Ibland är man inte människa

Försovde mig imorse. Kännde mig något glad när jag vaknade i samma stund som bussen igck. Blev ändå bara en timma sen, tyckte det var bra gjort med tanke på hur många bussar det går!

Igårkväll blev det mys <3 Fast jag råkade göra så Emanuel började blöda näsblod men det är en annan femma.



Idag ska jag på stan med Carro. Kanske hittar sig några bryxor. Skulle haft nya underkläder också! Skulle bara vilja slänga ALLA och köpa nytt nytt nytt!

Emanuel hade tänkt dricka öl ikväll, blir väl säkert i vårat förråd. Inte mig emot för jag är ju som sagt ledig imorgon och FYFAN vad jag har längtat efter det!

Nu ska jag ta och jobba och hoppas att Malin hör av sig sen idag :) Adjö!

Meningslösa måndag...

... synd bara att det är tisdag!

Jag är så trött så trött. 13 timmars pass idag, imorgon jobbar jag delat. Hatar delat men det är skönt att inte sitta och möggla här en hel dag.


Ibland blir jag rädd för mig själv. När jag går på toa så pratar jag med mig själv och gör diverse fula miner.
Men samtidigt är det inte konstigt heller. Jag känner nästan ingen här, pratar inte så ofta med nån om jag inte frågar om hjälp. Så då är det väl inte fel att prata med sig själv som man ändå känner? Right?

Hatar alla jävla modebögar eller vad man ska säga som jobbar här. Alla pratar om grill och chill. Finns väl kanske 3 "normala" (normala för min smak) som jobbar här. Känner mig väldigt ensam sen Malin slutat.

Men men, hade väl inte tänkt vara kvar här så jättelänge ändå!


Ikväll när jag kommer hem vid 10 har Emanuel lovat mig quality time =) Känns som om vi nästan bara träffats och sovit, fastän vi har vart med massa folk. Är ändå inte samma sak, känner att jag behöver en myskväll.
Ska köpa lite gott fast jag tror att jag lär somna nästan direkt jag kommer hem =P





Föressten så finns det en Burträskvägen eller Burträskgatan nere i södra Sverige någonstans =)


Dags att jobba, hoppas jag överlever denna dag. Nu är det ändå bara typ 5 timmar kvar innan jag slutar =P

Emanuel <3

I hope you had the time of your life

Oj vilket härligt väder ute idag! Kör dessutom bil, skönt att få komma hem fort när man slutat jobbat. Har dock vatten i tanken så den har en tendens att stanna, men klarade mig genom stan utan att det gjorde det iallafall.

Jobbar till kl 18, sen jobb tisdag, onsdag sen LEDIG!



När det är så fint väder ute så saknar jag verkligen min skoter. Jag saknar även sportlovet 2006. Det är nog det bästa lovet i mitt liv! Robin och Plogen va i Ostvik, vi körde skoter, lyssnade på Lipps Inc - Funky Town och såg Cannibal! The Musical. Det var verkligen underbart och jag blir så glad när jag tänker tillbaka på den tiden.

Saknar även tiden i Fällfors lite, det var ju skoter som gällde 24/7 då. Och vi hade faktiskt jävligt kul tillsammans allihopa, det kan nog ingen förneka. Även om jag inte saknar vissa personer så saknar jag stämningen och det vi gjorde.

Får se om man har råd med en skoter inom en snar framtid men just nu känns en pilsner häck mer lockande..


Nä dags att återgå till jobbet. Älskar dig Emanuel, du är bäst!

image26

Pärlan <3 JPG 522

Haha, oj oj...

- "Hej mitt namn är Åsa, vad kan jag hjälpa dig med?"
- "Jo hejsan, jag är storebror åt min lillasyster.."



HAHA ja, det låter väl ganska logiskt? =P

Mat i stora lass!

Kom hem till mamma och pappa igår. Då åt vi lite påskmat till middag, sen räckte det som blev över till två madlådor. Sen gick jag ner i frysen och grävde och fann diverse gott!
Så underbart att laga mat i ett kök som är BRA. Ungen är snabb, spisen är snabb, diskmaskin så man inte behöver diska allt. På 45 min hade jag gjort i ordning flera matlådor. Det är ju faktiskt kul att laga mat när det går bra =)


Idag när jag kommer hem till Btk igen ska vi kolla om motorvärmarsladden passar från Baby Blå till Mercan. Tänkte inte på att det är röd dag imorgon också, och då går det ju inte världsbäst med bussar.
Lät som om jag skulle få lång Jontes bil om den fungerar som den ska, men känns bättre att låna Emanuels. Plus att jag inte har någon kontroll när jag kör Jontes bil för den är ju som den är =P

Men det löser sig inom en 10års period, annars får jag väl snällt åka buss och komma sent.


Just nu vill jag bara hem och krypa ner i sängen med Emanuel och mysa.
När jag for igår så va det så mysigt, ville verkligen inte gå därifrån!
Jag älskar dig, du är finast!


Nu ska jag ta och återgå till jobbet strax.


En bil på blocket som jag vill ha, och kolla in vem som säljer den haha ;)

Helg

image23

Skumt, jag hade fredag i torsdags och nu känns allt bara skumt.
Igår jobbade jag sen va jag med Robin. Han va jättesnäll och lånade ut sin bil så jag for hem till Ostvik en sväng och käkade. Fick med mig en dator hemifrån också =P Fick träffa min bror som jag inte träffat på länge.

Sen va jag bara i stan. Träffade gamla vänner från Ostvik, det kändes kul. Tror inget har förändrats där och jag saknar den tiden. Men livet blir inte alltid som man tänkt sig.


På tal om bananer så spökar det i våran lägenhet. Jag är seriös när jag säger att vi MÅSTE flytta! Jag kan inte bo där längre, jag vågar inte vara själv! Förutom det så händer det bara saker, plingar på knarkare och undrar om Emanuel vill vara mellanhand och sälja knark?!

Så nu måste vi flytta, det här går inte. Det som hände i veckan va fan det äckligaste.
Men men, får väl se vad som sker.

Idag jobbar jag 12.15 - 16.15. Sen ska pappa hämta mig och jag ska till Ostvik och sova där. Ska ät massa mat! Längtar som fan till löning på tisdag, bara jag skrivit rätt kontonr på lönepappret =P

Aja nu ska jag hämta nåt att dricka. Adjö!




Karl Johan Emanuel Söderström <3


Tisdag

Imorse ville jag verkligen verkligen inte stiga upp. Övervägde att ringa och sjukanmäla mig. Det enda som fick mig upp var tanken på pengar och att jag är ledig imorgon. Men min gamle vän Davve kom igång på Mp3n med Looking For Freedom, då kom det där trötta leendet igen =)

Idag jobbar jag delat. 09:00-13:15 sen 17:15-20:25. Inte så kul men ska fara till Carro över min "lunch". Skönt att sitta här hela tiden. Fick veta idag att vi kommer knappt få jobba något i April eftersom "volymen" på samtal kommer minska då. Känns väl inte så jättekul, vill ju ha pengar men men vad ska man göra?


Ska jobba hela påsk, känns väl inte så spännande men blir kul när man får ut lönen i April =) =)

Just nu ligger växeln nere så vi får inga samtal, schööönt. Pratade nyss med en gubbe som bodde i Robertsfors, otroligt trevligt mot för att prata med sörlänningar hela dagen!

Nä, dags att se om växeln kommer igång. Känns som om alla börjar sitt samtal med "Hej jo du det är så att jag tittade på min faktura som jag fick idag" eftersom det är nu som fakturor kommit ut.


Hem ikväll och SOVA! Ledig som sagt imorgon, ska inte göra någonting alls. Ledig torsdag också =)
Nä nu måste jag jobba! Adjö!

Det som kunde blitt så roligt

fick ett tråkigt slut.. =P Va fyllechaffis i lördags åt Kenny och Co i Fårrd Granadan. Jag tycker faktiskt att det är roligt att köra åt dom, och man får alltid mat =P Men kvällen tog slut vid kl 1 för då slapp kopplingsvajern mitt i en rödljus korsning. Inte så kul, fick puttra runt på ettan ett bra tag. Men vi tog oss hem iallafall!

Va lite kul när vi stod på Frasses brevid Olearys. Då kom ett gäng med 30 åringar och skrek och fråga "Åååh vi har en 30års jubilar här, kan vi få ta kort på eran bil?"
Vi sa "Öööh, okej!". Så dom posa brevid bilen haha! Rackarns gamlingar!


I fredags stannade jag i stan och va med Robin. Det var skoj. Emanuel va fyllechaffis åt Anton.
I örvigt har det inte hänt så mycket i helgen.

Jobbar 13 timmars pass idag med. Känner inte peppen direkt. Längtar inte till påsk, jobbar långa dagar 6 dagar i rad. Men det är ju pengar iallafall.


Kände mig trött och död på bussen imorse, men då kom en gammal goding på i mp3n, Mr Baywatch himself David Hasselhoff med sin gamla dänga Looking for freedom. Då kom det ett trött leende på läpparna =)

Nä nu ska jag logga in och börja jobba alldeles strax. Sköt om er så hörs vi!

image21
Hjärtat <3

Men fredag är ändå den dagen som känns bäst

Äntligen kan jag blogga igen. Vårat internet har slutat funka hemma eftersom vi snål surfar på nån trådlöst men som nu upptäckt det hehe... Men apberget är blockat på jobbet, men blogg.se funkar iallafall =)

I onsdags som kom Jens till Burträsk och va med oss. Det blev lite vin och annat och Robert blev jättefull som vanligt.

Igår va vi ute och åkte med Jonte och körde genom snöhögar med 242:an och bufflade på. Det va riktigt skoj, men jag tycker synd om stackars Volvon som fick ta sig några smällar haha! Vilken tur att Volvo är svenska pansarvagnar =P

Helg snart, eller jag jobbar till 21:00, inte så kul. Trivs verkligen inte här men har sökt sommarjobb i Burträsk inom handikapp iallafall. Pratade just med en tant och hon hade skrivit upp mig på en egen lapp utanför alla högar och det känns jävligt bra! =)

Får se vad som sker i helgen, är pubkväll i Bygdsiljum men är inte så sugen på att dricka.
Men vi ser väl vad som sker.

Ska ta och jobba igen, sköt om er PUSS!

Äntligen

får jag gå hem =) Jag har ringt min käre vän Jäänz som ska skjutsa mig till stan. Känns skönt att slippa stå och vänta på en buss. Men jag stryper han om han inte kommer, då får han skjutsa mig hela vägen till Burträsk =P Fyllde i min tidrapport idag, så man får några pengar på kontot i slutet av månaden.

Pratade med Magnus i fredags, han ska kika över min Elvis som jag har tänkt tatuera. Måste göra det nu när jag får pengar och det dessutom inte är sommar. Har något emot tatueringar på sommaren.

Har tänkt mycket på den tribal jag har nu och kommit fram till att om jag hade fått göra min första tatuering nu så hade jag nog förmodligen inte valt den. Men jag är inte spyless den, nu sitter den ju ändå där =P Men jag var 17, ung och dum haha! =) Nä så illa är det inte.


Emanuel har bytt till sig ett Playstation Portable som han ägt förut. Blir kanon för mig som åker buss, då kan jag spela och se på film! Sen ringde jag om sommarjobb i Burträsk inom handikapp idag. Ska dit och prata med en tant imorgon, känns skönt  =)

Nä nu ska jag ta och göra mig klar, Jäänz kommer snart.
Älskar dig Emanuel, du är bäst! 7/1 2007 <3

Vad hände?

Igår invigde jag, Emanuel, Nicke, Mober och Jonte Emanuels lilla öldrickarhörna i vårat förråd. Jag drack det jag hade kvar från Finland, dvs 4 cider för att få slut på dom. Sen for vi till Nicke och åt pizza och drack vin, men vafan hände sen? Jag måste ha blivit full lajk a kastrull på en halvtimma! Minns bara att jag spydde för jag mådde fan dåligt, sen att Emanuel skruvar på kallvatten i duschen.

Har ingen minne av hur vi kom hem, och att jag legat i duschen i 2 timmar och sovit. Vad hände? Jag som bara skulle social dricka, jag har ju ett jobb att sköta men det sket sig för jag vaknade halv 11 och börjar igentligen 8.

Ringde Xzakt och sjukanmälde mig direkt för det var ju ändå försent. Hade haft av telefonen och fått röstmeddelande men vågade inte lyssna och vågar inte ha på telefonen nu heller.

Jag är glad att jag har världens bästa Emanuel som finns där när han verkligen behövs. Vi bråkar och vi skriker, men tiden vi är sams är den bästa!

Tror jag ska sova en stund nu, det känns så i huvet. Känner smaken eller lukten kanske man ska säga, av spya i näsan. Pinsamt läge polarn!


Världens bästa Emanuel <3

 
Söta pudlingar som bara växer och busar =)

Woho!

Måste tacka Mli ( http://crazyhappy.blogg.se ) som fixat ny design till min blogg =) Mycket snyggt, är riktigt nöjd! Tur att det finns andra människor som förstår sig på sånt där. Jag har försökt själv men förstår ingenting =P

Idag har jag och Emauel städat i vårat förråd. Det blev riktigt bra, nu kan man gå där igen. Emanuel ska få göra sin egen lilla lya därinne med soffa och flaggor och sånt, sånt som jag inte vill ha på väggarna haha.

Hittade The Sims 2 och kände att det var längesen jag spelade det. Nu har jag installerat det två gånger men vill fan inte funka. Jag vet inte vad jag ska göra. Tror jag måste köpa ny dator. Har planer på att göra det nu när man får nån inkomst och kan unna sig någonting. Ska be Emanuels bror att kolla över priser och sånt för att sätta ihop en dator själv.

Ser I en annan del av Köping nu, och man blir så glad av det programmet! Även om man är på världens sämsta humör kan alltid dom glada prickarna liva upp stämningen =) Ska fortsätta se nu, adjö!

Design på G.

image17

Finland x2

Vi kom dit försent, Alko hade stängt men lika glada för det var vi och for på KKK supermarket och köpte öl öl öl. Sen körde vi ut ur Finland för att ta ut pengar, sedan in i Finland igen för att tanka. Då blev vi invinkade och stoppade av arga finska tullmän. Men dom var ändå trevliga. Dom frågade bara om vi hade narkotika eller vapen. Nej sa vi och vi körde vidare. Så for vi och tanka olaglig diesel och körde hem igen.

Sen slutde allt dåligt, som vanligt.

Finland

Hejsan hoppsan, Emanuel ringde och sa "Hej ska du med till Finland?"
Hahah, öööh sa jag. Men nu verkar det vara bestämt, Finland ikväll =) Min käre gulliga fader skulle sponsra med pengar haha =) Han är verkligen bäst. Han är en sån som om man behöver 100 kr så får man 500 istället.

Även om det är jobbigt att få så mycket pengar, så vet man att dom tänker på en och även om dom är sära i huvet ibland så är dom faktiskt världens bästa föräldrar! <3

Jobbar till 4 idag, skönt. Ledig hela helgen sen jobb till veckan igen. Ska ringa till Burträsk på månda om sommarjobb iallafall =)

Nä, dags att återgå till arbetet, vi ses i dimman!

Onsdag

Snyggt Emanuel. Säger åt han innan jag la mig vid 2 inatt
- Du behöver ju inte sitta uppe till klockan 5.
- Nänä jag ska inte det.
Anledningen är att han sover till typ 4 på dagen, och det är inte så värt att slösa bort ett helt lov på att sova.
Nog kommer han och lägger sig 5 iallafall! Karajävel, dom är hopplösa! =P

Vi ska till Jonte snart och vara pudel vakt med han. Nu är dom sådär otroligt söta när dom springer omkring, ramlar, skäller, bajsar överallt =)


Awwww, vill du bli min vän? :]


Sen sa Jonte att det var något Eddie Meduza band som skulle spela i Örviken i helgen. Nån som vet nåt mer om det? Skulle vara grymt kul att fara och se!

Nä nu blir det frukost, sen ska jag se om jag kan få upp den där zombien ur sängen.
Måste in på banken en sväng idag med. Råkade tvätta Emanuels börs så en hundring blev helt orange. Undrar om man kan handla med den eller om man får en ny eller om dom säger att jag förstört statlig egendom? 100 kr är faktiskt mycket pengar!

Tisdag

Idag måste jag ringa till handikapp här i Burträsk och söka jobb. Jag klarar fan inte en dag till på det där jävla stället. Men bra för mig som fått en utbildning iallafall ;)

Sen skulle jag haft ringt vetrinären för vi ska knipsa bollarna av kattstackarn..
     

Liten Hasse                Liten Hasse                Stor Hasse
Och ja, för er som inte vet så heter våran katt Hasse. Det va Emanuels pappa som döpte han och hans bror till Hasse och Lasse efter Flügger Färg reklamen som gick vid den tiden när dom föddes.


Måste fortsätta tvätta idag, har inga kläder hehe. Men man skulle haft en skoter, är ju inte så tråkigt väder ute precis! Saknar min pärla såna här dagar.

Ska bestämt på kiosken eller Konsum idag och köpa mig en påse Kinapuffar. Det var längesen man åt såna! Sen ska jag göra Flygande Jakob. Hittade nån sida igår med kyckling recept, och hittade en jävligt mumsig gratäng jag ska prova göra någon dag.

Nä nu ska jag väl äta lite frukost och se hur länge Emanuel sover. Igår vaknade han 14.30... Kul att man har något sällskap om dagarna =S Aja, vi hörs. Adjö!

image11

Jontes 242d =)

Otroligt tråkig

Ja, jag har jävligt tråkigt. Enjoy!

FÖRST
Namn - Åsa
Piercingar - Läppen &  öron, vill ha tunga men är för feg
Tatueringar - Tribal, men siktar in mig på att göra min sklett Elvis i slutet av Mars då man fått in lönen
Längd - 157
Skostorlek - 38
Hårfärg - Röd ( och ja, jag är rödhårig från början också)
Är du kär i någon - Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans - Ibland
Tänker du på självmord - Nej
Tycker andra att du är attraktiv - Inte mycket
Vilket shampoo använder du - Just nu  Schwarskopf
Vilken parfym anväder du - Victoria Beckham
Vad är du rädd för - Fåglar
Gillar du att tvätta - När man har rätt mängd tvätt och inte väntat 2 veckor med att göra det.
Gillar du Berg-och-Dalbana - Faktikst aldrig åkt det

SENASTE...

Film du hyrde - Inte den blekaste
Låten du lyssnade på - Jerry Lee Lewis - Great balls of fire
Låten du hade på hjärnan -  Ingen aning
Låten du laddade ner - Michael B Tretov - Evighetsmaskinen
Personen som ringde dig - Bella som vanligt tror jag
Personen du ringde - Emanuel
Tv program du tittade på - Dirty Jobs
Personen du tänkte på - Emanuel
Bok du läste - Måste vart Rivet Skinn
Personen du fick brev av - Kommunen heh
Personen du fick sms av - Jonte
Gången hela din familj åt middag tillsammans? - Julas
Saken du köpte - En stock snus och ett ciggpack

FAVORIT...
Mat - Kan inte välja, smältost ligger högt på listan men är ju ingen mat direkt
Låt - Kan in välja
Dryck - Oboy, Cola och en god grogg

HAR DU NÅGONSIN...
Gråtit över en pojke - Ja
Gråtit över en flicka - Ja
Ljugit för någon - Ja
Varit i slagsmål - Ja
Blivit arresterad - Nej

ANTAL...
Gånger du varit kär - På riktigt 2 gånger.
Gånger ditt hjärta brustit - Vet ej
Hjärtan brustit på grund av dej? - Vet ej
Personer från grundskolan du har kontakt med - umgås med? - 2 kanske
Gånger ditt namn varit med i tidningen - Vet inte
Ärr du har på kroppen - Fick mitt senaste i julas när jag smällde upp en bildörr just under ögat hehe

TJOLLER...
Vad har du gjort idag - Städat, diskat, tvättat och jobbat
Brukar du svära mycket - Ja måste jag nog säga
Hur tidigt stiger du upp - Beror på hur jag jobbar
Gillar du att slåss - Nä
Vad är du allergisk mot - Vet ej
Var har du ont - I fingret
Använder du hårspray - Ibland
Favorit serie - Miami Ink, I en annan del av Köping och verklighets dokumentärer
Håkan Hellström eller The Ark - Ingen av dom?!
Bright eyes eller Lars Winnerbäck - Ingen av dom?!
Gillar du ketchup - Ja
Är du glad nu - Joda men mest hungrig
Var du glad igår - Jodå
Varför? - Det funkade bara
Känner du någon som jobbar på sjukhus - Tror det
Vad dansar du till - Rockabilly och 50tals rock n roll
Stockholm är - Dyrt
Göteborg är - Aldrig vart där
Kan du sjunga - Måste säga att jag inte är sämst, men ingen Idol heller
Guld eller silver - Silver
Spaghetti eller makaroner - Smältost
Ett land du helsat vill besöka thailand eller hawaii - Hawaii

BRUKAR DU...
Titta på dig själv i spegeln - Ja
Gnälla - Ibland
Sova - Ja
Ha ångest - Ibland
Skada dig själv med flit - Nä men har skadat mig mycket i år utan flit
Ta mediciner du inte borde ta - Nä men tog pappas sömnpiller förut när jag hade svårt att sova. Då somnade man på direkten iallafall, det var skönt när det vart jobbigt och sova
Vilja dö - Nej
Drömma mardrömmar - Inte ofta
Drömma sexdrömmar - Är nog mest Emanuel som gör det
Klä dig i svart - Ja oftast
Gå till kyrkan - Nej
Gå i skolan - Nej har gått ut, men saknar det sociala med skolan som fan
Snusa - Jupp
Portion eller lös - Portion
Ljuga - Beror på situtation
Hata folk - Ja
Lita på folk - En del

VEM...
Saknar du - Många
Vill du döda - För många
Vill du slå - Många
Vill du kittla - Emanuel för han är så söt när han skrattar
Vill du prata med - Brorsan
Skrek du på sist - Emanuel säkert
Vill du vara som - Mig själv
Sårade dig sist - Vet ej
Vill du bli galet full med - Mina brudar
Gjorde dig riktigt glad senast - Vet ej
Är vackrast på jorden - Har väldigt många vackra vänner, ingen nämnd, ingen glömd. Fast vi har ju såklart James Dean med på ett hörn också

HAR DU...
För många vänner - Nä
Förföljelsemani - Nä
Tvångstankar - Ibland
Någon annan psykisk sjukdom - Nä
Någon fysisk sjukdom - Nä
Någon skada - Nä
Färgat håret - Ja
Brutit några ben - Nepp
Egen dator - Nepp
Bra självförtroende - ibland
Kysst någon - Ja
Bjudit ut någon - Nepp
Varit kär - Ja
Dumpat någon - Ja
Blivit dumpad - Ja
Velat vara otrogen - Nej
Varit otrogen - Nej
Lämnat landet - Ja
Rymt hemifrån - Ja
Tuttat eld på nått - Säkert nåt
Gjort något olagligt - Ja

HUR...
Svarar du i telefonen - Hallå
Fördriver du tiden - Går på toa
Mycket pengar har du - Lite
Tjänar du pengar - Ja
Ofta Bäddar du sängen - Inte ofta
Ofta diskar du - När alla tallrikar och bestick är slut
Ofta städar du - Ibland
Många stör du dig på - Olika,
Ofta träffar du din familj - Typ aldrig

TROR DU...

Att du kommer bli något - Säkert
På rymdvarelser - Kanske, tror inte att vi är ensamm iallafall
Att folk tycker om dig - En del gör väl det
På ett liv efter detta - Ja
Att fiskar kan tänka - Hoppas det, synd för dom om dom inte kan det
Att du kommer leva länge - Hoppas

VÄLJ...

Katt eller hund - Både och, men är mer katt människa
Vit eller svart - Svart
Varmt eller kallt - Varmt
Vatten eller land - Vatten och land
Sex eller kyssar - Båda
Telefon eller internet - Internet och telefon
Musik eller tystnad - Musik
Bok eller film - Film
Leva eller dö - Leva
Övrigt - Jag är inte bara ful, jag är dum också =)

image6

image7

Meningslösa Måndag

Jobbar 17.15 - 20.25 ikväll, grymt skönt. Är ledig tisdag och onsdag, då ska jag sätta mig ner och söka jobb jobb jobb. Ja, jag vantrivs galet på mitt jobb nu. Är ändå bara behovsanställd och har inte tänkt vara kvar där så länge =) Första dagen utan att Malin finns och vill röka, kommer sakna dig vännen <3


Fest i fredas som sagt, va rätt kul tills jag som vanligt, av nån jävla anledning alltid blir sär i skallen. Varför blir det jämt så? Vad gör jag? Jag fattar aldrig varför det blir som det blir och det är jobbigt. Varför kan jag bara inte sluta?

Ett till mysterium som jag har är varför det alltid ser förjävlig ut hemma hos oss. Varför går det inte ha snyggt här mer än i en halv dag kanske? Det sprutar saker överallt, massa jävla skräp, tallrikar, snus, mack kanter, öl flaskor, kattsand, kläder, ja typ allt man kan tänka sig. Jag undrar om jag någonsin kommer att bli bra på att hålla fint och rent? Har iallafall startat två maskiner och nu ska jag gå och rensa kylen och tror ingen vill veta vad som finns där. Fyfan säger jag bara!

Emanuel ligger och sover lika söt som vanligt. Hade tråkigt och räknade ut att vi varit tillsammans 421 dagar idag. Intresseklubben antecknar hehe =P

Just ja, va ju fyllechaffis i lördags i en Fårrd Granada. Det va fakiskt rätt skoj. Kenny bjöd på Frisco mål, sen bjöd resterande folk på Max mål även om jag sa att jag ätit. Då sa dom "Du far fan inte hem utan att ha ätit!" haha =) Sen fick jag ju en kosing för att köra dom också =) Det är faktiskt alltid kul att köra det gänget även om man är trött och inte orkar!

Nä nu ska jag gå och rensa kylen som sagt. Önska mig lycka till!

image3

Grym pilsner limo jag inte skulle tacka nej till! =D

RSS 2.0