja haft borta i några år, had tänkt köpa en ny till veckan :P Sen hitta ja ett spännband, vems de är skiter jag i, åker i 140n som bogserlina. Jag hatar dom där mupp linerna som expanderar, dom funkar inte allt, har hellre sönder ett spänndband när man måst loss me dom, än att ha dom där mupp sakerna.

Så ja städa å städa å städa.

Dagens I-landsproblem 2:
Nu när ja fått in byrån vet ja inte va ja ska ställa där. Syftet me den va att ja skull få en avlastningsplats, istället för sängen, är less på att dela säng me diverse grunkor. Och nu vet jag inte ens va ja ska ställa där. Är bara 1 låda som funkar, resten är trasig. Men det går nog fixa med lite spik el skruv, är int så kräsen på en billig byrå.


Nu borde jag sova, skola imorrn ;) adjöss!


Jag och Linda :)

Första skoldagen

sen jag tog studenten. Det känns helt OK, fast blev en massa nya ord att ta in som man ska lära sig. Men det kommer gå bra, läraren är jättebra. Mobbing existerar inte där sa han, och ingen är värd mer än någon annan. Sen sa han även att det spelar ingen roll om man aldrig sutte i en traktor förr, eller kört i flera år, vi kommer gå igenom allt från grunden.

Och att om vi ska göra en väg så kanske nån gör det på 1 tim, en annan kanske behöver 2 dagar på sig men att man ska ta sin tid, så det känns jättebra.

Nu måst jag fara och köpa nå varselkläder, får bli på freda.
Sen ska pappa höra om jag får göra min praktik på Skogsägarna, det skulle ju va kanon!

Det kommer nog lösa sig det här. Har ju go tider. 08:15 - 15:30 varje dag, det är ju lyx när man är va 05:45 - 15:00 :P Tycker faktiskt att jag ha vare superduktig dom veckorna jag jobbat genom att gå från arbetslös soffpotatis till att logga in ungefär 05:30 varje morgon.

Ikväll blir det nog städaaaaaaaaaaaaaaa. Jag måste verkligen städa, nu har det snart gått för långt.
Vi ses!

Vem ska jag tro på

Tro på
Tro på när
Tro på när allt är såhär?
Och ingenting vi nånsin med nåt menar


Ja jag undrar det. Är lite less just nu. Skulle gärna skriva av mig lite känslor och tankar men låter bli. Får ta ut dom på annat sätt ist.



Far och dotter aktivitet

Jo jag och pappa for på rallycrossen ändå. Härdade ut i regnet hela dagen. Mina regn kläder tror jag inte va regn kläder, för jag va då blöt under dom. Tillslut fick jag dra in armarna i tröjan och försöka få nån värme. Självklart började solen lysa när sista finalen va körd :P

Men trots vädret så var det kul. Det är så spännande och det händer nått hela tiden! Jag satt konstant i en stol från 08:30 till 15:30 ungefär. Gick bara på dass en snabbis, men tiden gick så fort ändå. Det kan ju alltid hända nått när dom gruffas, det är roligt. Sen att det blir pang på hela tiden, när loppet är över så står nästa lopp redan klart, och det stannar inte upp för att det slutar regna.

Det är ju minuset med dragracing, fast där är det ju större maskiner och motorer och det går fortare och är väldigt läckra bilar, men då om nått går sönder eller börja regna så står det ju still.
Äe tror båda sakerna är lika kul :P


Idag slog det mig att sommaren är snart över. Nu låter jag pessimistisk men nu börjar det mesta återgå till det normala. Brorsan flyger ner till sin skola idag, folk börjar om att jobba, affärer slutar ha sommarstängt.

Men det här är ändå den bästa sommaren sen 2002. Inte ens förra sommaren med Jacob va så bra. I år har jag bara fokuserat på mig själv, gjort det jag velat, köpt saker jag vill ha och bara brytt mig om mig själv. Kommer förmodligen vara blekast i år igen, men det gör mig inget :)

Måste tänka vad jag gjort i sommar..
- Köpt bil
- Fått mig in på utbildning
- Jobbat
- Busat
- Badat
- Dragracing
- Rockabilly i Byske
- Boppers, Eva Eastwood och Refreshments i Boden
- Rallycross
- Kört traktor
- Vare till Pite på roadtrip
- Kört studenter
- Stadsfesten
- Kört massa bil
osv..

Så trots jobb så har jag ändå haft en jävla massa skoj!
Den här sommaren går till historien som en av de bästa :)

Så imorrn blir man student igen. Det känns bra och jag ser mycket ljust på framtiden just nu. Det börjar äntligen lösa sig och bli bra :)

RSS 2.0