Va beredd

Imorgon eller nån dag efter det så kommer det komma ett inlägg om min kärlek till James Dean. Det är ju 55 år sen han dog idag. Och näe jag har inte dåligt samvete för att jag glömde det NÄSTAN, för att jag har glömt det alla andra år :P Men orkar inte skriva nått nu.

Är bara synd att min James Dean dvd box är på vift. Är ju såklart mitt fel som slarvat bort den, men om nån från Malå skull finna den kan ni ju ringa.. För det är där jag minns att jag hade den sist.

Aja!



Vila i frid James Byron Dean.
En sak är säkert att citatet "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today" kommer tatueras på min kropp en vacker dag.


Dom små sakerna..

Har ni tänkt på att det finns små saker här i livet som bara gör att man vill skjuta sig i knäskålen?
Själv har jag två saker som är extremt små men ack så jobbiga.

Det första är när jag satt mig i datastolen och kommer på att jag inte slagit igång förstärkaren. Ingen förstärkare = inget ljud. Jag gör allt för att slippa ställa mig upp och slå på den. Letar grunkor som jag kan förlänga min arm med, saker jag kan kasta, tankeöverföring. Ibland skulle jag kunna ta katten jag har i knät och kasta mot den i hopp om att finna ON knappen. Näe skämt och sido, så långt skulle jag inte gå men jag gör verkligen allt jag kan för att slippa, upp till den gränsen då.


Det andra är att jag har en vana att lasta av allt på sängen som jag tar med mig på rummet. Visst tog jag in en byrå som skulle hjälpa mig att inte lägga sakerna på sängen men no shit sherlock, nog gör jag det ändå. Ibland känner jag bara för att ta i underlakanet och dra hela schabraket mot mig inklusive kudde och allt.

Varför inte bara ta som vana att slå igång förstärkaren när jag går in i rummet, eller lägga det jag har med mig på byrån. Näe det är verkligen långa ledningar.


Nån annan som känner igen sig och har liknande problem?
Dom är så små men är lika jobbiga som en bajskorv som inte går spola ner.


Shame on me...

Jag lyssnar på... JULMUSIK! Ja det är sant. Kan inte hjälpa det. Men nu kanske det dröjer nån månad innan bjällerklang kommer fram igen.

Få se vad jag har jag gjort idag.. Grävt dike... Sen..? Kommer inte ihåg. Kanske inte alls har gjort nått mer. Eller jo efter skolan for jag till stan, hämta upp Bella och vi tog en dejt på Nordanå museét och kikade på utställningen Framtidstro. Såg på en film att Skellefte va Sveriges, eller om det var norrlands mest bevarade 50 tals stad..

Då kan man ju börja fundera men det är faktiskt sant. Alla äckliga fula tegelhus är ju från 50talets era då Skellefte skulle byta ut sina gamla (otroligt fina) trähus och bli en modern industristad.. Suck.. Tänk om gamla stadshuset i trä hade funnes kvar..?

Aja sen om på Obs och köpte frukt till imorrn. Rejsa i rödljusen haahuahauha.

Sen har jag även öppnat en Slots, sitter och njuuuuter. Gött mos.
Nu ska jag snart packa för imorrn. Låter som om vi ska bort länge haha. Men kudde, korsord, mp3, kamera och.. frukt måste med iallafall.


Och vad sägs om Red Hot Festival i Lycksele till helgen? Tycker det låter som en bra idé!



Fan

Klockan är mycket och jag är oduschad. Det innebär att jag kommer bli pigg igen.
Känner för att spränga skallen med en smällare. GÖÖH


Meeeen å andra sidan vore det inte fel med Elvis i duschen heller! Då skulle nog mina äggstockar dansa hula hula :)

Yeehaw

Har sutte på jotobe och hitta tusen bra country låtar!
Skulle vilja/ska fara till staterna nån dag och uppleva den här country/redneck/hillbilly kulturen. Av nån anledning är jag faschinerad över den. Vet inte varför men så är det.

Tänkte ge lite tips på vad jag hittat.

Hank Williams Jr - A Country Boy Can Survive Ja det säger väl sig självt
Lee Ann Womack - I Love A Man With 18 Wheels Trucker låt
Jason Aldean - Big Green Tractor Smörig kärleks låt
Rhett Akins - Driving My Life Away Trucker låt
Rhett Akins - Kiss my country ass Hehe redneck låt
Rodney Atkins - Friends With Tractors Världens bästa traktor låt! Haha!
And they'll grow your groceries, haul a load
Pull you out and fix the road
They're good at slowing speeders down
When they pass through from out of town

I'll live out in the country happily ever after
I got everything I need 'cause I got friends with tractors
Yee haw

Gary Allan - Highway Junkie
Trucker låt
Randy Travis - My greatest fear Smörig ballad


Är inte klar än. När jag väl börjat så vill jag ha ALLT! Tänkte att jag skulle fixa lite ny musik nu inför när vi ska till Aitik om jag inte orka lyssna på snillen som spekulerar på väg dit och hem :P
Återkommer väl om jag hittar nått mer fränt. Som sagt, allt finns på youtube.


Hehe

Man skulle nästan kunna tro att jag betedde mig så här idag:


Men icket :D


En annan bra nyhet är att jag ska få köpa ett flak Slots imorrn av en kompis som va till Tyskland och Oktoberfest!! MUMMA!


Åååh Brolle

Jaa jag fick ju faktiskt träffa han idag! Väldans slump! Erling prata imorse om att det ringde en och ville ha två lyft gjort i sin stuga, flytta på badtunnor. Tänkte inte mer på det tills han sa att de va en Brolle som ringd.

Åhåhåååå börja jag säga, ååå Brolle osv. Men eftersom jag redan hade jobb hela dagen så skulle det säkert bli Koch som fick fara tänkte jag, för jag gjorde ett dike på ett annat ställe.

MENSI inte det! Jag fick följa med Erling efter lunchen :) :) Dock sluta det med att Erling lyfte för att det va verkligen superjättemupp knepigt att få sig in på gården hans. Träd, betonggrunkor, altaner och gud vet vad som va ivägen. Men är inte varje dag man åker traktor och har Brolle på gafflarna! :D

Hahahaaa :P Vi skaka hand två gånger, jag är nööööööjd :)



SJÄLVKLART bildbevis! :P

General Long

Jopp när jag kom på kiosken undrade Nicke om jag inte ville pröva generals nyaste. Det är som vanlig portion, fast dom är längre :P Är 24g som vanligt. Känns lite som att sitta och ha en räka under läppen, för det har man ju rätt ofta.


And I got news for you!
Brolle Jr va in och hyrde en film för en månad sen på kiosken som han har slarvart bort...
Hähä har blive lite Brolle kär sen jag faktiskt träffade han på kiosken för några månader sen. Såklart såg jag skitrisig ut. Men nu har jag iallafall ett ämne jag kan prata med han om jag skulle få chansen hehe..

Pappa berätta att det är han som har planerat ut marken till hans stuga i Gullsand. Det är ju lite kul. Inte för att han lär bry sig men :P

Nu måst jag ut i garaget. Nöff


Min egna film med bilder från Power Meet 07! :)
När vi va ner me långmercan och blev bogserade av polisen till biltema :P


Pronto!

Det kändes jävligt drygt att ta på sig byxor när jag glidit i långkalsonger hela kvällen men nöden har ingen lag, jag behöver snus PRONTO! Jag hoppas inte bilen strejkat av nån anledning, fast de tror jag inte för den är så bra och startar jämt! Annars tar jag traktorn :P


Fönsterlampa funkar bra när de ska fyllas glykol


Ett klistermärke som min lärare klistra på min ratt idag.. hehehe


Ååh trevliga minnen från Skogsägarna. Här rengör ja platsen där dom lossa.
Har tage fast en gammtimmerstock me gripen och de funkar lika bra som me skopa :)

Just ja, kiosken va de ju.. ADJÖ!

Buhu

Sitter på youtube och kollar flänn filmer


Alla har ju förmodligen sett den här om Christian the lion men det skiter jag i. Den är så fin. Återkommer kanske när jag slutat flänna!


Blöh

Nu har jag då fått i några liter glykol och med tanke på att jag hade typ noll glykol innan så kan det ju inte va sämre iaf. Det klarade -8 innan, ska kolla imorrn i garaget hur mycke den klara nu :)

Skönt att jag är trött nu. Blir nog lite fika sen sängen och jag har ju liiite sovmorgon imorrn. Behöver inte vara på tomten föränn halv 9. Great!

Visst är det förbannat att de inte finns en ficklampa eller platt mejsel i huset..? Blir ju galen av att springa runt och leta saker. Det är så med vårat garage att det mesta finns där, men ingen vet var. Skulle nog haft sig en rejäl genomgång.


Äe nu ska jag gå och se om jag måste kicka katta i röva en gång till, om han snott mina räkor...



Fisguiden

Prutten

Den vanliga, korta, ofarliga och lätt komiska varianten. Roar små barn. Blir pinsam i kyrkor och andra tysta lokaler. Döljs med lätt hostning.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Smygaren

Ofarlig. Tyst och luktfri. Inleds med magknip... Kan därför planeras och dras iväg omärkligt genom att man vrider lite på kroppen. En harkling döljer lätt eventuella ljudeffekter. Uppträder när man sitter ensam och ser på fotbollsextra eller bingolotto, har femton par rena kalsonger bredvid sig samt 3 meter till muggen, jämför med "stänkfjärten".

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lönnmördaren

Lömsk, tyst och dödlig. Varnar med magknip och förväxlas därför lätt med "smygaren" men överraskar sedan med sin dödliga lukt när det är för sent. Avslöjar dess bättre inte den skyldige. Dyker upp när man har gäster eller själv är gäst.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Äggmöken

Liknar "lönnmördaren" och "smygaren", är oväntat illaluktande och dessutom ljudlig så att ingen misstar sig på den skyldige. När man tror att man lugnt kan dra iväg sin fjärde "smygare" för kvällen så förvandlar den sig blixtsnabbt till en "äggmök". Kan ej döljas med hjälp av en hostning.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stänkfjärten

Överraskande och ytterst otrevlig. Kräver omedelbart toalettbesök och kalsongbyte men inträffar givetvis när toaletter är svåråtkomliga och när närmaste rena kalsong finns 10 mil bort. Pendeltåg, biosalonger, småbåtar m.fl är vanliga ställen där "stänkfjärten" helst förekommer. Har en otrevlig bieffekt att lukta länge.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alkolåset

Har sitt ursprung i mäktiga jäsningsprocesser. Långvarig och ljudlig. Känns av i god tid och varnar även med konstiga ljud. Kan därför lämpligen avsläppas utomhus eller på muggen om man föredrar spännande eko-effekter.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ärtsoppan

Tar aldrig slut. Påminner mest om tungt artilleri. Kommer sig av olämplig föda. Kan därför undvikas genom god planering. Medför annars inställda middagar och biobesök mm. Uppträder oväntat då vännerna bjudit på "något exotiskt från Turkiet" till middag.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Knallskottet

Rolig effekt vid nyårsfirande. Annars inte rolig. Oftast luktfri men desto ljudligare. Avslöjar direkt den skyldige med sitt skarpa ljud. Åtföljs av fnitter eller rena gapflabb. Dyker oväntat upp vid ansträngning, framåtböjningar mm, t.ex. när man skall hjälpa en vacker flicka med hennes bagage på Arlanda, eller stiga in i en taxi med Hanna Graf.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Brakskiten

Överraskar och är ljudlig som "knallskottet" men är mer utdragen. Låter helt enkelt otrevlig. Behöver inte lukta illa. Väcker i allmänhet kommentarer i stil med:
"För HELVETE! vad håller du på med!! Gå på muggen för FAN!"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Benvärmaren

En klassiker. Innehåller ofantliga mängder varm naturgas. Sprider sig långsamt nedåt. Kan vara skön att lägga av utomhus kalla dagar, annars obehaglig.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Slappröven

En märklig och lite ovanlig variant. Utdragen. Varierar i tonhöjd och karaktär genom att inleda med ett högt knatter och sedan avsluta med ett dovt fladdrande ljud. Avnjutes bäst i skogshuggarkojor en torsdagskväll.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oskulden

Utdragen som "slappröven" men gäll och vass. Inleds med ett ljust utdraget knatter och avslutas med ett pip.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Svidaren

En lurig rackare. Liknar "stänkfjärten" men är långsammare kan därför hejdas innan alltför stor skada skett. Kräver dock besök på muggen inom närmaste tiden för att inte ge upphov till babianarsle. Tar man inte "svidaren" på allvar kan man senare råka ut för en "stänkfjärt".

Skitjobbigt

Aaa idag har jag bara gjort skitjobbiga saker. Eller, inte hela dan. Jag och Sarah är i Ostvik och gör en grund för ett garage. Det är faktiskt kul att göra jobb på hemmaplan, så om många många år då kan jag åka förbi och tänka att den grunden har jag faktiskt gjort ;) hähä!

Men skitdagen började när jag va och tanka efter skolan. Ska hem och kör genom Kåge och när man svänger ut från Ica så gäller ju högerregeln där. Kommer i godan ro, bilarna stod ju och vänta MEN NÄE! DÅ SVÄNG DE UT EN SKITKÄRRING MITT FRAMFÖR NOSEN PÅ MIG!! Fick satan pallnita.

Jag trodde mitt huvud skulle sprängas, ja va så arg att jag inte fick fram ett enda ord.

Nåja jag for hem och andades. Har städat bilen, eller städat och städat, plockat ur lite tomma oljeflaskor. Satt i kupé värmarn, lyckats få ut en liter olja ur fatet som är jäävligt tomt, plockat ihop de sista knubben i traktorsläpen och tömt bilen på vatten.

Håller på att fylla på glykol men det går saaakta, tar lång tid att rinna undan.

Sen blev middan jättesen, skulle göra en räksallad och tinade räkor i ett durkslag. Brukar igentligen inte ha några problem me att katterna äter det som tinas men NO FAN SITT KATTJÄVELN OCH ÄT UR MINA RÄKOR NÄR JA KOM IN!!

Då kicka ja han i röven. Haha ja, de gjorde jag. De kändes bra, hoppas bara ja int ha kattbajs på socken.

Men salladen va go iaf, blir nog att göra en till ikväll som jag kan ha imorrn.
Äe nu ska jag göra klart bilrackarn, har kuta runt hela gården och leta en jävla ficklampa utan resultat. Fick tillslut slita me mig min fönsterlampa ut..

Sen måste jag göra det jobbigaste av allt: duscha. Blää!

Haha

Race in a jap car is like the Special Olympics..... even if you win, you're still retarded

Fäss

Pappa kom idag och undra om jag ville hjälpa han att stapla knubb. Igentligen inte för det suger röv och är tråkigt men klart jag ställer upp. Käntes inte som det roligaste som finns att göra på en lörda :P Men nu kommer vi inte frysa ihjäl i vinter iallafall, även om det blir den kallaste vintern på 1000 år!


Har fått uppgifter om 3 tidigare ägare på bilen. Visar sig att det gått i Johanneshov brevid Sthlm mellan 1999 - 2001. Där ser man! Har skickat ett sms till den ägaren, får väl se om man får svar.

Ikväll blir det nog att ta det piano faktiskt. Rätt skönt :)




Höh jag tycker den här videon är lite rolig. Fan sur apa! "Hora! Ingen burka, ingen mat!"


Hardcore

Igår tog min praktik slut, de suger. Råka klyva en stock på mitten me gafflarna. Måste sitta lite krokigt för att se hur jag tiltat gaffeln och beslöt mig en gång för att inte göra det och då klöv jag stocken haha. Ropade till Greger och sa vad jag gjort. Då sa han att jag skulle köra upp med stocken till Flodin och berätta vad jag gjort haha :P

Riktigt trevligt och bra ställe, är dö nöjd med mina två veckor!


Sen igår kväll va jag halv slö. Blev tacos till midda. Eller ska väl kanske säga smältost me tacos haha ;)

Vid 9 kom Robin och plocka upp mig. Vi fundera i hundra år va vi skulle göra sen for vi till Pite iallafall. Hälsade på min kusin och kusinbarn. Vi hade bara tänkt vara där en stund men det blev lite längre så vi blev som förslöade. Kollade utelivet i Pite, de va typ dött. Några enstaka fulla fjortisar.

Innan vi skulle hem så for vi och körde 5 varv i Pites nyaste rondell, som fick asfalt igår, eller förrgår :P
Sen bar det av hemåt, va skönt att komma hem och sova!

Idag vet jag inte vad som sker. Är sugen på att banka bajsen ur 34 gåshästar.
Adjö!


Du vet att du är en äkta norrlänning när:

Är ju rätt sant, iallafall för min del dom som är markerade med fet stil :P


Du vet att du är en äkta norrlänning när:

1. du tycker det är trafikstockning för att 10 bilar väntar på att få köra om en traktor på E10:an

2. "semester" innebär att fara till Piteå Havsbad på sommaren


3. du mäter avstånd i timmar

4. känner flera stycken som har kört på en ren

5. du naken kan växla mellan ett hett rum och isande kyla utan att blinka

6. du ser folk ha på sig jaktkläder vid social evenemang

7. du installerar säkerhetslarm i ditt hus och tar det som extra tillval till bilen men lämnar båda olåsta

8. du kör 100 km/t i en halvmeter djup snö och snöstorm utan att så ens som blinka

9. minst en av dina grannar bränner sprit hemma och alla vet om det, t.o.m polisen... för det är hans bror

10. du har startkablar i bilen och din fru vet hur hon ska använda dem

11. din idé om en stor fest är en med massor av billigt öl, hembränd sprit som smakar kol och några kompisar som du gått i högstadiet med

12. du tycker sexy lingerie är en silkespyjamas från Coop Forum

13. renar är bara en del av sceneriet

14. du eller någon du känner har en 4WD pick up

15. du tycker en EPA-traktor är ett suveränt färdmedel för din son, mellan moppe- och körkortsåldern

16. du vet vad en person menar när de formar läpparna till ett O och suger in luft

17. att "klä upp sig" innebär att stoppa in fleeceskjortan i dina jeans och sätta på sig ett par rena skoterkängor

18. du uppskattar kulinarisk mat såsom märg

19. du träffar en ny person är din första fråga vem som är dennes föräldrar/syskon

20. du är stolt över ditt urspung

21. du kan namnge alla som du tog examen med

22. du vet vad 4H är

23. du faktiskt har åkt 20 mil t/r för en fest

24. du i din ungdom "brände däck"

25. du sa "K"-ordet och dina föräldrar hade fått kännedom om det inom en timme

26. du har varit på renmärkning

27. skolorna inte stänger för att det snöar

28. du i dina yngre dagar inte kunde köpa cigaretter i affären för expediterna visste exakt vem du var och din riktiga ålder

29. det är status att vara tillsammans med någon från en annan kommun

30. du i princip inte har något val än att vara "buksvåger/svägerska" med någon du mer eller mindre känner

31. du tycker att män som har rosa tröjor är gay

32. du tycker att folk i storstan klär sig lustigt för att två år senare "trendigt" ha liknande kläder

33. du skryter för dina vänner om dina nya däck

34. du, i din ungdom, visste exakt till vilket uteställe dina vänner skulle en lördagskväll...det fanns bara ett

35. till och med fula tjejer är med i skönhetstävlingar

36. du tar en promenad för att motionera och 5 personer stannar för att fråga om du ska ha skjuts

37. helgspänning innebär att åka till IKEA

38. din lärare förväxlade dig med ditt syskon...eller din moder/fader

39. "gula sidorna" består av 4 sidor

40. du inte blinkar för att svänga eftersom alla vet vart du ska i alla fall

41. du ringer till fel person men blir hänvisad till rätt nummer

42. halva kommunen håller andan när ett företag hotar lämna orten

43. du skrattar för fullt när du läser detta för du vet att det är sant och sen vidarebefordrar du det till alla i din adressbok... vilket faktiskt är halva stan.

:)


Best friends:
They know how stupid
you are and
still choose to be seen
with you in public.




Många år sen :)

....

en bild på ..

dig själv
dig själv för länge sen
dig själv och någon du älskar
någon du tycker om
ditt förnamn
någon/något du saknar
något du vill göra
något du längtar till
din abv
dig själv skrattande
någon du vill ska vara hos dig jusst nu
något du vill ha
din mobil
en tid du saknar
en låt som betyder mycket för dig


Eddie Meduza kvällen 2009

Hehu

Kom just på att jag inte borstat håret sen i fredags. Dreads here we come!

Ska bara ta en power nap

som sluta me att jag sov två timmar. Great! Men å andra sidan är det ju helg imorrn klockan 3 :)
Har kört traktor heeela dan idag eftersom en ordinarie traktorförare körde truck idag åt justerverket. Ha vare och böka på med omöjliga stockar, sen skicka Jonas mig att hämta ett lass bland en massa dynga.

Höll även på att fara på skalle. Hämtade en full grip och skulle köra till sågen och eftersom man måste köra med lasten så högt för att se, så ska man inte pallnita när man tappar stockar när man kör.. Men det är ju första reaktion att göra det.. Va gode spännande där ett tag!

Men annars har det gått bara bra.

Som sagt är jag så nöjd över min praktik för att jag fått göra så mycket olika saker. Köra paket, bingar, konstiga grunkor, timmer, städa i timmerfacken, köra spån osv. Mycket varierande :)

Blir väl dusch snart och sängen. Igår sov jag 22:30, det va skönt!


Trevligaste jag kört på Skogsägarna i Kåge :)


Hihi ser så lustigt ut när dom lasta spån, kan inte riktigt förklara men :P


Mitt första 5 staplade paket!! :)


"ute bland mossan, dyngan och löven" :P


Huga

Det blir sängen alldeles strax, det är säkert!

Man blir ju fan smal av att köra traktor, haha. Nämen jag har faktiskt träningsvärk i magen, inte för att jag är direkt aktiv men jag sitter och spänner mig hela dagarna i hytten. Allt är ju så nytt och spännande!

Spec idag då man bröt alla regler. Man ska aldrig bära sin last högt, och definitivt inte vrida midjan fullt åt nått håll, då är tipprisken stor, men när man kör timmer gör man båda sakerna, för det är det enda som funkar.

Nu är ju visserligen dom maskinerna större än dom på skolan och stabilare, men ändå. Men L150n kändes ändå mycket bättre än L120n, då gick det rätt bra. Sen åkte jag med Jonas i höglyften på morron, satan vilket as. Tar ju ett helt timmerlass från en bil i ett svep, om man vill iallafall.

Är jävligt nöjd med min praktik då jag fått variera mig så mycket.


Ikväll hade jag tänkt vara hemma och sova men då sa Elin att hon hade garderobsrensning så jag rejsa till stan och fick me nå klea! Perfekt när man är fattig student ;) Sen koppla jag in hennes trådlösa modem, fick ringa till mitt gamla jobb (Com hem supporten) och det kändes ovanligt :P Efter några om och men fick jag det att funka iaf :)

Skitsamma, nu blir det snabbkoll på datorn sen zzzooovaaaaa. Hatar förmiddagar!

Snyggt upplägg

Ska ju vara i Kåge resten av veckan på Skogsägarna och där kör ju pappa truck så jag frågade "Hur ska vi göra med lunchen imorrn, ska jag ta med mig matlåda eller vill du bjuda mig på resturangen?" ;)

Hähä han skull bjuda iallafall :P

Idag har jag sutte i traktorn och myst i regnet. Staplade för första gången 5 paket på varann, wohooo, jag är nöjd. Jag har alltid så problem att få ur gafflarna ur paketet, det fastnar överallt och har sig, sen blir jag livrädd så fort ett paket råkar svaja lite.

Nu tror jag inte att det skulle tippa, för jag har sett när Magnus staplar så gungar de rejält ibland.

Men de ska läres, annars går de ju aldrig. Men han skrev på mitt praktik papper idag att jag iaf hade utvecklats och det känner jag me, även om ja int är nå proffs ;)

Nu ska jag.. tvätta tror jag. Börjar va ont om klea nu!

<3



Blir tidigt ikväll.

Det bästa jag läst

Förövrigt så funderar jag fan på att flytta, det här går ju inte. Haha näe okej så hemskt är det kanske inte, men det är ju tråkigt att folk väljer att se ner på en för att jag har en annan åsikt. Folk börjar undra vad som händer med Sverige och det börjar jag med när ungarna inte får sjunga nationalsången i skolan längre..

Sen så, alla som röstar på moderaterna borde ju vara sex köpare, ni minns den där Sven Otto Littorin..? Näe, så är det ju såklart inte, men ni förstår var jag vill komma. Alla som röstat SD är inte rasister.



Hur som havet så klickade jag mig in på Katrin Zytomierskas blogg idag och där stod äntligen orden som jag väntat på, och hon är moderat ända ut i tårna. Jag har rent tänkt kopiera hennes ord så ni får läsa.
Äntligen nån som fattat!


SD

Jag tycker att det är bra att det gick som det gick för SD av två anledningar. Dels för att det är en väckarklocka och dels för att det så tydligt visar att media inte kan påverka allt. Och dels för att vi en gång för alla får det hela svart på vitt. Utläningar är inte så populära i Sverige. Anledningen till det vill jag inte spekulera i, men det är ganska uppenbart att det är så och det ska man kanske ta åt sig av? Det tycker jag i alla fall. Varför är det så? Hur kommer det sig att det finns så många människor som röstar mot invandrare? Svaret är ju superenkelt såklart. Det är fel i vårt system. Systemet är uppbyggt på ett sätt som gör att det det tas in många flyktingar (vilket är bra) (det tror jag de flesta håller med om), som hamnar fel (på grund av bidrag tror jag) och sen stannar i det här onda mönstret. Lär sig inte svenska, acklimatiserar sig inte i vårt samhälle, kanske blir bråkiga och kriminella... vad vet jag vad som sker med dem, men tydligen är det inget positivt eftersom så många inte tycker om dem. Men det är så. Det är ju fakta.

Nu är valet klart och SD ska in i Rikstagen. Vad händer då? Alla tar avstånd från dem. Är inte det så typiskt Sverige? Vi har en demokrati, men när alla sagt sitt så ska det inte gälla ändå?? Nu får man gilla läget. Folket har bestämt att SD ska vara med och bestämma och då ska de få vara det tycker jag. Jag tycker att det är omoget och oproffsigt av de andra partierna att vända dem ryggen. Gå ut ur sminket bara för att Åkesson kommer in, sluta fika om en Sverigedemokrat kommer in i fikarummet? Jag blir mörkrädd när jag lyssnar på våra politiker. Hela valvakan kändes det som om det var BigBrother på ett dagis. Och varför vad det ingen som ifrågasatte? Varför var det ingen som sa "Folket har röstat fram dem. Vi lever i en demokrati. Ska de då inte få vara med och bestämma? När folket vill det?"

Näe... Istället satt de där och snyftade om att det är så hemskt och förargerligt. Men va fan kom igen. Ta tag i saken istället. Sätt er ner och disskutera med Åkesson han verkar inte helt oresonlig. Det är de där supertragiska Mona och Lars som inte är det. Sitta där med armarna i kors och sura som små barnungar är vad de gör. Och att hon inte avgår??? Hur jävla många bevis behöver en människa för att förstå att hon inte är populär? Hos någon. Lite narcissistisk kanske?

Äe, jag tycker att det är bra det som hänt. För att det rör om. För att det visar hur läget faktiskt ligger till. Och för att det måste få politkerna att inse att de totalt misslyckas med sin politik. Nu gäller det för Alliansen. Nu har de fyra år på sig att bygga ett trevligare Sverige där folk inte röstar på ett främlingsfientligt parti.

Lycka till Alliansen! Jag håller tummarna.




Tänk om alla kunde tänka sådär istället?
http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=28711&beid=1465518

Nog om det här tjafset.

Idag har jag flyttat massor av paket, det gick väl halv bra. Nu ska jag mysa med mamma och pappa som gillar mig vad jag än röstat!

Röv skit

Idag har jag släppt politiken, eller nästan. Jag är glad att jag inte är en offentlig person, tänk om nån hade fått veta vad jag röstat, då hade jag nog blive lynchad.

Känns kul att höra hur korkade alla människor är som röstat SD. Lägg ner jävla apor, trodde det här va ett fritt land och att man fick rösta hur man ville? Funderar på att gå runt och kalla alla för idioter som rösta på soc eller vänstern kanske, alla andra verkar ju tycka att det är fritt fram att kalla oss idioter och rasister.

Jag läste nånstans att de va nån som skämdes över att vara svensk nu. Är det nånting jag skäms över så är det att det blir så här!

Har nån ens tänkt tanken på att man kanske röstade SD för att man håller med på alla punkter utom just den med invandringen. Är man rasist då också?

Ser att det börjar komma upp statusar på facebook som liknar "röstade du på SD kan du ta bort dig själv från min vänlista". Det är ju helt sjukt! Jag borde ta bort alla som inte röstade som mig.. För ni måste ju vara knäppa?
Trodde inte att en sån sak som hur man röstade ska ha sån jävla betydelse för vänskapen..?

Hör ni själv hur det låter..?
Det är då fan inte SD:s fel att det blev såhär, det är resten av svenska folket. Vad är det för jävla demokrati när resten av regeringen inte ens har tänkt samarbeta med SD?!

Nu är det som det är och varför inte arbeta tillsammans och göra det bästa av det? Näe då ska det flännas. Jävla Sverige!!

Nu skiter jag i det här och låter hysterin lägga sig så man slipp gå runt och va jävla förbannad hela tiden. Tur att jag inte är ensam som känner så här

Gäsp

Är uppe alldeles för sent, ska ju snart till grannhuse på köra traktor :P
Men nu slipp man väl allt val tjafs osv, å slipp va flännig.

Nu ska jag sova och nog me all jävla politik. Godnatt loverz

Käft

Sverigedemokraterna behövde aldrig granskas på sitt politiska innehåll, eller va fan nu Maud sa.. NÄE för att dom fick int!!!

Jag är då nöjd, jag fick som jag ville, de är en chansning som får visa sig sen om det blev bra eller inte

Fuck you shitface



Jo valet är mitt, men får ändå inte rösta på det parti jag vill. Nu kan ju ju köra upp fimpen i röven Jan Hellin. Kanske säger det här nåt, att SD kom in i riksdagen?

Gud för jävla bannat

Nu är ja så arg.

Jag ser valvakan. ALLA partier fullkomligt bara spy galla över att SD kommer att komma in nu. Alla pariter säger påstår (med andra ord) att man är en nazist/rasist om man röstat på dom..


HALLÅ?! Ringer det en klocka nånstans att TROTS alla jävla påhopp till svenska folket att man INTE ska rösta på dom, att då röstar man på hat osv, att gör man de så är man fan rasist, kanske att de inte har bitit på svenska folket? Dom är så jävla rädd att ett nytt parti ska komma in, och de kommer dom göra nu!

Va fan va de ja lästa idag i Expressen. Ny omröstning? Näe folket har röstat och LEV MED DET!!!

Förbannat, sluta säg att man är jävla främlingsfientlig!
Tror dom har misslyckats med att smutskasta SD ändå när 75% av min närmsta vänkrets röstar samma som mig.

De är ju helt sjuk. Varenda svensk medborgare har rätt till sin röst, och bara för att man röstar på ett parti som inte vill ha massinvandring, utan vänja om dom som är här och ta hand om dom, så är man fan inte rasist.

De sug att man läser i Expressen att man är fan rasist om man röstar på dom, för man rösta på hatet. Alla har rätt till sin åsikt, ingen ska bestämma över va ja tycker.

Lev me det för satan....

Val vakan

Jo jag kommer nog se val vakan för jag vill se om mitt parti tog sig in till riksdagen. JA jag röstade på Sverigedemokraterna och är knappast ensam om det. Folk får väl tycka vad dom vill. Jag vill se en förändring i riksdagen och eftersom alla partier ändå lovar guld och gröna skogar så fort det blir val så skitsamma.

Och jag skiter i om dom ha ett nazi förflutet, jag är ingen nazist. Jag vill bara ha kontroll över invandringen och hjälpa dom som kommer hit. Ger ju inget att vi tar in massa folk utan att kunna hjälpa dom. Läste idag i expressen att om man rösta på SD så rösta man på hat, och att rösta man på dom så röstar man bort en guldgruva, typ dom som jobbar inom älderomsorgen osv.

Vafan? Klart vi borde kunna ge invandrarna bättre jobb än att jobba i på ålderdomshem. Det kommer alltid finnas unga folk som jobbar med det så det är ingen fara.

Sluta flänna och va så jävla rädd över att ett nytt parti kommer in, vilket det verkar som. Ser på valvakan nu och TV4 visar hur alla distrikt har röstat och ja, det verkar som att dom kommer in.

Kommer bli kul med lite omrörning i grytan!

Föresten

Så fick ja åka schtoor Dodgen igår. När vi gick upp till parkeringen undra ja vilken bil Petra och Micke körde idag, och han sa att jag skulle kika och se om det fanns nån jag kände igen.. Jo, det fanns en :P



Även om mitt hjärta slår för 40-50tals bilar så finns de faktiskt nya bilar som är snygg. Nya pickisar är fan frän, skulle gärna ha en själv och jag tackar inte nej att åka Dodgen :P På den lilla sväng vi åkte så såg man blickarna överallt :P

Mycket fin bil :)

Nostalgi

Jo ikväll har jag sutte och kollat igenom gamla bilder och tänkta bjuda på några.


Här är mitt skolfoto från 1958


1985 ligger jag i soffan och prata me en kompis


1982


Igentligen är jag ganska nöjd me alla bilder förutom den sista som jag ska visa. Vet inte vad som hände, tror jag tänkte på nått jättekul och fick 48 dubbelhakor.. =/


1974

Rövf

Min bil skiftar verkligen färg hela tiden i olika ljus och olika kameror.










If you have to kill me use a tommy gun baby

Har suttit och letat bilder som passar till att göra om i paint för att visa när jag jagade duvor i fredags med traktorn men hittade ingen.

Dock hittade jag en som passar in på när Koch tyckte att man skulle fara och pimpla med kran armen :P
Går säkert bra!


Jajust

Så va den här helgen över. Har haft mycket trevligt. I fredags blev det bestämt att det blir fjällen över nyårs. Vilka kloka beslut man tar efter lite alkohol men det blir nog bra! Har aldrig vart där över nyårs så det blir nog grejor.

Igår blev det bio med Elin och Petra, vi såg I rymden finns inga känslor, haha vilken bra film :P
Sen åkte vi runt ett tag i Petras bil, då hittade jag mig en ny bra låt. Jag längtar till den dagen jag har råd att sätta in bättre ljud i bilen, har ju inte direkt nått att hurra över just nu :P

Kesha - Take it off

 

Blev en tidig kväll igår, sov väl drygt 12 timmar inatt :) Idag har jag vart och röstat så va de bortgjort iallafall.

Imorrn blir det sågen i Ostvik igen, men ons-fre blir det nog Kåge istället :)

 

På tal om bananer så bajsa jag frön idag, för jag åt en jätte fröig macka igår hehe.. Bra att veta!


¤%6yk+05ujt0j3we

DET SMASKADE SURT SA RÄVEN NÄR HAN SKET I VASKEN

Jodu, vakna nyss och hosta upp ena lungan, bra skit.


Pjuh

Ha vare en dryg dag.

Före lunch har jag:
Lastat några pallar på en lastbil
Petat strön på marken me gafflarna
Jagat duvor med traktorn
Letat döda fåglar att peta på med gafflarna
Tömt en binge

Sen har jag åkt runt runt runt mellan det där. Har vart problem typ överallt på stället idag så det har rent int funnes nått för mig att göra. Såg jag har åkt runt och glott.

Efter lunch har jag:

Gjort en fin hög av ett flislass som kom
Lyft bort en stor grunka
Jävlats med några paket.

Däremellan har jag stått still :( När jag kom från lunchen hade den börjat läka hydraulolja i midjan igen. Andra gången den här veckan och den va ändå på service igår. Måste vara nått galet. Fick då lämna över traktorn vid 3 till nån Swecon gubbe som kom.

Så inte har det blive mycke gjort idag, men så blir det ju ibland. Kommer vara några dagar i Kåge till veckan också :)

Ikväll är jag bjuden på både grillfest och spel kväll, dock på olika ställen, känns lite dåligt! Vet inte hur jag ska göra. Sen är jag ändå sugen på att vara hemma, huvudvärken har komme. Får se vad som sker.


Lastade den här bilen idag, den va trevlig att titta på :)



I wanna be a billionare

Fick besök av Sarah, Tina och Elin idag, just när kladdkakan blev klar :) Så vi såg Idol och så, åt kaka och skratta och prata :) En mycket trevlig kväll!

Nu vet jag inte va jag ska göra. Njuta av sista timmen jag är själv kanske, fast ögonen börjar va tunga.. Lyssnar på Mammas nya kille om kvällarna numera, haha fyfan va bra.

På tal om bra så är ju innehållsförteckningen på Portello glassen som kom i somras jävligt bra också om nån missat den :P

Svenska Innehåll: Vatten, socker, glukossirap, sockerkulör, E150d, citronsyra, stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, pektin), arom.

Norrländska Jox som ä i glass'n: Vatt'n, socker, nå sirapsjox, färgämnan, nå surt, murbruk, litt mer jox som gör att glass'n smaka gott.


Hähä :)

Fuck you

Idag har jag kört gamm skrutt L90n, utan lastarmsfjädring för en sån fanns inte så det skumpa på rätt bra. Har kört paket och pallar men sen tog jobbet slut.

Jag fick fara tidigare, for och serva klassen med kakor och vatten efter en olycka som hände idag men det viktiga var att föraren klara sig. Sen klara sig även maskinen, men de må då vara. Behöver inte gå in på mer känns det som.

Nu sitter jag här helt ensam. Kommer vara ensam hela kvällen, va många år sen jag va det sist!

Minnet är bra men kort

Tänk alla dom här misstagen som man gör om och om igen. Tex att man ska inte hälla i sig massa Oboy innan man ska sova för då kommer man nästan pissa ner sig innan man fått sig på toa på morron.
Eller i mitt fall, duscha sent på kvällen för då blir jag pigg.
Likförbannat gör man om dom hela tin!


Inatt hade jag en mupp natt. Det va längesen nu, men så var det dags igen. Jag vaknar men är ändå i nått slags sömn tillstånd. Får för mig att det är folk i mitt rum. Kan inte riktigt greppa att det inte är på riktigt. Vet inte riktigt hur jag ska förklara..

Iallafall så är det folk i mitt rum. Inatt sovde jag inte i nån tshirt så jag kommer ihåg hur jag nästan smög under täcket och nästan ner på golvet för att hämta en tröja. Man kan ju inte vara naken när det är folk i rummet! Så jag vaknade med min jobb munk tröja på mig haha, för jag lyckades somna om ändå.

Hatar när det händer, är så drygt, man är så trög :P

Mötte polisen i Kåge, wtf? Fast sen kom jag på att det har vart massa slagsmål och sönderslagna val affischer. Det va tillochmed me på tv, vafan ha dom inge vettigare att prata om? Sånt händer ju inför varje val.

Nu ska jag iaf duscha och lyssna på Mammas nya kille :)


Flames på traktorn heheheheee


To may toe

Nog va de troligt.

Nu far jag och tankar, funderar lite och så. Köra bil är bra för själen, typ..

Hähähähhuhuhuahahaaa

Ibland är de fruktansvärt kul att gå igenom gamla mappar med bilder hahahaahahahuhuuhäääää :)




Stina och jag




Bilen Lance som broder med vänner körd runt me i Australien


B korridoren :)


Bf1c


Finnträsk :)


Jocke och jag :)


Fällfors fest för mååånga år sen :P


BC och Rönne. Moppetider :)


Vi cykla till Kåge en natt..?


Blir bogserad på cykel av Jenka :P


Långhårig Croner :P


Power Meet 07


Hehe la skotern i ett krondike..


Midsommar :P


Xlt:n :)


Nyårs :)


LLL :P




Peji, Robin och Plogen. Småpluttar haha!


Vespa med Mia i fällfors :P


Hahahahahahaaaa de va när ja bodde i stan :P




Jag å Bellsan :)


Kalle :P


Kalle igen :P


:)

Vilka minnen :)

Typ

Om man orkar göra kladdkaka, då är man nog frisk att fara på praktik. Så resonerar jag idag så därför ska jag dit imorrn även om jag inte är helt 100 :)

Hälsa på klassen idag en stund, det va trevligt.

Nu blir det att invänta Idol då jag tror det är från Lule ikväll. Får väl se om det syns nån kändis.

Förövrigt måste jag säga att det var trevligt att gå på toa på Biltema i Lule när dom spela musik därinne :) Perfekt trevligt när man måste lägga en kabel!


Dopet av lilla Cornelia i Lule i lördas :)


Lillgrisen :D


Grillar med maskinklassen


Badtunna!


Läraren Erling :D


Spelkväll hos Peji :)





HAHA Jonas och Robin dansar på pentagon :P


Max Drive in sent på natten :)

Up up and away

Ska strax fara till havet och klassen men måste skriva upp texten på en av Vitaminwater flaskorna pappa köpte :P Inte för att jag vet om dom innehåller så mycke vitaminer, men ska dricka dom ändå :P

Texten på flaskan:

"äntligen hemma efter en trestegsraket: förfest, vip-kö, efterfest. pompom! fumlar med nycklarna. tar en pizzakvart å låsa upp. radiostyrning ut i köket. öppnar kylen. bländas av det skarpa ljuset (stänger fort). somnar med skorna på framför usel sitcom. det är ingen vacker syn. vi vet. för vi har alla varit där. även vi har blivit väckta av en trummande orch-armé innanför pannloben.. idén till den här drycken förddes just efter precis en sån morgon. den är begåvad med kalium och b-vitamin. släng i dig en flaska när du känner att det behövs. innehållet förvandlar inte orch-armén till skönsjungade alver.. men dämpar iallafall de värsta trumslagen (såvida du inte hånglade upp en lajvare kvällen innan)."

Hahaa :P

iufthwreo8fhowe

Idag är det lite bättre iaf, har lite mer ork. Ska fara ut och hälsa på klassen sen i Steninge där vi gjorde en husgrund :) Hälften av klassen hade praktik förra veckan och förrförra. Behöver lite frisk luft, sen är jag sugen på att köra bil :P
Imorrn ska jag hur som helst på praktiken.

Väntar på att pappa ska komma hem med nå super juice med tusen vitaminer! :)


Hähä

Det bästa med att vara förkyld är att man inte känner lukten av sina fisar ;)

Somebody kill me please

Va konstigt det kändes att vara hemma idag. Är ju som van att göra något om dagarna numera.
Men det lutar åt en hemmadag imorrn också. Nyss komme huvudvärken och allt känns bara grötigt. Febern är förmodligen klar.

Hungrig är jag också men har ingen ork att göra nåt. Känner ingen smak och lukt heller.
Aja nog om min förkylning, är ju inte precis ensam i världen om att ha en sån :P Men kan inte låta bli att poängtera att det SUGER!

På tal om bananer så nös katten i min fejja ikväll. De va inte kul, fyfan.
Han brukar prutta om man trycker han på magen hehe :P

Äe nu ska jag väl inta soffläge igen innan hjärnan sprängs. Bye bye

Brööööl

Idag har jag inte rört mig många meter.

I lördags blev det spel med trevligt folk hos Peji sen vidare till Pentagon där Sarah hade fest. Det blev en väldigt lyckad och bra kväll, tack allihopen!

Igår såg vi film på Badstigen och sen när jag for hem och skulle sova kom allt helvete. Feber, frysa, svettas, inte kunna sova, hosta och snuva.

Jag for till Skogsägarna imorse iallafall, börjar ju praktikten idag. Men Andreas undrade hur det stod till för jag såg nog inte fräsch ut nånstans :P Han tyckte jag skulle fara hem och det gjorde jag. Så jag har legat i sängen hela dagen, halvsovit. Därför har jag inte rört mig många meter idag :P

Mår lite bättre nu iallafall, det är ju bra.

Nu ska jag väl fortsätta se film och hoppas det är bättre imorrn. Har nyss upptäckt att jag fått Canal+ kanaler på mitt rum, de är ju bra skit :P

hihi

Sitter och pratar med världens sötaste på msn.. :)

Men de ja igentligen ville berätta va de om den här reklamen om Västerbottensost. Dom säger ju BuRträsk mejeri, men ja ha sutte och prata och prata me mig själv och kommer fram till att vi säger Buträsk ungefär. Ingen starkt R, kanske ett litet, om ens obefintligt.

Så här kul har jag på fredagskvällarna :P

Jag minns tiderna i Burträsk. Fest vilken dag i veckan som helst, de va goa tider :)

Let there be light

Yupp nu har jag bytt båda lamporna så nu behöver jag inte fumla i mörker längre. Bara för att kör jag med båda lamporna på och njuter lite hehe..

Ikväll har det varit lugna gatan. Har tvättat och så sen sovit en stund och bara tage de luuuuungt. Schönt då man vart ute och ränt hela sommaren varje helg.

Sitter och funderar på om de va Croners gamla buckel bjukk som va me en liten sväng på Idol ikväll..? Misstänkt likt men snutten va så kort så jag vet inte.

Aja dusch snart så slipper jag stressa med det imorrn.
Ajdö.

Fan

Tänk om man bara orkar byta glödlampor när dom går sönder. Nu gick den enda lampan som jag har just nu sönder, så nu måste jag byta två. Tänk om jag bytt den första första gången då hade ja kunnat förflytta den till lill lampan som just gick sönder och därmed slippa byta två lampor.

Nog talat om lampor, jag ska byta dom sen.

Idag blev det tidig dag! 10:23 va jag på väg till Kåge för att tanka. Gubben där hade redan fyllt igen hålet så vi lasta igentligen bara maskinerna och skoporna. Körde ena planerings skopa med en till planeringsskopa i den, och ihopsvetsade gafflar och grävmaskinsskopa i den. Great.

Va lite jobbigt att jobba hos gubben för att han skull hela tiden va och dirigera vad man skulle göra tex när man skulle gräva och lätt att förstå när han inte kan tecknen? Han stod mest bara och vifta.
Han ha vare vd för DHL, som mest för 300 lastbilar. Coolt.

Nu har jag iaf tvättat och städat. Nu ska jag försöka bränna en skiva, har tänkt göra det hela veckan men har aldrig blive av sen ska jag åt Böösk och hämta broder.

Adjö!


Stress stress

Borde verkligen lägga mig ungefär NU. Är dö trött om mårnarna, men å andra sidan går jag bara till ungefär 12 imorrn så det blir bra bananer.

Grävde av en vattenledning idag. Yihoo.. Men inte ens gubben som äger stugan visste att den gick där så det var inte mitt fel, va bara otur att jag just bytt av Jonas som också vart där och grävt just innan mig då :P Men men, det kunde lagas och imorrn blir det bara fylla igen.

Ikväll har jag vart på kalas hos världens bästa Sarah som fyller 20 idag, grattis!
Har även slagit in dop presenter till på lördag och fixat ett dop kort. Duschade och var klädd och färdigsminkad på 12 min idag, de va fan rekord!

Imorrn har jag tänkt trotsa och vara hemma och städa och tvätta och se program som jag missat under veckan. Allt behövs verkligen, eller kanske inte se programmen men..

Nu ska jag lägga upp en bild på Cornelias doppresenter så jag hoppas inte Linda läser det här, men det tror jag inte :P Är iallafall världens bästa presenter, enligt mig ;)


Två bodys från No Shame :)
Det ska börjas i tid!

Sen har Hasse fångat en jävla tofsvipa eller va dom nu het. Det är ju fan stora fåglar, typ lika stora som skater. Undrar hur kattrackaren lyckades släpa hem den. Han slaktade den under bron så nu ligger det massa äckliga delar kvar.

Det borde vara mitt ansvar att ta bort dom men när man har fågelfobi till tusen borde man faktiskt få slippa :P Kan gärna ta bort råttor, men inte fåglar. Och när jag skaffade han så va det ju tänkt att han skulle vara innekatt men när vi flytta hem så fick han såklart vara ute.


Här ligger han i soffan och jäser som vanligt


Nya fäglar och vinterdäck :)

Äe snart blir det sängen. Natti!

Aaaaaah

Gi de Henning!

Flyr förhoppningsvis söderöver snart, bara för en helg. Känns bra så.

Flänn flänn

Lökjävel.

Försten gjorde min lärare nått busigt idag. Vi for in på ett jättefint stugområde sen parkera han skopan rakt in i ett skjul. Hann verkligen inte fatta vad som hände hehe. Såklart skulle ju skjulet mejas ner men det sa han inte till mig. Bus Erling!

Finally

Idag har jag äntligen köpt mig en skinnjacka. Har jagat den i flera år och igentligen har jag ingen budget till den men vafan! Får väl leva lite snålt sen så det löser sig.

Jag och Bellsan har vart på vattengympa också. Så jävla skönt, känner redan nu träningsvärken komma krypandes. Nu är det färdigsupet. Ska ändra på mycke i mitt liv, ta tag i saker jag skjutit upp osv. Kommer nog bli bra det här! Jag och Bella va ändå rätt flitigt på vattengympa förr, synd bara att det ska va så snuskigt dyrt. Men nån gång kan man väl unna sig det.
Bellsan ♥ Jag har många bra vänner men absolut en bästa vän. Nu har vi känt varandra i 10 år och många år till lär det nog bli!

Nu känner jag sömnen komma. Ska göra en infiltration imorrn, yeey :P

Jag visste det.

Nu är jag så satans less. BLÄ!

Hähä

Har just bytt namn på det som står längst upp på va de nu heter :P webbläsare kanske? :P


I'm sorry, I just can't hear you over the sound of me being so awesome


:)

Wish I was a diesel locomotive

Huga, de gick så bra idag att gräva! Är nöjd och stolt över min insats. Sen hitta jag ett litet hål i grävarn där ja kunde stoppa mobilen och spela musik, då blev det genast ännu trevligare :)
Väntar bara på att höstförkylningen ska komma då alla runtomkring mig verkar vara sjuka.


Ikväll blir det lugna puckar men imorrn smäller det!
Boda Borg 13:30, sen blir det väl hem och fixa sig, fara till läraren, badtunna, grilla, öl,  fest, party, brak kalas, ja you name it! Kommer förmodligen bli en av de roligaste festerna i år.

Kameran ska vara redo och laddad hähähähhuuu :)
Usch, vill ha lörda NU! :D


Så här kul hade ja medans ja vänta på att Dennis skulle fara och tippa det ja lasta :P


Väntar på Dennis :)


Dennis fyller upp långskopan åt mig :P
Blev mycke Dennis här!


Hasse är halt idag. Hoppas det går över av sig själv!

Näe

De blev int alls nå Cannibal igår för vars Jenka tog vägen, de vette gudarna? Ringde åt han och smsade men han svara int. Gissar på att han drack öl, så tack för den, kul att du ville umgås.

Så jag och Bella sura ihop lite men sen for vi på söder och tanka och sen på Hemmakväll och köpte gotte. Vi köpte ingen dricka för att om man dricker vatten när man äter godis så jämnar det väl ut sig, eller hur? ;)
Hem till Bella igen och trycka ananas paj med vaniljvisp och sen såg vi Bernard och Bianca i Australien. Nostalgi på hög nivå! Sen tog vi hem andra go filmer och jag tog hem några jag vill se också, som jag förmodligen aldrig kommer att se men bara känner att jag måste ha :P

Kan ju komma nått tillfälle nångång som man ser dom senare.

Idag på skolan så hade vi Tysta Leken. Koch klara 6 minuter sen va han tvungen prata hahahaa :P Vi har haft riktigt skoj den här veckan :) Fick backa idag me L60 på världens knepigaste ställe, blev fan svettigt där ett tag.. Kört lite granulering och kört med en jävla padda som vägde 500kg. Hade lite problem ibland att hålla koll på den :P

Sen stötte jag på en civilsnut idag som körde Renualt? Wtf?
Han hade stoppa en bil under viadukten där jag bor och hade blåljus på. Tur att han då redan stoppat en bil, för han glodde bra och länge efter mig. Kan bero på att jag va utan bälte och att min regplåt fram int alls syns.

Aja i helgen är det iallafall klassfest, det kommer bli grejor det! :) Ska ta det piano är planen men mina planer brukar ha en tendens att spricka :S

Jojjojojojoo

Gick bättre att köra idag iaf, blev grävare halva dan å sen traktor. Nu börjar det lika nått därute iaf.
Har nyss duschat. Fy fan vilket skitgöra. Kallt å jävligt å sen fick ja schampo eller nå i käften, eller så va de nå smuts sen idag som rann ner. Om man int va så illa tvungen att duscha skull ja aldrig görne :P

Nog om mitt dusch hat, nu ska jag torka och göra mig klar för att fara till stan. Sminka mig så man ser ut som en människa tillochmed. Ska till Bellsan och sen kommer nog Jenka och då blir det Cannibal! The musical. Den filmen ger verkligen många bra minnen :) Jenka den jäveln flyttar ju utomlands snart så jag hoppas han kommer ikväll.
Nåväl, käft nu sen adjö.

All we hear is radio gagaaaaaa :)



Cannibal! The Musical är en splatter-musikal gjord i ett hejdlöst tempo och späckad med Parker/Stones mycket karakteristiska burleska humor. Filmen är en budgetproduktion gjord flera år innan duons genombrott med South Park och är otroligt nog (extremt löst) baserad på verkliga händelser runt den amerikanske kannibalen Alferd Packer. Utgiven av splatterfilmbolaget Troma Enterprise 1996.

 

Följ med den hurtige kannibalen Alfred Packer och en grupp intet ont anande guldgrävar pionjärer in i Colorados klippiga berg. Allt fluter på i godan ro till Packer blir hungrig? Med en till synes omättlig aptit börjar han kalasa på sina följeslagare medans han glatt sjunger sina förfäders gamla visor.

Missa inte denna fantastiska och faktiskt verklighetsbaserade (fritt tolkat) totalt vansinniga splatterrulle! Filmen försöker lösa den stora gåtan från 1874: Vem åt vem?

RSS 2.0