Ajust

Man jer väl ut å fäles, eller söm dem säj nuförtin; motione´r int för å vål ynger utan för å vål äller.


Suck

I wish I could touch you again
I wish I could still call you a friend
I'd give anything

When someone said count your blessings now
For they're long gone
I guess I just didn't know how
I was all wrong

But they knew better
Still you said forever and ever
Who knew

Det är över nuuuu

Japp jobbet för denna sommar är över. Tycker det låter så fjantigt att säga sommarjobb, säger hellre sommarvikare heheheee ;) Det blev en halvjobbig dag för det blev så sent inatt :P

Isabelle bajsfejja ringde igår och ville ha sällskap på Max då hon va tvungen sova i Skehamn över natten i lastbilen så jag åkte till Skehamn och skulle plocka upp henne. Men vi blev försenade för att donnan tappat bort sin börs men shit happends, den kom ju fram tillslut iallafall fast på annan ort :P

Så vi va inte på Max förän halv 12. Men va fan tänkte jag, är ju bara en dag kvar så det kan jag nog överleva även om jag är trött.

Haha när vi gick in på Max hade ja Hillbilly tröjan på mig och vi möter några gubbar som kommer ut. Då säger en "Hillbilly. Det är nåt för dig Stefan.", sen hör jag någon annan väsa när vi går förbi "Som inte ens kan parkera bilen rätt!" Hahahahaa, jag ställde mig bara rakt över en massa linjer, orkar inte fickparkera halv 12 på Max.

Sen stötte vi på nå white trash fjortisar höhöhöö.. Inte vackra direkt.

Va inte hemma förän 1, somnade kanske halv 2. Kan lova att det var lite jobbigt att stiga upp imorse men det gick. sen fick jag soppatorsk när jag rullat upp på e4an. Tur att jag faktiskt har en dunk med bensin i, det va värre i Baby Blå, där hade jag en dunk men ingen bensin :P Så jag for till Kåge och tanka.

Sen ha dagen gått såååååååååååå segt. Och maskiner ha jävlats. Höll på att somna ett tag där jag satt. Imorse gjorde jag en raggardusch på tshirten jag jobbat i och jag ångrade mig idag. Det luktade faktiskt inge gott även om det va parfym. Hade nog luktat godare utan!

Och även om jag har svettas, vare arg, vare less, vare trött, vare irriterad, haft ont i fötterna, klämt fingrarna, papercuttat näsan och gud vet vad de senaste veckorna, så saknar jag Skogsägarna redan nu. Och mina gubbar. Dom är trevliga och Skogsägarna är ett trevligt ställe att jobba på. Hoppas på att det blir någon helg körning framöver :)

Imorrn ska jag och pappa ha en far och dotter aktivitet dag, vi ska på rallycross :)



Fyyyy fan

Det här förtjänar ett eget inlägg, för det va så hemskt.

Idag när jag och pappa käkat midda så skull ja diska kastrullerna. Pappa for iväg med traktorn för han skull slå nere på åkern. Då står jag och diskar i godan ro sen hör jag DONK i köksfönstret. Tittar bak och ser bara nånting fjäderbeklätt som flyger iväg och jag hinner tänka ÅNEJ ÅNEJ ÅNEJ.

Då flyg fågelfan in genom ytterdörren som stod öppen och in i köket. Jag i full panik ut ur köket skrikandes och smällde igen dörren. Jag lovar, jag ha aldrig vare så snabb som då. Hann aldrig ens se vars fågelfan for.

Så det va bara ringa pappa som fick vända om med traktorn.
Han kom hem igen och skull gå på fågeljakt. Jag låste in mig på toan. Väntade ett bra tag och tillslut säg pappa "Skämtar du med mig?". Han kunde inte hitta den i köket.

Då börja jag fundera. Har jag sett i syne? Har jag blive galen? Eftersom jag aldrig såg vars den landa.

Men jag gick aldrig ut från toan, pratade bara med dörren lite öppen. Tillslut så sa han "Nu ser jag den". Så han gick ut med den och den flög iväg. Tur va då det att pappa hitta åt den, annars hade jag aldrig mer gått in i köket. Pulsen min gick i 300 kan jag lova!


Till saken hör den att jag är jättejätterädd för fåglar. Nu snackar vi extrem fobi. Kan se dom på tv, men är rädd för uppstoppade, levande och döa fåglar. Dom som vare med mig i nån situation med en fågel vet att jag inte skojar iallafall, och det blir bara värre med åren.

Haha jag minns en gång när jag va med Jonte och Emanuel och nån mer nånstans i Burträsk och skull in i nån lada eller nått? Vi gick över en äng och det va nå skitkonstiga fåglar som gömde sig i gräset, och vi va på väg tillbaka till bilen från ladan och jag hör bara Jonte skrika "ÅSA SPRIIIIIING!". Så jag satte av jävlar :P Men jag vet inte om jag hade nån bakom mig eller nått, men otäckt va det iallafall.

Jävla skitfågel..!


Stånk och stön

Jag ha vare så less dom här dagarna. Har inte vare människa. När jag kom hem somnar jag direkt, förutom idag faktiskt. Enda dagen jag känt mig pigg, kan bero på att jag faktiskt sov inatt.

Idag ha jag vare irriterad på Nöten. Jag vet inte om jag vågar skriva mer, han kanske läser hehe.. Men det tror jag väl inte. Fast han kan nog inte rå för att han beter sig muppigt, för det gör nog jag också ibland. Men idag har det verkligen gått mig på nerverna. Har försökt ignorera hela dagen.

Sen ca 20 min innan skiftet slutade så kom vi fram till att Goliat (en maskin) va överhettad. Det va därför det hade luktat kabelbrand hela dagen. Det känns inge bra när det luktar bränt, och speciellt inte ur ett STOOORT elskåp på ett ställe som innehåller en massa massa trä. Vet då inte hur det gick för dom, det andra skiftet som gick på, men det är ju dom som brinner upp haha ;)


Men hur mycket jag än hatar stället ibland, hur less och trött jag än är, så inser jag att det är sista dagen imorrn och jag kommer verkligen sakna stället. Sakna gubbarna, sakna jävla Goliat som aldrig funkar, sakna att fixa till ströna som tjorvat ihop sig, sakna att ha en rutin. Och självklart sakna pengarna hehe :P
Nä men seriöst, jag kommer verkligen sakna jobbet. Fast nu blir jag ju student till veckan så hemma kommer jag inte gå de närmaste månaderna iallafall.

Tjingeling!


Kände mig ungefär så här idag:

Hasse is back :)

Tydligen kom han hem imorse. Fick ett sms av pappa som löd: HAN LEVER. Då förstod ja :) Så när ja komme hem så har vi gosat och myst och jag har proppat han full i mat. Söt Hassen min, försvinn inte sådär igen. Och jaa, jag vet att katter kan va borta flera veckor i streck men det skiter jag i, det är din katt det men jag blir orolig när min katt inte kommer hem på flera dagar. Speciellt när man bor som jag gör vid E4:an så kan han lika gärna va påkörd och kastad åt sidan.

Jag har ju sett han springa brevid E4:an så...

Idag gick allt röv på jobbet. Stressigt som fan och allt strula. Speciellt samtidigt.
Om jag skulle få en heltid med det jag gör skulle jag förmodligen ta livet av mig. Haha näe, det skulle jag väl inte men jag skulle inte trivas alls. Funkar perfekt nu som tillfälligt jobb, men att BARA gör det jag gör, äe fyfan. Dom andra på justerverket roterar ju platser hela tiden.
Fast jag skulle ju ta jobbet såklart ändå, med tanke på hur det ser ut med jobb just nu. Men det känns bra att faktiskt göra nått, att tjäna sina egna pengar. Jag älskar det.

From nästa vecka är jag student igen. Fräsigt..
Ikväll ska jag bara ligga och se My name is Earl och jäsa. Matlådan är redan fixa så är bara vika in årorna när jag vill, men ska försöka klara mig till 9 iaf.

Sen har jag upptäckt att mina jävla p-piller ger mig nån jävla finn epedemi. När jag inte äter dom är det som lungt, men så fort man tar ett piller så PANG! Brukar bara ta nått ibland för att slippa ha mens. Jävla skit piller..

Oj det blev ju halvmycke skrivet idag.

Föresten så blev jag nyss addad på msn. Konversationen lyder så här:
sanna säger:
Hej
- Hillbilly Deluxe säger:
hej
vem är du?
sanna säger:
sanna , vill du ska arbeta som modell för oss i höst
- Hillbilly Deluxe säger:
haha lol

Undra om hon är blind? ;) Hähä. Näe är väl säkert nån snuskgubbe som vill att man ska starta cam och fläka tissar. Men no no, nu ska jag jäsa till serier. Adjö!

Ajuuust

Inatt så va jag just på väg att somna, då ringde väckarn. Trodde det va ett skämt. Kunde inte sova även om ja va dö trött, så kan lova att den här dagen vare hård. Och saker som ha jävlats å paket som rasat. Äckel 25x150. Inte kul!

Så idag är jag helt slut. Och Hasse är borta.. :(
Sov gott var du än är!


It's friday I'm in love

Jo jag är kär. Kär i min bil hähä ;) Näe men jag tycker om min bil mer och mer för varje dag som går. Även om den tar olja, och att jag upptäckte att avgaset inte sitter helt fast, så tycker ja om den. Det är avgaset som lev jävel när man starta bilen haha :P Äe, den är fin. Riktigt fin. Skull bara haft en ny grill.. 72:ans grill...


Hade tänkt vara chaufför på Oldsen ikväll men det blev för mycke. Jag flydde hem. Eller flydde, jag körde hem till hemmets trygga vrå. Så kan det bli ibland, men det är väl bättre det känn jag.

Föresten måste jag säga att jag luktar gott. Jag luktar jättegott! Känner det hela tiden när jag sitt här och slappar :P

Va på Maxi idag och skull försöka hitta en present åt pappa som fyll år på sönda. Hur lätt är det att köpa nått till någon som har allt? Sen har jag inte direkt ekonomin till att köpa en ny traktor eller så...
Jag va inne där i över en timme. Blev att kolla massa bebis grejor också. Nu när Linda fått en liten finns det ju massor med saker att köpa! Blev en sak iallafall, men som hon får använda om nått år :P Ska nog få se lilla Cornelia imorrn :)

Och ja, tillslut fann jag nått åt pappa också. Och en film till mig själv. "Min store tjocke far". Den utspelar sig iaf 1959 i Sverige så det kan inte bli fel haha :P

Ska nog slå igång den snart. Får väl se om det blir Böösk imorrn. Adjö!


Min kusin körd sin Stingray i Fällfors förra helgen :)

Ps

Angående bilen i förra inlägget, nu vet jag vad det är. Dodge Nitro. Undra vad man gjorde igentligen innan Google fanns? :O

http://www.teknikensvarld.se/provkorningar/dodge/nitro/index.xml


Mörka själar

Hade precis tänkt lägga mig i sängen när Robin ringde och ville att ja skull komma åt stan. Tänkte först tacka nej men sen börja jag tänka på det att varför ska jag INTE fara? Nu när jag har tid och råd. Så jag for. Vi åkte mest runt stan och kollade på mörka själar som varit på Trästocks. Nu kommer dom fram ur gränderna dom står och röker i hehehee...

Nej, jag har absolut inga fördomar ;) Men man kan ju inte älska alla, finns nog många som hatar det jag gillar :P

Fyfan vilken bra sommar hittils. Jag har bara tänkt på mig själv och gjort roliga saker som jag velat. Aldrig gjort några tråkiga måsten eller avböjt att göra nått extremt jättekul. Bästa sommaren på lääääng :) Jag och Robin har pratat om hur extremt kul vi hade igår. Haha borde försöka göra en sån kväll igen :P

Men nu däremot blir det sängen strax. Får väl se om det blir rockabilly i Byske till helgen.
Nattinatt :)




Det finns en Jocke bakom Jens också :P




När ja vakna stod den här på parkeringen på framsidan av huset. Wtf? Va är de för bil?
Tror de stod Nitro på bagageluckan. Den va rätt fläskig iaf :P

Awesome

Hela dagen/kvällen/natten igår va kanon. Vi käka suring på dagen, körde "Med andra ord" sen blev det kubb. Vi prata om tusen saker, mest mens och p-piller haha :P

Sen åkte vi 140 hela kvällen/natten och busade, drack öl och tjafsade med kineser. Croner va och döda en bil, vi prata med norskar, tankade, åt mat och hade bara allmänt kul. Lätt en av dom bästa kvällarna i sommar!

Idag fick jag min hillbilly tröja. Den ser inte ut som på hemsidan.. Hatar när dom gör så, är inte första gången.
Ska ta kort sen och visa.

Äe nu blir det sängen snart, adjö!




Yo yo

Lungt idag. Ha mest slappat. Gjort middag. Sen körde jag ett gäng kacklande och skönsjungade damer åt Byske som skull ut på Lanternan. Hem och slappa i några timmar till sen hämta jag ett gäng vid halv 2.

Tjänat lite pjårning och det är ju aldrig fel! Sen bjöd Maria på grillat också innan jag for hem :)
Höll även på att köra på Hasse som är mitt ut på vägen och jagar råttor. Satan va den katten käkat råttor i sommar! Har tar nästan en varje dag känns det som :P Sen ligg han inne och jäs då han är mätt.

Ja dom är söta dom små filurerna. Gammkatten stod här nere igår och jama men han visste nog inte själv va han ville. Tror han börjar bli senil :P

Äe försöka sova nu, surströmming till frukost imåran ;)


Åååh allt ser så gott ut i godisaffärn från Pippi filmerna :D

Vad tror ni?

Har jag nån chans att vinna den där sko tävlingen på Nelly.com? :)



Hade tänkt ladda upp en "fin" bild på mig själv och sätta dit men orkade inte va så engagerad :P

Jag blir störd

Haha jag tror att ja har tre ämnen på bloggen: jag hatar & allmänt & jag blir störd :P IALLAFALL så, jag blir störd på allt "rockabillyfolk" som dricker pistonhead bara för att burken ser ut som den gör. Nu menar jag inte att det är nått fel med det, men jag har drucke ölen själv och tycker inte att den är så speciell.. Men smaken är som baken :)

Sen kom ja att tänka på en sak som hände för flera år sen.
Det va medans man hade Lunarstorm, eller ja hade och hade för jag har min fortfarande men är då inte inne lika ofta på den, sen ska ju skiten läggas ner snart så :P

Men på ett tag på Lunar så hette jag buick__ sen bytte jag namn till Endast_Volvo. Då minns jag att de va nån som kommentera att jag inte kunde va nån typ av raggare för att jag tyckte om Volvo.

Då skrev jag tillbaka och undrade vafan ett namn på Lunar hade med det man känner närmast i hjärtat? Varför kan man inte va en raggare/rockabilly/rocker bara för att man råka heta nånting med Volvo på Lunar?

Va spelar det för roll vilket namn man ha på lunar, eller vilken musik man lyssnar på, eller vilka kläder man bär? Räknas inte det som man bär inombords? Kärleken till 50 talet, musiken och bilarna? Visst, jag älskar alla de tre ting, men samtidigt lyssnar jag på Lady Gaga och annan ny musik. Så jag kanske inte räknas till rocker för det? Jag kanske måste helt konvertera om och ha alla möbler/kläder/skor/bilar osv i samma stuk?

Bullshit.
Det som räknas är det som man har i hjärtat, vissa vill leva ut det mer än andra.
Så är det då för mig, och om nån annan inte håller med så säg det då!


Nöjd

Jag är rätt nöjd med mitt liv just nu. Jag tänker bara på mig själv numera, lägger mina pengar på sånt som bara har med mig att göra. Vill jag fara nånstans, då far jag dit. Vill jag köpa nått, då köper jag det. Är rätt skönt att bara tänka på sig själv ibland också.

Just nu vill jag bara köpa ett par boots, men det får vänta. Har hittat några bra sidor iaf.
Undra varför man fortsätter röka trots att det står stort RÖKNING DÖDAR. Hur dum är man?


Aja skulle inte tacka nej till karln i videon till White Trash Beautiful iaf :)


Jag hatar brats

Ja de gör jag. Jävla äckel folk med sina rosa piké tröjor och batman skor. Det värsta är att det börja komma brats hit upp också. Nu är jag inte ute så ofta längre, men stötte på några i vintras. Usch.

Oj va dåligt ja skulle må om jag råka hamna på ett ställe fullt med brats som bara drack champagne och lyssnar på Dolce Joe. Men det skulle va kul att fara ner med mina vänner och visa hur man festar på riktigt. Jävla apor. Fräs!

DÖD ÅT BRATSEN!

Jajojojojooo

Idag har ja fått mycke gjort, även om ja sov ganska länge. Eller mycke och mycke, åt en sockerkaksbit till frukost, sen hjälpte brorsan mig att klista fast Caltex dekaler på bilen, sen ha ja stöka undan lite och starta en tvättmaskin.

Är så skönt att kunna hänga ut sängkläder sen är dom torra fort igen. Fast då tror väl folk att ja aldrig byter sängkläder istället hähä :)

Nu blir det middag!

För övrigt

Så beställde jag hem en ny tröja idag. Kommer passa bra ihop me kauboj hatten hähä ;)



Dock blir det ingen semester till veckan. Gick aninges mycke pengar i helgen, sen tröjan där, och Caltex dekalerna blev inte heller så billiga. Sen måste bilen tankas så då får man prioritera. Men jag är glad ändå, fick ut massor av den här helgen :)

Awesome

Ja, Boden va awesome! Jag och Bella lyckades hitta till Western Farm efter några om och men och några rundor i rondellen. Vi va lite oroliga över vars vi skull sätta upp vårat fina tält för de va fullt på campingen, men när vi kom till parkeringen så hitta vi en perfekt liten plätt att sätta upp tältet på mellan två husbilar :)

Jättetrevligt folk, vi blev polare med en tjej som flyttat till Burträsk och hennes jobbarkompis, dom va skittrevliga så nu har vi bytt nummer och ska dra ihop en fest nåndag. Vi satt på parkeringen och tog det lungt bra länge.

Det som sög va att man inte visste när dom skull spela, så det blev bara Eva en snabbis men vi såg ganska mycke Boppers. Va och shoppa varsin cowboy hatt också :D Fast min är väldigt liten kände jag idag, men så va det inte igår haha :P

Nämen de va skittrevligt, det gör vi om nästa år men då har vi husvagn me oss iställe :)

Va tvungen att fara upp till Fällfors idag för att hämta traktorn. Eller jag körde hem bilen, pappa tog traktorn och tur var nog det för att han hade tappat betesputsen på väg hem! Galet :P


Flänn flänn

Surfade in på aftonbladet ikväll och hitta den här artikeln http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article7474251.ab om kaptenen på Cornelia Marie i serien Dödlig Fångst, att hans bortgång drar tittarsiffror.

Där satt jag som ett frågetecken. Va? Jag har totalt missat att han avled i Februari i år. Jag har själv följt serien rätt flitigt ett tag, ja ungefär fram till Februari, sen slutade jag se på Discovery av olika skäl.
Att läsa om hans bortgång gjorde mig lessen. Det blir ju så ibland när man nöter vissa serier, kommer ihåg personer, så känns det nästan som att man känner dom. Nä okej, kanske inte riktigt så, men ni fattar.

Jag hittade avsnittet som sändes i tisdags på Youtube och såg alla delar utom del 5 som inte fanns. Lägger upp sista delen, som trots dödsbudet va väldigt fint klippt.

Vila i frid kapten Phil Harris.

Johnny Cash - Redemption Day


Idag är ingen vanlig dag

Nepp för idag har nämligen den första av mina närmsta kompisar fött en liten flicka :) Så grattis till Linda och Krille! Har gått och vänta på att få ett besked hela dagen eftersom vattnet gick för hon igår.

Ska bli kul att se den lilla krabaten :)


Svett och bildbomb

Just nu sitt ja å svettas fast i stolen, så ja måst nog vänta tills mamma eller pappa börjar sakna mig så då kanske nån kom och bänd loss mig. Och med tanke på att de kan ta iallafall minst 2 veckor innan dom ringer, så får ja kanske sitta här ett tag ;) Så tänkte ge en bildbomb, varsego!




Ja had tråkigt en dag, klippte gräset, tvätta klipparn å hade kameran i fickan :P










På besiktningen me caben idag


Ja å Bellsan va på roadtrip till Jävre i lördas :)




Nu orka ja int mer, natti!

Im lovin it

Såhär på sommarn älskar jag att ha saker att göra. Jag är verkligen inte den som gillar att steka i solstoln och jag gör tappra försök varje sommar att göra de men näe, fyfan va tråkigt.

Så idag efter att jag vakna upp ur min koma så gick jag upp och fika. Då fick ja veta att brorsan skull iväg och besikta caben ändå, så de va bara kasta på sig nå brallor och fara. Tyvärr fick den 3 2:or men han får ju köra en månad iallafall, och det kan ju vara guld värt när man renoverat och haft sig i 1,5 år.

Sen fick vi ta pauser när vi skull hem för bromsbeläggen låg på hela tiden (en av 2orna) så skivorna blev JÄTTEvarma. Tog tid att få sig hem :P Jag har bränt mig på höger arm eftersom jag sutte me den ut genom rutan. Eller rutan, va blir det när man kör nercabbat? Aja..

For förbi kusin Anna i frostkåge å sa HEEJ. Sen hem och käka. Sen larva ja traktorn till Fällfors och de va INTE kul.. För vissa gupp hinn man int se å HEJBARA jag lätta ur stoln flera gånger. Trodde ja skull tappa betesputsen ibland haha! Pappa hade sett spår efter mig på vägen, där ja tappat gräs :P

Sen hem sen ha ja tage de lungt.

Sen blir de massor att göra i veckan. Ska hinna på beachen, sen ev stugan i Finnträsk, klippa gräset, dragracing på freda, Boden på lörda och om det blir så att vi kör själv jag och Bella så har ja tänkt planera in ett stopp i Hortlax, ett i Lule hos Linda som förmodligen får sin bebis inom ett dygn :) Och på ett cafe i Boden.

Älskar att ha tusen saker att göra! Får lägga in tusen bilder sen!

Jupp jupp

Först skulle ja inte på festivalen, sen skulle ja dit, sen skulle ja inte dit, sen for jag dit :P Lite mycke velande men det löste sig ändå. Etype va bra, synd att mina vänner inte va lika taggade som mig att se han :P
Jag höll mig städad och bra så jag är nöjd.

Igår tvärfor jag och Bella till Jävre och gick in på turistinforations stället där det står en Anglia på övervåningen. Det är ett sånt där ställe man glott på varje gång man åkt till Pite men aldrig gått in på så nu gjorde vi de! Och de va fränt, massa gamla roliga grunkor.

Får väl se vad som händer i veckan, blir nog rätt lungt. Ingen bes av caben, fanns ingen tid på månda och sen blir brorsan i Fällfors hela veckan. Han är ju banchef på dragracingen så han har väl lite att fixa.

Nu borde det flesta folket komme hem från Power Meet, får väl göra en uppdatering sen :)

Jag har en åsikt

Ja tänka sig. Å den åsikten handlar väl om att fyfan va tråkigt de måst va att växa upp i en lägenhet.
Ja satt ute nyss och rökte och kom att tänka på vilka möjligheter man haft som är uppväxt på en stoor gård. Ja kan väl säga som så att man blir anfådd om man ska gå runt hela haha, den är stor även om man int är på alla ytor längre.

Nu menar ja inte att de är nå fel me att växa upp i lägenhet, men oj va jag är glad att ja fick växa upp där ja gjorde. Göra kojor överallt, både i fuse å i träd. Eller ja, under träd ska ja väl säga :P
Att kunna spara tusen onödiga grunkor i fuse utan att de tar nån plats direkt.

Jag minns när ja va liten så va ja under fuse och kröp, där ska de finnas ett par "tomte skor", å vem vet vem som la dit dom. Om ja vågar nån dag (fågel fobi) så ska jag kolla om dom finns kvar. Vore ganska kul ändå :)

Och även om ja är uppvuxen just brevid efyran så är ja glad. Det kan faktiskt vara tyst som döden här ibland även om man inte tror det. Det var så nyss, men jag är ändå så "skadad" av att bo här så jag märker ändå inget ändå. Kan lätt sova i en hängmatta utan att störas.

Just nu sitt ja och ät en Sundborn glass, som vi ofta köpte från glassbilen när vi va små så det känns verkligen nostalgiskt just nu.

Nu taggar vi E-typen i skell imorrn :)

Nu gick de int bädda in E-types musikvideo till True Beliver som är inspelad i Skellefte men ni få väl kika på den på den här länken! :) http://www.youtube.com/watch?v=4B6QifTAbSw

Ändrade planer

Fick mitt lönebesked idag och kan ju inte klaga på vad jag tjänat på 6 dagar. Får lön den 15:e så har väl halvt bestämt mig för att fara på festivalen imorrn ändå. Har ändå lagt undan pengar till nästa helg då det blir Boden. Så när ja vet att det rullar in lite på kontot kan man kanske fara.

Skulle vara kul att se E-type igen. Va flera år sen jag såg han men jag vet att det är ett jävla tryck när han kör igång :P Och kul att fara på festivalen igen, va många år sen ja va dit. Men har inte besämt mig helt hundra än, men det lutar väl åt det :)

Sen fick jag telefonsamtal från Malåbor ikväll. Dom har inte glömt mig :) Gullungar!

På måndag ska jag nog följa brorsan och besikta BMW caben. Jag sa de åt han idag att jag tyckte att han borde besikta nu även om han inte fått dit lister och sånt, den är ju ändå körbar. Så han skulle se om de fanns nån tid på månda :)


Bonden hade redan fru

Jag såg min bonde i tidningen igår. Markus. Vi har umgåtts och hade det trevligt för några år sen, en flört ska man väl kunna kalla de. Har ingen aning om varför det dog ut men men.

Då jag såg han i tidningen tänkte jag ÅÅH MIN BONDE! Men då hade han fru :P Fan :P
Men om man mister en står det tusen åter iaf :)


Nu sitter ja och lyssnar på musik och försöker andas en stund. Har tänkt åt stan vid 14 sen jobb kl 15. Blir pizza till middag och kl 00 är det SEMESTER! Kommer bli gode skönt efter helvetes kvällen igår.
I helgen blir det lugna puckar. Orkar inte fara på festivalen, lägger hellre mina pengar på annat, typ BODEN NÄSTA HELG WIHOOO!

Boppers, Eva Eastwood och Refreshments. De kom att bli grejor.
Idag har brorsan hjälpt mig ställa in tändningen så nu går den inte lika skakigt på tomgången hähä :) Vilken tur att jag har just han som min bror :)

Nä slöa en stund sen göra sig klar för jobb. Adjö!

Tänka sig

att JAG ska få äran att vara brudtärna om två år :) Dessutom är jag brudtärna "nummer ett" eller hur man nu ska förklara :) Fast när jag googlar om det så verkar det innebära en massa ansvar, men det ska nog bli bra :) Har ju två år kvar att oroa mig ;)

Sen får jag äran att anordna möhippa också, den kommer bli kanon!
Och så ska jag hålla ett tal. Så jag börjar slipa på det redan nu haha, har gått runt och funderat på det hela kvällen när jag jobbade.

Fast jag fick sluta fundera, jag blev flännfärdig :P Å det blir jag nu också när jag tänker på det! Haha!

Jag ska nog starta ett dokument på datorn med alla mina planer så jag inte hinner glömma bort dom :)

Jag har inte tid

Har inte tid att skriva, har ändå inte så mycke värt att säga. Ja jobbar, och jobbar jag inte då är jag ute och busar, badar om nätterna, spelar sällskapsspel, byter bildelar eller nått annat kul.

Måste verkligen städa, och TVÄTTA! Har inga rena kläder hähä.. Men får väl ta de åt helgen.

Så ja, jag har ingen tid att va här. Sen suger alla (eller nästan alla) som läser på att kommentera :)






Sommar och sol

Igår när jag vakna ur min koma skulle ja gå ut och byta expansionskärl på bilen men när jag kom ut så stod huven öppen, pappa och broder hade redan bytt. Haha fan service :P Sen va dom uti biln och rev halva inredningen för att tillslut hitta felet till varför jag inte hade nån tank eller tempmätare så nu funkar det, whopidooo! Sen byttes det fördelarlock och lite andra grejor.

Måste ha en ny termostat, ska köpa det på tisdag tror ja. Nu går den varm hela tiden, på gränsen till att koka och det är inte så skoj. Fan va b20n måste vara en evighetsmaskin! Eftersom tempen int ha funkat så har den väl förmodligen gått varm hur länge som helst utan att man vetat om det. Den går utan vatten och olja och går för varm haha :P Måste komma ihåg att fylla olja imorrn.

Sen på kvällen for jag till stan. Blev en sväng på Krysset med Elin sen for vi till Skatan och badade :) Det tog en stund att komma i men tillslut så blev det rätt behagligt :P Va mindre kul med alla mygg men men :P

Sen blev det stan och sitta i bilen på Max och glo på galna fåglar och hippies. Sen på väg hem ringde Maria och ville att jag skull komma förbi så det gjorde jag också :) Vi drog en ragg genom Ostvik, de va rätt dött :P

Så nu idag har jag itne gjort ett piss. Dö varmt ute, man svettas ju bort.
Jobb imorrn men går eftermiddag i veckan tjoho! :D

Usch

Igår var det 6 år sen mormor gick bort. Jag minns den kvällen.. Den va inte alls rolig även om det va väntat.

"Mormor var en sällsynt omtänksam människa som ägnade sitt liv åt omsorg om andra, såväl familjen som vänner och behövande i kyrkans verksamhet. Hon hade en stark tro som gav henne stöd i ett liv med många förluster, och en förmåga att glädjas över det lilla. Vi var många som älskade henne för hennes värme.

Mormor Karin lämnar ett stort tomrum efter sig, men vi kommer alltid att minnas henne där hon trivdes bäst: i stugan i Finnträsk, omgiven av familj och vänner, och självklart i färd med att grädda världens godaste pannkakor."

Saknar mormor och hennes plättar.
Hoppas du sover gott älskade lilla mormor ♥


Stugan


Mormor ♥

Finns inte på Youtube men på Spotify:

Kalle Moraeus - Om du fanns kvar


Ett sommarregn som faller döljer tårar på min kind
Den saknad som jag bär på är en obeskrivlig tyngd
Det känns som du kan se mig
Det känns som du finns kvar
Jag lyssnar till mitt hjärtas röst
Som bär på alla svar
Ett andetag
En sista dag

Utan vind i mina segel har jag kämpat
Utan tvivel har jag skapat allt jag har
För nånstans inom finns du alltid hos mig
Du skulle vara stolt om du fanns kvar


Höstlöven som faller torkar tårar på min kind
Den kärlek som du gav till mig är en obeskrivlig dygd
Det känns som du kan höra mig
Det känns som du förstår
Jag sjunger på den sång du sjöng
När jag går i dina spår
Ett ögonblick
En tid som gick

Utan vind i mina segel har jag kämpat
Utan tvivel har jag skapat allt jag har
För nånstans inom finns du alltid hos mig
Du skulle vara stolt om du fanns kvar


Dagar utav stillhet
Jag tog farväl av dig
Det sista leende du gav
Och du viskade till mig
Jag tror på dig
Jag tror på dig

Utan vind i mina segel har jag kämpat
Utan tvivel har jag skapat allt jag har
För nånstans inom finns du alltid hos mig
Du skulle vara stolt om du fanns kvar

Utan vind i mina segel har jag kämpat
Utan tvivel har jag skapat allt jag har
För nånstans inom finns du alltid hos mig
Du skulle vara stolt om du fanns kvar
Du skulle vara stolt om du fanns kvar

Jag borde sova

Men det gå som dåligt. Istället har jag raderat filmer på mobilen, såna där plågsamma minnen men nu är dom long gone! Fast dom finns säkert på externa ändå :P

Sen snubbla jag över filmen från midsommar förra året när vi spöa Robins 740. Haha jag har skrattat så tårarna rann! Usch mina fina fula muppiga vänner :) Det var tider det!


And I wonder if I ever cross your mind

Läser på fejjan att det åskar, så då gör det säkert det. Vågar inte titta ut. Är dö rädd för åska. Är jag utomhus börjar jag grina. Fast jag grina nyss också. Årets första åska är inte kul! Eller det har åskat tidigare, men det har jag missat. Jag borde sova, ska ju fan upp snart.

Blir dåligt om sömn inatt. Bäst att slå av datorn kanske. Hellre får tvn fara än dator och hårddisk!
Natti...

Ps. Nu hörde jag muller :(


And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.



RSS 2.0