Hähä

Jacob kom igår och vi va till faster och åt julmidda. Hela släkten förklarade för Jacob att vi äter revbensspjäll med händerna och har alltid gjort så han fick också det haha :P Blev för mätt så det va jobbigt, blev trött. Vi stannade i flera timmar, det bjöds på efterrätt också.

Sen for vi hem och myste. Vid 12 for vi till stan med Isabelle och Johan som kom från Pite. Johan betalade in oss på ett smockfullt Olles. Har inte vart där sen i somras, jävlar vad dom har byggt om! Men va inte kul att vara där just igår, inte nykter iallafall. Stupfulla folk som ramlar in i en hela tiden...

Sen skulle vi iallafall äta mat. Vi tog med oss Bella, Paul och Joan i bilen för vi hade tänkt köra på Max drive in:en men vi va inte ensamma om det.. Så vi for på Krysset men efter att ha stått i kö i 25 min och frusit som fan fick vi veta att dom stängt men ingen sa nåt! Dumjävlar. Så det blev en sketen korv istället. Skjutsade hem Bella och co sen for vi hem.

Vi sov tillsammans med likadana flanellpyjamaser haha :) Jacob frös så mycket så han lånade en, det va myspys! Vi tokmyste och somnade tillslut.

Idag tog det en timma att få fram bilen. Pappa fick skotta gården innan vi tog oss nånstans. Vi skulle hämta upp Pontus i Ursviken men på väg dit så stog en bil med varningsblinkersen och Jacob snäll som han är stannade och bogserade personen till Skehamn. Fast vi råkade orsaka stopp mitt på vägen då linan gick av hähää..
På väg till Urs från Skehamn stog en annan bil still och Jacob stannade igen. Det var dock enklare, bakhjulen hade låst sig så Jacob slog på fälgarna så dom gick lös sig.

Till slut fick vi upp Pontus, käkade på Max sen for vi till Malå. Jacob är ute och skottar för fulla muggar men inget klår snön som komme hemma idag! Sen kan även dom två som fick hjälp av han idag känna sig glada. Det är inte många som brukar stanna om man står vid sidan av vägen. Så han är dagens hjälte idag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0