Vad hände?

Igår invigde jag, Emanuel, Nicke, Mober och Jonte Emanuels lilla öldrickarhörna i vårat förråd. Jag drack det jag hade kvar från Finland, dvs 4 cider för att få slut på dom. Sen for vi till Nicke och åt pizza och drack vin, men vafan hände sen? Jag måste ha blivit full lajk a kastrull på en halvtimma! Minns bara att jag spydde för jag mådde fan dåligt, sen att Emanuel skruvar på kallvatten i duschen.

Har ingen minne av hur vi kom hem, och att jag legat i duschen i 2 timmar och sovit. Vad hände? Jag som bara skulle social dricka, jag har ju ett jobb att sköta men det sket sig för jag vaknade halv 11 och börjar igentligen 8.

Ringde Xzakt och sjukanmälde mig direkt för det var ju ändå försent. Hade haft av telefonen och fått röstmeddelande men vågade inte lyssna och vågar inte ha på telefonen nu heller.

Jag är glad att jag har världens bästa Emanuel som finns där när han verkligen behövs. Vi bråkar och vi skriker, men tiden vi är sams är den bästa!

Tror jag ska sova en stund nu, det känns så i huvet. Känner smaken eller lukten kanske man ska säga, av spya i näsan. Pinsamt läge polarn!


Världens bästa Emanuel <3

 
Söta pudlingar som bara växer och busar =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0