Try sleeping with a broken heart

Man behöver inte alltid vara stark, man får finnas ändå.

Det är tungt i lillhjärtat när ens vänner har problem med kärleken för jag vet hur ont det gör själv. Man vill bara fixa allt så att det blir bra igen men det går inte, det enda man kan göra är att finnas, prata och stötta. Det blir lixom bevisat gång på gång att på ett eller annat sätt tar det slut. Sista alternativet är ju såklart döden.

Kärleken är inte lätt, inte på nåt sätt alls. Men jag tror att nånstans på resan har jag lärt mig något av alla trubbel och idag skulle jag nästan påstå att mitt liv är riktigt bra. Det enda som saknas är eget boende, men på alla andra plan är det hur bra som helst. Fin familj, fina vänner och jag har en karl som jag nu träffat ett tag men det stannar som där. Jag tycker om han mycket, och det är fint att träffas men samtidigt skönt att kunna stoppa undan han bara och sköta mitt eget liv. Jag skulle nog inte påstå att vi är tillsammans, men vi umgås inte med andra heller på det sättet så tja, nånting har vi väl.

Men det är som skönt att det står där just nu. I vanliga fall så blir jag kär och galen och framför allt beroende. Hela mitt liv börjar lixom kretsa kring en människa, vännerna kommer i andra hand och även jag själv. Vill umgås hela tiden med den personen och blir det av nån anledning så man inte ses så blir det sura miner eller ledsenhet. Den här gången gör det inget att våra planer för kvällen blir inställda, och det är skönt att det är så.

Jag sätter mig själv främst för en gångs skull. Så nånting har man kanske lärt sig av 6års förhållanden. Men som sagt, det gör ont i hjärtat när det gör ont i hjärtat för folk man håller kär.. Man kan inte göra det bra men finnas iallafall. Men det är klart att det finns folk som kärleken håller för och dom är jag glad för. Kärlek kanske bara helt enkelt inte är min grej? Inte nu, kanske om några år.


Hanna Widerstedt

Har suttit och funderat på vem bloggerskan Hanna Widerstedt är lik när jag sett BB.. Och igår trillade poletten ner. Nu säger jag inte att dom är jättelika just hela tiden, och det är lite svårt att hitta en bild på henne när hon är precis som personen jag tänker på...

Men om man ser henne på tv så tycker jag att det stämmer iallafall.
Är ju såklart "Hatchet face" från Cry Baby som jag pratar om haha! Som sagt svårt att hitta en bra bild på Hanna men ja om man kollar på tv så.. Tror det är nåt med munnen som gör det :P






Inget fel, hon gör ju bra tv ;) På tal om bananer ska jag nog slå igång Cry Baby nu :)

Nämen

Vaknade inte kl 07 idag som jag brukar när jag blivit gammal haha! Fick faktiskt sova till 09:30 :) Dock fortfarande trött. For till Bellsan igår och umgicks. Skämde ut mig på Statoil, hade kört dit Robin och när vi skulle fara så fick min bil tuppjuck och hoppade fram (han hade bluddrat och gått dåligt lite innan), ett riktigt pinsamt motorstopp och det va såklart folk på macken.

Men vi fick oss ett gott skratt :) Efter det blev det myyyyys. Fast jag åkte hem, kände för att vakna upp i min egen säng själv haha, ibland är det guld värt också :) Eller ja oftast eftersom jag har svårt att sova med folk som sagt då jag stör mig på dom :P


Nu ska jag stiga upp och äta frukost sen måste jag snäppa åt stan IGEN för att köpa lite mds skiva eller vad det nu heter och nytt luft filter. Ikväll blir det kanske film med myset, imorrn blir det nog umgås med Emelie och sen dricka nå bärz på kvällen eftersom Bellan drar till Thailand i 2 veckor.. WTF? :P Bara lämna mig hemma sådär! ;)

Har igentligen inte råd känner jag att flänga runt som jag gör för det går en del soppa nu men samtidigt så är det så jääävla tråkigt att bara sitta och spara pengar. Har ju ändå löning till veckan och då kan jag nog spara undan mer pengar än vanligt så de kanske går jämt ut ändå :)

Näe nu frukost!

Bilder


Haha, som vanligt

Tja ingen behöver väl bli förvånad längre över att det har en tendens att gå åt helvete när jag och Robin umgås. Fick den smarta idén att sticka till Norge natten mot måndag. Sagt och gjort, kl 03 va vi på väg. Fast när vi kom halvvägs till Jäckvick (??) så vände vi för vi blev trött.

In i Arjeplog och vänta på en korvjävel i 45 min och sen fortsätta hemåt. För att göra en lång historia kort, ungefär en mil från Arvidsjaur så spricker blocket på 940:n och där blev vi ståendes. De enda två Malåborna jag visste som höll till där hade inte tid att hjälpa. Vi fick iaf lift in till Ajaur och va väl där vid 8 ungefär.


Efter kl 12 kom Peji med bil och biltransportsläp. Jag älskar han! Har nog aldrig vart så glad att se hans fula nuna ;) Men de va mindre kul att lasta, varken personbilar eller lastbilar saktade ner för vi fick oss ju aldrig till nån p ficka. Efter många om och men va vi på väg och jag va väl hemma vid 16:30.

Har dock inte pratat med Robin sen igår så vet inte om blocket faktiskt sprack eller vad som hänt men helt klart är ju något galet.


Åkte till myset igår kväll, va så trött vi båda så vi somnade på varann i soffan. Sen la vi oss i sängen och vi båda snarkade nog innan halv 12 säkert. Va riktigt trevligt att va där, mysigt och skratt som det ska vara. Vi har ju haft en del otrevliga stunder tidigare hehe :P


Men men idag slog jag slag i saken och köpte en ny CD med USB uttag. Orkar inte hålla på med skivor längre. Köpte en billig om den nu blir stulen så idag ska jag ut och städa ur bilen. Har ju en jävla massa skrot. Ska se om jag kan byta hatthylla med min bror så jag kan koppla in mindre högtalare också.. Ikväll ska jag röja härinne, de ser rent förjävligt ut. Vi hörs!

Ha ha

Såg just att Olav delade med sig av denna bild på fejsbook och det är faktiskt så sant haha! (tänker på bussbilden som är sist) Började tänka på den tiden jag åkte buss, det va alltid jag och en till granne som åkte buss. Beroende på vem som kom först till hållplatsen så ställde man sig då så att säga så nära skylten som möjligt.

Den andra stog minst 3 meter ifrån, och bussen stannar ju vid den första människan eftersom man skulle åt stan. Eftersom han oftast va efter mig så stannade alltid bussen vid han så jag fick gå dit han stod och kliva in. :P



Som det brukar se ut

Vanliga sms mellan jag och Robin :)


Fri som en fågel

Har haft nästan dator och telefon fri helg. Kände mig bara less på att kunna vara uppkopplad och tillgänglig överallt så stängde av telefonen i fredags och har knappt suttit vid datorn. Det va rätt skönt :) Jobbade ju hur som helst.

Två braiga saker har iallafall hänt senaste dagarna.

1. Jag skulle ju köpa ett USB minne till veckan för att kunna ha med sig i fickan om man hamnar i nått fordon under jord som man kan spela det med, men då igår så hade Daniel från Atlas Copco lämnat oss varsitt USB minne, mössa och godis :) Fast mössan fick jag ett struthuvud i haha, men det andra va ju bra.

2. Ryktet säger att vi får löneförhöjning med ca 2000:-. Det tackar man ju inte nej till! Är tydligen olika steg man når upp till ibland, sen kan man också få personlig höjning, men det återstår väl att se ;)

Så nu måste jag börja pensions spara och gå med i facket... Haha, åh känner mig gammal. Men men, ikväll ska jag dricka vin och se BB. Har inget speciellt planerat för ledigveckan men nått ska man väl kunna hitta på tror jag :)



Jomen

Blev tidigt idag, va klar redan vid 10:30 med utbildningen. Så nu får jag ännu ett certifikat, vet inte hur många jag fått nu sen jag började på Boliden. Dom är ju ändå smart och ger oss en jävla massa utbildningar så dom lägger över allt ansvar på oss och då kan vi inte skylla på att vi inte visste.

Fast nog tycker jag att man ska få en utbildning på en hjullastare när det är det vi ska köra och inte på hur en truck på ett lager fungerar.. Är ju en hel del skillnad även om nu hjullastare med gafflar räknas som truck haha.


Käkade lunch med Dennis och Robin sen for vi till Dennis och såg lite tv. Råkade somna i soffan och snarka utan att jag ens märkte att jag hunnit sova. Vaknade av att dom andra skrattade, va sådär konstigt trött.
Bytte batteri hemma hos Robin också, nog för att mitt funkar som det ska nu men äsch, vem vet hur länge det suttit där. Har ju för fan säkringar som säker är 30 år gamla iallafall i han haha.

Nu blir det middag, vanlig jobbdag imorrn, får väl se va de blir för spännande då.

Nästan en vecka senare

så lyckades jag äntligen göra så att jag får över bilderna från fonen till datorn. Lite gladare just nu :)


KÖTT! Det var det här som jag och Bellsan gjorde i helgen.. Gaah så gott det blev ;)


Myspys med kissegubben


The V and the B


Borr simulator. Övningskörning bland pinnar ;)


Min ruta idag. Hade visserligen stått still i nån sekund men hade jag kört torkarna så hade
jag haft en liten remsa på 2 cm att se genom. Men nu är de ju fixat :)


Hippie Hasse

Huuuuuuu

En dag i simulatorn. Va ju rätt skoj när vi tillslut hittade dit efter 45 minuters irrande runt i Bergteamets alla hus och lokaler. Tillslut hittade vi den på samma ställe Petra parkerar sin lastbil. Wtf? Lite udda att stå i en ankommande gods hall haha.

Va jävligt kul att köra som en jävla idiot nere i gruvan ;) Skulle nog få sparken om jag gjorde så på riktigt haha!

När jag kom hem, vilket inte va säkert att jag skulle göra, så hjälpte pappa mig att byta plats på torkar armarna.. Under 3 mil minskade mitt synfält hela tiden, när jag kom till stan hade jag 2cm att se ut genom rutan på. Fick stanna av på första möjliga avfart och torka bort. Nu bytte vi plats så nu funkar den jättebra på min sida :)

Vet ju som sagt inte hur man får över bilder till datorn från telefon så får väl lägga in dom i ett inlägg sen. Nu måste jag äta nån slags middag, sket i lunchen idag så vi kunde köra på och sluta tidigt imorrn :)

Huuuuuuu

En dag i simulatorn. Va ju rätt skoj när vi tillslut hittade dit efter 45 minuters irrande runt i Bergteamets alla hus och lokaler. Tillslut hittade vi den på samma ställe Petra parkerar sin lastbil. Wtf? Lite udda att stå i en ankommande gods hall haha.

Va jävligt kul att köra som en jävla idiot nere i gruvan ;) Skulle nog få sparken om jag gjorde så på riktigt haha!

När jag kom hem, vilket inte va säkert att jag skulle göra, så hjälpte pappa mig att byta plats på torkar armarna.. Under 3 mil minskade mitt synfält hela tiden, när jag kom till stan hade jag 2cm att se ut genom rutan på. Fick stanna av på första möjliga avfart och torka bort. Nu bytte vi plats så nu funkar den jättebra på min sida :)

Vet ju som sagt inte hur man får över bilder till datorn från telefon så får väl lägga in dom i ett inlägg sen. Nu måste jag äta nån slags middag, sket i lunchen idag så vi kunde köra på och sluta tidigt imorrn :)

Ajfån

För första gången i mitt liv så bestämde jag mig för att köpa nånting dyrt och ett flashigt märke på mobilen då min gav upp. Hade kunnat ta vilken annan mobil som helst men nu när jag har råd så ville jag unna mig något fint tyckte jag.. Jag hade fel.

Helt ärligt så va telefonen kul i kanske två dagar, nu är jag bara less. Det ska va sånt krångel och det finns appar på den som bara ligger och skräpar. Vafan ska jag med en aktie app till? Går inte ta bort dom heller. Det går ju inte ens lägga in en ringsignal utan dom måste du köpa..? Wtf.

Jag börjar faktiskt sakna mina andra telefoner och inser att jag behöver inget dyrt eller flashigt märke på mina saker jag köper. En gång får räcka. Strömen räcker i typ en dag, min Ericson höll sig i dagar. Tog mig tre dagar att bara hitta till väckarklockan.

Det enda som är bra med den är att kameran är faktiskt riktigt bra.
Kan konstatera att det va bättre förr! Saknar mina Ericson telefoner, dom va bäst :) Dock tror jag inte att nån annan touch telefon skulle göra mig glad, hela grejen är ju bara jobbig...

q+80w

Hur orkar folk jobbar och ha familj?
Hehe nä så illa är det inte, men helt klart att vara igång 13 timmar varje dag i 7 dagar då blir man lite trött. Sover oftast 2 timmar om kvällen när jag kommer hem.

Men jag har ju inte direkt någon familj att vara vaken för på samma sätt ;)
Imorrn är det dock sovmorgon för jag har två utbildningsdagar :) Jag älskar mitt jobb men visst är det skönt med lite "semester" på arbetstid ;)

Har inget mer på hjärtat, adjöööö

Tjenis penis

Ligger i sängen och latar mig lite. Hade igentligen inte mer på hjärtat än att det vart en kul dag för jag har satt bult med riggen Kicki. Och atlas Daniel bjöd på karra. Adjö


Das helg

I fredags blev det krogkväll. Började hos Tessan med Robin, Peji, Sunky, Fuling och Sarah. Spelade nåt skitroligt spel där man skulle rita, jag skulle gissa på vad Peji ritat hahahaaa... Åh skrattade så tårarna rann, älskade vänner :) ♥ Sen vart det ut på Kalles och jag va riktigt städad, knappt ens full höll jag på att säga. Eller det va jag väl men jag har varit värre.

Sov hos myset. Hade faktiskt riktigt trevligt, vi såg Så ska det låta kl 4 på morron. Igår vaknade jag och mådde bra, bara lite äcklig i munnen. Det blev mys hela dagen :)))

Vid 17 kom Bella och plockade upp mig. Vi drog på OBS och handlade gotte. Gjorde världens godaste mat, karré i ugn med potatisgratäng och sååås. Aaaah visserligen tog den en jävla tid, men de var de värt! Spenderade kvällen där och vi hade riktigt kul :D Skrattade massor :)

Åkte till myset på natten men det va inge trevligt då vi va ovänner hela tiden.. Men sanningen kryper ju fram när man är full.. Eller inte jag då, jag körde ju, men han. Men nog är det skönt att vi inte är tillsammans så man kan ta sitt pick och pack och åka hem :) Eller tillsammans och tillsammans, uppenbarligen har vi ju nåt slags förhållande men inget "riktigt".

JAJA hur som helst, for hem och skulle byta batteri men orkade inte när hela gården va oplogad. Ville inte kliva i snön och bli blöt haha. Borde städa här, ser förjävlitg ut men orkar inte det heller. Sortera papper och skit. Tar det till veckan :) NU: tv och fruktsoppa.

Dagen


Fick låna en fin mössa av Bella :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/418352/images/2012/pic_189876544.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/418352/images/2012/pic_189876569.jpg" class="image">


shit pommesfrites

Har flängt runt som jag vet inte vad idag. Plockde upp Bella vid 13, drog och köpte en stock snus. Går så jävla mycke snus nuförtiden för i gruvan lägger man ut och in jämt. Spec när man har dötid..

Åkte på Laitis och köpte ett nytt batteri och soppafilter. Vidare mot Burträskmarknaden och det är ju som samma lika jämt så blev en hamburgare, torkat renkött och lite godis. Vars har dom flyttat bankomaten föresten? Huset är ju som rivet nu.. Åh vilka minnen man hade från det huset, eller..? ;)


Tillbaka till stan och in på Telia för tusen frågor om min telefon som jag ej fattar. Skjutsa Bella på söder, in genom stan igen och upp på Solbacken, handla en karta öl och ääääntligen hemma. Skulle kanske bytt batteri nu men orkar inte. Grymt sugen på krogen ikväll men kanske blir imorrn, den som lever får väl se.

Nu kanske mat och sovstund? Får väl se vad som sker senare, adjö.

Trötter

Som vanligt vaknar pensionären före kl 8... Men men inte mycket att göra åt. Igår så blev det ju en Lule tripp med Robin. Linda va sååå tjock och fin :)) Nu är det nära :) Vi drog på Media Markt och kikade på telefoner. Där råkade jag sätta igång larmet, man får tydligen inte slita ut ladd kabeln som telefon sitter i hehehe.. :P På Elgiganten satte Linda igång larmet istället haha. Men därifrån kom jag med nytt abbonemang och en iPhone. Va inte alls tänkt att det skulle bli så men ny telefon behövde jag ju hursomhelst. Men gillar inte det här med bindningstider.. Men men. Va vansinnig på den redan på vägen hem haha. Idag måste jag då till stan och få Telia att he på nått skyddsgrejs, sen på Laitis och köpa bilbatteri, Går ju inte att nån måste kabla igång mig så fort det är kallt och han stått ett tag. Jajjasi, dusch nu adjö.

Testning testing

Prövar att blogga från ny telefon. Blev ju som sagt med iPhone 4s idag. Förstår ingenting och blir livrädd när det kommer sms för då börjar små cp ankor låta ur telefon :)


Cant buy me love

Precis som jag hade på känn så blev de inge mys ikväll för han va tvungen jobba. Men inte grinar jag illa för det, for till Bella och där fick jag tvärgosa med en liten hundvalp :)))) :] :] Så liten, vit och fluffig :] :] Dock va hon inte lika söt när hon började tugga på mina nya vita skor haha :P

Vi såg lite tv sen plockade jag upp Robin som skulle köra hem sin skoter som han lämnat här tidigare idag. Fick ju köra han till stan då han glömt bort att hans syster bjöd på middag. Blev ståendes i olyckorna som va på E4:a. Hur fan kan man lyckas köra in i en stor röd brandbil med blåa roterande lampor...?! :P

Aja inte avis på Robin som fick köra hem i detta väder. Nu njuter jag av ett vinglas men det blir nog sängen snart, ögonen börjar strax falla igen.

Ska smörja lite tatueringar innnan. Godnatt.


Undra om jag ska dejta herr Dean ikväll istället :))

Little Bastard

För den som inte vet så hette bilen det som James Dean körde ihjäl sig i. Så ni har koll ;)


plågarN

Ja nu har jag vart hos Johanna och plågat mig klart för denna gång. Gjorde inte riktigt klart Little Bastard för jag blev så svullen :P Nu ska den få läka sen får vi se om nått ska fixas till sen :) Men aj aj på fingret som vanligt! Ska smörja den jäveln hela tiden nu och se om den läker bättre. Hoppas jag inte behöver fixa den en tredje gång för de gör faan ont ;P Men Johanna hon njöt ;)

Dags att slänga i sig någe mat tror jag.




Vad vill du med mig nu? Vill du ha vanlig hundmat i din skål?

Vafan du fick ju för fan en kaka ju, fan så mycke godare än hundmat!


Det är över nuuu

Hovva nu är jag tandlös kattkärring. Men kan ju säga så här, lagar hellre tusen gånger om än att dra ut. Kände ingen smärta men hela situation va absurd och jag trodde fan jag skulle svimma. Även om tanden tydligen gick jättelätt att få ut så va de faan obehagligt.

Men jag behöver inte grina illa, tydligen är mina visdomständer på g så snart har jag en ny där. Skrek rakt ut NEEJ när dom sa det. Har bara fått för mig att visdomständer ställer till med jävulskap. Men återstår att se om jag kan äta nu utan tandvärk :)

I skrivande stund färgar jag ögonbrynen vilket verkligen behövdes. Tog en sväng på Maxi med Robin och bjöd han på en semla. Fyfan vad vidrigt, nu vet jag varför jag inte äter semlor. Ikväll ska jag belöna mig med tre öl jag hittade härhemma och spela sims. Skönt att ha tatueringstid tidigt imorrn då jag ändå inte kan sova länge längre. Och så mys på kvällen, eller man vet aldrig har jag fått lär mig.

Ska bli skönt när bedövningen släpper :)



Hujedamig

D-day. Är sjukt nervös för att dra ut tandjäveln där.. Bara hoppas att det är som alla säger att det är lite obehagligt men inte känns. Fast med min vanliga tur ska väl inte bedövningen bita :)

Annars då? Ont i hela kroppen för att jag legat så mycket i sängen senaste dagarna men det har gett resultat. Är inte alls lika slut idag, snorar inte och har ej nysit en gång på hela dagen än så länge. Mår bättre än på flera dagar så de känns skönt :)

Måste snäppa till stan idag och köpa mig lite balsam och ögonbrynsfärgning. Börjar va väldigt blek i fejjan hehe. Drömde att min bil va utan ström inatt så va tvungen ut nu imorse och provstarta utan motorvärmare trots att han stått sen i lördags kväll men han starta då. Skönt så man slipper fundera på att man blir ståendes när det är lagomt kallt ute och inte har nån värmare.

Dock måste jag kanske snäppa till jobbet en sväng också.. Skulle va bra om jag fått slänga min overall i tvätten så jag har en ren till nästa vecka. Fast kändes drygt och dyrt att köra 10 mil för sakens skull haha. Men men ser väl vad som händer.

Blä vill bara att tiden ska gå så den får bli 15:30 nån gång..!



Pytte Hasse :)))

Hoj hoj

Helt plötsligt hade jag rätt fullspäckad vecka. Måndag är det tandläkarjäveln och ska se om det finns någon tid för att slinga håret i stan, annars får jag försöka peta in det någon annan dag.

Tisdag blir det två tatueringar hos Johanna på dagen och film med myset på kvällen. Förmodligen spendera natten där och hoppas att det inte är för kallt så min bil startar när jag ska hem..

Onsdag eller torsdag har jag ev tänkt upp till Luleå för dagen. Beronde på hur sen jag vaknar onsdag kanske jag tar det torsdag... Sen va det slingningen där då...

Vips så var det helg och då vill man ju gärna hinna göra nåt kul också :)
Men helt klart fyller jag hellre mina ledigveckor med något att göra än att bara sitta hemma och glo på ingenting. Dessutom bör lönebeskedet komma imorron tjoho.

Näe nu ska jag faan slänga mig isäng. Tänkte bara skriva här vad som är på agendan annars glömmer jag det. Iofs har jag ju en kalender på väggen... ;P

Bieber fever

Har just sett dokumentärfilmen om Justin Bieber. Helt ärligt så har jag aldrig hört någon av hans låtar tidigare men fastnade bara framför den för jag gillar dokumentärer. Och jag kan inte förstå hatet emot honom? Killen har ju verkligen talang och han kan ju faktiskt spela instrument och sjunga mot för många andra.

Men det är väl den vanliga avundsjukan som slagit till.
Nu ska jag nog snart krypa isäng IGEN. Enda jag gjort idag, sett lite tv uppe och legat i sängen. Får se om Johanna svarar på mitt sms om att tatuera sig lite kommande veckan. Tror jag bestämt mig för vad jag ska göra, inget avancerat direkt men vet inte placeringen riktigt.. Får ta mig en funderare på det. Och göra klart fingermustaschen :P

Nä men oj vad trött jag blev, sängen kallar.

Hej och hå

Bestämde mig alladeles nyss för att stanna hemma ikväll. Läget har vart lite bättre idag men nu är det lika som igår så jag har nog inget att göra på jobbet idag. Anser inte att en förkylning är något att vara hemma för men det är febern som spökar..

MEN inte får jag glädjas för det eftersom jag har tandjäveln att dra ut imorrn. Såg Emil och griseknoen imorse, då var det ju om när Lina ätit för mycket karameller och hade tandvärk.. Hehe fick lite ångest inför imorrn.. Men jag beöver ju inte hoppa från taknocken ner i hö med en tråd runt tanden för att få ut den iallafall :D


Nu ska jag lägga mig i sängen igen och se nånting. Nyste just för 627:e gången idag, 4:e dagen sjuk and still going strong. Bajsa lite kanske, kvällen är fylld med oändliga möjligheter ;)



Gurkburk

Blev en tidig kväll, fick inte vara kvar på jobbet :P Såg tydligen haldöd ut hehe. Nämen åkte ner men utan att ha rört mer än en meter så flöda svetten om mig och det är ju bara 14 grader under jord. Åkte upp och satt mig i matsalen för att knapra piller, då kom Jocke och jag förklarade min situation så han skickade hem mig med full förståelse. Har just tryckt en macka och lite nyponsoppa så ska bädda ner mig.


Dagens störande objekt förutom sjukdom:

1. Igår så gjorde jag ett litet enkelt IQ test till näste man, eller i det här fallet: kvinna, på skiftet. Tydligen så är det svårt att byta toarulle när inte städerskan jobbade så jag lämnade ja, kanske 1mm papper. Tror ni jag kom ihåg det idag när jag satt på toan? Nej. Tror ni det var bytt rulle? Nej. Rackarns svårt det där, kan behövas minst 3 dagars utbildning.

2. Parkera en bil efter en vanlig väg mellan Kusmark och Sandfors efter en kurva vid en hög snödriva utan nånting som visar att bilen står där, tex varningsskylt. Kan tillägga att bilen va vit dessutom!! Halvsvårt att se när man kommer i 80 blås. Patrik hade tydligen stannat där och tutat i sinne och pratat med nån gubbe att han skulle flytta eller märka ut bilen. Då ifrågasatte gubben om han inte såg den..? EE NEJ.


Ugh nu väntar sängen.

I farted a little fart

Haha åh jag önskar att alla hade fått uppleva min kollega Erik. Stördare människa får man nog leta efter :P Igår så hängde jag med han mestadels hela kvällen. Första tiden spenderade vi i borr riggen och vi lyssnade på musik och dansade.

Sen började han sjunga sin hitlåt "I farted a little fart" som bara blev mer och mer konstig. Har upptäckt att Erik gärna sjunger, eller man kanske ska kalla det låter, för ibland är det inte ord som kommer ur munnen utan mer ljud och han verkar bli nöjd när han får ljuda.

Visst är det otroligt härligt med ett jobb då man får skratta så man gråter varje skift? :)


Sen blev jag supersugen på att köpa Amazon. Hade inget att göra ett tag igår så gick till verkstan och där hade praktikant mekanikern ställt in sin zon och skulle lufta koppling. Det luktade så gott ur den, riktig Amazon lukt :D Han körde föresten om mig i veckan och jag låg ändå på 90 men han for iväg som ett spjut. Skämdes lite då :P Men men man ska hålla hastigheten annars vet man vad som händer! ;)



Little Aron and The Eastside River Boys signerar Croners Kapitän i
Lycksele 2007

Faboulus friday

Fick riktig jävla cp tandvärk idag så fick akut fara till käftgrävaren. Domen blev att provisoriskt fylla igen och på måndag ska jag dra ut den... :( Jag som va så glad över att jag aldrig dragit ut en tand. Myset påpekade att jag skulle bli en tandlös kattkärring med lång rock som kastar katter på folk haha.

Hade kunnat gå om inte tanden sitter längst in i mun :P
Men men är ju inte mycket göra åt, kan ju inte gå runt med tandvärk jämt heller. Pappsen håller på att göra mat så får väl se om det går bättre nu. Annars skjuter jag mig.

Får ens se om jag orkar jobba hela kvällen, börjar va rejält slut för att jag är sjuk.
Men vi ser ju. Adjö.

Ha ha

Hade en kul kväll igår på jobbet för jag slapp faktiskt ladda. Eller slapp och slapp men det är väl kul med lite omväxlning :) Jag och Erik körde ner borr riggen Stina från ovanjord till jävlart botten av gruvan. Eller Erik körde och jag va hans två extra ögon. Är lite svårt att förklara hur jävla svårt och tajt det är men vi klarade oss :)

Och Erik är ju fantastiskt sjuk i huvet och rolig. Dessutom sjöng han för mig, mest barnsånger och "Mitt eget blue Hawaii". När vi käkat så skulle vi byta rigg för att ställa upp den där det skulle borras och den är ännu längre men efter några om och men kom vi på plats :)

Då vi ställt upp oss och ställt in laser och allting, skulle just läsa in borrplanen och börja då kommer Patrik och säger att vi inte ska stå där..... GÖÖH haha, sen gick allt bara utför :P Är radioskugga där vi va så ingen kunde sagt till tidigare heller. Bara göra om och göra rätt då och flytta på sig :P


Men det gick bra och va kul. Idag ska jag baka lite till mina goa gubbar, tänkte mig en kladdakaka och sockerkaka kanske. Får se, kladdkakan är då given iallafall.
Ha en bra fredag folket!


Magnus och Erik. Smygfotade för Erik har så gullig mössa :P


Stina på väg ner


Elsa äntligen uppställd på rätt plats


Ja just ja!

På tal om sommarvärmen som är ute just nu så har jag semester i sommar v 27-31 som det ser ut nu :) Eller igentligen är det 27-30 men sista veckan är ledigvecka för min del så då ser jag det som semester. Nu kan man börja spåna på allt kul man kan planera dom veckorna :D


Uääää

Tror jag ska beställa ett nytt batteri till bilen med pappa idag. Vet inte om det är det som är problemet men nu startar han inte trots att det bara är -16 tror jag och det har han gjort förut.. Men det är klart, jag har nog plågat batteriet i två års tid snart, och det for nog lite illa i lördags när vi fick hjälpstarta igång i kylan.

Men det är ju bara hoppas att han starta inatt när jag ska hem iallafall. Eller så kör jag laddarn nu och ser hur han beter sig idag och köper ev nytt batteri imorrn.

Gööööh börjar va lite less på bilstrul just nu. Men sånt får man ta när han snart har 40 år på nacken :P


Nästa vecka ska jag iallafall haka på trenden med OnePiece. Komme på det inatt när jag duschade för jag blir alltid så stressad nu när jag åker med David, tar en lite längre stund för mig med balsam och grejor, så om man slipper ta på sig en massa kläder sen som fastnar hela tiden för att man är blöt så vinner man mycket tid. :)

Dagisfasoner

Detta är inte unikt för min arbetsplats men visst är det konstigt när vuxna människor beter sig som barn. Nu är det två saker som jag stört mig extra mycket på. Förra arbetsveckan så bjöds det ju på smörgåstårta men jag förstår inte vem som inte kan diska sina jävla tallrik själv?!

Det va proppfullt i diskhon av tallrikar och bestick. Hur jävla svårt kan de va?

Nummer två är att en kvinna som jobbar i Renströmsgruvan gör matlådor till dom och har nu börjat göra till oss i Kankberg också. Då finns det en frys med matlådor och en skrin med pengar. En matlåda kostar 30 pix och det är inte alls farligt för maten ser då väldigt god ut och prisvärd.

Men nu efter en månad så kom det upp en lapp att det saknades 136 kronor i kassan, så blir det inte skärpning på det så slutar hon ju med lådorna och det förlorar alla på. Tycker det känns bra att det finns mat om man skulle ha bråttom eller glömma. Man kan ju hoppas att det bara va någon som är glömsk och inte snål...

Vafan vem jobbar åt Boliden och har inte råd med 30 kronor till en matlåda...?
Jag är bland dom yngsta på hela stället och det skulle aldrig falla mig in att göra nått av ovanstående. Men som sagt, är inte unikt för just oss men visst fan blir man less på dagisfasoner.


Bläääääää

Fyfan vilka bajsdagar hittils. Igår så strula laddutrustningen så det som normalt kanske tar 1½ timme tog oss 6... Min bil gick dåligt på väg hem men idag behöver jag inte köra iallafall.

Sen ha ja gått och blivit förkyld. Först hade jag bara en orsak till det och det är att myset smittat sig med sin förkylning så jag har hotat han att om jag skulle bli sjuk så skulle jag komma och slå ihjäl han. Men helt plötsligt har jag två saker till som kan va boven..

Ena är att starta igång bilfan i lördagsnatt i -100 ute, eller att jobba sig svettig i gruvan eller bara bli blöt sen åka upp och ut i kallvädret.

Tyvär får jag nog ej slå ihjäl nån i veckan hähä!
Men men det löser sig. Har då fått sova både gott och länge inatt :) Nu ska jag bajsa. Adjö.



Hur gör man?

Haft en apdålig natt med kanske 4 timmars sömn, yeey. Ska inte hoppas på att jag hinner sova nån timme till men man vet ju aldrig.

Nå till min fråga. Hur fan gör man när man ska söka lägenhet? Jag vet som inte vars jag ska börja. Har funderat på om man ska köpa eller hyra men tror det lutar åt att hyra. Visst Skebo finns men eftersom jag nyss registrerat mig där så har jag ju inte samlat ihop några såna där poäng eller vad det nu heter.

Såå.. Hur gör man?

Nu ska jag gå och fylla ATF olja i förgasaren och hoppas att bilrackarn börjar gå bättre.



De va bara ogjort

Den här dagen sög kuk rent utsagt. Förutom utebliven sömn så va de tre salvor som skulle laddas och jag har aldrig vart me om att ladda just efter att dom sprutat betong på väggen. Innan de brunnit ihop så luktar de tamefan vider och en jävla stark amoniak lukt. Ett tag rann bara ögonen, såg ingenting.

Blev kräksjuk. Stod vid traktorn och funderade på att gå bort till bilen och spy så ja inte behövde spy precis vid dom andra.. Men ja de gick över iaf.

Sen sista salvan... Fiiifan. De va bara ogjort att vi skulle ha vält med både traktor och korg, och jag stod i korgen... Fyfan va obehagligt de va. De luta bara mer och mer och ja tänkte att nu är de fan kört men just innan så lyckades vi få oss tillbaka...

Ja stod bara kvar i korgen ett bra tag och skaka, höll fast mig och kunde inte röra mig. När vi skulle fortsätta så fråga Jimmy "Är du rädd?" och då kände jag bara hur tårarna balansera i ögat för då släppte chocken. Nu i efterhand så ha ja väl komme på att jag kanske inte skulle dött, men slagit mig rejält fast vem vet, man kanske hade fallit ur och landat under. Och när man står där i korgen är man jävligt liten och hjälplös.

Och vem vill tippa? Ingen.

Jag luktar skit men ville bara hem. Orkar inte ens duscha nu, allt blev så sent. Måste upp tidigt imorrn och gå igenom vissa saker i bilen också jävla röv. Bara hoppas jag kan sova nu...

Kärleken förde oss närmare varandra, den ska va det starkaste som finns


Äsch

Kommer bli en tung kväll, gick inte sova nått alls mer idag. Kan ju hoppas att de finns nått att göra och att de inte blir hjullastarkörning för då kommer jag garanterat somna. Måste nog förbi kiosken och köpa PK precis som gamla tider :)


Hallelujah moment

Äntligen månda och ny arbetsvecka! Tro det eller ej men jag känner faktiskt så, äääntligen. Kan bero på att jag inte gjort nått speciellt kul på ledigvecka pga äckligt kallt väder. Kanske inte har samma känsla på torsda eller freda :P Men har ju eftermidda så de underlättar enormt.

Nu blir de en dusch sen kanske frukost. Hoppas jag hinner sova några timmar idag annars kommer de bli jobbigt. Och hoppas min bil startar senare, har då haft i motorvärmarn i 12 timmar. Skulle ha pallrat mig åt stan senare i veckan och köpa nytt bränslefilter och kanske nya tändkablar och se om de blir nån skillnad på rackarn... Måste köra själv freda - sönda så är ju en fördel om bilen går någorlunda bra :)

Äe dusch va de ju sen blir de kanske varma mackor till frukost nu när ja hittar i frysen :))


Cry cry cry

Hahaha håhåhåå hiihihiii skrattar så ja grinar. Har sett Sveriges värsta bilförare och nu ser jag Wipeout. Ligger i sängen och käkar popcorn i kallvädret :)

Vilken tur att Elin och Jonte hjälpte mig att sparka igång Volvon inatt! Trodde ju att de "bara" va kring -20 ute men hade visst vart -39 så inte så konstigt om han inte ville starta. Efter många om och med och en burk med startgas och startkablar så hoppa han igång. Nu vet jag att jag inte behöver fara nånstans där de inte finns motorvärmare i den här kylan :)

Som sagt tacka fan för att dom kunde hjälpa mig i kylan, tur att de finns snälla människor :))) Ska nog plugga i motorvärmaren på ett tag och köra bara för att, bilen kan ju inte må sämre av de iallafall :)


Annars då? Är lite kluven känner jag. Eller nja inte det heller men det kanske råkar vara så att de finns någon jag tycker om som jag faktiskt önskar att jag inte gjorde. Jag vill inte va med nån, jag klarar mig fint själv men man kan ju inte rå för vad man känner heller. Det är inte så att jag kan bryta upp och gå därifrån heller, fast de vill jag ändå inte... ÄH mycke svammel men så är läget. "Både vill och vill inte bli kär."


Brrrr

Inte nog med att det är apkallt ute så slog vi slag i saken idag och avfrostade en av frysarna som nog borde vara gjort för flera flera år sen... Kastade gammal mat, eller mest kött och bär (en del blåbär va från 91 hehe..). Men det är lite trist för jag tror att 98% av köttet som slängdes kommer från min faster och dom har ju som sagt egna djur som dom slaktat så det köttet va förmodligen väldans gott en gång i tiden.

Är lite frussen om fingrarna nu men nu är de gjort iallafall :) Nu kanske man kan gå till den frysen och gräva bland lite grejor att äta istället för att bara äta det som ligger högst upp :P

Planerna för kvällen är ändrade och just nu vet jag inte vad jag ska göra.. Men nått ska jag fan göra efter min totalt väderlöst tråkiga dag igår. Mina pensionärsfasoner fortsätter, vaknade 05 idag.

Har jag officielt blivit vuxen nu?

Näe

Jävla skitrövdag från satan. Är på så jävla dåligt humör nu så jag vet inte vad. Kan ju hoppas att de är pms så man har nått att skylla på. Känner att de är bara ondögat som kommer fram. Vet inte ens varför ja är så arg. Kanske för att jag va tusen gånger bio sugen men inte en enda själ i stan kunde och jag kunde inte fara till Lule för att gå med Linda för att de är jävla apkallt ute och min bil drar en massa soppa.

Istället råkade jag sova mellan 16-20. Jävulskt bra...! Nu hade jag hellre önskat att få somna tidigt och vakna tidigt imorrn så den här jävla dagen går över nån jävla gång.

GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH

Tji fick jag

Tänkte göra bort att färga ögonbrynen men de går ju skitbra när man kastat bort lillförpackningen med färg....... Eller ja mest troligt så har jag det. Hade två förpackningar av sån där Depend men tvärkolla väl bara igenom ena igår innan ja slängde..

Aja inte mycke att göra, får handla en ny imorrn. Fast då blir jag inte förvånad om den dyker upp efter de :)
Nu ringde Robin iallafall och sa att jag ska luncha med han och Dennis i Byske. Är inte sugen på skräpmat men däremot sällskap såatteeeee de blir nog bra. Fördriver ju lite tid me de :)


Föresten så braka ja me datastolen inatt haha. Hade velat haft de på film. Vet inte riktigt hur de gick till men vips så tippa hela stolen och jag bakåt, låg som fastkilad mellan stol och skrivbord :P Och nu är skrivbordet ganska svajigt :P

Äsch ska väl kanske kleta på nå smink nu så man ser ut som en människa. Adjö.

Aaaargh

Jävla ledigvecka och jag har vaknat före 7 varje morron förutom månda. Idag suger de pung för jag har fan inget att göra och de är bajskallt ute. Hade önskat att sova till 10 iallafall, dagarna blir så långa när de inte finns någe att göra.

Hade hoppats på bio ikväll men tror mina planer kommer att skita sig. Men imorrn då jävlar ska det bli kalas hos Bella och utgång. Äh ja får väl se va som händer idag och ikväll, har så jäääävla tråkigt just nu. Röv.


Tips

Om ni gillar country så kan jag ju meddela att Country Strong med Gwyneth Paltrow innehåller en dräggel varning. Fyfan, fuck me sideways! :D :D Sjunga kan han också ;)






Varde ljus

Kul att få se lite dagsljus om dagarna :) Men de går ju bara mot ljusare tider så de är nog ingen fara. Hann då städa allt idag sen la jag mig på soffan och såg Metallicas "Some kind of monster". Eller såg och såg, jag somnade såklart. Annars har jag mest bara slöat resten av dagen.

Har tråkigt nanting men känner mig inte sugen på att starta bilen i kall vädret. Men är tacksam för den hittils milda vintern. Snö kan jag ta, men fifan när de är snorkallt ute. Man blir lika chockad varje gång det kommer, eller de bli då jag iallafall.

Har då plitat ihop ett brev till min brevkompis också, A-Ford gubben. Va ett bra tag sen sist men nu tog jag tag i det och det åker väl iväg med posten imorrn :)
Annars hade jag nog inte mer på hjärtat. Blir väl en dusch och hitta en film/serie att se. Natti.

Vafaan

Nu är jag uppe i två trasiga digitalkameror och mobiler ska vi inte ens gå in på... Nu kan de iofs va sladden som är konstig men ja, uppenbarligen är ju nått trasigt hur som helst.. Så nu när lönen trillar in den här månaden blir det en ny kamera. Billig digital hade jag tänkt mig.

Fast lite kul när man går och tänker tillbaka på hur de va förr. Hur dyr va inte första kamerorna som kom? Och hur jävla dålig kvalla va de inte på bilderna? Eller som när vi köpte våran platt tv. Pappa gav 18 000:- för den och den suger ju om man jämför med vad man får för kanske bara 4000:- idag.

Tur att jag aldrig vart en sån som måste ha de nyaste utan jag kan gärna vänta en 5 år, då får jag mycke mer för mindre pengar iallafall.

Men de känns lite dött lopp då jag går i tankar om att köpa ny telefon, troligtvis Iphone och jag dräller ju bara sönder mina telefoner.. Aja får väl se hur jag gör. Nu måste jag återgå till min städning. Fast jag har ju inte börjat än men :P


What up

Vad händer i Malmö igentligen...? Är glad att bo i en liten håla i Norrland. Men men man ska väl aldrig säga att det aldrig kommer hända nått här ändå.

Vaknade före 7 idag av mig själv. Lite överasskande men helt klart bättre att vakna den tiden än att ligga vaken och inte ha somnat då. Jag har lite tid på mig nu att städa. Känner ingen pepp men det måste göras, ser förjävligt ut här. Kollade lite på tv och sorrundljud igår men vet inte hur jag ska göra. Min tv funkar ju faktiskt utmärkt men kanske skulle köpt sorroundljud så jag får en dvd. Har inte sett någon av mina dvdfilmer sen jag flyttade hem.

Fast vet inte ens om de går koppla i min tv? Äh jag märker väl hur jag gör.
Är sugen på att se "Simon och ekarna" på bio. De va myset som föreslog att vi skulle gå nån kväll och det är bara den eller Lejonkungen som jag vill se hehe... Tror inte han är så sugen att sitta brevid mig som bölar när Mofasa dör.



Här är en bild från mitt jobb! Längst in står gruvbyggarna som jag kör runt i korgen.


Meduza, Gullan och Tracy heter våra hjullastare för tillfället :)


Kaffemaskin


Min och Jäänz garagefest haha

RSS 2.0