Faschinerad

eller hur det nu stavas, kommer till det sen.

Kom till Malå i torsdags. Minns inte vad vi gjorde men. Hann säga hejdå till min bror innan jag och Robin steg på bussen. Det kändes skönt!
I fredags så gjorde vi iordning Jacobs rum hos hans mamma eftersom han flyttar hem nu från Lycksele.
I lördags följde vi med till Burträsk då hans mamma skulle kika på en pelletsbrännare. Vi passade på att fara till Bygdsiljum och skruva ut den sista inredningen till Compakten som han köpt. Sen köpte vi brännaren och drog vidare till någon som hade en massa blommor.

Jag och Jacob kikade på kossorna. Dom va galna och ville äta upp oss! Nästan :) Men dom va söta!
Sen for vi hem. Drog raggen med Mercan sen hade vi inget att göra. Jacobs föräldrar bjöd hem hans mammas granne så dom hade galej långt in på morgonkvisten :P

Igår sov vi länge sen åt vi morsdagsmiddag någonstans. När vi kom hem så fick jag prova svetsa. Jacob tyckte jag va duktig :) Han skulle göra manikyr på mig om jag svetsade, men setet va borta. Men han målade mina tånaglar iallafall haha :) På kvällen hyrde vi film, myste och pratade :)

Nu sitter jag här i Malå själv. Jacob är på skolan. Väntar på att Isabelle ska komma vid 11. Kallt som fan är det i källaren också, funderar på att försöka sova en stund till. Hemgång imorgon. Blir nog bara 2 helger till i Malå sen börjar Jacob jobba och då är det närmare att komma till Ostvik :)

Nu till min rubrik!
Jacobs mamma har en pappegoja som heter Oscar och kan prata. Han kan göra massa olika ljud också. Lyssnade på han nu imorse. Då gjorde han fis ljud och host ljud och det låter precis som en människa! Hej snygging, vare gott och gonatt Oscar är han duktig på att säga :)

Bäst va förra veckan då Ika (Isabelles hund) fick nått tuppjuck och börja gnälla, då sa Oscar "Ika!" "Men schluut nu!".
Dom är rätt fräna även om jag har mega fågel fobi, men går bättre nu iallafall även om jag helst blundar om jag måste gå förbi buren :P

Nä ska väl se film eller nåt. Fryser som fanjävel iallafall. Hoj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0