Mums

Imorrn blir det lite lyx. Jag och Bella ska på Tatung och käka lunch buffe. Även om det inte rullar in speciellt stora pengar i kassan borde man väl få lyxa till det någon gång iallafall!

Jacob är söt och babblar om någon bil jag skulle få köpa av honom. Bil är ju alltid bra att ha.
Borde verkligen sova. Skiter i mötet på Ams imorrn, far in på torsda istället. Passar inte alls bra med bussarna imorrn.

Har två flugjävlar på rummet och jag ids inte döda dom. Har myst lite med mina katter ikväll :) Skönt att träffa dom igen, Hasse är så fuuuuul! :)

Åh jag kan inte sluta tänka på allt gott jag ska få äta imorrn! Och så får jag mysa med Jacob på kvällen :) Ska ta med mig mitt recept på kladdkaka så blir det nog att slänga ihop en sån också.
Har har vart så duktig och fixat massa grejer på sin bil så nu borde det snart vara väldigt problemfritt att köra då han bytt ut massa grejer :) Duktig!



Jag undrar när min bror kommer hem. Nu ska jag lyssna på lite julmusik, är sen i år! Jag älskar julen, allt pynt och mys och bak och musik och allt! Får väl se om jag får spendera julen med min karl eller om vi är på olika plats. En sak är säkert och det är att jag stannar då hemma iallafall :P


Kommentarer
Postat av: Isabelle

Jacob ska då fira jul hemma där med basta så isf kom ni nog va på olika ställen! :P

2009-09-11 @ 02:33:55
URL: http://tjasktjask.bloggplatsen.se
Postat av: solveig

korvstroganoff alla solveig

falukorv

bryn i smör krydda svartpeppar och allrondkrydda

lite mjöl rör om med ketchup efter smak

slå på grädde i massor låt det bara små puttra

Lycka till hoppas det smakar

2009-09-11 @ 12:40:26
Postat av: jacob

ja just de ja trodde som att jag var myndig efter oktober å får befinna mig vars ja vill när ja vill, kan ha missuppfattat allt också. älskar dig gumman :)

2009-09-15 @ 20:27:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0