It's friday, I'm in love

Har inte skrivit nåt värt på 100år, för det har inte hänt nåt värt.
Jag är rätt så luspank och det suger som fan. Jag vill ha jobb!! Jag vill ha pengar, jag vill kunna köpa vad jag vill utan behöva tänka på om jag ska ha kvar pengar till mat. Jag vill kunna köpa min pilsnerhäck som jag tänkt göra länge. Jag vill kunna tatuera min Elvis, som jag sagt i över ett år. Jag hatar lågkonjuktur, känns meningslöst att söka jobb men man måste ju. Känns bra den här månaden, ingen a-kassa och ingen ersättning från soc..
Hur fan blir det med hyran?

Orkar ärligt inte tänka på sånt just nu, försöker ignorera det och tänka på bra saker.

Som Emanuel tillexempel. När den karln fått för sig att göra nåt som han brinner för då jävlar! Nu vill han ha en kortvågsradio som kan fånga upp ljud som bara ligger och skräpar och aldrig försvinner, tex gamla meddelanden från världskrigen. Han har suttit på en massa sidor och läst, och nu önskar han sig en sån i julklapp.

Det är verkligen så att brinner han för nåt, då jävlar gör han det också.
Önskar jag också kunde brinna för nåt och verkligen sätta mig in i det!

Jag ser fram emot Jerry Lee Lewis om en vecka, fast jag är helt pank men det löser sig väl på ett eller ett annan sätt.

Ikväll ska vi till Emanuels föräldrar, har inte vart där på jättelänge.
Blir nog bara ta det lungt. Skönt, för det har blivit supa de senaste helgerna och kan inte minnas senaste helt nyktra helgen.

Nu ska jag nog gå och dusha. Svettades som en gris när jag sov för jag drömde två mardrömmar på varandra. Som tur va så ropa jag på Emanuel och han kom och höll om mig =) Jag älskar dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0