Trevlig valborgs!

Klockan är nu middag och har fortfarande inte den blekaste aning om vad som händer. Destination okänd skulle jag tro. Ska nog åka med broder in till stan iallafall.



Vi ses!

Det våras för vintern

Fyfan vilken skitdag. All lust till att göra nått sögs ur mig. Iofs blev det lite bättre när jag va ut och hämta posten och ser att jag fått Meduza tröjan ända hem i brevlådan och detssutom så har mitt slutbetyg kommit så nu kan jag söka utbildning! Wiho!

Men fortfarande, vad händer ikväll??
Eller dum fråga att skriva det här FÖR DE ÄR ALDRIG NÅN SOM KOMMENTERAR ÄNDÅ!!
:P

Chilla bigdick

Nån som vet vad det betyder igentligen?

Jag älskar dokumentärer så jag va tvungen att se den om våran kung ikväll. Fast jag undrar vars jag höll hus på historietimmarna? Jag visste inte att hans pappa dog när han va typ 1, eller att han va Carl Gustaf den 16:e.

Har fortfarande inte bestämt mig om valborgs. Just nu lutar det åt hemmakväll.


Brolle <3

Idag när jag for på Frostkågekiosken och skulle köpa en macka så gled jag in med partybussen och såg en fet bil utanför. Kommer inte ihåg märket men påminde om nån Escalade. Gick in och det stod nån och prata med Nicke i kassan.

Ställde mig brevid och börjar spana in han som har handlat och det visade sig vara Brolle Jr. Jag smälte, men han smälte nog inte om han såg mig i mina mjukisbyxor och träskor haha!

Jag blev så förvånad att stöta på han på den där lilla kiosken för jag vet att han brukar ju synas inne i stan, tills jag fick veta nu att han har typ stuga i Östanbäck så inte så konstigt om han brukar va där ofta.................

Men jag fick ju leva på den här händelsen i några timmar iallafall :)
Jag bad Nicke ringa nästa gång han kommer så att jag kan komma dit i lite finare kläder ;)



Jag tror att jag är kär! Höhö :P

YARRR

Har just kommit hem från stan. Blir så irriterad varenda gång jag ska på "morronmöten" för att vi har en utsatt tid mellan 09:00 - 12:00, men vi har aldrig så långa möten. Vi slutar ALLTID 10:30 och då går min buss hem. Nästa går 2 timmar senare. Varför kan vi inte bara ha möten så länge som vi har tid utsatt?

Blöö. Men jag hade tur för Sarah och Elin skulle åt Pite så Elin va gullig och kom och plocka upp mig så jag fick åka med dom hem. Fråga är ju bara: vad ska man göra nu?

Är ju faktiskt go vädret ute, kanske ska ta Bilsport Classic och sätta sig i solen en stunn? Så ska jag nog städa också, som vanligt. Städar, städar och städar men det blir alltid lika grisigt direkt efter ändå.

Just nu ser det ut som fullfjädrad vinter på gården. Misstänker att pappa vart framme med traktorn och bärt bort en massa snöhögar och lagt det mitt på gården för att det tinar fortast där.

Nej inte sitta här längre! Adjö!
Valborgs?

Katten har smittat mig

Har ju som bekant en katt som är konstant hungrig. Han kan befinna sig var som helst i huset men öppnar man kylskåps dörren så kommer han. Även fast man just gett han burkmat så är han ändå hungrig. Brukar dammsuga mitt golv ibland också.

Tror han har smittat mig. Har vart konstant hungrig hela dagen även om jag ätit. Och hur drygt är det inte att försöka sova när man är hungrig?

Har fortfarande inte bestämt mig om valborgs. Just ja, jag skulle ju sova!


Yummie

Sitter och gnager på en bit choklad som jag hitta i kylen, och endast gud vet när den är köpt. Men lär ju märka imorrn om det va något fel på den hähähää..

Staden imorrn. Får hoppas att nått av mina paket kommer, fast jag trodde att fredag va röd dag så jag har ju en chans där också. Vet fortfarande inte vad som händer på valborgs. Funderar på att va hemma, då har jag ju löst problemet med att ta mig hem iallafall! Häh.

Nu ska jag duscha sen glo på dumburken, tidig morron imorrn.


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Jag HATAR att vänta på paket som aldrig kommer!!!

E hitler är gammal

Jag satt nu på fejsbook och skulle föreslå lite vänner för min gamla lärare Linda och när jag skulle göra det slog det mig att jag inte ens kom ihåg vilka jag gick med i 5-6 (när jag gick i 6:an och vi hade henne).

Eller var det bara 6:orna som hade Linda?

Oj, nu börjar man bli påmind om att man är gammal. Och jag minns att många av oss sexor som gick ut från Ostviksskolan sa att vi skulle komma tillbaka och säga hej, men jag undrar hur många som gjorde det? Jag gjorde det inte iaf..

Tråkigt att man knappt minns folket som gick i ens klass.


Min 14års dag

lolcats.com

Nu har jag samlat på mig ett gäng lolcats som ni säkert kommer att få se i flera inlägg, och säkert många bilder flera gånger men va fan :P dom är kul! (tycker jag iallfall :)


Hejbara

Vilken jävla dag. Kan ju säga att Skellefte kommun är under all kritik när det gäll att få info om hur fan man ska söka sig till en utbildning. Lite lustigt att lägga ut en annons i lördas sen är inte själv "sök grejen" på internet klar.. Aja, ska fixa det där när jag får kopia på mitt slutbetyg.

Sen, valborgs? Har fått erbjudande om Ume, Fällfors, Villvattnet och alternativt stan. Så what to do?

Såg en bild på en person jag inte alls ville se ikväll. Har inte sett den på flera veckor och det vred om sig i magen.. Men dom säger ju att ensam är stark.

Dont look back...

Fräs

Jag som blev glad när jag trodde att jag lyckats tvätta all min tvätt när jag ser en socka som jag tappat på väg till tvättstugan.. Sånt förstör min dag, fast den här va redan förstörd men.

Har lyckats klösa mig själv i fejjan på hakan, brände korven jag skulle äta till middag och fick inte tag på nån om utbildningen idag.

Men men, grattis till min bror iaf som tog C kort idag!

Helskum dag

Gick som dåligt att sova inatt, somnade kanske efter 5 och vakna pigg kl halv 9.. Så jag låg kvar och kämpa och försökte sova men naasi. Så då gick jag upp och skulle börja ringa om ansökningen till VUX men Skellefte kommun verkar hata mig för jag fick inte tag på nån alls.

Fick mig inte ens fram i kommunväxeln.. Men jag är inte orolig, sista ansökningsdag är 15 Maj och jag ska prata med dom på kompetenstorget imorrn, dom borde ju veta lite.

Synd bara att jag inte har koll på mitt liv. Lär ju behöva skicka in mina betyg från gymnasiet och dom är long gone, så jag ringde förra året och fick en kopia på dom och nu vet jag inte vars dom är heller :S
Men det gick fort att få dom så det löser sig nog.

Så kl 11 va jag dö trött. La mig i sängen och lyssnade på Family Guy. Satte igång en massa avsnitt och sov väl nån stund också för jag vet att jag drömde, av den sorten som jag inte vill..

Så ikväll har jag tage tummen ur röven och städat upp lite här. Ska byta sängkläder. Fila på mitt cv ska jag också göra. Och dusha!

Don't stop nigga hit it

Ska snart lägga mig och se Next Friday. Va ungefär 100 år sen jag såg den. Imorrn ska jag ut och springa tror jag, röra lite på fläsket. Min mage skriker MAT, har bara blive ungefär 1 mål mat om dagen de senaste dagarna. Är aldrig hungrig och när jag väl blir det så sover hela huset så då får det va.

Har sutte och funderat på vad jag skulle göra om jag vann 100 000:- idag.
Prio 1: Köpa bil! Skulle köpa nått billigt skräp, skulle inte lägga ner en sån stor summa på den iallafall.
Sen skulle jag nog dra på en sista minuten nånstans. Ta med mig nån och bjuda på hela kalaset, bara komma bort för en stund och ladda batterierna.
Sen skulle jag köpa kläder och efter det SPARA!

Såg ett program på web tv ikväll och dom va i Västerås. Åh man kanske skulle ta tummen ur röven och flytta ner? Visst jag älskar mitt jävla Skellefteå, men är ju inget som säger att man inte kan flytta tillbaka sen. Kanske skulle hälsa på Gurra g klav, han med den feta Chevan..?

Har beställt Elvis solglasögon ikväll. Dom är ju igentligen butt ugly men vafan :P



Vad skulle DU göra om du vann 100 000:- idag??
Film sen sova. Godnatt.

Söt pappa

Han ropa nyss på mig och undra om han skulle köpa den här bilen:



Han såg så glad ut. "En 75:a, precis som den jag hade".
I sina ungdomsår körde pappa rally. Eller inte just rally, men det närmsta man kan komma innan det blir just rally. Han hade två v4:or, rallypreparerade. Vet faktist inte varför han slutade med det..

Brorsan och jag hade planer för några år sen att köpa igen nån av Saabarna åt pappa men jag tror båda är skrotade idag om jag inte minns fel.

Skulle ändå va kul om han köpte den :P

Happyfejs

Sitter här och svettas lite. Vet inte varför, kanske kallas det att vara glad?
Önskar att alla kunde få krypa in i mig och känna hur peppad jag är på Augusti. Oj jag har inte ens sökt in än hähähää.. Men jag SKA gå. Så är det bara. Finns inget som kan stoppa mig nu.

Synd bara att den som kunde vart bästa stödet för mig valde att säga hejdå så får jag helt enkelt förlita mig på min far, han som alltid finns där ändå. Han har ju trots allt haft ett traktoråkeri så han borde ju veta lite om det jag ska göra hähä.. Han for på traktorvisningen på Lindgrens igår utan mig. Iofs visste jag inte att han skulle dit och jag sov men ändå!

Just nu känner jag mig bara glad för en gångs skull. Kom på att jag måste gå in på en massa sidor som jag är medlem på och radera bilder men vet ni vad? Det skiter jag i. För nu när jag äntligen lyckats hitta lite ljus i livet ska jag inte plåga mig själv med att måsta se på bilder som ger en minnen.
Det får va!

Är ändå inga sidor jag är inne på längre så fan jävel, nu är det min tur.
Nu får jag iaf användning av arbetsbyxorna jag fick av pappa!

Om det inte blir jobb i sommar då ska jag tok köra traktor. Visserligen är ju inte jordbrukare samma sak som hjullastare men all erfarenhet är väl bra. Sen är det säkert inga problem att fara på Skogsägarna och köra.. :)


Fuck you right back, för jag KAN!


TRAKTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR

JAAAAAAAAAAAAA!!

Erling ringde mig just och sa att nu annonserar dom om maskinförarutbildningen i tidningen! Så nu ska jag söka, fast vet inte hur man gör för jag fattar inget av hemsidan men det löser sig!

Och jag är fan glad! Även om jag inte ens har sökt än så tar jag faktiskt ut segern i förskott med tanke på att han som håller i hela utbildningen ringer MIG och säger åt mig att söka.

Så för en gångs skull tar ja ut segern i förskott.

OJ SÅ BRA DET KÄNNS NU!! Äntligen händer nått BRA!

Hupp

Har vart ute och rökt kvälls ciggen men det kändes konstigt för att min bror inte är här. Han brukar alltid dela en cigg med mig när han är hemma på helgerna och nu har jag inte träffat han på två helger. Iofs borde jag inte tycka att det är skumt för jag har vart borta många många helger när han ha vare hemma men nu är jag ju van att va hemma, och att han är hemma.

Jag tycker om min bror. Har sagt det förr, han är så förstående på nått sätt. Kom på att det inte finns någon bild på oss som är tagen sen vi blev "vuxna". Lite tråkigt.

Ibland undrar man vad livet har att ge.






Jag vet inte riktigt vad som hänt

Jag tyckte om mig själv förut, men inte nu...



Igår kastade jag iallafall ut den där skivan ur bilen som jag brände för ett år sen som bara ger jobbiga minnen. Åt helvete for den och nu behöver jag aldrig mer lyssna på den. Skönt..

Och bara för att tillägga: Ja jag känner han som äger bilen som jag annonserade för i förra inlägget.
Haha han va så rolig när jag prata med han igår. Jag undrade om han hade nån bil nu. Jo några Chevor. Haha hur ofta kan man svara några när det gäller bilar :P Han har även en Stepside. Mums!

Men han skulle iaf göra sig av med en så jag gjorde lite reklam för den.

Köp min kompis bil!

http://www.blocket.se/uppsala/Fet_cheva_silverado_27056995.htm?ca=2&w=3
Köp! :D

Tackar du nej?



Roast på Berns

Säga vad man säga vill, och samhället ska ju vara jämnställt idag men faan, KILLAR ÄR BÄTTRE PÅ HUMOR! Det går inte komma ifrån! Det finns väldigt få tjejer som är roliga, okej Babben som roastas just nu är väl hon en av dom mer roligare, men Petra Mede... Såg en grupp på Facebook "En bakfylla är roligare än Petra Mede" och ja det är fan sant. Förstår inte varför dom ska envisas med att ha med tjejer i tex Roast.

Vi suger! Iallafall stå upp komiker. Det är annars om man är med i en serie, tex Solsidan. Där är ju brudarna (kommer inte ihåg allas namn) helt fenomenala. Men stå uppare.. Nah tordes rent int!

Solsidan

Schas Ove, SCHAAS!


Gäsp

Trött. Jättetrött. Jag tycker inte om att sova. Eller jo, men har lite problem att den här stunden mellan att man stänger ögonen till att man somnar, det är då min hjärna sätter igång och tänker som värst och tänker på massa jobbiga och dåliga saker.

Så jag har börjat försöka att lyssna på tv:n när jag blundar och föreställa mig vad dom gör utifrån rösterna. Men det funkar ju inte hela tiden..

Nu ska jag snart stiga upp och se vad denna dag har att erbjuda. Förmodligen ingenting.
Sen ska jag fara på Arkens Zoo när pappa kommer hem. Hittade nått erbjudande igår att kom in med din tomma kattsand påse och kattfoder påse så får du gratis mat och sand? Nån dyrjävla sand och dyrjävla mat. Värt!



Till: Brorsan
Sms: I kväll kommer jag suga av dig till du kommer. Så se till att du sover här. :P
Svar: Aaaahhhhh nej jag vill inte veta. Skicka aldrig fel till mig igen.

Förklaring: Skickade till min lillebror istället för min pojkvän som jag ville skulle sova över. Min bror var lika tyst som mig nästa gång vi träffades.



Felsms.com

Har sutte och läst flera sidor och skäms haha! Är nästan så att man knappt vågar skicka sms längre om dom skulle hamna fel. Vet inte hur många jag läst som handlar om att en tjej vill att killen ska slicka hennes fitta tills den skrumpar ihop och sms:et hamnat hos pappan istället :P

Fast den här va fan klockren:

Till: Mig
Sms: Hej. Jag heter bengt och och kör åt värmlandsgrus. Du svarar inte när jag ringer. Jag står utanför ditt hus och vet inte vart jag ska lasta av. Hör av dig.
Svar: Tippa det på garageuppfarten.

Förklaring: Något randomnummer jag vägrade svara på skickade till slut sms. Jag bor MÅNGA mil från Värmland, dessutom i lägenhet.


Undra hur det där slutade...

Va

Varför går alla runt och skaffar barn hela tiden? Folket är lika gammal som mig eller bara nått år äldre.
Själv bor jag hemma, arbetslös och har inte en tanke på barn. Folk ligger verkligen olika fram i livet. Känns inte som jag lyckats göra nått av mitt liv än. Folk bor i hus och folk skaffar barn och folk har jobb.

Gör inte det att man blir mer deppad så vet jag inte vad.. Suck!
Vill bara att mitt liv ska få starta nån gång också.

Nu ska ni få era jävla bögar

Hej och hå
Va är de för fel och lira rock n roll
Hej och hå
Va är de för fel och lira rock n roll
- Eddie Meduza

 

Jag vet inte varför, är på Eddie humör idag. Folket i huset for nyss så det är bara kräma på. Jag kanske håller på att gå vidare? Eller ja efter nattens drömmar hoppas jag då det!

 

Fick veta att min bror inte kommer hem på flera veckor. Han har ju gått skola i ett år nu tror jag, och inte förän nu kommer jag ihåg vars det är. Han är i Halmstad men vad han gör riktigt det vet jag inte. Nånting inom armen (vet inte hur man gör apostrofer över e:t hähä) han ska väl bli officer eller nått sånt.

Nått jag iaf vet är han är ute och flyger Hercules plan om dagarna. Fräsigt.

 

Ne ska göra mig klar för att fara till stan ikväll.

Föresten så har jag skrivit typ sjutusen inlägg på två eller tre dagar och ingen kommenterar förutom Malin.. Tråkjävlar.. Hähä :P


Oj oj OJ

va jag har drömt inatt! Eller inatt och inatt, när jag sov kanske jag ska säga. Jag satt och fundera nu och jag har drömt för en hel månad framöver. Och inget handla om nått bra heller.
Blää

Najs

Nyskrubbad i duschen och tokrena kläder. Sen städade jag faktiskt också. Tog bort det grövsta sen insåg jag att man kan ju faktiskt sopa ibland och behöv int släpa ut dammsugarn. Då blev jag glad!
Igentligen skulle jag och åka lastbil med Petra imorrn men skjuter på det någon vecka eller två. Sträckan som hon kör ger alldeles för många jobbiga minnen så jag låter det ligga lågt ett tag.

Ska fara och spöa Bella istället. Nu när hon är sjukskriven och bara har en hand så måste jag ju passa på! Brukar oftast vara i underläge annars hähä..


Det heter ju "SKÄRDE"... "SKAR", det är ju han i lejonkungen.


Blir nog en lugn kväll ikväll med lite Desperata Hemmafruar. Är rädd att mitt sömnproblem är tillbaka, sov inte alls bra inatt heller..

Vatten är fruktansvärt gott ibland, på tal om bananer.
Note to self: maila arbetsförmedlingen.

Ibland känner jag mig lite lat. Orkar inte slå på externa hårddisken så jag lyssnar bara på ungefär 9 låtar som jag har på mina mottagna filer. Men samma sak där, är så mycket musik så påminner om allt. Lika bra att låta bli!


You and me could write a bad romance


Can call all you want but there's no one home

and you're not gonna reach my telephone!
'Cause I'm out in the club and I'm sippin' that bub' and you're not gonna reach my telephone


Jag hade en vädligt väldigt skum dröm om Lady Gaga inatt, därav rubriken.. Hah!

Idag ska jag faktiskt ta tag i att städa här när jag är ensam hemma för en gångs skull. Ha inte vare det på jättelänge och det blir enklare när man kan kräma på med hur hög musik man vill.

Sen ska jag nog ta en dusch och sätta me i solen ett tag. Skulle ha börjat sola för längesen, då kanske jag är lite brun i början av September.

Förra veckan tror jag det var så kom vi fram till att ingen vet igentligen vilken hårfärg jag har. Den går inte passa in i nån kategori, varken blond, rödhårig eller orange. Är en blandning av alla dom tre. Hähä, fräsigt.

Red light spells danger
Can't hold out much longer
'Cos red light means warning
Can't hold out baby I'm burning

Mjah

Jag är glad att jag inte for på den där fotograferingen som dom ringde och erbjöd mig om. Ser bilder överallt som alla ser likadana ut. Det blev som lite tråkigt då. Då kan jag hellre slösa pengar på att någon som jag känner med en bra kamera kan ta kort. Jag vet då iallafall en som kan, haha!

Men det va säkert kul för er som for, men som sagt.. Lite tråkigt att se så många bilder överallt som liknar varann =/

Nu ska jag fortsätta se Tog Gear. Dom är tydligen anklagade för att ha satt igång vulkanen på Island. Det kan du läsa om http://www.aftonbladet.se/bil/article6980339.ab! Tyckte deras uttalande fan var bra haha :P

Ne sova sen och tvätta imorrn och sen vet jag inte vad som händer.



Top Gear

Jag brukar hata ganska mycke som har med England att göra. Speciellt England och bilprogram. Vet inte varför, men näe jag bara inte tycker om England!

Så då kan man ju undra sig varför min nya favorit bil program heter Top Gear och är från just.. England. Alla avsnitten finns gratis på internet och haha dom är fan förjävla roliga!

Har just sett klart ett avsnitt där dom skulle bila genom 4 delstater i USA. Varje gubbe fick 1000$ att köpa en bil för sen fick dom olika uppgifter. En va bla att dom skulle fara och campa men fick bara äta mat som dom hitta efter vägen. Andra var att dekorera den andres bil med ord som skulle få den personen antingen dödad eller skjuten. Och ja, det kanske inte är så passande att åka runt i en bil där det står MAN LOVE RULES OK där man får spö om man är bög. Eller NASCAR SUCKS då man är i den riktigt djupa södern där 99% av folket älskar nascar.

Näe dom är så roliga och bygger helt sjuka bilar!

Ser hellre dom här än både Overhaulin' och American Hot Rods


Jäjä

Jag skulle få pengar iaf och dom kommer på torsdag. Känns ju bra för om ja skulle måsta sitta här hemma i en månad utan pengar, ja då skulle jag nog bli galen på riktigt. Fast jag kom och tänka på att när jag prata med den andra tjejen idag så sa jag att jag inte minns vad hon hette hon som ringde, men att hon bröt på finska.

Luring, det va inte alls finska hähä.. Men men, nu verkar ju allt va löst iallafall.



Idag ha jag sutte och läst Bingo Rimérs blogg och jag gillar han. Han är en rolig prick. Såg en bild på han när han va i Skellefteå på S8 senast, då var min klass kompis Johnny Hedlund med som hans look a like. Haha ja och tänker man efter så är dom lite lika på nått konstigt sätt.
Har blivet mitt nya nöje om dagarna, söka jobb och hitta bloggar att läsa.

Blir nog sängen direkt efter Hollywood fruar ikväll. Vette fan vad jag höll på med inatt men jag somnade vid 1 kanske, och vaknade 4... Såg tv till 8 ungefär och sov 30 min till.
Näe lite tv sen tröcka i katta nå medicin.

Aja om någon vill göra nått i veckan, slå en pling. Är nog ledig hela veckan faktiskt.

Önska önska runt i ring Önska kostar ingenting

Fuck you Försäkringskassan

Fick ett samtal i fredags från nån där att eftersom jag var sjuk 1 dag under perioden jag skickade in åt dom så skulle jag inte få några pengar alls! Alltså, inga pengar på hela perioden jag skickade in, för att jag inte ringde till Föräkringskassan och anmälde att jag va sjuk (vilket jag inte visste att jag skulle göra).

Hon som ringde åt mig skulle prata med en speciallist och ringa upp. Gjorde hon det? Nej.
Så nu ringde jag dit idag. När jag äntligen klickat mig igenom alla 500 saker man kan välja så säger dom åt mig att ringa senare.. Göh!

Men nu fick jag tillslut tag på en tjej som hjälpte mig men nått jag inte fattar är att det finns ingen notering på att någon har ringt mig? Precis som när jag jobbade på Com Hem så antar jag att alla har en kund bild eller nått, där dom måste skriva upp om dom kontaktar kunden..?

Och hon tyckte att det va skumt att jag inte skulle få några pengar alls för att jag va sjuk en dag. Så tack till hon iallafall, men fuck you jävla kiosk mongo som ringde i fredags. Hon skulle maila mitt ärende nånstans och jag skulle bli kontaktad av nån? Va hängde inte med men det blir säkert bra!

Just såna här saker gör mig ännu mer deppad över att vara arbetslös för det skulle vara så skönt att slippa allt som heter Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen.

Nu ska jag äta. Har inte ätit sen..?

Fan jävel

Jag hatar att ringa jobbiga samtal. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska säga ändå..
Ska styra upp lite och städa idag. Tvätta lite kläder då alla mina är typ slut. Äta borde jag också göra. Näe får väl ringa det där samtalet nu då

Så blev det imorgon

Men vem fan har beställt snö till idag? INTE JAG!

Sitter bara och väntar på att vi ska fara. Åh vad jag älskar mina impulsiva förvirrade vänner. Såklart är vi ju typ 10 pers och har en bil, inget vet nånting om något, vi bara gör.

Jag va såg glad igår när vi va på affärer och alla va totalt förvirrade. Peji visste väl knappt vad han hette och Nicke pratade om sig själv i tredje person. I bilen satt dom och försökte komma på ideer som skulle göra dom rika, bla ett rum fullt med studsgrejer som skulle studsa i evighet, eller hur det nu blev.

Jag har verkligen saknat det där, mina fula vänner med konstiga tankar. Dom är verkligen bäst!

Som sagt, väntar på att vi ska fara. Robin sa vid 2, men man ska alltid lägga på kanske 2 timmar så vi far väl vid 4 kanske då! Kommer bli kul att förklara vägen dit för Plogen och Sofia. Blir typ att säga "leta efter den enda blå busskuren i Finnträsk" haha :P Näe men det löser sig!


Vill ha imorgon

NU! Åh det ska bli så kul att få komma upp till stugan igen, och med trevligt sällskap. Kan det bli bättre?
Haha känns lite bra ändå att min kusin äger stugan men alla får vara där hur mycket man vill utan att betala ett öre. Men han ser nog hellre att stugan används faktiskt..

Kom på idag när Robin kasta ut skivan ur bilen så har jag faktiskt en skiva i våran bil som jag skulle kastat åt helvete för längesen. Den brände jag förra året när allt va bra, men den ger bara en massa jobbiga minnen så jag tror nästan att den åker nästa gång jag kör bilen.

Tror jag ska slå mig själv i huvet med en stekpanna och sova en stunn så det blir imorrn nångång.
Adjö

Love sex and sunshine

Robin kom ihåg mig idag och vi va till stan osv. Vi klagade av oss lite och kastade ut en skiva ur bilen som en gång i tiden betydde nått. Det va skönt!

Imorrn åker vi upp till min stuga i Finnträsk. Det kommer bli kanon!
Funderar bara på vad man skulle gjort ikväll för att få tiden att gå..




Trött

Hasse bestämde sig för att vakna 5 imorse. Han jamade och skulle bara ut, bråkade med tratten och satt i fönstret och blev vild och galen på persiennerna. Tillslut gav han upp och la sig och sov igen.

Väntar på att Robin ska ringa. Vi skulle typ dejta idag men Robin har en tendens att glömma bort mig ibland! Eller ja, typ jämt haha! Men det återstår väl att se.


Så här på kvällskvisten

när allt är som det är så känner jag en längtan att flytta till Västerås. Skulle jag nångång flytta söderöver så skulle jag hamna där. Jag trivs där och folk är trevliga. Så varför inte pröva lyckan på annat håll?


Men det är iaf bara en tanke. Måste först och främst få veta hur det blir till hösten med utbildning och så.. Så det är väl det som vart min hemlis, att jag kanske ska gå en utbildning men eftersom inget igentligen är spikat än så kan jag inte säga vad det är, men att ja har pratat med vissa kontakter och det verkar ljust iallafall!

Så man kan väl säga att jag har "insider information" och vet lite mer än alla andra.. Men ja som sagt, måste verkligen få det spikat!


Har gett Hasse en paus från tratten. Han har lix legat mest hela kvällen helt utslagen och sovit så nu tog jag av den. Han ligger bara och sover ändå och är inte och slickas i såret. Tror han borde slippa den helt imorrn eller lördag.

Nu ska jag leta snusdosan sen kanske ta en dusch om jag orkar. Dagens mat blev två exklusiva mackor. Dags att skärpa sig


Mjo

Har just tryckt katten full med medecin.
Vet inte om vi ska ut och leta grovsopor ikväll eller vad som händ. Den enes sopor kan vara den andres skatt hähä..

Fick ett par varselarbetsbyxor av pappa idag. Hade hoppas att han kunde sno åt sig en jacka åt mig på Skogsägarna men dom beställer tydligen kläder numera och har dom inte hemma på lager som dom hade förr.. Aja får väl vänta och se eller köpa mig en jacka helt enkelt.

Kan ju behövas i höst..


Counting all the assholes in the room

Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone, well I'm not alone
You're a liar, you're a cheater, you're fool
Well that's just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect doesn't exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I'm
Definitely not alone, well I'm not alone

Åh vad jag önskar att du visste..

"Dom kallar oss Tratten och Hasse"

Min älskade Hasse lever. Vi va hos vetrinären redan kl 8 imorse och han va vild och galen, han gillar inte alls att åka bil men va fan ska man göra.. Så då kika hon på han och han har fått spö, och det är ordentligt.

Han har blive biten i höger bakben ända in i leden så det är därför han haltar. Så för att han inte ska va där och slicka så fick han såklart en tratt! Och antibiotika kur på 10 dagar + utegångsförbud.

Kan tala om att det inte var en glad katt vi tog hem. Men det va som en sten som släppte, att jag inte behövde ta bort han iallafall.

En annan lustig grej var att vi va om på kontors varuhuset eller vad det nu heter innan vi for hem, och när jag åkte lastbil med Petra så va vi ju om där och hämta nån pall. Då satt jag och fundera på att det va ju onsdag, och undra om hon ska hit... Och vem tror ni inte svänger upp med lastbilen brevid bilen och ska vända? :P Jo Petra! :)
Dock hann vi inte växla några ord för hon skulle lasta och vi for men slängde iväg ett sms :P


När vi kom hem så kunde jag inte låta bli att skratta åt Hasse. Visst, det är synd om katten som måst ha tratt men det ser faktiskt förjävla kul ut när han går in i skostället eller fastnar "i ett hörn" när han ska ut ur köket! Sen när han fastnar runt ett hörn så låter det DONK DONK DONK flera gånger haha! Men sen försökte han backa sig ur tratten. Han tänkte väl att om ja går bakåt, tillslut så måste ju tratten fara av :P

Jasi djur, dom är verkligen speciella!

Har inget kort just nu men det beror bara på att jag sitter på pappas dator. Ids inte ens starta upp min, den är så jobbig. Fast både jag och Hasse har vart helt slut idag och mest legat och sovit.
När åt jag senast? Har glömt bort allt som heter mat. Byxorna jag köpte för inte så längesen dom bara hänger överallt, men what to do!

Heartbreak

Jag har hört att man kan dö av ett brustet hjärta och fan, det känns inte som att det är långt ifrån nu.. Det ha vare alledeles för mycke grejer senaste månaden att faan, det känns som att hjärtat sprängs i tusen bitar snart... Och varje gång man blir glad så kommer det alltid något dåligt med det..

Ibland undrar man vad livet har att ge, förutom skit?

Min egna lilla Hasse...

I skrivande stund vet jag inte om jag kommer ha två katter imorrn eller en..
Hasse kom in ikväll och stödjer inte alls på ena bakbenet så jag vet inte om det är brutet.. Pälsen är full i grus och det är bara rycka hur mycket päls man vill från han, den lossnar direkt..

Jag har sutte nu i en timme ungefär och grinat konstant vid tanken på att jag kanske måsta ta bort han. För om nu benet är av så har jag inte nån möjlighet i världen att betala så att det bli bra igen, och jag vill inte att han ska lida...

Jag har sutte och hållit han i min famn och jag vet inte om det är sista natten han sover med mig.. Vetrinären imorrn kl 8. Kalla mig blödig men trots att Hasse är en katt, och är lite konstig så är han ändå MIN Hasse.. Och bara tanken på att jag kanske måste ta bort han får mig att gråta diret.

Tanken på att han inte kommer att trösta mig när jag är ledsen, eller tanken på att jag aldrig kommer att få se hans konstiga saker han har för sig ibland, eller tanken på att jag aldrig kommer få se den där pälsbollen springa efter gården igen den får mig att gråta.

Jag hoppas att jag kan återkomma imorrn och säga att benet bara va stukat och att han kommer att bli bra..




Jag är så less. Jag är så jäävla LESS! Det har vart mycket skit på senaste, men så fort man kanske får ett telefonsamtal om nånting som gör en lite gladare så kommer det ALLTID ett bakslag. Just nu känns det aldrig nånsin som att det kommer att bli bra igen!!


Jag ger fan i allt å super som ett svin

I fyllans töcken kan en trasig värld bli ganska fin
Jag ger fan i allt men det är fel ändå
Att man ska tvingas supa för att himlen ska bli blå


Näe okej det gör jag inte men åh så hopplöst det känns ibland. Bara allmänt hopplöst. Gnnngh ungefär..
Sen va det ju det här med att skriva ett förjävla bra CV. Det går inte alls.

Är bara less. Less på att stirra på samma väggar dag ut och dag in.
How I wish...



Black Raven

Åherregud. Jag såg just bilder på en gammal klasskompis från BF3A och VA FAN HÄNDE?! Inte för att jag tycker att han är snygg eller så, men VAD HÄNDE?! Haha ser ut som han förvandlats till nått tattar/white trash ungefär.. Men skitsamma, han va trevlig men ja.. Vad hände? :P

Idag har jag gått som på nålar efter att jag fick veta en sak, och för en gångs skulle kan jag säga: Jag vet hur det känns. Men det verkar bli bra, det sista jag hörde. Men många tankar går tillbaka på när pappa blev sjuk. Mest på hur hjälplös man va. Jag ville ju bara att pappa skulle bli bra men kunde inget göra.. Men det börjar va längesen nu, närmare bestämt 5 år sen på min födelsedag i år.
Hur som helst så hoppas jag att allt löser sig till det bästa. Livet kan verkligen vända på en sekund.. Ibland kan jag känna att "Gud" gör saker för att retas, och "straffar fel människor".

När mamma och pappa va sjuka så tänkte jag alltid "Varför?" Varför ska det vara så orättvist? Två människor som aldrig gjort en fluga förnär ens.. Men ja, sånt är livet och då får man leva med det.

Vissa saker i livet glömmer man aldrig, och det är tufft men man kan gå vidare..


Jag har stängt av ljudet på telefon och loggat ut från allt och skulle skriva ett kick ass CV. Gick det bra? NEJ! Fattar ju ingenting..


It spells danger

Meningslösa måndag

Jag sitter här och hoppas. Och jag kommer att sitta och hoppas tills en person ringer ett samtal till mig. När det blir, det vet jag inte. Och om det blir alls, det vet jag inte heller.

Men jag hoppas, och jag hoppas. Tänk, då kanske livet startar för mig också!
Jag vill så gärna berätta men eftersom det inte är officiellt än så kan jag inte.. Men åh! :) En glad gubbe tillochmed, det var längsen jag gjorde en sån här på bloggen.

Jaha undra vad man skulle ha gjort i veckan då. Är som less på att sitta hemma. Sen har man bra dagar och man har dåliga dagar, livet går lite upp och ner nu faktiskt!

Näe nu hoppa katta upp på fönsterbläcket, kanske borde släppa in han..


Fan jävel

ÄNTLIGEN säger ja bara! Jag kan se lite ljus i mitt gråa trista liv. Tyvär kan jag inte säga vad det handlar om än, eller ja det är ju inte ens säkert men, det låter bra! Jag blev så glad att jag faktiskt glömt halva telefonsamtalet haha!

Men fan, nu kanske det är min tur?

She's a motormouth

Funderar på att köpa löshår, men nu undrar jag: finns det i min färg?
Jag är ju varken blond eller brun, utan nånstans orange/blond/röd.. Lite speciell. Finns det löshår till mig?
NÅN måste ju veta det som läser min blogg?

Ostvik Jävre Ostvik Jävre Pite Ostvik Skellefteå

Följde med pappa idag till Jävre och kika på en Golf diesel men pappa skulle fundera ett tag till. Visserligen va det en lite lustig bil, eller ja kilometerräknaren funkar inte och helt plötsligt så gör den där grejen som visar hur långt bilen gått sen den va ny, ett hopp på 10-15 000 mil. Så när han köpte den hade den gått 30 nånting. Nu hade den gått 100 000 mil haha!

Sen for vi hem. Imorrn ska vi till Jävre igen och kika på en BMW. Något dyrare men pappa babbla om nått chip och grejer? Undra vad det är ritkigt han ska kika på.. Sen blir det nog Pite och hälsa på Bittan. Hem och grilla sen blir det nog stan på kvällen.

Kom nyss på mig själv att jag satt och åt på samma macka i 30 minuter. Visserligen va mackan stor men...

Annars då? Jo försöker väl mest överleva dagarna.

På tal om Gävle så har jag ju glömt säga hur det låg till. Fick vet att Jonte skulle ner dit i onsdags och då tänkte jag WTF varför sitta här hemma och glo på inget, dom skulle fira Eric så då skulle jag med. Kapitän skulle gå ner, men igår vakna jag och mådde bajs så då stannar jag hemma. Jag vet inte om dom farit än eller hur det blev för Kapitän är krockad men ja.. Det löste sig säkert. Skulle vart kul att fara ner för helgen bara. Men grattis Eric iaf!


Oj jag har så mycket jag vill skriva men är nog bättre att jag håller det för mig själv. Lär nog ångra mig om jag skulle skriva dom ändå så.

Just nu är det bara försöka ta en dag i taget..
Dont look back


Fuck you right back igen

Jag skulle ju till Gävle imorrn men tji fick jag när jag vakna idag och mådde apa. Svettas och mår inte alls bra så känner inte för att sitta i en Opel Kapitän ner till Gävle och må såhär. Får helt enkelt bli en annan dag men skulle vart jättekul att bara sticka för en helg!

Blir nog en helg hemma. Lutar åt Pite en sväng på lörda, pappa ska kanske kolla på en bil och det blir en sväng till kusin vitamin.

Sveriges värsta bilförare nu

Black Raven - Don't look back

I dont care if you never call again
And I dont care if you leave me in my death
And i dont feel that love for you no more
And i dont need you around me anymore
but dont look back
on your way right through the door
and dont look back
like you never did before
just go on, go on break another heart
just go on, find a new love and new start

Jag vet, ingen läser igenom texten men läs den här...


usch

Vilken jobbig natt. Har svävat mellan ett halvsovande stadie och vaken känns det som iallafall. Somnade väldigt sent och har vaknat och titta på klockan flera gånger. Svettats och frysit på samma gång.

Nyser som en galning och drömmer ännu värre. Har drömt som jag vet inte vad de senaste dagarna och oftast är det samma återkommande tema men inatt var det ett nytt iallafall.. Kändes skumt.

Jag hade tänkt slita på mig jeans idag och lägga på nått smink så man ser ut som en människa men eftersom jag va gode nära på att sjukanmäla mig, så blir det vanliga mjukisar. Då jag blir sjuk känner jag mig bakis, det är drygt.

Nervös idag igen. Ska pallra mig till stan sen hem och begrava mig i sängen.

Varför

ska man alltid utsätta sig för saker fast man vet att man blir sårad? Som om man söker sig till det som får en att må dåligt. Dumma människor är..

Nu är den nervösa känslan tillbaka och jag är less. Kan berätta ungefär hur det känns, som när man är lika nervös när man ska ringa och söka jobb, eller när man gjort jävelskap i skolan och blev inkallad till lärare och rektor och alltihop. Eller ja, vad man nu ska säga. Är så nervös nu att händerna bara skakar.

Det kommer att gå över i illamående, har märkt att det gjort det varje gång. Har spytt nån gång, det bara hugger till i magen. För att inte glömma dom här "gråt attackerna" som dyker upp som en blixt från klar himmel. Kan sitta helt normal sen börjar jag flänna mitt i allt. Great, längtar till mötet imorrn..

Har tusen saker jag vill skriva men vad ger det? Jag är bara så less att gå runt och må som jag gör och bete mig som jag gör. Som sagt, jag vill ha ut mer ur livet än det här. Fast man har bra dagar och man har dåliga dagar, idag är en dålig dag.

Fast det lättade lite att skriva. Är säkert många som tycker man är störd som fläker ut sitt liv så här, men om det gör att min vardag kan bli lite lättare, då gör jag det. Dessutom är det bara en liten del av allt. Den som har några invändningar kan sluta läsa, är ingen som tvingar till det.

Livet går ju vidare, det vet jag också. Men fan, ibland känns det så jäääävla svårt!

Näe nu måste jag gå och se om jag kan göra nått för att bli lugn, kan knappt skriva längre.

At night I pray
That soon your face will fade away

...

Avskärmar mig från omvärlden ett tag. Vill ha ut mer ur livet än det här...

Sheryl Crow & Kid Rock - Picture

I put your picture away, sat down and cried today

Ännu en gång

I called you last night in the hotel
Everyone knows but they wont tell
But their half hearted smiles tell me
Somethin' just ain't right
I been waitin' on you for a long time
Fuelin' up on heartaches and cheap wine
I ain't heard from you in 3 damn nights
I put your picture away
I wonder where you been
I can't look at you while I'm lyin' next to him
I put your picture away
I wonder where you been
I can't look at you while I'm lyin' next to him

Joho

if can-Curt can, you can!


Har sutte och läst på både Aftonbladet.se och Expressen.se om striderna av burk Curts miljoner. Jag tycker det är lite lustigt att i båda tidningarna får dom det att framstå som att ingen i hela världen visste om att han va rik! Men det visste jag, och visste att han hade hus på fastigheter som kommun gärna vill åt. Visste inte exakt summa, men att han var god för några miljoner.
Och jag är nog knappast ensam om att veta att han va rik, även om han gick och samlade burkar hela dagarna. Man kan ju undra om han hade tänkt göra något med pengarna, för han dog ju bara 60år gammal, eller om han bara gjorde det han gjorde för att han tyckte om det?

Burk Curt faschinerar (stavning?) mig verkligen och ja, det va många år sen man såg han på stan.
Han har väl nån efterträdare, men ingen lär bli lika känd som han. Enligt nån av Aftonbladet eller Expressen så har det skrivits om han i tidningar världen över. Undra om han hade en tanke på att han skulle bli känd?

Nån mer som visste att han va rik? Lämna gärna en kommentar

Jag skjuter mig

Hade just skrivit klart ett jävligt fint bra inlägg, sen råka jag klicka bort sidan. Död åt mig! Får väl försöka skriva om det.



Idag har jag slagit personligt rekord. Säger inte i vad, men jag är glad iaf att jag gjorde det.
Efter jag kom hem från stan så åt jag och försökte hitta peppen att göra sig klar att fara på fest, men det kändes jävligt lockande att ligga hemma och sova. Va dötrött även om jag sovit 12 timmar under natten.

Tillslut brassa jag partybussen till stan, plocka upp Bella sen for vi till Tessan. Sen fick jag köra 850 och plocka upp Sarah L + pizza på Viking. När vi kom fram till Tessan igen så hade en jävligt trevlig tjej vid namn Elin anlänt. Sen anlände sista gästen (också jävligt trevlig) Sarah N, som va full redan innan förfesten!

Nej men det va riktigt kul med en tjejfest, blev prat om massa konstiga saker och massa konstiga uttryck. Och Sarah N va rätt rolig eftersom hon va klapp kanon redan innan förfesten börjat haha!

Sen hade ju Sarah L glömt hjärnan nånstans i Pite, HAHA tala om förvirrad människa! Tur att jag älskar dig ändå :) Hon blev på nått sätt kvällens lilla mobboffer :)

Jag körde brudarna på Statt sen brassa jag hem med partybussen. Har suttit och pratat med Markku ett tag och det är trevligt. Han är den enda punkarn som inte tagit illa upp när jag kallat han för punkarsvin. Och för mig kommer han alltid va punkarsvinet, även om han la av med "det" för flera år sen :P

Och jag kan väl erkänna att han inte alltid ser trevligast i världen ut, men han är en snel hest och rolig!
Funderar på att hoppa isäng, är ju en dag imorrn också.

Inatt fick jag en vänförfrågning av en kille och vi skiljdes för många år sen som ovänner. Jag vet inte varför men han hade verkligen nåt emot mig, och vi var väldigt bra kompisar innan det. Undrar än idag varför det blev som det blev, och undra varför han skicka en vänförfrågan på Facebook nu?

Aja, sängen snart. Godnatt folket


RSS 2.0