Mister Kitty

Haha South Park är fan sjukt :P

Har mestadels legat hela dan, skönt. Känns ännu skönare att det är sovmorgon imorrn då vi har projektarbete så jag ska inte vara i stan föränn 10. Undra hur pigg Sarah är som har branchfest ikwell :P

Sitter och kikar på filmen jag filmade inatt på hotellrummet när Söder hoppar i sängen med sin sjuksköterska utstyrsel och börjar fläka röv mitt i allt haha! Han va ju rätt rolig den där pricken :P

Nä om man ska borsta tänderna och krypa isäng med katta. Får ju aldrig sova själv längre, har alltid en katt i sängen, speciellt den svarta. Natti!

Man måste vara ung och galen för att bli gammal och erfaren

Är inte varje morgon man vaknar upp på ett hotellrum på Malmia med två Gävlebor på varsin sida om sig. Min halloween va kanon, hur va eran??


Peppar med 80tals hits

Yes jag har verkligen laddat upp för ikväll nu! Har satt igång 100 hits of the 80's på Spotify, måste ju komma i stämning med min joggingdress :P Har vart till Byske och hämtat en krustång också!
Har fan gått in helhjärtat för det här, har till ochmed piercat mig :P Visserligen i örat, men bara för att jag skulle kunna ha många fula örhängen ikväll :P

Nu kommer jag också få leva fattigt nästa månad. November har inte ens börjat och redan sinar pengar på kontot men vafan, det löser sig! Får jag ha kul i helgen och när vi har klassfest så då är det värt att sitta hemma, finns ju ändå massor att göra här :)


Dock är jag sjukt trött. Somnade vid halv 3 inatt, vaknade typ halv 9. Gick inte somna om. Va i stan igår och skrattade så tårarna bara sprutade. Vi spelade ett spel, minns inte vad det hette, men man har ett hemligt ord som dom andra ska försöka lista ut, samtidigt så får alla en massa olika tvång :P

Typ Jonas som skulle prata bäbisspråk och alltid säga ett svärord när han pratat klart :P HAha va helt galet!

Nä nu ska jag väl börja göra mig klar, eller sova en stund :)
Ta det lungt ikväll allihopen och trevlig halloween!



JAJAJOalltså

När jag kom hem idag så somna jag i datastolen. Vaknar av att pappa ringer på mobilen, vafan har han blive knäpp tänker jag. Näe han hade tydligen ropat flera gånger och högt. Mupp.

Funderar på vad jag ska göra ikväll, kommer inte på nått speciellt. Sova kanske?

My pic










Bajs

Aa den här dagen sög. Skulle slänta vägen som vi gör och det gick skitbra! Tills läraren kom och jag steg ut och hade typ  släntat bort halva vägen... Bara göra om och göra rätt. Men grävmaskin jag hade idag är ändå inge kul att köra, vill ha rotortilt på den också.

Sen kom ja på en sak idag, min cd spelare i bilen har en jävligt dålig finess. Det finns nån knapp man kan trycka på som gör att varje låt bara spelas i ca 20 sek. God why??? Dummaste jävla finessen någonsin. Vet inte vilken knapp det är men Robin brukar komma åt den när han åker min bil och stänger handskfacket, har ju min cd däri.

Sen blinkar jag aldrig åt höger.
Nu ska jag sova. Hoj!

loifehw9foqhp

Har lastat på släp idag, de va inte så fränt. Sen råka ja framlasta en gång så flaket inte gick upp heeh!

Har svidat om nu till normala kläder. Leggins, tunika och kofta. Sen när jag duschade så ville jag faktiskt duscha längre! Wtf, jag måste vara trött och slut i hjärnan. Nu ska jag kamma lejonmanen och gasa mot stan och fara på nå smink grejs på Make up store.

Hoppas dom bjuder på nån slags mat, annars ärne ju inte värt ;)

Apberget.se

Va in där ikväll för första gången på ett halvår och ser att min grupp "Bevara raggarkulturen" som jag startade 2006-06-06 fortfarande lever. Det är helt sjukt. Den ligger fortfarande på topp 20, visserligen på 20:e plats och den har legat tvåa.. Men ändå. Helt galet att den lever ändå :P Raderat lite bilder har jag också gjort :) Nu behöver man väl inte in där föränn om ett halvår igen :)


Den okända bilturen

Gick som dåligt. Först hade jag tänkt landa i Burträsk. Jag och Bella har verkligen skjutit upp hur länge som helst att vi ska hälsa på Vickan som vi träffa i Boden när vi såg Boppers, Eva Eastwood och Refreshments... Är ju typ hundra år sen!! Men det sket sig då hon va sjuk.

Så ja hamna på Ica Maxi. Skulle köpa ögonbrynsfärg och ny mascara men blev för snål i slutet. Kom ut därifrån med ett tugummi paket, woho. Just när jag kom hem så minns jag vad jag skulle köpa: bränn skivor. Men men, what to do. Va ganska skönt att få köra bil och skrika. Ja jag skrek som fan på alla idioter som blända mig och alla andra också. Rätt skönt.

På Maxi så hade jag maximal otur som vanligt!!
Nu ska ni får höra om två av mina största störningsmoment här i livet. Okej det finns fler, men här är två av dom:

Jag har alltid sån otur på såna där ställen. Tar alltid fel kö. Antingen så hamnar man baki nån pensionär som är på väg att fall å pinnen så att allt tar hundra år, dessutom ska denne tjafsa om att den inte fick ut 50 öre för pantburkarna..

ELLER

Så blev det som idag, jag är stressad och väljer fel kö och hamnar baki en barnfamilj. Inget ont emot dom men när dom har en överfull vagn med varor så kanske man inte ska låta sina små barn få ställa upp allt på bandet, det TAR TID. Okej om det är rätt tomt på affären, men är inte OKEJ NÄR KÖN BLIR LÅNG! Oskriven regel.

Jag blev så deppad och frustrerad att jag gick på bolaget och köpte sprit och öl.
Det är faktiskt sant, fast det är inför helgen, men ändå :P

Aja, nu ska ja vårda mitt onda knä och hoppas att ja har tur nästa gång på affären..


Föresten så har jag sjukt fin original hårfärg.. ! :)

Hängning

Är på sida 81 av ca 200 sidor nått av den här tråden på Flashback om han som hängde sig, fast nu börjar det bli lite tjatigt. Sammanfattningsvis så säger alla samma sak just nu:

- Han va redan bestämd, inget kunde nog ha stoppat honom
- Dom som hejade på han bör må riktigt dåligt
- Spelade ingen roll om folk hejade, han hade gjort det ändå
- Hur lång tid tog det innan polisen kom
- Han hade aspbergers

Typ. Min åsikt? Han hade redan bestämt sig. Även om dom som hejade på han eller sa att han va feg och aldrig skulle göra det, borde ha spö, så tror jag inte att dom kommentarerna spelade nån roll. Har man bestämt sig för att streama det live för Sveriges största nätforum, då är man nog rätt bestämd. Sen tror jag att hade han velat rädda sig själv så hade han kunnat, innan han förlorade medvetandet med tanke på hur han utförde strypningen.

Sen bli det lite tjatigt med folk som skriver precis samma sak som 57 personer innan redan skrivit. Kan dom inte läsa igenom forumet först?
Sjukt sjukt men what to do. Kanske borde sluta läsa snart.

Robin boxa in mig i kassan på Ica idag. Det sög. Nu ska jag ut på biltur med okänd destination, det känns som om det behövs. Får väl se vars jag landar. Annars hade jag väl inget på hjärtat. Eller jo, tusen saker, men dom stannar nog hos mig..


Tänka se

Jag fick ju lite respons på mitt inlägg med frågan om vem som läste bloggen. Bra jobbat!

Tänkte fira det med att berätta nå supermega fränt men då är ju mitt liv inte så supermegafränt så de sket sig. Heh. Idag har jag bara stått ute och frusse. Frusse palten igen. Imorrn är det teori helaaaa dan. Scanlaser kommer och ska visa nått golijox och sen kommer en revisor. Fräsigt.

Sista xenon kitet kom idag också tjoho, synd att ja fattar noll och inte kan sätta dit det. Får väl gulla in mig hos nån eller vänta till helgen då broder återkommer.

HAHA har hittat en ringsignal som Hasse blir helt cp av. Tror det är för att slutet låter som en katt. Han ser skitskum ut när man her på den :P

Sen hade jag nog inte mer på hjärtat. HEJDÅ


Fakk shit

Idag har jag inte gjort många knop. Eller jag va till Byske och köpte mig en kebabrulle som jag tänkt på hela dagen, sen gick jag på Ica och köpte bär. En tant blev sur när jag vek in just före henne när jag skulle lägga upp varorna på bandet. Tantrackare.

Sen har det vara Desperate maraton. Och lite smsande. Imorrn ska jag rensa på rummet, kasta förpackningar och bära disk. Nu används tillochmed dom fula gamla glasen för att jag har så många på mitt rum :P

Sista veckan som vi ska köra nu. Har lite ångest, jag vill köra mer! Men vi har ju all teori kvar också :S Och ett grupparbete som ska in men vi är ju 3 i gruppen så det går nog bra. Har ångest över teorin också för jag suger på den.

Näe nu blir det borsta gammtänderna sen krypa ner i sängen med Hans Banan. Jag vet inte varför det blive just banan, men det låter kul. Får aldrig sova själv om nätterna, alltid en katt i rummet.
Natti :)


Okej

Nu ska jag göra som Mia gjorde och fråga: Vem läser min blogg? Ge en kommentar. Är nyfiken :P Alla som sagt det förr, säg det igen :)


Hemmakväll

Tackade nyss nej till att fara åt stan. Hade det inte vart att dom skulle på krogen hade jag kanske följt men jag ogillar krogen. Hemmafester rules! Men jag gillar läget och är hemma och sparar pengar :)

När lönen är slut och jag måste leva på studiebidrag så har jag faktiskt blive lite mer ekonomisk. Sa åt mig själv att Lycksele fick bli det dyra den här månaden och sen har jag faktiskt snålat som fan! I och med det haft mer pengar att tanka för :) Vuxenpoäng :P

Funderar på att färga ögonbrynen bruna till veckan.. :O Jag fick ju faktiskt en sminkning på Make Up Store för flera år sen, då gjorde dom bruna bryn. Kanske inte blir så tokigt, annars går det ju färga om :P


Har sett klart säsong av The Middle idag. Hahaha fyfaan va bra serie! Rekomenderas :P Har tagit hem lite grejor så ja ska kunna klara julen och få tusen procent julstämning. Ensam Hemma 1&2, Mysteriet på Greveholm och Sunes Jul :) Ska fortsätta nu och se Desperate Houseviwes säsong 1 :)


Mååånga år sen :P MUS sminkningen.
Ska önska mig en till men då jävlar ska de bara spruta färg och party :P

Boy you left me speechless

Oja. Såg filmen igår med han som tog livet av sig live förra veckan. Helt galet, jävlar så blå han blev i ansiktet. Undra hur folket som kommentera att han aldrig kom att våga, hur dom mådde när han väl gjort det.

"Börjar känna att jag håller på och ändra mig om jag vill ta livet av mig, så jag får skynda på mig lite...

ftp://85.24.192.65:56000/
<- kopiera + klistra in, fungerar inte annars
Användarnamn: user
Lösenord: pass


Edit: väntar på att lite fler ska hoppa in hehe"


Det var det sista han skrev på forumet. Helt sjukt. Länken funkar såklart inte men det går att leta reda på. Ändå när han svarade på frågor som folk hade så gjorde han glada gubbar osv. Men men, det är ju hans val. Sjukt att sända det live iallafall.

Tråden på flashback: https://www.flashback.org/t1322408

Har då lyckats skaka av mig den videon ändå. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll. Robin ville att jag skulle komma till stan och festa men dom visste inte vars dom skulle efter hockeyn. Tror jag avvaktar en stund, det kan ändå bli en hemma helg, två helger på rad då :P Rekord!


HAH!

Oftast är jag slö och trög men när det handlar om James Dean då jävlar är jag alert!
Satte på (hähä) Lady Gagas album The Fame Monster på Spotify och så kom en låt som heter Speechless. Lyssnar inte på texten men så helt plötsligt hör jag orden James Dean.

Såklart så googlade jag (hjärnan jag aldrig fick) och vips:

I can't believe how you looked at me
With your James Dean glossy eyes
In your tight jeans with your long hair
And your cigarette stained lies

Ja, jag är nog en James Dean nörd. Och stolt över det :)


Yes!

Idag gick det tok bra att göra två terasser. Tjoff sa de bara så va dom gjord. Visserligen inte helt hundra men tusen gånger bättre än jag gjort förr. Stolt.

Sen drog jag åt staan och for till Robin. Vi har vart ute och sladdat hela kvällen. Jävlar vad trafik de va på Ica Maxi vilket inte är så ovanligt men är alltid kul att se första kvällen det går sladda :P Bästa va ju Volvo maffian som va utanför Jula. Två gamla 240s och en 140a höhöhöö. Dom två förstnämnda krocka i varandra också :P Lät så skönt när dom va där och gasa på! :D

Sen gav jag upp och for hem. Jävla saltbilar!

Föresten Nascar Hotter Than Asphalt, riktigt redneck album på Spotify ;)

Mästaren

Yepp tycker att jag kan kalla mig det då jag är mästare på att ta kort på ALLT! Jag tar kort på nästan vad som helst, även helt ovärda grejor. Men det kan ju vara kul att ha kvar senare i livet, även dom ovärda fotona. Har över 15 000 bilder på datorn just nu och det lär ju bli fler.

Men jag är även en mästare på att ta kort på allt då jag är uti fylla. Jag försöker att inte ha med mig kameran längre men det spelar ingen roll, har ju kamera på telefon så den åker ju upp rätt ofta. Då tar jag verkligen kort på allt och skitkonstiga ovärda kort. Tänker bjuda på några.


En gubbe fanns på min telefon dagen efter jag och Bella gjort stan osäker i slutet av 2008.
Bella har samma bild på sin. Varför?


Min gamla bil Baby Blå, dök upp på fest nån gång förut på fest i Burträsk.
Jag har ju redan fina bilder på den. Varför?


Isabelles ben och bil nyårs 2008. Förstår inte syftet och vet inte vad jag skulle göra.
Vi va ut och börna med hennes stackars bil på natten hehe. Men som sagt, varför bilden?


Jag och Isabelle va ute och åkte Merca uppför Vitbergsbacken en vinter. Bra bild.
Finns massa filmer på väg upp också, helt svart, man hör bara ljud. Värt!


Ta kort och blända chaufförbilder är charmiga och förhudligen väldigt bländande.
God why?


Blad. Valborgs 2010..


Skellefte stad genom framrutan på en Valiant. Varför?


Min hand efter att vi slagit sönder en bil på fyllan.
Fast den här va väl halv värd, så mycke man kan blöda av ett litet sår på handen.


En bardisk på Western Farm i Boden.. Känns ju supervärt!


En Compakt i Ostvik. Va?! Jag gillar inte ens Merca! Kanske gör det innerst inne?


Bakrutan genom en bil på Max i år. Kanske ville ha kort på Pentagon Road Devils loggan?


Ännu en blända chauffören bild! Varför, varför, varför?

Hittar säkert ännu mer puckade bilder. Men ja, dom kanske är kul att ha kvar senare i livet :P

Mångow

Tänk att det inte går sätta ihop en enda liten vanlig cd skiva med över 7000 låtar att välja mellan.
Slutsats: radera musik eller skaffa mp3cd med USB uttag.

Fakk shit

Kämpade en hel dag med en enda terassjävel. Jag kan INTE göra plant! Så enkelt är det. Jag kan göra en ramp, men inte plant. Skitdag. Klassen for på Solvik och fettade oss. Blåbärspaj till efterrätt och självklart är jag sölig och hade blåbär fulla händerna.

Började morgonen med att skrubba kattspya. Najs. Gammkatten nös på min fot inatt, de va inge kul.
Gammtanten sov mellan 5 och 7 ikväll whopidoo. Luktar svett.

Jag måste bränna en ny skiva till bilen. Håller på att bli galet less på all musik och ändå så är det ju så att varje skiva jag bränner är den bästa skivan i världen! :P

Dags att göra en ny då :)


Jodu

Jag är fet, glad och mätt.

Det ska va gött å leva, annars kan de kvitta... =)


Blä

Skakar av mig nattens hemska dröm.

Vilken konstig morgon människa jag är. Jag hatar att stiga upp tidigt och jag hatar att stressa. Nu på senaste så har det blivit att klockan ringer kl 7 men jag är inte uppe och påklädd föränn 20 i 8. Visserligen börjar inte skolan förän 08:15 men alla andra är där redan vid 8, känns så dumt att jämt va sist :P

Dagarna då jag inte är uppe föränn 20 i 8 tycker jag det blir så stressigt. Ändå hinner jag göra mig klar, packa ner maten, äta frukost, läsa tidningen, borsta tänderna osv.


Idag steg jag upp vid kvart över 7 för att mina kära (läs apjobbiga) katter väckte mig just innan och käntes int värt att ligga kvar.

Då hann jag med god marginal stoppa i motorvärmaren, äta, läsa hela tidningen och sen helt plötsligt så hade jag 15 minuter över. Jaha, vafan ska jag göra då?

Hatar att stressa men hatar att glo i väggen. Jävla mornar.. Men nu skakar jag av mig det för ikväll kommer en av mina mostrar hit och då blir det surströmming whopidoo!


Måndag

Snart helg! Woho!

I lördaskväll fick jag åka och kika på motorn. Kände mig som ett barn på julafton på vägen dit och sen log jag hela vägen hem :) Den va så fin! Är så glad över att dom tog sig tid att göra det. Madness.


Fin fin :) Synd att ja inte hade nån före bild men den va då full i dynga iaf.

Igår for jag på Ica i pyjamasbyxor. Det va skönt. Trodde inte jag skulle träffa på nån som ja kände men givetvis är ju Chris från min klass där. Vi stöter på varandra rätt ofta i Kåge har jag märkt.

Idag gjorde jag inte många knop på skolan. Började morgonen med att köra nyaste L60n och köra med spakstyrning. Körde mellan koner. Va kul första gången men sen blev man bara less. Efter det hjälpte jag till med dom som skulle lokalisera dieselläckaget på L50n.

Efter lunch städade jag och Koch i garaget. Det var det. Imorrn ska vi kanske börja göra en väg. Blir bra bananer!

Nu väntar jag på att klockan ska slå lite mer sen ska jag åka och spöa på Bella. Ska även panta burkar, skafferiet nere börjar va fullt.
I fruuus!

Kan inte låta bli

Har ju ändå tagit kort på kort, fast de sug, men måste visa nån iaf :P


Min pappa som blir skjutsad i barnvagn av vem de nu va :P
Tänka sig att han va lika rödhårig som mig när han va liten :)


Farfar med en häst. Den röda delen (antar att den är röd) är riven idag men det som är bakom
finns kvar och det är vårat nuvarande tvåbilars garage :)


Faster Inger, farfar, farmor, faster Gunnel och lilla pappa i knät på farfar :P


Farfar och pappa. Huset till höger är rivet idag och numera går efyran just där.
Så man kan väl säga att efyran ligger ett stenkast därifrån. Taget på våran lägda.


Min pappa försöker blåsa ut dom elektriska ljusen i julgranen :P Gick inte så bra :)
Tydligen så jävlades dom med han och vred av ljusen när han blåste :)


Jag frågade pappa ikväll om farmor eller farfar va rödhårig eller om han bara blev så. Fick som svar att han bara blev så, så då måste jag också blivit så :P

Du skulle vara stolt om du fanns kvar

Jag pratade med världens bästa Peji ikväll och jag ska få komma dit och scanna in bilder, hade tänkt ta det till veckan :) För det suger ju att ta kort på kort, så om man ändå kan scanna in dom så är det lika bra. Har än en gång fått gå igenom bilderna från idag. Så vackra, så fina.

Jag tror att jag och min farmor hade passat ihop. Pappa har berättat om bus hon gjort och vi skulle nog va en perfect match. Synd att livet inte blir som man tänkt sig. Farmor dog 55år ung. Tyvär. Farfar hann jag träffa men har inte många minnen av han innan han gick bort i cancer.


När jag fått bilderna så kommer jag dela med mig av dom för att jag tycker att dom är så fina. Kommer inte bry mig om att ni inte känner personerna (eller en del av er iaf). Nu har jag tagit bilderna från farfars sida, imorrn ska jag ta från mormors sida.

Pappsen har åkt iväg och skjutsat hem Jens och.. Oskar? från garaget i Kåge där dom hållit på med min bil. Brorsan och Jens har då hållit på sen 12 tiden idag. Tala om snäll bror jag har! Inte typ världens bästa, utan helt klart världens bästa! Tar sin lediga tid till att fixa min bil. Och hans kompisar. Det är så fint att jag snart fäller en tår. Eller de va ju inte sant, jag fäller redan en tår. Tänk att jag fick världens bästa bror..
Lyckost mig!


He's my brother
He ain't heavy, he's my brother.

Jag gillar läget

and I like it goooood. Stannar hemma ikväll också. Har bosatt mig i tjocksockar, flanellpyjamas byxor och en stor myströja. Varför gör man inte så här oftare? Bara sitta här och inte bry sig om så mycket. Lyckades även tvätta 3 maskiner, det va ju skönt.

Väntar på att min älskade bil ska komma hem nångång :)

Vafan

Jag har nu varit vaken i 7 timmar, på en lörda?! Men det kan ju ha nått att göra med att jag sov som fan igår. Eftersom de inte va nå bra på tv imorse försökte jag busa med gammkatten. Gick dåligt, han va slö och trög. Tur han är söt iallafall :)

Som sagt så va vi på visning av Liebherr igår, haha fyfan va fula hjullastare! Men grävmaskinerna va tokfina :) Jag och Sarah gick runt i tälten och snodde allt vi kom över, godis, pennor, kåsor, bilskrapor osv. Gratis är gott! Efter det så skiljdes klassen åt. Jag, läraren Erling och Johan for till Ica i Kåge. Johan skulle hämta ut ett paket och Erling skulle handla. Det sluta med att jag och Erling gick en tipsrunda därinne hahahaa. Kändes jävligt skumt, men vafan :P

Följde med broder till stan idag och lämnade sen av han och Jens vid garaget. Fick inte ens komma in och skåda min bil för det skulle vara en överasskning. Kanske sitter en V8 i den imorrn? ;) Eller ikväll elller när den nu blir klar.


Jag och pappa har sutte och kollat igenom en massa gamla bilder från 40-60talet. Så mysiga, så fina. Så vackra mina farföräldrar va och även mina fastrar och såklart min pappa! Fast han va mest söt :P Speciellt ett kort där han försöker blåsa ut dom elektriska ljusen i julgranen hihi :) Näe allt va så vackert. Eva Eastwood - Farfars 50tal. Fin låt, lägger in den här nedanför.

 

Så nu är ju frågan va man ska hitta på resten av dagen. Staffan va hit och fixade igång Dreamboxen och jag fattar nüll. Men nån dag kanske man lär sig..

Är hungrig!

 

Hehe kanske ser ut såhär när ja får igen bilen me en kompressor som stick upp

genom huven ;)


Hehe


Shit pommesfrites

Det är fredakväll och jag är hemma. Har tillochmed läst lite ur Jerry Lee Lewis biografi. Orkar inte ens skriva om dagen, efter middagen sov jag iaf mellan 17 - 20 och ändå är jag skittrött nu också.

Det känns otroligt skönt att vara hemma för en gångs skull. Bilen har ändå åkt iväg på renovering så jag får mig ingenstans, eller jo om jag lånar pappas bil men nä, käntes drygt :) Ska nog borsta tänderna strax och krypa isäng, lär somna tidigt.

Kan iallafall rekomendera Oboy med Daim. När man drucke upp Oboyen brukar det ju alltid bli kvar ett tjockare lager på botten, men nu va det lagret full med Daim bitar. Mums!


Jag funderar

Är det OK att fira jul redan nu och sen när riktiga julen kommer så kan man bara vara full eller sova?
Hehe. Tänkte bara medans man kanske har pengar så kanske man ska passa på :P Jag är ju en sån att jag svälter gärna i en månad eller två för att kunna köpa julklappar :P Spec till min respektive men nu blir det första året på länge som jag inte har nån sån att bry mig om, känns rätt skönt. Känns skönt att vara själv! Annars brukar alla andra julklappar gå före till just den personen, men icket i år :)

Imorrn ska vi iaf byta stål på nån plog och sen blir det buffe på Tatung och visning av nån grävmaskin, minns inte namnet för det va nått sånt där exotiskt namn, återkommer imåran.

Har iaf googlat på min halloween utstyrsel, och det kommer bli bra skit! :) Imorrn anländer kläderna och en accecoar också :P Hehehehee, nån som har nått tips på fest? Annars gör jag en själv :P Barro? :)


Bjuder på en feting bild när Elins mormor och mor bjöd på surströmming i hennes mormors hus/stuga i somras.
Det va gött mos :)


Bjuder på jag och Bellsan också :) En riktig sadface bild :(


Och en halvfull bild :P Har inbakade flätor som Maria gjorde :)



What a day

Joda den börja skit. Körde grävare idag och skulle göra ett dike med ögonmått och få allt plant. Va så förbannad och frussen fram tills lunch, alla rutor igenimmade så jag såg ingenting. Efter lunch fick jag vet att det tydligen fanns ett till utblås i hytten, som jag aldrig sett så då blev det genast varmare.

Dagen flöt på förträffligt bra. När jag va klar med diket så fick jag beröm med tanke på hur lite jag sett från början och sen att det va plant. Så de blev ju kanon.

Satt i godan ro och lyssnade på musik och återfyllde då helt plötsligt en mupptrupp bestående av Chris och Jonas dyker upp med två skopor fulla av ännu mer sand. Jag vinkar åt dom att jag INTE vill ha det, men de va bara he sig undan för skoporna fick jag ändå :P Men sen blev det bara att släta ut, det gick bra också :)


När jag kom hem skulle jag byta till vinterdäck och det va lättare sagt än gjort. Är van att det ska gå fort och smidigt men inte med dom här däcken, blir nog enklare att byta tillbaka till våren hehe.. Men till slut satt allihopen där, men utan centrum kåpor för dom rymdes inte. Lite surt, får väl köpa andra bultar sen.

Mitt i allt fick jag ett samtal från en viss Jens Sundström "Herr Jenka" ända från Barcelona i Spanien :) Det va väldans trevligt att pratas vid en stund :)


Resten av kvällen har jag bara frusse. Och förmodligen hittat den snyggaste halloween outfiten :)
Föresten så sitter jag och lyssnar på julmusik IGEN. Shame on me, men det är lite av tradition när första snön faller :) Lär väl vara spyless till jul :P


Mitt dike :)


Takstolarna jag och Robin lyfte upp igår :)


Bök och stök!


Men tillslut så :)


ERGJiosnee

Medans hela Sverige såg Bonde söker fru tog jag mig en långdusch med peeling och rensade lite vinterpäls. Det måste göras då det börjar skava i resåren på sockarna höhö...

Under tiden funderade jag på att den här bloggen måste vara väldigt tråkig. Jag skriver inte om något speciellt, bara om vad som hänt under min dag. På sin höjd kanske det blir om någon incident när jag krockar med gräsklipparn i flaggstången, eller svämmar över källaren, vilket jag gjorde ikväll föresten.

Men å andra sidan måste något kanske vara intressant för jag ser ju på statestiken att jag har några som följer mig. Eller så kanske det bara är för att nån tycker jag är helt pantad :P


OF KRÖÖÖ

Jaa idag va ja så jävla arg. Jag och Robin for till havet där vi har vart och fixat till två tomter tidigare, och i förra veckan kom betongbilen och nu i veckan skulle alltså huset sättas upp.

Idag skulle vi bära takstolar så att dom skulle få upp taket innan det blir dåligare väder, då spelar det ingen roll. Då vi satt upp dom flesta skulle jag ta med mig den sista och flytta på mig så jag kunde komma in framifrån istället från sidan. Jag backar och ska just backa ner på vägen, har en takstol som hänger och slänger från kramarmen.

Då ser jag en Audi komma, så jag stannar av och förmodar att den ska köra förbi. Näe då stannar idioten av och parkerar mitt vägen, där jag ska köra. Brydde sig inget om att en traktor komme mot han, han klev ur bilen och låste. Satans fittidiot ja trodde ja skulle brinna upp.

Folk har verkligen ingen respekt ibland när det gäller jobb. Märker det även när man ska köra efter mindre vägar, får man möte så ligger dom gärna kvar mitt på vägen så man själv nästan måste ner i diket. Har dom aldrig hört störst kör först?

Äe det finns gott om idioter, gäller att inte slösa för mycket energi på dom. Likadant med lastbilar, ibland måste dom ju ta upp mer plats och då får man vänta helt enkelt.


Men sen så blev vi bjuden på lunch på Solvik och det var glass och maränger och grädde och kolasås golijox till efterrätt :P Resten av dagen gick bra, även om glasrutorna tippa på gafflarna.

Nu ska jag skita i middan och sova, är helt dötrött och frussen. Adjö!


Audi - Fyra nollor på grillen och en bakom ratten ;)

Vad göra

Ja, det är ju frågan. Känns som att jag vill göra nåt. Fast det har jag redan gjort ändå. Har rotat igenom hela huset efter en fuljävla mössa utan att hitta nåt. Jag tycks mig minnas att det ska finnas kvar gamla mössor än men gud vet var..? Hittade iallafall en del potentiella kläder till halloween, lär ju bli maskerad nånstans, om int annnat så brukar det väl vara på klubben. Tänka sig att jag förhudligen måste åt stan för att köpa mig den fulaste mössan jag hittar. Använder en just nu som jag hade i mellanstadiet men den kliar i pannan hela tiden.


Som sagt så vill jag göra nått men är ändå för slö. För tidigt att sova för inatt, för sent för att sova middag. Måste iofs göra matlåda, det kändes ungefär lika kul som att sälja mitt högra ben.

Bella ringde just och sa att hon bjöd på morotskaka i stan.. Gööh!

Frusse palt

Jaa idag är jag en frussen palt kan ja lova. Började morgonen med att stå ute mellan 08:15 - 11 ungefär. Eller nä kanske inte hela tiden, men det mesta. Det skulle lossas ett hus från bil och släp och va halvknepiga lyft, orkar inte förklara.

Efter lunch har jag och Patrik gjort terasser med laser och maskinmottagare. Det sög.
Kom hem och har frusse ännu mer. Mupp.

Igentligen hade jag nog inge värt att säga. Bjuder på några bilder ist!


Läraren Erling har köpt en splånkans ny L60F, den anlände i söndas :)


Dennis lossar huset, eller en del av det, från släpen som sen ska lastas på bilen


Småtrixigt att lasta nått som är längre än bilen, men det gick


Haha ja, va ska man säga :P Klassen♥


Min stackars lejonman :(

Buhu, ikväll kämpa jag med att kamma ut en fet tova jag haft i håret i nån vecka, det gjorde ont och jag tror jag halverade min lejonman också.. :( Vill ha mer och längre hår, även om det ändå är ganska tjockt så vill jag ha meeeeeer! Men är nöjd med min hårfärg, finns ingen som har som mig :) Eller jo, säkert nånstans i världen.


Läser på fejjan att det är storm och snö ute, och lite hagel. Kan bli spännande imorrn om det fryser på under natten. I värsta fall byter jag till vinterdäck på morron. Tur att fejjan finns, annars kan man ju måsta gå utanför huset och riskera att få i sig frisk luft :O

Föresten så sov jag mellan fem och nästan kl åtta ikväll och jag är ändå trött nu. Det är ju bra iallafall!
Sängen nu då, godnatt i stormen.

Åååh sopa

Det känns ibland som att jag inte gör annat än att plockar undan saker. Jag är en sån människa som ogillar att ha det stökigt, men hatar att städa. Och hur mycket jag än städar så går det bara en dag så är det lika stökigt igen.

Märker att det reflekteras i min bil också, det blir ganska fort stökigt där. Påsar lämnas, haldruckna drickor, jackor, mössor, pärmar, matlådor, ja typ allt. Bagaget är fullt i skrot men det är ganska nödvändigt skrot. Flaskor med olja, spolarvätska, startkablar osv. Men får väl rensa i bilen imorrn. Hur svårt ska det va? Göh.

Idag på lunchen bet jag mig på samma ställe tre gånger i käften. Skönt, nu är det svullet.
Jag hörde rykten om snö till helgen. Hoppas det inte blir så!


Balla balla

Har gjort två terasser idag. Eller nä 1½ kanske. Men det går bättre, är bara träna.

Är sjukt trött, ska inta soffläge. Och till helgen SKA jag va hemma! Blir nog ändå motorrenovering hur som helst, går ju inte göra under veckan, då min bror tydligen skulle komma hem.

Fuck shit


10/10/10

Fräsigt datum :P

Det blev fest igår, det va kul. Jag ska gifta mig med Tim Ramstedt, han är min gulleplutt! :) Roligt att träffa han, det va många månader sen sist.

Krockade med gräsklipparn i flaggstången idag. Det va Tommy Körbergs fel. Lyssnade på Stad i ljus och mima som en tok och hade mig, va inte så uppmärksam på stången. Men det blev inget på varken klipparen eller stången :) Gjorde dom sista ringarna med den för i år också :P


Nu ska jag tok slöa. Hets slöa.

Jamenjust

Igår sa pappa att delarna hade kommit. Va vilka delar frågade jag. Ja alla packningar och sånt svara han. Tydligen så ska alla packningar i motorn bytas till veckan, och så va det nå mer som skulle göras. Tur jag blir informerad om nånting :P Sen borde Xenon ljuset kommit i veckan.


Igår så blev det en sväng till Vormträsk för att Robin skulle tanka för 6 kr litern. Vet inte om man ska säga att det låg utanför Norsjö eller Lycksele, tyck de va tusen långt iallafall.
Vi körde fel först och hamnade nånstans som gjorde att det kändes som att vi var med i Jägarna och att det skulle komma rabies smittade bäbisar och slita upp dörrarna och tugga på oss. Sen försvann sändningen på mobilerna och det va tok tjock dimma!

Men uppenbarligen så överlevde vi.

En fågel viskade i mitt öra att det är öl och hockey med folk från klassen hos Koch ikväll. Det blir säkert bra skit.

Nu ska jag pallra röven upp och tröck en macka sen ska jag ut och ligga i bredställ med gräsklipparn runt hela gården. Ska tydligen samla upp löv idag. Todelooo!


Här är iaf en bild från våran garagegrund med snören och allt :P

Svar efter 22 år

Japp. I 22 år har jag undrat hur mitt andranamn Marianne uttalas. Det vore ju logiskt att det uttalas Mariann, men vem vet, det kanske uttalas MariannE?

Varje gång jag tänkt på det har jag glömt fråga men nu vid middan fick jag veta. Mariann är det. Fick det tydligen efter min farmor som jag aldrig fick träffa.

Allt på grund av att en läkarjävel som va helt dum i huvet, annars hade hon kanske levt idag.

Design hjälp!

Kan någon vänlig själ hjälpa mig? Jag vill få upp en banner på min sida som visar att jag stöjder Rosa Bandet, men är såklart för puckad för att fatta hur man gör.

Hjälp?

"Det finns de som aldrig tröttnar på Rosa Bandet kampanjen. De kallas anhöriga."

Så måste jag passa på att säga SKÄNK! 50kr är inte mycket.


Gör det du också!

Pain

The doctors and nurses at Fairview Hospital are experts at healing. They can set bones, bandage wounds and treat diseases.
Sadly one thing they don't know how to heal is a guilty consciencens

There are certain kinds of pain that can't be treated in a hospital, so those who are suffering do what they can to heal themselves.
Some cure the ache of loneliness by making new friends.
Some alliviate there burning desire with with small acts of kindness.
But sadly there will always be those who can't begin to heal because they realise there is more pain yet to come...


Desperate Housewives Season 07 Episode 02


Ps. Episode 2 ligger ute på surfthechannel.com

Jag lovar och svär

att nu kan jag alla gupp mellan idrottsplatsen i Ostvik och garaget i Östanbäck.. Har åkt fram och tillbaka som en galning idag. Började redan imorse då jag fundera på vilken skopa jag skulle ta.. Kom fram till att långskopan skulle bli bäst, den må vara längre men är ändå smidigare där.

Så jag for iväg till gubben där. När jag kom fram har han redan planerat ut den lilla plätt jag skulle göra, sen kom han och fråga vars jag hade gruset..

Que? Grus?

Aja va bara vända om, och sen ville han att jag skulle byta skopa, tyckte inte jag men aja.. Han sa då inget igår om nått grus... Men jag kom igen med en skopa, sen blev det väl 3½ eller 4½ skopa till hämtat. Pinsamt att jag glömt hur många skopor jag körde dit men men.

Som sagt, blev många turer fram och tillbaka idag, va rätt less. Men jag lärde mig iaf vilka gupp man sakta in för så man int skulle flyga omkring som en vante i hytten, och vilka som gick bra.


Efter lunch satte jag, Dennis och Patrik ut en garagegrund. Letar kort på google men hittar inget bra exempel. Man ska iaf mäta hur man vill ha det, sen ska man sätta ut 4 preliminära pinnar som man tror är rätt bra. Efter det måst man mäta så det är rätt avstånd mellan pinnarna och även få till det så att det är samma avstånd på diagonalenerna också.

Så ska man ta ut höjder, sätta ner pinnar och spika brädor som hamnar i rätt höjd, nån mäter med ett instrument, så att man tillslut ska dra 4 snören så man vet vars kantbalkarna ska sitta då man ska gjuta grunden. Pch allt ska stämma tokbra. Vi hade 118,3 att mäta efter. Smådrygt me dom där 3mm

Är lite svårt att få ner det i ord :P


Jaha så hitta ja en bild men då går det inte ladda upp bilder. Bajs, skiter i det här då!

Duktig idiot

Matlådan är gjord. Tog det som låg överst i frysen, kände inte för att frysa ihjäl ikväll. Biffar, broccoli med färsk pären. Blir säkert bra.

Sen har jag fixat med tvätten. Helt plötsligt dök det upp en massa tröjor och andra grunkor som jag saknat, det va ju bra. Tills jag insåg att jag har inte nog med galgar... Och att garderoben ser förjävlig ut.

Jag har lovat mig själv att i helgen SKA jag vara hemma. Blir inget ut och ränna. Har lovat alltför många helger att jag ska vara hemma men far ändå ut..

Så nu blir det hemma och göra sånt där nödvändigt typ rensa garderoben, rensa under sängen, RENSA I ALLMÄNHET och angripa blodsugande dammråttor.

Får inte glömma att ragga galgar heller :D


Nu jävlar

Ha sutte som en deg framför datorn, de blev inge sova. Nu fick jag lite energi och for på kiosken och köpte snus, sen tog jag en omväg genom Ostvik och va förbi fotbollsplan och fick lite nostalgi känslor. Har nog inte varit där sen.. Ja, vem vet?

Sladdade på gruset gjorde jag allt också. Det är mysigt att va ute och åka bil nu om kvällarna då det är mörkt ute.

Men nu ska jag fan ta tag i tvätten som jag aldrig hämtar från tvättstugan, shame on me, och göra mig nån matlåda, om jag inte fryser ihjäl när jag måste dyka i frysen dvs.


Hur kunde jag glömma?!

Idag har vi hittat feta daggmaskar också som vi har sparat i en burk. Jag har döpt dom allihop.

Mr Maggot
Mr Faggot
Baltazar
Pärsson

Haha ja, så fick det bli. Undra om dom lever imorrn? Mr Maggot smet idag och kröp nästan ända bort till en traktor. Vilken buse!

Kände mig otroligt snygg idag med björnfittan oppa skalln å daggmaskar i händerna hehe

Jag är född i en liten by

Ja eller nästan iallafall. Det känns kul att vara och göra jobb på hemmaplan, för det är något man förmodligen kommer komma ihåg resten av sitt liv. Idag har jag vart hos han som grundade Hellgrens, som senare Skellefte kommun köpte upp och det blev Skelleftebuss. Jajjamensan,  Skelleftebuss kommer från Ostvik, det trodde ni inte!

Pojken hans äger Hellgrens Bil i Skellefte. Rika folk.

Har bärt granulering som en tok idag, sen in på gården och tippa av det och brottats med buskar, flaggstångar, staket, gungor, sandlådor och gud vet vad.

Björnfittan värmde bra iallafall.

Ikväll är det Desperate Housewives premiär. Förhudligen kommer jag bli senil som vanligt och glömma bort det, så jag kanske borde ställa en påminnelse. Sen måste jag nog ut och rota i grovsoporna. Hehe.

Just ja, Lycksele i helgen va skitball! Fast dagen efter råkade jag köpa världens äckligaste juice på Konsum i Norsjö. Blä åt både juicen och Norsjö haha :P Men lördagen va iallafall jätterolig :)

Nu ska jag... Sova? Det lutar åt det hållet. Har ju ändå lärt mig att somna i datastolen så jag kan nog sova var som helst numera. Förderar soffläge så man slipper få sån nackspärr.



En fin låt med Brolle. Tänker på mitt älskade Ostvik när jag hör den, även om jag inte är född brevid en älv.. :)

 


Ogga bogga

Nyduschad. Kom på att det kanske inte är så smart när jag ska va ute idag, fast det kanske inte är så kallt som förra veckan men ändå...

Så jag kom på en lösning.

TADAAA jag plocka fram björnfittan. Den må vara ful men den håller då värmen iallafall. Har inte tänkt frysa.

Så går det när man inte äger en mössa. Jag ska fara till stan och köpa Skelleftes fulaste mössa nån dag hade jag tänkt. Det här går inte längre.

Nu kanske jag borde göra mig klar.. Jada!

Fast å andra sidan

Tills jag orkar skriva kan jag ju lägga upp nått kul jag hitta, hur Facebook såg ut i begynnelsen :P











Höhö

Jo jag lever efter helgens bravader. Känner inte att jag har så mycke att säga. Eller jo, men inte just nu, är trött, ska sova. Återkommer en annan dag.

Ps. Desperata hemmafruar börjar om imorrn!


Vilken tur

Ja tänk vilken tur jag har som får göra roliga saker med mina kompisar hela tiden. Klockan halv 5 ungefär kommer Johanna och hennes karl och hämtar mig med hennes Amazon sen beger vi oss till Lycksele för Red Hot Festival. Det kommer bli bra bra bra :)

Aitik

Typ det fränaste jag vare me om i hela mitt liv. Satan vilka maskiner! Självklart betedde vi oss som galna japaner och fotade ALLT. Det va helt sjukt att klättra upp på en dumper och titta ner i själv "hålet". Man såg en traktor köra där nere och den va sååååååå liten haha. Näe fyfan va kul det var.

Sen va vi in på traktor museum också. Helvete va grejor och gamm traktorer. Där fanns fan ALLT!

Bilresan hem och dit gick kanon för att våran klass är så jävla bra och vi har kul tillsammans hela tiden.
Men det va skönt att få komma hem också och sova. Jag la mig redan vid 10 igår kväll och det behövdes :P


pyttsmå! max zoomat med kameran :P


Monster


Grävmaskin. 48 kubik i ett tar den




Ja alltså man måste ha vare där för att förstå hur stort allt är. Helt galet.

Sen fick jag just reda på att en klasskompis till mig från BF3A som bla gifte sig förra året nyss har blive pappa. Hehe jag ligger jävligt långt bak på den fronten :P Men lika glad för det är jag :)

RIP

RIP 50 öringen. Är iaf glad att jag kommer tillhöra den generation som kan säga att jag handlade med 50öre när jag va liten, och jag har det bästa exemplet: 50öres tugummin! Då va den epoken över iallafall.


RSS 2.0