Jahupp

For som sagt till Malå i fredags. Vi hade tänkt börja med Oldsen då men va så pissigt väder. Jacob hade även tänkt ställa på den över helgen så vi skulle hinna ut en sväng innan vi ska börja med allt men det gick inte igår.
Så vi for till Norsjö med Pontus och glodde. Va inte spec kul. Såg iallafall världens mest fjantiga kille som går runt och sökert bråk. Synd att Robin ägde han :P

Sen for vi hem till Pontus och satt och tjollra i någon timme.
Idag hade Jacob också tänkt ställa på Oldsen eftersom det inte gick igår, men gick inte idag heller så blir ingen tur alls. Vi hade ev tänkt till Norsjö då också.. Men men.

Va in till Malå idag i hällregnet! Såg inte ett piss vars jag körde. Skulle in på en affär och blev dyngsur av ett avstånd på kanske 20 meter och bilen :P


Har ätit gomiddag idag, plankstek! Mumma! Sen gick vi ut och började maskera bilen. Jacob började spackla och slipa och jag maskerade nästan allt klart innan tejpen tog slut. Imorgon börjar vi nog våtslipa och med mycket tur kanske han får lack på den i veckan :D Skulle faktiskt va jävligt skoj om man hann på någon träff i sommar. Är ju i Burträsk den 5:e Sept så kanske :)

Näe ska väl gå ut och se vad karln har för sig. Blir mys och sängen sen, blir nog upp tidigt imorrn.
Hooj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0