Helgen

Fick träffa min Emelie igen =) Det var längesen!
Tappade avgassystemet på Mercan 2 ggr, den där bilen bara rasar och rasar så nu vill Emanuel sälja den. Tycker ändå synd om han fast jag inte alls gillar den där bilen, för hur kul är det när han bara går sönder jämt?

Festen i helgen va inte så rolig som jag förväntade mig men det var hur mkt folk som helst i Burträsk och det var trevligt :) Inte lika trevligt igår när jag, emanuel, jonte, alexander och miriam lånade staffans Saab 900 och for till Burvik för att leta upp en likbil.

Vi hittade bara en lik vagn som användes förut med att frakta döingar =S Sen lånade vi en flotte och skulle bege oss ut på de 7 haven men vi tog oss inte så långt. Efter det skulle vi hem men då skar hjullagret fram så vi blev fast.
Tillslut efter många om och men och timmar så lämnade vi bilen och började gå in mot Bure där jontes låtsaspappa skulle plocka upp oss. Han hann komma innan vi tagit oss så långt, det var skönt.
Men stackars staffan som har en trasig bil i Burvik som inte går köra någonstans =P


Ville verkligen ligga kvar i sängen imorse och mysa med Emanuel.
Kännde inte alls för att fara på jobbet men börjar 17 imorrn så dår får jag sovmorgon.
Jobbar 8 - 20 men det är delat pass och det är rätt värdelöst för man jobbar 8 timmar men måste ändå fara 20 i 7 på morgonen och komma hem kl 10.... Men men, är ju pengar.

Nä ska ta några samtal till, försöker bredda mina samtal till försäljning. Fick en stjärna på min dataskärm eftersom jag försökt, det kändes bra =)

Puss på Emanuel för 491 dagar tillsammans :) (1 år, 4 månader och 5 dagar)

Kommentarer
Postat av: emelie

De håller på bli alldeles för länge mellan gångerna, men jag hade jättekul i helgen =) pusspårej snyggfan.

2008-05-12 @ 13:12:28
URL: http://emelieli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0