Abba - Happy New Year

Japp så va årets sista dag kommen och vad ska man säga... Det tog ju slut mellan mig och Jacob och de va fruktansvärt men ändå så fick jag börja skola och vindarna började blåsa åt mitt håll.. Så inget ont som inte har något bra med sig? Har fått träffa massa nya trevliga människor och tage upp kontakten med gamla vänner :) Dessutom har jag haft sjukt kul i sommar, jag har gjort det jag vela och skitit i det jag inte velat :P Eller jag ville på Power Meet och CCW men plikterna som jobb och skola gick före. Men annars har jag bara gjort kul saker!

Just nu sitter jag bara och väntar på att tvättmaskin ska bli klar för att min käre bror starta den ca 15 min före jag hade tänkt duscha... Men men, är bara leva me de :) Sen kommer Bella mfl och vi ska göra middag:
Räkcoctail till förrätt
Inbakad oxfilé med klyftpotatis
Chokladmousse till efterrrätt

Har då aldrig i hela mitt liv äte oxfilé tror ja :P Sen efter maten styr vi mot Pite. Jag är lite förkyld idag men de ska inte få stoppa mig, inte heller att jag sov rätt dåligt inatt.

Kommer väl säkert lägga upp en massa bilder till veckan från året som gått :) Nu ska jag gå och äta som vanligt haha så me de önskar jag er alla ett gott nytt år!


ÅÅÅH

så skönt de va att sova en stund! Känner mig mycke mycke bättre nu :) Så de verkar ju lösa sig inför imorrn iallafall och de är ju inte helt fel!

Har hunne me allt jag skulle göra och dessutom målat sveriges förhudligen fulaste naglar.. Dom blev typ 9 cm tjock också.. Men som Johanna sa, de är ju bara jag som tänker på de så ja får väl leva på den kommentaren då haha ;) Är ju int mycke att göra åt nu ändå! :D

Men ja är hungrig hela tiden.. Och orkar inte göra mat, de är lite halvdrygt. Nu hoppas ja då bara på sömn inatt iallafall så man kan vakna tidigt imorrn och känna att dagen är räddad, är ju en hel del som ska göras.. Aja de löser sig väl!


Sådär

Jag fattar inte att ja är vaken än men nu är ja klar me de mesta. Och ja börja må mycke bättre när ja va och klippte mig :) Skönt att bli lite omhändertagen även om jag skämdes att sitta där me mina smutsiga katthåriga mjukisbyxor haha! Men de blev bra, ja har behållt längden, lite lugg och de är tunnare :) Dessutom locka hon mitt hår me platttång så de går! Köpte mig en dust it också.

Sen in på Obs och stå i kö i hundra år, in på Intersport och köpa nya skor :) Likadana som jag redan har haft i 8 år men bara nyare och jag tog sista senior storleken tjoho!



In på bolaget och sen äntligen hem. Va döhungrig, har bara hett i mig en lussebulle på två dagar så de blev nudlar. Ringde till Csn och han guida mig till att söka studielån så nu är de gjort. Då tänkte ja att ja skull andas ut och försöka sova men har ju jävla tvätt att göra.. Morr...

Men nu har ja komme på vad som spökat för mig de två senaste dagarna. Mens kallas det. Jag har äter inte p piller så regelbundet numera utan tar dom nån gång då och då för att slippa mensen men ibland går de lite för långt mellan gångerna så nu vet ja iallafall.. Tråkigt till nyårs men ja överlever nog :P

Nä dags att ta itu med tvätten dådå..

Förbannat

Så jävla less jag är. Kan inte sova, har överdoserat avslagen cola och mått bajs idag. Jag har legat i sängen i över 24 timmar men som "tur" är har jag aldrig spytt, men ibland önskar jag nästan att jag hade gjort de istället för att må illa så länge...

Och nu kan jag inte sova heller, fast jag är skittrött och det gör mig stressad för jag har massor me saker att göra imorrn. Ska hinna söka studiebidrag, gå på bolaget, leta nya skor på Intersport, klippa mig, handla och tusen saker till. Och då hade ja tänkt känna efter imorrn efter jag hade sovit hur jag mår men de verkar ju skita sig nu..

Fast magsjuka har jag inte, då borde jag spytt eller bajsat dåligt.. Men brorsan hade ju liknande på julafton, han mådde dåligt men spydd aldrig.. Så de är nog ingen fara men jag har väl tänkt planera för en vanlig nyårs iallafall och skulle jag inte orka till Pite, ja då gör ja inte de.. Men hoppas middan går bra iaf.

Är inte mycke att göra åt. Känner mig som världens flänngock för alla är ju sjuk, men är less på att inte få sova och att de skulle komma just nu då ja va så peppad för nyårs.. Vill kunna röka och snus! Bajsballe..

Å vafan ska man göra åt frillan imorrn då?... RÖV


Jeezuz

Ja ibland är man ju inte så jävla smart. Vid middan påpeka pappa att Hasse skulle ha blivit kammad och ja då gjorde jag de efter middan. När ja va klar så "drog jag av kammen" från hår och sen så skulle ja göra de me en grej ja fick av Mia (ahlqvistarns.blogg.se. Tack så mycke för den föresten, den har jag haft till mycke nytta!). De är som en kam men med lite rakbladaktiga grunkor istället för.. Ja ni vet! Å iallafall så tänkte ja inte så långt när ja skull dra av den kammen så ja drog av den med den vassa sidan mot mitt finger.. Aj..

Och då kom ja och tänka på ikväll att fan va kroppen suger ihop köttet. För ja blödde en stund och de börja ta ihop sig lite, sen kunde ja sitta och peta på de så att de blev lite öppet.. Men nu är de helt ihop. Är inte de fantastiskt?

Sen har ja ju suttit och sett My Name Is Earl season 1.. Och ja vet inte hur ja ska förklara det här..
Jag vill så gärna till USA men..
- Jag vill så gärna sitta hemma och dricka öl MEN jag vill inte sitta hemma jämt och dricka öl
- Jag vill leva i den kulturen MEN jag vill ändå inte det
- Jag vill bo som i en trailer MEN jag vill bo i mitt fina hus med mina fina inredning
- Jag vill köra en El Camino MEN jag vill ha en 57as Bel Air
- Jag vill vara som i den livsstilen MEN ändå inte
- Jag vill också va ihop me en karl som bär flanellskjortor och jeans MEN inte som är arbetslös och dricker öl hela tiden...

De är som att jag känner igen mig.. Typ som att jag vill bo i ett stort hus på landet, med min amerika veranda och ha gården full av bilar, men inte så "fult" full av bilar.. De är så skumt.. Sen har jag hitta massa ny bra country musik ikväll också :) Nä vi får väl se hur livet blir men en amerika veranda ska jag fan ha mig!
Sen så vet jag ju också att livet blir inte som en tv serie men de är lite svårt att förklara.. Jag vill leva som dom men ändå inte :P





Burt ♥

Happy new year

Jajjamen planerna inför nyårs börjar ta fart :) Trots min dåliga dag så har den blivit bra :)
- Jag hitta betyget
- Bokat klippning på torsda
- Nyårs börjar ljusna

Som de ser ut nu så blir det 3 rätters med våran familj + Bellas sen åker vi upp dell Pite :) För första gången på väldigt länge kanske brorsan och Bellas bror kan träffas :P Dom ju samålder precis som jag och Bella men varje gång vi ätit nyårsmidda eller surströmming så har alltid nån av dom vare borta :P

Nä de känns bra :) Förutom att ja måst ringa jävla CSN imorrn igen för att söka studielån då ja int fatta nå av ansökan.. :( Så därför känns de dom att på nyårs ska ja verkligen njuta då de inte kommer finnas pengar till nåt kul överhuvudtaget efter de.. Men de löser sig :)

Bra bananer!

I'm gonna buy me a Mercury and cruise it up and down the road

Pjoh nu har jag ringt alla jobbiga samtal. Transportstyrelsen, CSN, Swedbank å kommun. Mitt körkortstillstånd kommer då ta år och dar att få iallafall. Vet inte när dom andra i klassen sökt heller men de lär ju ta ännu längre tid.. Poop. Sen hittar ja inte mitt betyg från maskinförarutbildningen... Eller igentligen så behöver ja bara veta vad jag gick för skola för ja ska söka studie lån nu.. Men väntar på att kommun ska ringa mig.

Ja hatar att förlägga saker! Nånstans här är det ju.. Frågan är bara vars?

Igår va vi ju till faster och åt.. FAN va gott.. Å ja åt hundra miljoner revbensspjäll! Eller nästan iallafall, en hel del blev de då. Sen for jag till Bella och fick en julklapp :) Ett set från Ralp Lauren me parfym, body lotion och sånt :) Tack älskling! Efter de for ja hem och sov 12 timmar.

Kanske är dags att städa lite så man hittar betyget.. Behöver jag ens nämna att jag tappade bort mitt gymnasiebetyg bara nån vecka efter studenten också? Rakapoopi..


Boooring

Ja jularna är inte va dom brukar vara sen mormor gick bort och vi började fira jul hemma istället för hos faster. Sen ville jag inte ut ikväll heller, lär ju vara tusen miljoner folk i stan. Har väl sovit, ätit och sovit och tittat på Family Guy. Haha ja vakna ikväll av att ja låg med vidöppen mun och dräggla nå jävulskt på kudden :P

Men imorrn ska vi till faster iallafall på jul lunch.. Å hennes revbenspjäll.. Alltså ja säger då bara de att de finns INGE godare än dom, på riktigt! Dessutom slaktar dom ju själv så dom får ju riktigt gobitarna.. Vi har en tradition på julmiddagar/luncher att ingen äter revbensspjäll me nå annat än fingrarna. Jag kommer ihåg förra året när Jacob följde me och han börja skära i dom me kniv och gaffel och alla andra satt som frågetecken :P Men han ville väl inte vara nån gris, fast de är vi alla andra :)

Har funderat mycke över nyårs och jag måste nog ringa min partner in crime Bella imåran för att ta reda på saker och ting. Tror de blir bra. Har fått en inbjudan till att fara till Pite och de skulle nog va kul och träffa lite nytt folk. Fast ja älskar mina vänner här så är de ju kul att komma bort lite :P

Vill bara va säker på vad som händer. Här i stan blir de så ofta att man ska göra nått men inget vet var/när/hur. Man litar alltid på att nån annan ska fixa, sen gör ingen de :P Så nu vill ja bara veta helt enkelt :)

Jag har redan använt en julklapp som ja köpte till mamma haha.. Jag har alltid en baktanke när jag köper nagellack för visst använder jag de ibland, men tappar bort dom. Så då ger man mamma nagellack som hon använder typ jämt, sen kan jag låna när ja känner för de :P Win win situation!

Nä nu ska ja läsa vidare på flashback. Vi ses!


God Jul

såklart! :D Jag blev faktiskt riktigt glad över mina julklappar eftersom ja fick saker som jag inte önskat och de är nått som pappa måste ha snappat upp som jag pratat om :P

För de första så fick ja ett presentkort hos en frisör så jag äntligen kan klippa mig. De är väl bara hmm.. över ett år sen sist? :P Jag har tjatat på att mina toppar är så klyvna men nu är de snart över :)

Sen så fick ja presentkort på Intersport och ja tänkte wtf...? Men så slog de mig att där har dom mina favoritskor, eller ja hoppas på de iallafall! När ja gick i 8an köpte jag ett par svarta Adidas som hängt me mig sen dess. Har aldrig tänkt på att köpa nya då dom hållit även om dom är slitna, men nu i höstas så gick de hål i dom och jag är sjöblöt om foten så fort de är blött ute.. Har väl pratat om dom och han verkar då ha kommit ihåg, speciellt då han sa att han kikat efter dom i butiken men gav ett presentkort iställe då han int hitta dom som såg exakt likadan ut som mina :P


Och så har jag en fråga till Barro: När är nästa MUS klubb kväll? :) Har ju fått presentkort där också så då ska ja fan shoppa mig nå Tri Brow och pensel, sen har ja tänkt köpa nå mer för man får väl en present över 500? :P :)

Har äte god mat, sett Kalle, sovit på soffan, precis som de ska va :) God jul på er!

So happy christmas, I love you baby

Va inte så kul att vakna imorse vid 8 och pappa berättar att vi är utan vatten. Fan va handikappad man blir och man inser att man verkligen är beroende av vatten. De va tillbaka halv 3 iallafall så då gjorde jag min rom-bomb :) Mums! Trots vattenbrist så infinner sig julstämningen totalt. Ikväll blir de Bingolottos uppesittarkväll med familjen och jag ska tamefan vinna en mille! :)


sifferdyslektiker

Jag har funderat nu ett tag om jag hör till den kategorin. Är de nån som vet om man kan testa sig för sånt så man kan få de på papper, eller om ja bara är slö :P

Nä skämt och sido, de är inte så kul även om man inte har en diagnos. Jag suger rent nå jävulskt på matte, men inte när ja va yngre och då pratar vi kanske klass 1-4 typ. Då jobba ja ute matteboken hur fort som helst.

När vi hade en massa "matte teori" på skolan hängde ja int alls me. Iofs har ja gått spec matte ända sen högstadiet och hela gymnasiet. Jag märkte på skolan, som jag hade nyss då, att jag förstod en del saker men visste inte hur jag skulle räkna ut dom. De käntes rätt tufft att bara bli inslängd i de när man haft uppehåll från matten så länge men ja kände mig så dålig som verkligen inte fattade och såklart sa ja inte så mycke heller.

Men när ja va hos Bella förra veckan då skrapa hon 6 trisslotter eller va de nu va och ja tänkte att ja skulle dubbelkolla bara på dom som de int va nån vinst på.. Och de tog en jävla tid för varje lott, de va som att ja int hängde me i numren. Och hur svårt är de att kolla på en trisslott? Nu har ja inte hunne kolla upp de där me sifferdyslektiker så mycke men de låter ju inte helt otroligt..

Hittade just de här på en hemsida.
V står då för de ja känner.

Mattekunskap fastnar inte V
Koncentrationssvårigheter V
Räknar små tal på fingrarna V
Stora svårigheter i samtliga räknesätt V
Svårt att beräkna och passa tider nja

Nån som vet??

Free Bird

Ja till tonerna av Free Bird me Lynyrd Skynyrd har ja tänkt uppdatgera den där listan som ja igentligen inte orka :P

01 – Om mig
02 – Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra

24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag


Min dag i bilder












Det här vill jag blir när jag blir stor:
Bra fråga. En sak är saker att jag vill hålla på med maskiner av nått slag. Älskar ju traktorer och lastbilar så vi får väl se vart vinden bär.

Det här upprör mig:
Bra fråga. Ja djurplågeri såklart. När folk behandlas illa av tex Försäkringskassan, att folk blir sjuk osv.. Listan kan göras lång.

Det här får mig att må bra: Finns bara två saker att säga: Vänner och Familj ♥

Ja jävlar

De känns som att ja hunne me en massa idag. Slagit in alla paket, skottat och rastat bilen och fyllt på olja osv, gjort tomtegröt, målat naglarna... Ööö.. Skrive på handlingslistan.. Å sove. Men de känns bra :) Längtar tills imorrn, ja har då 100% julstämning! Bättre än förra året iaf :)

Läste på Aftonbladet idag om elitseriens bästa fans. Djurgården etta och Skellefte trea.. Sen läser jag nu för en liten stund sen om hur Djurgårdens fans blev helt rabiata i derbyt mot Solna AIK och föräldrar tvingas fly med sina barn.. Även om man är gudförbannad så gör man fan inte så! Va ger de att göra så mot sin klubb? Är ju precis som dom där fotbollshuliganerna, dom stjälper mer än hjälper.. Nä sånt hör int hemma i sport. Idioter..


Jag vet att den är gammal, men han är så jävla ful haha!


Shitmajgad

Fyfan va bra ja är! Kom hem för en stund sen. Ja fixade allt på ungefär en timma, men då rann svetten också.. Man behöver inte klä sig för varga vinter när man ska handla klappar. Nån kan ju påminna mig nästa år. Men jag undrar hur ja ska lyckas slå in julklappen till pappa...

Sen undrar jag om man ska ge pengar till dom söta små fotbollspojkarna som packar ens varor på Maxi? Ja sa tack, han sa ett halvsurt varsego.. Haha! Inte lätt att ge nån pengar ändå när man inte har några lösa :P

Nu ska jag luta mig tillbaka och känna att julen är räddad. Nu ska jag bara komma ihåg att skriva ner allt mat som ska handlas imorrn, dammsuga, slå in sista klapparna och kanske hacka löken till rom-bomben ja ska göra imorrn. Åsså har jag öl för hela julen. Inte på julafton, vi kör nyktert. Förra året va första gången jag tog en öl på julafton faktiskt. Men om man vill dricka så är de väl bara göra de :P

Just ja, luta mig tillbaka va de ju.. =)


Lindas lilla Cornelia :) Så söt!

KATTSKALLE

Ja ja somnade halv tidigt igår vilket resulterar i att min kropp tror att de är typ en eftermiddaslur så jag har vaknat me jämna mellanrum och sen vakna jag på riktigt vid 05:15. Skoj. Sen kom gammkatten och skrek för ingenting, skulle välta ner mina julgrejor och tillslut gick han ut och bajsa i ungefär 5 sekunder. Går och lägger mig igen och ligger sådär perfekt skönt, då börjar han skrika utanför min dörr...

Då är de bara öppna, annars öppnar han dörren själv ändå.. Tur han är söt iallafall!

Ska in till stan på en stund och slåss me alla andra galningar och köpa de sista. Hem och skotta av bilen, koppla i motorvärmare, ut och rasta den en stund. Ska göra tomtegröt också.

Vi har nån konstig oskriven regel i våran familj, av nån anledning så bakar vi pepparkakor och lussebullar, men äter typ inget före julafton vilket har resulterat att vi ätit julfika fram till midsommar ibland. Så tokigt de kan bli!


Gammskrutten ♥

erfdhg9t8e334t

Satan va trött jag är. Blir nog tidigt ikväll men de kan va lika bra, hade kanske tänkt åt stan imorrn och köpa sista julklapparna. De är så svårt att hitta nå åt pappa, han som aldrig önskar sig något och har de mesta... Känns inte kul med presentkort men de är ju en nödlösning iaf om ja inte skull hitta nå!

Tur att ja int ha ett ansikte fullt plastikopererat me massa grejer i de för när ja gjorde eld ikväll hade de nog smält.. Fick sticka ut skallen genom dörrn för att bli lite sval.

Nä nu skiter ja i de här. Godnatt.


Slut

Ja jag lär nog somna snart, men före ska jag göra ett ryck och städa. Har hålle igång med massor av grejor.

Inatt for vi på road trip, jag, Robin, Karlsson och Sunky. Vi for först till Lövånger i VÄRLDENS jävla snörök. Vi hamna baki en lastbil och bil och sikten va inte alls bra, då kom ett lastbilsekipage och kör om hela skiten och då såg man verkligen nada, noll, inget. Då va ja faktiskt rädd och jag brukar aldrig va rädd när ja åker med Robin. Men vi överlevede ju uppenbarligen och tillslut hamna vi i Bastuträsk. Jag och Robin blev överlyckliga när vi stod inne i väntrummet och det KOM ETT TÅG! Har aldrig hänt tidigare nätter vi vart i Bastu :P

Hem och sova nån timme, upp och ringa vetrinären. Hasse började bajsa blod igår igen men de va inge mycke men däremot bajsa han diarre på toa golvet 2 ggr.. Väldigt kul.. Men vi skull köpa nå golijox på apoteket så vi får väl se hur det blir. Å andra sidan är de ju tur att han bajsa på toagolvet istället för i typ skinnsofforna.

För att inte somna igen har jag löst korsord sen kom pappa med granen och nu är den klädd.

Det som suger är att jag fick erbjudande att följa med Isabelle i lastbilen idag men jag kommer vara så trött, då ger det lite. Det sug att varje gång hon hört av sig och erbjudit mig att åka med så krockar de alltid me nått :( Får väl se om hon ringer sen, så om du läser de här kan du ju höra av dig!
De är så tråkigt för jag vill följa, men som sagt så krockar de oftast me nått.. Fan jävel.

Nu ska jag bajsa. Tack och hej snygga tjej!

Fräsballe

Ja jag kunde inte alls sova inatt. Jag prövade busa med gammkatta men jag blev så rädd för han att ja själv kröp upp i ett hörn och satt där. Han blir så oberäknelig när han väl busa så man vet inte om han flyger på en i ansiktet haha! Sen pröva ja jonglera med apelsiner, synd att jag bara hade en.. Så de blev inte så mycke jonglering men men..

Sen låg ja bara och försökte sova. Ja hatar att va arbets och sysslolös! När vi hade skola och körd maskiner om dagarna då somna jag typ vid 10-11, de är skönt att hålla igång. Det kan ja väl nu om dagarna också men de är tråkigt.. Å kallt..

Längtar tills skolan börjar om igen 10 Januari :) Då blir de C kort för hela slanten!

Ja såg på den där utmaningen att idag är det "min dag i bilder" och vilken tur att ja faktiskt fotat lite idag! Å andra sidan skulle ja kanske ha duschat.. Har nog inte duschat sen i fredags haha! Men de blir så när man bara är hemma :P

Min ljusstake i fönstret ha blive cp också.. Jag råka välta den i helgen och då hände nått och nu lys den upp som 7 extraljus i fönstret... Eller de känns då så, man blir bländad av att titta på den..

Nä nu ska jag duscha eller åtminstone fundera på va jag ska äta till midda. Imorrn åker granen in, första året på länge som vi inte huggit nån själv för att de vare för kallt eller för mycke snö, men pappa köpte en kungs gran i helgen, ska tydligen vara lite annars än vanliga granar.. Ska bli kul och se :)


ergj3e89

01 – Om mig
02 – Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

Jaa jag va en rödtott som lekte med lastbilar och Turtles typ.. Vet inte va man ska skriva :P












Tur man va ett vackert litet barn!

Långa ledningar

Ja läste en artikel på Aftonbladet om en Amy Rose Locane som skull hamna i fängelse för en rattfylla som ledde till en annans död, och då stod de att hon bla spelat emot Johnny Depp i Cry Baby.. Och ja har ju sett den filmen ett bra par gånger men ja kunde inte komma på vem det va, me tanke på vilket foto som lågt på AF..



Men efter ett tag på Google så kom ja på att de är ju för fan Allison. Men ja, hon har ju fan förändrats för de tog en stund å fatta vem de va...






Och FYFAN va snö de ha komme! Även om ja är glad att vi har traktor så går de ju int precis skotta me den överallt.. Ja och bror va ut och skotta idag och dumjäveln tyckte de va kul.. För man fick motion.. Visst, de är bra me motion, men de är ju fan int kul :P De värsta är att ja hört uttrycket "När jag ser en leene joggare ska jag överväga det"...

Och jag såg en leende joggare i Malå förra året.. Inte okej!

He He

01 – Om mig
02 – Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

Snus såklart. Och cigg. Fast jag röker mycke mindre nu och de är väl bra. Sen har jag fastnat för julmust just nu... Känns inte alls bra men de är ju så gott! Dessutom är ju julen över snart :P

Idag fes jag när jag skratta. Låg och såg Jims Värld sen kom de bara. De va lite småkul.

Fucking Åmål

01 – Om mig
02 – Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

De här är väl kanske inte ett favorit minne, men nått som jag kom på för nån dag sen.. Jag läste på Aftonbladet att Stefan Hörberg påträffats död och det är han som spelar Markus i Fucking Åmål, den blonda alltså. Och vem har inte haft en kärlek till han?

Jag va tvungen att ladda hem filmen och det ger en massa tonårsminnen. Jag minns hur jag och Rebecka Delehag såg den filmen och båda fantiserade om vem som va vems pojkvän.. Ja, jag va 10 år när filmen gavs ut så okej ja va väl inte tonåring men inte barn heller :P Den filmen har ändå gett en del odödliga repliker och man kommer ihåg mer och mer när man väl ser den.

De va ju faktiskt den filmen som gav en ångest om man går på en A-brunn.. Acne, alkoholist, analsex, abort, anorexia, astma, aids.. Jag undviker än idag a-brunnar om jag bara kan :P


Rarrfaffidaff

Blev less att slå in julklappar efter 2 st.. Men de löser sig nog, måste å köpa mer julklappsettiketter.

Satt och såg lite av Elf medans jag slog in. Då kom jag och tänka på alla filmer jag såg med Jacob, vi blev båda stora fan av Will Ferell. En film vi fastnade speciellt för va Stepbrothers. Oj va vi har skrattat till den! Den är nog kvar i Malå tror ja..

Ja, de va minnen de :)

Får se om ja ids slå in nå mer. Är så tråkigt då jag inte har nå snören att he runt...

Grattis till min bror som igår tog sin examen. Nu är han teknisk officer för pansarfordon :)

JAAAAAAAAAAAA!!

Nu är de klart, de blir C kort som startar 10 Januari :) Eller ja, ingen kan garantera att det blir då jag måste fixa uppkörningen men jag får ju all teori och körning som behövs innan uppkörning :)

Ska väl kanske ta tagen som den kom. Jag vakna och såg att jag fått ett sms av min lärare att vi skulle träffas på CV och få betyg också. Så jag lyckades efter många om och men få mig till stan då hela gården är oskottad och jag parkerar nere vid fuse numera.

Då kom vi dit och fick veta att det blir av :) :) :) Så jävla skönt! Nu slipp man gå och fundera :) Också fick vi betyg, och ja fick mitt första MVG någonsin (va ingen stjärna i skolan direkt) så bara de gjorde fan dagen!

Efter de for jag hem till Robin en stund och sen vidare på Solbacken där ja äntligen lyckades komma på va jag ska köpa till broder i present. Nu är de bara pappsen kvar.

Så kör jag och ska tanka och när ja ska öppna tanklocket är de FULLT i is. Ja börja garva. Å ja garva, å garva lite mer för jag insåg att jag inte har nån skruvmejsel eller nått för att få bort isen. Så ja stog och slog och garva, tillslut fick ja upp den och garva lite mer. Garva under hela tankningen och ja hela vägen hem. Tur att ja fått så bra nyheter, annars skulle jag nog surat ihop iställe :)

Blir nog en lugn kväll me julklappsinslagning då de int verkar hända nå i stan.
God jävla jul, kunde inte fått en bättre juklapp :) Nu blåser vindarna verkligen åt mitt håll!

Jag låg och sov och drömde som vanligt om mat

01 – Om mig
02 – Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

En apelsin, två rostade mackor och ett glas Oboy.

Hans Banan

Nånting är galet, han skiter blod... Ofta och lite överallt.. Känns inte alls kul och vetrinären har ju inte öppet nu så får vänta till imorrn. Är ingen trevlig syn..

Skrev ju på fejjan att jag nog skulle måsta ringa vetrinären imorrn och de va en som "gillade" när jag skrev att hans bajsat blod rätt mycke å lite överallt.. Då va jag rent tvungen att skriva till den personen och påpeka att de inte va så jävla kul.. Då fick jag som svar en gång" Att du tog det så seriöst" och då börja jag fundera..
Är jag en fjant som flännar över allt? Eller va är det frågan om..

Näe de är jag inte. Jag älskar verkligen mina katter och det gör ont i hjärtat att se nån av dom dålig.. Kisse som är 15år nu, förstår ni hur stor del han är av mitt liv? Han har varit med längre än nån av mina vänner.. Och den dagen han dör.........  Det spelar ingen roll vars jag än befinner mig, om jag får en chans att komma hem och säga hejdå till han även om ja så befinn mig i Mongoliet så kommer jag göra allt.. Så mycke betyder han för mig.. Så därför hoppas jag att Hasse får vara med minst lika länge.. Han är också en stor del av våran familj, som först va helt knäpp i huvet som förvandlades till familjens clown.

Just nu tänker ja tillbaka på när Hasse fått spö som fan i somras och haltade jättemycke. Den kvällen grät jag som ett litet barn då ja inte visste hur de skulle gå hos vetrinären, jag minns när jag ringde till pappa och berättade va som hänt och grät så han knappt hörde va jag sa.. Men han sa att det skulle lösa sig, för att pappa är bäst.. Som tur va fick han ju tratt och penicillin.

Och JA jag tar de jävligt seriöst när mina katter är sjuk..


Skönt


Har nyss ätit middag och tagit en middags snus. Till efterrätt blir de en apelsin. Apelsiner är sjukt gott! Det kommer och går i vågor att jag äter tok mycke av en frukt. Jag minns förra året när jag va i Malå så va man väl in på Ica varannan kväll och köpte massor av mandariner :P

Jag pratade med pappa om min beslutsångest över ett jobb och han guidade mig rätt. Eller visst hade jag redan tänkt på det han sa, men de va bra att höra det från han. Jag behöver inte söka alla jobb som är lediga utan känner jag att det är nått jag verkligen inte vill, då behöver jag inte det.

OCH med det menar jag inte att jag inte vill ha ett jobb, men bara för att man är arbetslös finns det saker man inte vill göra.. Om ni förstår? ;)

Men de bli nog bra.
Snart dags för apelsin!


"Oranges in the mirror are closer than they appear"

I have a dream

01 – Om mig
02 – Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

Vill väll som alla andra, ha hus, familj, ett jobb som jag trivs med. Men just nu om man tänker kortsiktigt så är det c kortet eller jobb som gäller.

Mys

Bella hämta mig igår så for vi till henne och käkade sen ner på stan. Hittade en julklapp iallafall, de går framåt. Vi gick på Make Up Store kvällen med Tessan och träffade Barro :) Bella shoppade loss, ja stog mest och flänna över att de va varmt.

Vi hade ju tänkt käka Ben & Jerrys och se Desperata men de blev maräng sviss (ja de är felstavat) istället :) Robin och Karlsson kom mitt i allt men dom fick fan sitta och va tysta haha! Och Susan??! Hon kan då inte dö iallafall.. Som sagt så bryter jag halverst ihop av säsongsavslutningarna av DH.. Nu måste ja vänta ända till våren..

Annars då? Jo ja har beslutsångest över ett jobb.. Måste samtala med pappsen när han kommer hem.. Vet verkligen inte hur jag ska göra :(

Sen hoppas ja att vi får veta väldigt snart om de blir Ckort eller inte så man kan planera lite inför framtiden.. Visst vill jag ha jobb och pengar, men samtidigt kan jag leva fattigt några månader till då jag ändå vet att jag kommer ta det körkortet nån gång i livet.. Plus att jag kommer ta studie lån så jag får ut en slant mer i månaden. Jag känner att det kommer betala igen sig fort hur som helst.

Va väl inte så sugen på att leva på knappt 2700 i månaden i några månader till, för om de blir ckort kommer de bli mer utgifter i bensinkostnad.. Men de löser sig nog :)

Ska försöka hitta nå vettigt att göra nu men de kommer nog gå dåligt. Tack och hej leverpastej!


Oops

På dryga 40 min så kommer Bella och hämtar mig. Vi ska dejta ikväll :) Blir midda hos henne, sen far hon och tränar en stund å sen blir de Make Up Store kväll.. Va ja nu ska dit å göra.. :) Å sen bli de Desperata Hemmafruar!! Säsongsavslutning! Ja klarar de inte!! De brukar va så spännande!!


Sen hände de en olycka nyss och jag luktar eld rök :( Jag skulle lägga på pannan och de glödde så bra att de tog eld direkt ja kasta in en klabb.. Så ja skynda mig och skulle lägga på klart å pang bom så lossna nått i pannan.. En stor klump av.. Ja va de nu va, så jag försökta ju få ut klumpen å då blev hela pannrummet rökfyllt.
Gräjt.

Hoppas int de är nå superallvarligt som gör att vi måst tvär byta panna och får frysa sönder i vinter! Nä nu måste jag nog ta en raggardusch och göra mig klar.. Eller jag har ju duschat, men tröjan luktar rök men va gör man när man har tvätt dag! :D


Kall bil som väntar på kärlek :)


Kattsnor på fönstret :P


De kan faktiskt va rätt fint ibland även om man bor brevid E4:an :)

Bloggfavoriter

01 – Om mig
02 – Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

Jag läser en del bekantas sen ha de blive en hel del obekantas också. Är småkul att läsa om nån som man absolut inte känner heller..

Men en jag ska rekomendera är såklart Katrin Zytomierska. Hon säger vad hon vill, när hon vill och ja, hon är helt enkelt förjävla kul att läsa!
http://finest.se/katrin

According to Jim

AKA "Jims Värld"... Ååh va ja älskar den serien! Önskar bara att resten gick å ta hem, har bara en säsong än.. Dom har verkligen det perfekta förhållandet :P Och ja, jag vet att de är en serie, men ändå! Har just avnjutit en go macka med räkor på, nu ska jag fortsätta glo på Jims Värld :)





Föresten så visste jag inte att systern Dana i familjen är tillsammans me Brad Paisley!
Lyckost!

Country road take me home


01 – Om mig
02 – Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

Ja som sagt så bor jag ju hemma hos mamma och pappa just nu men jag har hunne bo i både stan och Burträsk. Ibland så funderar jag på att aldrig flytta, ja hamnar ju bara här igen :P

Men vi bor iallafall i en stor kåk i Ostvik. Det är lite kul att i samma hus så hyr vi ut en lägenhet som är en 2a, och under den är det en gammal bank med ett riktigt stort bankvalv :P Det hyr vi också ut just nu, tidigare hade pappa sitt företag där.

Stor gård med tillhörande fuse, traktor & husvagnsgarage, ett gammalt stall som är varmgarage. Jag älskar att ha vuxit upp på en sån stor gård, är inte alla som får göra de. Kan ju va en fördel då vi bor rätt nära E4:an, för jag har aldrig hat nått behov av att leka vid vägen då jag haft så stor plats :)

Nä jag trivs här helt enkelt. Men visst längtar man efter nått eget.. Och det ska vara HELT eget, så ja får göra som jag vill!

Skumt

Ja de känns verkligen skumt att vara hemma nu.. Har ju inte vart hemma den här tiden på en månda sen i Augusti.. JAG SAKNAR MIN KLASS! Så är de bara.. Men jag lyckades ju släpa mig på läkarundersökningen och hade faktiskt broms på bilen.. Men min tid i Byske drog ut på tiden så jag kunde inte följa klassen på CV idag.. Men dom fixar nog de utan mig :P

Frisk som en nötkärna och synen är lika bra som när jag va 18 och tog körkort. Har även betalat den jävla avgiften och skickat iväg papprena så nu är de väl bara hålla tummarna! Skulle de inte bli nått körkort nu så har jag andra väldigt bra planer.. :)

Alltså Erin Brokovich fyfan vilken jävla bra film! Va så längesen jag såg den och FAN så bra.. Skulle nästan kunna se den igen redan nu.


Måste ta tag i bilen pronto. Ska ringa Erling och köra upp den på lyften i hans garage. Visserligen har jag broms men måste hitta vars läckan är.. Litar inte riktigt på den om vi så säg :P Sen så fick ja en parfym av Miia idag, Puma Flowing :) Varje gång jag känner lukten påminner den mig om när jag va.. 15 eller nå sånt :) Tack!

Nä nu ska jag ta tag i en del saker.. Bla så är jag riktigt skitnödig så de blir prio 1. Goodbaj Kaj!





Mbrrp

Man kanske skulle ta å he sig isäng för att stiga upp imorrn och fara mot Böösk och se om ja har nå bromsar eller inte... Om ja nu inte skulle ha de så är de ju bra att ja ska på läkarundersökning :D Synd att handbromsen suger pung också :P Godnatt!


Hasse efter min photo session för sötaste lussekatt.. :)
Lägg även märke till den fina juliga bakgrunden ja försökte skapa i ren desperation haha!


Broadway was waiting for me


We go together

Ja då va ju som sagt skolan slut.. Känns skittråkigt, va ska man nu göra på månda? Eller jag har redan en sak bokad, och det är en läkarundersökning för att skicka in körkortstillstånd för CE körkort.. Kan nog säga det nu att det är kanske på g, med samma klass och samma lärare :) Men inget är helt spikat än, får förhoppningsvis veta på månda!

I fredags for vi på Allstar och käka sen blev de hem till Dennis där de faan va fest! Haha dom flesta va tokfulla, Patrik söps ner och spydde, Dennis skitpackad med en smart idé som vi skulle göra på månda, osv osv. Nä de va rent jättekul :) TACK ALLIHOP för alla minnen♥


Igår va jag bakis och satt ihop ett pepparkakshus, sånt där man köper färdigt.. Tänkte att de kunde ju inte vara så svårt, men lik förbannad lyckas jag få dörren uppochner. Bakis + pepparkakshus = dålig idé.
Jag har jättemycke julstämning idag, ska slå igång julmusik efter maten och städa upp här, sätta papper i pärmar, sortera om garderoben och sånt..

Sen verka de va kaos med flyg, brorsan ska ju ner till Halmstad idag men hans flyg va inställt och de fick han veta när han ringde taxi och fråga vars dom höll hus.. Bra bananer!

Ser att de komme upp en hyllningsgrupp på Facebook till självmordsbombaren i Sthlm.. IDIOTER!! "Taimour Abdulwahab died an heros dead in Stockholm 1981-12-12<-->2010-12-11"
Dog som en hjälte??! Han dog som idiot och som ett pinsamt försök till nått då han faktiskt genom sin idioti endast lyckades spränga sig själv, och tur va väl det iallafall! Hoppas den där gruppen försvinner FORT!!


Ha ha


01 – Om mig
02 – Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

Jaa om jag nu bara hade en handväska att berätta om! ;P

Bakisdag

Har äntligen vaknat upp ur mitt bakiskoma haha! Ska uppdatera listan :)

01 – Om mig
02 – Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon

12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

Igår hade jag på mig mjukisbyxor, vitt linne och Hillbilly tröjan på skolan eftersom vi skull köra traktorgrävare. Sen svida jag om till tunika, svarta leggins, vitt linne och kofta :)


Och om mina syskon så har jag ju som sagt bara en bror och det räcker nog med att säga att han är bästa brodern i världen :)

NU ÄR JA KLAR!! :D

Färdigutbildad maskinförare på grävmaskin och hjullastare!! :D
Men har inte tid, ska iväg på avslutningsmidda! PUSS!


Youth gone wild

Igår kom Linda och hämta upp mig sen for vi till Bella. De va så kul att umgåsas med dom igår, fick en känsla av att vi va 18 år igen då Linda börja va allmänt störd och torrjucka på mig :) Näe fyfan, de va trevligt :)

Idag så har vi lyssnat på en karl från Östanbäck som är ensam om sitt jobb i hela världen. Han är gruvgeolog och har uppfunne en grunka som gör att man kan kolla hur ett tex 1000m långt borrhål i marken har svängt eller så, för borrhålen blir ju aldrig raka. Han va me och starta upp Aitik och det han inte kan om stenar är inte värt att veta :P

Sista skoldagen imorrn, känns väl sådär... Jag har aldrig vart me om att jag inte vill sluta skolan föränn nu och det beror på att vi haft så jävla kul tillsammans. Blir avslutningsmidda på Allstar.

Nä om man ska ta och plugga lite mer tung grund.


Let there be country

01 – Om mig
02 – Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

Jag är en allätare igentligen.. Som sagt när jag va yngre lyssnade jag på hiphop och Metallica, men ja.. Jag vet inte hur man ska förklara. Mitt hjärta slår väl lite extra för rock n roll, rockabilly och speciellt country men ändå så gillar jag Lady Gaga. Jag kan inte säga att en genre är det enda jag lyssnar på..

Sen anpassar jag mig. Om jag är på en fest där mesta delen av folket lyssnar på hiphop jamen då får man bita ihop och anpassa sig. Så ja, jag skulle nog kalla mig för allätare, även om jag kanske inte direkt gillar att lyssna på hiphop och reggae men vafan, bit ihop haha! Brukar oftast gå flörta sig till att nån drar igång iallafall en Metallica låt :)

Hehe


01 – Om mig
02 – Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

Jag minns när jag stod i mitt rum när va bra mycke yngre me ett knallorange plasttennisracket och mimade som fan till nån Metallica låt och va helt galen, då hade brorsan kikat genom nyckelhålet..

Gissa om ja fick äta upp de haha!

Piss, ost

Sitter här och fryser fan ihjäl snart. På morron hade vi HLR så nu har jag nått kort på de, sen hade vi brand övning. När vi kom upp till Erling sto en gamm Saab och flamma på så då fick vi släcka den, sen släckte vi en docka som Koch typ dansa på huvet haha!

Såg skitfult ut när han skull släcka den :P Sen justera vi slaglängden på en Scania Vabis och jag fick lasta Saaben på Scanian sen.. Tyfiskt att de ska gå å va -3 ett tag men sen när man väl ska va ute ja då bli de -20.. Morr.. Speciellt för att ja inte har några kläder alls för den kylan. När ja bli rik ska jag fan handla nått supervarmt, de är då säkert...

Å sen har jag typ luft i bromssystemet.. De sug ännu mer röv, va int sugen på att lufta bromsar i den här kylan.. Sen är ja int så sugen på att int ha nå bromsar heller.. Rövf, får väl se imorrn eftersom ja ändå har broms men lamporna varnar för att nått är galet..

Aja, ja märker väl. Tur ja får åka me Linda till stan ikväll då vi ska träffas och fika :)
Nu ska ja försöka sluta frysa.. Å pulversläckare smakar inte gott!

I took a shot of cocaine and I shot my woman down

Vafan säsongsavslutning nästa vecka av Desperata Hemmafruar.. Klarar det inte! Är helt klart en av världens bästa serier!

Idag va jag trött och flännig på skolan.. Är så less på att vara tok trött om kvällarna, lägga mig vid 10 och ögonen orkar knappt hålla sig uppe men likförbannat somnar man inte föränn vid 2 tiden... Så just nu spelar det ingen roll, sover jag en stund på kvällen somnar jag vid 2, kämpar jag och håller mig vaken så somnar jag 2.. AS!

Imorrn har vi brandövning och HLR Hjärt och lungräddning..
Haha jag sa till Koch idag att ta höger, då sa han "Vilken höger?" Hehe =)

Nä om man ska ta å borsta gammhåret och lägga sig och läsa på lite tung grund om bla manöverkrets, bubbelburk, fading, VEB, retarder, vinterdäck, våttank, tryckregulator, bromscylinder osv osv..


Johnny Cash - A thing called love

You're my best friend

01 – Om mig
02 – Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

Igentligen tycker jag inte om att säga min bästa vän, för jag har väldigt många bra och fina kompisar men jag har ändå en som hängt vid min sida i snart 11 år och det är ju såklart min Bella. Vi har gjort en hel del grejer tillsammans under livet och det firar vi med utlandsresa till Turkan nästa år :)
Men som sagt, har en massa fina vänner :)








väldigt många år sen :P



Piss å gå isäng

Är helt slut. Stack direkt till Fällfors när ja kom hem för att träffa Linda med familj. Är ju inte så ofta man ses nuförtiden och tänkte hinna träffas innan jul iallafall :) Och jag kommer ha träningsvärk imorrn.. Cornelia har sutte i min famn ikväll och hoppat upp och ner. Hon är ju bara drygt 4 månader och världens kopia av en liten Linda :) Känner av armarna nu, kanske dags att göra nått åt de här haha!

Har bytt min första blöja också! :D Linda tyckte nog jag va sämst :)

På väg hem fick jag världens känsla av att jag inte va ensam i bilen då det precis kändes som att nån satt i baksätet och som tog i mitt säte och drog sig upp.. Som om man skulle sätta till sig.. De va obehaligt!

Nä nu svimmar jag snart, dags att gå isäng. Godnatt!

Oj oj

01 – Om mig
02 – Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

Oj de här blir svårt.. Vet inte om jag kommer på 10 saker..

1. Jag läser faktiskt dom här storbloggarna rätt regelbundet, Kissie, Paow, Foki osv.. Men det började när jag va arbetslös och hade inget att göra om dagarna sen ha det bara hängt med.. Men kan va ganska kul att läsa om deras intriger haha!

2. När jag ska dricka Oboy ur mugg så har vi några plastskedar och endast två som är gröna.. Jag måste ha en grön sked, dom rosa "funkar inte", annars få det nästan va :P

3. Äter inte mack kanter.. Eller jo, det gör jag ju på ett sätt men ibland delar jag tex en fralla i två delar sen "äter jag runt" kanterna :P

4. Blev olycklig när jag såg Pearl Harbor för första gången för jag ville också bo i USA på 40 talet, eller när de nu va!

5. Jag är väldigt nostalgisk. Gillar att tänka på tider som varit och gärna skriva om dom här, lägga in bilder och bara minnas.

6. Ogillar starkt bränd mat..

7. Smyglyssnar fortfarande ibland på Spice Girls, för att minnas gamla tider ;)

8. När jag ska bajsa ibland och är riiiiktigt jävla nödig, då måste jag springa och hämta skvallertidningen sen tvinga mig själv att vänta tills jag börjat läsa en artikel som jag inte läst.. Varför? Vet inte :P

9. Gillar white trash/redneck och hillbilly kulturen.. Jag känner att jag kan relatera lite till dom ibland, men inte fullt ut haha! Har fortfarande alla tänder kvar och dricker inte hembränt hela dagarna :P

10. Trots mitt stora intresse för traktorer och lastbilar och annat motordrivet så lärde jag mig inte köra våran traktor föränn förra året.. Yepp det är sant, vet inte varför men de bara blev så :P

ÄNTLIGEN!

Just nu så älskar jag Flashback. Jag har i flera års tid frågat mina kompisar om dom kom ihåg en tecknad serie från när vi va små, det handlade om någon vetrinär och jag minns att i introt sjöng dom "det räcker med lite ibland" men ingen verkar komma ihåg den och de kändes nästan som om jag va hög under hela min barndom eftersom de bara är ja som minns den :P

Men ikväll efter sökande på google och Flashback så kom det fram!
Histoires De La Maison Bleue, på svenska va det väl Blå Huset. Det handlar ju om vetrinären Fru Doddy. Riktigt ful och läskig serie, men den är ju barndomsminnen hur som helst.

I introt sjöng dom:
"Medan månen ser på, från sin höga platå, botas alla sjuka här, av fru Doddy veterinär. Hon tar emot så många djur, och dom blir allt fler och fler, som kommer till hennes kvarter. Och det räcker med lite ibland, en kram, vänligt ord, en varm och mjuk hand. Och det räcker med lite ibland, för att trösta, liten och stor, och sprida ljus, bland dom som bor, hos fru Doddy, i sitt blåa hus."


ÄNTLIGEN!






Jag sover aldrig ensam

Haha och nu tänker ja inte ens på att mina katter brukar sova med mig. Tvättade mina sängkläder idag och passade på och se vad jag delat säng med ett tag nu. Eftersom jag är rätt duktig på att lägga en massa saker på sängen och inte vet vars jag ska he dom sen så puttar jag bara lite på dom så jag ryms. Sängen är ju ändå rätt stor så jag behöver inte så stor plats. Det här hitta jag alltså idag.

- Två tv kontroller
- En Liebherr penna
- En öronpropp
- En krona
- Två sockar
- Ett svart linne
- En snögubbe man har i bilen och kopplar in i 12volts uttaget
- En stor pärm som är full i böcker och grejor från maskinförarutbildningen
- En rund grej med obrända cd skivor
- En skolkatalog
- En Guitar Hero gitarr

Är dags att städa nu då :P


Julbord ut ur örona

Bellas julbord va dödligt gott igår. Rombomben hon hade gjort.. Gaah.. Snålvattnet rinner.. Sen hade vi tänkt se film men jag for hem, skulle säkert ha somnat i soffan och då är de ännu jobbigare att vakna och inse att man måst ut i kylan och hem :P

På väg hem efter E4:an stod en 940 och lura på mig i Fällbäcken... :) Såg dom aldrig när jag körde förbi och helt plötsligt dök Robin upp vid min sida haha! Dom skulle å köra Karlsson på krogen och ja styrde hem. Va så skönt att lägga sig i sängen när ögonen knappt orkade va öppna.

Men så börjar folk ringa och ha sig men tillslut blev det sömn. Va så trött idag att ja sov en stund på dagen ändå :P
Blev bullens till midda, gött mos.

Ikväll händer nog inte mycke och imorrn går vi in på sista skolveckan.. :(

<3


01 – Om mig
02 – Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?

06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

Hade bara tänkt skriva en endaste kort grej, och det handlar om äkta kärlek eftersom jag har ett exempel som inte kan bli bättre.. Tänker på mamma och pappa såklart. Pappa har alltid haft valet att gå ifrån om han vill, men han har stannat kvar trots sjukdom och försörjt familjen.. Tills döden skiljer dom åt.

04 – Min Önskelista

01 – Om mig
02 – Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag


Förutom dom klassiska att vänner och familj ska ha ett långt och lyckligt liv så önskar jag mig nya torkarblad till 142an.. Och en hälsoundersökning. Kanske lite otippat men jag ska ju skicka in körkortstillstånd för CE körkort och då måste det följa me en sån och nån sa att den kosta 500 riksdaler ungefär.. Så, bättre önska sig en i julklapp :)


Nä dags och duscha sen göra sig redo för att fara till Bella på julbord. Ska köpa med mig 5879856 liter julmust också! Är dock cp trött, sovde inte så länge idag och va uppe sen och pratade i telefon. Det va nog de mest otippade samtalet på länge...


Bel Air 55 :) GM är bra skit!

Musik

Tänkte bara på de ja skrev tidigare ikväll, om min familj.. Jag har låtar som jag tycker är så fina som jag alltid tänker på dom när ja hör dom... :)

Beyonce - Daddy. Den här låten lyssnade jag mycke på när pappa va sjuk.

I want my unborn son
To be like my daddy
I want my husband to be like my daddy
There is no one else like my daddy
And I thank you (thank you) for lovin me

 

Conway Twitty - Thats my job. Världens finaste country låt om en pappa.. ♥

And I said "Daddy, I'm so afraid
how will I go on with you gone that way?
Don't wanna cry anymore
so may I stay with you?"

And he said "That's my job,
that's what I do.
Everything I do is because of you,
To keep you safe with me.
That's my job you see."

Spice Girls - Mama. En låt jag lyssnade mycke på som yngre och tänkte på mamma medans hon va mer frisk.

Mama I love you, Mama I care,
Mama I love you, Mama my friend,
My friend

 

Rufus Wainright - He aint heavy, he's my brother. Lyssnade mycke på den medans jag saknade brorsan då han bodde i Australien.

The road is long with many awaiting turns
That lead us to who knows where,
who knows where
But I'm strong,
strong enough to carry him
He ain't heavy, he's my brother

Rekomenderar ALLA att lyssna på dom.. Dom är verkligen skitfin!

Skönt

Ja ha spänt upp byxorna och ätit ostkrokar. De är gött :P Läser nu en massa statusinlägg på Facebook om Jay som gjorde Metallicas låt Enter Sandman i Idol.. En del skriver att han tillochmed är bättre än originalet och där säger jag STOPP!

Visst, han gjorde ett jävligt bra framträdande, va inge fel på det för de va faktiskt jävligt bra, men enligt MIN åsikt iallafall så va han inte bättre än originalet. James Hetfield har den där speciellt rösten som behövs.. Känns nästan som om jag måste se deras dokumentär "Some Kind Of Monster" ikväll :P

Men ja, jag hoppas på att nån hårdrockare vinner i år, skulle va kul :P Ska inte uttala mig om det me hans droger, men men...

PFFFF

Idag stog ja i en buss... Fast i motorrummet :) Vi va in på Scania en sväng och där stod Lycksele dubbeldäckaren med sprucken motor :P Jobbigt när dom bytte till den motorn förra veckan hehu.

AAH alltså hotellfrukosten imorse.. Magaaad, ja åt som fan. Massa färsk frukt, yoghurt me färska bär, ostfralla.. You name it, ja åt de. Fast på själva mötet kände vi oss lite utanför. Ja vi va alltså på ett frukostmöte som företagare i stan blir inbjudna till och som vanligt så är det så att det Erling far på, det far vi också på :P

Det va två företag som berätta om varför dom blivit stora och tjänar bra me pengar. Fast de va ju vi och resten typ 40taggare i kostym. Där satt vi, en sov, folk hade mjukiskläder och såg allmänt dum ut :)

Gillar Kochs kommentar om frukosten "Åååh åt ni den där vanilj youghurten?? Det fanns ju massa torkade grönsaker man kunde he i också!".. Haha, torkade grönsaker.. KOCH!!:)

Sen då? Jo vi gjorde sista maskinprovet och jag blir så förbannad på en del frågor.. Istället för att svaret är det mest logiska och det man tror så måste man tänka hur dom som gjorde provet tänkte... Erling håller med om det, en del frågor är rent hjärndö.

Blir nog lungt ikväll, julbord imorrn :)

Arab vas

01 – Om mig
02 – Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

Jag har en mamma och pappa som fortfarande är gifta och en bror som är 3 år äldre än mig. Tyvär så är min mamma handikappad och har varit det enda sen jag va liten. Det är en muskelsjukdom som gör att hon måste ha mycket tid av personliga assistenter. Jag skulle aldrig nånsin vilja ha en annan mamma, men helst av allt i hela världen så skulle jag vilja att hon va frisk.. Nu kommer det aldrig bli så och det är bara gilla läget och göra det bästa av situationen. Genom åren har jag stött på en hel drös med personliga assistenter, en del bra och en del dåliga.. Men det finns många som verkligen gör ett superbra jobb! Dom är ju en del av familjen eftersom dom finns i min vardag. Det som gör mest ont är det att mamma aldrig blir frisk och jag har sett en hel del i mitt liv som en del aldrig kommer vara med om.. Men det har även gjort mig till en självständig människa som lärt sig tidigt att ta hand om sig själv då mamma är sjuk och pappa jobbat mycke. Jag älskar min mamma ♥

Min pappa är en lustig figur som alltid ställer upp. Han sticker till med pengar då det är kärvt, han hämtar en i tid och otid. Vi säger aldrig att vi älskar varandra, men jag vet att han älskar mig och jag älskar han tusen gånger tillbaka. Jag minns i våras den kvällen då det typ tog slut mellan mig och Jacob. Det va en sönda och jag ringde väldigt sent trots att pappa skulle upp tidigt och jobba. Jag grät så jag knappt kunde prata och han erbjöd sig att köra 30 mil för att hämta mig, men istället så förde han över pengar så jag skulle kunna betala bensin om någon hämtar mig. Min pappa är bäst av alla, så är det bara. Han finns alltid där för mig, det vet jag. En bra grej är att han alltid låtit mig och min bror vart med bland hans maskiner som han haft, där har jag lärt mig mycket som jag kunde använda i utbildningen jag går nu. Ibland så får jag så dåligt samvete över att jag aldrig kan "ställa upp" lika mycket som han gör, men jag försöker hjälpa till så mycket jag kan, speciellt när jag får bo hemma just nu gratis. Pappa ♥

Min bror Per är som sagt 3 år äldre än mig. När jag va mindre så hatade jag han haha! Mest för att han spöa mig rätt ofta, och tvingade mig att lyssna på Metallica när jag va Spice Girls nörd. Men åren går och båda blir äldre och jag älskar min bror som också alltid ställer upp. Nu när jag köpte min bil så har han lagat den utan att jag bett, gjort en motorrenovering på sin fritid på helgen när han kom hem. Vi har alltid stått tillsammans i hårda tider när det ett tag va en massa jävla helvete med sjukdomar bland mamma och pappa, en blandning av stroke, cancer och blodpropp på en väldigt kort tid. Det va ett jävligt tufft år, men vi har alltid haft varandra. Men jag har han att tacka för allt spö han gett mig, det gjorde mig stark och att han tvingade mig att lyssna på Metallica, dom är ju förjävla bra! Bror ♥


Till familjen hör också mina katter såklart. Kisse och Hasse. Kisse har vart med oss i cirkus 15 år nu och jag hoppas han är med många år till. Han är världens bästa katt, så är det bara.
Tyvär så är alla mina mor och far föräldrar döda och enda som jag hann träffa va farfar som jag knappt minns och min älskade mormor som lämnade oss för några år sen. Saknar hennes kubbar och att vara i stugan i Finnträsk. Men sånt är livet.

Skönt att skriva av sig lite :P


Mariia och Mamma


Pappa :)


Bror


Kisse och Hasse igår :P


Min vackra mormor

Snel hest

Haha ja blev gode förvånad idag när jag kommer uppför en backe på väg hem från skolan och möter en häst i mörkret utan ryttare och sadel mitt på vägen. Va bara ogjort att jag haft den i fronten. Hästen kuta omkring och sen ner på en gård där jag vet det finns hästar.

Körde ner på infarten till det huset, eller ja hann inte så långt innan hästjäveln kom i full syra mot bilen igen. Jag blev fan skiträdd, hästar är stora och dom ryms tyvär inte mellan mina extraljus! Så jag slog igång dom och just innan bilen vek den av.. Pjuuh..

Hästen stack, ja stanna av vid ett hus och prata med nån tjej. Va tydligen hennes systers häst. Tur att nån då fick tag på den, kan ju int ha hästar springandes i mörker :P


Har kämpat ikväll med att fota min katter i lussekläder.. Haha, ja förklarar sen, är cp trött och det suger bajs för jag har prov imorrn och ska dessutom upp ännu tidigare.. Får väl hoppas på sömn inatt!


Utmaning

Har fått den här utmaningen och den kan ju vara kul att genomföra. Även om jag inte kommer skriva precis ALLT, känner inte att alla behöver veta allt heller. Man ska alltså skriva dom här sakerna varje datum i December.. Fast jag har ju missat igår så jag kör 1&2 December idag :)

01 – Om mig
02 – Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag


Om mig.
Ja vad ska man säga? Åsa Marianne Larsson blev mitt namn. Marianne har jag alltid undrat hur det uttalas, tog bara 22 år innan jag fick veta hehe.. Föddes en solig dag den 7 Augusti 1988 så jag är alltså 22 år nu. Bor just nu hemma med mamma och pappa, men har hunnit med att bo i både stan och Burträsk men känner ingen press på att bo hemma just nu heller, jag trivs för tillfället.

Gick barn och fritid på gymnasiet vilket jag ångrar, skulle ha gått fordons istället.. Men men, är ju så dags att komma på det i 3:an på gymnasiet :P Har aldrig haft en MVG i hela mitt liv, men det kanske kommer nu efter den här kursen, vem vet.

Har alltid haft ett intresse för bilar, speciellt jänkare. På högstadiet gick jag igenom en period där jag "va" hiphopare, då man oftast inte vet vilken identitet man har i just den åldern, men jänkarna har jag alltid gillat och min all time favorit låt är Jerry Lee Lewis - Great Balls Of Fire. Så trots jag gillade alltså jänkare även under min hiphop period och sen har det bara blivit mer och mer. Gillar även traktorer och lastbilar, är uppvuxen bland maskiner då pappa haft eget traktoråkeri.

Mitt intresse för James Dean kom när jag va 12 år och sen dess har han varit min stora idol.
Jag älskar att umgås med mina vänner och familj, dom är helt klart bäst av alla. Sen slutar jag nog här, kan fortsätta hur länge som helst :P


Min första riktiga kärlek.
Han heter Marcus och kommer från Fällfors. Vi blev tillsammans när jag gick i 8:an, han i 7:an och vi va tillsammans ganska prick 3 år och 3 månader. Vi va även sambos i en lägenhet i stan. Anledningen till varför det tog slut va väl att jag kände att jag vuxit ifrån han. Vi har ingen kontakt idag men vi hälsar och pratar om vi ses på tex krogen.

Efter det har jag haft två till förhållanden på 2 & 1 år långa. Fick krossat hjärta av båda men sånt är livet. Har alltså vart i förhållande i 6 år av mitt 22 år unga liv.. Men idag är jag nöjd med att stå på egna ben och bara ha mig själv att bry mig om faktiskt. Jag gör vad jag vill, när jag vill, och det jag inte vill göra, ja det skiter jag i :)

Nirrfrurif

Har gjort bort att göra en kladdkaka som jag tänkt ett tag nu. Ska bjuda klassen på den imorrn, nu är det bara 7 skoldagar kvar av den här underbara utbildningen.. :( Men men, sånt är livet.

Nu ska jag se lite Jims Värld, sen äta mackor till midda, duscha och bums isäng! Även om vi blev klara med projektarbetet kl 12 inatt så somnade jag inte förän vid 3 snåret, trots att jag va trött.. Så nu blir det tidigkväll.

Äh, tv nu då. Godnatt!




RSS 2.0