Ajust

Igår va en dag som vi inte hade planerat att göra nånting speciellt igentligen. Det slutade med att vi var till min moster och lämnade paket. Det va fruktansvärt jobbigt.. Har inte tänkt gå in på detaljer men otroligt jobbigt..

Sen for vi hem och åt middag. På kvällen blev vi bjudna på sill tårta i Pite hos Isabelle och hennes karl Johan så vi for dit en sväng. Blev äppelpaj också :) Sen såg vi lite film och va in till Pite en sväng. Vi for väl vid halv 1 och då for vi till stan.

Mötte upp Peji och Robin på Frasses. Skjutsade hem dom, sen hade vi tänkt överasska Bella som va på Max men då hann Kenny ringa och ville ha skjuts hem till Burträsk så då körde vi hem han. Va förbi hos Jonte i Åbyn en sväng tills vi äntligen for hem. Somnade väl vid 6 på morron, jag iallafall.

Blev väckta 10 av pappa eftersom Jacobs bil har fått nå tjall på linjen (haha) och börjat tända extraljusen av sig själv. Iallafall 2 ggr den här morgonen. Sen somnade vi om och nu ska vi strax fara till Malå och jag ska hem på tisdag och börja fira jul.

Tack för en trevlig kväll igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0