Som en bajskorv som inte går spola ner

Så har hela dagen känts. Vi har aldrig hunne ikapp riktigt även om det vart full rulle. Jag är less, ja vill inte stiga upp bög tidigt på morron, för jag sover alltid en stund (läs: flera timmar) varje kväll.

Visserligen får jag skylla mig själv som intar horisontellt läge men jag har ju numera lärt mig att sova i datastolen också och eftersom jag vet att jag kommer somna, ja då väljer jag hellre sängen. Får sån nackspärr av stolen. Vaknade en gång av att jag låg ihopkurad som en räka och hade huvet på armstödet.

Sen kan det ibland hända att även fast jag är riktig dö trött och slut så somnar jag inte. Därför kan det ibland vara bra att man försäkrat sig om att man sove nån timme på kvällen ;)


Annars då? Jo tack, det rullar på. Är bara less av alla småskador man får på jobbet. Skulle vara enklare att bryta en arm eller bryta ansiktet direkt. Och ja, det är skorna det är fel på! Hade mina vanliga Adidas idag, visst hade jag väl ont efter dom också men INTE samma som stålhätta. Vet inte hur jag ska lösa det då jag igentligen måste ha dom, men då kan jag inte jobba. Pest eller kolera?

Åt helgen då? Blir nog lungt, byta expansionskärl står överst på listan. Sen kanske jag ska va chaufför åt Arvidsjaur. Eller chaufför, ska hämta i Arvidsjaur. Fast det blir ju en slags chaufför det med :P

Näe nu ska jag gå och göra nummer 2 på dass. Adjö!

Hehe

Kan inte låta bli att skratta lite i smyg åt dom andra sommarjobbarna på sågen, dom som är under 18 och inte får sköta maskiner. Dom få gå runt och städa, alltså sopa och plocka upp klabb och stålband och annan skit som komme fram efter vintern. Jag är skrattar lite i smyg att jag slipper för jag har också provat på att göra det där och DET SUGER! Sen had man alltid otur och så fort man tog en paus efter att ha jobba ihjäl sig, DÅ kom chefen.

Han kom aldrig när man jobbade. Fick mycke skäll dom somrarna :P

Men nu är det inge kul om dagarna längre. Mina fötter håller verkligen att ta död på mig. Minsta lilla chans jag har att sitta så måste jag sitta. Imorrn ska jag fuska och ta mina egna Adidas och se om det blir skillnad.

Får väl leva med mitt dumma beslut om nått händer fötterna. Tycker mest man klämt fingrarna och haft sig än att göra sig illa om fötterna :P

Näe nu måst ja verkligen isäng. Har hört rykten om åska inatt, de sug röv. Godnatt :)


Mask


Ingen tycker om mig
Ingen vill ha mig
för att jag äter mask

långa och slibbiga
korta och klibbiga
ligger dom i en ask

ja biter av dom huvet
suger ur dom musten
kastar sen skalet bort

ingen tycker om mig
ingen vill ha mig
åhh, vad mask är gott!


Låg i hammocken i Fällfors igår och lyssna på när Lindas lillebror sprang runt och sjöng den där ungefär 218498464 gånger. De va kul :) Och midsommar va kul! Käntes kul att få umgås med Linda och hennes familj, de va allt för längesen jag gjorde det sist.

Sen kom jag ju på att det är sista gången jag ser Linda utan barn för nästa gång vi ses är det nog när vi ska upp och kika på lill*n :) Vet precis vad jag ska köpa i dop present!

Idag har jag legat i koma typ. Sen måst jag ut och tvätta bilen, ser inget i varken fram eller bakruta. Ställa in spolarmunstycket också. Sen städa och läsa tidningar som jag aldrig hinner. Går full förmiddagsvecka nu, jag hoppas bara att mina fötter ska må bättre med dom diverse saker ja köpt nu.

Nu ska ja hitta nå å äta. Adjö!

Jätteparty ikväll

Blev nu bestämt att ja styr Televerkarn åt Fällfors efter maten :) Det är som fan det där, vill ju va med en massa folk på midsommar men enklast blev faktiskt Fäll :P

Blir att fira att ja kom in på utbildningen, att Linda är beräknad att föda bebis om typ 9 dagar? Och att hennes mamma förlovat sig :) Och att det är sommar såklart! :D

Är expansionskärlet som är paj på bilskrället iallafall men det ska snart åtgärdas :)
Ska göra sallad nu, så vi ses. Trevlig midsommar!


YES JA JAJA JAAJAAAAA

Gick som en annan död fisk idag och hämta posten. På väg till postlådan fundera ja på att snart borde man ju få veta om man kom in på utbildningen eller inte...

Så bläddra ja igenom alla brev å där finns ett till mig å i det brevet så står det ATT JA BLIVE ANTAGEN TILL MASKINFÖRARUTBILDNINGEN JAG SÖKT! :D :D :D :D :D :D :D

Jag blev så glad att tårarna va nära. Fyfan va skönt de känns! Nu börjar livet verkligen lösa sig med utbildning, jobb osv. Kommun sa ju igår att det kanske finns chans till extrajobb då jag går utbildning.

LOVE LIFE!!!

Nu är det min tur :)

Stress stress STRESS

Idag har allt som kan jävlas, jävlats på jobbet. Orkar ju inte förklara vad jag gör, ingen kommer ändå förstå men ni kanske förstå att vi har en maskin som man knappa in längden på plasten som ska täcka paketet. Sen drar maskin ut plasten å klipper av den.

Den va trasig större delen av dagen så vi fick göra manuellt. Dra ut plasten själva och gissa hur lång den skulle va... Blev antingen för lite eller för mycke. Va inga snygga paket som kom ut från justerverket idag kan ja lova :P

Å ja som sagt, allt som kan jävlas har jävlats. Va jävla stressigt idag med paket som stod på kö.

När jag äntligen fick sluta idag, hade ändå lite längre lunch idag för de va sommarlunch som jobbe bjöd på, körde jag barfota till stan. Jag har rent så förbannat ont i fötterna! Har köpt Party Feet Ultra Slim idag. Jag vet att de används att dom som går i högklackat men de kan ju funka ändå. Värt att prova iaf.

VAD HÄNDER PÅ MIDSOMMAR?!
Funderar på Fällfors om inge annat händ :P

Föresten så ring kommun å vill att ja ska jobba hela tin. De är ju lite ironiskt att man sök jobb där och få som svar att dom ta int in folk utan utbildning, sen nu när man gått arbetslös ett jävla tag och hitta ett jobb, ja då ring dom varje vecka och vill att man ska jobba! Ska man gråta eller skratta? :)


God damn

Jag är så fruktansvärt nöjd, på en massa saker utom en sak, eller två kanske. Kan väl dra dom bra först :P
- Jobbet är kul och omväxlande
- Gubbarna är trevliga. Jag är den enda på just det stället med en punani häähä
- Gubbarna vill att jag ska pröva saker även om jag inte fattar spec mycke. Idag fick jag prova va i läggaren, de är en maskin som de bara sprutar bräder ur som man måst hålla koll på så att paketen ska bli bra
- Jag är inte trött alls, eller jo om kvällen kanske men inte under dagen
- Jag får gå skift
- Ryggen är inte paj
- Pengar

Minus då.
- Som sagt är min rygg inte paj, och den har alltid pajat alla andra somrar där men nu är det FÖTTERNA! Idag kom smärtan innan lunchen kl 10, å ja håll å dö ibland. Nya arbetsskor som inte är ingådda ett jota är inget att hurra över faktiskt. Hade nog vart skönare med träskorna :P
- Gubbarna verkar ibland tro att jag kan lika mycket som dom. Dom kan ju titta på en planka och veta precis va de är för sort och hur lång den är osv. Den kunskapen besitter jag inte alls. Så jag hoppas dom har i bakhuvet att jag inte alls kan det dom kan. Ibland så blir det lite fel med paket, en del ska inte ha nån plast på sig alls men lätt och veta när ingen förklarar eller säger nått? :)
- Jag går 3 veckor förmiddagsskift av mina 4. Jag föredrar helst att jobba em då man börjar 15 och slutar 00. Men man kan väl int få allt här i världen, är väl bara härda ut :P

Nu ska jag snart ta en dusch å kurera mina fossingar. Hard work work.
Sommarlunch imorrn, sen är det helg kl 15:00. Najs!

Hard work work

Jag blev verkligen inkastad mitt i allt idag. Fattade noll. "Det blinkar en lampa, nått är fel, följ me!"

Har bara gjort två fel idag än så länge. Och jag orkar inte förklara exakt vad jag gör, men jag packar paket iallafall. Jag råkade skicka ett paket till fel emballering, men det kunde dom lösa manuellt.

Sen tröck ja på fel knapp så maskin börja mata ut plast men det fanns inget paket där.

Och jag mår bra. Är bara mina stackars fossingar som fått stryk. Stå hela dagen i skor med stålhätta är väl ingen hit. Men jag klagar inte, pengarna rullar in höhö :P

Nu ska jag försöka sova. Har redan sove en stunn men det kan bero på att jag vakna 03:30 imorse, skulle va i kåge 06:45... Lite drygt. Men imorrn går jag förmiddags skift vilket innebär 05:45 - 15:00.
Godnatt

Det fränaste jag sett

Jag babbla nån gång i veckan om att jag sett våran Västerbottensgård på internet. Eller de kanske jag inte alls har? Nå för att göra en lång historia kort så ska jag berätta:

När pappa va liten så bodde dom i en Västerbottensgård, men av nån anledning så sålde farfar den till en präst som jag tror bodde granne me oss. På den tiden hade såna gårdar inget värde så den såldes för 5000:- eller 500:-, jag minns inte exakt men det va då den jävla skitsumma!

Vårat hus som vi bor i nu byggdes och det andra plockades ner. Prästen som köpt det skulle använda det som ungdomsgård och flytten skull gå till Pite. Men när lastbilarna kom och skulle hämta huset så undra farfar om dom skull åt Pite nu. Näe, dom skull tydligen till Stockholm.

Så prästen har sålt huset vidare. Men huset va så långt, stockarna gick 19 meter i ett så dom fick inte med sig allt. Gloven i huset lämnades kvar så farfar gick ut och sågade sönder dom och använde som brasved :P Så huset var lika långt som det vi har idag, men vi bor ju inte i hela utan hyr ut 2 lägenheter också.

Och jag har alltid undrat hur det sett ut, har aldrig sett bilder. Mina fastrar kanske har bilder, men då kom jag på att det finns ju en hemsida med flygfoton från 50 talet. Så jag och pappa gick ut där och efter många om och men så hitta vi igen oss, hittade vårat hus och alla grannars. Det är helt sjukt va det har förändrats på 60 år!

Sen va vi även och kika hur det såg ut inne i själva Ostvik förut. Vissa hus finns kvar, vissa inte. Tog en stund innan vi kunde lokalisera oss :P
Men ja, jag lägger upp några bilder. Hemsidan heter flygfotohistoria.se och där finns det faktiskt bilder på det mesta!


Det som är inringat är alltså vårat hus, som numera står i Stockholms skärgård. Förr i tiden så var vårat hus även ett gästgiveri, så folk som skull färdas långt med häst och vagn kunde stanna av där, äta och sova tror jag, och byta till nya hästar.






Så dom som har varit hos mig kanske känner igen sig. Sågen är ju en bibba större nu än vad det var då. Visste inte heller att vi haft en loge på åkern :P

Nu måste jag bygga en tidsmaskin och åka tillbaka. Nån som har en ritining eller nått till övers?

Bläbluubuu

Har legat som en död säl och sett bröllopet idag. Hon hade faktiskt en riktigt fin klänning.

Sen for ja åt stan en sväng. Skjutsade fyllon. Haha kan inte sett snyggt ut med en toklåg 140a full i folk som skrapar i överallt och folket "sjunger" till Funky Town. Och den är ju igentligen inte låg alls så det gick lite tungt att styra :P

For och hämta Jonas på Kågeäng. Fick soppatorsk på Solbacken, Jonas trodde jag skämtade hähä.. Men jag var ju förberedd med en dunk så det blev bra bananer.

Släppte av Bella, for en sväng på Shell sen for jag hem. Va som dött. Sen självklart när man väl komme hem ja då ring folk och vill ha skjuts! Dålig tajming :)

Nu ska tanten dö eller nått. Adjö

Vet ni en sak?

Jag älskar min bil. Jag älskar min bil mer än många andra saker. Oj hon är så fin och så bra, och jag bryr mig inte om bristerna för det är faktiskt en gammal bil..

Och jag vet att jag själv kommer att skaffa jänk nån dag, törs int säga när men hoppas väl att det blir inom en snar framtid.

Snart är det midsommar, då får jag veta om jag kommer in på maskinförarutbildningen eller inte, så de är faaan bara hålla tummarna!!

Föresten

Jag babbla ju nyss i nått inlägg om att jag inte trodd att bilen läkte vatten.. Men det gör den, och jag har bildbevis. Tvivlar på att det skulle tvärregna sådär, på just den fläcken :)
Försten så ska jag byta grill.. Den där är fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul, vill ha samma som broder har. Eftersom den också är en 73as årsmodell och han har fått dit grillen borde jag också kunna få det! :)


Vattenläckage


Fin grillen!

Wonderful

Jag for åt stan ikväll. Va in på ÖB och skulle leta färg man färga textiler med men fatta noll. Ja kom ut med ett tugummi paket istället.

Sen for jag till familjen Lundquist. Vi glodde på tv sen sov folket. Efter det skjutsade jag Robin och Plogen till gocartbanan. Hade tänkt köra soppatorsk i helgen så jag vet ungefär hur långt jag får mig på en tank, och att jag får tanka sen börja hålla koll på hur långt jag kört.

Men det va stängt, så det blev stan igen. Sen for jag och Robin i hans 970, Sunky och Fuling i deras 740s och sladda på Maxi. Haha Fuling som låg på ettan på varvstoppen hahaaa, men han hade faktiskt bäst flyt av alla :P
Sen for dom och kappkörde. Sen for jag hem!

Hemma så hoppa jag i mjukisbyxorna, hämta ost och kex, chips, tände ljus och såg Köping Hillbillies. Jag kan mysa med mig själv rätt så jävla bra :) Hillbillies är fan tokiga ibland, men dom är fan bra :)
Ska se det där jävla bröllopet imorrn som de vart så mycke skriverier om.

Haha åh jag älskar alla fel på min bil.
1. Den läker vatten. Troligtvis kylarn. Men bara man håll koll så att de finns vatten i behållaren så lös de se!
2. Min ruta går inte ändra upp så den visslar och det låter som att man har fåglar i bilen. Det löser man genom att höja volymen på musiken hähä :) Ska fixa det där senare.
3. Strålen med spolarvätska va så fjuttig idag så jag köpte på Jula och fyllde på. Helt plötsligt så missar strålen rutan och träffar bilen som är parkerad brevid haha! Måste rengöra det :P

Äe blir att hitta nått kul att se nu. Adjö!


De va faan Volvo park på Badstigen idag! Bara Fias bil som va fel märke och utanför ;)

Robins 940, hans föräldrars 850, min 142, bakom den Plogens 740, sen Fias Audi och Sunkys 740 i höger hörn :P


Sen fanns ju Robins gamla 740 där också, men rymtes int på första bilden :P Längst i höger hörn :)


Bajs

Jaa. Min bror ska tydligen inte hem i helgen och jag hade tänkt han skulle hjälpa mig och kika på varför 140an läker vatten. Men jag är inte säker på att den gör det heller...

Jag sa till pappa att ja va lur på att den läkte men har aldrig sett nå fläckar under bilen när ja stått nånstans och i veckan sa pappa att det blive fläckar när ja stått utanför huset. Men jag tror att det där är gamla fläckar, har ju stått en del bilar där som läkt det ena och det andra.

Men så länge jag ser till att det alltid finns vatten i biln så går det ju bra tills broder kommer hem nästa gång. Han har ju också ett liv, får inte glömma det :)

Nu ska jag städa!


Finn ett fel... Eller två.

Inte för att skryta men..

Jag har faktiskt dom finaste ögonen i världen. Och nu tänker jag på ögonfärgen.
Så ärne! :)



Såklart så blir färgerna kassa när man laddar upp bilder.. Dom är faktiskt mycke finare än sådär :)

Nu!

Nu har jag en stund över! Ska bara uppdatera lite snabbt va jag hållit på med i veckan.

Måndag:
For till stan och Robin hjälpte mig att koppla in cdn som följde me bilen. Sen koppla vi in ena högtalaren också och gömde den så jag inte behöver göra hål i några dörrsidor :) Sen körde for vi på skroten och glodde. Fanns två 145 Express där, mitt hjärta blödde lite.. Men men. Sen for vi hem till Robin igen.

Stannade där hela kvällen och sen bar det av till Nordmaling med Sarah och hennes pappa för Sarah skull kika på en bil. När vi kom in i Ume hände världens konstigaste grej. Det va som att vindrutetorkarna kom i otakt och fastna i varann så de bara spruta grejor överallt. Fatta ingenting. Jävla Ume, händ bara konstiga saker där!
Ja, vi kika på bilen och den va jättekexig och dålig så vi for hem igen. Drog en ragg på stan med Bella vid 12 tiden på natten sen for jag hem.

Tisdag:
Försökte på egen hand att koppla in andra högtalaren eftersom jag lärt mig av Robin men det gick åt helvete och jag va så arg i slutet att jag for till stan istället så Robin koppla in den. Tack :)
Gick på stan med Bella. Höll på att dö för jag gick i träskor, det var ingen hit kan jag lova. Vi for upp på Solbacken en sväng sen bar det av hemåt.

På kvällen kom jag på den roliga tanken att fara åt Pite och hälsa på Isabelle. Sagt och gjort, jag Elin och Sarah for dit. Vi busade länge inpå natten, va hemma vid 3 eller halv 4 på morron. Haha fyfan va fula kompisar jag har, dom är helskumma och bäst i världen :) Och ja, vi missade den legendariska jordbävningen för då va vi på väg åt Pite. Synd för oss!

Onsdag:
Sov alldeles för länge, sen for jag ut med traktorn på åkern och börja rensa den från stenar och grästuvor. Pappa har plöjt och harvat där för han ska sälja matjord och jag fick slavgörat att rensa upp lite :) Men när jag tippa första lasset så va jag übernära att tippa det på Hasse. Hade inte den blekast aning att han skulle va där! Så han kuta upp mot E4an och höll på att bli påkörd. Kattjävel. Va och jaga han med både traktor och bil, men ja, tillslut kom han då hem iallafall.

For till stan på kvällen. Skulle bara in en snabbis och käka på Max med Elin men LUURING, jag kom hem 4 på morron. Vi åt, drog raggen, försökte bli stoppade av polisen. Jag körde tillochmed mot enkel riktat höhö, men nä, ingen stoppning. Sen satt vi en stund med Robin och Sunky som meka crossar. Sen for vi ut och drog raggen. Vi for förbi Carro på Atorp men det såg dött ut där så vi vände. Då såg vi en massa brandbilar som for söderöver så vi haka på dom.

Då hamna vi i Bure till ett övergivet hus som brann friskt. Vi stog och glodde ett tag och blev uppätna av mygg, sen for vi till stan igen. Blev en sväng på Statoil och sen hem. Underbara sena sommarkvällar ♥

Idag:
Vaknade sent igen, for ut med traktorn och fortsatte. Råka knöla ihop skottkärran lite med skopan... Orkar inte förklara, det gick som bara dåligt häh.. Men tror den går laga :P
Sen följde jag med pappa och handla. Köpte massa exotiska ostar som man fick provsmaka, mumma!
På väg hem stanna vi av på "studiebesök" på Skogsägarna där jag ska infinna mig 06:45 på måndag, pappa visa mig runt lite, vars jag ska vara och så. Har redan glömt bort, men bara jag får mig till kontoret på månda morron så är jag väl glad!

Och nu sitt jag här. Funderar på att fara till stan. Har som tänkt att ja måst göra lite roligt i veckan då jag börjar jobba nu. Iofs jobbar jag bara 3 dagar åt veckan så blir som en mjukstart :)

Så nu vet ni vad jag har hålle på med. Har inte haft mycket tid över till datorn :)

Hejsan lovers

Vet ni vad? Jag har haft så fullt upp de senaste dagarna, gjort roliga saker hela tiden att ja rent int har haft tid/ork att skriva. När det för en gångs skull händer nått i livet kan man ju inte sitta och glo framför datorn :P

Iofs så var det väl int så skoj att va ut på åkern idag och plocka sten och grästuvor.. Men det är smällar man får ta när man har jordbruk. Ja, vi räknas som en jordbruksfastighet. Sen va det pappa som ville att jag skulle göra det och då kan man ju va snäll å hjälpa till :)

Men jag kanske skriver imorrn, om inget annat kul händer. Hade inte tänkt göra nått kul idag, men det blev det ändå!

Igentligen skriver jag mest för min egen skull, att jag kan kolla tillbaka och se vad jag gjorde i mitt liv. Tror igentligen ingen är speciellt intresserad av att läsa vad jag håller på med :P

Godnatt folket!

Japp!

Har gjort tusen saker idag tror ja. Nästan iallafall. Nu är jag helt död, ska sova sen kanske det blir en sväng på stan imorrn? Blähu, godnatt :)


I'm in love with my car

Ja nu kan jag faktiskt säga det på riktigt eftersom jag köpte mig en Volvo 142 - 1973 idag :

Tog med mig brorsan och pappa och for till Kusmark och kika på den. Den är ny bes så behöver inte bry mig om det på två år. Har lite ojämn tomgång och tankmätaren funkar inte så det är lite småfix på den men innan jag ens sagt nått sa brorsan "Jaa jag antar att jag har lite jobb på den här" haha :P

Men det fick bli den. Annars finns det en 145:a i Norsjö men då hade jag ju okika på den och skulle aldrig hinna få med mig min bror dit då han for med flyget idag vid 3.

Så det blev affär. Jag är lycklig för den är så fiiiiiin :) Imorrn ska jag åt stan, Robin ska hjälpa mig att försöka få igång cdn som följde med. Men måste hitta nånstans att sätta högtalarna. Har inte tänkt förstöra dörrsidorna då dom är så fina. Inte hatthyllan heller, så när jag köper 6x9or så ska jag stoppa dom i nån låda eller nått.

Kändes otroligt skönt att köpa en wunderbaum och hänga den i min bil. Nu har jag ett till tidsfördriv, att sitta på internet och leta roliga saker att köpa åt den.

Äe fyfan vilken bra dag :)
Tack pappsen, du är bäst! (nej jag har inte fått bilen)


Hehu

Den ego boost jag fick av att köra traktor igår sitter i sig än, jag känner att jag är fan bra och duktig, och sen tror jag pappa är lite små stolt ;) Idag fick jag lära mig att sätta dit skopan, fast jag sög på det men de ska ju läres. Sen städa jag ur släpen och det gick fort, va inte så mycket att ta bort :P

Nu sitter jag och väntar på att Isabelle ska plocka upp mig sen ska vi fära åt staan.
Hon borde ändå va här snart.

I got a feeling that tonight's gonna be a good night

Im in love with my car

Luring, det blev inge kika idag, blir imorrn. Vet inte hur jag ska lyckas pussla ihop det, men på nått sätt måste det lösa sig!

Så nu sitter jag här, yrvaken. Hade tänkt stiga upp vid 10 men utan väckare ställd är det svårt så jag sov och sov och sov och vakna i panik och tänkte att nu hade säkert brorsan farit och hålle på med bmwn så det inte skulle bli nån bil idag buhuuuu.. Luring, han låg i sängen, förmodligen bakis och kolla på film.

Haha vilken fantasi jag har. Mina spel listor på Spotify heter:
Stjärtfejs
Gorbatjof
BRA SKIT


Om nån mot förmodan vill ha länken till dom, säg till. På BRA SKIT har jag samlat ALL musik som finns, typ. Näe, det har jag inte, men det är verkligen blandat.

Nu ska jag uti soooln eller ta en dusch eller vad som helst. Tjing!


Tard tard

Varför ligger jag inte och sover?
Ha vare hos Elin och sett lite film. Jag tycker inte om att se film, dom är så långa och så måste man sitta still och tyst. De är tråkigt :P

Sen hämta jag min bror från krogen, han hade äte suring hos Jens och druckit 4 sorters nubbe. Det ni! Fast det kanske inte heter druckit när man pratar om nubbar? Aja, ni fattar. Tänkte att de är väl bäst att han då iaf är hemma imorrn om det blir att kika på nån bil, annars vet man ju aldrig när han kommer hem.

Har all mascara kvar också, hann inte ta bort den ikväll. Kommer vakna snygg nanting imorrn.
Näe nu hoppar jag isäng. Adjö!


Sådärja

Nu har jag vilat (läs: sovit) ett tag och ätit midda. Visst är det jobbigt att om man är jätte bajsnödig innan man äter, så äter man sig mätt sen går man på toa, vips så är man hungrig igen! Visst är det konstigt??

Men jag kan ju berätta om min spännande dag, det händer ju inte ofta nått extraodinärt men idag var det verkligen det! Har nästan aldrig kört med traktor och släp tidigare, och definitivt inte i stan men jävlar, jag va kung :)

Blev sen imorse, pappa skulle skruva fast en backspegel som tog hundra år kändes det som. Tillslut satte jag av mot stan, nervös. Hälsade på Isabelle efter vägen :) Det roliga är att hon skriver ibland när hon åker förbi och vill att jag ska ut och vinka men jag har missat det varje gång hittils, men idag blev de rent två gånger :D

Så jag kom till stan iallafall och styrde mot kyrkan där. Hade ingen aning om vars jag skulle ställa mig då jag väl kom fram, men jag såg en annan traktor så ställde mig fint där brevid och väntade på folket... som aldrig kom! (klassen skulle sätta fast ballonger osv innan kyrkan).

Min hjälpreda Johnny va också sen och jag va stressad över att klassen skulle komma och vilja smycka vagnen, men jag kan inte lyfta ner lemmarna bak själv.. Men ja, Johnny kom men ingen klass. Så jag körde den fattigaste vagnen idag. Va bara nå björkris, sen satt vi upp lakanen dom hade skrivit på (som ja inte tro va klara). Dom hade ju kunnat ge oss ballonger och sånt innan dom gick in, men men, dom verka nöjda ändå. Va ju inte mitt fel iallafall :P

Satt och vänta i hundra år tills studenten va över och folket kom. Jag va nog sist iväg då vi väntade på folk ganska länge men det gjorde då inget. Så satte av in mot stan, va kaos i centrum då rödljusen inte funkade. Stackars bussar, dom blev nog rejält sena!

Blev nått varv runt stan och sen in på torget, det jag fruktade mest. Men det gick faktiskt bra, men hur vet jag inte. Hade noll koll på vagn när jag körde in men ingen/inget dog ju så.. :) Stod i kö och vänta på att få släppa av folket men tillslut fick alla som åkte vagn gå av så traktorerna fick fara.

Då for jag och släppte av Johnny efter Skelleftehamnsleden och fan, då kändes det bra! Jag kände mig säker på min körning och jag kände mig jävlar bäst. Vågade köra mycke mycke fortare än vad jag gjorde tidigare så jag va och skumpa runt. Sen blev jag omkörd av Isabelle haha :P

Tillslut kom jag hem iallafall, dock utan pengar så jag hoppas verkligen jag får dom i helgen annars..

Slutsats: Jag är king of the road! Har presterat kanon idag, traktor är riktigt kul :) Och att det alltid finns idioter som vägrar ligga bakom en och pressar sig förbi med minsta lilla marginal. Fuck you, säger jag bara. Jag lämnar alltid plats åt traktorer och lastbilar och dylikt som behöver lite plats, men men..
Toppfart: farliga 31,7 km/h (nedförsbacke hähä)

Sådär, då vet ni hur min dag ha vare! Ikväll ska jag hämta min bror i stan, sen imorrn ska vi nog och kika på en bil :) Pappa börja babbla om en bil för 15 000 men jag sa att jag vill ju kunna betala tillbaka nångång också, så max 10 får den kosta.

Adjö!


ZzzzZzz

Har varit en hård dag, jag är trött och slut. Blöö blöö
MEN alla studenter lever iaf, och jag fick mig in på torget. Kan skriva sen om jag orkar, nu ska jag dö ett tag :)

Håhå jaja

Alla sätt är bra, utom dom dåliga. Har igentligen ingen kommentar till det här med vagnsmyckningen.. HAHA!

Har vart en seg och trött dag, men nu är allt spikat inför imåran.
Sovde en stund ikväll, va väl int så bra men vafan gick ju int att vara vaken!

Sen när jag just bestämt mig för att duscha och gå i säng så ringer Maria och vill ha sällskap till stan, och igentligen borde jag sagt nej och sova men vafan, det är så tråkigt att sova! Sen har jag ju sovit en stund ändå. Va absolut mycke roligare att hänga med på Krysset och se en väldigt glömsk människa beställa mat haha :)
Det är inte lätt när det är svårt :P

Äe, nu blir de dusch iaf sen hoppas att bli lite trött. Ska upp 7 och satsa på att befinna mig på en parkering kl 9 i stan imåran. Wish me luck!

RIP ROCK OLGA


Mupp mupp

Inatt vid 12 kom Elin och Robin och plocka upp mig sen for vi ut en sväng. Vi va till Burvik på kollot och kika läget, sen tillbaka till stan och skjutsa hem Sarah och en trött Fia :) Sen gjorde vi kväll men det va kul ändå även om vi inte gjorde så mycke.

Har verkligen saknat min, Robin och Elins turer med bil. Minns att vi for ut en natt och körde 30-40 mil bara för att.
Eftersom jag drar till mig älgar så såg vi 3 på vägen hem :) Och körde på en fågel. DU HAR EN FÅGEEL!

Blev lite sömn innan jag steg upp och följde pappa och handla. Är alltid kul för man kan lägga ner vad man vill i vagnen och no questions asked. Köpte mig en borste idag, wihooo så nu kan ja tjorva ut min lejonman igen :D Har borstat håret en gång sen fredan vi va till Byske :P

Nu väntar jag på att klassen där ska komma och smycka vagnen. Har ingen aning om när dom kommer, hoppas dom ringer före.

Vi hörs, adjöööö


Wihuuu

Har gjort massor med saker idag. For till stan och tog en sallad med Elin. Sen for jag till hjärnskrynklarn och det gick riktigt bra! Tiden bara flöt iväg, trodde inte jag skulle ha nått att prata om men min mun gick hela tiden. Hon va då glad över att jag mådde bättre än när vi sågs sist, som va i April typ.

Sen gick jag på stan och köpte ett vitt nytt linne så jag slipper gå runt med det som har oljefläckar, och kan ha det som slit och släng, medans det andra när det är galej. Blev en vattenfast eyeliner också.. Och den va verkligen vattenfast...

Ringde polisen och anmälde mig som chaufför på freda. Dom verka då inte bry sig så värst mycke om att jag inte visste rutten eller tiden. Bra bananas.

Sen for jag hem och har jävlar i havet epilera benen. Har sutte och skrikit! Men fick sluta för nu kom det folk till huset. Får fortsätta ikväll, eller så skiter jag i det :)
Nu ska jag lägga till nya låtar till min playlist på Spotify, sen blir det att göra nån middag och städaaa. Har redan satt igång en maskin, sen klippa gräset ska jag nog också hinna.

Känner alltid att jag måst ut när grannen klippt, vi kan ju int va sämre ;)
Adjö!



Update:
Jag svalde just min nys så jag börja rapa och fick hicka haha!

Traktorjävel

Va ut och tvätta åbäket ikväll och sköljde ur släpen. När jag kom in va jag som glad över vad jag presterat när jag klängde runt på den som en annan apa. Sen går det upp för mig att jag missat en auktion som jag hålle koll på i flera dagar.......

Så slutsaten är att hade jag valt att göra det imorrn så hade jag kanske sutte här ett par boots rikare men näe, sån tur ska vi inte ha!

Jag fick iallafall "sommarlov" idag. Men då kom jag på att jag ska in till hjärnskrynklarn imorrn. Hade gärna sluppit men har komme med ursäkter varje gång.

Är förvånad att jag är trött nu, råkade slumra till en stunn idag.
Aja, bäst att lägga sig då. Kan ju alltid slösa lite pengar på stan idag för att jag inte vann på Tradera idag.
Adjö!


Det finns bilder som aldrig suddas ut

Ikväll ha jag vare till Elin och fått med mig lite bilder hem på externa hårddisken, såna bilder och minnen som man nästan glömt. Oj vi har skrattat så vi grät! Min mascara försvann totalt :P

Kommer åka upp några bilder på fejjan imorrn. Haha åååh va mycke roligt man gjort i sitt liv ändå, och extra kul blir det att se bilder från saker som man glömt. Synd att man inte fotat varje rolig grej man gjort, fast då skulle jag nog fyllt min hårddisk för lääängsen :P

Sen for jag förbi syskonen Lundquist och sa hej. Robin tyckte jag va jättenojig över att jag ska köra på fredag, men klart man blir det då man inte är van! Sen vill jag ju inte råka döda nån, eller ha sönder traktorn osv.

Nä jag borde verkligen sova, ska upp på mitt sista möte imorrn tror jag.
Jävla Elin skulle ringa mig men hon ligg väl och ha telefonsex än! Fuck you fuckface :)
Sen gjorde hon den där klassika ikväll. "Nämen jag tror aldrig att jag tagit nå bilder på er två tillsammans!" Pang, nästa bild som kommer upp, gissa vad den innehåller hähäää


Tjejfest hos mig i BTK 2008. På väg till stan tror jag vi är :)


Några retards som springer omkring i vattenpölar. Det va kaaallt!

Det slog mig igår

att i år har jag haft min läpp piercing i 5 år. Så vad gör man nu? Dags att fimpa den eller behålla den i 5 år till?
Risken är stor att tar jag ut den så dyker det ändå upp nått nytt skrot i fejjan. Trivs med min lilla plupp :)



The man at the door
He's a rockabilly guy
He said you can't come in
Your pompadour's too high
Better grow them sideburns

Get a tattoo on your neck
Drink Pabst Blue Ribbon
Drive a rockabilly wreck

Funnel of love

Jopp jag va ut med traktor och vagn idag. Kan väl påstå att de inte va så enkelt som det ser ut! Måsta hålla koll på vars vagn är, sen måst man ta ut svängarna, men inte för mycke. Kommer att bli spännande i stan kan jag lova. Får ut en sväng till i veckan. Det jag är mest orolig är om man måst in på torget för då har man två pelare man ska emellan.

Men hörde idag att ibland så stannar man där lokalbussarna går och släpper av dom och det blir ju lite enklare då. Aja, får väl se om det på freda.

Måste faktiskt berömma mig själv som lyckades vända nere på gården och backa tillbaka ekipaget till där det stod från början. Har knappt ens backat med vanlig bil och släp men med traktor gick det jättebra! Visserligen tog det väl en liten stund men det ska läres :)


Fin parkering!


Reservdelsbilen jag lyckades gräva upp åt brorsan.
Synd att det är målat med hammarlack på den..

Ett problem löst

Jag hade två problem nyss. Ena är att min borste fortfarande är försvunnen så jag har inte kunnat borsta håret sen förra fredan. Andra problemet va att min telefon va helt bort. Ringde åt den men hörde inget nånstans, inte ens ute.

Blev lite ledsen i ögat men så kom pappa hem och den hade legat i bilen. Då va ett problem löst, nu återstår bara hårborsten. Tycker lite synd om min bror som ringt mig inatt för han ville ha skjuts hem men det gick ju som dåligt då telefon va i bilen..

Men han ska väl va glad ändå, jag grävde upp en bmw e30 åt han i veckan, helt komplett bil för 500. Synd bara att nån målat på den med hammarlack men men, för 500 så..

Nu ska jag strax ge mig ut med traktor och släp på vägen. Kom på att det är ju till veckan jag ska köra och eftersom jag aldrig kört med släp förr kan det väl vara bra att ha prövat iaf. Blir att starta tidigt på fredagmorron så jag hinner dit innan all trafik kommer igång.

Blir bra skit. Just ja, trevlig nationaldag eller nåt. Fast nu kommer jag väl bli klassad som rasist för att jag lägger ut en bild på svenska flaggan. Vafan dom får inte ens sjunga nationalsången i skolorna längre?! Vart är Sverige påväg?





Aah

Jag ha vare hungrig hela dagen, eller kvällen iaf och även om jag ätit mig mätt så har jag blive hungrig bara en stunn efter.. Då gillar jag hellre dom dagar när man inte äter knappt nått och är mätt ändå.

Ska strax dusha, tänkte göra lite mini spa. Blir bra skit.

Idag är det ett år sen jag hamna på toxen, how nice. Eller är det imorrn? Aja det är en resa jag inte vill göra om iallafall, eller jag kommer aldrig göra om den kan jag säga. Tur att Bellsan var med mig. Man lär sig faktiskt av sina misstag.

Då borde alltså bilderna nedan vara ett år gamla, för det va samma kväll. Där ser man!






Norrländska drinkar

Screwdriver
  • 17 cl Vodka
  • 1 st Apelsinklyfta
  • Häll vodkan i halsen och titta på apelsinklyftan

GetingVargtass
  • 1 liter Vodka
  • 1 st Lingon
  • Lägg lingonet i vodkan och rör om
  • OBS! Om lingonet får ligga i för länge riskerar drinken bli lätt fruktig!
Geting
  • 17 cl Vodka
  • 1 st Geting
  • Hacka getingen finnt
  • Lägg getinghacket i vodkan och rör om

Tequila Sunrise
  • 1 liter Tequila
  • Drick tequilan
  • Slut ögonen
  • Vakna i sol- eller trappuppgången
Pajala SunriseNorrländsk Atomubåt
  • 1 stort ölglas hembränd sprit
  • 1 st snapsglas med öl
  • Häll upp spriten i ölglaset
  • Fyll snapsglaset med öl
  • Släpp ner snapsglaset i ölglaset
  • Drick och glid in i dimman
Kaffekask a lá Norrland
  • 1 st sockerbit
  • Kaffe
  • Hembränt
  • Släpp ner sockerbiten i en tomm kaffemugg
  • Häll i kaffe så du inte ser sockerbiten
  • Fyll på med hembränt tills du kan se sockerbiten igen
  • Slappna av och njut


Assi Domän
  • 6 cl Vodka
  • 1 st snappsglas
  • 1 ruta toapapper
  • Fyll snapsglaset till bredden
  • Ta sedan en ruta toapapper, vik ihop och placera i glaset
  • Häll sedan alltsammans i munnen, svälj vätskan och sug på papperet
  • Spotta sedan ut papperet i glaset Så enkelt - så gott

Skebergs Express
  • 2/3 hembränt blandas med 1/3 Explorer
  • Detta görs för att man skall kunna kalla det för grogg


Jag vet, så gammalt men lika kul ändå :)

Alexander Nilsson

Ja ni vet den där kocken, jag ha blive lite småkär i hans flottiga svarta hår. Haha va så bra i senaste programmet som jag såg då han uttryckte sig "Det smakar röv!". Brukar aldrig höra sånt i tv :P Äe ha blive lite smått betuttad i hur ful han kan va ibland haha!

Blir en vädligt lugn fredakväll. Pappsen ska åt Norsjö imåran och kika på en bil och jag had också tänkt hinna kika på en bil med min bror i helgen menee... Aja, om nu pappa köper en bil så skull jag få köra den när jag jobbar så det spelar ju ingen roll då. Bil kommer när det kommer :)

Snubblade just in på en blogg hos en kille som är gay och visade bilder från när han va på stranden, helt naken men hade censurerat kuken och tro mig, jag har absolut inget emot folk som är gay för man gör som man vill, men fan när man då har en dotter kan man väl sluta sitta och fläka röv sådär??

Hon kommer förmodligen se dom där bilderna och troligtvis skämma ögonen ur sig. Igentligen handlar det inte om att han är gay, utan att han fläker ut sig sådär. Skulle sagt det till vem som helst som har barn. Vet inte om folk glömt att bilder osv som laddas upp på internet, dom försvinner aldrig. Går alltid gräva upp dom igen.

Aja nog om det, och ja, det är min blogg och mina åsikter och har nån nått att säga så bring it on.

Nu ska jag fortsätta se lite mer av min favorit kock :)





Broder va ute idag och lacka lite delar till caben.


Poison

Nu ska jag bara klaga av mig tvärt..
Klart som FAN att de int gå ha ett förhållande om de bestå av envägskommunikation!

Och mina vänner, det är en av de få sakerna jag kom ihåg av min barn och fritidsutbildning. Envägskommunikation är tex när man ser på tv, tvn:n pratar med dig men du kan inte prata tillbaka. Eller ja, beror väl på hur man ser det, men du får inget svar. Tvåvägskommunikation är då alltså när du kan prata med någon som svarar.

Klart som fan att de int funka om det är så. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. De gå int om en bara pratar, så enkelt ärne.

Ja, då vet ni! Over and out

Hähä

Jag hitta min svarta katt på youtube igår :) Fast det kan va svårt att förstå för den som aldrig träffat min katt, men det är så jävla likt, jamandet för att få mat och att "trampa fikon" :P
Enjoy!


Oh lord

Kommer inte ens ihåg va jag gjort idag. Vaknade och slappa en stunn sen for ja till stan och STRESS handla med Bella :P Hon hade så bråttom för hon skull på jobbet så jag va alledels svettig och slut efter att ja betalat. Köpte en big bauta vattenmelon som jag ätit ur ikväll :)

Bellsan drar till Tunisien imorrn den jäveln, men hon ska köpa en present åt mig :) Ha så kul där nere nu!

Blev ingen promenad idag, fick räcka att irra runt som en galning på Obs. Råka också göra ett jättestopp i trafiken mitt i rusningen :P Orkar inte förklara men kan väl säga som så att ja hamna lite dåligt till me stoor bussen hähä..

Sen visade Mariia nått mig ikväll som va ganska fränt, att på 20 lappen finns det en linje som igentligen är en text. Det hade jag ingen aning om. Finns massa gömda saker på våra sedlar, rätt fränt.

Jaha va händ imåran då? Jo måst städa och tvätta. Ovanligt? Sen kanske lägga/hänga bort den rena tvätten först, kan ju va en idé.

Äe, nu hade jag inge mer på hjärtat. Ciao!

Hallå där kött och blåbär

Ha vare på möte idag men är mitt sista gruppmöte så nu har jag sommarlov hähä.. Eller ska in på ett individuellt pass till veckan men sen blir det nog inget mer för jag börjar ju jobba snart. Blir bra.

Sen for jag hem och gjorde middag till familjen, satt och kika på lite bilar.

La mig i sängen och hade nästan somna när jag följde med pappa till träsket och bärga en skuren gräsklippare med traktorn. Man lär sig faktiskt mycke om man bara tänker. Tex förstod jag inte varför pappa tog den jobbigare vägen dit ner, men sen på väg tillbaka såg jag att de skulle komma en bibba grenar rakt i hytten. Smart tänkt!
Tjänade en slant på att göra ingenting igentligen :P

Sen kom Elin och det blev en långpromenad på en mil. Det gör vi om, men inte imorrn :P Borde köpa mig ett par bra skor att gå i, dom jag hade idag va inget att hurra över. Men jävlar vilka hurtbullar vi va, vi spurta sista biten hem och jogga, sen gick det över i full fräs löpning hähä! Men det va skönt att röra på fläsket lite :)

Nu blir det väl att vänta på att sova. Imorrn storhandling i stan sen ev fara och hämta en bil i Pite.
Vi ses!

Nu då?

Tvättade gräsklipparn sen blev det en till promenad, så det är lika med två promenixer idag! Känns bra men nu då? Fast kan igentligen inte göra nått då jag måst upp tidigt på möte.

Sen har jag ätit bra och int känt nån hunger alls. Halva tallriken till middag bestod av broccoli. Undra varför det är så gott med lite äromät på?
Fast jag har slarvat bort min borste igen så kan inte borsta min lejonman. Får försöka reda ut det imorrn med kammen innan jag far. Om det är någorlunda väder blir det nog kjol skull jag tro.

Jag vill bara gå gå gå överallt till min jättebra musik på mp3n. Ska gå gå gå imorrn, fast så ska jag köpa cigg också. Ajsing bajsing, har inte rökt sen i fredags men vattafakk.

Äe invänta John Blund nu. Ska nog kika efter nån trevlig top att matcha kjolen med imåran! Adjö!



Försten så har nog låten nedan stor chans att bli årets sommarplåga. Men jag gillar Sean Banan, han är fan helt körd i huvet. Hallå där kött och blåbär :)

 


Första dagen med mitt nya liv

Ja, det känns som det! Jag har från nånstans fått en massa energi och vill göra saker hela tiden. Ikväll ska jag tvätta gräsklipparn och ev traktorn bara för att.

Sen tog jag en promenad idag och oj så fint Ostvik är på sommarn. Helt perfekt!
Efter det så lyckades jag ladda hem ett program som kan konvertera massa olika format till mp3 filer och jag har ett program som gör att jag kan "spela in från youtube", men då sparas dom i mp4..

Och jag har vart lite lessen över det för jag älskar att fylla mp3n med massa ny musik, blir mycke roligare att gå då och nu kan jag ju äntligen föra över massa låtar!

Så nu är det ev bilköp på g, jobb om några veckor sen återstår väl att se om man fick sig in på maskinförarutbildningen.

Vet ni vad? Nu känns allt förjävla bra. Jag är glad, väldans glad!

Eller hur?

Läste på Aftonbladet igår att morötter än en av dom frukter/grönsaker som gör en gyllenbrun, så man slipper sola så jag knapra i mig 4 stycken ikväll.
Och allt är väl sant på internet, right?


RSS 2.0