Spännande

dag idag. Eller hur var det nu igen..
Vaknade först vid 8 och börja leta telefonen direkt för att se om Jacob skickat ett sms, och det hade han gjort :) Somna om och vaknade vid 12, låg och väntade på att Jacob skulle ringa.

Klev upp, käka frukost sen har ja typ suttit här och degat. Har tvättat en maskin. Skulle haft tvätta sängkläderna, dom är fulla i snusfläckar av nån anledning. Eller ja en anledning är väl för att Jacob somnar med lössnus haha.

Borde leta åt några lådor och ställa ner brorsans grejer i dom. Som jag sagt att jag skulle göra för längesen, men nu vill jag bara fördriva tid. Skulle kunna klippa gräsmattan men det ligger en död svala mitt i allt och jag har iaf inte tänkt flytta på den! Ingen orkar bry sig om gräsmattan i år haha :P

Önskar jag hade ett eget hus eller lägenhet att pyssla om. Tycker om att fixa och greja med saker, men inte så ball att göra det här hemma..

Blää önskar att Jacob kom hem. Även om han skulle vara i Malå så känns det bättre än 80 mil bort och man inte kan prata med varandra heller. Hoppas dom här dagarna går fort!

http://open.spotify.com/track/2IctmVVyBIl1b8MjQPFo6I



When I looked into your eyes I didn't see just you,
I saw my today my tomorrow and my future for the rest of my life

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0