Wahlströms - Blå blå ögon

Spännande dag!
Började med att jag va ensam hemma när jag vaknade som vanligt och började tokdansa till Carola - Fångad av en stormvind. Slutade dessvärre med att jag krachade in i högtalaren och slog huvet i golvet. Men det är sånt man får leva med. Sen kom Bella kvart över 4. Vi käkade middag sen drog vi oss till Drängsmark.

Då for vi ut och skjöt gevär med hennes pappa. Jag vågade bara en gång eftersom jag har fel i axlarna och får knappt kasta snöbollar, så då kanske inte bästa är att skjuta hähä.. Men Bella sköt många skott. Det va skoj!

Hem till oss och baka 3 satser kladdkaka som vi bjöd våra föräldrar på. En riktigt trevlig kväll. Mina föräldrar umgås aldrig med andra, så det var nog trevligt för dom att socialisera sig lite :)
Sen drog vi raggen. In i Ostvik, till Skatan, in mot Söderbodan, förbi Johan, in vid Konsum, in en sväng brevid fotbollsplan. Vilka minnen man får..

Sen for Bella hem och jag for ut med Robin och Elin. Vi åkte bara runt i stan, sen runt nån annanstans och kom ut i Skelleftehamn sen for jag hem :) Pratade med Jacob och nu sitter jag här och har läst bloggar. Min rygg är halvdöd, skulle haft en ny datastol. Eller rygg. Nån som har en till övers?


Bella är ute och jagar karlar ;)

Jag hörde rykten om sol imorgon! Då ska jag toksola. Ska ju som sagt gå in helhjärtat för mitt solande i år.. Försöka iallafall. Hörde rykten om glass i Bergsbyn?
Blir Malå i helgen iallafall. Jacob ska fixa igång deras Duett och sälja den så det blir nog rätt lungt.

Måste även få tummen ur arslet och spika ihop min säng imorrn IGEN. Har inte ens sexxat i den sen jag spikade ihop den sist men ändå rasar plankorna. Kanske för fet? :D Är ju en möjlighet, dock har den några år på nacken. Fet och lycklig iallafall :)

Nä man kanske skulle sova.. Eller spela Sims.. Eller glo på IKEA.se.. Ah det löser sig.
Hooj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0