And I still miss someone

Jamenjustdeja, vaknade igår kväll av att Robin va och slet mig i benet vafan då hade muppen kört cross hit. Så då åkte ja cross me han till stan. Jävlar va bajskorven i röven vibrerade haha. Käntes nästan som att man va ungdom och åkte moppe :))

Sen drog vi på Krysset och sen till Bella och sen skulle vi bara ut en sväng och råka hamna i Lule. Känns som att ja vart mycke i både Pite och Lule på senaste, bara såna här konstiga svängar. I Lule låg de då en 740 voltad i diket men vi hann inte se om de fanns nån däri så fick köra som tokar och leta åt en cykelväg som va just brevid. Men bilen va då tom som tur va. Sen for vi hem.


Ställde klockan på 12 idag men gick fan inge bra att sova så de är kört. Ringde nyss gubben som ska lasta men dom hade tydligen problem me de som ska skickas ner så kanske blir avfärd lite senare än beräknat.

Men men ja ska ta mig en dusch, packa lite skit att läsa sen blir de nog att fara åt stan så är vi startklara hur som helst. Men men vi hörs väl om en dag eller så. Tjingeling!


Det är kö från gatan upp till hallen

Ska köra Volvo imorrn me analog färdskrivare så då kan Robin köra också, då kommer de gå ännu fortare. Ska bli kul att se va vi ska köra :)

Ska strax gå iväg och posta ägarbytet på blåen sen ska ja även posta ett brev som ja hoppas hamnar hos den där gubben med A-Forden som jag och Robin drog upp ur diket i våras. Har skrivit och frågat om han kunde genomföra sin resa osv. Ska bli kul och se om ja får nått svar eftersom ja inte hade nån hel adress, men han hade ett ganska ovanligt efternamn så de kanske löser sig ändå.

Har ju sett julkort komma till oss på våran gamla adress som är jättekonstig så att HELT omöjligt bör de ju inte vara.

Båda kissekatterna ligger inne och jäser och dom brukar ju va ute nu men men. Hasse som är en riktig element älskare passade på igår när ja hade målat elementet i hallen att lägga sig därunder haha. Tror inte han fick nån färg på sig men han får fan skylle sig själv :P

Sen har ja fundera lite på de här me piercingar. De känns jävligt ute men ja har inte hjärta att ta ut min i läppen. Sen vill ja gärna lägga till en i tungan. Och kanske ögonbrynet, fast de va skitdrygt när de fastna i tröjan.
Blöööööööööööööööö

Posta brev va de ju!


Fulla spjäll

Gjorde klart kylskåpet och nu har ja gjort två element också. Låter kanske inte så mycke men har fan ont överallt för att ja sutte i konstiga positioner. Planerar att hinna två till innan ja stänger igen färgburken. Dom bör gå relativt snabbt.

Sen ringde Petra bruttan åt mig idag och gav mig jobb :) Eller ska bara hoppa in en snabbis åt HNG och köra två containrar till Dannemora så de ska bli skoj! Robin skulle följa som sällskap. Fast oj va mycke man hinner glömma när man inte är aktiv och kör lastbil, minns inte ens kör och vilotiderna hehe.. Men de löser sig, får väl bläddra lite i tungboken ikväll :) Får inviga mitt digitala förarkort också yeey :)

Som ja fattar de så följer man bara E4 ner till Tierp och tar av, bör inte va SÅ svårt att hitta.
Nä nu dags för nån slags frukost. Glömmer att äta när ja har tusen saker att göra och är ändå inte hungrig. Är skumt för ja åt bara ett mål igår också.. Anyhooo vi hörs!

27:e

Har nu innan frukost hunne städa hela kylen. Eller nästan, sitter och väntar på att ena frukt lådan ska torka för ja har använt så många diskhanddukar redan, sen är de bara sista fruktlådan kvar sen ärne klart. Dessutom har pappa köpt elementfärg så nu har ja lite att göra iaf :)

Såna där smågrejer i vardan som man stör sig på ibland. Men ja tror att kylskåpet är nog de som är bland dom saker som får minst uppmärksamhet i hemmet. Vi är inte nån skitig familj som aldrig städar, vi har lite damm i hörnen men ja, helt normal städat, men kylskåpet glöms för de mesta bort och de kan bli grisigt. Men nu är ju de ur världen :)

Sen kom ja att tänka på de här me att ja inte kan huxflux tapetsera om eller måla om vars ja vill, då ska ja försöka börja me elementen och såklart kommer de bli skillnad. Då man man ju försöka gå över till att "jamen skulle de inte passa om vi gjorde så eller så", då kanske pappa hakar på ;)

Nämen ska väl strax gå upp och göra klart kylen, sen får ja väl se om ja börjar me elementen idag.
Tjarå.


Städat jävlar

så att svetten flyge och skallen börja göra ont och flyttat möbler. Får väl se om ja trivs. Imorrn ska ja tillåme dammtorka. Sen ta itu me tvätten. Fast nu så fick ja helt plötsligt två garderober till när ja flytta sängen men är de nån som har nått tips på hur man får ut gamm garderob lukten?

Har inte luktat men kan väl anta att de luktar gammalt som gatan för dom har knappast vare öppnad många gånger de senaste åren..

På tal om bananer så har ja en tjej från USA som ja är vän me på fejsbook, blev vän me henne genom ett spel fast tror inte hon spelar längre... Hur som helst så skriver hon så här, sjukt jobbigt att läsa. Dags att ta itu me att radera lite folk snart :P

"isnt it funny when sum1 wnts 2 knw da truth bout sum1else, so u tell em, dey start drama but at de end dey keep tlkn & every1 mad at u... 4 wat? beinq honest? beinq real? HA WOW! fake ass ppl"



groieuj9g8ew

Vid närmare eftertanke så står ju bilen kvar, tror ja ska lägga min energi idag på att röja upp min såkallade bunker. Kanske dags att hänga in tvätten i garderoben för att de va två veckor sen den tvättades.. Sen funderar ja på att möblera om. Kan bli dåligt eller kan bli kanon, är ju bara pröva.

Nä om man skulle orka slänga i sig nån slags frukost/lunch/midda.


Föresten så läste ja en liten intressant krönika som heter Norrland inte guld och gröna skogar. Enjoy.



Tjuvjägare, bidragsfuskare och bakåtsträvare. Eller trygga, naturliga och sansade. Bilden av norrlänningen varierar beroende på om du ser ”Jägarna” eller reklam för Norrlands Guld.

Att skriva om norrlänningar innebär i sig självt ett systemfel. Varenda kotte norr om Dalälven reser sig som en man och vrålar: ”Norrlänning? Jag är jämte!”. Eller norrbottning, klyktattare, västerbottning, medelpading.

Norrland utgör 58 procent av Sverige och att gränsen dragits där den dragits är ingenting annat än godtyckligt. Trots att det egentligen inte finns något skäl klumpas drygt halva Sverige och dess befolkning ihop till ett Norrland.

I en avhandling vid Umeå universitet har Madeleine Eriksson studerat vilken bild av Norrland och norrlänningar som förmedlas i tidningar, film och reklam.

Smickrande är den inte, med något undantag.

Först har vi det dystra landskap som målas upp av rikspress.

När det gäller Norrland – jodå, samtliga fem län geggas ihop till en enda kökkenmödding också av normalt petiga journalister – så handlar det oftast om att rapportera allsköns elände. Arbetslöshet, bidrag, avfolkning, åldringar och sjukdomar. Snacka om osexig landsända – tror jag det att folk sticker fortare än kvickt.

Men det är naturligtvis inte sant. Själva felet är att behandla drygt halva Sverige som en liten plätt.

Norrlands största stad, Umeå, är ingen avfolkningsbygd. Tvärtom hoppas de styrande där att invånarantalet ska fortsätta stiga och så småningom passera 200 000, mot dagens 112 000.

Givetvis finns det jobb i Norrland, fler på vissa orter, färre på andra.

Några är sjuka, många är äldre och somliga lever på bidrag, ungefär som i resten av Sverige.

Men skadan är redan skedd. Norrland är utanför; lite sämre, lite fattigare, lite efter.

Och det är det, enligt avhandlingen, som är själva grejen. Om storstadsområdena ska kunna se sig som moderna och balla så måste det finnas något som är omodernt och oballt.

Den Svarte Pettern hamnade i Norrland.

Som om det inte räckte så hade Kjell Sundvalls ”Jägarna” premiär i Älvsbyn den 31 januari 1996.

Det anges aldrig i filmen var den utspelas mer än att det är i Norrland.

Norrlänningarna i filmen är tjuvjägare, korrupta, bidragsfuskare, skattefuskare, sexistiska, rasistiska, homofoba och våldsamma. Ett gäng man inte skulle vilja ha hemma på middag, med andra ord.

Film är film, kan man tycka, och blir sällan rolig eller spännande om karaktärerna är som folk är mest.

Men på fullaste allvar tog övriga Sverige till sig bilden av Norrland, som den ges i filmen, som sanningen.

Visserligen bygger huvudintrigen på en verklig tjuvskyttehärva i Kalix och såväl Kjell Sundvall som Rolf Lassgård och Lennart Jähkel är själva norrlänningar, vilket kanske togs som en garant för att de skildrade verkligheten.

Här i Aftonbladet protesterade nöjesreportern Ronny Olovsson, med rötterna i Luleå, mot den groteska bild av de norrländska männen som filmen gav.

Men i Helsingborgs Dagblad hyllades filmen för sin realism och äkthet.

Inför ”Jägarna 2”, som hade premiär i augusti i år, befarade tidningen Norrländska socialdemokraten att Överkalix, där filmen spelades in, skulle framställas som en visserligen vacker natur men befolkad av korkade, snusande och vilt skjutande neanderthalare.

Synen på Norrland blev inte vackrare.

Men alla mynt har två sidor och på den andra framträder en annan, fortfarande osann, bild av norrlänningarna.

I Norrlands Guld-reklamen är de norrländska männen sköna typer som inte hetsar upp sig och inte gör sig till utan är nöjda med sig själva och livet. De är trygga och pratar inte i onödan.

Det måste vara skönt att slippa eländesstämpeln i pannan och jag antar att om norrländska män måste välja en av två klyschiga beskrivningar av sig själva så väljer de Norrlands Guld-klichén.

Övriga Sverige vill gärna upprätthålla distansen till Norrland. Det blir lite vi och dem-känsla, lite mobbning för att slippa kännas vid likheterna.

För om Norrland är omodernt och olikt resten av landet så blir andra delar moderna.

Men det där avståndstagandet gäller inte när det kommer till marknadsföring av Sverige. Då är det norrländska väldigt gångbart. Det finns knappt en souvenirbutik som inte säljer något av renskinn eller renhorn, samemössor, fjällbilder och torkat renkött.

Norrlänningarna själva bidrar på sitt sätt med att skapa en bild av sig. Norrländska produkter säljs med visioner om vidsträckt ödemark, frisk luft och rent vatten och – igen – lugna, fåordiga och rejäla människor.

I sin avhandling har Madeleine Eriksson också intervjuat norrlänningar på olika håll i Sverige.

Det framgår att det inte bara är oävet att vara hoptjofsade i Norrlandsgänget och stämplad med vissa egenskaper oavsett om man har dem eller inte:

”(...) framförallt med andrahandslägenheter har det varit en enorm fördel att vara från Norrland. Det finns någon mytbild här i stan att dom är skötsamma, nästan alla lägenheter har jag fått i andrahand, en orsak har varit att jag varit från Norrland. De har rent ut sagt att ’jag hyr oftast ut åt norrlänningar’.”


Blåen

Efter många om och men så fick ja hem 240n igår :) Eller nä så farligt va de inte men de tog tiiiiiiiiiiiid. Kändes som att vi aldrig skulle komma hem och blev många vändor till stan igår haha. Men nu står hon nere på gården. Idag ska ja he batteriet på laddning och bara inspektera. Den va fräschare än när ja sålde hon så de är ju alltid ett plus :)))

Va helt död när ja kom hem. Slocknade strax innan 12 och vaknade 06 imorse, yeeey. Så ja har spenderat dagen hittils me att se film, påta på på datorn, sökt lite jobb osv. Har inte ens lämnat mitt rum en enda gång så folket i hust tror väl att ja ligger och drar timmerstockar än.

Kanske dags att ge sig till känna och steka lite bacon. Adjö!

Trött

Va till Pite i natt, eller imorse ska ja kanska säga. For vid 4 snåret. Anledningen är privat, men de va fint.
Kom hem vid 6 tiden, haha fyfan va ja har vänt på dygnet.


Nu ska ja gå och skita, sen gå ut och hjälpa pappa me va de nu va han ville ha hjälp me, sen ta en tuppeluring sen äta midda sen åka och hämta Robin sen hämta dollyn sen hämta Blåen sen köra hem den sen lämna Dollyn sen lämna Robin sen hem sen sova.

Typ.

Naaaw

Nu har ja lyckats få tag på dollyn där, och dessutom pratat me både Mr Andersson och Robin så förhoppningsvis så hämtar ja hem Baby Blå imorrn!! :))))

Ååååh va ja längtar. Mina fina älskade biljävel som ja aldrig skulle sälja, nu ska du få stå på lägdan ett tag sen får vi se. Då har ja dom enda bilar jag ägt på plats hemma.... Åh ja är lycklig :))))



Ja ba skoja

För de första så är inte bilden på Cornelia från i Mars utan från förra året nån gång på hösten. Kom på efter en stund att hon va mycke större när hon spydde så att de såg ut som hon hade en trädgårsslang i halsen haha. Men lika söt för de är hon :)

Och för de andra så fattar ja fortfarande noll om hur man installerar Sims så ja ska ringa hit experthjälpen till veckan (Bella). Istället ska ja ta de lugnt me en bärs och redigera fler bilder som ska ut på Fejsboken.

Lillfjärten

Kände att de här skulle få ett eget inlägg och eftersom Linda gått ut med det offentligt nu så väntar hon en till liten knodd :) Tant Åsa ska få en till skitunge att lära allt ja kan :) Så de blir då minst två dop nästa år, för både Isabelles lilla gris och Lindas lillfjärt nummer 2 :)

Och för mig så kommer det väldigt passande då hon är hon har planerad födsel i Maj, som är samma månad som bror åker till Afghanistan... Kan vara bra med något fint mitt i det jobbiga..

Lillfjärten Cornelia i Mars just innan hon gjorde en jävla

vällingspya på bordet haha. Aldrig sett nån spy sådär :)



You gonna be my baby when I show what I can do

Lugn helg igen. Sov länge idag och va visserligen bjuden på hockey + öl hos Dennis men stannade hemma. Är så jobbigt för att man ska få sig hem så de blev hockey hemma med nån öl istället. Kommer nog inte hända mer den här kvällen. Ska försöka installera Sims 3 men ja är ju en ärthjärna när man ska installera spel som man tagit hem. Bella har försökt lära mig men ja fattar alltid noll.


Men ja och Robin pratade de här om att bo hemma i fredas och helt ärligt så älskar ja att bo hemma! De finns alltid sällskap, bo i hus och ha stor gård med garage, fuse, lägdor osv. Betalar inte ett öre, så mat och el osv är gratis. Hjälper såklart till om de behövs. Mina fuldjur till katter bor här.

Enda sakerna som är jobbigt är att de är oftast fest i stan och då måste man ta sig hem, och träffar man nån ny karl låter de inte så snyggt me att man bor hemma och är arbetslös. Men i övrigt så älskar jag det. Och ja iofs kan ja ju inte bara bestämma mig för att tapetsera om ett rum, men de är väl världsliga problem.

Visserligen lär ja ju flytta nån dag, men eftersom ja faktiskt bott både i stan och Burträsk så har ja inte så bråttom. Sen ställer ju de här med E körkort till de också litegrann då ja inte riktigt vet hur framtiden ser ut..



Och visst är de skönt att ha nån att komma hem till :) Refererar till gammsenil katten som sin vana trogen ligger i min säng och väntar på mig om ja vart ute en natt eller kväll. Väldigt hårigt sällskap men ack så mysigt.
Ja just ja, spelet som ska installeras va de ju.. Tjingeling!


Haha min bror i mitten me sina vänner. Dog när ja såg den här bilden. Nu verkar han
inte vara nån "farlig militär" ;)

You're tearing me apart

Hade bara tänkt en lillsnabbis till stan ikväll för att gå på bolaget och fara förbi Bella och föra över nå spel och ta hem nå filmer men ja blev kvar ända till 2 snåret inatt. Va först hos Bella då, fast hon va inte hemma haha. Sen kom hennes karl Mattias hem så ja hängde me han en stund och väntade på att Bellan skulle komma. Då blev ja bjuden på mat och sen hade ja tänkt fara och köpa chips men då va ju Ica jäveln stängd så de blev inge alls. Mötte upp Robin, vi prata en stund sen for vi ner på stan och kolla läget, sen tv hos Dennis tills ja for hem.

Jag har faktiskt gjort en miss i år. Varje år så missar jag dödsdagen av James Dean med bara några dagar. Det är ju den 30 september och ja brukar komma på de vid 2 oktober ungefär.. Men nu i år har ja rent vart en månad för tidig. Tycks mig minnas att ja skrivit nått inlägg på fejsbook vid sista augusti om han.

Så nu ligger ja ju bra till, men skämmes på mig som brukar missa den.. I år hade ja tänkt köra James Dean mestadels hela dan och hela kvällen. Både filmer och dokumentärer. Bästa dokumentären är Forever Young helt klart, men sitter nu och ser en från 70 talet. Ska bli kul.


Lite tråkigt att alla mina pojkvänner haft nått problem me att han är min idol och att ja har massa grejor me han. Eller inte SÅ stora problem, men kanske inte är så konstigt. Men vore skönt om folk fattade att ja inte bara gillar han för att han va snygg eller "är 50 tal" som vissa verkar göra utan för talangen han hade. Men iofs är de väl inge fel i det, ja menar ja har ju bilder på Elvis och Maryling Monroe fast dom kanske inte är mina idoler... Men de kan väl va kul att tala om att man iallafall har en idol. Ska fota den där tidningen nån dag som fick mig att börja ta på mer om han.



Men men på tal om bananer så har ja ju kanske inte nämnt att även jag börjat med LCHF och de verkar va nått för mig. Maten är god och både vikten och omfånget är på väg neråt :) Men ja är inte stenhård och visst fuskar ja, men ändå går de neråt. Ja menar va är inte ett Buremål från Krysset? :P Eller som på sönda då vi ska äta stekt strömming som pappa åt de när han va liten. Tänker inte sitta och tjura för att ja inte får äta paneringen eller potatis.. Ibland så får de va. Men de märks när man fuskar. Fjärtar knappt när ja hållit mig men så fort man fuskar då jävlar :P


Nä nu ska ja sluta ordbajsa, är lite trött. Långt inlägg om ingenting igentligen :)
Dags att hitta åt gammkudden. Natti!


Franska fiskbiffar

Jo tjena att ja orkade vaka i natt. Fast ja somnade iofs inte föränn vid 6 så ja höll mig ganska bra, men att stiga upp 7 va på inte på tal. Vaknade efter 11 och då hade ja slage av väckarn i sömn. Men ja har väl tänkt pallra mig till stan senare, ska gå på bolaget för första gången sen 13 juli nån gång.

Till midda blir det franska fiskbiffar och jaa, de återstår att se om de är gott. Till de har ja slängt ihop en rombomb på creme fraische (?), rödlök och röd rom. Återkommer väl med resultat. Biffarna är förövrigt gjord på torsk och ja brukar ju bara mest äta lax.. Ska bli kul.


Dessutom ska ja varna för schampot och balsamet Glow. Jävlart världens sämsta! De här va så jävla kasst så de gå int dit en till. Varenda gång ja använt de så har ja haft flottigt hår dan efter och håret känns inte alls fräscht och mjukt som de står... Nä eftersom ja väl slösat pengar på de så ska de användas upp men kommer icke att köpas igen. Ska nog hålla mig till Clerasil, de gillar ja mycke och håret känns bra efter de.


Mjaaaaaaaa

Blev inte riktigt som ja hade tänkt ikväll. För de första så sov ja mellan 18:30 och 22 vilket innebar att ja missa hockeyn så de sög ju röv när Robin sa att de va en jävla bra match. Men men de kommer väl fler antar ja :P

Sen kom Robin och hämta mig strax före 12 för vi skulle fara till en annan stad och köpa korv, men de blev icket så. Vi for till Kåge för att vi skulle bara titta på en bil som nån fyllestyrt uti skogen vid rondellen på avfarten där man kör in till Skogsägarna. Dock råka 940n kliva över en kant ner i diket och där satt vi, alltså framhjulen i diket där de va sand och underredet på asfalten :S

Robin försökte få sig upp men de gick inge bra, luktade bara koppling och däck. De kom en vakt bil som hjälpte till att dra upp för att 940n for bara mer och mer ner i diket. Självklart så slutade eftermiddaspasset på Skogsägarna så alla som körde förbi såg ju så de lär bli en snackis hehe. Ska informera pappa om de så att om nån skulle fundera på om de va en fyllestyrning så kan han dementera de ryktet iallafall :P

Tillslut fick vi oss upp me hjälp av vakt bilen men 940n lät konstigt efter de så då blev bara en lillsväng till stan och sen hem. Ska kanske fara på brandstation vid 7 på morron imorrn då Robin skulle dit och låna lyften för att se vad som hänt. Hoppas bara inte den blev ramsne, men Volvo är ju en pansarvagn så de vore faktiskt konstigt :S


Men men får väl se om de blir att vaka, lär inte vara trött på länge sen brukar ja somna vid 4 hur som helst när ja har den här jävla hostan.

Va sugen på fest imorrn men verkar inte bli nån alls men är sugen på öl så kanske köper med några hem och tar de lungt med en film imorrn. Nä ska väl fortsätta sortera och hålla tummarna för att de int är nå större problem me 940n. Adjö.












Röva

Har ont i röven, har sutte för länge men ja måste rensa externa klart. Börjar int va så mycke minne kvar och de finns många dubletter av både bilder och musik. Skulle vilja få bort 95gb men ja har som inget att ta bort som är så stort... Men men allt man tar bort bidrar ju till mer plats. Sen håller ja på att sortera så att typ allt nytt som ja drar hem hamnar på ett ställe istället för olika mappar. Ogillar oreda.

Men nu måst ja sätta mig och leta recept inför veckans mat. Ikväll är de hockey och kanske en road trip efter de.. Imorrn hoppas ja på nå öl annars ha ja då ingen aning.

Nämen en cigg och leta recept då. Tjingeling!

Haha

Elina den här är till dig ;)


You are my sunshine My only sunshine

Vaknade och blev cp sugen på Krysset mmmmmmmmmmmmm gott. Fast folk verkar ha bättre för sig idag och tänker fan inte fara dit själv, så desperat är ja inte efter de haha :P Får väl snöra ihop nåt här hemma istället. Sov halvbra inatt men är fan less på att va sjuk.

Blev erbjuden att köra Bel Air 55:a till Flarken nästa helg men ja vet inte. Har inga problem me att köra, men ja gillar inte att va nykter på fest i flera timmar då man är chaufför utan då vill ja mest köra hela tiden. Men ja skulle fundera på de iallafall :P

Sen kan ja rekomendera Youngblood. Rob Lowe är ett dräggel objekt trots 80tals frillan heheheee :))))
Och söt rumpa hade han också ;)






Ogilla

Blev bättre rätt fort förra veckan från min förkylning mensi den va inte färdig me mig. I helgen återkom den me stormsteg och de suger. Har fått igen den irriterande hostan som kommer så fort ja rör ett litet finger.

Har ja renbädda me de finaste påslakanet ja har nämligen ett med Min Lilla Ponny på. Har inte hjärta att kasta de. Har även ett me massa Disney figurer som fortfarande är med.

Nä nu ska ja krypa isäng med Hasse som ligger och sover jättekrokigt haha. Ska köra igång en hockeyfilm, återkommer om de va riktigt mycke snyggingar som ja hoppas ;)
Vi hörs!










Nyårs i Renström :)


Surströmmingspolkan går i Ostvik

Fast igår hade ja noll luktsinne, doppade näsan i surströmmingsburken och kände ingenting. Där for halva nöjet.. Men de va gott iallafall :) Och Bellan bjöd på kladdkaka till efterrätt. Sen drog ja till stan och vi såg på tv med Robin. Sen for ja och Robin ut en sväng men de va jättedött.

När ja kom hem regnade internetuppkopplingen bort haha. Jävla grisväder.


Varför måste man träffa nån? Får ofta frågan om ja träffat nån ny kille, och svarar jag nej så kommer ofta nån pik att ja men nu är det väl på tiden..? Varför? Kan man inte bara få va själv, varför ska de va så svårt att förstå? Men tydligen så SKA man träffa nån, så är de bara.

Ja har inte bråttom men klart man vill träffa nån en vacker dag. Har dock börjat inse att förhållanden är bara skit. När man får höra att "du är den enda" och "jag ska aldrig sluta älska dig" och "dig vill jag dela mitt liv med" osv osv. Bullshit. De är bara skitsnack för de kan vända på en sekund.

Tro inte att ja är bitter för att ja blivit lämnad två gånger, dom förhållandena va ändå dödsdömda. Ja är bara realistisk. Kärleken kan helt enkelt ta slut av helt oklara anledningar så de är dags att sluta leva i bubblan av att allt håller förevigt och att man är den enda för så de inte alltid trots alla lovord.



Men ja tycker de är fint med räddningspådraget för den lilla kattungen som sitter fast i ett rör i Göteborg. Folk som jobbat både igår och idag för att rädda det lilla livet. Det är fint ♥

Nja

Blev inge sova för ett tag sen utan ja fastna i att redigera bilder och ta bort bilder på fejsbook. De mesta bilderna som har nån anknytning till Burträsk åkte bort och de käntes skönt. De va en tid i mitt liv, vissa bra stunder och vissa dåliga och är nog lika bra att dom bara får ligga på hårddisken. Även gamla festbilder, fast de va nog också mest Burträsk.

Sen kanske ja ska påpeka att ja inte är nå superbra på att redigera bilder. Ja använder bara ett program och tröck på en knapp eller två så fixar sig det mesta, är väldigt avancerad ;) Men tycker de är lite kul nu när ja upptäckt att man kan redigera bilder utan att bara göra dom svart vita, de blir så tråkigt i längden.

Men de vore kul att lära sig Photoshop eller dylikt nån dag. De enda ja kunde göra när ja hade de va att göra bilderna svartvita typ haha :P

Nä men nu blir de sängen på rikt, väckarn ringer kl 9. Natti.






Host harkel osv

Va nyss frisk och nu är ja sjuk igen. Känner absolut noll lukt och de suger för imorrn kommer min moster hit och då ska vi äta suring. Får väl hoppas att de är tillbaka tills dess. Blev film hos Peji ikväll annars ha de vare lugna gatan. Imorrn har ja lite på agendan plus att Bellan kommer till middan.

Ska strax hoppa isäng me gammkissen. Gonatt

Sunday bloody sunday

Försöker ta bort album på fejsbook skiten men de funkar ju inte. Är inte sugen på att ta bort bilderna en och en heller..

Körde både 140 och 940 inatt. Peji gjorde en egen musikvideo till Skellefte Aik - Det håller på att hända igen. Fast ja fattar inte varför man blir så puckad på fyllan. Ja är garanterat likadan som alla andra, om int värre. Blev en sen kväll/natt. Är bjuden på chips och dipp kväll hos Peji, får se om man ids fara, annars ska ja försöka beta av filmerna ja tog av Bella. Måste börja rensa hårddisken, skulle haft en separat för alla bilder.

Fick en anonym kommentar idag på ett jävligt gammalt inlägg, den verkar komma från Göteborrrrrg, de va la gött! Älskar muppar som kommenterar anonymt :))))

Nä ja få väl sätta mig och radera alla bildjävlar en och en. Fuuu


Vår runkande spårvagnschaufför

Har vart i Drängs hos Bella och ätit gott och spelat spel. De va ett spel där man skulle bygga tågbanor, först tänkte jag vattafakk men de va lite småkul. Slutade två så ja behöver inte gå och sura hela kvällen ;)

Ska nog ta en dusch sen ska ja iväg till stan och skjutsa lite folk. Synd bara att ja känner att ja måste köra dom gratis, eller iallafall en av dom, min ekonomi tillåter igentligen inte de nu när ja ska köpa igen Baby Blå. Men vad göra, har Robin vart snäll och hämtat mig och så när ja va utan lapp så får man glatt ställa upp! Fast dom andra två mupparna kanske kan tanka, men tvivlar på de :P

Nä just ja en dusch va de ju

23 år

Ja i 23 år klarade ja mig från att bli stucken av en geting. Fattar inte ens hur de gick till. Va bara ut på bron en snabbis för att se om de fanns nån katt som ville in, gick knappt utanför dörren. Sen går ja in och ska gå till balkongen så börja de göra ont som fan i vänster stor tå. Ja där sitter de fast en getingjävel.

Och vafan, de gjorde ju ont. Skitdjur!

12 timmars pass

i sömn! Va tydligen trött igår för ja somnade då när ja såg film och vaknade 12 timmar senare. Fast de brukar göra mig trött hela dagen så de är väl ett minus.

Idag firar jag två veckor som nykter, yeey. Känns lite stort då ja nästan fått panik över att de kanske inte blir en fest helgen som kommer, men nu känns de bara skönt. Skönt att inte vakna upp och må bajs imorrn. Men nästa helg skulle vi kanske dra ihop en svin fest och de kan ju va kul att faktiskt få längta till nått roligt och inte ha det som vana.

Idag blir de väl hockey på tv sen vet ja inte. Får väl se om grabbarna ska supa då kanske ja far dit och är en stund. Annars har ja massa filmer att gå igenom. Bla Bridesmaids som ja somnade ifrån inatt.

Får väl se va de blir åt middag. Har inte planerat nått överhuvetaget.
Tjingeling!


Bajs

Jööööö la nyss en kabel och de märks när man fuskat med kosten! Hela magen blir koko men håller man sig så mår man prima. Fjärtar knappt ;P

Intervjun idag va faktiskt över mina förväntningar. Skum men småtrevlig och kul, fast de är väl aldrig kul att prata inför okänt folk men de är bra när de ställs frågor och folk svarar före en, sen när man själv ska svara så har man hunne koka ihop nåt :P

Nästan direkt ja kom hem så bar de av till Lule för Robin skulle på Biltema och Peji va också me. Vi va där och dom handlade, sen åkte vi till Linda och Cornelia va inne på sista rycket. Hon va nästan helt galen haha, va väl där 30 min kanske och hon sög musten ur mig när ja bara tittade på henne :P

Sen åkte vi vidare en sväng till Råneå och grapparnas kusin. Påminn mig att aldrig flytta till Råneå haha.
Nu ska ja käka värktablett. Tror de är Robins bil som brummar dovt som gjort min skalle grötig eller baslådan efter att vi lyssnat på "Fest hos Mange". Sen blir de filmtajm!
Adjö.


TGIF

Dags att sparka undan träskorna och kamma håret, sen dra fram klackarna. Tänk va kul att man faktiskt kan se lite bättre ut om man bara anstränger sig. Kan ju inte fara på intervju och se ut som det drägg jag brukar vara i vanliga fall haha.

Dags att börja rappa på, hade tänkt hinna några ärenden på stan innan fastän ja är dö trött. Gick jävlar inte sova inatt. Kom just på att ja glömt äta frukost eller lunch också. Bajs!

Skit

Allt som ja hade planerat idag blev inte gjort. Förutom disken. Sängkläderna är otvättade och hörnet lika stökigt som igår. Men skitsamma, de lär ja väl hinna ändå ;) Va jävligt skönt att köra idag, tycker de är mysigt att köra omkring i höstmörkret och lyssna på bra musik.

Dessutom har jag pratat med Mr Andersson idag och förhoppningsvis inom närmsta veckan så har jag hämtat hem min 18års bil Baby Blå :) Dags att få tummen ur röven.

Va på Maxi och handlade massa småskit bla ett rött nagellack. När ja kom hem och kleta på så är de ju såklart glitter i det.. Men men inte mycke att göra åt saken, synd bara att man ska ha så bråttom när man köper saker och inte tar sig tid att kolla, som när ja köpte icke vattenfast dip liner för några veckor sen...

Jaja imorrn har jag halv lovat att följa pappa och handla, fast de kan ja ju alltid skita i om ja vill, men däremot har ja inte gjort nån matlista för nästa vecka :( Så de måste ja göra nu.. Plus att ja vare hos Bella och fört över massa bra filmer och grejor till hårddisken.

Och arbetsintervju kl 2. Sen vet ja inte va som händer. De nyktra livet börjar gillas! Haha näe så illa är de inte, men är fruktansvärt skönt att inte vakna upp bakis. Sen kanske min lever behöver en paus, över ett års festande varje helg sliter lite på en.

Nä om man skulle börja på matlistan dära..


KÖRKORT

Chansade och ringde Transportstyrelsen idag och visst hade mitt körkort komme åt stan så då drog jag och pappa iväg och hämtade det :) Åååh så skönt de va att sätta sig i bilen och köra. Slår nog när ja tog körkortet när ja va 18 hehe. Blev inte ens sur när ja va på väg åt stan och kom på att ja glömde föra över pengar så ja fick vända.

Sen plockade ja upp Robin och vi körde i kaoset i stan! Fyfan va galet de va, bilar överallt. För dom som inte förstår så har dom ju stängt av ena sidan av Viktoria bron så fyra körfält ska samsas om två istället, och bilar kommer från alla håll. Men de va trevligt, för mig iaf :) Dock stackars lastbilar som ligger i fel fil och måste byta, dom kan inte ha de lätt alla gånger då folk inte fattar blixlåsprincipen.

Nu är ja bara hemma på mellanlandning. Ska se hockey ikväll men måste sticka till stan vid 8 om ja ska hinna på Maxi, sen måst ja in i stan och kolla upp vars intervjun håller hus imorrn.

Blä va trött ja vart. Kanske slumra en stund på soffan. När ja kom hem nu låg båda mina kissegubbar på min säng hihi, de va sött :))

il

Såg på tv och fick nått städil och de kan ju faktiskt ge rätt bra ibland! Hittade ett skärp som ja vet att ja skrivit om förut här att ja va så förbannad  för att de va borta. Hittade tidningen som fick mig att älska James Dean, hittade Trailer tidningen med Isabelle i, hittade nån entreprenör tidning me min sopbil i :)

Imorrn ska ja nog ta itu med mitt hörn. Är fullt i sladdar och skit, kan ju va bra att se om sladdarna faktiskt går nånstans.. Nu ska ja ut och ta en cigg, sen en dusch och sen skulle nog jag och Robin ut och hitta på nåt.

Att göra imorrn:
Hitta en personlig sak till intervjun
Bränna kanonbra skivor
Städa
Tvätta massor
Diska skit

Ibland har toka tur

Fick just ett samtal att ja ska få komma på gruppintervju inför ett jobb i Kankenbergsgruvan. Fast de där me gruppintervju lät lite mysko, har aldrig vart på en sån :S

Men jag bokade sista intervjun dom hade på freda mellan 14-16, då kanske jag hunnit hämta körkortet. Om inte så får väl pappa helt enkelt skjutsa mig, är ju int mer att göra åt saken. Men tur att de kom nu då, första dagen ja får köra haha :P

Dock kom ja int ihåg om hon sa att de va 500 sökande eller nå sånt och man blive utvald, men då är väl int chansen så stor att man får de då man är rätt utan erfarenhet.. Blö

Kaos i Båstad

Minst sagt. Har just sett lite av programmet och jag skulle aldrig i hela mitt liv åka dit ner och vara bland dom där människorna. Inte ens om jag fick betalt. Det där är nog så långt motsatt mig som man kan komma.

Sen är de ju skillnad på att vara snyggt brun eller se ut som pappas brända leverbiffar... :(


8

Yes lite mindre än 8 timmar kvar nu tills spärrtiden går ut :))) Dock tillverkas körkortet imorrn och ska ringa Transportstyrelsen torsda eller freda för att se om det finns nått rek nummer så ja kan hämta ut de utan avi :) Tills dess håller ja mig från att köra.

Visst jag kan, men med min tur så blir ja stoppad och får väl böter för att ja inte har lappen och orkar ej med mer böter nu! Har ja hållt mig två månader ska nog två dagar gå bra.

Va nyss ute på långpromenad. Började regna och blåsa, mindre roligt. Ska strax ta traktorn till kiosken och köpa snus haha. Där brukar ja aldrig behöva visa leg, och de är väl inte så ofta en traktor blir stoppad hehe.

Föresten så är chassit på min dator strömförande har ja märkt. Mindre roligt de också. Adjö.

He he

Man kanske skulle ha satsa på en tandblekning, ser ju inte så tokigt ut! =)
Kanske ska nämna att alla fick sig en tandblekning haha ;P






Mjaaa no är de bra att de finns redigeringsprogram ;)

Just fan

Såg just att ja har namnsdag idag. Stabilt.

Snaaaart

So stand by me with all your heart

Gjort bort dagens måsten, vilket inte var många. Ringa Transportstyrelsen för 8674:e gången detta år. Väntar mest på att köttet ska tina klart så jag kan göra middag. Ska pröva göra något jag gjorde en gång när jag bodde i Burträsk men jag tror det kommer skita sig.

Dock var det nog bland det godaste köttet jag ätit, som iallafall jag tillagat. Efter middag blir det lång promenad. Igår var en dryg dag när jag var riktigt trött hela dagen + kvällen men sov inte förän 4-5 tiden på morron.

Varför ska tv lyckas sända intressanta saker den tiden på morron? Förra veckan gick James Deans "Öster om Eden" så då gick det ju inte sova. Inatt sände dom nån dokumentär om ett savant tvillingpar. Kan inte förstå hur dom kan hålla reda på så mycket.

Adjö.

011


-'


Jagad

Haha jag och Robin for åt stan igårkväll. Vi skulle bara glo på folk och kolla läget när en bil börja följa efter oss. Uppenbarligen måst de va nån som känner igen Robins bil, men vi kände då faan int igen deras. Sen såg vi då dom bytte chaufför på Statoil och hann se regnumret fastän vi va en bra bit ifrån så ja skicka till transportstyrelsen.

Fick tillbaka att den va skriven på nån i Boliden. Men vi va som lur på vem de kunde va, men ändå inte säker. Så dom va och jaga oss hur länge som helst, Robin körde jävlar som han stule bilen ibland hahahaa.

Tillslut så va de ju Linus Karlsson i slutändan haha precis som vi trott! Galningar. Sen glodde vi bara på folk resten av kvällen. Somnade vid 4, vaknade 7. Naaasi sa jag och somnade om till 1 ungefär =)


Skulle hämta en skiva ur bilen igår och den va jävlart stendöd så har laddarn i nu. Undrar om de är stereon som vare igång... Gillar inte att ladda ur batteriet, men å andra sidan så har jag nog bara gjort de 2 ggr sen ja köpte den så man ska väl va glad.

Snaaaaaaaaaaart onsdag och körkort :) Ska städa ur bilrackarn i veckan så han är redo ;)

Mor var ett fnask

Jag är en slusk. Jag är ett svin.
Jag gillar snusk, men du är fin.
Du dricker vin för njutningens skull,
men jag gillar vin, för då blir jag full.

Såna som jag borde sättas i bur, eller hur?

Du gillar snyggt, men jag gillar skit.
Ditt liv är tryggt, mitt hit och dit.
Du kör omkring i dom sportiga bilarna
med dom små damerna med dom fåniga profilerna.
Tänk, att få sova till långt fram på dan. Tamefan!

Jag är en lortgris, tji hygien.
Vad har du gjort, du som är så ren?
Du är förfinad och sofistikerad.
Jag är förfallen och degenererad.
Tänk, om vi skulle ta och byta nån dag, du och jag?
Jag är en slusk född i en slask.

Far, han var alkis. Mor var ett fnask.
Far min dog givetvis i rännstenen,
men din pappa sköt sig en kula för tinningen.
Orsaken var visst olycklig amour till din mor.

Jag är en slashas, du är en sprätt.
Jag är ett as, visst har du rätt.
Men när du är död, står jag ännu på benen
och diktar en gravskrift att huggas i stenen.
Död utan orsak, liv utan skäl, utan själ.

 

Aaaaah den är så bra! Känner igen mig massor i låten, och jag dricker vin för att bli full ;)


Recept

Gjorde jättegod och enkel broccoligratäng till midda. Bara koka 500g fryst broccoli, blanda ihop 2 ägg med 1dl grädde + salt och peppar. Stek bacon och lägg över broccolin i en form, på med blandningen och toppa med riven ost. 225grade i 10-15 min. Mums! Men såg sen att man måste fan borsta tänderna haha, va grön i hela käften.


Får väl se om de händer nått ikväll. Och vafan har Krille Hällgren för sig hela tiden?! Han gillar ALLT ja lägger ut på fejsbook. Eller okej, 98%. Tillochmed spel saker som folk tryckt på gilla för att dom skickar saker åt mig. Han spelar inte ens spelen. Wtf.

Visst är det ett värdsligt problem, men de stör.. :P

Näe

Nu måste jag sluta läsa och titta på saker som handlar om Stefan Liv och alla andra som omkom. Aldrig nånsin har nått påverkat mig så mycke att jag är lessen hela tiden. Ja förstår inte varför heller. Sitter mycke och funderar på va dom ska ha tänkt när dom insåg att nånting är fel, nu kraschar vi.

Och som sagt förstår ja inte varför. Har ju sett han vaktat Tre Kronors kasse, sett han lite i HV och vet att han verkade vara en förvirrad typ men med ett stort hjärta. Trots det känner jag mig hur lessen som helst. Kan de vara för att han va så ung och efterlämnar fru och två små barn? Alla fina filmer och bilder som gjorts? Alla fina minnescermonier som är så tungt sorgliga på samma gång? Att livet kan tvärvända på en sekund? Att jag igår såg en film med bilder från Stefans bröllop och dom va så fina alla bilder? Att vi alla ska dö en dag och jag är rädd för det? Jag vet inte.

Nånting är de då iallafall och nu måste jag hitta på nått kul för att slippa tänka på det.
Nu har jag lättat hjärtat litegrann iallafall.

Jag kanske bara helt enkelt är en sån person som kan ta åt mig mycke när nån dör även om ja inte själv känner personen. De kan nog va så. Och de är väl inge fel i det, bara jobbigt.


Jävla ärthjärna

Ibland fattar ja inte hur folk kan blir så jääääääääävla dumma i huvet.

Jag och Robin brukar ibland drömma oss bort när vi åker bil nånstans, om va vi skulle göra om vi hade huuur mycke pengar som helst. Vi skulle bla köpa oss varsit stort hus med stor gård och maskinhall, köra i fylla me helikoptrar, köpa grävmaskiner och gräva av vägar till ställen vi inte tycker om, och så vidare. Helt sjuka saker alltså.

Men ponera att man gör som den här killen som va me i Lyxfällan i veckan. Har inte sett programmet men läst en artikel på AB. Han vinner 20 000 i månaden i 20 år. Så här står det:

Inköpslistan växte lavinartat:

En sjurumsvilla med swimmingpool för nästan en miljon. Två bilar för 200 000 – fast han inte hade körkort.

52-tums-tv.

Säng, bord, stolar, vitrinskåp, soffa, tv-bord.

Två dagar före 30-årsdagen i höstas kom notan från kronofogden: 262 000 kronor.

 

VARFÖR står man och köper två bilar trots att man inte har körkort?! Om nu hans fru har (vet inte, har som sagt inte sett programmet än) så räcker det uppenbarligen med en. Sjurumsvilla??! Jag förstår inte. Blir folk så jävla puckade av att vinna 4,8 miljoner? Va är de som går fel?


Jag vet då va jag skulle gjort. Fortsatt jobbat för de är då faan inge kul att gå hemma. Visserligen har jag ju inget jobb nu, men ni fattar. Möjligtvis gå ner lite i tid om man känner för det, men sen skulle man väl leva rätt så "normalt" ändå. Jag skulle renovera bilen, köpa nya kläder och ställa till med ett storkalas. Men tror aldrig att ja skulle få storhetsvansinne och köpa tex sjurumsvilla..

Vad skulle du gjort?

Idol

Samma visa varje år. Nån säger innan dom går in att ja kan fan sjunga och ja sjunger riktigt jävla bra! Och så sjunger dom och de låter förjävligt. Juryn säger att dom inte kan sjunga, eller att dom är tondöv osv. Dom kommer ut skitförbannade och slänger ur sig kommentarer som "Vadå tror dom att dom är proffs eller?!!"


Ööööö.. Ja?
Vill snöra en stol i skallen på allihopa. Fast ja hoppas Idol dör ut snart. Är inte samma grej som förr i tiden, typ den tiden då Croner va me och blev Croner me hela svenska folket käntes de som.
Jag minns att ja fått frågor på garaget.org om man känner Croner då dom ser att man är från Skellefte haha.


Nåja nog om de. Hela familjen är utslagen i förkylning men min börjar vända, tror ja iallafall. Blir nog tidigt ikväll. Jonte tipsade om en låt på fejsbook igår och den va riktigt bra. Ska sätta mig sen och leta upp mer med den här gruppen. Ha en trevlig kväll!


Ffiufufuhfhuuuu

Har just laddat MP3n och ska ut på promenad. Har igentligen ingen ork men man måst ju börja nånstans och är ju hemma slappar kväll ikväll så kan ju va skönt.

Adios!

Uuuuää

Orkar inte va sjuuuuuuuuk. Hela huvet känns som en gröt och att ja är bakis. Jävligt bra när man faktiskt tänkt ta en vit helg och ändå är man bakis utan att dricka. Dessutom så fuskade jag och åt en macka ikväll. Va så jäääävla sugen och go va den.

Känner ingen som helst lukt, är ju posetivt när man skiter haha.

Näääämen ja ska nog gå och duscha länge på en stund och sen hoppas att ja får sova. Fast ja tvivlar på de sista om ja ska va ärlig.

Skjut mig

Vaknade idag och hade ont i varenda jävla led som finns i kroppsjäveln. Va fortfarande vaken när pappa for på jobbet. Jag HATAR att va förkyld. Är ju bjuden på två fester i helgen men måste nog tacka nej till båda. Har blive för gammal för att festa förkyld haha. Eller får väl se imorrn, men är kanske bra att ta de lungt också.

Kanske kan få me nån att se Jägarna 2 i helgen.

Men men förkyld eller inte, har saker att göra. Eller de är mest att hitta recept till midda en vecka framöver. Kan ju va bra om jag den här gången skriver upp va vi ska äta vilken dag, förra gången så for ja bara me en lista och handlade och glömde totalt bort va ja handlat till haha.

En papauya coconut


Är det bara jag

eller har de vart ovanligt mycke dödsfall på senaste...? Nu beror ju de från person till person, men om vi tänker "kända" personer. Fast de kanske bara känns så..

Ingen kan har missat att Stefan Liv omkommit i flygplansolyckan idag. Helt sjukt, ett helt lag utplånat. Läste nånstans att alla lag i KHL ligan ska låna ut en spelare till Lokomotiv, så gör dom i NHL om nått sånt här skulle inträffa fast vet inte hur mycke sanning de är i att det gäller för KHL.

Vila i frid Stefan Liv med lagkamrater.



http://stefanliv.blogspot.com/
Han blogg under tiden han spelade i Novosibirsk. Rätt mycke humor i den

Down with the sickness

Blö orkar inte va sjuk för de är så jävla drygt.

Nu ska jag ladda upp lite sommarbilder på fejjan sen städa upp här. Inge ball men men de måste ju göras.


Mätt och belåten

Världens enklaste mat, lax med Philadelfia ost på, tjoff in i ugn och sen broccoli till de. Jummie, är galet mätt och ska snart lägga mig och glo på dumburken.

Är som tråkigt väder och det finns ändå inget att göra just nu. Har en förkylning som är på väg att bryta ut, ser inte fram emot det men men det är väl den tiden på året antar jag.
Nämen är ju AFV nu, vi ses!

Sommar 2011

Jag tog farväl av sommaren förra veckan för nu är det höst, men tänkte bjuda på några bilder av min sommar. Men den här sommaren sög riktigt hårt, den va int alls lika rolig som förra.. Men några bra kvällar blev det :)


Skulle köra Johannas Amazon på balen fast blev att ja åkte med haha


Träsket ♥ Fast badade aldrig där nån gång


Fest på Getberget med fint folk


Midsommar med folk från alla Sveriges hörn. Riktigt kul, speciellt
att dom älskade surströmming från första början :P


Nån annan fest vi hade i Sjöbotten


Steka på Byske havsbad med Johan, Isabelle, Sabina, Isabell, Mattias
och Joan :)


Partytältet på Tuna i Lule. Firade Cornelias 1års dag, förlorade körkortet  samtidigt :P


Va upp till stugan för att hälsa på kusin Fredrik


Rallycross sm final med pappa i Klutmark


Brände mig som faan på rallycrossen. Flagnade i många veckor efteråt


Hasse sov sött


Va upp till stugan för att fiska och dricka öl med två av
mina favoritgrabbar Peji och Robin


Mina fina vänner kidnappde mig inför min födelsedag med gocart och sen
kräftskiva hos Joan♥


En tatuering ifylld


En till ifylld


En mustach på fingret som föll av :P Ska göras om vid nästa
tatuerings tillfälle :) (inge bra läk kött på fingret :P)


Roadtrip genom Bullmark


Fin John Deeren


Jag och Robin skulle ut en sväng och leta lador, vi råka hamna i Arjeplog
så blev väl en 50 mil kört den natten. Här är vi utanför Aplogs kyrka


Hemsk olycka ett stenkast från huset. Den lilla pricken mellan ambulansen
och brandbilen är motorn jag skrivit om...


Korvkalas hos Plogen


Ett fylleslag


Blir ett till inlägg med bilder som inte ligger i samma mapp som Sommar 2011, de är mest bara blandat från sommaren, sen finns de andra specifika fester. Men visst, lite har man väl vart med om i sommar.

Sen kan ja ju tillägga att det jag hört senast om olyckan va att de är en såkallad "kandidat" (självmordskandidat), att han hade massa bensindunkar i bilen och även hällt bensin i bilen. Kan ju faktiskt förklara varför det börjat brinna så fort och att inte lastbilschaufförerna hann dit och släcka med sina brandsläckare. För så vitt jag vet så brukar det ta en stund innan bilen fattat helt eld.. Men men som sagt, inget bekräftat helt. Dock sorgligt för det...

Cookie monster

Ja brukar ju som mest hela tin säga att ja inte alls äter/gillar kakor särskilt mycket och det stämmer men ibland så får jag riktiga cravings efter dom. Händer kanske var 3:e - 6:e månad och då MÅSTE jag äta kakor. Kommer ju väldigt lägligt just nu när ja ändrat min kost, men de är klart, allt handlar ju om självdiciplin. Men ja anser att ja är värd dom få kakorna ja äter ändå. Vissa äter varje dag, ja äter med månader i mellanrum.

Sen kan de kanske va bra att de kom nu i början på kostomläggningen istället för sen, nu har ja ändå int riktigt så stor koll på allt.

Ska se klart Erik och Mackan sen blir de väl slå igång nån film. Och röka en cigg, vilket ja också tänkt försöka sluta med. Imorrn är det tisdag, och onsdag NÄSTA vecka har jag körkort. YEEEY!

Bra låt!


Midddaaaa

Gjorde en köttfärslimpa till midda. Imorrn blir det lax med Philadelfia ost.
Ungefär så mycke värt har jag att berätta.

Skulle haft rensa ena garderoben igen och ha funderat på att möblera om.. Men de kommer nog bli knasigt då men å andra sidan kan man ju pröva. Idag ska pappa koppla om så att man måste elda för att få varmvatten. Har ju vart så glad över att vi inte har behövt de någonsin, men med tanke på att de är ny panna och nya tankar så kanske man inte behöver elda så ofta ändå.

Nämen om man kanske skulle ha gjort nåt..?


Suck suck

Är återigen på kartan att jag kanske får en plats på Yrkesakademin i Ume för att ta E kort och YKB, men jag känner mig splittrad. Det innebär att jag måste tillbaka till skolbänken igen och att leva på lite pengar, vilket jag är fruktansvärt less på. Fast samtidigt är jag ju dum i huvet om jag inte tar chansen.

Vore mycke enklare om det fanns en utbildning häromkring.
Blööö vill helst bara lägga mig i ide ett tag.. MEN vill tillägga att inget är spikat eller så!

Ja de är fredakväll och dans i folkets park

Så var det helg, igen. Har vart med pappa och handla en massa nya konstiga saker, men det blir nog bra. Jag hade tänkt ha en nykter helg men då sa Robin när vi hade skruvat klart i onsdags att det enda han ville ha för det va att jag följde med på fest i helgen.

Känns skitjobbigt och orkar igentligen inte men om det nu är det enda han vill ha så har jag inte samvete att inte fara. Hade gärna festat idag, gillar inte att göra det på lördagar. Vet inte varför men..

Annars blir det väl då lugna puckar ikväll iallafall, om jag inte lyckas få med nått folk som vill gå och se Jägarna 2, om det finns kvar biljetter dvs.


Fick en utmaning igår av en vän men kan inte gå ut med den än hehe. Kommer bli kul att se om jag lyckas.
Nämen dags för nån slags lunch/frukost då?


Tratt Hasse förra året haha

Hard work work

Sitter fast i ett dilemma. Nu under tiden jag haft borta kortet så har jag haft en väldans massa tid att tänka och nu vet jag knappt vad jag ska göra. Innan det så va det så självklart att jag ville jobba med att köra lastbil/traktor/grävmaskin men nu på senaste så vet jag inte längre.

Dag ett vill jag köra lastbil, dag två vill jag jobba på Willys, dag tre vill jag köra grävmaskin, dag fyra vill jag jobba som personlig assistent, dag fem funderar jag på varför jag inte utbildade mig till tapetserare, dag sex vill jag köra lastbil, dag sju vill jag jobba på posten, dag åtta vill jag jobba på en mack and so on.

Just nu vet jag ingenting och det stör mig att det va så självklart och nu bara virrigt. Gillar inte läget alls..


Saknar skoltiden..

RSS 2.0