The Pouges - Love you 'till the end

JAAAAH blir som dåligt om att skriva då jag är i Malå. Men nu är jag själv så nåt borde jag kunna skriva. Är gräsänka för morgonen/dagen. Jacob ska köra sin Compakt in till Malå och skruva loss nå grejor som han ska ha till Lycksele på måndag.

Vet inte vad vi gjort riktigt heller. Eller vi for till Ume i onsdags, skjutsade hem Jacobs syster och spenderade natten där. Fick äntligen se "PS I love you" igen! Usch blä den är så bra. Igår körde vi hem sen gjorde vi väl inte nå mycket mer.

Halloween i helgen men blir nog inget festande för min del, tråkigt för jag såg fram emot Barros maskerad men what to då =/ Snart jul och då hoppas jag att vi kan träffas brudarna och mysa :)

En liten fågel viskade i mitt öra att jag ska och se Refresments Xmas show med Eva Eastwood i Lule den 5:e December! :) Det var pga tråkiga omständigheter, Bella sluta kasta pärlor åt svin för du är för fin! Men vi ska dit och rocka! :)



Annars vet jag inte riktigt om jag hade så mycket mer på hjärtat. Borde kanske höra om Jacob tagit sig iväg eller om jag måste bogsera in han.

Snart jul! :D Ska julpynta hela rummet tror jag. Ska skicka Jacob på Dollar Store och köpa flyttlådor så jag kan packa ner brorsans grejer som jag inte gjort än. Undra när den filuren kommer hem igen.
Får väl se om det blir jobb nu, sökte på Xzakt igen. Är inte sugen nånstans på att gå tillbaka dit men ett jobb är ett jobb iallafall.

Nej ut och se hur det går för Jacob eller lägga mig i sängen och se tusen filmer. Kanske sova en stund till. Adjöss!


Min lunch jag bjöd Bella på. Bra gjort för nån som knappt kan baka muffins.


I just want to see you
When you're all alone
I just want to catch you if I can
I just want to be there
When the morning light explodes
On your face it radiates
I can't escape
I love you 'till the end

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0