Förbannat

Så jävla less jag är. Kan inte sova, har överdoserat avslagen cola och mått bajs idag. Jag har legat i sängen i över 24 timmar men som "tur" är har jag aldrig spytt, men ibland önskar jag nästan att jag hade gjort de istället för att må illa så länge...

Och nu kan jag inte sova heller, fast jag är skittrött och det gör mig stressad för jag har massor me saker att göra imorrn. Ska hinna söka studiebidrag, gå på bolaget, leta nya skor på Intersport, klippa mig, handla och tusen saker till. Och då hade ja tänkt känna efter imorrn efter jag hade sovit hur jag mår men de verkar ju skita sig nu..

Fast magsjuka har jag inte, då borde jag spytt eller bajsat dåligt.. Men brorsan hade ju liknande på julafton, han mådde dåligt men spydd aldrig.. Så de är nog ingen fara men jag har väl tänkt planera för en vanlig nyårs iallafall och skulle jag inte orka till Pite, ja då gör ja inte de.. Men hoppas middan går bra iaf.

Är inte mycke att göra åt. Känner mig som världens flänngock för alla är ju sjuk, men är less på att inte få sova och att de skulle komma just nu då ja va så peppad för nyårs.. Vill kunna röka och snus! Bajsballe..

Å vafan ska man göra åt frillan imorrn då?... RÖV


Kommentarer
Postat av: Mia

ät hälsofil och svälj 10 pepparkorn! och knapra på lite husman, de brukar göra susen! har du blåbär soppa hemma så drick lite av de oxå!

2010-12-30 @ 14:20:08
URL: http://ahlqvistarns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0