Hejbara

Vilken vecka. Har vart i kontakt med polisen tre gånger haha :P Fast inte jag eller Jacob som gjort något varje gång. Första dagen minns jag inte. Sen i fredags så blev vi vittnen till http://www.folkbladet.nu/?p=153956 och Mercan blev kändis i tidningen hähä.

Sen igår så for vi en sväng till stan och satt hos Bella medans hon förfestade inför matfesten. När vi skjusat dit dom, suttit på matfesen en stund och just kommit hem till Bella igen så ringer hon och säger att hon har så fruktansvärt ont i magen, nått gallstensanfall eller vad hon nu sa så det blev bara vända om och fara på akuten.

Vi satt och väntade jättelänge och brorsan kom upp på akuten för jag skulle köra hem han.
Då kommer en bil med två poliser och undrar om dom kan få ett ord med min bror. Det visar sig att han såg Mercan på parkeringen, öppnade passagerardörren och hade tänkt sätta sig och sova en stund men ångrade sig och gick in och väntade med oss istället.

Då hade nån ringt polisen och sagt att det var en biltjuv i vit jacka som gick omkring på parkeringen :P
Haha, så det kan gå. Bella mådde bättre och vi fick äntligen fara hem :)


Min bror AKA biltjuven på akuten :)


Idag bär det av till Malå igen. Måste köra tillbaka Mercan. Sen vet jag inte hur jag ska göra, om jag ska stanna i veckan eftersom vi ska köra Oldsen till bilträffen i Burträsk på lördag så det mest ekonomiska vore om jag gjorde det, men velar fortfarande.


Trodde aldrig jag skulle få se Jacob sitta och titta i en IKEA katalog, men se det gjorde han igår :) Han har faktiskt lovat att vi ska fara dit någon gång, det känns bra :)
Så nu har han fixat praktik också, och det finns nog väldigt stora chanser till att han har jobb direkt han går ut och det känns också jättebra! Han är så duktig som tar tag i saker och gör rätt för sig, jag är så stolt över honom! Har aldrig känts så här bra och snart firar vi 7 månader tillsammans. Tiden går så fort. Jag älskar dig min ängel, du är mitt allt :)


Mys

Trimmade runt huset med grästrimmern idag. Gudförbannadesatansjävla uppfinning. Stannade av och jag fick tamefan inte igång skiten. Drog och drog och drog, vänta och vänta och vänta, drog och drog och drog. Tillslut prima jag den lite eller vad man ska säga så starta den. Då tar trådjäveln slut.... Nu är ja då lämmen i armarna iallafall. Mina fingrar skakade i flera minuter efteråt. Otränad till max!

Sen for jag till stan iallafall. Såg film med Carro, Linda och Bella. Va nåt år sen vi träffades allihopa sist. Va riktigt mysigt, vi käka chips och såg Män som hatar kvinnor, fast jag redan sett den på bio.

Insåg att jag saknat Linda i massor när hon körde hem mig i sin mammas bil för lukten i bilen för mig tillbaka till gymnasietiden.

Nåja, ingenting varar ju förevigt. Nu borde jag hoppa isäng iallafall, börjar bli jättetrött.


Love you!

Sådärja

Då var jag hemma igen. Eller har vart hemma sen 11 men har tagit tid att läsa igen bloggar och skit. Och gå in på hemsidor som jag kommit på medans jag inte suttit vid datorn.

Skickat jobbansökan har jag också gjort. Bara hålla tummarna nu.

Går i funderingar på att köpa bil, eller har gjort länge nu men.. Tror jag ska gå över till den mörka sidan och köpa en Merca. Jacobs bil går så jävla billigt och om jag skulle få jobb i stan går den nästan billigare än vad bussen kostar. Sen när karln min lix kan just den modellen utantill så är det väl lika bra. MEN betyder inte att jag kommer köra Merca förevigt och jag ska ha min fina Amazon en dag ändå :)

Funderar på vad man skull ha gjort. Tror tvättmaskinen är upptagen så jag får lukta illa ett tag till. Är inte så mycket att städa och pappa har klippt gräset. Han lär väl komma med ett lass klabb nån dag som jag får stapla men det går fort. Hatar klabb iallafall.

Har vart vaken sen kl 6 imorse. Yää säger många men grattis säger jag. När man är arbetslös blir man förslappad! Stiger nästan aldrig upp före kl 12. Jobbigt.

Näe om man skull ha gjort nåt kanske.


Gammal grattis korv :)

Söndag

Skulle igentligen hem till Ostvik idag men far imorrn. Blir mindre att åka buss då.
Blir väl sitta hemma hela veckan, yippie.

Jag längtar tills den dag då mitt smink inte behöver ligga i min neccecär längre och jag inte behöver bo i en ryggsäck. Packar knappt upp längre, ska alltid iväg nånstans. Förhoppningsvis kommer väl den dagen för mig också.

Jaasi

Då var man gräsänka för kvällen iallafall.. Men men, Jacob måste byta massa delar på Mercan som tar tid. Hela bilen är typ i molekyler. Men det måste ju göras ändå så. Får väl lägga mig och se Disney dags.

Ont i huvet, eller inte ont, men konstigt in i skalln. Skumt.

Eftersom Mercan står pall fick vi ta Oldsen till Malå för att käka. Billigt och bra, heh.
Stinker parfyman också. Va på järnaffärn och lukta och spreja för jag ska få en i present av Jacob sen jag fyllde år. Beslutsångest som vanligt. Hittade en som lukta jättegott, men då har jag en bodylotion som lukta likadant. Sen en Celine Dion som också lukta gott.

Så, ska man vara tråkig och välja den som man redan har som bodylotion som luktar anus gott, eller våga prova nåt nytt, fast jag inte är säker på att det är den jag vill ha?

Får väl bli rik så kan jag köpa parfymen jag inte får sen. Gööh.

Naah får väl hitta på nåt att göra. Hej svejs

Hehu

Ut och ragga lite olds snart :)




Jontes pappas Buick. Grr!

Kärlek

Idag har vi varit tillsammans i 6 månader. Tiden går så fort, känns precis som att det nyss va Februari. Eller Mars. Ikväll blir mysmiddag och bara massa mer mys :)


Jag älskar dig!
Tack för 6 månader :)

Sådärja

Igår hämtade vi Oldsen från lacken. Den blev jättefin :) Va ute och körde igår, synd bara att det inte va det tok kanon bra vädret men det dög i krig iallafall :P Sen myste vi i soffan med Ben&Jerry glass.

På fredag firar vi ett halvår. Tiden går så fort! Tycker det känns som att det nyss va februari.


Fick ett mindre roligt telefonsamtal igår. Kände på mig redan innan jag svara att något var galet.
Blir så ledsen när fina och bra folk ska drabbas av såna jävligheter. Vet inte vad jag ska säga heller. Tårarna sprutade efter vi lagt på. Även om det är livets gång och oväntade saker händer så suger det.
Jag älskar dig vännen.


Jäjä

Så var den födelsedagen över. Helt ok.

Idag har vi bara legat och sett film, massa film. Vi har nyss duschat och ska väl hoppa isäng och se ännu mer film :P Imorrn bär det nog av till Malå.

Har fått nys om jobb, hoppas det går vägen! :)


Kizz - Crazy night

Igår sålde Jacob sin merca. Lite sorgligt för den va skön att köra hähä. Men men. Bar av till Kalix vid 6 för att hämta hans nya bil. Robin och Sunky skjutsade oss. Svängde in i Pite och käkade.

Sen kom vi fram till en mack i en håla och världens tattare kom. Men det blev affär iallafall och den gick bra att köra hem då man inte behöver svänga, är inte van att köra utan styrservo nu :P
Vi följde med till stan sen for vi till Btk och såg film hos Sarah och skvätträdda Jonte. Kom inte hem förän 5 imorse på nått sätt! :P


Hejdå NGD!



Idag fyller jag år, det är ju skoj. Fast har fyllt alla dom roliga åldrarna nu så är väl bara 65 och pensionen och se fram emot nu :) Hoppas dagen blir fin, för det skulle den inte bli enligt mitt horoskop! :P

Love!


Har funnit världens bästa mascara och det är tack vare Carros ( http://barrsos.blogg.se/ ) blogg! Den borde läsas av alla, massa sminktips och grejor :)

Är inte det minsta insatt i smink men va på jakt efter en ny mascara och hittade den här på hennes blogg. Kärlek säger jag bara. Har kanske inte rätta tekniken för att få fransarna så bra, men det bästa är att den är så lätt att få bort!

Jag tillhör skaran av folk som inte orkar använda make up remover utan bara kladdar vatten på ögonen sen är man alldeles svart runt ögonen. Men den här, då blöter man bara med varmt vatten och tillslut så "kladdar" den av. Typ som halv torkad målarfärg eller vad man ska säga, sen är man inge svart någonstans!

Så ett tips, köp den även om den kostar lite mer men det är det värt! :)


Loreal Beauty Tubes

Jahupp

For som sagt till Malå i fredags. Vi hade tänkt börja med Oldsen då men va så pissigt väder. Jacob hade även tänkt ställa på den över helgen så vi skulle hinna ut en sväng innan vi ska börja med allt men det gick inte igår.
Så vi for till Norsjö med Pontus och glodde. Va inte spec kul. Såg iallafall världens mest fjantiga kille som går runt och sökert bråk. Synd att Robin ägde han :P

Sen for vi hem till Pontus och satt och tjollra i någon timme.
Idag hade Jacob också tänkt ställa på Oldsen eftersom det inte gick igår, men gick inte idag heller så blir ingen tur alls. Vi hade ev tänkt till Norsjö då också.. Men men.

Va in till Malå idag i hällregnet! Såg inte ett piss vars jag körde. Skulle in på en affär och blev dyngsur av ett avstånd på kanske 20 meter och bilen :P


Har ätit gomiddag idag, plankstek! Mumma! Sen gick vi ut och började maskera bilen. Jacob började spackla och slipa och jag maskerade nästan allt klart innan tejpen tog slut. Imorgon börjar vi nog våtslipa och med mycket tur kanske han får lack på den i veckan :D Skulle faktiskt va jävligt skoj om man hann på någon träff i sommar. Är ju i Burträsk den 5:e Sept så kanske :)

Näe ska väl gå ut och se vad karln har för sig. Blir mys och sängen sen, blir nog upp tidigt imorrn.
Hooj!

RSS 2.0